|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Cytat:
Grzeczną masz córunię
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w piątek 13
życzę udanego dnia... ja musiałam się dziś zwlec z łóżka prędko bo jadę odebrac dowód rejestracyjny... ah, ale mi się chce....
|
|
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to w ogóle nie jestem zwolenniczką stwierdzeń typu "cykle bezowulacyjne", bo znam wiele kobiet, które tak myślały i dziś mają gromadkę dzieci Także nie ma co rozmyślać i się martwić na zapas, skoro żołnierze są i jest okej to mena za frak i do wyra działać Trzymam mocno kciuki i wierzę, że Wam się uda, tylko Ty też musisz wierzyć ![]() ![]() :kciuki :![]() ![]() ![]() I nie gadaj głupot, że Ci się ciąży odechciewa Co to za biadolenie? Brać się do roboty, bo ja tutaj w Toruniu chcę czuć jak podłoga się trzęsie! ![]() W skrzyneczce masz ode mnie maila ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- No dobra, to czas na śniadanko, potem do sklepu bo pisaki do ciasta. Mężu mój dziś urodzinuje to trzeba coś upiec Chociaż dzisiejszym porannym zachowaniem się nie popisał eh... chłopy |
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ... u mnie podly humor od wstania z lozka .... jakis dolowy dzien bedzie. Maz jeszcze doprawil
Cytat:
![]() Cytat:
I nie gadaj ze odechciewa Ci sie ciazy - strach przez Ciebie przemawia, a my wszystkie wiemy ze bedziesz cudowna mamusia, tylko musisz troszke wiecej w siebie, w Was wierzyc ![]()
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
lady super wiesci, co do wielotorbielowatosci, yhm... to nie chodzi o to ze z tego jajnika nie uwalniaja sie jajeczka? bo jak tak to masz owulacyjne cykle co drugi miesiac, chyba ze jajnik ci zorbi psikusa i 2 razu pod rzad Ci wyrzuci jajko
![]() do dziela ![]() Klinik pomagajacych w zajsciu nie nalezy sie bac. bo wtedy napoczatku jest monitoring cuklu - lekarz dokladnie wysnacza dzien poczecia poprzec codzienne badanie usg fazy okoloowulacyjnej., plus badania hormonow. jak monitoring nie pomoze a w hormonach cos wyjdzie to wtedy clo zapewne, albo luteina napierw. a Twoj tz zbadany? z jego armia wsio ok? ja dzis mam wizyte na 13 ![]() ![]() ![]() basima super wiesci i u Ciubeie- trymam mciuki by malej sie nie chcialo przekrecac. moj maz sie przekrecil w poprzek podczas porodu, a mojej siostry mala na posladki sie obrocila w trakcie i cc bylo konieczne. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-08-13 o 07:54 |
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
ja juz wstałam, a tak sie fajnie spało... ale trzeba isc do sklepu po jakies zakupy... wlasnie wcinam sniadanko ciemny chlebek z serem zolym i popijam bawarką ![]() basima ciesze sie ze z malutka wszystko w porzadku
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() dziś piatek trzynastego mam nadzieje ze bardziej szczesliwego niz pechowego ![]() Lady kochana na razie sie nic nie m,artw tylko działaj, jak lekarz dał zalecenia to prosze przez najblizszy czas regularnie starac sie o potomka, a ja ściskam mocno kciuki zebyc nam tu szybko napisała ze sie udałao i e nosuisz w sobie nowe zycie ![]() no i co do stwierdzenia ze odechciewa ci sie ciązy to trochę rozumiem bo ja tez mam takie nastroje , ale kochana musimy być dzielne i walczyc o nasze marzenia, bo przeciez tak naprawde pragniemy miec dzoecko wieć DO ROBOTY!!!! Riana 40 hamburgeró o matko bankructwo Emigra a czemu masz zły humor? i czym doprawił małzonek? czyzby trzeba mu było a tak poz tym to kiedy zaczynasz prace?
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki dzisiaj z Polą zaczynamy 24 tc
Dziękuje za miłe słówka ![]() Kliwia mam nadzieje,że Pola nie będzie chciała sie podczas porodu odwrócić, ale wiecie co wczoraj byłam troche zła bo koło mnie jest taki sklep i bardzo lubię jedną ekspedientke jesteśmy po imieniu, ale ona zawsze potrafi mnie troche wystraszyć, kiedys mówiła o łóżeczku i wózku,że nie wolno kupować póki dziecko się nie urodzi, wtedy siałam panikę, ale mase ludzi mnie przekonało ,że to bzdura no i jutro TŻ skręca łóżeczko, a wczoraj opowiada mi o koleżance która jak rodziła to wszystko było oki, ale potem dziecko wyciągali kleszczami i źle wyciągneli po czym dziecko teraz ma porażenie mózgowe, i juz oczywiście co ja się teraz nakręcam. Po ch.......j mi takie rzeczy mówi
