![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sądzicie o .... ? - ZBIORCZY
Chciałam wrzucić jako wieszaczek , ale nie potrafię z kopiowac zdjęcia z aukcji .
A więc.. Zawsze chciałam mieć koturny z dziura w środku . Na te trafiłam przez przypadek i zgłupiałam . Kupiłam . CO o nich myślicie ? Warto było ? http://cgi.ebay.co.uk/wedge-sandals-...item1e5defdd17
#962 |
Wtajemniczenie
|
Sweterek. Czy ktoś go ma? Wygląda na fajny, ale... prawie na każdym zdjęciu modelka trzyma ręke na dekolcie... Żeby coś przysłonić? Pewnie beznadziejnie się układa?
http://allegro.pl/wygodne-sweterki-z...215735245.html |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
A co sądzicie o tych szalikach/szalach/chustach:
http://moda.allegro.pl/wiosenna-mars...211246930.html http://allegro.pl/item1206316012_aukcja.html Myślicie, że to dobry materiał, warto kupić? Czy w podobnej cenie znajdę coś w stacjonarnym sklepie (sieciówka)? ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
nie sądzę, żeby udało Ci się znaleźć taniej w sieciówkach taki szal. zdecydowanie opowiadam się za opcją nr. 2
![]()
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-09-05 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Czy według Was warto kupic te spodnie?
Do szkoły np.. |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie są super, ale tak zwyczajnie do szkoły to nie wiem czy bym je ubrała, chyba tak bardziej wyjściowo/elegancko/galowo ![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2010-09-04 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
nosic, nie nosic?
![]()
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie się buty podobają z tego względu że kocham styl boho. Mam bardzo podobne tylko że wyglądają bardziej jak kozaki a nie botki. Ja swoje noszę albo do rurek + tunika albo do długich spódnic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Załacznik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Dostałam " w spadku"
![]() ![]() ![]()
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wątku allegro jedna Wizażanka poleciła te: http://allegro.pl/szal-kwiaty-apaszka-chusta-18-kolor-hit-picasso-i1211747525.htm
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-09-05 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() te z aukcji mi się podobają, mam kilka podobnych do tych z drugiego linku ![]() Cytat:
![]() ![]() według mnie tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#974 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
ja mam te spodnie zamowilam je jakis czas temu sa bardzo fajne takie elastyczne dopasowwane, zauwazylam ze czern zblakla i troche juz sie na tylku przecieraja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
wątek o ciuchach japan
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293735
#977 |
Blond forever!
|
Nie jestem w wątku na bieżąco, ale co myślicie o hicie tegorocznych ulic, a mianowicie o kolorowych kaloszkach?
![]() Czekam na Wasze opinie ![]()
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedną parę czarno-szare w kwiaty. I chodzę w nich tylko do sklepu czy na spacer. Wydaje mi się, że do pracy/ szkoły/ na uczelnię to raczej się nie nadają. Poza tym teraz ich cena na all wydaje mi się bardzo wysoka, ja swoje jakieś 1,5 roku temu wylicytowałam za 10 zł
![]()
#979 |
Raczkowanie
|
Witam,
mam do Was pytanie. Nie mogę znaleźć odpowiednich kolorystycznie butów do kreacji weselnej... sukienka ma dość dziwny kolor, niby beżowa, niby kremowa( no po prostu miliony butów do niej nie pasują), w sumie to zaprzestałam już poszukiwań. Kupiłam czarne klasyczne szpilki i czarną klasyczną kopertówkę, myślicie że będzie ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, niedawno dołączyłam do Waszego grona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
Czy ta sukienka nadaje się na połowinki ?
Za pół roku mój chłopak ma studniówkę i czy nadawała by się również na nią? Co o niej sadzicie? sory dziewczyny za brzydkie zdjęcie ;d
#982 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS. sukieneczka bardzo ładna ![]()
![]() |
#983 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jednak stanowczo odradzam tą sukieneczkę na studniówkę! ![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2010-09-08 o 17:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Naciaaa1991;2194163 1]Kolor zblakł, przetarły się jak wnioskuję w szybkim czasie od zakupu, aaaaale piszesz, że jakość bardzo dobra..
![]() ![]() ![]() może nie sprecyzowałam swojej wypowiedzi, spodnie kupiłam chyba w grudniu 2009 roku ;> takze od tamtej pory do teraz troche mineło, spodnie jak na taka cene bardzo fajne, jakosciowo nie grzeszą, posłużyły mi bardzo długo dlatego teraz kupie sobie takie drugie ![]() ![]() kolor zblakła bo to czern;/ zawsze bleknie ;/ mam pytanie czy widziałyście dziewczyny gdzies taki komin ?? z jakiej on jest firmy szukam takiego wszedzie bo chciałabym kupic ![]() (zdjecie znalazłam na wątku DIY na wizażu , zapożyczone ![]() tam dziewczyny robią takie na drutach i za to dla nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa, ok, już rozumiem ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
bardzo łądny plaszczyk- jednak bardziej by pasowały donich takie botki/saszki w kolorze granatu
![]() a własnie te kominy a allegro juz przepatrzyłam wszystkie niestety nie widza mi sie poza jednym z Top Shopu, ale cena odstrasza 79.90, chciałabym przeznaczyć 50zl... mam nadzieje ze wejda jjeszcze jakies gdy zacznie sie "sezon", obecnie mam taki super wełnianygruby szalik, ale jest kolorowyyyy zielony jaskrawy różowy pomaranczowy itd, nie wiem czy wypada w nim chodzic ... jak bede mieć chwilke to wrzuce zdjęcie, na "komin" idealny.. ciekawe czy dałoby sie go przefarbować "hmmmm" ![]() Edytowane przez anusiakk_kk Czas edycji: 2010-09-12 o 13:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
tak tak wiem że do zimy jeszcze dość sporo czasu ale ja już roglądam się za kozakami i co myślicie o takich ? mnie się osobiście bardzo podobają lubię zimą takie hmm "duże" buty http://allegro.onet.pl/sniegowce-esk...226312292.html
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.