Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads ) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-20, 13:07   #961
basiao84
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Winyl, na Trollową bransoletkę wchodzą koraliki Pandory Kruka i Apartu a więc na 99% wejdą też i inne.
Koraliki z Trollbeads mają najmniejszą średnice dziurki a wiec i bransoletka ma stosunkowo małą średnicę
Generalnie do Trollowej Bransoletki koraliki można dobierać bez problemu. Gorzej w drugą stronę tzn. Trollwe koraliki na inne bransoletki. Wiem (sprawdzałam osobiście) że Murano z Trollbeads bez problemu wchodzi na bransoletkę z Apartu.
Dziękujemy za rozwianie wszelkich wątpliwości!
basiao84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 13:21   #962
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
wąż morski w katalogu on line wygląda całkiem inaczej a u ciebie mnie zaciekawił
dziekuję

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

ciekawe jak tam zakupy wrocławianek ?
Magda a ty dotarłaś do Bonarki ? (...)
Na węża morskiego to dopiero dziewczyna ze stoiska Trollbeads zwróciła moją uwagę. W katalogu wygląda tak średnio. Podobnie z resztą jak i Uśmiechnięty Cylinder , w katalogu tak sobie a na żywo ...
Wiele też zależy od odpowiedniego doboru koralików; koralik może zarówno wiele zyskać jak i wiele stracić w zależności od tego z jakimi "sąsiaduje"

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez basiao84 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za rozwianie wszelkich wątpliwości!
Proszę bardzo
Twoja bransoletka jest rewelacyjna !!!
Fajnie że ktoś pokazał koraliki z Kruka bo są bardzo ciekawe. Już raz pokusiłam się nawet o stwierdzenie ze niektórych nie powstydziło by się nawet Trollbeads
Nie rozumiem tylko dlaczego tak fatalnie eksponują je na swojej stronie internetowej, aż mam ochotę do nich w tej sprawie napisać.
A co do marki Adore, to w sklepie dowiedziałam się, że nie jest to osoba marka ale własna kolekcja Kruka pod nazwą Adore.
Na te koraliki z kwiatuszki sama mam ochotę. Z Trollami będą się świetnie komponować bo to też oksydowane srebro i podobny charakter

Edytowane przez magdadro
Czas edycji: 2010-11-20 o 13:25
magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 13:27   #963
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Koniczynka jest za 69pln.
Na stronie faktycznie, kiepskie zdjęcia są, ale podaję link: http://wkruk.pl/product-pol-2307277-W-KRUK-Beads.html
O rany, nie postarali się . Zawieszka wygląda super, a na stronie bez rewelacji. Dzięki za wszystkie odpowiedzi .
Cytat:
Winyl, na Trollową bransoletkę wchodzą koraliki Pandory Kruka i Apartu a więc na 99% wejdą też i inne.
Koraliki z Trollbeads mają najmniejszą średnice dziurki a wiec i bransoletka ma stosunkowo małą średnicę
Generalnie do Trollowej Bransoletki koraliki można dobierać bez problemu. Gorzej w drugą stronę tzn. Trollwe koraliki na inne bransoletki. Wiem (sprawdzałam osobiście) że Murano z Trollbeads bez problemu wchodzi na bransoletkę z Apartu.
Naprawdę? No to chyba zbankrutuję . Aczkolwiek jest to świetna informacja . Dziękuję .
Cytat:
winyl wydaje mi sie ze 4cm ma koralik
a ta nutka to Pandora ? bo ew moglabm podejsc i przymierzyc na bransoletke
Tak, ta nutka jest z Pandory . Jeśli będziesz to przy okazji możesz sprawdzić, byłoby świetnie . Ale jakbyś miała specjalnie po to iść, to się nie fatyguj, to nie jest jakaś sprawa nie cierpiąca zwłoki .
Cytat:
Na węża morskiego to dopiero dziewczyna ze stoiska Trollbeads zwróciła moją uwagę. W katalogu wygląda tak średnio. Podobnie z resztą jak i Uśmiechnięty Cylinder , w katalogu tak sobie a na żywo ...
Wiele też zależy od odpowiedniego doboru koralików; koralik może zarówno wiele zyskać jak i wiele stracić w zależności od tego z jakimi "sąsiaduje"

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Proszę bardzo
Twoja bransoletka jest rewelacyjna !!!
Fajnie że ktoś pokazał koraliki z Kruka bo są bardzo ciekawe. Już raz pokusiłam się nawet o stwierdzenie ze niektórych nie powstydziło by się nawet Trollbeads
Nie rozumiem tylko dlaczego tak fatalnie eksponują je na swojej stronie internetowej, aż mam ochotę do nich w tej sprawie napisać.
A co do marki Adore to w sklepie dowiedziałam się że nie jest to osoba marka własna kolekcja Kruka pod nazwą Adore.
Na te koraliki z kwiatuszki sama mam ochotę. Z Trollami będą się świetnie komponować bo to też oksydowane srebro i podobny charakter
Tak, tak , też mi się bardzo podoba ta bransoletka i też uważam, że ładne te kurkowe koraliki i kiepsko je eksponują .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 13:28   #964
magdadro
Rozeznanie

Ania_trojaczki do Bonarki wybieram się dziś lub jutro. Pokrzyżowały mi się bardzo plany i musiałam skrócić swój wyjazd. Jedyny pozytywny aspekt tego wszystkiego to to, że skorzystam z Trollowego rabatu.

Stary 2010-11-20, 13:44   #965
paulina95
Wtajemniczenie

Tinka*, ładniutka ta Twoja Pandorka
basiao84, śliczna bransoletka, taka elegancka, a zarazem urocza
VLS, koniecznie pokaż fotki swoich nowych zdobyczy!

Wiecie co dziewczyny, przez Was cały czas myślę o Pandorce i już sama nie wiem czy ją kupować czy nie

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 13:47   #966
basiao84
Wtajemniczenie

Ja także uważam, że na stronie Kruka naprawdę kiepskie foty beadsów są. Mogliby się bardziej postarać.

Hmm, ja te elementy z Kruka znalazłam bez problemu na stronie Tedory. Nie kumam, dlaczego twierdzono, że to własna linia Kruka. Nawet na koralikach jest napis "Tedora" ! chyba, że oprócz Tedory, mają jeszcze Adore? Zbyt skomplikowane dla mnie, chyba!
Stary 2010-11-20, 13:57   #967
kluczymordka
Rozeznanie

Dziewczyny,
wczoraj byłam na nocy zakupów w poznańskiej Plazie i według mnie promocja w Pandorze to była straszna lipa
Za zakupy za 245 zł był koralik za 99 zł gratis, ale te gratisy były tylko trzy do wyboru, w dodatku prawdopodobnie takie , które się słabo sprzedają ( według mnie po prostu brzydkie).

Za to miła niespodzianka była w YES bo było aż 15 % rabatu ,
więc oczywiście skorzystałam z okazji
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 14:01   #968
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
wczoraj byłam na nocy zakupów w poznańskiej Plazie i według mnie promocja w Pandorze to była straszna lipa
Za zakupy za 245 zł był koralik za 99 zł gratis, ale te gratisy były tylko trzy do wyboru, w dodatku prawdopodobnie takie , które się słabo sprzedają ( według mnie po prostu brzydkie).

No i co kupiłaś?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 14:05   #969
kluczymordka
Rozeznanie

Kupiłam bukiet ze złotą wstążką i aniołka
Miałam jeszcze ochotę na muszelkę z rozgwiazdą, ale niestety nie było.

Przyjemnie było przy okazji zakupów popatrzeć na bransoletki
innych klientek
Stary 2010-11-20, 14:15   #970
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
winyl wydaje mi sie ze 4cm ma koralik
a ta nutka to Pandora ? bo ew moglabm podejsc i przymierzyc na bransoletke
Gdzies czytalam na facebooku pandory że koraliki wszystkich marek wchodzą na Pandorkę, ale Pandorka nie wchodzi na Trollbreads.

Swoją drogą widziałam tę nutkę w sklepie i jest baaardzoo... mała prawie niewidoczna..

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 14:22   #971
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

A to dziwne, u mnie do Pandory za zakup min. 200zł dawali murano gratis i chyba było można wybrać, bo aż do północy kolekji były nieziemskie i każdy wychodził z zakupem Chociaż, murano akurat to wszystkie chyba są ładne

Za to do Yes było u mnie tylko 10%, zainteresowanie więc też nikłe, nie popisali się
A widziałaś może w Yes już świąteczne zawieszki?
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 14:29   #972
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Ja także uważam, że na stronie Kruka naprawdę kiepskie foty beadsów są. Mogliby się bardziej postarać.

Hmm, ja te elementy z Kruka znalazłam bez problemu na stronie Tedory. Nie kumam, dlaczego twierdzono, że to własna linia Kruka. Nawet na koralikach jest napis "Tedora" ! chyba, że oprócz Tedory, mają jeszcze Adore? Zbyt skomplikowane dla mnie, chyba!
no tak, to ja przekręciłam nazwę na Adore
sorry dziewczyny za zamieszanie.....
niemniej taką informację dostałam w jednym z salonów Kruka, tzn iż jest to ich własna kolekcja, dziwne ...
czyżby aż tak personel był niezorientowany ???
Nawet we własnym sklepie internetowym podają nazwę W.Kruk beads (a nie Tedora beads) podczas gdy dla Chamilia używają nazwy Chamilia Beads......

Stary 2010-11-20, 14:39   #973
basiao84
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak, to ja przekręciłam nazwę na Adore
sorry dziewczyny za zamieszanie.....
niemniej taką informację dostałam w jednym z salonów Kruka, tzn iż jest to ich własna kolekcja, dziwne ...
czyżby aż tak personel był niezorientowany ???
Nawet we własnym sklepie internetowym podają nazwę W.Kruk beads (a nie Tedora beads) podczas gdy dla Chamilia używają nazwy Chamilia Beads......
E tam, żadne zamieszanie.
A może o rodzaj współpracy chodzi? Bo z oferty Chamilii można chyba w Kruku kupić wszystko, co w katalogu do znalezienia jest. A z Tedory tylko wybrane elementy?
Stary 2010-11-20, 14:39   #974
kluczymordka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
A to dziwne, u mnie do Pandory za zakup min. 200zł dawali murano gratis i chyba było można wybrać, bo aż do północy kolekji były nieziemskie i każdy wychodził z zakupem Chociaż, murano akurat to wszystkie chyba są ładne

Za to do Yes było u mnie tylko 10%, zainteresowanie więc też nikłe, nie popisali się
A widziałaś może w Yes już świąteczne zawieszki?
Ja bym też wolała murano jako gratis
Jak byliśmy w Pandorze to oprócz nas były trzy klientki ,
za to w Yes trzeba było trochę postać , żeby dorwać kogoś z obsługi.
W Aparcie kupowałam charmsa dla siostrzenicy i tam też było dosyć tłoczno, ale było kilkoro sprzedawców, więc nie trzeba było długo czekać.

Niestety nie wiem czy w YES były świąteczne zawieszki , charmsy oglądałam tylko w Aparcie .

Edytowane przez kluczymordka
Czas edycji: 2010-11-20 o 14:41
Stary 2010-11-20, 14:44   #975
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Gdzies czytalam na facebooku pandory że koraliki wszystkich marek wchodzą na Pandorkę, ale Pandorka nie wchodzi na Trollbreads.

Swoją drogą widziałam tę nutkę w sklepie i jest baaardzoo... mała prawie niewidoczna..
ale jest wlasnie odwrotnie, koraliki wszystkich marek wchodzą na trollbeads, a ich koraliki nie wchodzą na pandore. trole mają najwęższą średnicę i dlatego nie wejdą na wszystko. na pandore na pewno nie - sprawdzałam, mama tżta ma pandore
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 15:07   #976
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
ale jest wlasnie odwrotnie, koraliki wszystkich marek wchodzą na trollbeads, a ich koraliki nie wchodzą na pandore. trole mają najwęższą średnicę i dlatego nie wejdą na wszystko. na pandore na pewno nie - sprawdzałam, mama tżta ma pandore
Aha, to przepraszam za pomyłke.
Czytałam, jak jedna z dziewczyn pisała że tu mam cytat: " Troll beads will fit on Pandora but Pandora won't fit on Troll. Be aware if you put any other brand of bead on your bracelet and something happens I think that cancels the warranty."
Czyli tez sie pomyliła...
Wersja ostateczna: Wszystko pasuje na Trollbreads, ale na Pandore nie wchodzą tej firmy koraliki.

Stary 2010-11-20, 15:45   #977
xxenia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Nie zapomniałam, juz wklajam fotki...
Przy okazji, kobieto jak ty szalejesz koraliki super !!

Oto moja pandora, prosze o wyrozumiałość ma dopiero 4 dni
Serduszko oraz bransoletka są kupione w Yes a pszczółka w Pandorze.
Mam natomiast dwa koraliki przywiezione kilka dni temu z Teneryfy. Wiem ze są nieoryginalne ale mam do nich sentyment, bo kupione na wakacjach
Ostatni, taki gruby czarny dostałam w zestawie wraz z bransoletką od włoskiego producenta półfabrykatów (oni kochają tam wyrabiać pandoro-pochodne produkty..) ale to tylko na chwilę go zalozylam do zdjecia. Nie nosze go na codzień.
Chciałam dokupić klipsy ale sie wstrzymam, w grudniu (tzn. juz za dwa tyg. dokupie sobie jakiegos charmsa) i wtedy już klipsy beda porzebne.
Ale cuda, bardzo mi się podoba Twoaj bransoletka jest po prostu słodka.
Ciemny stonowany kolor zawsze do wszystkiego Ci będzie pasował.
Tak jak pisałaś ja też już dostaję wariacji, postanowiłam, że chcę mieć każdy kolor, a w związku z tym, że musiałabym wydać za dużo kasy w Poandorce, to muszę inaczej sobie radzićdlatego alternatywą są moje kochane koraliki na <wymoderowane>
ZBLIŻAJĄ SIĘ ŚWIĘTA WIĘC OKAZJI BĘDZIE OJ BĘDZIE! CHCĘ TEŻ SWOJEJ BRATOWEJ SKOMPONOWAĆ WIĘC BĘDĘ CHCIAŁA PROSIĆ CIĘ O RADĘ MOGĘ?!! POZDROWIONKA

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2010-11-20 o 17:40
xxenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 16:27   #978
kluczymordka
Rozeznanie

Dziewczyny,
powiedzcie mi czy ten koralik z Trollbeads trollątko na kuli
jest w realu równie śliczny ?

A może któraś go posiada i wklei fotkę ?
Stary 2010-11-20, 17:02   #979
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxenia Pokaż wiadomość
Ciemny stonowany kolor zawsze do wszystkiego Ci będzie pasował.
Tak jak pisałaś ja też już dostaję wariacji, postanowiłam, że chcę mieć każdy kolor, a w związku z tym, że musiałabym wydać za dużo kasy w Poandorce, to muszę inaczej sobie radzićdlatego alternatywą są moje kochane koraliki na <wymoderowane>
ZBLIŻAJĄ SIĘ ŚWIĘTA WIĘC OKAZJI BĘDZIE OJ BĘDZIE! CHCĘ TEŻ SWOJEJ BRATOWEJ SKOMPONOWAĆ WIĘC BĘDĘ CHCIAŁA PROSIĆ CIĘ O RADĘ MOGĘ?!! POZDROWIONKA
Dziękuję
Oczywiscie kochana postaram Ci się pomóc. Jak nie ja, to pewnie nie jedna wiżażanka
A swoją drogą taki prezent to super sprawa, na pewno sie ucieszy.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Fakt jest taki, że sama chyba nie jestem slodka więc kupuje taki pierdółki jednym słowem dosładzam się

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2010-11-20 o 21:54

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 17:24   #980
Tuna
Raczkowanie

Cytat:
to jest taki osobny kupon 10cmx20cm
Dziewczyny, a kiedy dostałyście te kupony? Ciekawe na jaką kwotę trzeba było mieć zakupy,żeby je przysłali, a może to zależy od czasu kiedy jest się stałym klientem Apartu?

Edytowane przez Tuna
Czas edycji: 2010-11-20 o 17:25
Tuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 17:35   #981
sorina
Zakorzenienie

Wróciłam dopiero z Wrocławia Zmęczona ale ile się nakupowałam Poza ciuchami i kosmetykami to oczywiście charmsy

Byłam juz o 20 w renomie ludzi nie było oglądnęłam co mają. Pingwinka sprzedali ostatniego w tym dniu nie było też domku pokrytego śniegiem Wybrałam więc dla siebie miśka, sfinksa, budkę i siostra namówiła mnie na kieliszek szampana i bardzo ładny jest
Koleżance wzięłam tancerkę czerwoną i chcałąm filiżankę ale ona taka maleńka była więc siostra namówiła mnie na torcik zamiast tej filiżanki Pani powiedziała że mogą już to dla mnie zapakowac i zebym o 21 przyszła i kupił z tym 20% rabatem Kolejek i tak nie było. Dziś odebram jeszcze czarną szpilkę z YES

W yes nie dostali jeszcze świątecznych, a garbusek w Aparcie jest taki jak na zdjęciu na stroni Apartu

Stan charmsów na dziś 44
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 17:39   #982
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
kukuiihawaii bedziesz na pewno zadowolona, ja jestem bardzo zadowolona,
i gdziekolwiek ide nie moge sie z nimi rozstac
jak dojda twoje pokaz fotki
pozdro,
Użytkowniczka xxenia została zbanowana za notoryczny marketing szeptany i polecanie sklepu internetowego w praktycznie każdym swoim poście
Stary 2010-11-20, 17:41   #983
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Wróciłam dopiero z Wrocławia Zmęczona ale ile się nakupowałam Poza ciuchami i kosmetykami to oczywiście charmsy

Byłam juz o 20 w renomie ludzi nie było oglądnęłam co mają. Pingwinka sprzedali ostatniego w tym dniu nie było też domku pokrytego śniegiem Wybrałam więc dla siebie miśka, sfinksa, budkę i siostra namówiła mnie na kieliszek szampana i bardzo ładny jest
Koleżance wzięłam tancerkę czerwoną i chcałąm filiżankę ale ona taka maleńka była więc siostra namówiła mnie na torcik zamiast tej filiżanki Pani powiedziała że mogą już to dla mnie zapakowac i zebym o 21 przyszła i kupił z tym 20% rabatem Kolejek i tak nie było. Dziś odebram jeszcze czarną szpilkę z YES

W yes nie dostali jeszcze świątecznych, a garbusek w Aparcie jest taki jak na zdjęciu na stroni Apartu

Stan charmsów na dziś 44
Gratuluję zakupów Szczególnie szpilka i budka w moim guście
To ile zaoszczędziłaś?

Świątecznych w Yes zapewne jeszcze nie było?
Stary 2010-11-20, 17:48   #984
Ćwirka
ćwir ćwir

A użytkowniczka KukuiHawaii dziedziczy bana po xxeni, ponieważ to jedna i ta sama osoba
Stary 2010-11-20, 17:53   #985
Spaza
Zakorzenienie

Witam

Dziś zakupiłam moją pierwszą pandorę (srebrną branzoletkę, fioletowego koralika Murano w kwiatki, i dwie srebrne zawieszki), jutro pochwalę się na wątku zdjęciami i oczywiście mam już ochotę na kolejne
w związku z tym mam pytanie- czy beadsy z apartu pasują na pandorę? i z kruka? zakochałam się w koniczynce pokazywanej na wcześniejszej stronie
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 17:55   #986
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Użytkowniczka xxenia została zbanowana za notoryczny marketing szeptany i polecanie sklepu internetowego w praktycznie każdym swoim poście
Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
A użytkowniczka KukuiHawaii dziedziczy bana po xxeni, ponieważ to jedna i ta sama osoba

tez mi sie cos nie podobaly te posty, ale nic sie nie odzywalam bo w sumie kazda tutaj ryczy z zachwytu nad swoimi zakupami
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 17:58   #987
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:

tez mi sie cos nie podobaly te posty, ale nic sie nie odzywalam bo w sumie kazda tutaj ryczy z zachwytu nad swoimi zakupami
Też mi się tak wydawało I z tych samych powodów sie nie odzywałam
Stary 2010-11-20, 18:08   #988
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydawało I z tych samych powodów sie nie odzywałam
Zgłaszajcie takie budzące wątpliwości posty Nie jest miłe robienie z nas wariatek i prezentowanie własnego asortymentu jako niby-klientka. Poważne firmy i sklepy się reklamują i za reklamę płacą, a nie wchodzą tylnymi drzwiami i rozmawiają same ze sobą na forum
Stary 2010-11-20, 18:09   #989
sorina
Zakorzenienie

Mirell nie ma jeszcze carmsó świątecznych w YES Powiedzieli mi że nie wiedzą kiedy dostaną i na razie tylko przez ich stronę można zamówić.

Zaoszczędziłm 80 zł a gdybym kupiłą domek to było by 100 zł

Chyba za tydz jest noc zakupów w Auchan a tam też apart
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 18:17   #990
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Sorina, jaki ładny szampan Cudne zakupy!
Wczoraj u mnie było pełno ludzi na Nocy Zakupów, ale ja szybko wzięłam TŻ pod pachę i jako pierwsza weszłam do Apartu Miły Pan mnie obsługiwał - oczywiście wszystko co chciałam to miał gdzieś pod ladą i mi wyciągał A za mną gigantyczna kolejka się ustawiła

Co do Xxeni - już raz jej zwróciłam uwagę, że to wygląda jak reklama, a ona nic
Dziękujemy Ćwirko
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości