![]() |
#961 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
_________________________ ______ szukam Cię na mapie moich marzeń . by Sylwia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Hej, talenciary .!
![]() Macie jakieś opisy o tym, że zakochałam się w pewnym chłopaku (też nie jestem mu obojętna) i jak dotąd wgl. nie zauważałam jego wad. Zawsze zachowywał się ok, a przynajmniej ja tak myślałam. A teraz dowiedziałam się, że on pali i to już jakiś czas.. a tak naprawdę to chodzimy do 3 gimnazjum i myśle, że on pali dla szpanu i przy kumplach a nie dlatego, że chce...
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Talenciary.!
Bardzo was proszę o opisy typu: 1. Dwulicowych osobach. 2. O tym, że osoby które się ode mnie odwróciły mi wrzucają oraz robią na złość. Mają dziecinne zagrania takie jak: ostatnio zrobiliśmy sobie ognisko a oni wszystko zepsuli... Bo nie chcemy się kolegować z nimi i nie robimy tego co oni chcą tylko kolegujemy się z innymi chłopakami.... 3. O tym, że jestem samotna i jest mi z tym dobrze. A inni mówią, że to głupie... Bardzo, bardzo, bardzo PROSZĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aaaleee Jaaa Czas edycji: 2010-05-07 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Mam prośbe w zasadzie to trzy
![]() - Jakieś cytaty z piosenek reggae ![]() - Cytaty z piosenek Grubsona ![]() - Opisy dające do myślenia obojętnie na jaki temat tylko NIE MIŁOSNE Z góry dziękuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Anonim12:
Grubson: Prosiłem żebyś nie karał za jointa, a ty nie! Nie oglądał, nie grał Jamesa Bonda, a ty nie! Byś się nie moczył, nie seplenił, a ty nie! Jestem tego pewny, wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. stąpam po ziemii bez żadnego szpąta liczy sie naturalny kontakt z otoczeniem mam w tym pomaga mi mój kompan czyli spontan reggae: Standing across the room, I saw you smile I said I wanna talk to you-woo-woo for a little while But before I make my move my emotion starts Running wild My tongue gets tied and that's no lie / Stojąc po drugiej stronie pokoju Ujrzałem twój uśmiech Powiedziałem, że chce z tobą porozmawiać chodź przez małą chwile, Ale zanim zrobiłem pierwszy krok moje uczucia zaczęły stawać się dzikie Nie mogłem powiedzieć ani słowa i to nie żarty I'm Looking in your eyes I'm Looking in your big brown eyes, ooh yeah And I've got this to say to you, hey / Patrze w twoje oczy Patrzę w twoje wielkie brązowe oczy,o tak I mam ci coś do powiedzenia Chyba nie o to chodziło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Przyczajenie
|
unusualyou
Sprzedam..siostrę.! Druga..gratis.. ![]() „Jesteś gangster, póki cię siostra z okna nie zawoła na obiad” Sprzedam siostrę na części, lub zamienię na brata do remontu. Gdyby wszyscy ludzie byli braćmi, nie byłoby sióstr Mój brat to chyba siostra!!-To chyba nie ![]() Zwięzłość to siostra talentu. "Głupota jest siostrą zbrodni." Wiara oraz moc to siostry dwie. -Jasiu chodź ze mną do góry.. -Nie!-odpowiada Jaś -Bo powiem mamie Jaś posłusznie wchodzi do pokoju siostry ,przykrywa się kołdrą w łóżku ,tak jak prosi siostra. -Jasiu........ZOBACZ JAKI MAM FAJNY ŚWIECĄCY DŁUGOPIS ![]() mAm siOstrę w luStrze, aLe Ona jEst mNą, a Ja jeStem kimŚ innYm... Mam nadzieję że pomogłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
'Ty ; * jedna jedyna znasz mnie lepiej niż ja siebie
`Gdy miałam złe dni do Ciebie pisałam, Gdy miałam problemy Ty je rozwiązywałaś, Gdy płakałam Ty mnie pocieszałaś, Tak na prawdę pół swojego Świata mi oddałaś, Dlatego dziękuję Ci za wszytko siostrzyczko!! `rodzinę daje Nam los, przyjaciół wybieramy sobie sami.. `najlepsza siostra i przyjaciółka..<3 `Siostra jest świadkiem, który zna twe najwyższe wzloty i najniższe upadki, a mimo to kocha Cię. Jest Twym wspólnikiem w psotach, nocnym towarzyszem, kimś, kto nawet w ciemnościach wie, kiedy się uśmiechasz. `Nie ma to jak siostra,która zawsze wyżera ci Twoje słodycze. Nie ma to jak siostra,która jak ci źle to śmieje się jak koń poprawiając tym samym humor Nie ma to jak siostra ,która zawsze bałagani i która jest niezastąpiona.... `Czasem mam ochotę ją zabić... ale dla niej zabiłabym zawsze. Może akurat coś Ci się spodoba ale wątpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
unusualyou
'Bliższej osoby, niż ona nie znajdziesz. -Idź ze świecą. -Po co? I gdzie? -W świat. Szukaj drugiej takiej osoby, jak moja siostra. 'Siostre mam tylko jedną. Dla niej zrobię wszystko. 'Wątpię, czy ktoś ma lepszą siostrę ode mnie. 'Dziękuję za rozmowy o chłopakach, naszych problemach i wspierania mnie. Aaaleee Jaaa 1. Wiesz, że masz dwa oblicza? Nie? Ja też dopiero się o tym dowiedziałam...'Obgadywanie, bycie fałszywym - cechy osób dwulicowych. Czyli takich, których ja nie cierpię... 'Zdecyduj się, bo nie można mieć wszystkiego... 'Lepiej, jak teraz się obudzisz, niż potem, gdy wszyscy dowiedzą się, że jesteś dwulicowa i się od Ciebie odwrócą... 2. nie wymyślę nic ![]() ![]() 3. Miłość do życia nie jest potrzebna. 'To moje życie i nie wpie*rzajcie się do niego. Bo to mój wybór, że jestem sama... bitter orange 'Szpanujesz przy kolegach, czy robisz to dobrowolnie?'Miłość jest ślepa... 'Wady. Każdy je ma. Ale nie u każdego je dostrzegamy od razu. 'Maskowałeś się, czy jesteś taki naprawdę?
![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
|
Poproszę coś o przyjaciołach, że dziękuję za to, że są.
Że nie zwierzam im się z wszystkiego, bo jestem zamknięta w sobie, ale że są naważniejsi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
coś o tym, że zawsze muszę co zniszczyć.. ? że szczeście trwa tylko chwile ? ;(
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
znów ja ze skromną prośbą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powrót do korzeni, nie dane mi gonić za modą Choć często pod prąd to z podniesioną głową No widzisz misiaczku, czekałeś tylko 54 minuty, to co możemy już iść? mężczyzna to mężczyzna a nie robot czy zabawka. Pozwól odnaleźć siebie, do celu zostało niewiele Nie mam czasu na lakierki zamiast adidasów Ja bassów potrzebuję tak jak zebra pasów Czekasz, ja czekam i doczekać się nie umiem, ba... z tego czekania, coś we mnie obumiera. Usta słowem zaszyje Zregeneruj się by potem ruszyć dalej, z nowymi pomysłami będziesz miał większe szanse,do celu dotrzeć i nie oszaleć, w świecie się odnaleźć, zanim ktoś naciśnie cancel, escape. Wole hip-hop wizje niż telewizje Nie mam czasu na czesanie się na bok A zamiast grassu jarania Lady Gagą Może kiedyś zaszczycą mnie uwagą I wyjdą na zewnątrz swych synagog
![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Hey kochane..
![]() Potrzebuję opisów do mojego zdjęcia na pięknym motorze.. Może być coś o marzeniach malutkiej dziewczynki albo co wam tam ciekawego wpadnie... ![]() ![]()
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() malinowe_piwo : 'Bo jest cudownie jak ma się dla kogo żyć . 'Połóż rękę na moim sercu i zobacz jak szybko bije .To dla Ciebie ,wiesz ? 'Potrafiła mieć przy sobie osoby które kochała ponad wszystko . 'Dzięki przyjaciołom dostrzegamy lepszy świat . 'Bo w sercu ma się tych najważniejszych . 'Gdzieś w środku paru osób kryje sie osoba cudowna . 'Bo dzięki Wam widzę kolorowy świat . MandarynkoweWspomnienia : 'Bo czasami lepiej udawać ,że nie istniejemy . 'A szczęście mi mignęło przed nosem . 'Spójrz ,a było tak pięknie ... 'Miałam to wszystko ,miałam .. 'W jednej chwili zmienia się otoczenie . 'A mówili mi żebym wierzyła w szczęście ,drugiego takiego błędu nie popełnię . 'Mała dziewczynka podeszła i powiedziała "no to nie masz co liczyć na lepszy czas". 'Nie jest tak jak ma być . gosienka15: 'Dzięki jednej osobie można stać się kimś lepszym . 'Zmiany są dobre gdy mamy kogoś u boku . 'Czas pokaże co ma być oby było lepiej ; ) ! 'Uśmiech na twarzy być może nie zniknie tak szybko . 'Warto bo ma się dla kogo . 'Dobre przeczucia na przyszłość . Niedostrzegana : "[...]spojrzała przez pryzmat marzeń ,a teraz oczekuje by choć to się spełniło . 'Główka pełna pragnień ; ) 'Przeważnie jest tak ,że ludzie robią wszystko aby nie próbować spełniać marzeń . -Widzisz gwiazdkę ? -Widzę . -Pomyśl życzenie . -Pomyślałam . -Dobrze ,a teraz musisz głęboko wierzyć aby coś co chcesz stało się ; ) 'Bo to jest coś o co warto walczyć . nie wiem ![]()
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
A macie coś o tym, że (najprawdopodobniej - 21 dni mi się okres spóźnia, mam objawy itd) jestem w ciąży i świat mi się wali na łeb a ojciec dziecka powiedział mi że nie chce mieć dziecka z taką osobą jak ja i teraz się chce wykręcić...??;/;/
Tylko niedosłowne.!
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
DilerkaUsmiechu, chmielna, Anonim12,bajkowa...
Dzięki za świetne opisyy ;** Jesteście boskie.! <zakochany> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Wystarczyła jedna chwila i druga aby było coraz gorzej . '-Patrz mała świat Ci się wali ! 'Gdzieś w środku i na zewnątrz jest nie dobrze . 'Bo najlepiej od niektórych spraw ucieknąć ,a tak nie można ! 'Milczenie w niektórych sprawach nic nie da . 'Można powiedzieć ,że chce by było lepiej . 'Nie raz mamy do czynienie z sytuacją do której psychika siada . 'Mogło być cudownie ,a jest raczej odwrotnie . 'Jeden mały problem robi wiele szumu . nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może chcę dobrze, ale przynoszę ból I nagle wszystko wokół warte jest ... Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój Otwarta rana, ja znów sypię sól Braterstwo tej samej niedoli Los rzuca kłody pod nogi Nerwy rwą się spod kontroli Zawsze muszę coś s*******ić Chodź bym się starała w chuj zawsze to wszystko na nic . Szczęście to ulotna chwila . Szczęście...to Ulotna Chwila Która Skrapla Się I Spływa Po Policzku szczęście to ulotna chwila, która trwa, trwa i kur.. przemija. Nie wiem ![]() ![]() Kinderka13 , Aaaleee Jaaa Dziękuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
nie udzielam się na forum, ale mam wielką prośbę. macie może coś o tym że pokłóciłam się z moją przyjaciółką, ale nadal ją kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo, śliczne ![]()
![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 w 1... czekamy jeszcze na Ciebie ![]() Świat mi się zawalił, przez jedno "zdarzenie" Teraz potrzebuje Cię podwójnie Czasu nie można cofnąć, a słowa tak ![]() ![]() ![]() trzymaj się słoneczko będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
gosienka15 'Zmieniasz mnie. Na lepsze. Mój najlepszy przyjacielu.'Są trzy rodzaje przyjaciół: Ci, przez których zmieniamy się na gorsze. Ci, przy których w ogóle się nie zmieniamy. I tacy, jak Ty - dzięki którym zmieniamy się na lepsze... 'A może by tak zmiana na lepsze? -Zmieniłaś się. -Wiem. To dzięki Niemu. -To coś poważnego? -Nie. To tylko przyjaciel. Ale dla Niego mogę się zmieniać. swir94 'Niektórzy ludzie zostawiają drugich, gdy tylko zaczynają się schody... 'W takiej chwili powinieneś być przy mnie. 'W najmniej odpowiedniej chwili wali się na głowę cały świat. 'Pamiętasz? Miało być na dobre i na złe, a nie tylko na dobre... Koteciek trzymaj się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaka0987654321 'Mimo kłótni, mimo różnych zdań, nadal jesteś najważniejsza...'Jesteś i to jest ważne. A kłótnie... Kłótnie są zawsze. 'Czy pozwolimy, żeby ta kłótnia przekreśliła wszystko, co budowałyśmy przez ten cały czas? MandarynkoweWspomnienia 'Nie wszystko trwa wiecznie. Szczęście niestety też..'W życiu piękne są tylko chwile...' 'Teraz jestem duży i wiem, że w życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć' 3maj się ![]() ![]() ![]() malinowe_piwo 'Nie wiecie wszystkiego, ale jesteście najlepsi!'I mimo, że nie mówię Wam wszystkiego, to cieszę się, że Was mam. 'Była zamknięta w sobie. Ale mimo to, najważniejsi byli przyjaciele. I tak nikomu się nie przydadzą... ![]()
![]() |
![]() |
#987 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
W poniedziałek pójdę po test ciążowy i kupię bo na razie to nic pewnego... Forumowy dzidziuś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze nie wyobrażam sobie życia bez możliwości pogadania z Tobą na gg ![]() ![]() Forumowy dzidziuś ![]() Biegnij, biegnij po ten test! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
to się cieszę.
![]() kochane, coś o tym, że wszystko jest bez sensu?
że robię, co muszę, śmieje się i w ogóle, ale to nie ma najmniejszego sensu. liczę na was. ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
Talenciary prośbaa. ; *
proszę o opisy pasujące do takiej sytułacji i takich ludzi : Ostatnio pewna grupa starszych ode mnie dziewczyn postanowiła wybrac sobie mnie na jakiś wzorzec,zrzynają wszystko co robię. od stylu ubierania po takie same opisy i wpisy np na gg albo nk. Raz napisałam do jednej z nich bo ustawiła sobie identyczny wpis w `o sobie` na nk, a ona zaczeła na mnie najezdzac ze mi się coś wydaje i tak dalej. a potem napisała ze mnie nie lubi i nie bedzie tego ukrywac.no ej przecież to jest paranoja ona mnie wgl nie zna.i twierdzi ze jestem pusta i tak dalej. czyli ogólnie o kopiarach i ludziach którzy nie znają a oceniają. Dziękuję z góry ; * ![]()
Jesteś diamentem w piasku.. ![]() różą na blokowiskach ![]() . ostatni drink , ostatni kufel , kolejny flirt .. '.Pfii^^ PięknO w NiedOskonałOści^_^ ![]() Edytowane przez Kocham_zelkiii_x3 Czas edycji: 2010-05-08 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.