Co sądzicie o .... ? - ZBIORCZY - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-02, 21:27   #961
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Co sądzicie o .... ? - ZBIORCZY

Chciałam wrzucić jako wieszaczek , ale nie potrafię z kopiowac zdjęcia z aukcji .
A więc.. Zawsze chciałam mieć koturny z dziura w środku . Na te trafiłam przez przypadek i zgłupiałam . Kupiłam . CO o nich myślicie ? Warto było ? http://cgi.ebay.co.uk/wedge-sandals-...item1e5defdd17

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 14:18   #962
zua
Wtajemniczenie

Sweterek. Czy ktoś go ma? Wygląda na fajny, ale... prawie na każdym zdjęciu modelka trzyma ręke na dekolcie... Żeby coś przysłonić? Pewnie beznadziejnie się układa?

http://allegro.pl/wygodne-sweterki-z...215735245.html
zua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 13:19   #963
Naciaaa1991
Zadomowienie

A co sądzicie o tych szalikach/szalach/chustach:

http://moda.allegro.pl/wiosenna-mars...211246930.html

http://allegro.pl/item1206316012_aukcja.html

Myślicie, że to dobry materiał, warto kupić? Czy w podobnej cenie znajdę coś w stacjonarnym sklepie (sieciówka)?

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:18   #964
mel89
Zakorzenienie

nie sądzę, żeby udało Ci się znaleźć taniej w sieciówkach taki szal. zdecydowanie opowiadam się za opcją nr. 2

Edytowane przez mel89
Czas edycji: 2010-09-05 o 13:31
mel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:54   #965
__Daria
Raczkowanie

Czy według Was warto kupic te spodnie?
Do szkoły np..
__Daria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 17:22   #966
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
nie sądzę, żeby udało Ci się znaleźć taniej w sieciówkach taki szal. zdecydowanie opowiadam się za opcją nr. 2
No właśnie... A cena z przesyłką 20 czy 21zł to nie tak dużo Tylko nie wiem jak z jakością tych szali.

Cytat:
Napisane przez __Daria Pokaż wiadomość
Do szkoły np..
Dla mnie są super, ale tak zwyczajnie do szkoły to nie wiem czy bym je ubrała, chyba tak bardziej wyjściowo/elegancko/galowo Tylko pamiętaj, że to JAPAN STYLE i często gęsto jakość ich ubrań pozostawia wieeeele do życzenia. Gdzieś był wątek o tych ciuchach i nawet real fotki, może poszukaj dla pewności.

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2010-09-04 o 17:25
Stary 2010-09-05, 11:32   #967
meginnia
Rozeznanie

nosic, nie nosic? buty kiedys kupione przez moja mame, potem stwierdzila ze sa okropne i nigdy ich nie zalozyla ;D wczoraj na nie natrafilam w szafie no i tak sobie mysle, ze chyba nie sa wcale takie zle... co myslicie? i ewentualnie z czym byscie je widzialy?
meginnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 12:00   #968
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość

Myślicie, że to dobry materiał, warto kupić? Czy w podobnej cenie znajdę coś w stacjonarnym sklepie (sieciówka)?
Opowiadam się za 1. Taki szaliczek, jak w 2 linku mam i szczerze mówiac - to raczej opcja na zimę, niż na teraz. A tak do ozdoby, na teraz - 1 idealna.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez zua Pokaż wiadomość
Sweterek. Czy ktoś go ma? Wygląda na fajny, ale... prawie na każdym zdjęciu modelka trzyma ręke na dekolcie... Żeby coś przysłonić? Pewnie beznadziejnie się układa?

Kupiłam taki czerwony w zeszłym roku w sklepie i bardzo dobrze mi służy, świetnie wygląda!

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:01   #969
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meginnia Pokaż wiadomość
nosic, nie nosic? buty kiedys kupione przez moja mame, potem stwierdzila ze sa okropne i nigdy ich nie zalozyla ;D wczoraj na nie natrafilam w szafie no i tak sobie mysle, ze chyba nie sa wcale takie zle... co myslicie? i ewentualnie z czym byscie je widzialy?

Mnie się buty podobają z tego względu że kocham styl boho. Mam bardzo podobne tylko że wyglądają bardziej jak kozaki a nie botki. Ja swoje noszę albo do rurek + tunika albo do długich spódnic.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:24   #970
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Frędzle są teraz bardzo modne. Nosiłabym je do rurek/legginsów+ długi sweter /tunika (coś co zakryje pupe przy legginsach np), ale bardzej widze je w wersji z czyms cieplejszym

Załacznik-cos w tym stylu
Stary 2010-09-05, 13:25   #971
aniaaa16
Raczkowanie

GG do aniaaa16

Dostałam " w spadku" taką o to torebeczkę Podoba mi się, tylko ze względu na swój wiek jest już trochę podniszczona, szczególnie na brzegach, występują przetarcia. Jak ją ładnie odrestaurować? Co o niej w ogóle sądzicie? Podobnież skórzana

