|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
No to melduję się wieczorkiem. Przed południem spacerkowaliśmy, później byłam u rodziców i zrobiłam tam placuszki ziemniaczane na obiadek i wróciłam przed 19 dopiero. Bylismy tez u Igora narzeczonej chwilkę i maly własnie zasypia. Pogoda się robi coraz bardziej jesienna, liście czerwienieją, opadają
![]() Ursull - no ja wiem Aguś że te chusty sa używane na całym świecie ale chyba wolałabym tą chustę http://allegro.onet.pl/chusta-tkana-...217692883.html lub taka http://allegro.onet.pl/chusta-elasty...224605702.html . Zdrówka biedactwo ![]() Eve - a może ciąże oblewasz? ![]() Ewelain - oj zazdroszcze wam tych grzybów. My z Tż uwielbiamy dodawac do wszystkiego. A te mebelki to dla was? pokaż ![]() Caro - straszny ten film ![]() ![]() Mellcia - u nas idzie jesień a wy będziecoe sie od niedzieli smażyc ![]() malutka - miIgor strzaskał ostatnio taki super płyn do kapieli a była to pamiatka z panieńskiego ![]() Gosikk_s - feeeee ja tez nienawidze wszelakiego robactwa, chociaz Twpje z moimi to pikuś ![]() katrin - fajnie że wygrałaś taką stówkę, ale może jeszcze ktos będzie mógł Ci ją zrealizowac za Ciebie ![]() ![]() maugoszatka - przykro mi z powodu Twojego znajomego, ja tez to przechodziłam juz kilka razy. A kiedy idziesz do gina? Angel - ooooooooo super zaraz sobie oejrzę Twój albumik ![]() ![]() No to oglądam Top Models. Do jutra paaa. |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Ej,nie piszcie tyle,bo nie nadążam
![]() ![]() Cinusiowa coś tak mało dziś skrobnęła? A gdzie relacja z przedszkola? ![]() Marika wpadnij do mnie i też zrób mi placuszki ![]() ![]() Bercia co tam u was? Czemu tak mało piszesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- I jeszcze ciekawostka. Wielką sensacją ostatnich dni u nas jest duch,który pojawił się w lokalnym pubie (kilka ulić ode mnie),udalo się go sfilmowac kamerą CCTV. Ja w duchy raczej nie wierzę,ale ten film jest dość przekonywujący. Zresztą same zobaczcie... http://www.youtube.com/watch?v=LuNmF...layer_embedded |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
A co Wy wszystkie na zbiory odwyk poszły czy co
![]() Ursull dużo zdrówka ![]() ![]() Gossik ja też się boję wszelkiego rodzaju robactwa ![]() Maugoszatka przykro mi… ![]() ![]() Katrin gratuluję umowy ![]() Angel śliczna mamuśka z Ciebie ![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() Dzisiaj miałam troszkę zaganiany dzień. Pogoda dzisiaj nareszcie dopisała, po południu wyszło piękne słońce więc zabrałam Ninkę i poszłyśmy na spacerek. Najpierw zaliczyłyśmy urzędy i banki, bo odebrałam nowy dowód osobisty i musiałam pozgłaszać zmiany danych. Nince w banku bardzo spodobał się Pan, który tam pracuje, taki starszy już siwy i ciągle do niego chodziła, bo siedział sam bez klientów. Zagadała go na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull mało pisałam, bo Ninka szalała ciągle. Znaczy grzeczna była ale wierciła się ciągle w mojej okolicy i koniecznie chciała tak jak mama do komputera. Zasnęła mi dopiero o 23:00 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Ursull - już niestety nie można ducha zobaczyć
![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ursull, ja też w razie przeziębienia piję ten nieszczęsny stodal, prenalen i tabletki z tantum verde ale nic nie pomaga. Swoje trzeba odcierpieć i tyle. Kuruj się soczkiem ![]() ![]() ![]() Angel, ale byłaś zgrabną laseczką przed ciążą, teraz tylko buzię widzę więc trudno ocenić ![]() Marika, prusaków nie widziałam nawet ale chyba bym wolała ![]() ![]() Malutka, ja się tak brzyyydzę robaków...a najgorsze że nie wiem z czego były i teraz wszystkiego się boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Madzia znalazłam inny link z duchem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bVOLXRsi3dw |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Dooooooooopa nie duch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
najpierw się mówi "dzień dobry"
![]() ![]() w sumie,ujżeć samą dupę przemieszczającą się po zamkniętym bubie to też coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty juz mnie tu kulturki nie Ocz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
U mnie bez zmian,czyli nadal katar i kaszel,gardło już nie boli,przynajmniej tyle
![]() Pogoda do doopy,własciwie nie pada,ale zimno jak cholera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinka a Ninusia ma kontakt z któyms z dziadków? Bo może ona z powodu jego braku tak do starszych panów ciągnie. Milucha zdecydowanie częściej zaczepia starsze osoby,niz młode,podejrzewam,że właśnie z tego powodu. Super,że w żłobku ok ![]() Gossik ja tez się strasznie brzydzę robali i pająków, a prusakó to już szczegolnie. U mojego ex było tego cholerstwa zatrzęsienie,fuj. A i nienawidze rybików,a to cholerstwo wszędzie jest,nawet tutaj jednego widziałam w łazience. Pije soczek i cherbatę z cytrynką i liczę na szybka poprawę,bo ciężko zajmowac sie dzieckiem chorując ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- a ty nie kwestionuj istnienia mojego ducha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Ursull
wpadnij do mnie, odslonilam okna i az mnie zamurowalo na widok blekitu nieba ![]() I mam jakies homeopaty z firmy... Wczoraj co prawda ekspert mowil o tym, ze nadal nie wiadomo czy one w ogole dzialaja... a i w tvn bylo o parowkach.... a raczej ich skladzie ![]() Marika pipko, a czytalas komentarze odnosnie tej pani ? ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Ursull ![]() ![]() ide stad bo tu nuuuuuuuuuuuda straaaaaaaaaaszna.... buuuuuuuuuuu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do parówek,to co ja poradzę,że takie mam zachcianki ![]() W ciąży z Milenką namiętnie zajadałam się mortadelą,a teraz parówkami i paprykarzem ![]() dzięki,że uważasz,że jestem nudna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Matko...
ja to mam kolezanki... jak nie zajadaja sie ciastkami od rana do nocy, to parowkami i mortadela ![]() ![]() i jeszcze nuuuuuuuuudne sa strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Cześć sikorki
Ursull, zaraziłaś mnie ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje, cieszę się, ale tak umiarkowanie, bo w listopadzie kończy się kadencja obecnych szefów, nie wiem kto przyjdzie po nich. Może być nieciekawie, jak przyjdą jakieś ciule na miejsce obecnych szefów. Marcel po fryzjerze wygląda bosko, przystojnie ![]() ![]() Seonka, na razie nie chcę jeszcze starać się o następne maleństwo, dopiero jak sytuacja z nowym szefostwem się wyklaruje, pewnie gdzieś za rok zaczniemu starania. Eve, jak się nudzisz wpadaj do mnie, ja mam tygodniowe zaległości w praniu, sprzątaniu, prasowaniu i różnistych pracach domowych, zrobisz za mnie wszystko ![]() ![]() Mariczka, oglądałam też wczoraj ten program, strasznie go lubię, rozśmiesza mnie jakie niektóre pasztety mają wysokie mniemanie odnośnie swojej "urody" ![]() ![]() Ursulla, a u mnie w sąsiedztwie też duch straszy w jednym domu, nawet reportaż o nim zrobili i pokazywali w TVN ![]() Cinka, fajna Ninka, zaaklimatyzuje się na pewno. Marcel namiętnie wszystkim zadziera ubrania na brzuchu i mówi "pimpam piiiiippp", znaczy to, że szuka pępka i chce na nim zrobić piiippp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell, to mieszkasz w takiej jakby komunie ![]() ![]() Maugoszatka, przykro mi ![]() Malutka, ![]() Ewelajna, byliśmy z tż w niedzielę rano na grzybach, nic nie nazbieraliśmy, same jakieś stare kapcie były ![]() ![]() ![]() Angel, ide oblukać twój album ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Angel, aleś ty ładna ![]() ![]() Gosikk, zapomniałam o twoich robakach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Gdzie się wszystkie podziały? ![]() ![]() Gardło boli mnie coraz bardziej, jest mi zimno i chcę do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Ursull, dobrze chociaż że gardło przeszło, mnie najbardziej ten ból zawsze dokucza. Choć kaszlu na okrągło też nie lubię
![]() Eve, to jaki ten skład parówek? ![]() ![]() Katrin, nie załamuj mnie...Aleks był u fryzjera na początku sierpnia, cały czas ryczał jakby go mordowali, wyszedł spłakany i zasmarkany. A chłopak naprawdę był miły i delikatnie go strzygł. Wstyd mi tylko było ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
Gosikk, focię wkleję jak zrobię, sama byłam zaskoczona relacją mamy, jaki Marcel był grzeczny
![]() ![]() ![]() Oddzwonili do mnie w sprawie karty, która wygrałam, cholerka chyba mi przepadnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Poskarżyłam się na pogodę to ta mi psikusa zrobiła i wyszło słoneczko i jest ciepełko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katrin wybacz,nie chciałam ci wirusa wysyłać ![]() ![]() ![]() ![]() Gossik martwię sie tą czapką,bo witry już spore,niedługo będzie zimno,a ta mała cholernica nie chce tej czapki nosić. Wczoraj na spacerze chyba z 20 razy jej zakładałam,aż w końcu wyrzuciał pod kola wózka i musiałam ją schować,bo cala brudna ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-09-16 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Katrin, ja Aleksowi też kupiłam 22, i luzu jest ale w sumie juz pewnie będzie robić się chłodno i dojdą grubsze skarpetki. Może ja bym Ci aktywowała tą kartę w Kielcach? Gdzie to się robi?
Ursull, to z Milenki też mądra dziewczynka, tylko mój taki ćwierć inteligent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
Gosikk, nie wiem czy bys się zgodziła, można aktywować tę kartę w sklepie dziecko w kielcach w c.h. real musiałabym sprawdzić na jakiej ulicy. Ale z tym jest trochę zachodu, musiałabyś mieć ze sobą moje upoważnienie, trzeba byłoby tam wpisać twój numer dowodu, więc nie wiem czy chciałabyś podać mi takie dane i musiałabyś przyjść do nich ze swoim dowodem, żeby sprawdzili że to ta osoba której upoważnienie dotyczy. Byłabym ci wdzięczna, ale nie chciałabym sprawiać ci kłopotu, jeśli mi przepadnie ta stówa, to trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Ursull Ninka ma kontakt z dwiema babciami i z jednym dziadkiem (moim tatą, bo Tż tata nie żyje). Nina mieszka z dziadkiem, bo my mieszkamy z moimi rodzicami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Czasem słońce, czasem deszcz, pogoda zmienna dzisiaj. Jaśko śpi, a Mama wcina kitkata Ursull Muszę się poskarżyć na Ciebie i dołączyć do Katrin, co Ty za wirusy rozsiewasz, Jaśko posiedział chwilkę ze mną przy kompie i katarku dostał, ale serio pan w przedszkolu powiedział, że nic dziwnego, bo juz dziecko jakieś jest chore i teraz będą po kolei wszystkie inne chorować, a wczoraj w dodatku miał znów całe nogawki mokre. Jutro chyba nie pójdę do pracy po raz pierwszy w swojej karierze ![]() Dzisiaj się dowiedziałam, że będę pracować do 1.10 prawdopodobnie, ponieważ nowa firma zmienia strukturę i nie mają etatu part-time, chyba że w innym miejscu ale w tych godzinach co ja pracuję to raczej cud żeby było miejsce. Tż mi mówi że przynajmniej odpocznę w domu. To taki prezent na urodziny ![]() Kkatrin dzięki chorowitko ![]() Marcel i pępki zabawny jak zawsze ![]() Gosikk dzięki ![]() ![]() Magducha cio tam? Malutka, Mell, Milena dzięki ![]() Mariczko Jaśko wczoraj już nie usnął, usnąl dopiero przed 20, ale spał do rana z pobudką o 12 bo mu nosek zaczęło zatykać co do bajek to długo Jaśko się nie interesował, teraz ma kilka ulubionych, siada w swoim kąciku na poduchach ogląda i się śmieje, aha i lubi Majkę oglądać ![]() Nic mi się nie chce i w dodatku głowa zaczyna boleć, nawet mi czekoladka nie pomogła |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Cześc babolki
A u mnie dzisiaj pracowity dzionek. Od rana wziełam sie za mycie okien i zmiane firanek (czyli tez prasowanie ![]() ![]() Ursull - ale mi zrobiłaś smaka na porówki ![]() ![]() malutka - ![]() Cinka - to miałasz szalony dzień, tyle załatwień. Podoba mi się imię Maja, oklepane juz ale mi sie podoba. gosikk_s - kup sobie takie klamerki do zamykania odpakowanej żywności sa np. w PEPCO bo ja kupowałam, i nie ma szans żeby sie dostały do środka. Oj kochana gwarantuję Ci że prusaków bys nie chciała miec w mieszkaniu, to jest takie dziadostwo które bardzo cięzko wytępic i ochydnie wygląda. No oglądam to bo śmieszne jest jak biorą takie brzydule, ale jakby nie było to na wybiegach mało która jest piekna i am normalna budowę bo ogólnie to same wieszaki nieapetyczne. Ewcia - nie, nie czytałam komentarzy bo nie miałam czasu. Ale poczytam przy okazji. katrin - o tak jury jest beznadziejne a te pożal sie boże modelki jeszcse lepsze ![]() ![]() Angel - czyli od 1 listopada będziesz bezrobotna? Igor w majce lubi tylko muzyczkę bo zawsze śmiga dupcią. Takim to dobrez wcinają kitkaty i nigdzie im się nie odkłada ![]() ![]() Idę ponadzorowac fasolę i zarz Szpilki na giewoncie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Mariczka - piczka
![]() czy oprocz gotowania dla mojego tza moge rowniez liczyc na generalne porzadki w domu ??? Takie wiesz, konkretne .... ![]() Katrin zle mnie zrozumialas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Wizoż cosik nie działała znowu,trzebaby jakąś reklamcję złozyć do moderatorów czy cósik
![]() Milenka scenę nam taką urządziła,że hej ![]() ![]() ![]() A ja kicham,smarkam,pochłonęła m dwa kubki mleka z miodem,masłem i czosnkiem. Poprawy nie czuję. Do tego stopnia mnie wzięło,że usnęłam przy muzyce,baaaardzo głośnej,a zazwyczaj nawet cichutka mi przeszkadza ![]() Gossik dziękuję ![]() ![]() ![]() Cinka no tak,to pewnie w każdym dziadku Ninusia widzi swojego i dlatego tak do nich lgnie ![]() ![]() ![]() Angel no nie chciałam was pozarazac,obiecuję więcej w monitor nie kichać ![]() ![]() ![]() Marika lubię jak piszesz,że miałaś pracowity dzionek,bo śmiać mi się wtedy chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve wiesz co? Jak ci się coś nie podoba,to se idź z tego forum i tak juz niewiele piszesz,a do tego wredna jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-09-16 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Ursull
hau hau... ![]() ide se innego forum poszukac... tylko gdzie ja takie drugie nudne znajde ??? ![]() ![]() i zasmarkane ??? ale Ci Milucha odstawila... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
Czy Wy przypadkiem nie przesadzacie
![]() ![]() Ciniusiowa fajnie, że Ninka coraz lepiej znosi żłobek, a w jakim wieku ma te koleżanki? Ursull kuruj się biedactwo ![]() ![]() Katrin dużo zdrówka dla Ciebie ![]() Marika ale żeś powera dostała ![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Ursull
wracaj !!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po co? Jak ty nawet pożądnie po polsku szczekac nie potrafisz,tylko jakimś wiejskim,irlandzkim akcentem zaciągasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no juz mi sie tu nie fochuj ![]() nudziaro Ty... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.