![]() |
#961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
A ja miałam z samego rana isc na betę i okazalo sie ze nie musze
![]() ![]() ![]() Najlepiej betę robic na czczo, wynik na drugi dzień. pluusia GRATULACJE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Robić jutro czy nie? Jak czytam objawy ciąży to u siebie widzę wiele z nich, ale nie chcę w paranoję popadać. Ale nie da się o tym nie myśleć.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A gdyby się okazało, że jestem w ciąży...to który byłby to tydzień? Nie umiem tego policzyć. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to ok 7 marca. Dokładnie nie pamiętam. Cykle mam 26-cio dniowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
a ja szczerze mówiąc, to sama nie wiem co mam myslec, na tescie paskowym rano zorbionym(jakby nic) po poludniu widoczna kreska druga, jutro bardz pojutrze spodziewana@? wczesniejsze testy paskowe cienka linia ... widoczna, natomiast testy płytkowe Quick Vue dużo wytrzeszczu trza bylo zrobić żeby cokolwiek zobaczyc"cień cienia i jeszcze na pół", po wyschnięciu widoczne dobrze 2 kreski, brzuch czasem lekko przypomni o sobie, dzisiaj się bardzo nie wyspalam , pol nocy, maż chory i przkaszlał cała noc, rano jak wstałam...wydawało mi sie "palmienie" ale to w sumie nie było plamienie, tyci tyci czegóśko brązowego ale odrobineczka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- co ja pisze nie po zaplodnieniu tylko barabara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Temperatura 37,1. Zmierzyłam dopiero teraz, ale już od kilku dni cały czas było mi zimno.
Kurde, tego to już sobie nie uroiłam. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy mieć dzidziusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem co u wranes i margo???
Jak wyniki? bo miałysmy podobne objawy? trzymam kciuki ![]() ja jeszcze nie byłam u gina czekam na niedziele, robiłam tylko ten jeden test no i 2 kreski są wyraźne i więcej nie testowałam więc mam nadzieję że się nie rozczaruję. ![]() nawet zdjęcie teścikowi zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze z u was sie moge wygadać ![]() Edytowane przez pluusia21 Czas edycji: 2011-03-25 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie jeszcze nie wiadomo teoretycznie dzisiaj powinnam mieć @ i nie mam teścik co prawda robiłam wczoraj ale był ta jedna krecha ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
baaardzo mało wyraźne to zdjęcie ale jest
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. jak się z daleka patrzy to lepiej widać ![]() Edytowane przez pluusia21 Czas edycji: 2011-03-25 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradźcie proszę,
29 marca mam dostać @ a dzisiaj zauważyłam różowe plamienie, zawsze przed @ mam brązowe i to na dzień lub w ten sam dzień @. Czy to może być oznaka ciąży? ![]()
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny dla mnie pechowo dziś się zaczęło mimo wszystkich znaków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dla pozostałych dziewczyn życzę dwóch kreseczek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Przyczajenie
|
Ja też jeszcze nic nie wiem. brzuszek pobolewa, wczoraj miałam zgagę. Piersi wydają mi się większe i do tego brodawki są zupełnie inne niż zawsze. Takie jak w opisach oznaków ciąży.
Na termin miesiączki jeszcze muszę poczekać. Ale gdy weszłam na stronę z kalkulatorem ciąży to wyszło mi, że do zapłodnienia doszło prawdopodobnie 19 marca. I to by się zgadzało. Wtedy mąż sam stwierdził po przytulaniu ze są chyba dni płodne. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
lenanova a gdzie w Norwegii mieszkasz?? my tez z mezem staramy sie o dzidziusia 2 razy stracilismy fasolke teraz sie boje bo tu nie chca przyjmowac do lekarza we wczesnej ciazy odezwij sie moje gg 21021397 buziaki i zycze powodzenia dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Chcę przypomnieć jaki jest temat wątku:
Jestem w ciąży - pierwsze objawy. To nie wątek a la test ciążowy!!!
![]() |
#978 |
Rozeznanie
|
dlatego też życząc powodzenia innym dziewczynom i odczucia pierwszych objawów ja odchodzę z wątku może kiedyś uda mi się odczuć te objawy i tu wrócę powodzenia i samych radości buziaki pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
U mnie było tak, że wydawało mi się, że co miesiąc jestem w ciąży, miałam przecież tyle "objawów". Jednak okazywało się że
![]() Poza tym nie miałam żadnych większych objawów. Raz tylko - jeszcze przed testem i kilka dni przed okresem zasłabłam lekko w sklepie. Aż musiałam kucnąć bo tak się słabo czułam, było mi strasznie duszno, ale wtedy sądziłam że to przeziębienie ![]() Dopiero później ok 8 tygodnia pojawiło się zmęczenie, wariacje smakowe, zapachowe odrzucenia itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
dziewczyny bo juz nie wiem co poczac dzis powinnam dostac @ ale juz nie moglam wytrzymac i zrobilam test i zgadnijcie co wyszlo?? boje sie brzuch mnie boli od tygodnia dziwne bo zawsze 1-2 dni przed okresem kochalismy sie tylko na poczatku cyklu bo potem bralam antybiotyk dopochwowy mialam robione usg w 19dni cyklu i nic tam nie bylo, nie wiem co mam teraz robic mozliwe ze byla fasolka a pani doktor nie zauwazyla? czy test klamie?? dodam ze biore folik nie wiem czy ma to wplyw na wynik testu, dzis jeszcze go powtorze, czy to mozliwe zebym byla w ciazy??????????
[IMG=http://img840.imageshack.us/img840/8065/1006751e.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- właśnie zrobiłam drugi test wyszło to samo, nie chce się cieszyć za wczasu, wieczorem zrobie test z innej firmy ale sie boje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
Powtórz test za kilka dni i wróć do tematu wątku.
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
No i powtórzyłam test rano-trzeci raz wyszło to samo
![]() ![]() ![]() hmm a co do objawów-bolą mnie piersi, brzuch narazie ustał, no oczywiście brak okresu, temperatura w pochwie 37.2-37.5 nie wiem ile powinno być, wieczorem jak już leże w łóżku to robi mi się niedobrze (drugi dzień) i tyle nic szczególnego ![]() ale cisza ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2011-03-30 o 13:11 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Dołączam do wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyniki dostałam tego samego dnia. W laboratorium się dowiedz kiedy możesz odebrać wyniki. ~~*~~ Moje objawy, to CHOLERNIE swędzące sutki ![]() I miałam kobiecą intuicję, że coś jest nie tak. Zrobiłam test- dwie kreski, na drugi dzień to samo - dwie kreski i poszłam na BETA HCG i wyszło 3-4 tyd ![]() Teraz to już 22 tydz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
miałam niemal identyczne objawy jak samara, tylko u mnie doszła jeszcze niesamowita wrażliwość całego ciała - czułam jak wszystko mnie drapie, obciera, nawet jeśli był to mięciutki dres, coś okropnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Od paru miesiecy nie biore tabletek anty, a teraz staramy sie o dziecko - pierwszy cykl. Ostatnia @ mialam 11 marca. Najgorsze jest to, ze mam strasznie rozregulowane cykle, ostatnia @ miesiac sie spoznila. Nie wiem kiedy moge miec dni plodne, nie wiem ile cykl moze trwac. Przed braniem tabletek, jakies 6 lat temu, mialam je dlugie, mysle, ze ok 35 dni, ale slabo pamietam.
Nie chce sobie wkrecac zadnych objawow, nawet nie wiem czy miewam owulacje ![]() Co jest dziwne, to ze od jakiegos tygodnia slabo mi sie robi, mam zawroty glowy, czasem mdlosci. Jak latwo jest sfiksowac ![]() W kazdym razie moja zaufana ginekolog powiedziala, ze jak ktos chce miec dziecko to musi uprawiac seks codziennie, bo obecny styl zycia nie sprzyja regularnym cyklom i owulacja moze wystepowac roznie ![]()
![]() |
#990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.