M A T U R A 2 0 1 1
matematyka PR
j.polski PP
j.niemiecki PP
geografia PP

aniaaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 13:29   #972
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie... A cena z przesyłką 20 czy 21zł to nie tak dużo Tylko nie wiem jak z jakością tych szali.
nr 2 są z kaszmiru więc myślę, że będzie ok

na wątku allegro jedna Wizażanka poleciła te:

http://allegro.pl/szal-kwiaty-apaszka-chusta-18-kolor-hit-picasso-i1211747525.htm

Edytowane przez mel89
Czas edycji: 2010-09-05 o 13:32
mel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:38   #973
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

możesz porozglądać się po sklepach z odzieżą indyjską ja tam najczęściej kupuję chusty, w cenach do 20 na przecenie, a są duże i się nie mechacą
te z aukcji mi się podobają, mam kilka podobnych do tych z drugiego linku
Cytat:
Napisane przez zua Pokaż wiadomość

podoba mi się zwyklak, pasuje do wszystkiego
Cytat:
Do szkoły np..
według mnie tak nie tylko przecież nosi się dżinsy
Cytat:
świetne są! rurki, tunika, futrzana kamizelka, duża torba pasują do stylu boho

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 14:47   #974
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
podobają mi się w ogóle.

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
Opowiadam się za 1. Taki szaliczek, jak w 2 linku mam i szczerze mówiac - to raczej opcja na zimę, niż na teraz. A tak do ozdoby, na teraz - 1 idealna.
To może zakupię jeden z nich na zimę, a inny na teraz...

Cytat:
Napisane przez aniaaa16 Pokaż wiadomość
Dostałam " w spadku" taką o to torebeczkę Podoba mi się, tylko ze względu na swój wiek jest już trochę podniszczona, szczególnie na brzegach, występują przetarcia. Jak ją ładnie odrestaurować? Co o niej w ogóle sądzicie? Podobnież skórzana
Teraz podobno modne są listonoszki, a ta torebka właśnie taką listonoszką jest. Co do zestawów ubrań, z którymi mogłabyś ją połączyć - nie mam pojęcia, ale poszukaj co nieco na Modowym, na pewno coś Ci doradzą Samej torebki nie przerabiaj, jest ładna w swojej prostocie.

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
nr 2 są z kaszmiru więc myślę, że będzie ok na wątku allegro jedna Wizażanka poleciła te: http://allegro.pl/szal-kwiaty-apaszka-chusta-18-kolor-hit-picasso-i1211747525.htm
Tak jak wspomniałam wcześniej, być może kupię jeden szalik z 1 aukcji, a drugi z 2 Te z linku widziałam i nie przypadły mi zbytnio do gustu.

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
możesz porozglądać się po sklepach z odzieżą indyjską ja tam najczęściej kupuję chusty, w cenach do 20 na przecenie, a są duże i się nie mechacą
te z aukcji mi się podobają, mam kilka podobnych do tych z drugiego linku
Niestety w moim mieście nie ma takich sklepów, więc nie mam się gdzie porozglądać, ale dziękuję za radę

Stary 2010-09-06, 10:13   #975
anusiakk_kk
Zadomowienie

Cytat:
Do szkoły np..

ja mam te spodnie zamowilam je jakis czas temu sa bardzo fajne takie elastyczne dopasowwane, zauwazylam ze czern zblakla i troche juz sie na tylku przecieraja chtnie skusze sie na takie drugie, jakość ardzo dobra tych spodni
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:50   #976
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Do szkoły np..
wątek o ciuchach japan
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293735

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 18:49   #977
Blondi2989
Blond forever!

Nie jestem w wątku na bieżąco, ale co myślicie o hicie tegorocznych ulic, a mianowicie o kolorowych kaloszkach? Hit czy kit? Na obecną pogodę za oknem są idealne, ale czy i wyglądają dobrze.
Czekam na Wasze opinie
Stary 2010-09-06, 19:07   #978
Hedvigis
Zakorzenienie

Ja mam jedną parę czarno-szare w kwiaty. I chodzę w nich tylko do sklepu czy na spacer. Wydaje mi się, że do pracy/ szkoły/ na uczelnię to raczej się nie nadają. Poza tym teraz ich cena na all wydaje mi się bardzo wysoka, ja swoje jakieś 1,5 roku temu wylicytowałam za 10 zł

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:25   #979
nouilles
Raczkowanie

Witam,
mam do Was pytanie. Nie mogę znaleźć odpowiednich kolorystycznie butów do kreacji weselnej... sukienka ma dość dziwny kolor, niby beżowa, niby kremowa( no po prostu miliony butów do niej nie pasują), w sumie to zaprzestałam już poszukiwań. Kupiłam czarne klasyczne szpilki i czarną klasyczną kopertówkę, myślicie że będzie ok?
nouilles jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 10:34   #980
Queen_of_the_world
Przyczajenie

cześć dziewczyny, niedawno dołączyłam do Waszego grona dziś przeglądając ciuszki na allegro trafiłam na śliczną sukieneczkę http://moda.allegro.pl/sukienka-bomb...206400609.html i inna aukcja prawie identyczne sukienki http://moda.allegro.pl/styl-marynars...2.html#gallery czy któraś z Was ma taką? Jeśli tak podzielcie się ze mną opinią na jej temat, czy na żywo tez tak ślicznie wygląda? i co z rozmiarem ? ja nosze M, ale w bioderkach to ja najszczuplejsza nie jestem :P kusi mnie żeby jż zamówić ale nie chce się nadziać dlatego potrzebuje waszej opinii czekam na odpowiedzi
Queen_of_the_world jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:00   #981
TheHeartBroken
Raczkowanie

Czy ta sukienka nadaje się na połowinki ?

Za pół roku mój chłopak ma studniówkę i czy nadawała by się również na nią?

Co o niej sadzicie?

sory dziewczyny za brzydkie zdjęcie ;d
Stary 2010-09-08, 16:59   #982
Queen_of_the_world
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TheHeartBroken Pokaż wiadomość
Czy ta sukienka nadaje się na połowinki ?

Za pół roku mój chłopak ma studniówkę i czy nadawała by się również na nią?

Co o niej sadzicie?
na połowinki jak najbardziej się nadaje ale według mnie na studniówkę nie bardzo, bo to w sumie bal i kreacje powinny być raczej wieczorowe ( tak się przynajmniej utarło)
PS. sukieneczka bardzo ładna
Stary 2010-09-08, 17:55   #983
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiakk_kk Pokaż wiadomość
ja mam te spodnie zamowilam je jakis czas temu sa bardzo fajne takie elastyczne dopasowwane, zauwazylam ze czern zblakla i troche juz sie na tylku przecieraja chtnie skusze sie na takie drugie, jakość ardzo dobra tych spodni
Kolor zblakł, przetarły się jak wnioskuję w szybkim czasie od zakupu, aaaaale piszesz, że jakość bardzo dobra.. Czegoś tu chyba nie rozumiem Ale w końcu nie ja je miałam na oku, więc mi to obojętne. Zwróciłam po prostu uwagę na to co napisałaś, bo zbytnio to się "kupy" nie 3ma

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Nie jestem w wątku na bieżąco, ale co myślicie o hicie tegorocznych ulic, a mianowicie o kolorowych kaloszkach? Hit czy kit? Na obecną pogodę za oknem są idealne, ale czy i wyglądają dobrze. Czekam na Wasze opinie
Trzeba znaleźć jakieś ładne (niekoniecznie mega kolorowe, bo nie do wszystkiego będą wtedy pasować) i można śmigać

Cytat:
Napisane przez nouilles Pokaż wiadomość
Witam,
mam do Was pytanie. Nie mogę znaleźć odpowiednich kolorystycznie butów do kreacji weselnej... sukienka ma dość dziwny kolor, niby beżowa, niby kremowa( no po prostu miliony butów do niej nie pasują), w sumie to zaprzestałam już poszukiwań. Kupiłam czarne klasyczne szpilki i czarną klasyczną kopertówkę, myślicie że będzie ok?
Bez zdjęcia ciężko ocenić... Może wrzuć zdj. sukienki i dodatków tutaj, wtedy dowiesz się co inni o niej sądzą, może ktoś Ci da cenną radę -> https://wizaz.pl/szafa/

Cytat:
Napisane przez TheHeartBroken Pokaż wiadomość
Czy ta sukienka nadaje się na połowinki ? Za pół roku mój chłopak ma studniówkę i czy nadawała by się również na nią?
Ja uważam, że na połowinki sukienka może być, dodałabym np. czarne rajstopy. Choć zależy też gdzie będziecie mieli tą imprezę. Dlatego, że kiedy ja wspominam swoją, to przed oczami mam większość dziewczyn w sukienkach takich hm... jak na wesela się chodzi, takie bardziej uroczyste niż Twoja tu zaprezentowana. Ale jeśli półmetek nie zobowiązuje do innego, poważniejszego stroju - wybierz ten
Jednak stanowczo odradzam tą sukieneczkę na studniówkę! Nie nadaje się ona na taką, nazwijmy to - uroczystość. Powinna być bardziej elegancka, wieczorowa, nie taka, którą ubierasz na domówkę czy na dyskotekę. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi Bo nie miałam też na myśli rozkloszowanych i ciągnących się po ziemi sukni balowych.

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2010-09-08 o 17:56
Stary 2010-09-11, 19:10   #984
anusiakk_kk
Zadomowienie

[QUOTE=Naciaaa1991;2194163 1]Kolor zblakł, przetarły się jak wnioskuję w szybkim czasie od zakupu, aaaaale piszesz, że jakość bardzo dobra.. Czegoś tu chyba nie rozumiem Ale w końcu nie ja je miałam na oku, więc mi to obojętne. Zwróciłam po prostu uwagę na to co napisałaś, bo zbytnio to się "kupy" nie 3ma

może nie sprecyzowałam swojej wypowiedzi, spodnie kupiłam chyba w grudniu 2009 roku ;> takze od tamtej pory do teraz troche mineło, spodnie jak na taka cene bardzo fajne, jakosciowo nie grzeszą, posłużyły mi bardzo długo dlatego teraz kupie sobie takie drugie o to mi chodziło a ze jak pisalam mam je jakiś czas to i na szwie na tyłku zauważyłam małe przetarcia.
kolor zblakła bo to czern;/ zawsze bleknie ;/

mam pytanie czy widziałyście dziewczyny gdzies taki komin ?? z jakiej on jest firmy szukam takiego wszedzie bo chciałabym kupic
(zdjecie znalazłam na wątku DIY na wizażu , zapożyczone )
tam dziewczyny robią takie na drutach i za to dla nich
Stary 2010-09-11, 22:03   #985
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiakk_kk Pokaż wiadomość
może nie sprecyzowałam swojej wypowiedzi, spodnie kupiłam chyba w grudniu 2009 roku ;> takze od tamtej pory do teraz troche mineło, spodnie jak na taka cene bardzo fajne, jakosciowo nie grzeszą, posłużyły mi bardzo długo dlatego teraz kupie sobie takie drugie o to mi chodziło a ze jak pisalam mam je jakiś czas to i na szwie na tyłku zauważyłam małe przetarcia.
kolor zblakła bo to czern;/ zawsze bleknie ;/
mam pytanie czy widziałyście dziewczyny gdzies taki komin ?? z jakiej on jest firmy szukam takiego wszedzie bo chciałabym kupic
(zdjecie znalazłam na wątku DIY na wizażu , zapożyczone )
tam dziewczyny robią takie na drutach i za to dla nich

Aaaa, ok, już rozumiem Co do komina, na Allegro jest ich dość sporo, niektóre na prawdę ładne i niedrogie. Może któryś Ci się spodoba -> http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1487

Stary 2010-09-12, 10:23   #986
muszi_
Przyczajenie

witam mam do was bojowee zadanie :P kupiłam ostatnio płaszczyk na allegro (zdjęcie poniżej) jeszcze nie doszedł, ale zastanawiam się nad kupnem butów do tego płaszczyka.. Myślę cos nad botkami, saszkami ? cos na jesień znalazłam również na allegro takie fajne botki, tylko nie mam pojęcia czy będą pasować .. pomóżciee ! ;**
muszi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:53   #987
anusiakk_kk
Zadomowienie

bardzo łądny plaszczyk- jednak bardziej by pasowały donich takie botki/saszki w kolorze granatu

a własnie te kominy a allegro juz przepatrzyłam wszystkie niestety nie widza mi sie poza jednym z Top Shopu, ale cena odstrasza 79.90, chciałabym przeznaczyć 50zl... mam nadzieje ze wejda jjeszcze jakies gdy zacznie sie "sezon", obecnie mam taki super wełnianygruby szalik, ale jest kolorowyyyy zielony jaskrawy różowy pomaranczowy itd, nie wiem czy wypada w nim chodzic ... jak bede mieć chwilke to wrzuce zdjęcie, na "komin" idealny..
ciekawe czy dałoby sie go przefarbować "hmmmm" ))

Edytowane przez anusiakk_kk
Czas edycji: 2010-09-12 o 13:58 Powód: dopisek
Stary 2010-09-13, 09:33   #988
BlueRoses
Rozeznanie

tak tak wiem że do zimy jeszcze dość sporo czasu ale ja już roglądam się za kozakami i co myślicie o takich ? mnie się osobiście bardzo podobają lubię zimą takie hmm "duże" buty http://allegro.onet.pl/sniegowce-esk...226312292.html
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
BlueRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:33   #989
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlueRoses Pokaż wiadomość
tak tak wiem że do zimy jeszcze dość sporo czasu ale ja już roglądam się za kozakami i co myślicie o takich ? mnie się osobiście bardzo podobają lubię zimą takie hmm "duże" buty http://allegro.onet.pl/sniegowce-esk...226312292.html
Nie podobają mi się w ogóle

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:09   #990
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueRoses Pokaż wiadomość
dobre jak dla dziecka w podstawówce, jak dla mnie straszne. cóż, nie lubię takich butów.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości