Michaelowa Nibylandia XLV- You Give Us Butterflies Inside - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 11:11   #961
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLV- You Give Us Butterflies Inside

przepraszam
pracuję
Stary 2010-08-06, 11:26   #962
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ja się witam i wpadłam na chwilkę

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
przepraszam
pracuję
Kiedyś mniej pracowałaś
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:32   #963
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

wiem Kama
ale odkąd odeszła ta koleżanka to ja mam połowe jej obowiązków plus tyle samo swoich
Stary 2010-08-06, 11:34   #964
wiewioora1
Zakorzenienie

Kamuszko

jak było nad morzem?

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

wiewioora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:35   #965
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość

a co to kamy jeszcze nie ma
Kama pracowała
Sprzątnęłam.
Byłam w sklepie bo wiśnie mrozone...ale na moim osiedlu rarytasów takich nie ma...musiałam kupić jakąs mieszankę z truskawką i porzeczką czarną...może to i lepiej Dorzucę banana i robię z tego lody

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewioora1 Pokaż wiadomość
Kamuszko

jak było nad morzem?
Suuuuper jak to nad morzem
Stary 2010-08-06, 11:42   #966
ilios
PIP.

GG do ilios

ja tez pracuje
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:50   #967
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 11:55   #968
wiewioora1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Kama pracowała
Sprzątnęłam.
Byłam w sklepie bo wiśnie mrozone...ale na moim osiedlu rarytasów takich nie ma...musiałam kupić jakąs mieszankę z truskawką i porzeczką czarną...może to i lepiej Dorzucę banana i robię z tego lody

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Suuuuper jak to nad morzem

no i musze zmykać :/

do zobaczenia kochane (nie wiem kiedy) :/

"Hee-hee"

Dance...
It's all I wanna do
!

wiewioora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:57   #969
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ko
Stary 2010-08-06, 12:24   #970
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

a lody beda u kamy

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 13:03   #971
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Mysz, ja też lubię posłuchać tego, co aktualnie na topie, generalnie staram się być w miarę na bieżąco z nowościami.
Jasne, że nie do końca i nie wszystkie nastolatki kochają plastikowe miernoty. Ale te najpopularniejsze wśród nastolatek gwiazdki to- niestety- ludzie, którzy nie zdobyli sławy tym, co mają muzycznie do powiedzenia. To są bierni odtwórcy tekstów i muzy szykowanej dla nich przez kogoś innego.

Ostatnio na jakimś portalu natknęłam się na komentarze ad. klipów Gagi i Aquilery. Młodzi kłócili się o to, czy to Gaga kopiuje od Aquilery, czy odwrotnie.
Gdyby cofnęli się parę lat wstecz, to wiedzieliby, że kłócą się o pietruszkę, bo w klipie i Gagi i Aquilery owszem, są odwołania- do klipów Madonny z lat 80-tych i 90-tych.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

W łóżku.

A poważnie- zrobiłam sobie plan dnia, który uwzględniał pobudkę o 8:30. Dwugodzinne opóźnienie wszystko mi porozwalało.
skoro ktoś jest ciemny, to słucha właśnie takiej muzyki, ale nie wydaje mi się mieć szczęście, że urodziło się akurat w tamtych latach, a nie w tych. jeśli tylko ktoś ma chęci to i tak odnajdzie tę wartościową muzykę. nie jest powiedziane, że tu i teraz jest chłam, a wcześniej istniały tylko dzieła sztuki... tamta twórczość nie zniknęła, tylko po prostu wyszła obiegu, tak samo jak stare samochody. a przecież wiadomo, że ktoś, kto zna się na motoryzacji będzie wiedział jakimi są cackami

ogółem denerwuje mnie to, że na każdym kroku spotykam ludzi, którzy generalizują, zbierają wszystkich do jednego worka. 'teraz to nastolatki to...',' a młodzież to tamto...', tak jakbyśmy myśleli w identyczny sposób...

co do teledysków, to powiem Ci, że nie zajmowałam się tym nigdy i chyba też nigdy nie będę. każdy wie, że pewne schematy w muzyce są powielane na okrągło, a bycie teraz oryginalnym w 100 % jest nie możliwe.
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 13:18   #972
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ale wlasnie jest szczescie, no dla nas samych , tych z 7 z przodu , ze sie urodzilo "w tamtych czasach", bo chociazby Polska sie zmienila i jakbysmy w innym kraju zyli, to mamy fajne wspominki

no i najwazniejsze, Majkel byl rownolegle

a co do tych stwierdzen mlodziez to , a tamto, tez mnie to denerwuje i staram sie grzyźc w jezyk zanim cos takiego powiem, bo sama bym inna niz moi rowiesnicy i tez bym sie wkurzala wtedy

ale bardzo dobrze, ze sie jest wlasnie szczesliwym , ze sie urodzilo wtedy , a nie indziej, fajnie bylo sie wtedy urodzic, ale mogloby sie miec mniej lat

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

i kiedys to naparwde trza bylo miec to cos, zeby sie wybic, a nie teraz sie podrasuje komputerowo i wszyscy super spiewaja

i nie wiem czy za 20 lat bedzie cos z tych czasow cos kultowego, co z tamtych sie wspomina z lezka w oku az do dzis

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2010-08-06, 13:19   #973
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

u nas idzie mega burza a Greg jest w domu i mi napisał, że jest taka burza z gradem, że się o okna boi
jak ciemno
Stary 2010-08-06, 13:30   #974
mysz672
Zakorzenienie

a ja jestem szczęśliwa, że urodziłam się w tych czasach i, że moja młodość przypada właśnie na te lata. ale nie uważam, że mam w tej sprawie szczęście, bo to dość dziwne określenie, jak na datę urodzin.

co do wspominek, ja również mam 'fajne' i co? nie jest to zarezerwowane dla jednego pokolenia.

teraz rynek muzyczny stoi otworem i dlatego dużo ludzi korzysta. skoro odpowiada im kariera na jeden sezon, to ok. ja nie mam nic przeciwko. ale tak jak powiedziałam, warto mieć swój punkt odniesienia. dla mnie za kilkanaście lat symbolem tej dekady będzie np. muzyka Nickelback'a i Coldplay'a.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
u nas idzie mega burza a Greg jest w domu i mi napisał, że jest taka burza z gradem, że się o okna boi
jak ciemno
a u mnie pełno chmur, duszno i co jakiś czas słońce wychodzi
Stary 2010-08-06, 13:32   #975
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

makabra, jaka ulewa

jaki wicher i burza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 13:32   #976
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Narobiłam lodów

Z 450g owoców mrożonych i 2 sporych bananów wyszedł mi prawie litr
Stary 2010-08-06, 13:38   #977
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Narobiłam lodów

Z 450g owoców mrożonych i 2 sporych bananów wyszedł mi prawie litr
LODZIARA!!!

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

złapałam sobie muchę w ręce, jak śmiesznie bzyczy
Stary 2010-08-06, 13:40   #978
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

najwazniejsze, zeby kazdy byl szczesliwy obojetnie kiedy sie urodzil

ale takie wspominki sa smieszne, ze nie bylo nic na polkach, ze chcialas cukieraska, w sklepie jakies tam jedne byly, mama kase miala, ale kartke nie bylo

albo sis nie mozna bylo kupic butow, bo miala juz rozmiar pod dorosla, ale lata dziecie

pamietam jak w chemicznym szklanki sie pojawily, a ja do mamy od sasiadki dzwonilam czy mam stac, a mama, zeby se dala spokoj, w kubkach bedziemy pic

no i te parkingi pod blokami, taty syrenka i jeszcze moze ze 2

salate by sie zjadlo czy mizerie, ale kwasnej smietany nie bylo, tylko slodka , a ona z apare dni sie ukwasila

ale nawet jeszcze 96 kiedy za maz wychodzilam bialych butow za bardzo nie moglam dostac

kufa jak inna epoka

ale i tak najfajniejsze ze majac 16 lat moglam miec marzenia senne z Majkelem 33 letnim

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
makabra, jaka ulewa

jaki wicher i burza
lo raju, a tak zapowiadali

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2010-08-06, 13:43   #979
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
ale wlasnie jest szczescie, no dla nas samych , tych z 7 z przodu , ze sie urodzilo "w tamtych czasach", bo chociazby Polska sie zmienila i jakbysmy w innym kraju zyli, to mamy fajne wspominki

no i najwazniejsze, Majkel byl rownolegle

a co do tych stwierdzen mlodziez to , a tamto, tez mnie to denerwuje i staram sie grzyźc w jezyk zanim cos takiego powiem, bo sama bym inna niz moi rowiesnicy i tez bym sie wkurzala wtedy

ale bardzo dobrze, ze sie jest wlasnie szczesliwym , ze sie urodzilo wtedy , a nie indziej, fajnie bylo sie wtedy urodzic, ale mogloby sie miec mniej lat

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

i kiedys to naparwde trza bylo miec to cos, zeby sie wybic, a nie teraz sie podrasuje komputerowo i wszyscy super spiewaja

i nie wiem czy za 20 lat bedzie cos z tych czasow cos kultowego, co z tamtych sie wspomina z lezka w oku az do dzis
Elo! Ja mam 7 z tyłu i nie narzekam

Mysza ja rozumiem o co Ci chodzi Nie można generalizować "ah ta dzisiejsza młodzież" wiadomo są tacy i tacy Ci drudzy jednak bardziej rzucają się w oczy i zdaje mi się, że rynek odpowiada na potrzeby tej właśnie grupy. A kto chce słuchać muzyki musi ją znaleźć.
I jasne, że ta muzyka jest, że można do niej dotrzeć...tylko to już czyni świadomy odbiorca. No i ja się dołączę do grupy "miałam szczęście, że się urodziłam w tych i tych latach". Bo wtedy muzyka docierała do odbiorcy linią prostą...teraz dociera na pierwszym planie ten cały chłam, muzyka jest ukryta za tym. Lata 90. były naprawdę świetne...sama dorastałam w nich od bąbla chodzącego do przedszkola, po okres ok. gimnazjum - i tak żałuję, że nie urodziłam się parę lat wcześniej Wyrastając z fasolek i domowego przedszola ( jakoś tak 7-8 lat pewnie miałam ) słuchałam dużo ówczesnej polskiej muzy, (bo kumałam o czym do mnie mówią ) która była naprawde świetna w tamtym okresie i mam do niej duży sentyment. Latałam po kasety <taaa kasety > jak taka głupia i się podniecałam, ze mam Zawsze po drodze towarzyszyło mi 30ton, na którym można bylo usłyszeć 30 dobrych kawałków i ta nutka emocji - kto dziś wygra...ah znowu Majkol 30ton otworzyło mi też oczy na to, ze muzyka się na Polsce nie kończy i co raz częściej sięałam za morza i oceany Teraz nie ma takiej magii chwili spotkania z muzyką - mówię o takim świecie codziennym, wszechobecnym. Bo kto chce to znajdzie Ja jestem jednak chyba stara mentalnie, bo tęsknię za tamtymi czasami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 13:43   #980
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

przestaje padac i wychodzi słońce
krejzi pogoda
Stary 2010-08-06, 13:46   #981
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
LODZIARA!!!
No Majkol też się cieszy

Cytat:
ale i tak najfajniejsze ze majac 16 lat moglam miec marzenia senne z Majkelem 33 letnim
No bo teraz już nie możesz

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Kfa burza!
Spadam
Stary 2010-08-06, 13:49   #982
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja jak widze Limahla w tym 66 niezapomnianych przebojow, to zaraz mam lezke

no inaczej bylo tak magicznie, ale my sobie tu robimy magie, to tez mozna nawet w tych czasach

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
No Majkol też się cieszy

No bo teraz już nie możesz

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Kfa burza!
Spadam
sie smiej, ale moglam i byl taki wtedy, a teraz musmy sie cofac do przeszlosci

teraz marze o moim P.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

tez spadam

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2010-08-06, 14:02   #983
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze, zeby kazdy byl szczesliwy obojetnie kiedy sie urodzil

ale takie wspominki sa smieszne, ze nie bylo nic na polkach, ze chcialas cukieraska, w sklepie jakies tam jedne byly, mama kase miala, ale kartke nie bylo

albo sis nie mozna bylo kupic butow, bo miala juz rozmiar pod dorosla, ale lata dziecie

pamietam jak w chemicznym szklanki sie pojawily, a ja do mamy od sasiadki dzwonilam czy mam stac, a mama, zeby se dala spokoj, w kubkach bedziemy pic

no i te parkingi pod blokami, taty syrenka i jeszcze moze ze 2

salate by sie zjadlo czy mizerie, ale kwasnej smietany nie bylo, tylko slodka , a ona z apare dni sie ukwasila

ale nawet jeszcze 96 kiedy za maz wychodzilam bialych butow za bardzo nie moglam dostac

kufa jak inna epoka

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

lo raju, a tak zapowiadali
no dokładnie

Cytat:
Elo! Ja mam 7 z tyłu i nie narzekam

Mysza ja rozumiem o co Ci chodzi Nie można generalizować "ah ta dzisiejsza młodzież" wiadomo są tacy i tacy Ci drudzy jednak bardziej rzucają się w oczy i zdaje mi się, że rynek odpowiada na potrzeby tej właśnie grupy. A kto chce słuchać muzyki musi ją znaleźć.
I jasne, że ta muzyka jest, że można do niej dotrzeć...tylko to już czyni świadomy odbiorca. No i ja się dołączę do grupy "miałam szczęście, że się urodziłam w tych i tych latach". Bo wtedy muzyka docierała do odbiorcy linią prostą...teraz dociera na pierwszym planie ten cały chłam, muzyka jest ukryta za tym. Lata 90. były naprawdę świetne...sama dorastałam w nich od bąbla chodzącego do przedszkola, po okres ok. gimnazjum - i tak żałuję, że nie urodziłam się parę lat wcześniej Wyrastając z fasolek i domowego przedszola ( jakoś tak 7-8 lat pewnie miałam ) słuchałam dużo ówczesnej polskiej muzy, (bo kumałam o czym do mnie mówią ) która była naprawde świetna w tamtym okresie i mam do niej duży sentyment. Latałam po kasety <taaa kasety > jak taka głupia i się podniecałam, ze mam Zawsze po drodze towarzyszyło mi 30ton, na którym można bylo usłyszeć 30 dobrych kawałków i ta nutka emocji - kto dziś wygra...ah znowu Majkol 30ton otworzyło mi też oczy na to, ze muzyka się na Polsce nie kończy i co raz częściej sięałam za morza i oceany Teraz nie ma takiej magii chwili spotkania z muzyką - mówię o takim świecie codziennym, wszechobecnym. Bo kto chce to znajdzie Ja jestem jednak chyba stara mentalnie, bo tęsknię za tamtymi czasami
powiem nieskromnie, że my, nibylandzkie dziewczyny znamy się na muzyce. dlatego też te trochę starsze chwalą dobrą muzykę lat dziewięćdziesiątych czy dawniejszych. ja mówię o tej dobrej, ze tak powiem, aktualnej, jednak wcześniej też istniała ta nie do końca świetna. zawsze znajdą się jakieś buble, jakieś marginesy. trudno też oczekiwać, by rozwój muzyczny stanął w miejscu, by każde pokolenie kochało to samo. każdy tęskni do czegoś innego, bo każdy ma inne wspomnienia...

a 30 ton też oglądałam

heh, może to ja żyję w innym świecie... może to ja naiwnie wierzę w to, że 'dzisiejsza młodzież' jednak zna się na muzyce... może to ja jestem dziwna wśród pozostałych. oby nie...

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2010-08-06 o 14:03

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 14:36   #984
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Hejo! Miałam mieć dziś wolny dzień z powodu bólu żołądka, myślałam, że będę latać po lekarzach, ale wstaję rano i nie boli! Dzwonię do szefa i mówi, że dobra jest, że i tak mam dzień wolny!
Ale potem zadzwoniła koleżanka z prośbą, czy jej nie zastąpię no i idę do pracy, fak, a miałam się o 20 spotkać ze znajomymi
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 14:53   #985
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Hej

Jest Lu?

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 15:36   #986
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

bry

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 15:49   #987
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

jestem mam depresje

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 15:56   #988
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
jestem mam depresje

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 15:59   #989
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

No mam nadzieję, że mi teraz żadne pierdzenie w paradę nie wejdzie
Stary 2010-08-06, 16:06   #990
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kama masz biegunkę ??

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości