|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie dzieki ewalena za namiar na p.Agnieszke! Napewno skorzystam.
Jednak prosze cie o opinie czy taki bukiet, o ktory pytalam bedzie pasowal do mojej sukni (opisalam ja w moim poprzednim poscie). A moze doradzilabys mi cos innego? Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety slubne
Moje propozycje
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
i kolejne wiązanki
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I znalazłam jeszcze taki bordowy Co ty na to???????
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
anja79 bardzo ładna sukienka, taka subtelna i delikatna... ja własnie się zastanawiam nad suknia z ramiączkami też cienkimi.Jestem raczej wąska w ramionach i z drugiej strony chciałabym żeby suknia nieco optycznie zwiększyła rozmiar moich ramion. Mhm.
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo. Znalazłam ja w wypożyczalni za 450 zł od 4 czerwca do 20 czerwca z welonem.
|
|
|
|
#967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:56 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez anja79 Czas edycji: 2007-02-26 o 15:48 |
|
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Ja wybrała bym jasny - jeszcze będę szukała propozycji dla Ciebie. Całuski
A co powiedziała byś o pirwszym - kolor cantedeski=kalii może być dowolny i nie muszą być na górze - dwie wysunięte na dole i jedna wkomponowana w główkę,wystarczy. Taka będzie także doskonale pasowała.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:57 Powód: post pod postem |
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak tez myslalam, ale chcialam znac opinie fachowca! Bardzo ci dziekuje ewalena! Jak to dobrze, ze sa tacy ludzie jak ty, chcacy niesc bezinteresowna pomoc innym..... Dziekuje i pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mogę się powołać na Ciebie? Jeśli wyrazisz zgodę, to skrobnę Ci PW z prośbą o Twe imię (chcę mieć pewność, nie nick ), by Pani Ania nie miała problemów ze skojarzeniem, od kogo jestem A jeśli konwalie nie wypalą, to marze o bukiecie podobnym do tego, jaki wcześniej załączyłaś (poniżej) Wprawdzie nie jestem ognista brunetką, ale własną bladość i biel kreacji ślubnej będę łamać właśnie ukochaną czerwienią.
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Z tych trzech właśnie pierwszy mi się podoba najbardziej. Tylko ciekawe czy w Lublinie coś takiego zrobią?
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
A pasowałyby do tego pierwszego bukietu zamiast kalii storczyki też w kolorze takiego różu? Sukienkę mam całą pokrytą koronką więc kształt chyba by pasował.
pozdrawiam
|
|
|
|
#974 | |||
|
Zadomowienie
|
Nie jestem przekonana - duży storczyk musiał by być umieszczony na specjalnie preparowanym drucie - nie to będzie zle i tandetnie wyglądało. Jeśli możesz pokaż nam sukienkę lub styl. TO coś wzmyślimy !
Cytat:
Cytat:
Jeśli góra strojna to proponuję coś wydłużonego i bardzo lekkiego ze względu na organdynę czy ma sz jakiś preferowany kolor? Co do idealnego to pewnie będzie trudno. Ja sobie wymyśliłam bukiet do twojej kremowej sukni-podstawą jest ten bukiet z kremowych róż i różowej kalii-zmodyfikowała bym górę tak aby góra była okrągła w więc tam same róże, jeśli patrzymy na bukiet jak na fotografii to z lewej strony kopułki z róż poniżej połowy dwa łebki kalii skierowane kielichem do dołu, a po przeciwnej stronie czyli po prawej jak patrzysz na fotografię wzchodzą kalie z łodygami wygiętymi tak jak cięcie na sukience czyli lekki łuk łodyg i kielichów w stronę lewę. Oczywiście prawdziwa wiązanka będzie lustrzanym odbiciem tego co napisałam. Może coś zrozumiesz ale nie potrafię tego ubrać w inne słowa Cytat:
Coś się nie wkleja! prześlę go prywatnie Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:57 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Ewalena a powiedz proszę co to za "sianko" w tym pieknym bukieciku? Rozumiem że oprócz kalii jest tu jeszcze storczyk, a co byś powiedziała żeby zastąpić go orchideą a dokładnie gdybym pomyliła nazwy chodzi o kwiat z tego drugiego bukietu? Co myślisz o takim połączeniu?
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
Wow!
Kwiatuszkowy zawrót głowy jeśli chodzi o moją sukieneczkę to niestety nie mam zdjęcia. Jest trochę podobna do tej tylko biała, cała góra jest z koronki wysadzanej kamyczkami Svarowskiego więc dosyć bogato wygląda a dół jest z cieniutkiej organtymi podebrany na wysokości uda i w tym "trójkącie" na dole który się tworzy po podpięciu jest ta sama koronka co na górze ![]()
|
|
|
|
#980 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I co ztym idealnym bukietem?Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:58 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#981 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Ja marze o bukiecie z biełej eustomy dlugim ale nie jakims rozlozystym, sukienke mam ksieżniczkowatą. Myśle o kolorach biało - złotych, gdyż moj narzeczony wystąpi w mundurze marynarki wojennej, a tam sa złote sznury i guziki ozdobne. Nie chce dodawać innego koloru. Jak macie jakies ciekawe pomysły lub zdjęcia to wklejajcie. Z góry dziekuję za wszelkie pomysły.
Sukienka podobna do tej poniżej. |
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
Ewalena a nie masz moze jakiejs znajomej florystki w Kielcach?
Dziekuje za zdjecia tu wklejone, bardzo mi sie przydadza.
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Jaki bukiet będzie pasował do tej sukienki?
kolekcja20.jpg Poradzcie proszę... Ja myślałam o czymś w tym stylu: 4.jpgfbp156-l.jpglavenderrose.jpgn5.JPG
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super odważna sukienka - zobacz czy ta cienka jest w stylu o który Ci chodyi - ta jest kolorowa,ale może być biało złota. |
|
|
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz pasję jak ja i pewnie troszkę klientek może one znają kogoś zdolnego. Jeśli jesteś z Wrocławia zadzwoń do Agnieszki Mitko (namiary w poprzednich postach) może kogoś poleci w Kielcach, a Wy we Wrocławiu nawiążecie wspłpracę i będziecie polecać sobie klientki. Tiarko, a jaka to suknia - strasznie jestem ciekawa Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:59 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#987 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Az taka odwazna to nie jestm, niech to co jest pod sukienka bedzie dla meza Dzieki serdeczne za zdjecia. Dziewczyny jak co jeszcze znajdziecie, to wklejajcie. Aha, wiecie może, czy eustoma jest w czerwcu, czy to raczej jesienny kwiat? pozdrawiam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
Juz wklejam fote
Wklejam tez bukiet jaki chce, tylko bez tych wywijasow, bo za strojnie bedzie, troche mu dodam krysztalow swarowskiego na druciku najwyzej.Buziaczki
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko, czy z tym niebieskim nie będzie za mdło.
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz milly tak się tylko zastanawiam czy do tego bolerka (tzn ono ma taki odcień bardzo ciepły-jeśli oczywiście wybrałaś ecru) będzie pasował ten chłód niebieskości. No chyba że na zasadzie kontrastu Ale w sumie to sama nie wiem. Chyba bardziej pasują mi te które wkleiłaś w kolorach ciepłych, chociaz ten niebieski jest naprawdę bardzo piękny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.