|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Ooo , na ten koncert , na którym masz nie pić i nikogo nie podrywać ? Już to widzę A w ogóle to czyj ten koncert ? No i co , spotkasz się z nim ? Jeśli oczywiście będzie pamiętał rozmowę
|
|
|
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() hihihi ja to zawsze chętnie!![]() bidula...zreszta wszytskie zwierzaki teraz cierpią niemiłosiernie,ja mojegomusze znowu do oczka wrzucic ![]() ja to samo,jestem już od Was uzalezniona,więcej o mnie wiecie niż najlepsza przyjaciółka ![]() a co robisz na obiad? ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
ech....![]() tak tak ten sam ![]() Butka Suflera ale to nie ważne kto,ważne zeby wyjść z domu![]() może własnie bedzie na koncercie ale tak to to nie wiem zobaczymy![]() ide mizerie sobi9e zrobic to się może ochłodzę
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja naszą chlapię co jakiś czas wodą ale jak tylko widzi że podchodzę do kranu to ucieka dzisiaj robię schabowe na szyvbko bo nie chce mi się stać przy garach w taki upał ![]() no tak abstynencja alkoholowa jeszcze przed koncertem to nie w Twoim stylu
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za godzine musze isc do miasta a moj to samo,zwłaszcza jak zaczynam sie krecic kolo oczka i go wołac ![]() ja zjadłam mizerie i drozdzówke i pękam w szwach ![]() a co to takiego abstynencja?!
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale yorki się nie lenią , ona ma takie same włoski w zimie , jak i latem i chyba musi być jej strasznie gorąco Chyba ją później wrzucę do wanny i wykąpię, żeby ją ochłodzić, bo biedna się męczy.Mi tak samo jest tutaj bardzo dobrze I tak samo wiecie o mnie takie rzeczy , których nawet przyjaciółkom nie mówię ![]() Cytat:
Aleś głupol, że się nie zgodziłaś ![]() No to jak alkohol będzie, to o podrywaniu nawet nie trzeba pisać, bo to logiczne No a jak nie będzie Romana ,to będą inny , więc ja obstawiam, że dzisiaj nie będziesz narzekać na samotność Co Ty znowu z tą mizerią masz Jak nie polewka, to znowu mizeria ![]() A ja właśnie wyszłam z wanny , wyleżałam się w takiej letniej wodzie i trochę lepiej się czuję. Posmarowałam się balsamem chłodzącym i tak fajnie mnie szczypie ,teraz to ja mogę siedzieć hihihDzisiaj od rana zjadłam dwie małe kromki z pasztetem , jogurt naturalny i fantazję z jagodami
|
||
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:lol :co Ty masz teraz wmówkę na mizerię? ![]() Cytat:
ale położę jej ręcznik zwilżony wodą i trochę będzie jej lepiej![]() muszę sobie zakupić ten balsam chodzący bo tego rozgrzewającego nie zamierzam używać w taką pogodę ![]() ja już po obiedzie a suszy mnie dzisiaj jak chłopa w żniwach, chyba sobie zrobię mrożonej herbaty
|
||
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz ciepie![]() pożyjemy zobaczymy,ale wątpliwa jest to sprawa,bo na takich zabawach jeszcze nikgo nie poznałam jak już to ze znajmomymi ![]() no bo jest zimna i tak słodko chłodzi ![]() cwaniara,ja mam jedynie masc konska chłodzacą ale tym to ja sie nie wysmaruję coś malutko dzisiaj zjadłaś ![]() ja już naszykowana ale tata nie wstaje a potrzebuje zeby kase za badania mi oddał bo na zakupy trza isc![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
a no bo mi smakuje i jak mowiłam chłodzi ![]() biedna...no ale z recznikim bedzie jej lżej na pewno mmmm herbatka mrozona,ja tez poproszę
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wannie siedzi grzecznie i czeka, aż ją wypucuję Poprzedni pies straszliwie nienawidził kąpieli , musiało być przy kąpaniu dwie osoby, aby jedna ją trzymała , a druga myła No ja tak samo ten rozgrzewający odłożyłam na półkę i poczeka na chłodniejsze dni A chłodzący jest super , na taką pogodę w sam raz Ciekawe tylko, czy będzie choć odrobinę skuteczny ... ![]() Mnie też suszy , mam koło siebie 5 l butlę wody i tak sobie popijam Oo mrożonej herbatki też bym się napiła Cytat:
A o której rozpoczynacie imprezę ?Jak Ty tak na mizerii będziesz jechać, to niedługo będziesz chuda jak szczypior Kurcze to są właśnie plusy upałów , w ogóle nie chce się jeść ![]() No niewiele, ale nie mam apetytu przez mini kaca i przez tą pogodę, a na siłę nie ma sensu pchać ![]() A co znowu będziesz kupować ?
|
||
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o której ten koncert? tzn o której idziesz pić bo wiadomo że koncert to później![]() Cytat:
![]() nie dziwię się że nie chce Ci się jeść, mi też się nie chce no ale coś jeść trzeba, najchętniej to bym tylko płyny przyjmowała ![]() TŻ w końcu wstał teraz trochę ogarnę chałupę a tak mi się nie chce..pewnie się nieźle napocę
|
||
|
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po za mizerią tez duzo jem wiec niestety taka chudosc mi nei grozi a szkoda![]() no pewnie jak się nie ma ochoty to nie ma sensu juz nic nigdzie nie idę za goraco jednak,wyszłam an balkon i myslałam ze sie rozpuszcze miała isc zaniesc badania i umówic się na jazde no ale dupa!![]() Cytat:
chybha,jeszcze na 1000% nie wiem![]() ja własnie wyciągnełam z lodówki lodowata wode i po drodze do pokoju juz pol wypiłam butelki pozniej pójde4 po truskawki
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, za nieobecnośc.. nie myślcie że zapomniałam.. poprostu trochę problemów w domu i nawet nie miałam ochoty siedzieć na kompie.. wychodziłam tylko żeby nie mysleć.. ale meijmy nadzieję że będzie okej
![]() ![]() wybaczcie
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
NIE OLAŁAM WAS!
I to na pewno nie przez to, że odnowiłam miłość Po prostu zbliża się koniec roku i wystawianie ocen, a co za tym idzie-dużo nauki. Bo cały rok sobie bimbam a na koniec wszystko poprawiam![]() ![]() A poza tym to czasami nie wiem, co mam pisać. Wy macie tak jakby już 'swoje' tematy. Mnie nie było z Wami przez jakiś czas i chyba nie uda mi się tego nadrobić.
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do naszych tematów to wystarczy się wtrącić w dyskusję bo przecież praktycznie codziennie piszemy o czymś innym
|
||
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny,ja to mam wrażenie,że Was to trzeba straszyć,żebyście się odezwały.Jak piszemy ze nas olałyscie to się wszytskie odzywają
![]() Aga-powodzenia w szkole ![]() Ewelina-oby się ułozyło ![]() zjadłam jeszcze troche mizerii i truskawek i bipore sie za kartki
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Ja też Was nie olałam!!!!!! Zabiegana jestem trochę ![]() ale już niedługo A przez te upały to nawet nie chce mi się siedzieć przy kompie;( najchętniej to bym całymi dniami spała![]() Ale się wczoraj wkurzyłam myślałam że się ugotuję... Na dodatek dziś jak mnie Tż odwoził do domu to był po drodze wypadek, motor walnął w samochód, i tak staliśmy tym samochodem na słońcu![]() Kupiłam sobie ostatnio te serum rozgrzewające z eveline i ja wcale nie czuję tego ciepła chyba mam za dużo tłuszczu |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja ja tak samo,najchętniej tylko płyny
W domu tylko mineralna, a do sklepu się nie chce iść![]() Nadziejko, u mnie tak samo skwar, byłam teraz z psem na siku i tragedia, myślałam, że padnę :/ Przynajmniej tyle, że wieje lekki wiaterek, bo nie byłoby czym oddychać zupełnie :/ Ewelina w takim razie życzę, aby problemy poznikały i wszystko poukładało się po Twojej myśli ![]() Kinga co do tego serum, to moje też nie zawsze grzało . Zauważyłam , że to grzanie najbardziej odczuwalne jest wtedy, gdy nałoży się serum po kąpieli . A gdy nakładałam je po masażu Syreną to myślałam, że mi skórę wypali ![]() Aga no to w takim razie życzę jak najlepszych ocen na świadectwie ! Przecież nie poruszamy kto wie jak ciężkich tematów , na ogół rozmawiamy o bieżących wydarzeniach , facetach i seksie ![]() A ja się kimnęłam odrobinę bo zasypiałam na siedząco Obudziłam się oczywiście cała mokra ![]() Po siódmej mam w planach skoczyć do koleżanek , a na razie sobie siedzę i zbijam bąki
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
wyprostowałam włosy i się szykuje bo o 19 juz wychodze a taaaak mi się nie chce,zaraz wykipię
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też taaaaki gorąc :/ Normalnie leje się ze mnie
![]() Też koło 19 wychodzę, nawet się nie będę malować dzisiaj bo i tak wszystko spłynie :/ A jak wrócę od koleżanek, to ma przyjść po mnie ten kolega, z którym byłam na weselu i idziemy gdzieś na pifko ![]() Na dworze jest w sumie trochę lepiej , niż w domu, bo przynajmniej wieje wiaterek i nie ma takiego zaduchu :/ |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam do domu, strasznie gorąco na dworzu, mam nadzieję że popada w nocy tak jak zapowiadają..
u mnie na kolację kanapki z serem i pomidorkiem wzięłam szybką kąpiel w chłodnej wodzie i od razu lepiej w pewnym momencie aż mi zimno byłowydepilowałam sobie pachy dobrze że tam tak mało włosów jest więc szybko poszło lewą pachę jakoś sprawnie wydepilowałam ale prawą pachę lewą ręką to masakra![]() teraz siedzę sobie i piję colę z lodem
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() trochę nam zeszło przed chwila jeszcze w tescko bylismy i reddsa sobie walnełam a tak to jeden desperados i łyk jakiegos wina ocghydnego kupoilismy jakies 1.5 litra na 4 osoby ale ja powiem szczerze ze oszukiwałam i nie piłam tylko udawałam bo nie chciałam sie znowu struc![]() facetów niby dużo,ale zaden się mną nie zinteresował tylko taki jeden ale był niefajny powiem szczezre ze juz to podchodzi pod flustracje,bo ile można być na głodzie![]() ide sie wykąpać bo mam nogi jak muzrzyn ![]() do jutra tfu do rana![]()
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja i jak paszki, bolały ? Bardziej niż Kaśka ? Kurde tak bym sobie chciała wydepilować, a tak się boję :/
Nadziejko no to szkoda, że nikogo nie poznałaś No ale mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja. A Roman był w końcu ? Mnie psinka obudziła dość wcześnie jak widać, bo po wczorajszych spacerach wypiła chyba z litrę wody i jej się baaardzo chciało siku dzisiaj. Teraz ogarnę trochę pokój, pójdę na jakieś zakupy i koło 11 pewnie wybierzemy się nad wodę ![]() Widziałam D wczoraj ale dosłownie przez moment i z daleka , a gdy wracałam do domu, to on siedział zbunkrowany w swoim lokalu i jak na fana piłki przystało, oglądał mecz Jak wróciłam do domu , to wybrałam się z tym kolegą z wesela na piwko Wypiłam Reddsa i koło północy byłam w domu ![]() Dzisiaj też idę na piechotkę, przy sobocie może wybierzemy się na rynek pod parasolki Czyli dzisiaj okazja nr 198456...904534 Miłego dnia |
|
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to szkoda że nie wyrwałaś chwasta ale jeszcze bedzzie nie jedna okazja ![]() Cytat:
bardziej bolało jak depilowałam lewą ręką bo bardzo nieporadnie to robiłam![]() zazdroszcze tego wyjazdu nad wodę u mnie pogoda się zrąbała, w ogóle słońce nie świeci, same chmury..no to szkoda że nie spotkaliście się, ale wiem co on przeżywa bo ja też uwielbiam oglądać mecze ![]() może dzisiaj się nawinie ![]() tak w ogóle to dzień dobry ![]() u mni na śniadanie było na szybko Danio, bo teraz jestem w szkole, a jechałam przed 7 i musiałam szybko coś zjeść ![]() zdałam już egzamin z analizy ekonomicznej i teraz czekam na kumpele jak napisze i zaraz wracamy do domu
|
||
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() ja w sumie mowilam, ze sie zegnam bo tez nie wbijam sie w rozmowy, ale cholera nie umiem i codziennie siadam poczytac u mnie nic sie nie pozmienialo w szkole z ocenkami ok, juz mi sie nie chce tam chodzic i jeszcze teraz przez palca to po lekarzach jezdzilam...ale pocieszam sie tym, ze tylko tydz. mi zostal![]() wczoraj bylam na imprezie...jeszcze takiej zrabanej nie mialam;/ taki kumpel podcinal sobie zyly bo dostal wyrok na 4lata... powiedzial ze woli sie zabic... mielismy z nim jazdy, ale kumpela pozniej odprowadzila go do domu... mnie strasznie od tygodnia podniebienie swedzialo wiec musialam sie przelizac z kumplem brata ![]() ale nie tym M...![]() dzisiaj ide na ognisko z kumpelami... cos mi sie wydaje ze tez impreza bedzie dobra aczkolwiek mam zamiar sie jakos nie spic tylko taka faze miec i tyle![]() pogoda masakryczna, przez minute u mnie popadalo, ale teraz znowu goraco ![]() a teraz opowiadajcie co u was
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze że w szkole już dobrze to faktycznie nie mieliście za wesoło na tej imprezie oooo to faktycznie Cię swędziało
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie sadzilam ze posune sie do czegos takiego ze siedzac z K na laweczce bede sie calowac kiedy M odwroci sie plecami![]() prawie nic dzisiaj nie spalam... polozylam sie ok 3...co godzine sie budzilam, a od ok 7 to juz nie spalam... ide zaraz sie wykapac i pomyslec co zrobic z tak pieknym dniem bo w sumie to spac mi sie nie chce...no i bede chodzic jak smrod po gaciach
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mało spałaś, ale ja też się co chwilę w nocy budziłam, przez ten skwar.. ja już w domu ![]() teraz piję sobie kawkę może zaraz coś zjem tzn raczej na pewno coś zjem![]() Tż śpi po nocce więc jak odpocznę to chyba biorę się do roboty
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja to współczuję pogody :/ U mnie normalnie Sahara , nic nie robię i się ze mnie leje
Koło 11 pryskam nad wodę upragnioną i jak się nareszcie zanurzę, to będę pływać 3 godziny ![]() No i oczywiście gratuluję zdanego egzaminu Ty też lubisz oglądać mecze ? No proszę, dość nietypowa rozrywka jak na kobietę Ja też miałam taki czas, że oglądałam , ale teraz jakoś mnie to wkurza ![]() No i jestem zła , że są te MŚ, bo D pewnie będzie śledził każdy mecz i będę go rzadziej widywać Trenuje piłkę już naście lat i ma coś z głową na tym punkcie Ale to dobrze, lubię facetów z pasją Ollgierdo witaj Bardzo się cieszę, że w szkole już wszystko okej A skoro już nas podczytujesz, to możesz od czasu do czasu napisać dwa zdania, a nie raz na ruski rok :P U mnie na śniadanie były dwie kromki z twarożkiem i szczypiorkiem. Przed chwilką wypiłam kefir (chciałam przetestować maślankę, ale nie było w sklepie ) , a nad jeziorko biorę ze sobą jedną bułę z czymś tam
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam co jechać nawet nad wodę bo mnie przewieje byłam w szkole w długich spodniach i kurtce..ja w ogóle lubię sport, nie tylko piłkę nożną i często też obstawiam w bukmacherze wyniki i wygrywam kasę ![]() oj mnie też co nieco swędzi |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sunset-ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu nad jeziorko wykąp się i za mnie No a D w końcu i tak spotkasz,nie bój żabki![]() Ola-no tak jak swedzi to trza podrapa no i czesciej tu pisuj![]() Anastazja-tez uwielibam oglądać sport zwłaszcza siatkówke i nogę i wiem o tym sporo,tylko o koszykówce wstyd przyznac ale wiem bardzo mało,ale mam zamiar się podszkolic a własnie jak to jest u bukmacherów,czesto wygrywasz?![]() wstałam z pół godziny temu,ale jestem kompletnie niewyspana Ale musiałam wstac bo roboty mam ful! musze4 posprzatac,skosic trawik,na szcezscie tylko przed domem,bo to tylko kawałek,bo z tyłu to są prawie haektary trawnika no i kartki zrobic,bo nic jeszcze nei zrobiłam a dzisiaj jest bardzo przejmnie,słonko delikatnie swieci,jest powiedziałabym tak idelanie z temeratura,bo pewnie gdzies kolo 25 i wieje wiaterek![]() na sniadanie grahamka z łyzką wiesniaka i pomidorem
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bw piłkę nożną może z 2 razy wygrałam cięzko wytypować remisy np a za remisy najwięcej płacą![]() no to faktycznie masz trochę roboty, ale pewnie raz dwa się uwiniesz ![]() ja idę teraz z psem i biorę się za obiad bo zgłodniałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

a dzisiaj ide na koncert

u mnie 31 stopni i zdycham..

a za godzine musze isc do miasta
Aleś głupol, że się nie zgodziłaś
:lol :

chyba mam za dużo tłuszczu
kupoilismy jakies 1.5 litra
Jak wróciłam do domu , to wybrałam się z tym kolegą z wesela na piwko 
byłam w szkole w długich spodniach i kurtce..