|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Hej Madziu My jak na razie mamy kupioną tylko jedną koszulę i jest ona z długim rękawem. Drugą postanowiliśmy dokupić, choć początkowo nie była w ogóle brana pod uwagę W czwartek ruszamy na zakupy więc na pewno cosik znajdziemy i zobaczymy, czy krótki rękaw będzie na Piotrka pasował Powiem Wam, że meża kumpeli też podziwiałam, bo wyglądało to paskudnie Modliłam się tylko, żebym nie musiała z nim tańczyć, bo brzydzi mi się taki upocony facet Ale niestety nie ominęła mnie zabawa z nim Plamy na marynarce w sklepie z nowymi ciuchami? Widać jak sprawdzają tą odzież Dobrze, że Twój teść się przyjrzał bo by jeszcze kupił taką opoconą marynarkę ![]() Cytat:
Obrażona wyszła z pokoju, z wielką łaską mi "dobranoc" odpowiedziała jak wychodziliśmy, ale mam to głęboko. Skoro Piotrek jej nie potrafił powiedzieć, że ma się nie wpieprzać to ja to zrobiłam Z koszulą to będzie taki problem, że na pewno Piotrek jej będzie chciał pokazać co kupiliśmy, bo jak na razie to chce latać do niej z każdą naszą decyzją żeby mamusia zatwierdziła Więc z koszulą będzie podobnie i wtedy sie zacznie gadanie
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja jadę do domu- bo później to już pewnie w ogóle nie będę mogła dojechać..
Co do koszuli- Waldek będzie miał dwie, jak na razie jedna kupiona- czysta bawełna- będzie ją miał na zmianę. Poza tym zostały nam: wizytówki (kupienie kartek i ferrero) odbiór garnituru, kupno koszuli i krawatu alkohol, napoje owoce (to w piątek) ciasta+tort- ogólnie zamówione są, trzeba tylko ustaliś co dokładnie..
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z zakupów ubraniowych- dla R.strój na poprawiny (jakiś jaśniejszy gajer, koszula, bielizna, koszula na wesele na zmianę, dla mnie tylko pończoszki ![]() napoje-próbowałam zrobić listę, ale poczekam na R. do wieczora, bo się nie moge połapać w ilości-ile czego na glowę ![]() szczerze Wam powiem,ze jak mój Tata zdążył i DJ się odezwał, to już mam większy luz-za to przeszły nerwy na moich rodziców PAPa Monia! i wogóle to ja też znikam, bo widzę,że nikogo nie ma buziaki |
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jeszcze jakieś inne, niektóre sezonowe (jak np. truskawki) inne takie dostępne cały rok (jak np. kiwi). Jutro musimy ciasto wybrać i już dać znać facetowi od sali na co się zdecydowaliśmy Potwierdziła mi kumpela (ta co sobie partnera kazała szukać) że będzie na ślubie ![]() Cytat:
Z winietek będziesz zadowolona, ja zamawiałam tam gdzie Ty i na prawdę wyszły cudnie ![]() Mi do kupienia zostały kolczyki i podwiązka. Jutro będę biegać za jakimiś kolczykami, jak nic nie znajdę to chyba jakimś komplecik pożyczę od mamy i od razu będzie cosik pożyczonego ![]() Agula, wcale się nie dziwię, ze po powrocie taty masz większy luz W końcu jesteś już pewna, że na 100% będzie na ślubie, a tak zawsze by pozostała myśl, że może nie zdążyć dojechać. A dj'owi należało by dać po głowie, za te stresy jakie przez niego mieliście No i my na forum przy okazji też ![]() Też się zaraz zwijam, miałam mieć dzisiaj szefową, ale zapowiedziała, że przyjedzie jutro zatem od jutra jestem z doskoku ![]() Buziaki
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
a ja od rana juz latalam bylam u dj-a wszystko ustalic a potem podpisac umowe do busika dla gosci takze to juz mamy z glowy mialam w planach tez jechac za kolczykami ale w taka ulewe to mi sie nie chce nigdzie lazic nie wiem jak bylo u was w sobote bo u mnie ladnie wiec Ci co brali slub w tym dniu to mieli szczescie bo w nocy juz zaczelo lac i tak pada bez przerwy ani na chwilke nie przestaje to jest jakis koszmar u nas tak ma byc ponoc do piatku mam nadzieje, ze u nas wszystkich z 5 czerwca nie bedzie przynajmniej padac lekko sie zszokowalam jak to zobaczylam 19 dni
|
#966 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedaku...wspolczuje tanca z takim upoconym facetem bleh Ale jeszcze gorzej musiala miec ta kumepla, bo przeciez napewno wiecej tanczyla ze swoim swiezo upieczonym/upoconym mezem Tesciowa sie nie przejmuj i jak trzeba to powiedz jej co o tym myslisz, trudno jeszcze zeby wtracala sie w koszule Piotrka. Moze i dobrze, ze zachoiwala sie tak w stosunku do Twojej rodziny bo przynajmniej przestalas przejmowac sie, ze to Piotrka mama i mowisz jej wprost co Ci nie pasuje. My mamy dwie koszule, bo niby nie powinno sie nic stan ale w nerwach to nigdy nic nie wiadomo i zawsze moze sie trafic jakas dziura, chocby zelazkiem. No i tak jak Alka mowi zeby na przebtranie cos bylo jakby sie spocil zanatto podczas wesela ![]() A te plamy pod pacha to dopiero tesciowa zobaczyla, bo tesc by kupil ta marynarke z potem. Moze i szkoda, ze jej nie kupil... hyhyhCytat:
![]() U nas z zakupow to juz tylko spinki (musza byc materialowe) i bielizna dla Seby. Dobrze, ze garnitur i koszule mamy juz z glowy ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Z owocow napewno beda truskawy, duuzo truskawek i reszte musismy jeszcze ustalic.Aniu, a kumpela bedzie sama i liczy na kumpli Piotrka czy znalazla sobie kogos w koncu?
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Jestem po rozmowie z szefową i wreszcie powiedziała, że są jakieś problemy. Jutro nie muszę przyjeżdżać do pracy, dopiero w piątek mam podjechać. Zaproponowała mi 1/4 etatu (bardzo niepewnego) po zakończeniu mojej umowy. Podziękowałam i powiedziałam, że dostałam inną propozycję pracy Przed ślubem dostanę troszkę wolnego, bo szefowa stwierdziła, że i tak nie mam żadnej pracy więc mogę przyjeżdżać raz w tygodniu. Zatem po ślubie idę do nowej pracy ![]() Jeśli chodzi o przygotowania ślubne to wczoraj byłam w pasmanterii i zamówiłam tasiemkę na kokardki, jutro jest do odbioru zatem będę mogła się zabrać za pakowanie Raffaello Potem zabrałam się za malowanie aniołków i kolejne mają sukienki Zapomniałam tylko kupić cienkopisu do robienia napisów na aniołkowych plecach, ale tym zajmę się dzisiaj No, a wieczorkiem zasiadłam do robienia albumów dla rodziców Pierwsze fotki są już wklejone, cytaty powybierane, zostaje tylko wydrukowanie ich, wycięcię i naklejenie Teraz, jak nie muszę codziennie przyjeżdżać do pracy wiem, że bankowo się wyrobimy ![]() Dziś idę do kosmetyczki na żele, potem szybkie zakupy i na solarium. Na 17:30 jesteśmy umówieni z krawcem na przymiarkę Piotrkowego garniturka, od krawca jedziemy do Piotrka drukować cytaty do albumu, a na 20:00 do facet z zespołu ustalić wszystkie szczegóły ![]() Goście potwierdzili nam swoje przybycie, nawet Piotrka ciotka, która mówiła, ze jak już to będzie tylko na obiedzie, bo mają żałobę. Super się cieszymy, bo wszyscy oprócz mojego jednego kolegi zapowiedzieli przybycie ![]() Madziu, ta kumpela, która tak marudziła z tym partnerem ostatecznie zdecydowała się iść z Piotrka kolegą ze studiów Tym, którego nie będzie znała
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Wczoraj juz zrobilismy winietki, ale caly czas czekam na te czekoladki i zaczynam sie wkurzac napisalam juz facetowi ze jesli nie beda miec dostawy do czwartku to prosze o zwrot kasy bo musze wtedy szybko zamowic gdzies indziej, ale wiadomo wolalabym zeby byly Ale jest paskudnie, szaro i ciemno to mi przypomina listopad a nie maj oby do czerwca sie wypadalo
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Esti U mnie szaro, buro i ponuro, ale przynajmniej nie pada Jednak wygląda niestety, jakby zaraz miało zacząć. Wczoraj w TVN'ie podawali, że te deszcze to niby wina tego pyłu wulkanicznego Oby w czerwcu było ładnie ![]() Z czekoladkami sytuacja nieciekawa, ale może do czwartu dojdą. Facet Ci cosik odpisuje? Może warto do niego zadzwonić?
