![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() może pomyśl o rękodziele artysycznym, najlepiej na bezsennośc robi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||
BAN stały
|
Aha
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przetrenowane masz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |||
Zakorzenienie
|
jaka lasencja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wreszcie w miare ciepło było ![]() Ale ciemno już, jak wstaję ![]() Nienawidzę poniedziałków ![]() Znów postanowiłam się dietowac - ciekawe, jak długo wytrzymam ![]() Jestem głodna i zuaa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 07:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
odważyłam się na jednym forum napisać, ze lubię Finów w spódnicach - i patrz, jak mnie pokarali
![]() jeść mi się chce ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pseudoefedryna tak dziala niestety, ja sudafed biorę najpózniej o 16.00, bo inaczej nie zasnę. Pisałam kiedyś o fatalnej pomyłce..zależało mi zeby sie wyspać na następny dzień wiec walnęłam 2 perseny na szybki sen...a po jakiejs godzinie uświadomiłam sobie ze to były 2 sudafedy ![]()
![]() |
#972 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Słuchajcie, wypada włożyć do pracy wojskowe opinacze w formie worker bootsów? ![]() Coś jeszcze chciałam a propos mody ale nie pamiętam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
![]() mam jeszcze jego muze do odsłuchania, ale jakoś mi się chwilowo odechciało... ![]() Cytat:
![]() Ale mnie dzisiaj wszytko i wszyscy wkurzają (z głodu, albo już mi się PMS zaczyna ![]() ![]() Czemu niektóre baby nie moga się zachowywać, jak baby, tylko się słitaśnie ubierają, ciumkają, zdrabniają i w****iają tak, ze szok P.S. w weekend byłam swiadkiem ciekawej rozmowy - oglądałam z paroma młodymi małżeństwami Jaka to Melodia, a tam Urbańska śpiewała jakąś piosenkę z musicalu wyginając się przy tym na krześle. A jeden koleś "no widzicie? też powinnyście tak tańczyć przed mężami!" A babki w smiech "ha! ha! no coś ty! takie harce? Zgłupiałeś? " A ja: ![]() Powstrzymałam się od komentarza, że dla mnie to w tv było za łagodne, a laska była za bardzo ubrana ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na facetów też bym popsioczyła, ale akurat ci co ze mną pracują są w porządku i nie mam czego się przyczepić ![]() No może tego, że się śmieją, że szatanów słucham ![]() edit: a słyszałyuście, że podobno Polki to najbardziej wredne i agresywne względem siebie baby na świecie? http://kobieta.wp.pl/kat,65524,title...l?ticaid=1ae0b ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
macham
![]() a nadrobię później ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() Podłączę się do narzekania. Mnie tam najbardziej wkur...a RADIO!!! Durne rymowane reklamy o tabletkach na hemoroidy, umca-umcające piosenki, rozdarte pseudo-wokalistki i spikerzy o głosach zdradzających ostrą fazę ADHD. Kto to w ogóle wymyślił, że trzeba siedzieć 8 godz w robocie i słuchać tego popowo-densowego pier...lenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przez ciebie mam chcice na te worker bootsy-dawniej takie własnie buty sie nazywało glany, a na ząbkowanej podeszwie to były martensy..przynajmniej u mnie na dzielni ![]() gdzie sie takie worker bootsy kupuje? Cytat:
ja bym skomentowała: "ale chyba by sie wypadało najpierw rozebrać nie? " ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
a nie mozesz sie zasłuchawkować ? dla mnie nie ma nic gorszego niz rmf...nie mogę znieśc nawet w aucie..choc w aucie i tak mi sie tolerancja włacza...niecierpie jak gdzies jedziemy i zaraz za granicami kraka znika eskarock i antyradio i tylko ten ciulaty rmf jest wszedzie ![]()
![]() |
#980 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlatego siedzę w robocie ze słuchawkami na uszach - już nie zniesę tego rmf ![]() Cytat:
Rok temu kupiłam cos takiego w brązie i spokojnie pomykałam w tym do roboty ![]() Cytat:
![]() (a do tego cylinder i rękawiczki... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 10:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
to w kraku jakies lewe sklepy...bo nie widziałam ![]()
![]() |
#982 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No nie mogę bo a to tel, a to kier, a to podatnicy... Nie wypada. Najgorzej było jak pracowałam w dziale wprowadzania danych, średnia wieku 19 latek więc ESKA na cały regulator. Teraz mam prawo głosu ale i tak leci ZETka/RMF tylko, że cichutko i radio stoi daleko ode mnie. Ale i tak słyszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze zapomniałam dodać, że strasznie dżaźni mnie brak asertywności u ludzi, a zwłaszcza komunikay typu "to jest do bani, tamto do niczego, ale toto jest najlepsze!" czyli takie uogólnianie, że czyjeś zdanie, to prawda ogólna. Nie dość, ze wkurza, to jeszcze strasznie ciężko się z takimi ludziamy gada ![]() A ja zawsze się męczę, zeby podkreślić asertywność i że coś "moim zdaniem jest do bani, mi się podoba albo nie" itp... To żeby nie było za dużo marudzeń - coś na wesoło: W pewnym mieście obok siebie znajdowała się synagoga żydowska i kościół. W sobotę idzie rabin do synagogi patrzy a ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył, ale i zastanowił... Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze, patrzy a rabin odcina rurę wydechowa w jego samochodzie. - Rabin, co ty robisz z moim samochodem ? - krzyczy ksiądz. Na to rabin odpowiada: - Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja Ci dzisiaj twój obrzezam. *** Małżeństwo kanibali podczas obiadu: - Wiesz, Zenek, jednak mamy dobre dzieci... *** Wieczór, małżeństwo konsumuje swój związek. Po wszystkim leżą obok siebie, żona zachęca męża do kolejnej konsumpcji. On rzecze: - Kochanie, daj mi chwilę odpoczynku, to dla mnie wysiłek, jakbym przebiegł 20 okrążeń na stadionie. Żona: - Jeszcze nie widziałam, żeby ktoś przebiegł 20 okrążeń w 1,5 minuty...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |||
BAN stały
|
To czysta teoria z mojej strony
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Jeeezu, jakie nudy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
za magisterkę się weź
![]() Właśnie miałam rozmowę z przełożonym i powiedził mi, że jak koleżanka wróci z macierzyńskiego w grudniu, to praktycznie nie ma sznas, żebym dostała etat i została w robocie. No to zaczynam się rozglądać po innych działach, może gdzieś się uda zahaczyć... ![]() edit: kurrdee, teraz to mi się czekolady dopiero kce ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja się biorę za poważną naukę w końcu bo pierwszy egz w czwartek... a do tej pory się bimbało ![]() i witam wszystkich dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
![]() czyżby ![]() noooo ![]() Cytat:
![]() i odchudzam się z Tobą od dziś ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22032881]oj to niedobrze trzyM się ![]() a ja się biorę za poważną naukę w końcu bo pierwszy egz w czwartek... a do tej pory się bimbało ![]() i witam wszystkich dzisiaj ![]() ja też się muszę zacząc uczyc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22032881]oj to niedobrze trzyM się
![]() a ja się biorę za poważną naukę w końcu bo pierwszy egz w czwartek... a do tej pory się bimbało ![]() i witam wszystkich dzisiaj ![]() hello ![]() tylko jeśli dostanę się na jakieś wyższe stanowisko w rekrutacji wewnętrznej. A tu jak na złośc ostatnio same rekrutacje na działy IT i techniczne były ![]() ![]() a mi się właśnie strasznie chce czegoś słodkiego, żeby poprawić sobie humor ![]() ![]() Ale z drugiej strony nie mam nic innego na stres: w pracy się nie nachlam, fajek nie nafajczę, nie naćpam się, nie zmolestuję chłopa... shit ![]() nawet na zakupach nie poszaleję, bo czas zaciskać pasa i odłożyć coś na niepewną przyszłość ![]() parszywy mam nastrój ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Nindżopesz
|
![]() Ja właśnie zabijam kiepski nastrój zakupami - nabyłam czarne ażurowe legginsy (!) i złożyłam zamówienie na łańcuszek i koraliki. Zrobię se taki kilkuwarstwowy zamotany łańcuch. A nastrój mam podły bo boli mnie w krzyżu i męczy coś na kształt nudności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.