|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Psychiatra- cz 3
mam konto na fc tylko bez zdjecia dawaj linka
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- mlodziutko wygladasz Kawa
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
no stety-niestety, pytanie o dowód prawie zawsze
|
|
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tez to nagminne pytanie
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
to czekam na fotę
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
poszly
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie że jak zadzwonię do przychodni i zapytam się o nazwisko lekarza którego nie pamiętam bo mi mój lekarz nie był łaskawy go zapisać, to mi podadzą? pamiętam tylko pierwszą literę
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
mysle, ze jesli babki tam sa mile to podadza, ale z regoly siedza tam ni za fajne osoby mi sie rzadko zdarzalo spotkac mile w tego typu miejscach :/
ale jak ja spotkalam to nie znaczy ze wszystkie takie sa, probuj
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzięki
bo kurde.... nie mam nazwiska, jak się umówię na wizytę? ja zawsze sobie muszę skomplikować życie, naprawdę-reguła. |
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc pania na dzis
ps. Kawa tylko sie nie smiej za glosno bo sasiadow pobudzisz
|
|
#970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ok, lecę do pracy. Miłego dnia.
Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2010-07-09 o 06:31 |
|||
|
|
|
#971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
W sumie pierwsze niepokojące objawy obserwowałam u siebie już za dzieciaka, z biegiem czasu lęki zaczęły się nasilać, aż w końcu przestałam normalnie funkcjonować, rozpieprzyłam swój związek, byłam cieniem człowieka...W każdym razie do psychiatry biegam od roku, a na psychoterapię śmigam 2 miesiące A czy zauważyłam poprawę? Jasne, że tak I to ogromną
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2010-07-09 o 08:38 |
|||
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
czesc nie wiem co sie dzieje, ale od kilku dni nie moge zasnac i zawsze budze sie o 4, a potem ciezko mi zasnac wkurza mnie to
do tego mam ogromne problemy z ta tesknota za exem jak z tym sie uporac?? Kawa co do fot wcale nie, ale dzieki
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Może powinnaś uregulować leki ? Albo przeczekać, coś się stresującego aktualnie dzieje w Twoim życiu ? Może jak Ci później ciężko zasnąć to nie zmuszaj się do tego. Poczytaj jakąś książkę, obejrzyj film na kompie etc. A co do exa to nie wiem, nie wiem czemu nie możecie być razem, nie znam historii ale to chyba też trzeba przeczekać. Albo najlepiej przegadaj wszystko z psycholem.
|
|
#974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny czy Wam też dano do wypełnia kartkę, na której wyrażacie lub nie wyrażacie zgody na nagrywanie oraz uczestnictwo w badaniach? Zgodziłyście się?
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam wątpliwości czy się w ogóle decydować na terapię, wszystko mi przysłoniły moje problemy ze zdrowiem, jeszcze dziś się dowiedziałam że wyszły mi złe wyniki hormonów i czeka mnie leczenie, cały czas o tym myślę i nie w głowie mi leczenie u psycho a z drugiej strony kolejny raz odkładać...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie odkładaj- im szybciej zaczniesz tym lepiej. Poza tym wszystkie wiemy, że od psychiki bardzo dużo zależy.
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na szczęście nie jestem nagrywana, nie wyobrażam sobie tego, chyba bym się nie zgodziła
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie od psycho. Ryczałam półtorej godziny o tym, że chcę się zabić ale nie umiem, że głosy i wizje mnie już wkurzają. A w ogóle łeb mi napier... od płaczu teraz.
Czuję się jak na kacu... albo może mam kaca bo wczoraj trochę wypiłam. Czuję się strasznie zrezygnowana.
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
lisnov dzieki ale ja nie biore lekow zadnych
![]() no te problemy ze snem to na bank przez stres, pewnie przez ta tesknote za exem, no pewnie przyjdzie mi przeczekac ten okres, ale najgorsze jest to ze przez ta cala sytuacje ja popadam w ogromne dol z ktorego coraz bardziej nie potrafie wyjsc Kawa nie rezygnuj, bo nie dosc ze teraz masz problemy ze zdrowiem, to zrezygnujesz z terapi a ona moze pomoc w tym zebys sie nie dolowala jeszcze choroba ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- euphoriall a co na twoja reakcje psycho?? odpocznij i poloz sie troszke moze
|
|
#981 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym często jest tak,że problemy psychiczne/emocjonalne mają wplyw na nasze zdrowie... ja po ataku paniki i 2 tygodniach zamknięcia w domu wróciłam do pracy i po 14 dniach wylądowałam w szpitalu z poważną infekcją, która właściwie wzięła się z nikąd... |
||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
lisnov - hormony płciowe... mam podwyższony progesteron i to w cholerę... nie wiem już co mam robić, no co mi Andrzej na to poradzi, a ja nie potrafię myśleć o niczym innym
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Kawa nie rycz, my zawsze bedziemy!!!
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ataki paniki, antycypacja lęku, lęk 24/7, emetofobia zaostrzona do chyba ostatecznych granic + na dokładkę niechęć do życia - nie dałabym rady wyleźć z tego bez leków Jak ja nie lubię wspominać tamtego okresu...
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to co masz robić? Leczyć. I terapie zacząć.
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
to ja mam + bezsenz zycia i leki przed samotnoscia, a co naprawde jeszcze mi jest to nie wiem bo zaden psycho mnie nigdy nie zdiagnozowal, albo trafialam na kiepskich albo co
![]() Cytat:
|
|
|
#987 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
leki przeciwlękowe nie wystarczały ![]() Cytat:
Cytat:
). i jestem wściekła, bo omówiliśmy ten test w 30 minut, a ja nie dostałam żadnego wyniku na papierze wysłał mi łaskawie jedną stronę opisu na maila, bo zrobiłam mu awanture przez telefon. poza tym byłam zła, bo moja mama postawiła taki warunek, że zapłaci za ten test pod warunkiem, że będzie obecna przy omawianiu jego wyników ![]() ogólnie z testu wyszło, że jestem psychopatką i paranoiczką (skala psychopatii była napraaaawde ogromna ), a depresje mam tylko w subiektywnym odczuciu, a tak naprawde to sobie wmawiam, że ją mam. jakies cuda mi wyszły z tego testu.miesiąc później pożegnałam sie z terapeutą z hukiem, dzień wcześniej robiac mu awanture w smsach nt. tego testu. myśle, że miałam jakąś toksyczną, chorą relacje z nim a potem tydzien później błagałam go, żeby przyjał mnie z powrotem na terapie ![]() wyników testu dalej nie dostałam, mimo że wysłałam mu kilka maili, smsow, dzwonilam itd., bo moja nowa terapeutka prosiła o wyniki tego MMPI. mówiłam o tym szefowej, ale to olała twierdząc, że pacjenci nigdy nie dostaja u nich "surowych" wyników, tylko sie je omawia. aaa sorry, ze sie rozpisalam, ale jak mi sie przypomnialo o tym, to znowu sie wkurzyłam ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- http://pl.wikipedia.org/wiki/MMPI-2 to jest obecnie jeden z najpopularniejszych testów psycholgicznych, ma ponad 500 pytań, na które odpowiadasz "tak" lub "nie" i wychodzą z tego różne skale, wykresy. jest tez np. skala kłamstwa, która sprawdza czy nie kłamałaś itd. skale hipochondrii, depresji, psychopatii, paranoi itd. itd. Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-07-09 o 13:56 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
ooo to ja tez chce taki test miec
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja też chce zobaczyć wasze zdjecia! Może założymy klub i tam wstawimy swoje zdjecia? + jeszcze wątek społecznościowy!
może zrobimy taką zwykła nazwe "Psychiatra - plotki o wszystkim i o niczym" albo coś w tym stylu, ale ja stawiam na "Wariatkowo"
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
gigi dawaj namiary na twoja buzke a my damy na swoje
![]() mam pytania do tego testu
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

W sumie pierwsze niepokojące objawy obserwowałam u siebie już za dzieciaka, z biegiem czasu lęki zaczęły się nasilać, aż w końcu przestałam normalnie funkcjonować, rozpieprzyłam swój związek, byłam cieniem człowieka...

]

leki przeciwlękowe nie wystarczały