|
|
#961 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
A ja miałam z samego rana isc na betę i okazalo sie ze nie musze
bo raniutko dostalam@ jestem załamana![]() Najlepiej betę robic na czczo, wynik na drugi dzień. pluusia GRATULACJE dbaj o siebie i o maluszka powodzenia
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#963 |
|
Przyczajenie
|
Robić jutro czy nie? Jak czytam objawy ciąży to u siebie widzę wiele z nich, ale nie chcę w paranoję popadać. Ale nie da się o tym nie myśleć.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A gdyby się okazało, że jestem w ciąży...to który byłby to tydzień? Nie umiem tego policzyć. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to ok 7 marca. Dokładnie nie pamiętam. Cykle mam 26-cio dniowe. |
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#965 |
|
Przyczajenie
|
a ja szczerze mówiąc, to sama nie wiem co mam myslec, na tescie paskowym rano zorbionym(jakby nic) po poludniu widoczna kreska druga, jutro bardz pojutrze spodziewana@? wczesniejsze testy paskowe cienka linia ... widoczna, natomiast testy płytkowe Quick Vue dużo wytrzeszczu trza bylo zrobić żeby cokolwiek zobaczyc"cień cienia i jeszcze na pół", po wyschnięciu widoczne dobrze 2 kreski, brzuch czasem lekko przypomni o sobie, dzisiaj się bardzo nie wyspalam , pol nocy, maż chory i przkaszlał cała noc, rano jak wstałam...wydawało mi sie "palmienie" ale to w sumie nie było plamienie, tyci tyci czegóśko brązowego ale odrobineczka
, czuję się wzdęta, troche piersi bola, mam odbijania, i ogolnie jakbym miala @ dostac,czego nie chce.........dodam może byc albo 13 albo 8 dni po zapłodiniu,bety na razie o czas wyjąsnienia @ nie oznaczam, szczerze mowiac staranie oficjalne zaczynamy od kwietnia, maz pociesza ze jeszcze nie zaczelismy a juz marudze---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- co ja pisze nie po zaplodnieniu tylko barabara
|
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Temperatura 37,1. Zmierzyłam dopiero teraz, ale już od kilku dni cały czas było mi zimno.
Kurde, tego to już sobie nie uroiłam. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy mieć dzidziusia Będę najszczęśliwszą osobą na świecie
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to się stało że wczorajszy był pozytywny.Znów trzeba zacząć od nowa.mam tylko problem z wyliczeniem owulacji.Od którego dnia powinniśmy się starać.Moje cykle 38,31,32,37.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
ciekawa jestem co u wranes i margo???
Jak wyniki? bo miałysmy podobne objawy? trzymam kciuki ja jeszcze nie byłam u gina czekam na niedziele, robiłam tylko ten jeden test no i 2 kreski są wyraźne i więcej nie testowałam więc mam nadzieję że się nie rozczaruję. ![]() nawet zdjęcie teścikowi zrobiłam jak bede w domku to wrzuce wam pokazać narazie tyle mam radochy ale z mężem czekamy żeby to potwierdzić i narazie mało o tym rozmawiamy żeby nie zapeszyć.Dobrze z u was sie moge wygadać
Edytowane przez pluusia21 Czas edycji: 2011-03-25 o 13:32 |
|
|
|
|
#969 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby wszystko było oki i gin już oficjalnie potwierdził wasze szczęście ![]() u mnie jeszcze nie wiadomo teoretycznie dzisiaj powinnam mieć @ i nie mam teścik co prawda robiłam wczoraj ale był ta jedna krecha więc dalej niepewność..... piersi rosną brzuch boli trochę inaczej ale czy już se nie wkręcam ... mam jeszcze 1 teścik jak @ nie będzie w niedziele zrobię gin uprzedzała że przy moim organizmie testy mogą działać później ... oby ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
baaardzo mało wyraźne to zdjęcie ale jest
życzę wam takiego widoku p.s. jak się z daleka patrzy to lepiej widać
Edytowane przez pluusia21 Czas edycji: 2011-03-25 o 16:44 |
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradźcie proszę,
29 marca mam dostać @ a dzisiaj zauważyłam różowe plamienie, zawsze przed @ mam brązowe i to na dzień lub w ten sam dzień @. Czy to może być oznaka ciąży?
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny dla mnie pechowo dziś się zaczęło mimo wszystkich znaków
niestety @@ dzisiaj odwiedziła ![]() ech już tracę nadzieję że kiedykolwiek się uda ..... dla pozostałych dziewczyn życzę dwóch kreseczek buziaki |
|
|
|
|
#975 |
|
Przyczajenie
|
Ja też jeszcze nic nie wiem. brzuszek pobolewa, wczoraj miałam zgagę. Piersi wydają mi się większe i do tego brodawki są zupełnie inne niż zawsze. Takie jak w opisach oznaków ciąży.
Na termin miesiączki jeszcze muszę poczekać. Ale gdy weszłam na stronę z kalkulatorem ciąży to wyszło mi, że do zapłodnienia doszło prawdopodobnie 19 marca. I to by się zgadzało. Wtedy mąż sam stwierdził po przytulaniu ze są chyba dni płodne. |
|
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
lenanova a gdzie w Norwegii mieszkasz?? my tez z mezem staramy sie o dzidziusia 2 razy stracilismy fasolke teraz sie boje bo tu nie chca przyjmowac do lekarza we wczesnej ciazy odezwij sie moje gg 21021397 buziaki i zycze powodzenia dziewczyny
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcę przypomnieć jaki jest temat wątku:
Jestem w ciąży - pierwsze objawy. To nie wątek a la test ciążowy!!!
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
dlatego też życząc powodzenia innym dziewczynom i odczucia pierwszych objawów ja odchodzę z wątku może kiedyś uda mi się odczuć te objawy i tu wrócę powodzenia i samych radości buziaki pa
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było tak, że wydawało mi się, że co miesiąc jestem w ciąży, miałam przecież tyle "objawów". Jednak okazywało się że
Poza tym nie miałam żadnych większych objawów. Raz tylko - jeszcze przed testem i kilka dni przed okresem zasłabłam lekko w sklepie. Aż musiałam kucnąć bo tak się słabo czułam, było mi strasznie duszno, ale wtedy sądziłam że to przeziębienie Cycki rosły jak szalone, zmasakrowało mi plecy i ramiona- pseudo pryszczykami i czerwonymi kropkami...Dopiero później ok 8 tygodnia pojawiło się zmęczenie, wariacje smakowe, zapachowe odrzucenia itp. |
|
|
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
|
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny bo juz nie wiem co poczac dzis powinnam dostac @ ale juz nie moglam wytrzymac i zrobilam test i zgadnijcie co wyszlo?? boje sie brzuch mnie boli od tygodnia dziwne bo zawsze 1-2 dni przed okresem kochalismy sie tylko na poczatku cyklu bo potem bralam antybiotyk dopochwowy mialam robione usg w 19dni cyklu i nic tam nie bylo, nie wiem co mam teraz robic mozliwe ze byla fasolka a pani doktor nie zauwazyla? czy test klamie?? dodam ze biore folik nie wiem czy ma to wplyw na wynik testu, dzis jeszcze go powtorze, czy to mozliwe zebym byla w ciazy??????????
[IMG=http://img840.imageshack.us/img840/8065/1006751e.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- właśnie zrobiłam drugi test wyszło to samo, nie chce się cieszyć za wczasu, wieczorem zrobie test z innej firmy ale sie boje |
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Powtórz test za kilka dni i wróć do tematu wątku.
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
No i powtórzyłam test rano-trzeci raz wyszło to samo
nie mogę uwierzyć, nawet w tym miesiącu nie zakładaliśmy takiej opcji, bo nie kochaliśmy się w tzw. dni płodne, które tak naprawdę są mitem a ja potwierdzeniem. W ciąże można zajść w każdym dniu cyklu!!! Ale jesteśmy szczęśliwi ![]() hmm a co do objawów-bolą mnie piersi, brzuch narazie ustał, no oczywiście brak okresu, temperatura w pochwie 37.2-37.5 nie wiem ile powinno być, wieczorem jak już leże w łóżku to robi mi się niedobrze (drugi dzień) i tyle nic szczególnego ale cisza Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2011-03-30 o 14:11 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do wątku
moje pierwsze objawy to straszny ból piersi, dużo większy niż przed okresem, brak okresu przez tydzień co mnie skłoniło do zrobienia testu, na którym wyszły dwie grube krechy dużo białego śluzu, ból głowy (który u mnie nie występował nigdy), rozkojarzenie, ospałość, zmęczenie i wieczorne mdłości
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyniki dostałam tego samego dnia. W laboratorium się dowiedz kiedy możesz odebrać wyniki. ~~*~~ Moje objawy, to CHOLERNIE swędzące sutki I miałam kobiecą intuicję, że coś jest nie tak. Zrobiłam test- dwie kreski, na drugi dzień to samo - dwie kreski i poszłam na BETA HCG i wyszło 3-4 tyd Teraz to już 22 tydz
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
miałam niemal identyczne objawy jak samara, tylko u mnie doszła jeszcze niesamowita wrażliwość całego ciała - czułam jak wszystko mnie drapie, obciera, nawet jeśli był to mięciutki dres, coś okropnego
|
|
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Od paru miesiecy nie biore tabletek anty, a teraz staramy sie o dziecko - pierwszy cykl. Ostatnia @ mialam 11 marca. Najgorsze jest to, ze mam strasznie rozregulowane cykle, ostatnia @ miesiac sie spoznila. Nie wiem kiedy moge miec dni plodne, nie wiem ile cykl moze trwac. Przed braniem tabletek, jakies 6 lat temu, mialam je dlugie, mysle, ze ok 35 dni, ale slabo pamietam.
Nie chce sobie wkrecac zadnych objawow, nawet nie wiem czy miewam owulacje Co jest dziwne, to ze od jakiegos tygodnia slabo mi sie robi, mam zawroty glowy, czasem mdlosci. Jak latwo jest sfiksowac ![]() W kazdym razie moja zaufana ginekolog powiedziala, ze jak ktos chce miec dziecko to musi uprawiac seks codziennie, bo obecny styl zycia nie sprzyja regularnym cyklom i owulacja moze wystepowac roznie
|
|
#990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

bo raniutko dostalam@
dbaj o siebie i o maluszka
powodzenia

, czuję się wzdęta, troche piersi bola, mam odbijania, i ogolnie jakbym miala @ dostac,czego nie chce.........dodam może byc albo 13 albo 8 dni po zapłodiniu,bety na razie o czas wyjąsnienia @ nie oznaczam, szczerze mowiac staranie oficjalne zaczynamy od kwietnia, maz pociesza ze jeszcze nie zaczelismy a juz marudze
Ale jeśli u Ciebie teraz wychodzą II kreski, to może jest dzidzi mimo @
Daj znać po drugim teście
ale z mężem czekamy żeby to potwierdzić i narazie mało o tym rozmawiamy żeby nie zapeszyć.

ech już tracę nadzieję że kiedykolwiek się uda .....