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chociaz tyle ze nie pada u mnie jak zaczelo w niedziele tak leje caly czas bez przerwy jakas paranoja
|
|
#972 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ALU-mnie nie zalało, na szczęście u Nas nie leje...ale pogoda rzeczywiście iście listopadowa ![]() ANIU-to dobrze,że miałaś możliwość pogadania z szefową-przynajmniej sytuacja się wyjaśniła. I dobre jest to,że nie musisz byc w pracy codziennie-zdążysz sobie wszystko na spokojnie pozałatwiać i podokańczać ![]() mi też przydałoby się ze dwa tygodnie wolnego przed ślubem-ale będę mieć 2dni poza tym mogę sporo rzeczy pozałatwiać w trakcie pracy-zamówienia na all... lista muzyczna, mogę sobie podzwonić i się umawiać na spotkania ![]() właśnie się dowiedziałam,że do jutra mam ważny przegląd ![]() R. wyjeżdża jutro z rana, więc chyba będę się musiała zwolnić dziś wczesniej i pojechać, choć nie lubię takich rzeczy załatwiać :/ ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Jak jechałam na próbną fryzurę i makijaż w sobotę, to wiało i cały dzień mżawka-myślę sobie,mam nadzieję,że tak nie będzie w dniu ślubu tfu tfu ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() dziękuję,że mnie wspierałyście w nerwach z djem-teraz trzymam kciuki,zeby było ok-mam tydzień na przygotowanie mu listy utworów, ktore koniecznie ma zagrać (spotykamy się 27 maja). Dziś tańce-4 lekcja i ostateczny układ, mam nadzieję. |
|||
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie jestem wybredna byle nie padalo bo to wszystko psuje, a jak nie bedzie slonka to tez nie bedzie tragedii byle bez deszczu sie obeszlo Ciesze sie ze wszystko sie udalo z tym dj-em oby tak dalej szlo
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc czasu na domawianie innych niestety coraz mniej ![]() Cytat:
Hej Agula Strasznie się cieszę z tej rozmowy z szefową bo przynajmniej wiem, na czym stoję Zastanawiam się, czy dodatkowo nie przyjąć tej propozycji 1/4 etatu i przyjeżdżać tutaj po pracy sprawdzać pocztę i takie tam MUszę to przemyśleć sobie, nie powiem, dodatkowa kasa by mi się przydała. Pogadam z tym facetem co mi zaproponował pracę i zobaczymy co powie Zagram z nim w otwarte karty, może się zgodzi ![]() Oj, przeglądu to ja nie lubię Wjechał i wszystko mi sprawdzili ![]() Z winietek nie ma innej opcji, też bedziesz zadowolona
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialy byc wczoraj ale nie bylo wiec jesli nie beda mieli dostawy do czwartku to wtedy zamawiam szybko inne juz sobie znalazlam inna stronke
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja dluzej nie moge czekac czas ucieka a skoro oni nie wiedza dokaldnie to moge sobie tak czekac w nieskonczonosc gdybym miala pewnosc ze np dostane ja na 100% nawet 2 czzerwca to bym czekala co za roznica kiedy beda ale sama rozumiesz skoro oni sami nie wiedza to ja nie bede czekac w takiej nie pewnosci---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A tak zmieniajac temat dziewczynki to ostatnio kumpela urodzila coreczke i pewnie juz po slubie do niej sobie skocze do Krakowa i tak szukam jakis fajnych prezentow i znalazlam taka fajna stronke jak chcecie to sobie zobaczcie http://www.peticado.pl/oferta/monogram/rozowy-ornament mnie np podoba sie taki wlasnie monogram no bo kupisz ciuszki to i tak zaraz wyrosnie maskotek pewnie ma pelno wiec tak sobie mysle, ze fajnie cos takiego co bedzie caly czas wogole fajne tam maja rzeczy musze cos wybrac i zamowic
|
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, ja wszystko rozumie, czasu zostało coraz mniej i już chcesz mieć wszystko przygotowane, a nie do samego końca się denerwować, że cosik nie dojdzie, albo będzie nie takie, jak sobie wymarzyliście. J4ednak osobiście kiedyś mialam wielki problem ze zwrotem kasy za towar zakupiony na All. Kupowałam wtedy perfumy, zapłaciłam za nie od razu, facet też jak sie okazało nie miał tego zapachu akurat na stanie, o jaki mi chodziło. Pieniędzy oddać nie chciał, dostałam jakieś inne, z których za bardzo zadowolona nie byłam niestety Mam nadzieję, ze ten facet, u którego kupiłaś czekoladki nie bedzie robił problemów i rzeczywiście odda Ci pieniądze, jakie mu wpłaciłaś ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Powiem szczerze, ze nie wiem, co możnaby kupić takiemu maluszkowi Jest wiele fajnych rzecz, typu jakieś huśtawki, ale to znowu kosztuję masę kasy. Musiałabyś odwiedzić sklep dla dzieci i może jeszcze cosik Ci w oko wpadnie
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentow to wiesz mysle, ze takie zabawki czy wlasnie jakies takie hustawki, chodziki to pewnie bedzie juz miec a mysle, ze takiego czegos raczej nie bo jednak w kazdym sklepie na polkach tego sie nie znajdzie co nie
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami przechodzę obok sklepu dziecięcego, ale nie wchodzę do środka. Pewnie takie sklepy zacznę odwiedzać dopiero wtedy, kiedy sama będę w ciąży ![]() U mnie własnie padać zaczęło
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U ciebie zaczelo a u mnie jak zaczelo w sobote w nocy tak leje bez przerwy W sobote ide zamawiac kwiaty i mialam nadzieje, ze uda mi sie isc samej, ale swiadkowa tez chce isc no wiec nie moge jej odmowic a chodzi mi o to, ze pewnie sie zdziwi czemu nie zamawiam kwiatow na podziekowania dla rodzicow i musze jej cos sciemnic ze sie jeszcze zastanawiamy moze cos innego kupimy bo nie chce nikomu mowic wszyscy pewnie sa przekonani ze beda kwiaty a tu bedzie takie zdziwko, ostatnio nawet udalo mi sie kupic sliczne pudelka na te prezenty a tyle sie za nimi wylazilam, ze juz tracilam nadzieje
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będziecie mieć kwiatów na podziękowania? Co planujecie podarować rodzicom? My będziemy dawać ten album i kosz róż. Zamówiłam już kwiaty, kosze mają być do 250 zł. jeden. Kobietka w kwiaciarnii powiedziała mi, że będą piękne i kwiatów będzie na prawdę dużo ![]() Musimy tylko ustalić, o której godzinie bedziemy odbierać te kwiaty w sobotę, bo z nimi musimy jechać od razu na salę. Bukiet mój ślubny plus bukiet dla mojej świadkowej będzie odbierał Piotrek ale to na krótko przed przyjazdem do mnie, a te kosze jakoś wcześniej
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys juz pisalam i chyba nawet pokazywalam takie szklane tablice i na nich jest tekst z podziekowaniem i koszulki z napisem Najfajniejsza Tesciowa na swiecie oczywiscie meska wersja rowniez doszlismy do wniosku, ze kwiaty zaraz zwiedna i pojda do kosza a to beda miec juz na cale zycie
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny pomysł z tymi koszulkami My damy im te albumy, będą mieć pamiątkę od nas na całe życie Będą w nim wszystkie zdjęcia nasze od samego początku naszej znajomości, potem wkleimy także ze slubu i zdjęcia naszych dzieci, jak się ich dorobimy ![]() Kwiaty masz rację zwiędną, ale nie wyobrażam sobie, że w takiej chwili nie wręczam mojej mamie kwiatów Teściowej to najchętniej bym dała zgniłego ziemniaka, bo na te kwiaty nie zasłużyła ![]() W ogóle sobie nie wyobrażam tych podziękowań. Nie wiem co mam teściowej powiedzieć, tak jej nie lubię, że to bedzie chyba najcięższy moment podczas całego wesela Wiem, czego teściowa oczekuje- przeprosin
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Tak Was podzytuje od raza, ale dopiero znalazma chwile zeby cos naskrobac. U mnie pogoda okropna w sumie od poniedzialku wieczorem i nic sie nie zanosi zeby mialo byc lepiej Caly czas albo pada, wieje i jest okropnie szaro. Oby do czerwa sie wypogodzilo![]() Esti mi sie niedawno urodzila siostrzenia i powiem Ci, ze z tymi ciuszkami to wlasnie kazdy mysli, ze napewno ich ma mnostwo i nie bedzie kupowac, a tak naprawde ciuszkow nigdy dosc Sama pewnie sie skusze i cos kupie mojej malutkiej. Jesli moge Ci cos doradzic to ja chyba na Twoim miejscu kupilabym cos bardziej praktycznego...hmm napewno bardzo sie przydaje taka hustawka czy lezaczek. Rodzice zazwyczaj nie kupuja wszystkiego od razu wiec moze jeszcze nie ma Bardzo fajna tez jest taka mata edukacyjna - najlepiej jakby jeszcze miala opcje grania melodyjek i wiszace zabaweczki. Oprocz tego mozesz kupic np karuzele do lozeczka. Chyba bardziej bym postawila na cos co bedzie sluzyc dzieciaczkowi, chociaz ten monogram tez jest przesliczny![]() Aniu a u Was na podziekowaniach to Ty rowniez bedziesz tesciom dziekowac? My chyba zrobimy tak, ze kazdy swoim rodzicom...w ogole nie wiem czy robic to do mikrofonu bo znajac mnie to ja sie zaraz tam porycze i tyle z tego bedzie Ale jesli bedziemy dziekowac na glos to chyba zrobimy tak ze na glos takie ogolnie ze dziekujemy za to bla bla bla a potem kazdy podejdzie do swoich i sam im podziekuje. W ten sposb unikne dziekowania tesciowi za wpieprzanie sie w sprawy slubne![]() Agus DJ napewno da rade
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentu to wlasnie chodzi o to, ze ona wspominala ze ona ma juz duzo rzeczy takich wlasnie jak lezaczki czy karuzele takze z tym bym sie obawiala bo wiekszosc ludzi z rodziny pewnie kupilo A co do podziekowan to my bedziemy robic tak jak bylo u Luka siostry oni nic nie mowili do mikrofonow tylko wszyscy zaspiewali Sto Lat a pozniej kazde dziecko podeszlo do swoich rodzicow i dalo kwiaty cos tam mowili ale juz bezposrednio do nich takze ja bym nie dala rady tak na glos cos gadac
|
|
#988 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie teściowa tylko mamusia! Żartuję oczywiście,ale nie wiem jak w takim układzie będziesz do niej mówić po slubie? per "wiedźmo??" ja dziś w sumie cały dzień skupiłam się na ramkach (zerżnęłam ten pomysł http://www.allegro.pl/item1036204649...zien_mamy.html) ale zamówiłam już kwiaty też będą,ale symbolicznie, a dla Tatów na drugi dzień po łyskaczu (kiedyś pisałam mój ma imieniny, R.-urodziny i chcemy w poprawiny wznieść toast i wręczyć im po flaszce )---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
dużo załatwiania, to i pewnie czasu nie masz biedulko... ![]() ja się np.dowiedziałam w niedzielę,że stoliki mam w grzebień (coś jak E tylko w środku dwa rządki)- 1 długi, tam gdzie młodzi i cztery krótkie odnogi- to się będę nakombinować musiała,żeby Rodzice tyłem do nikogo nie siedzieli, bo chciałam ich pośrodku posadzić, na jednej z odnóg ![]() znikam-do jutra
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-05-18 o 13:53 |
||
|
|
|
#989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie masz racje, ze napewno rodzina kupila juz wiekosc tych rzeczy. A jak to Twoja kolezanka to przeciez tez bez sensu kupowac prezent za 200-300 zl...przynajmniej tak mi sie wydaje W takim razie mysle, ze co bys nie wybrala z tej stronki bedzie fajna pamiatka. Ja przejzalam tam wszystko i wszystko mi sie spodoba A i jeszcze taki odcisk na stopke![]() Dobry pomysl na takie podziekowania. Ja wlasnie niebardzo bym chciala robic przedstawienie i ryczec na calej sali, zeby mi sie jeszcze glos lamal...a znajac Sebe to pewnie ja bym musiala gadac do mikrofonu a on by sobie tylko podszedl do rodzicow i cos tam powiedzial. Oznajmie mu, ze robimy cichce podziekowania My oprocz kwiatow w koszu (chcialam rozowe peonie w bialym koszu) dajemy jeszcze takie duze ramki z naszym portretem no i zastnawiamy sie czy do tego kosza z kwiatami nie wlozyc jeszcze po dobrym szampanie...ale wlasnie nie wiem czy to nie bedzie za duzo juz
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rzeczy sa cudne to prawda ciesze sie ze znalazlam ta stronke Co do podziekowan to u mnie tez by tak bylo ze ja bym musiala mowic jesli tylko chcecie to mozna wlozyc szampana nie uwazam ze to za duzo bedzie ale to juz musicie sami zadecydowac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

W czwartek ruszamy na zakupy więc na pewno cosik znajdziemy i zobaczymy, czy krótki rękaw będzie na Piotrka pasował
Modliłam się tylko, żebym nie musiała z nim tańczyć, bo brzydzi mi się taki upocony facet
Obrażona wyszła z pokoju, z wielką łaską mi "dobranoc" odpowiedziała jak wychodziliśmy, ale mam to głęboko. Skoro Piotrek jej nie potrafił powiedzieć, że ma się nie wpieprzać to ja to zrobiłam