|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy do września! ;)
em_ma No brawo kochana! Widzę, że Ci świetnie idzie
Ja się dzisiaj nie ważyłam, bo zaspałam do szkoły Ale postaram się jutro rano wcześniej wstać i zważyć się
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem zmęczona szkołą (to dopiero 1. dzień) i jeszcze ta pogoda.
![]() Od października zapisuję się na fitness lub basen! Co Waszym zdaniem lepsze? ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Emma, gratulacje! ![]() Ja jeszcze liczę na - 1kg, ale potem dalej będę musiała się pilnować i ćwiczyć. Przez ostatni rok szkolny często sięgałam po batony czekoladowe, bo byłam zmęczona. Teraz wolę się przespać lub zjeść jakieś owoce. Mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniach!
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha no mam nadzieje że żadnych bacików nie dostane xd uważacie że wzięcie jako 2 sniadanie do szkoły kanapke z pumperniklem sałatą twarożkiem i jakimiś lekkimi warzywami typu rzodkiewka jest dobrą alternatywą? pumpernikiel ma 179 kcal(przynajmniej mój) /100g a jedna kromka (tylko z jednej bym zrobiła kanapke) ma 50 gram. Nie mam pomyslu oprócz owoców, jogurtów i obranych warzyw ... Mi przez karnet na fitness bardzo dobrze idą ćwiczenia ;D A od przyszłego tygodnia jeszcze 2x karate i 1x siatkówka w tygodniu ; DDD ! no i czasem basem ; D ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- ja bardziej polecam fitness, bo moim zdaniem szybciej efekty zobaczysz , a spalać kalorii na fitnessie będziesz więcej niż na basenie ;D
|
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Zazdroszczę Wam fitnessu! Ja mieszkam w takim zadupiu, że tu nawet chyba nie ma![]() Ale się lenie ![]() Drugi dzień szkoły, a już mam zapowiedziane: 1.sprawdzian z historii z działu jeszcze z końca poprzedniej klasy 2.wypracowanie małe z ang. 3.odpowiedź ustna z franc.
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-09-03 o 16:14 |
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczyłam przed chwilą piękny tatuaż! Zamieszam fotkę. Zobaczcie i powiedzcie, co myślicie
Chciałabym taki. Chyba zacznę zbierać Któraś z Was może ma tatuaż? Jak tak to gdzie i jaki Możecie fotki zamieścić, chętnie zobaczę
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Windbag A ja uwielbiam! Tatuaże, kolczyki, odważne fryzury! Ale niestety mam takiego tatę, że na nic z tych rzeczy się nie zgadza... No, a póki mieszkam z nim w jednym domu to się słucham
Jak pójdę na studia to zamierzam zrobić sobie jakiś tatuaż Przekłuwanie pępka przeszło mi już jakieś 2 lata temu, ale teraz podoba mi się w wardze lub języku. Chociaż wątpię, że zrobię, bo pewnie mi to minie za jakiś czas Kolczyki chyba powoli wychodzą z mody A w pępku kojarzą mi się z tandeciarstwem. Oczywiście nie chcę tu nikogo obrazić, bo pewnie któraś z Was ma kolczyka w tym miejscu.
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Em_ma, gratulacje z powodu zrzuconych kilogramów
![]() Agusia, tatuaż ładny, ale ja bym się nigdy nie zdecydowała na trwały, bo jakby mi się odwidziało później, to byłby problem Dziewczyny, wczoraj zaczęłam pracę (taką dorywczą na miesiąc, żeby jeszcze przed studiami coś dorobić) w... zakładzie cukierniczym Pakuje cukierki do pudełek itp. I powiedzieli nam, że możemy podjadać do woli Ale nie zjadłam jeszcze ani jednego, nadal zero słodyczy
|
|
#971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak podobno najskuteczsniej wyćwiczyć silną wole... mieś 'zakazany owoc' w zasięgu ręki i po niego nie sięgać ; D Ja dzisiaj baardzo aktywnie ale wieczorem zgubiły mnie słodyczeeee ![]() Straciłam wiarę w to że mi się udaa ;(((
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Pijana
! Nie trać wiary, że się uda, bo tak się wtedy stanie! Masz wierzyć w siebie i w to, że osiągniesz swój cel. I nie mówię tu tylko o odchudzaniu Do dzieła My Cię wspieramy, także zawsze wal prosto z mostu jak coś idzie nie tak
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia, poczekaj z tymi wyzwaniami, moze Ci minie
Kiedys mi sie marzyl kolczyk w pepku ale szybko minelo :dCherry, zycze powodzenia w powstrzymywaniu sie od podjadania. Ja bym chyba nie umiala ... ![]() Pijana, trzymam kciuki mimo wszystko! |
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Pijana, nie mów tak
Dasz radę, wszystkie sobie poradzimy!![]() Windbag, będę się pilnować i nie tknę żadnego cukierka ![]() A no i zważyłam się dzisiaj, 55kg, tylko że zawsze, jak spadam do tej wagi, to znowu zaczynam tyć... Nie mogę złamać tej granicy od gimnazjum, czyli już ponad 3 lata Ale może tym razem się uda
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
Cherry Z nami Ci się uda złamać tą barierę!
Dasz radę
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
A ja zrobilam sobie kolczyk w pępku dwa lata temu i jestem zadowolona
Pomyslałam, że póki mam całkiem ładny brzuch (caly czas nad nim pracuję) to moge to wykorzystać I chłopakom sie podoba Chociaż i tak głownie jest zakryty pod ubraniem, nie nosze bluzek do pępka![]() Cherry podziwiam, ja bym na pewno nie dała rady i w koncu coś zjadła;p W ogóle cos ostatnio mam apetyt... na slodycze też;/ Moze dlatego że okres sie zbliza? Teraz mój ostatni rok w LO i intensywnie myslę o studiach. Byłam pewna że chce isc na dietetykę na AM ale teraz skłaniam się ku AWF'owi i jakiejsc specjalizacji trenerskiej lub fitness Miała bym ruch zapewniony![]() Agusia a tatuaż jest śliczny! Ale chyba nigdy sie nie zdecyduje na żaden kolczyk wyjme i zarośnie a tatuaz zostanie i to mnie jakos przeraża. Wolę wiedzieć, ze mam wybór;p
"Uważaj czego pragniesz, bo nawet jeśli to zdobędziesz i tak okaże się, że chciałeś czegoś innego." Licencjonowany kosmetolog to ja! Edytowane przez magdziaa Czas edycji: 2010-09-04 o 13:44 |
|
|
|
|
#977 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo dziewczyny
![]() jak ja się czuje tu staro by moje dzieci były nauczone na sprawdzian ..lecz sama miałam tępo niezłe bo córka poszła do przedszkola ..a ja musiałam napisać kilka scena.riuszy zajęć dla 3-4 latków do pracyAgusia mi tez się podobają tatuaże ale wiesz jak pięknie wyglądają w czasie i po porodzie np w okolicach brzucha ?? ja osobiście chce na lędzwiu cherry wcale się nie dziwie jedynie gdzie podjadałam to w pracy z fastfoodami a tak lodziarnie i inne słodkości już nie wchodzą jak są pod ręką i po legalu
134 - 112 - 99 - 87- 81 -83 - 78 - 76 -73 -72![]() 177cm tego nie zmienię 72 kg to nadal można zmienić Edytowane przez em_ma Czas edycji: 2010-09-04 o 17:45 |
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
Ja po rozmowie z Moim <3
Widział że coś nie w humorze to się mu wyżaliłam i tak jak nigdy mi mówił że mam sie przestać odchudzać bo mu się strasznie podobam itd. Takk teraz stwierdził że jeśli tak mi na tym zależy to chce mnie wspierac ale nadal uważa że zgłupiałam. Podniosło mnie to na duchu A jak sobie Was poczytałam ... to też jakoś mi lepiej. Dzięki ogrooomne za wsparcie ! ;******* A
|
|
|
#979 |
|
BAN stały
|
Nie no, kilka dni mnie nie było, a wy się pochowałyście?
![]() A ja miałam mnóstwo roboty... siedzącej niestety. Jutro poniedziałek i kolejna 'ostatnia' próba. Ale teraz mam kupę roboty, to może nie będę tak często zajadać.
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Hej, co tu tak cicho?! Coraz rzadziej tu piszecie!
Nasz wątek podupada? No to ładnie...A ja dzisiaj miałam mega motywację Dietkowo było super. Ogólnie jestem zadowolona, mimo, że nie ćwiczyłam. Niestety miałam naukę.![]() Do końca września jesteśmy laski! Pamiętacie? ![]()
|
|
#981 |
|
BAN stały
|
Aguś, to świetnie.
Ja dziś sporo poćwiczyłam i świetnie się czuję. Teraz troszkę nauki i seen. ![]() Jutro - poniedziałek, zawsze łatwiej zacząć tak na porządnie. I szkoła, nauka, jakoś zleci.Laski, jutro wieczorem widzę tu wszystkie zameldowane! ![]() 3mam za was kciuki. |
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj zawaliłam... Byłam na imprezie i jadłam chipsy, orzeszki i inne świństwa
Więc proszę o lanie
|
|
#983 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę na pewno
Dzisiaj u mnie było średnio... niestety długo ze soba walczyłam, ale w koncu skusiłam sie na dwa kawałki ciasta;( Poza tym ok. Dlatego nie lubie niedziel... najczęsciej to siedzenie z rodzinką, kawa, ciasto i tv... Dla lepszego samopoczucia porządnie poćwiczyłam wieczorem A od jutra szkoła to nie będzie czasu na jedzenie
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane, ja sie nie odzywam, bo u mnie tak srednio, jem co popadnie, bo jakos nie mam glowy do ustalania posilkow. Jestem poza domem do konca wrzesnia, dostep do internetu taki sredni. Moje 'utrzymanie' wagi pewnie skonczy sie mniej wiecej +2kg. Takze od pazdziernika znow bede musiala wziac sie za siebie ...
|
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie! wróciłam dziś z moich wielkich greckich wakacji a razem ze mną przybyło ok. 0,5kg. Ale niestety przy opcji hp w hotelu (śniadanko 9, obiad 19:30...) a w ciągu dnia jedynie jakiś jogurt czy kanapka ciężko jest trzymać dietę... szczególnie, że tyle pokus, choć i tak się nie dałam chipsom i ciastkom i właściwie słodyczy mało jadłam. Trochę alkoholu... Ale przez taki tryb dnia człowiek napcha się dwa razy zamiast zjeść te 5 posiłków....
Waga dziś - 54kg (rodzice kupili w końcu porządną wagę ). Plan na najbliższe dni - zaaklimatyzować się, zacząć jeść normalnie, wyspać się!
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Elooo wszystkim
Dawno mnie nie było>>> brak czasu ale tez nie mam sie czym zbytnio pochwalić Moja waga stoi w miejscu a diety i ćwiczeń brak ehhh brak mi motywacji Agrr czy mogła byś poprawić moje wymiary na 1 stronie bo ja na szczenie nigdy nie warzyłam 87kg nie wiem skąd ten pomysł .Wzrost;171 Było:73 kg Jest: 58kg Będzie: 55kg Dzięki
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
U mnie + pól kilo.
Zapisałam się w szkole na obiady, wtedy, gdy mam dłuzej lekcje (2dni). Oczywiście desery będę oddawać znajomym .
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po wypiciu kawy i zjedzeniu kawałka piernika
Lać mnie za to i to porządnie!![]() Poza tym dzisiaj jadłam dobrze Postaram się w końcu poćwiczyć wieczorem!!!
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę się pochwalić: -3 kg na koncie;D Ale się cieszę
![]() Było:62 kg, jest:59 kg, będzie:55 kg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Ja się dzisiaj nie ważyłam, bo zaspałam do szkoły
Ale postaram się jutro rano wcześniej wstać i zważyć się

Możecie fotki zamieścić, chętnie zobaczę

! Nie trać wiary, że się uda, bo tak się wtedy stanie! Masz wierzyć w siebie i w to, że osiągniesz swój cel. I nie mówię tu tylko o odchudzaniu
Jutro poniedziałek i kolejna 'ostatnia' próba. Ale teraz mam kupę roboty, to może nie będę tak często zajadać.