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak lepszy humorek ze mezus juz przy tobie? wymeczyas go wczoraj? |
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, wysciskana, wypieszczona, wygłaskana...
Nie no fajnie bylo spedzic taki dzien z tż... choć nie zaprzeczam ze troche mnie wkurzyło ze mial urlop a musial przez telefon zalatwiac pare sluzbowych spraw to co to za wolne...---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- no od razu lepszy humorek wyprzytulałam go a dzis poszedl do pracy bo musiał załatwaic jakies inetresy ale na pn znów wział wolne wiec bedziemy razem a po południu jedziemy do ginaa my dzis konczymy 19tc i zaczynamy uwaga- 20tc, czyli połowa za nami
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze gratuluje 24 tygodnia ![]() |
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
basima gratuluje ale to chyba 34tc
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to już w naszym kraju jest ze praca nawet w domu , dobrze kochana ze przez telefon a nie ze musiała gdzies jechac trezba szukac pozytywów , ja mma taka prace ze nawet podczas urlopu do mnie klienci dzwonia jak potrzebuja pomocy a ze zalezy mi na dobrych kontaktach to te z odbierałam -cóż zrobic![]() Basimka jeszcze jedno co od tych opowieści dziwnych treści tpo idąc ulicą możesz sobie cos zrobic w domu to samo , nawet dentysta moze krzywde zrobić itd dlatego nie nalezy w ogóle sie tym przejmować co ma byc to i tak bedzie a bedzie na pewno dobrze |
|
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie
Gratulacje ![]() A ja przed chwilą telefonicznie życzyłam mojemu mężowi więcej rozumku na urodziny
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY
ale wczoraj dalam czadu na rowerze z 10 km co najmniej
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Basimka no własnie nie 34????
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje 34 tc a nie 24 cos mi się źle wcisnęło. Pamelka gratki no to jesteś na połówce ciąży, teraz to zleci mi strasznie szybko poleciało od 20 tc teraz mi się jakoś ciągnie
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
w koncu piatek, mam nadzieje, ze 13 przyniesie nam szczescie.milego dnia
|
#982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,dziękuję za przywitanie,ale jadnak nie wyrobię z czasem....moje dziecko nie daje mi odpocząc...ma niecałe 1,5 roku i mały motorek w pupce,pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski lece się ubrać i idę na bazarek oże dam rade jeszcze przed tym upałem, muszę żonie kolegi z pracy dać zwolnienie.Potem wejde buziaki
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa jeszcze inne po co sie stresowacCytat:
|
||
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana beardzo się cieszę, ze z Polą jest wszystko wporządeczku!!!! a własciwie to dokładnie w którym tygodniu kochana jestes? 34? |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisija w pracy do 12 bo do lekarza dzis ide, ale jaka pscyhiczna luzacka atmosfera. w dodatku rozwalilam sie na fotelu apna ktorego dzis nie ma. ma o wiele wygodniejsze od mojego, i na polezaco sobie urzeduje hahaha
jesszcze tylko 2h ![]() wciagnelam juz 2 mega sliwki i nektarynke ![]() i chyba mnie pogodni do wc
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje kochana
![]() a brzuszek msz wiekszy od mojego, ja mam malusi ![]() jejku ale tam upał, wyszlam tylko na chwile do sklepu i sie leje juz ze mnie ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
no ja mam nadzieje ze 13 przyniesie nam lepsze jutro
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z brzuszkiem to widzisz u każdego różnie jest Jeszcze Ci wyrzuci Może u mnie będzie kolos po mamusi, która ważyła 4300 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Grzeczną masz córunię

życzę udanego dnia... ja musiałam się dziś zwlec z łóżka prędko bo jadę odebrac dowód rejestracyjny... ah, ale mi się chce....

Trzymam mocno kciuki i wierzę, że Wam się uda, tylko Ty też musisz wierzyć 
Co to za biadolenie?
Brać się do roboty, bo ja tutaj w Toruniu chcę czuć jak podłoga się trzęsie! 

to co to za wolne...
ale na pn znów wział wolne wiec bedziemy razem a po południu jedziemy do gina