|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Długa sukienka na wesele
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;52597915]Nie o to chodzi, że chcę być przesadnie skromna, nie ubieram się ani na co dzień, ani na wesela jak skromniutka pensjonarka, ale nie chciałabym, żeby ktoś miał potem do mnie pretensje, bo wiem, że te długie kiecki to często jest temat zapalny, a mało po weselach chodzę i ciekawa jestem jak się ludzie na to zapatrują po prostu.[/QUOTE]
Wiem rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Pomoc w dobraniu butów i dodatków do sukienki na wesele.
Witajcie wizażanki
![]() Niedawno zakupiłam sukienkę na wesele, na które idę za niecałe 2 tygodnie. Teraz moim problemem są buty - chodzę i szukam jakichś nie na wysokim obcasie ponieważ w szpilkach nie chodzę i nie wyobrażam sobie w nich tańczyć. Pomyślałam więc o butach na obcasie ale trochę niższym niż mają przeciętne szpilki. I o ile takie buty byłyby okej na wesele o tyle chciałabym takie tanio kupić. A o to już ciężko. Stąd też mam pytanie do was: czy w porządku byłoby pójście na wesele np. w balerinkach LUB czółenkach na niewielkiej koturnie? Te oba rodzaje posiadam i jeśli rzeczywiście miałabym w nich nie wyglądać beznadziejnie na weselu to zaoszczędziłabym nieco pieniędzy, co dla mnie też jest ważne. W załączniku dołączam zdjęcie sukienki. Z góry dziękuję za odpowiedzi i porady. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc w dobraniu butów i dodatków do sukienki na wesele.
Ładna kieca
![]() Tylko kolor trochę problematyczny. W połączeniu z butami na płaskim/niskim obcasie możesz wyglądać "dziecinnie". Fajne, wyższe buty dodałyby pikanterii :P Pojęcia nie mam jaki kolor pasuje. Może to pomoże, mi czasem pomaga ![]() Jak na mój gust to niestety wyższe buty, pasek w talii i w tany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Dot.: Która sukienka na październikowe wesele?
Zgadzam się z teorema. Żadna z tych sukienek nie będzie dobra, więc jeśli jeszcze nie kupiłaś to poszukaj czegoś zupełnie innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Dot.: Długa sukienka na wesele
....
Edytowane przez roberouge Czas edycji: 2015-10-14 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez roberouge Czas edycji: 2015-10-14 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi, naprawdę mi pomagacie! Nie chodzę codziennie na takie imprezy a w temacie mody w ogóle nie siedzę
![]() Ta tablica z kolorami bardzo pomocna, brat też sugerował bym kupiła sobie buty np. fioletowe do tej sukienki. Odnośnie paska w talii to rozumiem, że cieniutki powinien być? I w kolorze butów i torebki? @roberouge Jutro znów jadę nalot na sklepy obuwnicze zrobić i postaram rozejrzeć się za butami zasugerowanymi przez ciebie, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Wesele - która sukienka, jakie dodatki i buty?
Witam,
W październiku idę na wesele. Zamierzam założyć sukienkę, którą posiadam w szafie. Mam trzy, które myślę, że nadają się na wesele. 1. Dwukolorowa. Do niej mam kopertówkę w kolorze góry. 2. Jasno miętowa + naszyjnik. Choć myślę, że ta bardziej nadaje się na wesele w wiosnę/lato. 3. Czarna. Choć mówi się, że czarny na wesele nie wypada. Nie mam żadnych butów. Proszę o doradzenie, która się nadaje, jakie kupić buty. Jakie dobrać dodatki? Co z rajstopami? Co na górę, bo pewnie chłodno będzie.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele - która sukienka, jakie dodatki i buty?
Zapomniałam dodać, że zdjęcia czarnej sukienki są poprawne z olx
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Wesele- jakie dodatki do pudrowej sukienki:)
Witam, dziewczyny kupiłam sukienkę na wesele, ale nie wiem jakie dodatki założyć. Jakie buty? Torekę? Sukienka jest jasne i nie chciałabym, żeby było za mdło. Datego może coś w mocnym kolorze?
Poradźcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem również żadna nie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co założyć na wesele? - wątek zbiorczy
sub a potem sobie popatrze;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
![]()
tak jak w tytule nie mam pojęcia jakie buty, myslalam nad szarymi lub granatem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie dodatki i buty do tej sukienki? i czy wam się podoba na wesele :)
Granat wygląda lepiej
![]()
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co założyć na wesele? - wątek zbiorczy
hej, hej
![]() Która kiece wybrać na poprawiny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z dziewczynami. Żadna z tych sukienek nie pasuje na wesele. Lepiej poszukaj czegoś innego. Ja ostatnio kupiłam fajne sukienki w sklepie xxx a drugą w xxx. Obie są ciekawe i dobrej jakości. Trzeba tylko pamiętać żeby dokładnie się wymierzyć i patrzeć na rozmiarówkę w sklepie.
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-03 o 23:13 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na ślub i wesele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Was kolejny raz.
Przez całe życie nie byłam na ani jednym weselu a od dwóch lat chyba nadrabiam. Szykuje mi się kolejne wesele juz na początku października. Do rzeczy. Po przymierzeniu miliona sukienek doszłam do wniosku że najlepiej czuje się w baskince. I taką sukienkę zamierzam ubrać na ślub. Jest czarna z czerwoną koronką na dekolcie oraz plecach jest bez rękawów. Mój problem polega na tym że nie wiem co na wierzch założyć. Mam czarną ramoneske ale to jest kurtka i w tym nie wypada siedzieć na weselu. Myślałam nad eleganckim sweterkiem krótkim i w takim będę się czuła najlepiej. Tylko w jakim kolorze taki sweterek? W czarnym będzie chyba za czarno w czerwonym za czerwono. ![]() Pomóżcie doradźcie. ![]() Dziękuję z góry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
sukienka na wesele
Czy wypada iść w takiej sukience na wesele? Nie jest śnieżnobiała, bardziej kremowa. Ale wydaję mi się, że pomimo tych czarnych wstawek trochę nie pasuje na taką okoliczność.
Do tego marynarka w kwiaty. http://images.tinypic.pl/i/00700/j6n6epij4bvb.jpg Edytowane przez mrwck Czas edycji: 2015-09-10 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka na wesele
sukienka według mnie zdecydowanie na tak - nie wiem co z marynarką bo nie pokazałaś a mocny wzór może wyglądać albo genialnie albo tragicznie, zależy od wzoru i modelu
![]() |
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
Może być ? sukienka odpowiednia na poprawiny
Nabyłam ostatnio sukienkę w lumpeksie, zastanawiam się czy będzie odpowiednia na poprawiny...Co sądzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy czółenka w kolorze jasno różowym, lub cielistym będą ok? Srebrny lub złoty wydaje się fajnym rozwiązaniem, ale to byłby buty, których bym już nie założyła. A cieliste, czy lekko różowe mogłabym nosić do pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolejny ślub kolejne wesele kolejny brak gustu.
Dodałam fotki żebyście miały jakieś porównanie. Sukienka jest identyczna tylko że czarna z czerwoną koronką. A nad sweterkiem się zastanawiam. Jaki kolor jeszcze ..
Pomóżcie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
wesele tuz tuz. pomocy.
W sobotę idę na ślub i wesele kupiłam sobie sukienkę i ..zreszta macie zdjęcaie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2015-10-10 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na ślub i wesele?
Dziewczyny poszukajcie inspiracji nie tylko na suknie slubne ale i na rożne dodatki do sukni. Buty, kwiaty, nawet fryzury. Bardzo pomagaja i dzieki nim wyrobicie swoj wlasny gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
jesienne wesele
Hej, potrzebuję pomocy, na ostatnim weselu byłam lata temu,czy cokolwiek z tego się nadaje? Dodam tylko, że ślub jak w temacie będzie jesienny.
Jeżeli znacie inne sklepy, w których kupię lepszą/bardziej odpowiednią sukienkę do 100zł to dajcie znać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne wesele
wszystkie zaprezentowane kreacje są ładne ale letnie i mocno codziennie. może dodatkami udałoby im się nadać nieco bardziej odświetnego charakteru, ale jakoś nie czuję klimatu
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
![]() Wybieram się w październiku na wesele jako osoba towarzysząca. Zakupiłam sukienkę w kolorze ciemnej fuksji , jest do kolan. Ma ona rękawy długie koronkowe, zresztą cała jest koronkowa. Moje pytanie, Czy wypada w niej iść czy może jednak nie ? Czy nie będzie mi za ciepło w takich rękawach? ![]() ![]() Edytowane przez WaldorfDoll Czas edycji: 2015-10-02 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.