Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 16:14   #961
precelka44
Przyczajenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

A ja miałam z samego rana isc na betę i okazalo sie ze nie musze bo raniutko dostalam@ jestem załamana

Najlepiej betę robic na czczo, wynik na drugi dzień.

pluusia GRATULACJEdbaj o siebie i o maluszkapowodzenia
precelka44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 16:25   #962
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anowik87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj źle się czuję. Podbrzusze boli praktycznie cały czas (już 6 dzień). Do tego mdłości, ale takie nachodzące momentami. Do tego czuję, jakby mi brzuch wypychało.
I jeszcze jedna rzecz. Jak się rano rozbierałam, to zauważyłam że mam inne brodawki. Inne niż zwykle. Zawsze były różowe, a teraz otoczki są jakby brązowe i są takie sterczące. Nawet mąż powiedział że są inne.
Kurde, boję się zapeszyć. Ale jakoś dziwnie czuję że to to. Okres mam dostać dopiero w przyszłym tygodniu jakoś, ale zastanawiam się nad zrobieniem Bety.
Czy musi być na czczo? Jak długo się czeka na wynik?
Bete mozna zrobić o dowolnej porze dnia. Nie trzeba być na czczo. A co do wyniku to zależy od laboratorium, ale w niektórych można zrobić badanie na cito i wynik jest tego samego dnia
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 16:47   #963
Anowik87
Przyczajenie

Robić jutro czy nie? Jak czytam objawy ciąży to u siebie widzę wiele z nich, ale nie chcę w paranoję popadać. Ale nie da się o tym nie myśleć.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

A gdyby się okazało, że jestem w ciąży...to który byłby to tydzień? Nie umiem tego policzyć.
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to ok 7 marca. Dokładnie nie pamiętam. Cykle mam 26-cio dniowe.
Anowik87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 16:53   #964
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Robić jutro czy nie? Jak czytam objawy ciąży to u siebie widzę wiele z nich, ale nie chcę w paranoję popadać. Ale nie da się o tym nie myśleć.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

A gdyby się okazało, że jestem w ciąży...to który byłby to tydzień? Nie umiem tego policzyć.
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to ok 7 marca. Dokładnie nie pamiętam. Cykle mam 26-cio dniowe.
Ja bym zaczekała do terminu @. Jutro może Ci nic nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 17:37   #965
aleandra789
Przyczajenie

a ja szczerze mówiąc, to sama nie wiem co mam myslec, na tescie paskowym rano zorbionym(jakby nic) po poludniu widoczna kreska druga, jutro bardz pojutrze spodziewana@? wczesniejsze testy paskowe cienka linia ... widoczna, natomiast testy płytkowe Quick Vue dużo wytrzeszczu trza bylo zrobić żeby cokolwiek zobaczyc"cień cienia i jeszcze na pół", po wyschnięciu widoczne dobrze 2 kreski, brzuch czasem lekko przypomni o sobie, dzisiaj się bardzo nie wyspalam , pol nocy, maż chory i przkaszlał cała noc, rano jak wstałam...wydawało mi sie "palmienie" ale to w sumie nie było plamienie, tyci tyci czegóśko brązowego ale odrobineczka, czuję się wzdęta, troche piersi bola, mam odbijania, i ogolnie jakbym miala @ dostac,czego nie chce.........dodam może byc albo 13 albo 8 dni po zapłodiniu,bety na razie o czas wyjąsnienia @ nie oznaczam, szczerze mowiac staranie oficjalne zaczynamy od kwietnia, maz pociesza ze jeszcze nie zaczelismy a juz marudze co mam w koncu myslec,albo nie myslec????mam doła

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

co ja pisze nie po zaplodnieniu tylko barabara
aleandra789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 18:43   #966
Anowik87
Przyczajenie

Temperatura 37,1. Zmierzyłam dopiero teraz, ale już od kilku dni cały czas było mi zimno.
Kurde, tego to już sobie nie uroiłam.
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy mieć dzidziusia Będę najszczęśliwszą osobą na świecie
Stary 2011-03-25, 07:12   #967
lenanova
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Ja bym odczekała jeszcze 2-3 dni i powtórzyła test Bo jutro może Ci wyjść identycznie jak dzisiaj, a za kilka dni kreska testowa powinna być już ciemniejsza. A nie robiłaś testu przed @? Ja miałam taką sytuację jakiś czas temu, że spóźniał mi się @, zrobiłam test, wyszły II kreski. Zrobiłam badanie krwi-potwierdziło ciążę, a za 2 dni dostałam @ i już było po ciąży Ale jeśli u Ciebie teraz wychodzą II kreski, to może jest dzidzi mimo @ Daj znać po drugim teście
No i co? nic.zrobiłam dzisiaj 2 testy innej firmy.NegatywneNie wiem jak to się stało że wczorajszy był pozytywny.Znów trzeba zacząć od nowa.mam tylko problem z wyliczeniem owulacji.Od którego dnia powinniśmy się starać.Moje cykle 38,31,32,37.
lenanova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 12:31   #968
pluusia21
Raczkowanie

ciekawa jestem co u wranes i margo???
Jak wyniki? bo miałysmy podobne objawy?
trzymam kciuki
ja jeszcze nie byłam u gina czekam na niedziele, robiłam tylko ten jeden test no i 2 kreski są wyraźne i więcej nie testowałam więc mam nadzieję że się nie rozczaruję.
nawet zdjęcie teścikowi zrobiłam jak bede w domku to wrzuce wam pokazać narazie tyle mam radochy ale z mężem czekamy żeby to potwierdzić i narazie mało o tym rozmawiamy żeby nie zapeszyć.
Dobrze z u was sie moge wygadać

Edytowane przez pluusia21
Czas edycji: 2011-03-25 o 12:32
pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 12:41   #969
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem co u wranes i margo???
Jak wyniki? bo miałysmy podobne objawy?
trzymam kciuki
ja jeszcze nie byłam u gina czekam na niedziele, robiłam tylko ten jeden test no i 2 kreski są wyraźne i więcej nie testowałam więc mam nadzieję że się nie rozczaruję.
nawet zdjęcie teścikowi zrobiłam jak bede w domku to wrzuce wam pokazać narazie tyle mam radochy ale z mężem czekamy żeby to potwierdzić i narazie mało o tym rozmawiamy żeby nie zapeszyć.
Dobrze z u was sie moge wygadać
Pluusia super trzymam kciuki żeby wszystko było oki i gin już oficjalnie potwierdził wasze szczęście

u mnie jeszcze nie wiadomo teoretycznie dzisiaj powinnam mieć @ i nie mam teścik co prawda robiłam wczoraj ale był ta jedna krecha więc dalej niepewność..... piersi rosną brzuch boli trochę inaczej ale czy już se nie wkręcam ... mam jeszcze 1 teścik jak @ nie będzie w niedziele zrobię gin uprzedzała że przy moim organizmie testy mogą działać później ... oby

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lenanova Pokaż wiadomość
No i co? nic.zrobiłam dzisiaj 2 testy innej firmy.NegatywneNie wiem jak to się stało że wczorajszy był pozytywny.Znów trzeba zacząć od nowa.mam tylko problem z wyliczeniem owulacji.Od którego dnia powinniśmy się starać.Moje cykle 38,31,32,37.
lenanova mi gin mówiła żeby śluz obserwować bo też z wyliczenia ciężko coś ustalić przy nieregularnościach....

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Temperatura 37,1. Zmierzyłam dopiero teraz, ale już od kilku dni cały czas było mi zimno.
Kurde, tego to już sobie nie uroiłam.
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy mieć dzidziusia Będę najszczęśliwszą osobą na świecie
Anowik - trzymam kciuki żeby to mała fasoleczka się zagnieździła
margo_78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 15:42   #970
pluusia21
Raczkowanie

baaardzo mało wyraźne to zdjęcie ale jest życzę wam takiego widoku i przesyłam fluidki

p.s. jak się z daleka patrzy to lepiej widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0138.jpg (47,2 KB, 132 załadowań)

Edytowane przez pluusia21
Czas edycji: 2011-03-25 o 15:44
pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 20:01   #971
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
baaardzo mało wyraźne to zdjęcie ale jest życzę wam takiego widoku i przesyłam fluidki

hehe super milutki widok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-26, 07:52   #972
lenanova
Raczkowanie

Cytat:

Gratulacje
lenanova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 09:59   #973
wranes
Raczkowanie

Dziewczyny poradźcie proszę,
29 marca mam dostać @ a dzisiaj zauważyłam różowe plamienie, zawsze przed @ mam brązowe i to na dzień lub w ten sam dzień @. Czy to może być oznaka ciąży?
2011 - 16 tc ze szwem McDonalda
2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc
30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo
09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc
wranes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 11:40   #974
margo_78
Rozeznanie

hej dziewczyny dla mnie pechowo dziś się zaczęło mimo wszystkich znaków niestety @@ dzisiaj odwiedziła ech już tracę nadzieję że kiedykolwiek się uda .....
dla pozostałych dziewczyn życzę dwóch kreseczek buziaki
Stary 2011-03-26, 11:57   #975
Anowik87
Przyczajenie

Ja też jeszcze nic nie wiem. brzuszek pobolewa, wczoraj miałam zgagę. Piersi wydają mi się większe i do tego brodawki są zupełnie inne niż zawsze. Takie jak w opisach oznaków ciąży.
Na termin miesiączki jeszcze muszę poczekać.
Ale gdy weszłam na stronę z kalkulatorem ciąży to wyszło mi, że do zapłodnienia doszło prawdopodobnie 19 marca. I to by się zgadzało. Wtedy mąż sam stwierdził po przytulaniu ze są chyba dni płodne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-26, 15:05   #976
julka19k
Raczkowanie

lenanova a gdzie w Norwegii mieszkasz?? my tez z mezem staramy sie o dzidziusia 2 razy stracilismy fasolke teraz sie boje bo tu nie chca przyjmowac do lekarza we wczesnej ciazy odezwij sie moje gg 21021397 buziaki i zycze powodzenia dziewczyny
julka19k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 19:19   #977
marronelle
Wtajemniczenie

Chcę przypomnieć jaki jest temat wątku:
Jestem w ciąży - pierwsze objawy.
To nie wątek a la test ciążowy!!!

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 10:14   #978
margo_78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Chcę przypomnieć jaki jest temat wątku:
Jestem w ciąży - pierwsze objawy.
To nie wątek a la test ciążowy!!!
dlatego też życząc powodzenia innym dziewczynom i odczucia pierwszych objawów ja odchodzę z wątku może kiedyś uda mi się odczuć te objawy i tu wrócę powodzenia i samych radości buziaki pa
Stary 2011-03-27, 15:19   #979
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

U mnie było tak, że wydawało mi się, że co miesiąc jestem w ciąży, miałam przecież tyle "objawów". Jednak okazywało się że . Teraz czekałam jak gdylby nigdy nic na okres, normalne bóle kilka dni przed, lędźwia, podbrzusze, piersi... rajstopy mnie gniotły tak, że myślałam że zwariuję. Poczekałam jeden dzień, drugi...okresu nie było, bóle nadal...po 5 dniach od spodziewanej miesiączki zrobiłam test który pokazał dwie kreski.
Poza tym nie miałam żadnych większych objawów. Raz tylko - jeszcze przed testem i kilka dni przed okresem zasłabłam lekko w sklepie. Aż musiałam kucnąć bo tak się słabo czułam, było mi strasznie duszno, ale wtedy sądziłam że to przeziębienie Cycki rosły jak szalone, zmasakrowało mi plecy i ramiona- pseudo pryszczykami i czerwonymi kropkami...
Dopiero później ok 8 tygodnia pojawiło się zmęczenie, wariacje smakowe, zapachowe odrzucenia itp.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 06:46   #980
wranes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dla mnie pechowo dziś się zaczęło mimo wszystkich znaków niestety @@ dzisiaj odwiedziła ech już tracę nadzieję że kiedykolwiek się uda .....
dla pozostałych dziewczyn życzę dwóch kreseczek buziaki
2011 - 16 tc ze szwem McDonalda
2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc
30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo
09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc
wranes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 11:43   #981
julka19k
Raczkowanie

dziewczyny bo juz nie wiem co poczac dzis powinnam dostac @ ale juz nie moglam wytrzymac i zrobilam test i zgadnijcie co wyszlo?? boje sie brzuch mnie boli od tygodnia dziwne bo zawsze 1-2 dni przed okresem kochalismy sie tylko na poczatku cyklu bo potem bralam antybiotyk dopochwowy mialam robione usg w 19dni cyklu i nic tam nie bylo, nie wiem co mam teraz robic mozliwe ze byla fasolka a pani doktor nie zauwazyla? czy test klamie?? dodam ze biore folik nie wiem czy ma to wplyw na wynik testu, dzis jeszcze go powtorze, czy to mozliwe zebym byla w ciazy??????????
[IMG=http://img840.imageshack.us/img840/8065/1006751e.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

właśnie zrobiłam drugi test wyszło to samo, nie chce się cieszyć za wczasu, wieczorem zrobie test z innej firmy ale sie boje
Stary 2011-03-28, 14:20   #982
marronelle
Wtajemniczenie

Powtórz test za kilka dni i wróć do tematu wątku.

"Nie płacz w liście

Przeszczęśliwa!
Stary 2011-03-28, 14:50   #983
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez julka19k Pokaż wiadomość
dziewczyny bo juz nie wiem co poczac dzis powinnam dostac @ ale juz nie moglam wytrzymac i zrobilam test i zgadnijcie co wyszlo?? boje sie brzuch mnie boli od tygodnia dziwne bo zawsze 1-2 dni przed okresem kochalismy sie tylko na poczatku cyklu bo potem bralam antybiotyk dopochwowy mialam robione usg w 19dni cyklu i nic tam nie bylo, nie wiem co mam teraz robic mozliwe ze byla fasolka a pani doktor nie zauwazyla? czy test klamie?? dodam ze biore folik nie wiem czy ma to wplyw na wynik testu, dzis jeszcze go powtorze, czy to mozliwe zebym byla w ciazy??????????
[IMG=http://img840.imageshack.us/img840/8065/1006751e.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

właśnie zrobiłam drugi test wyszło to samo, nie chce się cieszyć za wczasu, wieczorem zrobie test z innej firmy ale sie boje
To nie jest od tego temat, ale owszem jeżeli poszłaś w 1-2 tygodniu to mogła to przeoczyć. Test z jasną kreską jest tak samo pozytywny jak ten z bardziej widoczną kreską.Nie rób kolejnego testu tylko pójdź na betę- test z krwi, koszt od 15-30zł a pewność 100% , i więcej powie niż ginekolog w obecnym wieku ewntualnej ciąży.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 10:15   #984
julka19k
Raczkowanie

No i powtórzyłam test rano-trzeci raz wyszło to samo nie mogę uwierzyć, nawet w tym miesiącu nie zakładaliśmy takiej opcji, bo nie kochaliśmy się w tzw. dni płodne, które tak naprawdę są mitem a ja potwierdzeniem. W ciąże można zajść w każdym dniu cyklu!!! Ale jesteśmy szczęśliwi
hmm a co do objawów-bolą mnie piersi, brzuch narazie ustał, no oczywiście brak okresu, temperatura w pochwie 37.2-37.5 nie wiem ile powinno być, wieczorem jak już leże w łóżku to robi mi się niedobrze (drugi dzień) i tyle nic szczególnego

ale cisza

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2011-03-30 o 13:11 Powód: post pod postem
Stary 2011-03-30, 13:43   #985
Samara888
Raczkowanie

Dołączam do wątku moje pierwsze objawy to straszny ból piersi, dużo większy niż przed okresem, brak okresu przez tydzień co mnie skłoniło do zrobienia testu, na którym wyszły dwie grube krechy dużo białego śluzu, ból głowy (który u mnie nie występował nigdy), rozkojarzenie, ospałość, zmęczenie i wieczorne mdłości

Samara888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 14:17   #986
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samara888 Pokaż wiadomość
Dołączam do wątku moje pierwsze objawy to straszny ból piersi, dużo większy niż przed okresem, brak okresu przez tydzień co mnie skłoniło do zrobienia testu, na którym wyszły dwie grube krechy dużo białego śluzu, ból głowy (który u mnie nie występował nigdy), rozkojarzenie, ospałość, zmęczenie i wieczorne mdłości
O właśnie, z tym śluzem to racja, też tak miałam, zupełnie mi to wyleciało z głowy

"Nie płacz w liście

Przeszczęśliwa!
Stary 2011-03-30, 18:12   #987
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj źle się czuję. Podbrzusze boli praktycznie cały czas (już 6 dzień). Do tego mdłości, ale takie nachodzące momentami. Do tego czuję, jakby mi brzuch wypychało.
I jeszcze jedna rzecz. Jak się rano rozbierałam, to zauważyłam że mam inne brodawki. Inne niż zwykle. Zawsze były różowe, a teraz otoczki są jakby brązowe i są takie sterczące. Nawet mąż powiedział że są inne.
Kurde, boję się zapeszyć. Ale jakoś dziwnie czuję że to to. Okres mam dostać dopiero w przyszłym tygodniu jakoś, ale zastanawiam się nad zrobieniem Bety.
Czy musi być na czczo? Jak długo się czeka na wynik?
Ja zrobiłam na czczo, każe badania krwi robię na czczo.
I wyniki dostałam tego samego dnia.
W laboratorium się dowiedz kiedy możesz odebrać wyniki.

~~*~~

Moje objawy, to CHOLERNIE swędzące sutki
I miałam kobiecą intuicję, że coś jest nie tak.
Zrobiłam test- dwie kreski,
na drugi dzień to samo - dwie kreski
i poszłam na BETA HCG i wyszło 3-4 tyd

Teraz to już 22 tydz

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 08:32   #988
szczesliwa25
Rozeznanie

miałam niemal identyczne objawy jak samara, tylko u mnie doszła jeszcze niesamowita wrażliwość całego ciała - czułam jak wszystko mnie drapie, obciera, nawet jeśli był to mięciutki dres, coś okropnego
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:49   #989
henieczka
Rozeznanie

Czesc dziewczyny. Od paru miesiecy nie biore tabletek anty, a teraz staramy sie o dziecko - pierwszy cykl. Ostatnia @ mialam 11 marca. Najgorsze jest to, ze mam strasznie rozregulowane cykle, ostatnia @ miesiac sie spoznila. Nie wiem kiedy moge miec dni plodne, nie wiem ile cykl moze trwac. Przed braniem tabletek, jakies 6 lat temu, mialam je dlugie, mysle, ze ok 35 dni, ale slabo pamietam.

Nie chce sobie wkrecac zadnych objawow, nawet nie wiem czy miewam owulacje Dzis 20 dc. Boli mnie podbrzusze, kluja jajniki, ale tak mialam i w ostatnich miesiacach, mysle, ze to ciagle moze byc objaw odstawienia, myslicie, ze tak dlugo moze to trwac?
Co jest dziwne, to ze od jakiegos tygodnia slabo mi sie robi, mam zawroty glowy, czasem mdlosci. Jak latwo jest sfiksowac

W kazdym razie moja zaufana ginekolog powiedziala, ze jak ktos chce miec dziecko to musi uprawiac seks codziennie, bo obecny styl zycia nie sprzyja regularnym cyklom i owulacja moze wystepowac roznie

henieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 15:15   #990
Maura9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julka19k Pokaż wiadomość
No i powtórzyłam test rano-trzeci raz wyszło to samo nie mogę uwierzyć, nawet w tym miesiącu nie zakładaliśmy takiej opcji, bo nie kochaliśmy się w tzw. dni płodne, które tak naprawdę są mitem a ja potwierdzeniem. W ciąże można zajść w każdym dniu cyklu!!! Ale jesteśmy szczęśliwi
hmm a co do objawów-bolą mnie piersi, brzuch narazie ustał, no oczywiście brak okresu, temperatura w pochwie 37.2-37.5 nie wiem ile powinno być, wieczorem jak już leże w łóżku to robi mi się niedobrze (drugi dzień) i tyle nic szczególnego

ale cisza
A obserwujesz się, że wiedziałaś na pewno, kiedy masz dni płodne ? Bo stwierdzić tylko na podstawie danego dnia cyklu, że to dni płodne, czy niepłodne, nie można tak na pewno. A zresztą kochać się można w dzień niepłodny, ale do zapłodniena dochodzi na 100 % w płodny.
Gratuluję

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości