|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Oj wizażystki ;p Jednak kolor mi wyszedł idealnie biały i to przy użyciu 9% wody utlenionej. Gdybym użył 12 to pewnie bym sobie je nieźle popalił. Żółtego odcienia też nie było ;p, ale płukanką zrobiłem sobie włosy teraz kolor jest bardziej wyrazisty
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
blond bunny ale Ty masz te włosy mocno zakręcone!!!
mysia nie ma za co dziękować-po prostu i strukturę i kolor włosow masz super ![]() Yatamanka ja chwaliłam Kerastase ale on jest TERMICZNY działa pod wpływem ciepla, mam nadzieję ze to doczytalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
Yattamanka dzięki za radę
![]() ![]() ![]() ![]() a w jakiej fryzurze ogólnie byś mnie widziała?? ![]() To czekam na opinie innych dziewczyn ![]() Franek no to pochwal się i wklej zdjęcia tych swoich "białych włosków" ![]() a tak na małym marginesie my nie jesteśmy "wizażystkami" ![]()
ognista rudość ![]() ![]() żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki ![]() TŻ 13.12.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Franek wklej wklej czekamy
![]() ![]() Dziewczyny jak zapuszcze włosy, ale do pasa ![]() ![]() http://allegro.pl/prostownica-braun-...233335889.html A swoją droga to jakas czerwien? Frozen Lust jejku mam taki typ urody jak Ty!!! Prawie identyczny jesli chodzi o oczy (kolor i oprawa-masz chyba jasną) cere!!! I widzę że naturalne włosy masz tez takie jak ja - popielaty blond. Trzymaj sie popieli-moja rada ![]() Zeby nie być goloslowna wkleje zdjęcie-sorry za głupią minę i w ogole ale dobrze widac oczy i cere-bez makijazu ![]() Zobaczcie jak wyglądalam w ciemnych włosach-jak poważnie, a jakie długie włosy miałam. Mowilyście że jestem urodzoną blondynką jak dawałam zdjęcia do analizy blond bunny, ale w tym chłodnym brązie chyba nie było aż tak źle? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-09-27 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Ach z kolorem z pudełka pojechałaś ![]() ![]() ![]() A co do ciemnych włosków- to obstaję, że w blond Ci lepiej. Jak już robiłaś włoski na ciemno to trzeba było hennę na brwi sobie machnąć ![]() Jakoś tak smutno Ci w tym ciemnym. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Mysiu, bardzo fajna metamorfoza włosów !
![]() ![]() nie dziwie się Twojemu mężowi, że był zachwycony bo efekt jest super ![]() co do stopnia skrętu to myślę, że w miarę zapuszczania fale będą coraz bardziej widoczne... jak jak mam krótkie to nie bardzo chcą się układac..jakoś te loki się zaczynają tak od 2/3 włosów ![]() u Ciebie widać, ze zewnętrzna warstwa mniej się faluje, nie wiem czego to jest kwestia ale u mnie też pojedyńcze pasma są bardziej proste ![]() spróbuj tzw ugniatania ![]() ![]() dodaje fotkę moich po ugniataniu i po normalnym wyschnięciu. Nie mam w obecnmym kolorze i długości, ale jak tylko zrobie to wstawie..póki co jeszcze z okresu karmelkowych włosów, no ale struktura ta sama ![]() 1sze po ugniataniu 2gie-normalne schnięcie Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2010-09-28 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Adzio i Yatta dzięki
![]() Powiem wam że wczoraj mało siedziałam na wizażu, bo miałam kłopoty ![]() Poszłam z Princką na spacer i dorosła suka w stylu beagla pogryzła moją małą ![]() Wyrwałam ją na ręce i jestem dziś cała podrapana-buzia, brzuch, ręce... Cieszę się że uratowałam maleńką... a **** WŁAŚCICIEL-DEBIL!!! chodził ze smyczą w ręce i mówi do mnie- GRYŹ KŁAPCIUCHA, ZAGRYŹ KUNDLA! Myślałam że na miejscu padnę... Jak na niego się nie wysadziłam że jest pier*, że wezwę straż i policję jak go zobaczę jeszcze raz z tym psem bez kagańca, a on do mnie że jego pies nie musi mieć i że to była tylko ZABAWA. Czaicie? Ręce mi się trzęsły jak Princkę miałam na rękach i myślałam że mu zaje*! Wrrr... że świat takich ludzi nosi... A potem mnie pyta czy to szczeniak czy dorosły, powiedziałam mu że gówno mu do tego i że niech lepiej uważa żeby mnie więcej nie spotkał... A on uciekł szybkim krokiem. I to stary fiu* taki koło 50 lat. Princka nigdzie ran krwawych nie miała, ale boi się teraz nawet zaprzyjaźnionych szczeniaków i już nie chce z nimi bawić tylko skowyczy i ucieka ![]() Ale miałam wczoraj dzień... mówię wam.... Macie jakieś rady w razie takich sytuacji? Mam wyrzuty bo jakby moja mała nie była na smyczy to by uciekła a tak ja ją trzymałam a tamta gryzła, to były sekundy... z drugiej strony jakby na oślep uciekała to mogłoby coś jej się stać... Mój tż mnie wkurzył, bo na całą sytuację mówi mi- przecież wiedziałaś że łatwo nie będzie...wrr...kolejny kretyn.
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na debili jak widać rady nie ma - ale może straż faktycznie by pomogła skoro to nie pierwszy przypadek, raz po kieszeni by mu poszło to może nie byłoby mu wtedy szkoda na kaganiec i zapinał by swoją 'zabijake' na smycz. Taki pies to tylko zmora dla osiedlowych psiaków i warto zrobić coś z tym.. U nas też kiedyś na osiedlu było przeogromne bydle, owczarek długowłosy i w dodatku suka. Na wszystkie psy się rzucała, ale raz straż wezwana została i już nigdy bez kagańca jej nie ujrzałam ![]() I tak zrobiłaś tyle ile mogłaś więc się nie obwiniaj ![]() Wiadomo, malutka będzie miała teraz uraz ale myślę, że jeszcze nie raz pobawi się z innym psiakiem ![]() A z tego co słyszałam, to psy atakujące najlepiej polać wodą, więc jak jest taka możliwość polecam nosić ze sobą butelke z wodą. W razie takich nieprzyjemnych sytuacji może się przydać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
enchanted dzięki, o tym z wodą nie wiedziałam.
Ja myślałam tylko żeby ją wydostać spod tamtej a bałam się z początku rękę między nie włożyć, ale jak mała zaczęła piszczeć to już się rzuciłam. Z początku myślałam że ten facet coś zrobi- zawoła psa czy podejdzie...nie sądziłam że to jakiś idiota i że ma z tego ubaw. A znów jak byłam na zakupach w leclercu to przywiązałam małą do słupka na dosłownie kilka minut, bo tż poszedł kupić fajki i potem ja wracam z siatami a on mi mówi że jakieś bachory straszyły ją steropianem bo ją nim popychały i w ogóle się znęcały a ona nie miała jak uciec tylko się skuliła. Oczywiście pogonił ich. Co się na tym świecie dzieje...czasem żałuję że ona jest taka mała- i chyba przestaje rosnąć w 2 tyg. przytyła tylko 1kg- a nie jest rotwaillerem.
#970 |
Zakorzenienie
|
blond bunny współczuje, ale podlaczam sie do wypowiedzi wyżej-butelka wody, mała zwykła pomaga.
A powiem Ci ze te beagle coś maja dziwnego-jamnika mojej Babci też pogryzł beagel! I on od tej pory tak się boi beagli że nie wiem ![]() Najbardziej mnie dziwią wypowiedzi tego faceta - to jakis kretyn niewychowany, ale patologią sie nie przejmuj, dobrze że mu odpowiednio odpowiedzialas. Twój pies urosnie i wtedy juz nikt go nie zaczepi zobaczysz ![]() ![]() blond bunny a Ty chodzisz z psem spuszczonym po osiedlu czy po jakimś parku? Tam gdzie mieszkasz jest gdzie chodzic z psem? Tez jestem z Lublina i wiem,że sa osiedla gdzie nie ma kawałka trawy. Z tymi bachorami pod leclerckiem-zdaza sie równiez niestety, kiedyś boksera moich Dziadków (mieli go przed jamnikiem) straszyli butelkami po piwie i chcieli rzucać, ale Dziadek powiedział po cichu daj głos, ten zaszczekał i gówniarze uciekli raz dwa. Yatamanka i czym robiła włosy ta dziewczyna z autobusu ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-09-28 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz ewidentnie kręcone włoski. Może spróbuj rozczesac je tak jak ja tylko na odzywce a potem tylko cos wgniesc i zobaczysz jak będa sie prezentowac po wyschnięciu? Myśle, ze będziesz miała burzę pieknych loków ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Masz rację, ze jak będa dłuzsze, to lepiej będa falowac, bo one sie kręca od połowy głowy, dopieor ręcznikowanie nadaje skręt włosków przy głowie. A ta wierzchnia warstwa mniej sie kreci w najbardziej wysuszoncyh miejscach. Poza tym chyba musze troche wycieniowac końcówki, bo tak są dosc ciezkie i nie chca sie dobrze skręcac na koncach. grzywkę mam całkiem prostą, ale mysle, z ejak wreszcie urosnie, to zacznie też sie krecic, bo widze juz po jej końcówkach, ze zaczyna dziwnie wyglądac. W sumie nie rozumiem, przeciez włos rośnie od skóry, to ta czesc, co jest prosta na koncu powinna rosnac na dól dalej prosta, ale sie tak nie dzieje.. ![]() W ogole dzis rano po lokach śladu nie ma ![]() Cytat:
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Agatau ja mojej małej nigdy nie spuszczam ze smyczy bo sie o nią boję i o innych ludzi-że skoczy, pobrudzi kogoś itp. Ale tu 90% chodzi ze spuszczonymi i bez kagańca- osiedle Bronowice-stancja
![]() Do chodzenia miejsca dużo nie ma ale są takie dwa większe trawniki gdzie przychodzą wszyscy psiarze no i trawniki pomiędzy blokami. O to chodzi ze ona duża nie urośnie, obstawiamy max 10kg o ile ją spasę ![]() ![]() Snow pisała coś że beagle są trudne do ułożenia i wychowania, jak widać nie każdy potrafi takiego psa okiełznać ![]()
#973 |
Zadomowienie
|
Bunny to nielegalne spuszczac psa ze smyczy wiec jak z kolesiem zas bedziesz miec problemy to mu powiedz, ze doniesiesz na niego na straz, ze pies spuszczony lata, atakuje, i dzieci moze pogryzc. Moze dostac za to kare grzywny dosc wysokiej. A Princeska skoro ran nie ma to moze wiecej krzyku narobila niz sie faktycznie dzialo - szczeniaki czesto sa takie strachliwe, dopiero z czasem zaczynaja sie orientowac co faktycznie jest grozne a co nie. Mam nadzieje, ze niedlugo znowu zacznie sie bawic z innymi psami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#975 |
Przyczajenie
|
swietny kolrek ma ta dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
ta tutaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bunny ja tez to przezywałam jeszcze mam gorzej bo moj ciapek to facet i sam zaczepia minimum 5 razy wieksze psy od siebie a potem musze go ratować.... ![]() ![]()
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki idę chyba jutro do fryzjera na tego Synca
![]() Jak mi przypasuje to później sama będę aplikować ![]() A tak na marginesie: powiedziałam TŻtowi, że robie się na ciemno Hihi nie zapomne jego miny zszokowanej. Powiedział, żebym została w jasnych bo tak mi ładnie i nie chce się na nowo do brunetki przyzwyczajać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
EwCiA000 mozesz zafundować sobie jakąs delikatną grzyweczke,a co do tego że sie nudzisz to sie zgadzam z mysią, bo masz kolorek który bardzo ci pasuje
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
jejku dziewczyny...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuję robić samą 8V lub wymieszać ją z 10A lub z czystą 10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Farbuję swoje włosy joanna ,albo do pasemek ,albo do całych włosów,i są super,kiedys rozjasniałam nutrisse i ka żdy mi mówił ,że w blondzie mi nie do twarzy , teraz szczególnie panowie są zachwyceni kolorem,a panie mówią że nie wyglądam na tyle lat ile mam! jestem zadowolona po 3 latach prób ,a mam włosy b. cienkie,więc polecam!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też robiłam ostatnio deluxem 100 i miałam żółtaśne ![]() a planujesz dać coś jeszcze na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
enchanted bo przecież my tutaj wszystkie wiemy że blondynki górą
![]() ![]() My sprite a reszta pragnienie ![]() Adzio nie przepuściłam temu prostakowi, nie zostawiłam na nim suchej nitki dlatego zwiał. Dziś go nie spotkałam ale w ogóle psiarzy nie ma bo leje cały dzień i każdy psa z klatki puszcza na chwile i z powrotem. Może i lepiej. Tż mi powiedział żebym komórkę nosiła na spacery i jak zobaczę że ma psa spuszczonego i bez kagańca to dzwonić od razu na straż! Popamięta mnie ten burak. Za rasistowskie podejście do psów zwłaszcza- w czym moja mała jest gorsza od jego suczy??? TLU nie ważne jak bardzo Princka dostała. Każdy właściciel jest odpowiedzialny za swojego psa- jak wiem że mam psa agresywnego to nosi kaganiec-dla mnie to proste. Poza tym niektórzy sobie nie życzą żeby obcy pies podchodził do ich pupilka... i mają takie prawo a właściciel ma za zadanie ten kontakt w takim wypadku ograniczyć. Poza tym ja jestem na masę podrapana zębiskami i pazurami- moja buzia... ![]() Jak to jest z kagańcami? Każdy pies ma mieć czy tylko agresywne i duże? Ewcia a mi byś się podobała z grzywką na bok ![]() Zawsze można spróbować- jakby co zapuścisz w ciągu pół roku z powrotem.
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
blond bunny noś komórke, dobrze TZ mowi, niestety znasz ludzi-sa rozni i nic na to nie poradzimy.
Dziewczyny co to za kolor z opakowania tej prostownicy co wklejalam zdjecie na poprzedniej stronie? Za rok sobie może zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Bunny ja Ci napisalam, ze moze Princeska nie dostala za mocno zebys sie nie martwila. Pewnie, ze kazdy jest odpowiedzialny za wlasnego pupila. Odkaz sobie te zadrapania, a jak sie podlecza to dawaj na nie krem z filtrem przez jakis czas, zeby blizny nie zostaly. A, pytalas jaki masz rodzaj skretu - mnie sie wydaje, ze 2c albo 3a - to zalezy czy Twoje wlosy sa cienkie czy grube no i jak sa podatne na prostowanie i stylizacje.
Mysia jak tam dzisiaj loki? |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to kiedyś szukali pomysłu na reklame Sprita ![]() ![]() Bunny Twój TŻ ma rację, w razie powtórki komóra i dzwoń! Facet ewidentnie ma ucieche widząc 'dominacje' jego psa nad innymi. Ktoś powinien mu tą radoche skrócić! Skoro jego pies jest agresywny to to, że powinien być na szmyczy to mało! Kaganiec i przy nodze powinien go trzymać! Nie daj Boże jakiś bobas będzie chciał się pobawić z nim i co? Maluszek bez ręki zostanie?! ehh brak słów na głupote ludzką! Także uważaj kochana na tego dupka i może w razie w. spróbuj z tą wodą..zawsze po drodze może Ci się piciu zachcieć ![]() No i mam nadzieje, że Princeska wyrośnie na silnego psiaka i jeszcze tamtej pokaże kto rządzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.