Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 19:36   #961
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Agrafka a ma któraś tu z forum telefon do Ciebie??

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:39   #962
niunia1401
Wtajemniczenie

ona i tak musi dac nam numer na anglie jak juz sobie kupi moze dac mi naprzyklad bo z pl do angli bedzie drogo

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:42   #963
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
no zaszalam ale przegiol on ma jakis syndrom udowadniania ze jest lepszy odemnie ,po trochu chodzi o kase bo ja zarabiam prawie 5 razy wiecej ,wiec co by niemowil to ja nas utrzymuje,i ogolnie ale wczoraj zaczol od czepiania sie bez sensu mnie potem inez potem znow mnie i tak podkrecal gadke ze powiedzial o 3 slowa za duzo,i we mnie diabel wstapil,i niemoglam sie opanowac a swoja droga chyba naprawde niechcialam bo sobie zasluzyl,byla niedziela a on z jakimis dziwnymi gadkami wyskakuje a mi sie z nim nawet na slowa za bardzo klucic niechcialo bo juz to kilka razy przerabialismy

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

oj motylku to mialas ciekawy dzien,ogolnie jak sie zaczyna tak nieciekawie to lepjej w domu siedziec i niewychodzic,dobrze ze z dzidzia wszystko ok
Niuńcia nie potępiam twoich decyzji ale jednak mimo kłótni fajnie jest miec przy sobie tą drugą połówkę, zwłaszcza w takim stanie jak my jesteśmy... niestety każdy ma lepsze i gorsze dni i trzeba sobie to wzajemnie umiec wybaczac... nie mówię, że od razu ale jak już emocje opadną to może warto się nad tym wszystkim zastanowic i postarac się niezaprzepaścic tego co do tej pory was łączyło

a co do dnia to nie mogłam wrócic do domku bo na tą wizytę musiałam czekac do 16stej... no ale już jestem w swoim łóżeczku i odpoczywam... paaaadam normalnie...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:51   #964
niunia1401
Wtajemniczenie

wiesz motylku wlasnie sie zastanawiam co bedzie dalej bo kochanie to jedno
ale niewiem czy mam zamiar sie meczyc a miedzy nami ostanio ciagle zgrzytalo i niewiem czy wlasnie niepowinnismy sie rozstac bo tak bedzie lepjej ,w sumie niewiem gdzie tkwi blad ,ale on ma przy mnie bardzo niska samoocene,po niekad przez kase,nie kazdy moze sie pogodzic ze zarabia mniej,a ostanio czepial sie wszystkiego i jakdyby ciaza niebyla zadnym usprawiedliwieniem i zamiast traktowac mnie lepjej raczej ciagle byl ostrzejszy dla mnie prucz jakis tam momentow,niewiem ale padlo tyle slow w ktorych twierdzil ze sie cieszy ze jednak sie rozstajemy i ze podjelam taka decyje,ze wrecz go to cieszy,sytlacjia troche przypomina zachowanie serdela chlopaka daje pierscionek zareczynowy po czym sie rozstaja,u nas tak zadzialo dziecko

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

wiem ze milo miec druga polowke tylko taka ktora jednak cos daje w zamian a nie tylko bierze co sie da,z dwojga zlego chyba wole byc sama ,odpukac niewpadlam w zadne histerie i narazie jakos mi go niebrakuje zobaczymy co bedzie dalej,mam wrazenie ze prowokowal sytlacjie bo to sie szykowalo od jakiegos czasu on mnie zna i wie ze ktokolwiek przegnie niema zmiluj sie,juz kiedys mnie sprawdzal,wie ile mozna,teraz chyba zrobil to z premedytacjia

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 19:58   #965
sanderinka
Zakorzenienie

czesc

lady dopiero odczytałam maila thx za komentarz

ale mi sie nuuuudzi ...
tz idzie na noc do pracy i poszedl sie przespac a ja saaaaaaaaamaaaaaaaa

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 20:06   #966
agrafka26
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Agrafka a ma któraś tu z forum telefon do Ciebie??
mogę podać a ja tam w angli musze miec angielski numer ?
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 20:22   #967
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
dobra to ja sie przyznam co wczoraj odwalilam
wczoraj tz mnie wkur....l i naprawde przesadzil i wyrzucialam go z domu az wruwaly jego rzeczy wpadalm normalnie w szal a ogolnie caly dzien mialam kiepski i placzliwy ,i on poprostu popoludniu przegiol,spi u kolegi ale jakos mnie to malo obchodzi i tak sie zastanawiam czy wogule chce zeby wrocil,ogolnie niewiem czy to ja jestem zbyt wymagajaca czy on sie mna jakos nieprzejmuje ostanio

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

a wiec basimko jestem naprawde gorsza od ciebie ,i niewiem czy to jako ja czy to hormony,ale ja oprucz ryku o byle co przez caly dzien dostalam szlalu wieczorem,ale fakt faktem znow przegiol ze swoja gadka
Dobrze zrobiłaś.
Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
nom mam nadzieje ze tż bedzie sie cieszyl. chyba ze jakaś kochanke tam ma to bedzie musial ją wygnac.
a z rzeczy to mam tylko walizke jedną. reszte ma mi kolezanka wyslać.
a zaswiadczenie dostałam od lekarza dzisiaj.
Nawet tak nie myśl!

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
raczej jak juz to po porodzie. bo wole z brzuszkiem nie latać niby mozna ale lepiej nie ryzykowac. jak by sie coś stalo gin to mi pozwolił ze wzgledu na to ze musze i lot jest krotki to nie jest jakas wycieczka tylko poprostu inaczej sie nie da. mam nadzieje ze dam rade.
a tż mam nadzieje bedzie zadowolony. jak nie to w łeb:pal a:
wiem że teskni bo dzwoni codzinnie wczoraj to mu mowil ze nie wytrzyma dluzej tam bo powinnien byc z nami. jak ja go kocham
troche go nie widzialam a od tego czasu chyba z 10 kg przytyłam i mam dwa razy wiekszy brzuch hehe
Co to tak wszystkie agresywne

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hej laseczki ale miałam zakręcony dzień... mimo, że dziś nie piatek to ten 13-sty dał mi się nieźle we znaki... miałam dziś wizytę no i z racji tego, że tż zostawił mi autko pojechałam sama do miasta... już nie raz jeździłam,... a dziś nie wiem co mi się stało ale dwa razy przytarłam auto wyjeżdżając i wjeżdżając na parking za pierwszym razem jak wyjeżdżałam to tak ciasno było, że mimo iż manewrowałam to i tak lekko przytarłam auto obok, na szczęście trafiłam na wyrozumiałego kolesia i nic w sumie nie zrobił, zresztą prawie nie było widac a drugi raz to jak wjeżdżałam to przyrysowałam tyłem stałam, czekałam ale nikt nie przyszedł, poszłam do lekarza a tam okazało się, że pomyliłam godzinę bo nie miałam na 13 a na 16 i musiałam znów wracac do rodziców no i jak wyszłam to nadal nikogo nie było do tego auta no to pojechałam, głupio mi strasznie no ale co jak miałam zrobic... ta rysa na naszym ucie już była większa a u tego kogoś raptem taki niewielki ślad no ale widoczny... zadzwoniłam do tż i oczywiście ochrzan... później jak jechałam już do domu to na skrzyżowaniu koleś przede mną jakiś niezdecydowany był i zamiast skręcic w lewo bo włączył w tą stronę kierunek to on się najpierw ni stąd ni zowąd zatrzymał i skręcił w prawo a ja żeby się zmieścic na swój pas to mało nie wjechałam pod inny samochód, oczywiście kierowca tamtego mnie strąbił ale to nie moja wina, że jakiś pajac przede mną jechał... ale to nie koniec... później z tych nerw zamiast hamulec to ja na gaz i mało nie wjechałam w d...pę dostawczemu przede mną... aż mną zarzuciło jak zahamowałam gwałtownie... a!! no i światło prawe mi przestało działac, chyba żarówka się spaliła... jedyna dobra wiadomośc dzis to u lekarza. szyjka długa twarda a macica miękka czyli wsio ok a twardniejący brzuch to najprawdopodobniej wypinający się maluszek a nie skurcze tak się dziś kręcił, że znów lekarz miał problem go zbadac nie powiedział mi jaka płec bo też nie mógł się dopatrzec (ja mu nie mówiłam, ze wiem), mały mega przybrał na wadze i już jest 580gram powiedział tylko, że powinien się trochę uspokoic z tym kręceniem bo w pępowinę może się za bardzo zaplątac... a do ułożenia się główką w dół ma jeszcze trochę czasu tak więc ogólnie dobre wieści w tej jednej kwestii
Motylek trzeba było zostawić swój numer telefonu za wycieraczką.

Cytat:
no zaszalam ale przegiol on ma jakis syndrom udowadniania ze jest lepszy odemnie ,po trochu chodzi o kase bo ja zarabiam prawie 5 razy wiecej ,wiec co by niemowil to ja nas utrzymuje,i ogolnie ale wczoraj zaczol od czepiania sie bez sensu mnie potem inez potem znow mnie i tak podkrecal gadke ze powiedzial o 3 slowa za duzo,i we mnie diabel wstapil,i niemoglam sie opanowac a swoja droga chyba naprawde niechcialam bo sobie zasluzyl,byla niedziela a on z jakimis dziwnymi gadkami wyskakuje a mi sie z nim nawet na slowa za bardzo klucic niechcialo bo juz to kilka razy przerabialismy

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

oj motylku to mialas ciekawy dzien,ogolnie jak sie zaczyna tak nieciekawie to lepjej w domu siedziec i niewychodzic,dobrze ze z dzidzia wszystko ok
To niech sobie znajdzie inną - taką na której będzie się wyżywał psychicznie. Pracę przecież może zmienić na lepszą.

Cytat:
Niuńcia nie potępiam twoich decyzji ale jednak mimo kłótni fajnie jest miec przy sobie tą drugą połówkę, zwłaszcza w takim stanie jak my jesteśmy... niestety każdy ma lepsze i gorsze dni i trzeba sobie to wzajemnie umiec wybaczac... nie mówię, że od razu ale jak już emocje opadną to może warto się nad tym wszystkim zastanowic i postarac się niezaprzepaścic tego co do tej pory was łączyło

a co do dnia to nie mogłam wrócic do domku bo na tą wizytę musiałam czekac do 16stej... no ale już jestem w swoim łóżeczku i odpoczywam... paaaadam normalnie...
Czasem lepiej być samemu, bo jutro jej powie, że zupa za słona
A Ty Motylku juz nigdzie dziś nie ruszaj autem, bo chyba emocji ci wystarczy na dzień dzisiejszy?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 20:53   #968
Myszeczka86
Zakorzenienie

Motylku to naprawde miałaś dzien, ale najważniejszy maluszek że wszystko wsio . Auto to rzecz nabyta . Mimo to widzę reakcje TZ.

Niunia nie smuć sie chłopy to jednak tempy naród i skoro sie nie docenia i Ma mieć do ciebie pretensje cały czas to olej go nie ma sensu. Nie moze sie czepiać was z Inez co on głupi czy co.

Pamelko ja z ang. miałam naciągane 2

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 20:58   #969
LadyMK
Zakorzenienie

Agrafcia możesz mieć Polski nr ale raczej się nie opłaca.
Sanduś nie ma za co i wzajemnie dotarł sweterek już??

Szczęściara
Stary 2010-09-13, 21:13   #970
Euphoria_
Raczkowanie

Ja juz po cwiczenich, wykapana wreszcie zrobilam sobie male SPA, gdyz ostatnio jakos o sobie zapomnalam

LadyMK
hehe ja tu w UK mam 2 tel polski i angielski bardziej sie chyba oplaca miec ten i ten

Agrafka
ja rowniez sie ciesze ze u Ciebie wszytsko oki z malenstwem, tak woggole dobrywieczor. A jesli mozna wiedziec gdzie dokladniej w UK mieszkasz

Edytowane przez Euphoria_
Czas edycji: 2010-09-13 o 21:19
Euphoria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 21:17   #971
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Agrafcia możesz mieć Polski nr ale raczej się nie opłaca.
Sanduś nie ma za co i wzajemnie dotarł sweterek już??

nieeeeeee ale pewnie na dniach bedzie :roll eyes:

tz juz wychodzi daaaaaaaaaawno nie miał nocki i mi smutno bo tak to sie grzałam a teraz nie dość ze zimno to i nie bedzie do kogo buzi otworzyć

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 21:23   #972
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Euphoria_ Pokaż wiadomość
Ja juz po cwiczenich, wykapana wreszcie zrobilam sobie male SPA, gdyz ostatnio jakos o sobie zapomnalam

LadyMK
hehe ja tu w UK mam 2 tel polski i angielski bardziej sie chyba oplaca miec ten i ten

Agrafka
ja rowniez sie ciesze ze u Ciebie wszytsko oki z malenstwem, tak woggole dobrywieczor. A jesli mozna wiedziec gdzie dokladniej w UK mieszkasz

Czesto myślę o Tobie żeby nie zapomnieć zadac ci pytanka jeśli to ty miałas ten szok jak dowiedziałaś sie ze jesteś w ciazy w 28 tygodni. Jak to przyjełaś ??

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 22:09   #973
LadyMK
Zakorzenienie

hee zrobiłam sobie gifa trochę mały ale cóż
dobranoc

Szczęściara
Stary 2010-09-13, 22:22   #974
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc

fajowyyyy

ja znów w piatek do gina mam nadzieje ze nie bedzie tam znów zaglądal bo ostatnio mnie chyba pol poczekalni słyszało

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-09-14, 07:33   #975
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz motylku wlasnie sie zastanawiam co bedzie dalej bo kochanie to jedno
ale niewiem czy mam zamiar sie meczyc a miedzy nami ostanio ciagle zgrzytalo i niewiem czy wlasnie niepowinnismy sie rozstac bo tak bedzie lepjej ,w sumie niewiem gdzie tkwi blad ,ale on ma przy mnie bardzo niska samoocene,po niekad przez kase,nie kazdy moze sie pogodzic ze zarabia mniej,a ostanio czepial sie wszystkiego i jakdyby ciaza niebyla zadnym usprawiedliwieniem i zamiast traktowac mnie lepjej raczej ciagle byl ostrzejszy dla mnie prucz jakis tam momentow,niewiem ale padlo tyle slow w ktorych twierdzil ze sie cieszy ze jednak sie rozstajemy i ze podjelam taka decyje,ze wrecz go to cieszy,sytlacjia troche przypomina zachowanie serdela chlopaka daje pierscionek zareczynowy po czym sie rozstaja,u nas tak zadzialo dziecko

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

wiem ze milo miec druga polowke tylko taka ktora jednak cos daje w zamian a nie tylko bierze co sie da,z dwojga zlego chyba wole byc sama ,odpukac niewpadlam w zadne histerie i narazie jakos mi go niebrakuje zobaczymy co bedzie dalej,mam wrazenie ze prowokowal sytlacjie bo to sie szykowalo od jakiegos czasu on mnie zna i wie ze ktokolwiek przegnie niema zmiluj sie,juz kiedys mnie sprawdzal,wie ile mozna,teraz chyba zrobil to z premedytacjia
no masz rację, jeśli zrobił to z premedytacją to nie było innego wyjścia ale ja życzę ci jednak innego rozwinięcia się akcji i opamiętania twojego tż
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Dobrze zrobiłaś.

Nawet tak nie myśl!

Co to tak wszystkie agresywne

Motylek trzeba było zostawić swój numer telefonu za wycieraczką.

To niech sobie znajdzie inną - taką na której będzie się wyżywał psychicznie. Pracę przecież może zmienić na lepszą.

Czasem lepiej być samemu, bo jutro jej powie, że zupa za słona
A Ty Motylku juz nigdzie dziś nie ruszaj autem, bo chyba emocji ci wystarczy na dzień dzisiejszy?
no patrz, nie pomyślałam o tym... kurdę no... teraz będę miała wyrzut na sumieniu
Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Motylku to naprawde miałaś dzien, ale najważniejszy maluszek że wszystko wsio . Auto to rzecz nabyta . Mimo to widzę reakcje TZ.

Niunia nie smuć sie chłopy to jednak tempy naród i skoro sie nie docenia i Ma mieć do ciebie pretensje cały czas to olej go nie ma sensu. Nie moze sie czepiać was z Inez co on głupi czy co.

Pamelko ja z ang. miałam naciągane 2
nie było tak źle, zrobiłam pyszny obiad i nawet mu piwo kupiłam choc babki w sklepie na mnie dziwnie patrzyły jak ciężarna stoi do kasy tylko z dwoma piwskamiautko doprowadziłam do jako takiego wyglądu, tzn wyczyściłam co się dało z tych zarysowań i w sumie mało co znac... podejrzewam, że u tego kogoś też da się to wyczyścic bo w sumie to było tylko lekkie otarcie i mimo, że u mnie była spora ta "rysa" to ją usunęłam
Cytat:
dobranoc
faaajny zdolniacha z ciebie i to tak ze swojego foto zrobiłaś?

a tak w ogóle dzień dobry śpiochy

♥37/40♥
Stary 2010-09-14, 08:00   #976
aniaxxxxx
Zadomowienie

w ten paskudny poranek...

ja juz po tostach zapiekanych, szykuje sie do roboty.. jeszcze 4 dni i wolne

dzis na obiad kluski slaskie z sosem
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:16   #977
Pamela86
Zakorzenienie

dzien doberek

ja wlasnie wstalam i zjadlam sniadanko

motylku wspolczuje mialas fatalny dzien, ale najwazniejsze to to ze z małym wszystko dobrze

ja mam dzis wizyte ale nie wiem czy sie wybiore, cos sie slabo czuje jak mi nie przejdzie do poludnia to zostaje w domku... ale wolalabym jechac zeby sprawdzic czy wsio o.k

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość
w ten paskudny poranek...

ja juz po tostach zapiekanych, szykuje sie do roboty.. jeszcze 4 dni i wolne

dzis na obiad kluski slaskie z sosem
mniam kluseczki
a ja mam kurczaka z warzywami i ryżem

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:16   #978
marlenka0505
Zakorzenienie

hej laseczki

Czytam Was w miarę na bieżąco, ale jakoś nie mam weny ostatnio do pisania.

niunia życzę poukładania spraw po twojej myśli
basimko lepiej tż niech się Wam nie naraża, bo przecież Wy w domu stanowice większość i jak Pola podrośne to może mieć chłop przechlapane
motylku zdecydowanie nie powinnaś jeździć autkiem, ja w ciąży też miałam gorszą koncentrację, jeszcze sobie krzywdę zrobicie
agrafka super, że lecicie do tż, będę trzymać kciuki za szczęśliwy lot
lisku ja bym chyba nie zasnęła mając świadomość, że może mi mysz po łóżku latać brrrr

no a ja przy dwójce, to mam co robić ostatnio jeszcze zaczęłąm działalność podobną do Lady, tylko ja na razie sprzedaję sukieneczki po Oliwce i jakieś ciuchy grzecznościowo od teściowej... no i co niektóre po ciąży... więc robię zdjecia, wystawiam, obserwuję Mam radoche jak małe dziecko
Stary 2010-09-14, 08:20   #979
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
hej laseczki

Czytam Was w miarę na bieżąco, ale jakoś nie mam weny ostatnio do pisania.

niunia życzę poukładania spraw po twojej myśli
basimko lepiej tż niech się Wam nie naraża, bo przecież Wy w domu stanowice większość i jak Pola podrośne to może mieć chłop przechlapane
motylku zdecydowanie nie powinnaś jeździć autkiem, ja w ciąży też miałam gorszą koncentrację, jeszcze sobie krzywdę zrobicie
agrafka super, że lecicie do tż, będę trzymać kciuki za szczęśliwy lot
lisku ja bym chyba nie zasnęła mając świadomość, że może mi mysz po łóżku latać brrrr

no a ja przy dwójce, to mam co robić ostatnio jeszcze zaczęłąm działalność podobną do Lady, tylko ja na razie sprzedaję sukieneczki po Oliwce i jakieś ciuchy grzecznościowo od teściowej... no i co niektóre po ciąży... więc robię zdjecia, wystawiam, obserwuję Mam radoche jak małe dziecko
O to widzę że mamusia zajęta na całego i jaką ma radoche z zabawy na all
A jak tam Wojtuś, grzeczny???

Stary 2010-09-14, 08:21   #980
lisek15
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Idę nadrabiac zaległości

Miłego dnia

Agrafka to dobrze,że lekarz zezwolił na lot.

Basimka facetom czasem trzeba pewne rzeczy wskazać palcem. Oni i tak większości nie odbierają pewnych spraw tak jak my. Dlatego ważne jest,żeby rozmawiać.

Niunia mam nadzieję,że sobie to jakoś ułożycie. I będzie dobrze. Czy to razem czy osobno.

Motylku nie dziwię się,że byłaś zdenerwowana. Ja bym pewnie po takich ekscesach zostawiła auto i poszła na piechotę.

Serdelku odezwij się. Wystarczy dzień dobry.

Marlenak i Edzia jesteście trochę usprawiedliwione nieobecnością,ale przoszę się odzywać.

Aniaxxxx jak ja by coś takiegp zjadła Wszystko teraz bym zjadła (prócz tabletek).

Sanderinka to tak krzyczysz z rozkoszy??? Nie śmieje się już bo jutro ja mam wizytę. Powodzenia jutro na wizycie.

Black_Angel ja jak byłam na panieńskim to koleżanki kupiły takie karty z zadaniami. Ubaw był ogromny. Chodziło w tych zadaniach mniej więcej: o podrywanie facetów, przyprowadzenie do stolika 12 facetów, robienie lodzika na szyjce od butelki i inne zberaźne rzeczy

Jeżeli chodzi o nocne polowania to informuję,że mysz najedzona i nie złapana. Na szczęście nie yło jej dzisiaj w sypialni. Spałam przy zaświeconym świetle, a i tak się nie wysałam bo miałam koszmary nocne. I to nic przyjemnego Także już chciałam ranek

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:25   #981
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
a ja mam kurczaka z warzywami i ryżem
teraz nie gustuje w miesie, ale kiedys uwielbialam

Kobiety jaka jest pogoda w pl..? bo za tydzien sie wybieram i nie wiem co ze soba zabrac... :/
Stary 2010-09-14, 08:29   #982
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
O to widzę że mamusia zajęta na całego i jaką ma radoche z zabawy na all
A jak tam Wojtuś, grzeczny???
Wojtuś ma chwile słabości, ale jest już lepiej... w tym tygodniu idziemy na pierwsze szczepienie... coraz bardziej się uśmiecha, rozglada jest bardziej kontaktowy... mam jeszcze matę edukacyjną po Oliwce, to mu ją wypiorę i zacznę na nią kłaść, to może się trochę zainteresuje czymś innym niż mamusia

a ja jakbym mało miała zajęć, to dziś robię fasolke marynowaną w zalewie słodko-kwaśnej do słoików, bo mam taki super przepis na pyszną sałatkę z takiej fasolki i mam zamiar zrobić ją na chrzciny. Także czeka na mnie już 2kg fasolki i drugie tyle mam do odbioru u mamy
Stary 2010-09-14, 08:31   #983
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Idę nadrabiac zaległości

Miłego dnia

Agrafka to dobrze,że lekarz zezwolił na lot.

Basimka facetom czasem trzeba pewne rzeczy wskazać palcem. Oni i tak większości nie odbierają pewnych spraw tak jak my. Dlatego ważne jest,żeby rozmawiać.

Niunia mam nadzieję,że sobie to jakoś ułożycie. I będzie dobrze. Czy to razem czy osobno.

Motylku nie dziwię się,że byłaś zdenerwowana. Ja bym pewnie po takich ekscesach zostawiła auto i poszła na piechotę.

Serdelku odezwij się. Wystarczy dzień dobry.

Marlenak i Edzia jesteście trochę usprawiedliwione nieobecnością,ale przoszę się odzywać.

Aniaxxxx jak ja by coś takiegp zjadła Wszystko teraz bym zjadła (prócz tabletek).

Sanderinka to tak krzyczysz z rozkoszy??? Nie śmieje się już bo jutro ja mam wizytę. Powodzenia jutro na wizycie.

Black_Angel ja jak byłam na panieńskim to koleżanki kupiły takie karty z zadaniami. Ubaw był ogromny. Chodziło w tych zadaniach mniej więcej: o podrywanie facetów, przyprowadzenie do stolika 12 facetów, robienie lodzika na szyjce od butelki i inne zberaźne rzeczy

Jeżeli chodzi o nocne polowania to informuję,że mysz najedzona i nie złapana. Na szczęście nie yło jej dzisiaj w sypialni. Spałam przy zaświeconym świetle, a i tak się nie wysałam bo miałam koszmary nocne. I to nic przyjemnego Także już chciałam ranek
tak zrobiłam wróciłam do rodziców, zostawiłam auto pod blokiem i do lekarza na piechotkę poszłam no ale później i tak musiałam do domku wrócic w końcu 20km by mi się iśc nie chciało

♥37/40♥
Stary 2010-09-14, 08:33   #984
Pamela86
Zakorzenienie

lisku ciesze sie ze mialaś dobra nocke bez myszki ale wspolczuje koszmarow, bo tez je tej nocy mialam nic przyjemnego...
no i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

aniaxxxxx u mnie jest zachmurzone i lekka mgła ale w miare ciepło, tzn około 18stopni

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Wojtuś ma chwile słabości, ale jest już lepiej... w tym tygodniu idziemy na pierwsze szczepienie... coraz bardziej się uśmiecha, rozglada jest bardziej kontaktowy... mam jeszcze matę edukacyjną po Oliwce, to mu ją wypiorę i zacznę na nią kłaść, to może się trochę zainteresuje czymś innym niż mamusia

a ja jakbym mało miała zajęć, to dziś robię fasolke marynowaną w zalewie słodko-kwaśnej do słoików, bo mam taki super przepis na pyszną sałatkę z takiej fasolki i mam zamiar zrobić ją na chrzciny. Także czeka na mnie już 2kg fasolki i drugie tyle mam do odbioru u mamy
Oj brzmi samkowicie taka fasoleczka, że też ci sie chce podziwiam dwojka dzieci a mamusia jeszcze w kuchni robi zaprawy

Stary 2010-09-14, 08:37   #985
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:

Kobiety jaka jest pogoda w pl..? bo za tydzien sie wybieram i nie wiem co ze soba zabrac... :/
bierz cieplejsze ciuchy, bo raczej powrotu lata już nie bedzie... i coś przeciwdeszczowego bo różnie z tą pogodą bywa... raz słońce raz deszcz...

Marlenko
czasem nie chce mi się tłuc busem... zwłaszcza jak musze zakupki jakieś zrobic,.. będe po prostu unikała zapełnionych parkingów, zostawię auto gdzieś w pobliżu ale jednak na uboczu i będe śmigała po mieście pieszo...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Pamelka to może tym bardziej idź do lekarza, może każe ci coś brac na te twoje osłabienie...

♥37/40♥
Stary 2010-09-14, 08:40   #986
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
bierz cieplejsze ciuchy, bo raczej powrotu lata już nie bedzie... i coś przeciwdeszczowego bo różnie z tą pogodą bywa... raz słońce raz deszcz...

Marlenko
czasem nie chce mi się tłuc busem... zwłaszcza jak musze zakupki jakieś zrobic,.. będe po prostu unikała zapełnionych parkingów, zostawię auto gdzieś w pobliżu ale jednak na uboczu i będe śmigała po mieście pieszo...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Pamelka to może tym bardziej idź do lekarza, może każe ci coś brac na te twoje osłabienie...
Ale to przez cisnienie jakies do d...py dzisiaj jest jeszcze w dodatku cos jelita mnie bola i mi sie tak fuj odbija bleee jakis zly dzien dzisiaj mam...
Najgorsze jest to ze na wizyte u niego czeka sie ze 3godziny, bo ma tyle pacjentow... gdybym weszla z marszu to co innego

Stary 2010-09-14, 08:41   #987
aniaxxxxx
Zadomowienie

lisku to zapraszam na kluski znow mezu bedzie sie smial bo ja robie takie malenkie na jeden gryz

dzieki za info w spr pogody... czyli pojade w przeciwdeszczowej.. jade jeszcze na slub ale nie mam nic ladnego zeby na sukienke wlozyc.. mam nadzieje ze nie ebdzie taka zla pogoda w tym dniu
Stary 2010-09-14, 08:44   #988
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
lisku to zapraszam na kluski znow mezu bedzie sie smial bo ja robie takie malenkie na jeden gryz

dzieki za info w spr pogody... czyli pojade w przeciwdeszczowej.. jade jeszcze na slub ale nie mam nic ladnego zeby na sukienke wlozyc.. mam nadzieje ze nie ebdzie taka zla pogoda w tym dniu
a to ja kluseczki robie takie wieksze jeszcze mam zamrożone 2porcje w zamrażalniku to sobie w ktorys dzien zjemy

Stary 2010-09-14, 08:45   #989
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

zmienna u mnie dziś koło 18 stopni + słoneczko i chmury na horyzoncie...

Cytat:
Marlenko czasem nie chce mi się tłuc busem... zwłaszcza jak musze zakupki jakieś zrobic,.. będe po prostu unikała zapełnionych parkingów, zostawię auto gdzieś w pobliżu ale jednak na uboczu i będe śmigała po mieście pieszo...
parkingi to pestka, gorzej z różnymi wpadkami na drodze... ja do końca jeździłam, bo musiałam, ale zdarzyło mi się kilka głupich rzeczy /manewrów zrobić... jak mogłam to unikałam jeżdzenia... jakaś taka gapowata byłam
Stary 2010-09-14, 08:45   #990
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to przez cisnienie jakies do d...py dzisiaj jest jeszcze w dodatku cos jelita mnie bola i mi sie tak fuj odbija bleee jakis zly dzien dzisiaj mam...
Najgorsze jest to ze na wizyte u niego czeka sie ze 3godziny, bo ma tyle pacjentow... gdybym weszla z marszu to co innego
to może pojedź wcześniej żeby zając kolejkę żeby pierwsza wejśc... ja wczoraj tak zrobiłam bo też nie ma na godziny tylko wiadomo, że przyjmuje od 16-18 i trzeba się zmieścic w tym przedziale... poszłam o 15.45 i już był a w poczekalni puściutko więc weszłam sobie spokojnie pierwsza i z głowy

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości