|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Jak widzę znalazłam idealny wątek !!!! Tylko nie wiem, kiedy nadrobię przeczytanie poprzedniej części <myśli>... A będę musiała, bo im bardziej staram się oszczędzać, tym więcej wydaję... A już czas, troszeczkę odłożyć pieniążków na koncie i nie mieć zawsze zera pod koniec miesiąca... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Witam się przy wschodzie słońca przy porannej kawce
![]() Postanowiłam dziś wstać wcześniej, żeby skończyć zlecenie przed 17, ale nie wiem czy mi się uda ![]() Wczoraj jedliśmy późne śniadanko, a na obiad wyszła kawa z pysznym ciachem ![]() ![]() Zostało mi sporo masełka czosnkowego, to zostawię na sobotę, bo ma przyjść Tż brat z żoną do mnie na urodzinki. Niestety wszyscy razem byśmy się nie pomieścili, a szkoda, bo jedzenia sporo zostało ![]() Pocztam, wypiję kawkę i mam nadzieję, że będę miała duuuże natchnienie ![]() Aaa przypomniało mi się. Ja kupuje jeszcze w biedronie tampony, bo uważam, że bardzo się opłaca i jakościowo mi bardzo pasują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam kawe i brakło mi mleka ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Nadia o 6 jak wstałam to na termometrze, na siódmym piętrze miałam 10 stopni, ale na dole z pewnością pokazałoby mniej
![]() Ja jutro ide do biedronki między innymi po oliwe z oliwek, bo zawsze sobie żałuje, a tych zwykłych oleji to nienawidze! |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
Hello wstałam cała połamana. Ciemno i zimno brrr
![]() No i wczoraj pojechałam sama do teściowej bo tż miał być w pracy do 16, a wrócił o 21 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też ostatnio kupiłam te oliwe w biedronce. I też nie pasuje mi jej zapach... Nie wiem o co chodzi ![]() A co do pogody, na którą tak narzekacie , to mnie się nawet trochę stęskniło za jesienią ![]() ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2010-08-30 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Dziewczyny! Ja już w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Ależ mi się nic nie chce...
![]() |
#970 |
Zadomowienie
|
Zaraz nadrobie co naprodukowalyscie, ale najpierw musze sie pochwalic, bo radosc mnie rozpiera.
Wczoraj podczas naszej kazimierskiej wyprawy TZ mi sie oswiadczyl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego powodu nadszarpnelismy wczoraj troche budzetu, ale dzien byl niezapomniany ![]() Bede zona!!!!!!! I to jakiego faceta:P
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki jakiś chemiczny ten zapach blee, muszę wrócić do mojej sprawdzonej tylko jestem ciekawa ile już sobie za nią liczą (jedna z tych tańszych, ale wiadomo wszystko drożeje) ![]() Wiecie co ? w środe wybieramy się na duże zakupy, zapas mięsa do zamrażalki na cały miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje!! ![]() To już ślub planujecie, dzień po zaręczynach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, jaka to radość - ja jestem zapierścionkowana od czerwca ![]() A już nawet chciałam pytać, jak tam weekend, bo jak napisałaś, że pierścionek już gdzieś jest w domku, i że jedziecie na weekend, to byłam na 95% pewna, że z Kazimierza wrócicie jako narzeczeństwo ![]() Opowiadaj! I pierścionkiem się pochwal ![]() A ślub... Pewnie już macie kupę pomysłów, i pewnie część z nich wpadła zanim jeszcze miałaś pierścionek na palcu ![]()
![]() |
#975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje i troche ci zazdroszczę bo ja chyba sie pierścionka nie doczekam, a czekam od 4 lat ![]() ![]() ![]() Jak mój tż coś wspomina o naszym ślubie i juz cos tam planuje to ja zawsze mówie do niego: jaki ślub?? czy mi sie ktoś oświadczył?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja chce żeby tż był gotowy i pewny, dlatego jestem cierpliwa, choć czasem nie wytrzymuje i go podpytuje czy zamierza mi się kiedyś tam oświadczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
My miesiąc po zaręczynach mieliśmy ślub cywilny ![]() ![]() A zaręczyny były po równym roku znajomości i bycia razem ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-30 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jak ktoś nas pytał "Kiedy ślub?", to odpowiadałam żartem "A widzisz na moim palcu jakieś brylanty?" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja sis zaręczyła się po dwóch tygodniach ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grr....przyszli panowie z młotami, zaraaz będą wiercić na klatce grrr ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-01 o 06:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedze w dresie i bluzie i mi zimno ![]() ![]() Właśnie mi się jeszcze przypomniało, bo idę robić sobie herbatkę ![]() W Biedronie kupuje jeszcze herbaty, zieloną z cytryną, czerwoną pu-erh i te na spalani, oczyszczanie też są smaczne i cenowo fajnie wychodzą, bo jest ich więcej niż w standardowych pudełeczkach ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-08-30 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Muszę się pochwalić, że leczo wyszło mi pyszne - opinia TŻ-a, bo ja jeszcze nie jadłam, dziś na obiadek zjem. No i TŻ wyjechał wczoraj i zostawił mnie na tydzień... Ale może dobrze nam to zrobi... ![]() Marta GRATULACJE! ![]() ![]() Aha, Ijaa, Tobie również gratuluję zdania egzaminu na prawo jazdy! ![]()
#985 |
Wtajemniczenie
|
Ja jak mam zły dzień to mu mówie, że jak ty się nie chcesz ze mną ożenić to sie znajdzie taki co będzie chciał. Wiem, że jestem wredna ale czekać do 40 za oświadczynami mi się nie chce tym bardziej, że mamy dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to pierścionek ma tylko wartość symboliczną, przecież on nic nie zmienia w relacjach damsko męskich. I jedynie może oznaka dla otoczenia o to jego kobieta. Bo jeżeli naprawdę para chce być razem to i tak będzie, z pierścionkiem czy też bez.
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też oliwę z oliwek ciągle kupuję i kupić nie mogę, bo też mi szkoda kasy ![]() w ogóle to muszę schudnąć. wczoraj usłyszałam, że mi się utyło ![]() ![]() ![]() ![]() tu też pochmurno, piję kawę ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() moi teściowie są tak toksyczni, że od nich uciekam ![]() w ogóle to dziś lub jutro kasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() Wiem co to jest mleko i pieluchy, ja na szczęście tego już nie mam. Mały robi na nocnik, a mleka od 3 miesięcy nie chce tknąć. Ani w proszku, ani normalnego:/ Ale je dużo jogurtów, masła więc chyba nie będzie miał niedoborów. no i je już normalne obiady, a twoja mała chyba jeszcze słoiczki?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.