My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 13:25   #961
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
też miałam pisac ze dziewczyny zrobiły olewajszyn
ja mam dziisaj vszcególną! no maskara,zaraz kgos zjem a dzisiaj ide na koncert

nooo już się rozjaśniało a Romek-głupoty "no to ten...musimy się spotkac" to pojawiało się co minutedzisiaj pewnie nawet nie pamięta ze ze mną gadał
Ty masz całe życie szczególną
Ooo , na ten koncert , na którym masz nie pić i nikogo nie podrywać ? Już to widzę
A w ogóle to czyj ten koncert ?

No i co , spotkasz się z nim ? Jeśli oczywiście będzie pamiętał rozmowę
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 13:33   #962
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
to masz masakrę u mnie 31 stopni i zdycham..
oooo a co tam pisał ciekawego?
mi też się chce więc wpadaj ulżymy sobie

nasza psinka też cierpi w taką pogodę, ona jest czarna więc jak słońce na nią świeci to strasznie się męczy, tak to leży cały czas pod sofą na której ja siedzę bo tam jej najchłodniej
a mogłaby być taka burza jak wczoraj świata nie było widać a trwała może z 10 min a tyle szkód wyrządziła..
ja też Was nie zostawię jest mi tu z Wami bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie dnia żeby tutaj nie zajrzeć

no i chyba nie będzie tej burzy, chyba że później bo przestało grzmieć
mój Tż nadal śpi ja chyba zaraz będę się brała za obiad bo coś głodna się robię
a tata chciał kilimatyzację zakładać a ja powiedziałam,głupia,ze to strata pieniędzy!

hihihi ja to zawsze chętnie!

bidula...zreszta wszytskie zwierzaki teraz cierpią niemiłosiernie,ja mojegomusze znowu do oczka wrzucic

ja to samo,jestem już od Was uzalezniona,więcej o mnie wiecie niż najlepsza przyjaciółka

a co robisz na obiad?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Ty masz całe życie szczególną
Ooo , na ten koncert , na którym masz nie pić i nikogo nie podrywać ? Już to widzę
A w ogóle to czyj ten koncert ?

No i co , spotkasz się z nim ? Jeśli oczywiście będzie pamiętał rozmowę
wiem ech....
tak tak ten sam ale z niepicia już nici bo już się umówilismy ze w drodze na koncert pijemy! a z podrywaniem to się jeszcze zobaczy

Butka Suflera ale to nie ważne kto,ważne zeby wyjść z domu

może własnie bedzie na koncercie ale tak to to nie wiem zobaczymy

ide mizerie sobi9e zrobic to się może ochłodzę
Stary 2010-06-11, 13:51   #963
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
a tata chciał kilimatyzację zakładać a ja powiedziałam,głupia,ze to strata pieniędzy!

bidula...zreszta wszytskie zwierzaki teraz cierpią niemiłosiernie,ja mojegomusze znowu do oczka wrzucic

ja to samo,jestem już od Was uzalezniona,więcej o mnie wiecie niż najlepsza przyjaciółka

a co robisz na obiad?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

wiem ech....
tak tak ten sam ale z niepicia już nici bo już się umówilismy ze w drodze na koncert pijemy! a z podrywaniem to się jeszcze zobaczy

o jaaa ile ja bym dała teraz za klimatyzację
ja naszą chlapię co jakiś czas wodą ale jak tylko widzi że podchodzę do kranu to ucieka
dzisiaj robię schabowe na szyvbko bo nie chce mi się stać przy garach w taki upał
no tak abstynencja alkoholowa jeszcze przed koncertem to nie w Twoim stylu
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:00   #964
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa ile ja bym dała teraz za klimatyzację
ja naszą chlapię co jakiś czas wodą ale jak tylko widzi że podchodzę do kranu to ucieka
dzisiaj robię schabowe na szyvbko bo nie chce mi się stać przy garach w taki upał
no tak abstynencja alkoholowa jeszcze przed koncertem to nie w Twoim stylu
ja tez a za godzine musze isc do miasta

a moj to samo,zwłaszcza jak zaczynam sie krecic kolo oczka i go wołac

ja zjadłam mizerie i drozdzówke i pękam w szwach

a co to takiego abstynencja?!
Stary 2010-06-11, 14:22   #965
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to masz masakrę u mnie 31 stopni i zdycham..
oooo a co tam pisał ciekawego?
mi też się chce więc wpadaj ulżymy sobie

nasza psinka też cierpi w taką pogodę, ona jest czarna więc jak słońce na nią świeci to strasznie się męczy, tak to leży cały czas pod sofą na której ja siedzę bo tam jej najchłodniej
a mogłaby być taka burza jak wczoraj świata nie było widać a trwała może z 10 min a tyle szkód wyrządziła..
ja też Was nie zostawię jest mi tu z Wami bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie dnia żeby tutaj nie zajrzeć

no i chyba nie będzie tej burzy, chyba że później bo przestało grzmieć
mój Tż nadal śpi ja chyba zaraz będę się brała za obiad bo coś głodna się robię
Moja przynajmniej tyle, że jasna Ale yorki się nie lenią , ona ma takie same włoski w zimie , jak i latem i chyba musi być jej strasznie gorąco Chyba ją później wrzucę do wanny i wykąpię, żeby ją ochłodzić, bo biedna się męczy.

Mi tak samo jest tutaj bardzo dobrze I tak samo wiecie o mnie takie rzeczy , których nawet przyjaciółkom nie mówię

Cytat:

a co robisz na obiad?

wiem ech....

Co ja bym oddała za klimatyzację Aleś głupol, że się nie zgodziłaś

No to jak alkohol będzie, to o podrywaniu nawet nie trzeba pisać, bo to logiczne
No a jak nie będzie Romana ,to będą inny , więc ja obstawiam, że dzisiaj nie będziesz narzekać na samotność
Co Ty znowu z tą mizerią masz Jak nie polewka, to znowu mizeria

A ja właśnie wyszłam z wanny , wyleżałam się w takiej letniej wodzie i trochę lepiej się czuję. Posmarowałam się balsamem chłodzącym i tak fajnie mnie szczypie ,teraz to ja mogę siedzieć hihih

Dzisiaj od rana zjadłam dwie małe kromki z pasztetem , jogurt naturalny i fantazję z jagodami
Stary 2010-06-11, 14:38   #966
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez a za godzine musze isc do miasta

a moj to samo,zwłaszcza jak zaczynam sie krecic kolo oczka i go wołac

ja zjadłam mizerie i drozdzówke i pękam w szwach

a co to takiego abstynencja?!
no właśnie skąd możesz wiedzieć co to abstynencja:lol :
co Ty masz teraz wmówkę na mizerię?
Cytat:
Moja przynajmniej tyle, że jasna Ale yorki się nie lenią , ona ma takie same włoski w zimie , jak i latem i chyba musi być jej strasznie gorąco Chyba ją później wrzucę do wanny i wykąpię, żeby ją ochłodzić, bo biedna się męczy.

Mi tak samo jest tutaj bardzo dobrze I tak samo wiecie o mnie takie rzeczy , których nawet przyjaciółkom nie mówię

No to jak alkohol będzie, to o podrywaniu nawet nie trzeba pisać, bo to logiczne
No a jak nie będzie Romana ,to będą inny , więc ja obstawiam, że dzisiaj nie będziesz narzekać na samotność

A ja właśnie wyszłam z wanny , wyleżałam się w takiej letniej wodzie i trochę lepiej się czuję. Posmarowałam się balsamem chłodzącym i tak fajnie mnie szczypie ,teraz to ja mogę siedzieć hihih

Dzisiaj od rana zjadłam dwie małe kromki z pasztetem , jogurt naturalny i fantazję z jagodami
no nasza się leni ale i tak ma bardzo grubą sierść i długą więc wyobrażam sobie jak musi jej prażyć biednej...no wsadź ją do wanny z chłodną wodą to jej trochę ulży, ja naszej raczej kąpać nie będę bo strasznie tego nie lubi ale położę jej ręcznik zwilżony wodą i trochę będzie jej lepiej
muszę sobie zakupić ten balsam chodzący bo tego rozgrzewającego nie zamierzam używać w taką pogodę

ja już po obiedzie a suszy mnie dzisiaj jak chłopa w żniwach, chyba sobie zrobię mrożonej herbaty
Stary 2010-06-11, 14:41   #967
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

no gupia jestem,wiem teraz ciepie

pożyjemy zobaczymy,ale wątpliwa jest to sprawa,bo na takich zabawach jeszcze nikgo nie poznałam jak już to ze znajmomymi

no bo jest zimna i tak słodko chłodzi

cwaniara,ja mam jedynie masc konska chłodzacą ale tym to ja sie nie wysmaruję

coś malutko dzisiaj zjadłaś

ja już naszykowana ale tata nie wstaje a potrzebuje zeby kase za badania mi oddał bo na zakupy trza isc

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:

no nasza się leni ale i tak ma bardzo grubą sierść i długą więc wyobrażam sobie jak musi jej prażyć biednej...no wsadź ją do wanny z chłodną wodą to jej trochę ulży, ja naszej raczej kąpać nie będę bo strasznie tego nie lubi ale położę jej ręcznik zwilżony wodą i trochę będzie jej lepiej
muszę sobie zakupić ten balsam chodzący bo tego rozgrzewającego nie zamierzam używać w taką pogodę

ja już po obiedzie a suszy mnie dzisiaj jak chłopa w żniwach, chyba sobie zrobię mrożonej herbaty
to juz pod holizm podchodzi
a no bo mi smakuje i jak mowiłam chłodzi

biedna...no ale z recznikim bedzie jej lżej na pewno

mmmm herbatka mrozona,ja tez poproszę
Stary 2010-06-11, 14:56   #968
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Moja o dziwo nawet lubi się kąpać, tzn. jest obojętna W wannie siedzi grzecznie i czeka, aż ją wypucuję Poprzedni pies straszliwie nienawidził kąpieli , musiało być przy kąpaniu dwie osoby, aby jedna ją trzymała , a druga myła
No ja tak samo ten rozgrzewający odłożyłam na półkę i poczeka na chłodniejsze dni A chłodzący jest super , na taką pogodę w sam raz Ciekawe tylko, czy będzie choć odrobinę skuteczny ...
Mnie też suszy , mam koło siebie 5 l butlę wody i tak sobie popijam
Oo mrożonej herbatki też bym się napiła
Cytat:

pożyjemy zobaczymy,ale wątpliwa jest to sprawa,bo na takich zabawach jeszcze nikgo nie poznałam jak już to ze znajmomymi

ja już naszykowana ale tata nie wstaje a potrzebuje zeby kase za badania mi oddał bo na zakupy trza isc

Skoro nigdy nikogo nie poznałaś na takich zabawach, to najwyższa pora to zmienić A o której rozpoczynacie imprezę ?

Jak Ty tak na mizerii będziesz jechać, to niedługo będziesz chuda jak szczypior Kurcze to są właśnie plusy upałów , w ogóle nie chce się jeść

No niewiele, ale nie mam apetytu przez mini kaca i przez tą pogodę, a na siłę nie ma sensu pchać

A co znowu będziesz kupować ?
Stary 2010-06-11, 15:04   #969
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

no to najwyższy czas zmienić tradycję i w końcu na takiej imprezie kogoś poznać
o której ten koncert? tzn o której idziesz pić bo wiadomo że koncert to później

Cytat:
Moja o dziwo nawet lubi się kąpać, tzn. jest obojętna W wannie siedzi grzecznie i czeka, aż ją wypucuję Poprzedni pies straszliwie nienawidził kąpieli , musiało być przy kąpaniu dwie osoby, aby jedna ją trzymała , a druga myła
No ja tak samo ten rozgrzewający odłożyłam na półkę i poczeka na chłodniejsze dni A chłodzący jest super , na taką pogodę w sam raz Ciekawe tylko, czy będzie choć odrobinę skuteczny ...

Skoro nigdy nikogo nie poznałaś na takich zabawach, to najwyższa pora to zmienić A o której rozpoczynacie imprezę ?

Jak Ty tak na mizerii będziesz jechać, to niedługo będziesz chuda jak szczypior Kurcze to są właśnie plusy upałów , w ogóle nie chce się jeść

No niewiele, ale nie mam apetytu przez mini kaca i przez tą pogodę, a na siłę nie ma sensu pchać

nasza nie cierpi się kąpać, ucieka z wanny normalnie, ja ją trzymam a TŻ ją szoruje
nie dziwię się że nie chce Ci się jeść, mi też się nie chce no ale coś jeść trzeba, najchętniej to bym tylko płyny przyjmowała

TŻ w końcu wstał teraz trochę ogarnę chałupę a tak mi się nie chce..pewnie się nieźle napocę
Stary 2010-06-11, 15:11   #970
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

oj nie po za mizerią tez duzo jem wiec niestety taka chudosc mi nei grozi a szkoda

no pewnie jak się nie ma ochoty to nie ma sensu

juz nic nigdzie nie idę za goraco jednak,wyszłam an balkon i myslałam ze sie rozpuszcze miała isc zaniesc badania i umówic się na jazde no ale dupa!
Cytat:
no to najwyższy czas zmienić tradycję i w końcu na takiej imprezie kogoś poznać
o której ten koncert? tzn o której idziesz pić bo wiadomo że koncert to później

nasza nie cierpi się kąpać, ucieka z wanny normalnie, ja ją trzymam a TŻ ją szoruje
nie dziwię się że nie chce Ci się jeść, mi też się nie chce no ale coś jeść trzeba, najchętniej to bym tylko płyny przyjmowała

TŻ w końcu wstał teraz trochę ogarnę chałupę a tak mi się nie chce..pewnie się nieźle napocę
a koncert jest kolo 21 ale wychodzimy o 20chybha,jeszcze na 1000% nie wiem

ja własnie wyciągnełam z lodówki lodowata wode i po drodze do pokoju juz pol wypiłam butelki

pozniej pójde4 po truskawki
Stary 2010-06-11, 15:27   #971
caaalajaa
Zadomowienie

przepraszam, za nieobecnośc.. nie myślcie że zapomniałam.. poprostu trochę problemów w domu i nawet nie miałam ochoty siedzieć na kompie.. wychodziłam tylko żeby nie mysleć.. ale meijmy nadzieję że będzie okej

wybaczcie

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 15:46   #972
agusia814
Zadomowienie

NIE OLAŁAM WAS!
I to na pewno nie przez to, że odnowiłam miłość Po prostu zbliża się koniec roku i wystawianie ocen, a co za tym idzie-dużo nauki. Bo cały rok sobie bimbam a na koniec wszystko poprawiam
A poza tym to czasami nie wiem, co mam pisać. Wy macie tak jakby już 'swoje' tematy. Mnie nie było z Wami przez jakiś czas i chyba nie uda mi się tego nadrobić.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 15:55   #973
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
przepraszam, za nieobecnośc.. nie myślcie że zapomniałam.. poprostu trochę problemów w domu i nawet nie miałam ochoty siedzieć na kompie.. wychodziłam tylko żeby nie mysleć.. ale meijmy nadzieję że będzie okej

wybaczcie
w takim razie życzę Ci żeby było wszystko ok i jakoś się ułożyło po Twojej myśli
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
NIE OLAŁAM WAS!
I to na pewno nie przez to, że odnowiłam miłość Po prostu zbliża się koniec roku i wystawianie ocen, a co za tym idzie-dużo nauki. Bo cały rok sobie bimbam a na koniec wszystko poprawiam
A poza tym to czasami nie wiem, co mam pisać. Wy macie tak jakby już 'swoje' tematy. Mnie nie było z Wami przez jakiś czas i chyba nie uda mi się tego nadrobić.
no to życzę samych dobrych ocen
a co do naszych tematów to wystarczy się wtrącić w dyskusję bo przecież praktycznie codziennie piszemy o czymś innym
Stary 2010-06-11, 16:09   #974
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

oj dziewczyny,ja to mam wrażenie,że Was to trzeba straszyć,żebyście się odezwały.Jak piszemy ze nas olałyscie to się wszytskie odzywają

Aga-powodzenia w szkole

Ewelina-oby się ułozyło

zjadłam jeszcze troche mizerii i truskawek i bipore sie za kartki
Stary 2010-06-11, 16:16   #975
kiniulkaaa
Rozeznanie

Heloł
Ja też Was nie olałam!!!!!! Zabiegana jestem trochę ale już niedługo A przez te upały to nawet nie chce mi się siedzieć przy kompie;( najchętniej to bym całymi dniami spała

Ale się wczoraj wkurzyłam przez ostatnie dni mimo że zapowiadali u mnie upały to wcale nie było gorąco, no i wczoraj wychodziłam przed 7 rano z domu i nie wiedziałam jak się ubrać i założyłam dzinsy myślałam że się ugotuję... Na dodatek dziś jak mnie Tż odwoził do domu to był po drodze wypadek, motor walnął w samochód, i tak staliśmy tym samochodem na słońcu

Kupiłam sobie ostatnio te serum rozgrzewające z eveline i ja wcale nie czuję tego ciepła chyba mam za dużo tłuszczu ale skórę mam po nim taką fajną
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 16:51   #976
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja ja tak samo,najchętniej tylko płyny W ogóle to mam straszną ochotę na jakiś słodzony napój W domu tylko mineralna, a do sklepu się nie chce iść

Nadziejko, u mnie tak samo skwar, byłam teraz z psem na siku i tragedia, myślałam, że padnę :/ Przynajmniej tyle, że wieje lekki wiaterek, bo nie byłoby czym oddychać zupełnie :/

Ewelina w takim razie życzę, aby problemy poznikały i wszystko poukładało się po Twojej myśli

Kinga co do tego serum, to moje też nie zawsze grzało . Zauważyłam , że to grzanie najbardziej odczuwalne jest wtedy, gdy nałoży się serum po kąpieli . A gdy nakładałam je po masażu Syreną to myślałam, że mi skórę wypali

Aga no to w takim razie życzę jak najlepszych ocen na świadectwie ! A co do tych naszych tematów to tak jak Anastazja pisze, wystarczy się dołączyć do dyskusji Przecież nie poruszamy kto wie jak ciężkich tematów , na ogół rozmawiamy o bieżących wydarzeniach , facetach i seksie

A ja się kimnęłam odrobinę bo zasypiałam na siedząco Obudziłam się oczywiście cała mokra

Po siódmej mam w planach skoczyć do koleżanek , a na razie sobie siedzę i zbijam bąki
Stary 2010-06-11, 18:15   #977
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

wyprostowałam włosy i się szykuje bo o 19 juz wychodze a taaaak mi się nie chce,zaraz wykipię
Stary 2010-06-11, 18:18   #978
Sunsett
Zakorzenienie

U mnie też taaaaki gorąc :/ Normalnie leje się ze mnie
Też koło 19 wychodzę, nawet się nie będę malować dzisiaj bo i tak wszystko spłynie :/

A jak wrócę od koleżanek, to ma przyjść po mnie ten kolega, z którym byłam na weselu i idziemy gdzieś na pifko

Na dworze jest w sumie trochę lepiej , niż w domu, bo przynajmniej wieje wiaterek i nie ma takiego zaduchu :/
Stary 2010-06-11, 20:03   #979
Anastazja86
Zakorzenienie

ja właśnie wróciłam do domu, strasznie gorąco na dworzu, mam nadzieję że popada w nocy tak jak zapowiadają..
u mnie na kolację kanapki z serem i pomidorkiem
wzięłam szybką kąpiel w chłodnej wodzie i od razu lepiej w pewnym momencie aż mi zimno było
wydepilowałam sobie pachy dobrze że tam tak mało włosów jest więc szybko poszło lewą pachę jakoś sprawnie wydepilowałam ale prawą pachę lewą ręką to masakra jak Tż pójdzie do pracy na nockę to wezmę się za poprawkę Jadźki
teraz siedzę sobie i piję colę z lodem
Stary 2010-06-12, 01:28   #980
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

wróciłam

trochę nam zeszło przed chwila jeszcze w tescko bylismy i reddsa sobie walnełam a tak to jeden desperados i łyk jakiegos wina ocghydnego kupoilismy jakies 1.5 litra na 4 osoby ale ja powiem szczerze ze oszukiwałam i nie piłam tylko udawałam bo nie chciałam sie znowu struc

facetów niby dużo,ale zaden się mną nie zinteresował tylko taki jeden ale był niefajny powiem szczezre ze juz to podchodzi pod flustracje,bo ile można być na głodzie

ide sie wykąpać bo mam nogi jak muzrzyn

do jutra tfu do rana
Stary 2010-06-12, 07:28   #981
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja i jak paszki, bolały ? Bardziej niż Kaśka ? Kurde tak bym sobie chciała wydepilować, a tak się boję :/

Nadziejko no to szkoda, że nikogo nie poznałaś No ale mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja. A Roman był w końcu ?

Mnie psinka obudziła dość wcześnie jak widać, bo po wczorajszych spacerach wypiła chyba z litrę wody i jej się baaardzo chciało siku dzisiaj.
Teraz ogarnę trochę pokój, pójdę na jakieś zakupy i koło 11 pewnie wybierzemy się nad wodę

Widziałam D wczoraj ale dosłownie przez moment i z daleka , a gdy wracałam do domu, to on siedział zbunkrowany w swoim lokalu i jak na fana piłki przystało, oglądał mecz Jak wróciłam do domu , to wybrałam się z tym kolegą z wesela na piwko Wypiłam Reddsa i koło północy byłam w domu
Dzisiaj też idę na piechotkę, przy sobocie może wybierzemy się na rynek pod parasolki Czyli dzisiaj okazja nr 198456...904534

Miłego dnia
Stary 2010-06-12, 08:54   #982
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam

trochę nam zeszło przed chwila jeszcze w tescko bylismy i reddsa sobie walnełam a tak to jeden desperados i łyk jakiegos wina ocghydnego kupoilismy jakies 1.5 litra na 4 osoby ale ja powiem szczerze ze oszukiwałam i nie piłam tylko udawałam bo nie chciałam sie znowu struc

facetów niby dużo,ale zaden się mną nie zinteresował tylko taki jeden ale był niefajny powiem szczezre ze juz to podchodzi pod flustracje,bo ile można być na głodzie

ide sie wykąpać bo mam nogi jak muzrzyn

do jutra tfu do rana
no i dobrze że nie piłaś tego świństwa
no to szkoda że nie wyrwałaś chwasta ale jeszcze bedzzie nie jedna okazja
Cytat:
Anastazja i jak paszki, bolały ? Bardziej niż Kaśka ? Kurde tak bym sobie chciała wydepilować, a tak się boję :/

Nadziejko no to szkoda, że nikogo nie poznałaś No ale mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja. A Roman był w końcu ?

Mnie psinka obudziła dość wcześnie jak widać, bo po wczorajszych spacerach wypiła chyba z litrę wody i jej się baaardzo chciało siku dzisiaj.
Teraz ogarnę trochę pokój, pójdę na jakieś zakupy i koło 11 pewnie wybierzemy się nad wodę

Widziałam D wczoraj ale dosłownie przez moment i z daleka , a gdy wracałam do domu, to on siedział zbunkrowany w swoim lokalu i jak na fana piłki przystało, oglądał mecz Jak wróciłam do domu , to wybrałam się z tym kolegą z wesela na piwko Wypiłam Reddsa i koło północy byłam w domu
Dzisiaj też idę na piechotkę, przy sobocie może wybierzemy się na rynek pod parasolki Czyli dzisiaj okazja nr 198456...904534

Miłego dnia
nie no mnie bolało mniej, poza tym ile tych włosów jest pod pachami, znacznie mniej, więc szybko poszło, nie jest to przyjemne uczucie, boleć boli ale tylko chwile bo dosłownie tyle trwa cały zabieg bardziej bolało jak depilowałam lewą ręką bo bardzo nieporadnie to robiłam
zazdroszcze tego wyjazdu nad wodę u mnie pogoda się zrąbała, w ogóle słońce nie świeci, same chmury..
no to szkoda że nie spotkaliście się, ale wiem co on przeżywa bo ja też uwielbiam oglądać mecze
może dzisiaj się nawinie

tak w ogóle to dzień dobry
u mni na śniadanie było na szybko Danio, bo teraz jestem w szkole, a jechałam przed 7 i musiałam szybko coś zjeść
zdałam już egzamin z analizy ekonomicznej i teraz czekam na kumpele jak napisze i zaraz wracamy do domu
Stary 2010-06-12, 09:24   #983
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

czesc dziewczynki
ja w sumie mowilam, ze sie zegnam bo tez nie wbijam sie w rozmowy, ale cholera nie umiem i codziennie siadam poczytac

u mnie nic sie nie pozmienialo w szkole z ocenkami ok, juz mi sie nie chce tam chodzic i jeszcze teraz przez palca to po lekarzach jezdzilam...ale pocieszam sie tym, ze tylko tydz. mi zostal

wczoraj bylam na imprezie...jeszcze takiej zrabanej nie mialam;/ taki kumpel podcinal sobie zyly bo dostal wyrok na 4lata... powiedzial ze woli sie zabic... mielismy z nim jazdy, ale kumpela pozniej odprowadzila go do domu...

mnie strasznie od tygodnia podniebienie swedzialo wiec musialam sie przelizac z kumplem brata ale nie tym M...on tez byl... ale bardziej mnie krecil jego inny kumpel

dzisiaj ide na ognisko z kumpelami... cos mi sie wydaje ze tez impreza bedzie dobra aczkolwiek mam zamiar sie jakos nie spic tylko taka faze miec i tyle

pogoda masakryczna, przez minute u mnie popadalo, ale teraz znowu goraco

a teraz opowiadajcie co u was

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 09:30   #984
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja w sumie mowilam, ze sie zegnam bo tez nie wbijam sie w rozmowy, ale cholera nie umiem i codziennie siadam poczytac

u mnie nic sie nie pozmienialo w szkole z ocenkami ok, juz mi sie nie chce tam chodzic i jeszcze teraz przez palca to po lekarzach jezdzilam...ale pocieszam sie tym, ze tylko tydz. mi zostal

wczoraj bylam na imprezie...jeszcze takiej zrabanej nie mialam;/ taki kumpel podcinal sobie zyly bo dostal wyrok na 4lata... powiedzial ze woli sie zabic... mielismy z nim jazdy, ale kumpela pozniej odprowadzila go do domu...

mnie strasznie od tygodnia podniebienie swedzialo wiec musialam sie przelizac z kumplem brata ale nie tym M...on tez byl... ale bardziej mnie krecil jego inny kumpel

dzisiaj ide na ognisko z kumpelami... cos mi sie wydaje ze tez impreza bedzie dobra aczkolwiek mam zamiar sie jakos nie spic tylko taka faze miec i tyle

pogoda masakryczna, przez minute u mnie popadalo, ale teraz znowu goraco

a teraz opowiadajcie co u was
to nie podczytuj tylko pisz z nami
to dobrze że w szkole już dobrze
to faktycznie nie mieliście za wesoło na tej imprezie
oooo to faktycznie Cię swędziało i dobrze, trzeba korzystać
Stary 2010-06-12, 09:34   #985
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
to nie podczytuj tylko pisz z nami
to dobrze że w szkole już dobrze
to faktycznie nie mieliście za wesoło na tej imprezie
oooo to faktycznie Cię swędziało i dobrze, trzeba korzystać
pewnie ze trzeba tylko nie sadzilam ze posune sie do czegos takiego ze siedzac z K na laweczce bede sie calowac kiedy M odwroci sie plecami no ale coz... fajna impreza w sumie gdyby nie ten incydent z kumplem

prawie nic dzisiaj nie spalam... polozylam sie ok 3...co godzine sie budzilam, a od ok 7 to juz nie spalam...
ide zaraz sie wykapac i pomyslec co zrobic z tak pieknym dniem bo w sumie to spac mi sie nie chce...no i bede chodzic jak smrod po gaciach

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:08   #986
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
pewnie ze trzeba tylko nie sadzilam ze posune sie do czegos takiego ze siedzac z K na laweczce bede sie calowac kiedy M odwroci sie plecami no ale coz... fajna impreza w sumie gdyby nie ten incydent z kumplem

prawie nic dzisiaj nie spalam... polozylam sie ok 3...co godzine sie budzilam, a od ok 7 to juz nie spalam...
ide zaraz sie wykapac i pomyslec co zrobic z tak pieknym dniem bo w sumie to spac mi sie nie chce...no i bede chodzic jak smrod po gaciach
to dobrze że się nimi nie wymieniałaśwtedy to bys była przelizana konkretnie
to mało spałaś, ale ja też się co chwilę w nocy budziłam, przez ten skwar..

ja już w domu
teraz piję sobie kawkę może zaraz coś zjem tzn raczej na pewno coś zjem
Tż śpi po nocce więc jak odpocznę to chyba biorę się do roboty
Stary 2010-06-12, 10:42   #987
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja to współczuję pogody :/ U mnie normalnie Sahara , nic nie robię i się ze mnie leje Koło 11 pryskam nad wodę upragnioną i jak się nareszcie zanurzę, to będę pływać 3 godziny
No i oczywiście gratuluję zdanego egzaminu
Ty też lubisz oglądać mecze ? No proszę, dość nietypowa rozrywka jak na kobietę Ja też miałam taki czas, że oglądałam , ale teraz jakoś mnie to wkurza
No i jestem zła , że są te MŚ, bo D pewnie będzie śledził każdy mecz i będę go rzadziej widywać Trenuje piłkę już naście lat i ma coś z głową na tym punkcie Ale to dobrze, lubię facetów z pasją

Ollgierdo witaj Nie jesteś sama z tym swędzącym podniebieniem ,tylko mnie coś jeszcze oprócz podniebienia swędzi
Bardzo się cieszę, że w szkole już wszystko okej A skoro już nas podczytujesz, to możesz od czasu do czasu napisać dwa zdania, a nie raz na ruski rok :P

U mnie na śniadanie były dwie kromki z twarożkiem i szczypiorkiem. Przed chwilką wypiłam kefir (chciałam przetestować maślankę, ale nie było w sklepie ) , a nad jeziorko biorę ze sobą jedną bułę z czymś tam
Stary 2010-06-12, 10:58   #988
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja to współczuję pogody :/ U mnie normalnie Sahara , nic nie robię i się ze mnie leje Koło 11 pryskam nad wodę upragnioną i jak się nareszcie zanurzę, to będę pływać 3 godziny
No i oczywiście gratuluję zdanego egzaminu
Ty też lubisz oglądać mecze ? No proszę, dość nietypowa rozrywka jak na kobietę Ja też miałam taki czas, że oglądałam , ale teraz jakoś mnie to wkurza
No i jestem zła , że są te MŚ, bo D pewnie będzie śledził każdy mecz i będę go rzadziej widywać Trenuje piłkę już naście lat i ma coś z głową na tym punkcie Ale to dobrze, lubię facetów z pasją

Ollgierdo witaj Nie jesteś sama z tym swędzącym podniebieniem ,tylko mnie coś jeszcze oprócz podniebienia swędzi
Bardzo się cieszę, że w szkole już wszystko okej A skoro już nas podczytujesz, to możesz od czasu do czasu napisać dwa zdania, a nie raz na ruski rok :P

U mnie na śniadanie były dwie kromki z twarożkiem i szczypiorkiem. Przed chwilką wypiłam kefir (chciałam przetestować maślankę, ale nie było w sklepie ) , a nad jeziorko biorę ze sobą jedną bułę z czymś tam
to zazdroszczę pogodyja nie mam co jechać nawet nad wodę bo mnie przewieje byłam w szkole w długich spodniach i kurtce..
ja w ogóle lubię sport, nie tylko piłkę nożną i często też obstawiam w bukmacherze wyniki i wygrywam kasę
oj mnie też co nieco swędzi
Stary 2010-06-12, 11:46   #989
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset-ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu nad jeziorko tez bym pojechała ale mam za duzo roboty wykąp się i za mnie No a D w końcu i tak spotkasz,nie bój żabki

Ola-no tak jak swedzi to trza podrapa no i czesciej tu pisuj

Anastazja-tez uwielibam oglądać sport zwłaszcza siatkówke i nogę i wiem o tym sporo,tylko o koszykówce wstyd przyznac ale wiem bardzo mało,ale mam zamiar się podszkolic a własnie jak to jest u bukmacherów,czesto wygrywasz?

wstałam z pół godziny temu,ale jestem kompletnie niewyspana Ale musiałam wstac bo roboty mam ful! musze4 posprzatac,skosic trawik,na szcezscie tylko przed domem,bo to tylko kawałek,bo z tyłu to są prawie haektary trawnika no i kartki zrobic,bo nic jeszcze nei zrobiłam ale jak tam goraco to sie nawet nie chce a dzisiaj jest bardzo przejmnie,słonko delikatnie swieci,jest powiedziałabym tak idelanie z temeratura,bo pewnie gdzies kolo 25 i wieje wiaterek

na sniadanie grahamka z łyzką wiesniaka i pomidorem
Stary 2010-06-12, 12:25   #990
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

Sunset-ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu nad jeziorko tez bym pojechała ale mam za duzo roboty wykąp się i za mnie No a D w końcu i tak spotkasz,nie bój żabki

Ola-no tak jak swedzi to trza podrapa no i czesciej tu pisuj

Anastazja-tez uwielibam oglądać sport zwłaszcza siatkówke i nogę i wiem o tym sporo,tylko o koszykówce wstyd przyznac ale wiem bardzo mało,ale mam zamiar się podszkolic a własnie jak to jest u bukmacherów,czesto wygrywasz?

wstałam z pół godziny temu,ale jestem kompletnie niewyspana Ale musiałam wstac bo roboty mam ful! musze4 posprzatac,skosic trawik,na szcezscie tylko przed domem,bo to tylko kawałek,bo z tyłu to są prawie haektary trawnika no i kartki zrobic,bo nic jeszcze nei zrobiłam ale jak tam goraco to sie nawet nie chce a dzisiaj jest bardzo przejmnie,słonko delikatnie swieci,jest powiedziałabym tak idelanie z temeratura,bo pewnie gdzies kolo 25 i wieje wiaterek

na sniadanie grahamka z łyzką wiesniaka i pomidorem
czasami wygrywam, najczęściiej jak obstawiam hokej albo tenis bw piłkę nożną może z 2 razy wygrałam cięzko wytypować remisy np a za remisy najwięcej płacą
no to faktycznie masz trochę roboty, ale pewnie raz dwa się uwiniesz

ja idę teraz z psem i biorę się za obiad bo zgłodniałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości