My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 20:48   #961
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Hej dziewczyny
właśnie skończyłam drugi haft na kartkę dla Tż Goś, mówiłaś, że rozbudziłam Twoją wyobraźnię - mam nadzieję, że nie zawiodłam
jeśli nie macie skończone 18 lat to nie oglądajcie załącznika
(gdybyście jeszcze miały wątpliwości - tak, jestem nienormalna )

, gratuluję

Agata, też trzymałam kciuki to ,5 to właśnie dzięki mnie
a i jeśli mi grozisz to pokażę buty, ale to już jutro na maila wrzucę

Monia, jeszcze jeden kamień ja bym nie dała rady chyba, chociaż z drugiej strony też bym wolała go urodzić niż przechodzić operację.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0007.jpg (49,6 KB, 13 załadowań)
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-09, 21:08   #962
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
dziewczyny zdałam ten jeden warunek !!
zostaję na studiach !!
Gratuluję Kochana jesteś wielka

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
o rany biedna a nie da się nic zrobić, żeby to szybciej urodzić i jednocześnie z jakimiś środkami przeciwbólowymi?
haha co ten królik Twojej córci zrobił
to Paula w avatarku?
Dał mi leki na przyspieszenie, ale na razie nie idzie. Leki przeciwbólowe w razie czego mam, ale na mnie mało co działa
A królik siedział i patrzał. Ot cała jego wina
A w avatarku była Paula. Teraz świątecznie zarzuciłam Wałecką choinkę. Jutro puszczę na maila zdjęcia jakieś nasze bo te albumy tutaj coś nie działają a na nk Was nie mam. A Wy siebie macie???

Mysza ja po prostu chylę czoła przed Twoim talentem klask i:
Obiecałam córci w sobotę robić aniołki z masy solnej ale niewiem co z tego wyjdzie. Jak zrobimy to się pochwalę
Stary 2010-12-09, 21:28   #963
Patrycja183
Zadomowienie

Witajcie laseczki
Jak tam u was z pogoda? bo u mnie to masakra dzisiaj taka slizgawica byla ze szok ze musielismy nocowac u mojego kolegi bo nie dalo sie jechac samochodem ,a co mowic o chodzeniu mroz i ziab tego jak do tej pory zyje tego nie widzialam .
Wlasnie pije GRZANCA moze ktoras sie skusi
Z bylym nie mam kontaktu i bardzo dobrze bo chociaz sie nie denerwuje, widze ze mala wie o co chodzi bo nie wspomina o tatusiu od siedmiu bolesci ,albo jej sie nie spodobala nowa ciocia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg grzaniec-140131_L.jpg (18,0 KB, 0 załadowań)
Stary 2010-12-09, 21:32   #964
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
zostaję na studiach !!
GRATULACJE

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Mysza fajny pomysl i zajefajny haft po prostu masz talent dziewczyno
Stary 2010-12-09, 21:58   #965
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzięki kochane moje

Myszka coś pięknego a pomysł ? rewelacja zazdroszczę talentu !

Monia... ała !! biedna Ty z tymi kamieniami ;/ avatarek śliczny ;D

Agatka ważne że zdane

Pati u mnie z pogodą strasznie... wieje, sypie, zimno.... a za grzańca dziękuję ale nie lubię

wiecie co... pokłóciłam się z Tż...wszyscy się cieszą, że mi się udało, wspierają mocno.. a on... smutny. Liczył na to, że już się przeprowadzę...no jak tak może..

Edytowane przez Babcia Jaga
Czas edycji: 2010-12-09 o 22:00
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-09, 22:04   #966
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki kochane moje

wiecie co... pokłóciłam się z Tż...wszyscy się cieszą, że mi się udało, wspierają mocno.. a on... smutny. Liczył na to, że już się przeprowadzę...no jak tak może..
Chcial zebys sie do niego przeprowadzila?
Stary 2010-12-09, 22:07   #967
Babcia Jaga
Zakorzenienie

jakbym nie zdała to takie były plany..
Stary 2010-12-09, 22:10   #968
Patrycja183
Zadomowienie

Ale zdalas i sie ciesz a z tz bedzie wszystko ok wiem co zaraz poweicie ze ta mowi co nie ma problemu z facetami mam ,ale umiem czasami z tych problemow wyjsc ...
Stary 2010-12-10, 08:48   #969
ygerna
Zakorzenienie

dzień dobry
jestem zła, bo wstałam 6.40 żeby pójść na ćw na 8.20 i stałam na przystanku z 10 min.taki korek był ze nic nie ruszyło się i teraz idę na 10.

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Agata, też trzymałam kciuki to ,5 to właśnie dzięki mnie
a i jeśli mi grozisz to pokażę buty, ale to już jutro na maila wrzucę
ja nie grożę coś Ty ja Ci po prostu radzę, że lepiej by było gdybys pokazała
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
w avatarku była Paula. Teraz świątecznie zarzuciłam Wałecką choinkę. Jutro puszczę na maila zdjęcia jakieś nasze bo te albumy tutaj coś nie działają a na nk Was nie mam. A Wy siebie macie???
ja nikogo nie mam, nie wiem jak reszta
Cytat:
jakbym nie zdała to takie były plany..
ale zdałaś..a on smutny?? zamiast się cieszyć że ci się udało........chyba że Ty bys osobiście wolała nie zdać??

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 09:32   #970
sun in the winter
Zadomowienie

Gratuluje zdania poprawki

Biedna z tymi kamieniami straszny to musi miec ból ..

a ja dzisiaj tez sie juz posprzecZAŁAM z tż .. moja ciocia mieszka w niemczech i niedaleko mnie stoi mieszkanie od jej rodziców .. i moglibysmy je wynając z tym ze no nie stac nas .. co innego jakby bylo wyremontowane. . meble były .. a tak wszystko my .. mało zarabiamy zeby sie tak porywac ... a tż chyba se sprawy nie zdaje ile wspólne zycie kosztuje ehhhh

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 09:41   #971
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień śnieżny

Aś gartuluję.. a dlaczego Nam nic nie postawiłaś i żadnej imprezki nie zrobiłaś..?

Monia no to wysyłaj te zdjęcia na naszego meila.. chyba nie mamy siebie na Nk ja tam nie wiem bo nie posiadam ładana ta Wasza choinka..ja nawet nie wiem jaka u nas jest na rynku
a z tym wychodzeniem Monia to jest tak, że jak Tż jest w domu to on zostaje z Filipkiem a jak go nie ma i chcę gdzieś wyjść to zostawiam go u mamy

Agatko nie poszlaś na ćw bo nic nie jechało..? nie złość się..Ty a dlaczego nie ubrałaś tej spódniczki w tedy kiedy M był na uczelni??

Patrycja u mnie jest masakra z pogodą..śnieżyca od rana..bleee. ale już wolę to niż takie ciapy jak ostatnio..

Mysia..fajny pomysł..podoba mi się

Kropelka kochana mam nadzieję że się dzisiaj już lepiej czujesz... co za okropna @..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 09:50   #972
sun in the winter
Zadomowienie

W katowicach koło spodka łądna choinka stoi nawet rondo zaczeło ładnie wyglądac

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Patiii kusisz tym grzancem
Mysia naucz mnie

5.09.2008
Stary 2010-12-10, 10:41   #973
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry

Sun ja jestem zachwycona katowicami codziennie jak na zajecia jeżdżę to jestem jak małe dziecko do szyby przyklejona

Agatko współczuję tego wstawania o 6.40 ;/
a z korkami to ja myślałam, że wczoraj nie zdążę na ten egzamin bo takie korki były...

Jeszcze mi się z łóżeczka nie chce wychodzić i nie wiem jaka pogoda ;p
za to sąsiad za ścianą bardzo mnie wygania z domu bo nadaje muzyką z wielkim basem od samego rana ;/
Stary 2010-12-10, 10:54   #974
ygerna
Zakorzenienie

Natalka jechało tylko że w ciągu 10 min samochody ruszyły się może o 5m
wczoraj mnie cos nasżło żeby kiecke nałozyć, bo ubrałam tez kozaki w które trudno mi upchac moje grube nogi w spodniach ale patrz nie pomyślałam tylko że my nie mam razem zadnych ćwiczeń

aaaa i już wróciłam pojechałam i okazało się że nie sprawdza listy, to co miałam siedzieć tyle że M. podobno był pod salą w której miałam mieć te ćw akurat wtedy kiedy ja stałam na tym piętrze przy windzie

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 11:22   #975
sun in the winter
Zadomowienie

ja jestem zachwycona wrocławiem i krakowem ale nie chciałabym w tym drugim chyba mieszkac.. za duzo ludzi
a katowice .. moim zdaniem niczym nie zachwycają brudno tak .. ale remont dworca robią to jakos nowoczesniej bedzie i konkurencja dla Silesi z tym Centrum Handlowym heh ;p

jeszcze nie mam wypłaty na koncie ;(

5.09.2008
Stary 2010-12-10, 11:39   #976
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry
Dostałam od mężunia piękny bukiet kwiatów Od razu milej się na serduszku zrobiło

W bólu piekielnym go wysikałam A od czego cholera powstała to niewiem. Wody surowej nie piję, nereczki ładnie piwkiem filtruję, więc nie mam pojęcia skąd one się wzięły.
Gosia przychodzi taki moment że się chce takiego małego człowieczka Jak się domyślam masz 22 lata??? To jeszcze szalej dziewczyno póki możesz Bo za kilka lat może instynkt zaatakować
Monia ale on Ci tak plum i wypadł?:confused : bo ja muszę sobie wizualizację zrobić
fajnie że kwiatki dostałaś, tak bez okazji? fajny taki mąż

nie pamiętam Twojego poprzedniego ava więc wrzuć zdjęcia na maila
a mój nick jest mocno wprowadzający w błąd, niestety mam 25lat i ani ciut ciut instynktu. wręcz przeciwnie- z wiekiem nasila się anty- instynkt

Cytat:
zostaję na studiach !!
klask i:
tam tam taaaaammmm taaaaaammmmmm!!!!!!!!!!!! !!!

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

i wiedziałam

Agata nie przejmuj się, ważne że do przodu i wsio
wiesz co, mam wrażenie że masz bardzo duże ciśnienie na M. .... nie obraź się ale tak to odczytuję.

Mysza jesteś GIGANTEM!!!!! aż Ty jedna. tu niby pitu pitu że dziewczynka, że nie ma wiary w siebie, a tu proszę- kobita ociekająca sexem! no no zazdroszczę TŻ-towi
kurczę ta panna jest mega rewelacyjna!!!! śliczności i naprawdę taka działająca na zmysły- na mnie działa
a o kunszcie wykonania, Twojej precyzji, cierpliwości itd. to mogłabym pisać elaboraty co zazwyczaj czynię

JESTEŚ MOIM MISTRZEM

Cytat:
Jutro puszczę na maila zdjęcia jakieś nasze bo te albumy tutaj coś nie działają a na nk Was nie mam. A Wy siebie macie???
ja z nk zrezygnowałam więc i dziewczyn nie mam, jak coś to zawsze jest nasz mail ewentualnie klub którym zarządza Kaś, która się obraziła więc dupa zbita/

Cytat:

ja go nawet troszkę rozumiem, ale to żadne usprawiedliwienie. tak po prostu się nie robi, tak nie wolno

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj tez sie juz posprzecZAŁAM z tż .. moja ciocia mieszka w niemczech i niedaleko mnie stoi mieszkanie od jej rodziców .. i moglibysmy je wynając z tym ze no nie stac nas .. co innego jakby bylo wyremontowane. . meble były .. a tak wszystko my .. mało zarabiamy zeby sie tak porywac ... a tż chyba se sprawy nie zdaje ile wspólne zycie kosztuje ehhhh
Sun a w tym mieszkaniu są 4gołe ściany? a nie możecie się z ciotką dogadać, żeby coś zainwestowała? albo że Wy zainwestujecie, ale jej np. nie będziecie płacić odstępnego? bo nie dość że będzie miała meble to jeszcze jej ktoś będzie pilnował mieszkania.
albo możecie kupować meble itd. na pchlim targu, na gumtree, na allegro. jest masa rzeczy w dobrym stanie, za grosze albo za free. skoro nie macie kasy żeby urządzić je w nowe rzeczy....

u mnie też jest masakra z pogodą sypie śnieg, slisko i wiatr jest jeszcze ale też wolę taką pogodę niż tą ciapę i breję bleeeee

zamówiłam wczoraj w nocy tasiemki na all bo mam zajawkę na te bombki. Myszka dzięki że mi je pokazałaś kupiłam kolejne kule i zamiast uczyć się na zal to ja ślęczę nad tym ale lubię tak podłubać. a efekt jest wow! wczoraj zrobiłam czerowno-zieloną i już wyszła piękna jednak tasiemki są lepsze niż materiał. zjęcia pokażę, jasne że tak ale jak znajdę kabel
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 11:40   #977
Legionistka23
Zakorzenienie

Słoneczko jak to Kato są brzydkie..? bez takich mi tu!! mi się podobają Katowice..i prawda jest taka ze w krak im dalej od rynku tym bardziej brzydko i brudno...

a co to za Centrum Handlowe..? i gdzie ja nic nie wiem :p jak pojadę do szkoły to muszę zobaczyć tą choinkę..

Agatka no ale przeciez wiesz kiedy macie zajęcia o podobnych godzinach..cza wskoczyć w kieckę i sie mu pokazać a co niech chłopak widzi jaka zgrabna jesteś no a czemu był pod Twoją sala..? czekał na Ciebie?

Aś Ty to masz z tymi sąsiadami..
właśnie sobie zrobiłam kawkę napije się któraś ze mna..? a gdzie palnujecie spędzić sylwestra..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-10, 11:46   #978
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem zachwycona wrocławiem i krakowem ale nie chciałabym w tym drugim chyba mieszkac.. za duzo ludzi
a katowice .. moim zdaniem niczym nie zachwycają brudno tak .. ale remont dworca robią to jakos nowoczesniej bedzie i konkurencja dla Silesi z tym Centrum Handlowym heh ;p

jeszcze nie mam wypłaty na koncie ;(
ja zawsze byłam zakochana w Krakowie ale niestety stracił na swoim uroku w momencie kiedy tu zamieszkałam
Wrocław mnie zachwyca! swoim pięknem, czystością, urokiem, tymi małymi uliczkami, krasnalami itd. jedno co mi się tam nie podoba to połączenie w obrębie starego miasta budynków nowoczesnym ze starymi. nie wiem jak można to było tak zhańbić.

a Katowice... to dla mnie wciąż takie śląskie, górnicze, szare miasto. no ale dawno tam nie byłam więc może się wiele zmieniło
.
Stary 2010-12-10, 11:47   #979
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Monia ale on Ci tak plum i wypadł? bo ja muszę sobie wizualizację zrobić
fajnie że kwiatki dostałaś, tak bez okazji? fajny taki mąż

nie pamiętam Twojego poprzedniego ava więc wrzuć zdjęcia na maila
a mój nick jest mocno wprowadzający w błąd, niestety mam 25lat i ani ciut ciut instynktu. wręcz przeciwnie- z wiekiem nasila się anty- instynkt
Gosia proszę Cię Może lepiej jak Monia nam tej wizualizacji oszczędzi..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-10, 11:48   #980
sun in the winter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

Sun a w tym mieszkaniu są 4gołe ściany? a nie możecie się z ciotką dogadać, żeby coś zainwestowała? albo że Wy zainwestujecie, ale jej np. nie będziecie płacić odstępnego? bo nie dość że będzie miała meble to jeszcze jej ktoś będzie pilnował mieszkania.
albo możecie kupować meble itd. na pchlim targu, na gumtree, na allegro. jest masa rzeczy w dobrym stanie, za grosze albo za free. skoro nie macie kasy żeby urządzić je w nowe rzeczy....
sciany nie sa gołe .. jest klika mebli ale typowo .. antycznych ;D jakies kredensy itp .. jedyne co jak narazie ciotka zrobiła taki piecyk gazowy co te mieszkanie ogrzewa.. nie ma na czym spac na czym siedziec .. sciany do malowania panele do połozenia .. ale przed domem jest taki mini mini ogródek
Oni teraz mają troche cięzkie czasy i dobrze wiem ze nie mają zbytnio pięniedzy na remont dlatego go ne robią .. jak przyjedzie po świętach to z nią pogadam .. ehh fajnie by tak było z tż mieszkac zwłaszcza ze mamy takie prace ze po 12 godzin w nich spedzamy .. wiec chociaz te noce by były wspólne.. i poranki )) nie licząc wolnych dni;D

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Słoneczko jak to Kato są brzydkie..? bez takich mi tu!! mi się podobają Katowice..i prawda jest taka ze w krak im dalej od rynku tym bardziej brzydko i brudno...

a co to za Centrum Handlowe..? i gdzie ja nic nie wiem :p jak pojadę do szkoły to muszę zobaczyć tą choinkę..
ta choinka to taka sama lampkowa ze ją tak nazwę ale lepiej wyglada niz te straszydła w tamtym roku na tym niby rynku ;d

jak to nei wiesz nie widziałam wizualizacji jak ma dworzec wyglądac? dworzec z jednej str a z drugiej centrum handlowe cos podobnego jak w krk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Katowice_dworzec_4.jpg (69,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Katowice_dworzec.jpg (125,2 KB, 3 załadowań)

5.09.2008
Stary 2010-12-10, 11:50   #981
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Agatka no ale przeciez wiesz kiedy macie zajęcia o podobnych godzinach..cza wskoczyć w kieckę i sie mu pokazać a co niech chłopak widzi jaka zgrabna jesteś no a czemu był pod Twoją sala..? czekał na Ciebie?

Aś Ty to masz z tymi sąsiadami..
właśnie sobie zrobiłam kawkę napije się któraś ze mna..? a gdzie palnujecie spędzić sylwestra..?
cześć Słońce
ja sięz Tobą napiję, a jakby inaczej?! własnie w tym momencie zaparzyłam

chyba Ci podpadłam z tymi Katowicami a z Krakowem masz rację- tu jest syf, kiła i mogiła. pracuję na Kazimierzu czyli w tej najstarszej zabytkowej dzielnicy, która uważana jest za lansiarską i ogólnie nocne centrum miasta,bo są tu kluby, knajpy itd.
chwalą się nią jak mogą, ale żeby zaprowadzić to porządek to po co? same lumpy, psie gówna na chodnikach, pełno samochodów, poniszczone chodniki, kamienice w w runie, masakra! potencjał jest ogromny szkoda tylko że nie wykorzystany. a trąbią że Kraków to europejska stolica turystyczna
.
Stary 2010-12-10, 11:58   #982
kropelkaa
Zakorzenienie

wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry i uciekam na praktyki zajrze wieczorkiem
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 11:58   #983
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia proszę Cię Może lepiej jak Monia nam tej wizualizacji oszczędzi..?
oj tam... ja tam chciałabym wiedzieć, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić wysikującego kamienia. taki kamień jak w ogródku?
ja to jak sobie nie wyobrażę, nie dowiem się dokładnie to nie wiem.

Cytat:
sciany nie sa gołe .. jest klika mebli ale typowo .. antycznych ;D jakies kredensy itp .. jedyne co jak narazie ciotka zrobiła taki piecyk gazowy co te mieszkanie ogrzewa.. nie ma na czym spac na czym siedziec .. sciany do malowania panele do połozenia .. ale przed domem jest taki mini mini ogródek
Oni teraz mają troche cięzkie czasy i dobrze wiem ze nie mają zbytnio pięniedzy na remont dlatego go ne robią .. jak przyjedzie po świętach to z nią pogadam .. ehh fajnie by tak było z tż mieszkac zwłaszcza ze mamy takie prace ze po 12 godzin w nich spedzamy .. wiec chociaz te noce by były wspólne.. i poranki )) nie licząc wolnych dni;D

jak to nei wiesz nie widziałam wizualizacji jak ma dworzec wyglądac? dworzec z jednej str a z drugiej centrum handlowe cos podobnego jak w krk
Sun no to już trochę jest. nie jest całkiem pusto. wiesz, moja siostra ostatnio kupiłam wielką szafę na all za 10,50zł pewnie że to nie nowoczesna ale stoi i spełnia swoje zadanie
panele można sobie odpuścić, przecież gołej ziemi tam na pewno nie ma tylko może jakieś linoleum,pcv,płytki tip. można kupić jakiś dywan po promocji albo wykładzinę bo jest tańsza. naprawdę są sposoby
a długo z TŻ jesteście razem?
ja po własnych doświadczeniach stwierdzam, że mimo wielu cudownych plusów mieszkanie razem ma kilka minusów niestety dość poważnych które przeciążają szalę na nie
.
Stary 2010-12-10, 12:18   #984
Legionistka23
Zakorzenienie

Gosia nie podpadłaś mi coś Ty a w sumie szkoda bo chętnie bym Ci złoiła pupkę..
ja sobię nawet nie chce tego wyobrażać..co Monia musiała przechodzić przecież to musiał być straszny ból... Gosia szafę za 10.50 nie no Twoja siostra musi być niesamowita

Słoneczko nie wiedziałam nic o tym CH ale super jak będę mieć teraz blisko na zakupki.. eh ja co do mieszkania z Tż też byłam taka chętna a teraz..szara rzeczywistość i proza życia..ciągłe problemy..w sumie to nic już nie zostało z tych pieknych marzeń o wspólnym życiu...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-10, 12:44   #985
gg22
Zakorzenienie

5-tka za bystrość robię siągę na jutrzejsze zaliczenie z materiałów mających 50stron. doszłam do końca i dopiero zauważyłam że są podane przykłądowe pytania testowe..... a ja się katuję z wyłuszczeniem tego co najwazniejsze....wrrrr

Cytat:
1) a w sumie szkoda bo chętnie bym Ci złoiła pupkę..

2) Gosia szafę za 10.50 nie no Twoja siostra musi być niesamowita

3) jak będę mieć teraz blisko na zakupki..

4)eh ja co do mieszkania z Tż też byłam taka chętna a teraz..szara rzeczywistość i proza życia..ciągłe problemy..w sumie to nic już nie zostało z tych pieknych marzeń o wspólnym życiu...
1) coś może się znajdzie jako powód

2) no moja siostra ma smykałkę do takich rzeczy już Wam pewnie mówiłam że ma ksywkę- królowa lumpeksów nie wiem jak ona to robi,ale ja takiej cechy niestety nie odziedziczyłam

3) przecież Ty masz porównywalną drogę do Krk....chociaż wiem że nie lubisz tego miasta ale kiedyś mogłabyś zrobic wyjątek

4) smutne to,ale niestety prawdziwe wiadomo że nie można żyć cały czas chemią i z motylami w brzuchu,ale trzeba siebie bardzo kochać, szanować, rozumieć żeby ta szara rzeczywistość nie wzięła góry
.
Stary 2010-12-10, 12:47   #986
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Gosiaczku dziękuję

Nati ja chętnie wypiję Kawkę
A ja tam uwielbiam Katowice jakoś nie widzę tego brudu ani niczego
Jeszcze mnie się Gdańsk podoba baaaardzo ;p ale jeszcze będzie czas się zachwycać ;p
My z Tż na sylwka nad morzem będziemy z jego znajomymi na jakiejś imprezie a wy ? Jakie macie plany
Stary 2010-12-10, 13:12   #987
Legionistka23
Zakorzenienie

aś ja mam tak samo jakoś nie widzę brudu.. Katowice są piekne
oj no to fajny Wam się szykuje sylwester ja chyba spędzę sylwestra w domku..pod kołderką

Idź Ty Krysiu Ty!! ale dobrze, że w konću to zauważyłaś
Gosia no pewnie, że zrobie wyjątek

oj tak sama chemia to nie wszystko..bo ona zaraz znika jak tylko zobaczysz rano brudne naczynia porozrzucane skarpetki i pusta lodówkę..a na łózku faceta wywalonego do góry brzuchem i przełanczającego kanały od tv... trzeba mieć złotą cieprliwość i kompromis na drugie

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-10, 13:16   #988
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
aś ja mam tak samo jakoś nie widzę brudu.. Katowice są piekne
oj no to fajny Wam się szykuje sylwester ja chyba spędzę sylwestra w domku..pod kołderką

oj tak sama chemia to nie wszystko..bo ona zaraz znika jak tylko zobaczysz rano brudne naczynia porozrzucane skarpetki i pusta lodówkę..a na łózku faceta wywalonego do góry brzuchem i przełanczającego kanały od tv... trzeba mieć złotą cieprliwość i kompromis na drugie
Nati popłakałam się ze śmiechu
Mój Tż jest póki co czyścioszkiem zobaczymy co będzie potem
a kiedy masz zjazd ? idziemy na kawę razem i koniec !
Stary 2010-12-10, 13:48   #989
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

czasem rozwalam sama siebie

ja nie mam żadnych planów na Sylwestra czuję się jak stary rupieć co mu został sylwester z polsatem
.
Stary 2010-12-10, 15:53   #990
Babcia Jaga
Zakorzenienie

mój Tż się śmiał, że jak nie wykombinujemy nic to pójdziemy na Gdyński skwarek i będzie sylwester ze stachurskim więc chyba polsat jest lepszy ;p
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości