|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
virginia to miłego % z kumpelą
na filmie nie byłam, zresztą bardzo rzadko do kina chodzimy pamiętam, że często chodzilas z kijkami nordic walking i pytanie, czy to jest faktycznie takie fajne? TŻ mi kupił nad morzem i mam korzystać
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Virginia
co tu tak cicho ?? ja od jutra na urlopie 3 dni aż ,....... we czwartek robię sok wiśniowy bo wiecie ....hmmm jak będę w ciąży to żebym się chemią już całkiem nie pasła hehehhhee Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-08-03 o 14:54 |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko ojoj i co z autem ?
No to rzeczywiscie bardzo dlugi masz urlop..... Ewurka juz pewnie w PL ![]() Tity Danika Anessa Virginia ja nie swietuje rocznic wiec nie pomoge |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii autko już naprawione, a urlop tak długi że normalnie nie wiem od czego zacząć hehhehehee to dobrze że Lu rośnie a alergie to teraz zmora XXI wieku ..... jak słyszę, to co 2 dziecko coś uczula lub jakieś wysypki niewiadomego pochodzenia ma ..... masakra jakaś
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Abz wózek to widzę ze trochę lepsza wersja mojego (i droższa) - stelaż chyba dokładnie taki sam
Ja się nie udzielam bo trochę wypadłam z rytmu no i od ndz aż do ok 21.08 mam gości - siostra Tz także mam trochę mniej szasu na wizaz. Ale tak mało piszecie ze daje rade z czytaniem... Trzymam oczywiscie kciuki Oliwka
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz... Nie wiem
Bo niby plany są, ja siostrze Tz i jej Tz mówiłam kiedy możemy jechać a oni mieli jakiś nocleg załatwić. No i cisza, oni chyba myślą, że to tak chop siup. Albo że ja pojadę z Misiem w ciemno albo będę płacić nie wiadomo ile za noc
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley co tam u Michasia słychać ?
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Śpi sobie właśnie łobuziak mały
Ma lepsze i gorsze dni... Zaczął podnosić głowkę leżąc na plecach Ćwiczy przed próbami siadania![]() W ndz będzie miał ważny dzień.... Ciekawe jak da radę wytrzymać godzinę w kościele. W sob byliśmy na chrzcinach bratanka i pół h w kościele było ciężko, smoczek poszedł w ruch i musiałam się bujać.... A u nas będzie normalna msza... No i ciekawe co on na polewanie mu główki, pewnie jak to on rozkrzyczy się na cały kościół, mamusi charakterek ![]() Poza tym spodobała mu się ciocia, pozwala się jej nosić, zresztą wujkowi też.... A ja mogę trochę odpocząć i popatrzeć na synusia z innej perspektywy
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley to dobrze że Michaś rośnie, jeszcze chwila i będzie sam siedział
, może powinniście z TZ sami zarezerwować jakieś lokum nad morzem, wiesz że jak się jeszcze dzieci nie ma to się o niektórych sprawach nie myśli,m inaczej się podchodzi do niektórych spraw
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley nie masz łatwo z TZ, zreszta ja też ze swoim nie mam lekko .....
, boję się że jak będzie dziecko to może być jeszcze gorzej ..... co mam zrobić , są dni że mam wszystkiego dość jestem potwornie wkurzona na wszystko na niego, na życie i w ogóle na świat, a są dni kiedy przypominam sobie za co go kocham .....
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz siostry dzwonil do kuzyna (mieszka gdzies tam) i on ma zarezerwowac pokoje chyba wsrod znajomych... Jak juz to jedziemy tylko na 2 dni we wt rano wyjazd w sr powrot... Ja chce jechac na plaze do Karwi (Pomidorka wie co i jak juz kiedys o tym tu pisalysmy) Mieszkalam kiedys tam niedaleko... A moze w drugi dzien pozwiedzamy Gdańsk, Sopot...
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
Chciałam tylko Wam coś pokazać Dzisiejszy wynik
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
aldiiś no to dobrze, że Lu ma się lepiej
Bardzo się cieszę![]() virginia ja też nie pomogę bo nie obchodzimy rocznic jakoś szczególnie. lindsley jak byłam na chrzcie to wszystkie dzieci spały słodko, albo były bardzo grzeczne A polewania wodą chyba za dużego nie było tylko krzyżyki ksiądz dzieciom "malował" na głowie i tyle Dzieci chyba lubią jak jest głośno Ja mam spore wątpliwości czy chrzcić dziecko. Chętnie bym tego nie robiła, ale nie wiem jak rodzina no i mąż. jasiulku no szaaał ![]() To co na kwiecień się załapiesz? Jak samopoczucie, reakcja męża i w ogóle wszystko? Jak zobaczyłam, że post napisałaś, tak pomyślałam, że to jakaś dobra nowina ![]() kretencja wiem, że Ty nie będziesz chrzcić dziecka. A jak u Was z księdzem, chodzi do Was po kolędzie itp? W dużym mieście to trochę inaczej i łatwiej, a w małym zaścianek, nie wiem jnak to rozwiązać, żeby księżulo się nie czepiał potem ![]() A dzisiaj idziemy ze znajomymi na piwko...tzn oni na piwko, a ja na coś bez % Nie wiedzieliśmy się z 1,5 roku. Poza tym niedługo muszę z mamą na zakupy jechać.
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-08-04 o 07:16 |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiulek
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wychodzi mi pierwsza połowa kwietnia coś przeczuwałam, bo @ się spóźniała 4 dni, brzuchol pobolewał jak na @, więc to było tak na dwa razy... Ale mam temperaturę 37, więc po cichu liczyłam na pozytywny teścik Dziś obudziłam się o 6 i biegiem do łazienki Wróciłam z niej z testem i małymi skarpeciakami, które kupiłam ostatnio na tzw. wszelki wypadek Obudziłam męża i mocno się uściskaliśmy, chyba nawet oczy mu się "spociły"
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku trzymam kciuki, żeby było dobrze. Ja też się cały czas martwię, no ale taki już nasz los
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku
to za drugim razem się udało?a ja z ciekawości ( kłuły mnie jajniki) zrobiłam test owu i wyszły 2 krechy tak więc nad morzem owulacji nie było
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiulek, cudownie!!!!!!
Tity, ksiądz oczywiście chodzi po kolędzie, my po prostu nigdy go nie przyjmowaliśmy. Moi Rodzice swego czasu owszem, nie wiem jak teraz. Ale my nigdy, w poprzednim mieszkaniu nie, teraz będzie nasza pierwsza kolęda w tym nowym, to znowu jak będą chodzić i ogłaszać, to powiemy, że my nie przyjmujemy. Cóż, myślę, że w dużym mieście nie jest to niż nadzwyczajnego i wielu ludzi nie przyjmuje. Ale kochana, mimo wszystko uważam, że nie powinnaś ulegać presji Dla mnie to bardzo ważna sprawa, żeby dziecko wyrastało w jakiejś integralności i konsekwencji. Skoro rodzice nie chodzą do kościoła to i małe będzie nie ochrzczone, uważam, że tak powinno być
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
Jasiulek- Gratulacje kochana!!!!!!!
![]() Teraz tylko czeka na pozostałe dziewczyny
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
Jasiulek gratulacje!
A ja tylko odliczam i odliczam... 26 dni do owu. Może i ja we wrześniu pokażę wam zdjęcie pozytywnego testu... ![]() Co do chrztów dzieci ja też w przyszłości swojego dziecka chrzcić nie będę co pewnie zaskutkuje konfliktem z rodzicami moimi, TŻ, z TŻ...
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, super Myślę, ze skoro wy jesteście niewierzący i niepraktykujacy (tak wnioskuje) to ksiądz nie powinien się dziwić, ze nie chrzcicie dziecka i sam pewnie w takim przypadku miałby watpliwości czy ochrzcić. Takze to tylko wasza decyzja.
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zła jestem bo pojechałam do innego miasta na darmo i nic nie załatwiłam, dzień zmarnowany, pogoda do
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie cieszę
|
|
#987 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
jasiulko gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
|||||||||||||||||||||
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko racuszki!!!! Jadę do Ciebie
Ja dzisiaj ugotowałam pierwszy w życiu rosół. Nawet niezły wyszedł Zaraz idziemy ze znajomymi do kawiarni. A jutro w planach mam robienie z mamą sałatki szwedzkiej na zimę I wieczorem leczo z mężem na piątek
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiulek moje ogromne ogromne gratulacje i uściski !!!!!!!!!!!!!!!
Kolejna NASZA spodziewa się Dzidziusia! Wiedziałam, że wkońcu wszystkie ruszą
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Jaiulku moje ogromne gratulacje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

na filmie nie byłam, zresztą bardzo rzadko do kina chodzimy

Bo niby plany są, ja siostrze Tz i jej Tz mówiłam kiedy możemy jechać a oni mieli jakiś nocleg załatwić. No i cisza, oni chyba myślą, że to tak chop siup. Albo że ja pojadę z Misiem w ciemno albo będę płacić nie wiadomo ile za noc
Ma lepsze i gorsze dni... Zaczął podnosić głowkę leżąc na plecach

, boję się że jak będzie dziecko to może być jeszcze gorzej ..... co mam zrobić 
Bardzo się cieszę

to za drugim razem się udało?