Mariza - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 10:05   #961
Loreen
Zadomowienie

Dot.: Mariza

W związku z tym, że dostaję dużo wiadomości na PRIV dot. warunków i pytań np. "po co mi sponsorka" czy "jakie są warunki dla konsultantek", chcę to zebrać jednym miejscu .

Najważniejsze informacje :
Regulamin Klubu Mariza (http://strefamariza.pl/files/regulamin_klubu_mariza.pdf)
oraz:
Plan Marketingowy (http://strefamariza.pl/files/plan_ma...owy_mariza.pdf)

Co ważne : NIE MUSISZ WPŁACAĆ ŻADNEGO "WPISOWEGO", ANI KUPOWAĆ ZESTAWU STARTOWEGO !!!!

Resztę wiadomości wykasowałam - była by to darmowa reklama MLM.

Moje topiki na Wizażu:
SZYDEŁKOWE DLA LALEK BARBIE I TONNER

Należę do Polskiego (zamkniętego) Forum Lalek DollPlaza

Konsultantka AVON od 2000 roku do dziś

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2012-07-16 o 16:06
Loreen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 12:52   #962
Karolina19x
Przyczajenie

Arrow Dot.: Mariza

Jeżeli któraś z Was szuka konsultantki z Bydgoszczy to zapraszam upusty na wszystkie kosmetyki i próbki przy zakupach kontakt najlepiej na karolina18x@wp.pl lub mój nr gg 5494154 Pozdrawiam Karolina
Karolina19x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 19:52   #963
stokrotka1805
Raczkowanie

hej
czy jest jakaś konsultantka z Krakowa,
Skawiny bądź okolic??
chciała bym wypróbować te kosmetyki

pozdrawiam i proszę
o odpowiedź najlepiej
na pw
stokrotka1805 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-10, 00:14   #964
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Cześć dziewczyny,

Ja też jestem nową konsultantką z Warszawy.
Od jakiegoś czasu sama używałam ich kremów. Kupowałam na Allegro ale od maja postanowiłam sama się zająć sprzedażą Wychodzi taniej Nigdy wcześniej by mi to do głowy nie przyszło
Narazie firma mi się podoba. Babeczki, które mnie zaprosiły są świetne... doradzają, widać że znają się na rzeczy

Głupio tak wychwalać firmę ale wydaje mi się że warto. Uwielbiam kosmetyki naturalne a przynajmniej te co miałam takie się wydawały. Widzę, że wątek już od dawna się ciągnie i pewnie większość z Was sama się już przekonała i ma swoje ulubione kremy i żele itp... ale pojawiają się coraz to nowe. Mieszkam na Bielanach. Jeśli któraś ma blisko to zapraszam na kawę i oklepywanie

Jeśli są dziewczyny z Warszawy zainteresowane podotykaniem i wklepaniem kosmetyków to zapraszam do siebie. Szczegóły na privie.

A i 15-20 czerwca będę we Władysławowie Może tam też się spotkamy. Na pewno wezmę swój ulubiony zestaw ale jak ktoś poprosi to i z całą walizeczką podjadę

Pozdrawiam wszystkie wielbicielki Marizy
dudki3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-10, 09:47   #965
Ri Ri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dudki3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Głupio tak wychwalać firmę ale wydaje mi się że warto. Uwielbiam kosmetyki naturalne a przynajmniej te co miałam takie się wydawały.
A które to kosmetyki uważasz za naturalne? Ja byłam przekonana, że jednak są naszpikowane SLS-ami i parabenami.
Ja mam kilka produktów które lubie z Marizy, ale jakaś rewolucja kosmetyczna to to nie jest.
Ri Ri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-10, 13:22   #966
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dziewczyny a może zróbmy zamówienie grupowe? Te które nie mają zamówień a chciałyby coś zamówić i te które chciałyby kupić i wypróbować kosmetyki koszty przesyłki by trzeba było tylko pokryć co Wy na to?
Stary 2012-06-11, 12:23   #967
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Ri Ri
Może się rzeczywiście zapędziłam .. . w sumie wszystko jest chemią Jako konsultantka mogę korzystać z darmowych poradnaszej firmowej kosmetyczki. Wysłałam jej zapytanie e te sls. Parabenów w składzie nie widzę. Przynajmniej wśród moich zbiorów. A już trochę posiadam marizowych kosmetyków. Napiszę Wam co mi ta nasza kosmetyczka odpisze
Ja bardzo lubię żele do mycia ciała z serii SPA (mój faworyt to greipfrut), fajne też masła do ciała i sole do kąpieli mają. Pięknie pachną co szczególnie wieczorem docenia mój małżonek _
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w kosmetykach kolorowych bo bardzo mało się maluję i na razie korzystałam tylko z podkładu oil free. Taniutki, lekki chociaż raczej nie nadaje się dla osób, które chciałyby coś więcej ukryć. Raczej delikatnie tonuje. Ja nie nakładam zbyt dużo. Używam też pudru w kulkach rozświetlającego ciemnego Według mnie super kombinacja.
A ty jakie lubisz ich kosmetyki?

A ty, które lubisz?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Anna1987, myślę że to świetny pomysł Warto tylko dobrać się jakoś miastami albo chociaż regionami.

Ja jestem z Warszawy z Bielan/Żoliborza/Centrum

Ty miałabyś chyba daleko ale może planujesz wycieczkę do stolicy.

Ja zbieram zamówienie i napiszę Wam kiedy będę realizować zamówienie. Aby była darmowa wysyłka trzeba zamówić za przynajmniej 200 zeta. A więc moje drogie do dzieła

Mariza każdej konsultantce pomaga utworzyć stronę. Bardzo fajna sprawa
konarska.klubmariza.pl

Można tam znaleźć katalog i wiele innych ciekawych informacji.
Stary 2012-06-11, 15:17   #968
Agneskaa
Raczkowanie

Jestem konsultantką Marizy z Legnicy.
Jeśli ktoś będzie miał ochotę coś zamówić, to proszę pisać
Agneskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 11:43   #969
Ri Ri
Raczkowanie

J lubię podkład balansujący. Lubiłam też podkład mineralny. Z tej serii mam też puder ryżowy i złoto maroka i we wszystkich trzech kosmetykach z tej serii połamały mi się opakowania. Musiałam wyrzucić.. Lubię masło poziomkowe. Kremy do rąk i do stóp są słabiutkie. Kremy do twarzy też raczej nie najwyżsej jakości. Zwłaszcza te awokado, żen-szeń, w końcu te kremu po rabacie koszują ok. 4 zł, więc czego się spodziewać.

Bardzo chwalone są peelingi z marizy. Często dziewczyny zamawiają jeden po drugim. Ja jeszcze nie próbowałam. No i olejek to też hit.
Stary 2012-06-13, 11:19   #970
Loreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ri Ri Pokaż wiadomość
J lubię podkład balansujący. Lubiłam też podkład mineralny. Z tej serii mam też puder ryżowy i złoto maroka i we wszystkich trzech kosmetykach z tej serii połamały mi się opakowania. Musiałam wyrzucić.. Lubię masło poziomkowe. Kremy do rąk i do stóp są słabiutkie. Kremy do twarzy też raczej nie najwyżsej jakości. Zwłaszcza te awokado, żen-szeń, w końcu te kremu po rabacie koszują ok. 4 zł, więc czego się spodziewać.

Bardzo chwalone są peelingi z marizy. Często dziewczyny zamawiają jeden po drugim. Ja jeszcze nie próbowałam. No i olejek to też hit.
Skakałaś po tych opakowaniach? Ja jako konsultantka/sponsorka mam prawie wszystkie kosmetyki i jeszcze żadne opakowanie mi się nie połamało.

Co do kremów do stóp to wręcz przeciwnie. Klientki są zachwycone działaniem np. kremu na pękające pięty. Wspaniale pachnie, a przy używaniu codziennie (tak należy go używać) po 4-5 dniach skóra stóp robi się delikatna, a wszystkie spękania zaczynają się zlewać.

Proszę przeczytajcie zanim wydacie negatywną opinię o tanich kosmetykach dostępnych na rynku .....ja to już dawno wiem.....a Wy poczytajcie...Cena nie świadczy o jakości

http://www.fakt.pl/Ile-kosztuje-prod...,158065,1.html

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 574840_156677514463125_1119698330_n.jpg (42,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 030.jpg (65,4 KB, 22 załadowań)

Moje topiki na Wizażu:

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2012-07-16 o 16:07
Stary 2012-06-13, 15:22   #971
Kreskania
Przyczajenie

Witam

Jestem tu nowa - dwa dni zajęło mi przeczytanie wszystkich postów na forum .
Chciałabym Wam wszystkim podziękować szczególnie za informacje oraz opinie dotyczące jakości poszczególnych produktów.

Teraz ja podzielę się z wami swoją opinią:
1. Paleta cieni do powiek Soft&Colour - dla siebie wzięłam "niebieskości". Uważam, że za tę cenę są naprawdę super - dobrze się rozprowadzają, długo trzymają i nie osypują oraz nie zbierają w zagłębieniu oka. Bez wahania porównałabym ich jakość z cieniami FM z lekkim nawet plusem na korzyśc Marizy - a cena jednak o połowę niższa i wybór kolorów znacznie bogatszy. Jestem pod wrażeniem!

2. Ekstrakt z alg - Krem ujędrzniający pod oczy i na powieki.
Nieprawdopodobne - dotychczas nie mogłam używać żadnego kremu do oczu, gdyż każdy mnie szczypał i powodował łzawienie. Ten spisał się dobrze pod tym względem, a dodatkowo rano miałam naprawdę zupełnie inne oczy - jakieś takie bardziej wypoczęte, skóra na powiekach prawie zupełnie nie zaczerwieniona, co dotąd było normą.

3. Puder w kulkach jasny - jak dla mnie taki sobie. w sumie to próbowałam go bez żadnego podkładu ani bazy na "gołą" skórę, więc nie chcę się definitywnie na ten temat wypowiadać, choć wiele wskazuje, ze nie będzie to mój ulubiony kosmetyk.

Tak poza tym to konsultantką Marizy zostałam w zeszłym tygodniu. Dotychczas sprzedawałam tylko FM, ale oni mają produkty dosyć drogie i niestety często jakośc za ceną wcale nie idzie. Cięzko też było sprzedać ich produkty wielu moim znajomym, którzy nie zarabiają zbyt dobrze. Dopiero dziś (wczoraj dostałam pierwsze zamówienie) rozdałam katalogi i po minach znajomych, gdy zobaczyli ceny, widzę, że będzie łatwiej.
Jeśli jakość produktów będzie na przyzwoitym poziomie, to może to być całkiem niezłe źródło dodatkowego dochodu.
Pozdrawiam wszystkie "kobitki" i jeszcze raz batrdzo proszę o opinie na temat produktów - nawet te zebrane od klientek.:dziek uje:
Kreskania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 18:57   #972
orifetka
SPAMER
Nieopłacona reklama

Witam,
widzę tutaj wielkie zainteresowanie kosmetykami Mariza,
oto link do bezpośredniej rejestracji do sklepu Mariza
http://www.strefamariza.pl/?m=partne...Sponsor=007561
można zamawiać z 30% rabatem i nie szukać konsultantki,
serdecznie zapraszam

Edytowane przez orifetka
Czas edycji: 2012-06-18 o 12:07
orifetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 23:34   #973
Ri Ri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Loreen Pokaż wiadomość
Skakałaś po tych opakowaniach? Ja jako konsultantka/sponsorka mam prawie wszystkie kosmetyki i jeszcze żadne opakowanie mi się nie połamało.
A no tak, zapomniałam napisać, że skakałam po nich w traperach a na koniec wyrzuciłam je przez okno.

Cytat:
Co do kremów do stóp to wręcz przeciwnie. Klientki są zachwycone działaniem np. kremu na pękające pięty. Wspaniale pachnie, a przy używaniu codziennie (tak należy go używać) po 4-5 dniach skóra stóp robi się delikatna, a wszystkie spękania zaczynają się zlewać.

[/URL]
Kremu do stóp używałam codziennie, ale nie zauważyłam poprawy. Rano stopy były nieprzyjemnie suche. Wróciłam do scholla.

Aha, i serdecznie nie polecam pędzla do pudru mineralnego z Marizy. Cena zupełnie nie adekwatna do jakości. Najgorszy pędzel jaki mam. Za tą cenę można kupić fajne pędzle Hakuro lub Lancrone. Zresztą ten do pudru w kulkach też był beznadziejny.
Stary 2012-06-14, 08:13   #974
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Cytat:
Napisane przez orifetka Pokaż wiadomość
Witam,
widzę tutaj wielkie zainteresowanie kosmetykami Mariza,
oto link do bezpośredniej rejestracji do sklepu Mariza
http://www.strefamariza.pl/?m=partne...Sponsor=007561
można zamawiać z 30% rabatem i nie szukać konsultantki,
serdecznie zapraszam
Zgadzam się z tobą Orifetka, kosmetyki są naprawdę fajne i niedrogie. A co do opakowań to może nie są jakieś super kosmiczne ale bez przesady. Wytrzymają jak tylko nie będziemy nimi przesadnie rzucać
Każdy inaczej reaguje na różne składniki kremu więc i Ty Loreen możesz mieć rację i Ty Orefetka też. Tak to już jest że trzeba sprawdzić na własnej skórze. W

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Wszyscy konsultanci mogą zamawiać na sprzedaż ale też tylko na swój wyłączny użytek. Dlatego, że nie ma wartości minimalnego minimalnego zamówienia. Pracujesz ile chcesz i nikt cię nie zmusza.
Jako konsultant możesz zamówić też próbki wszystkich kremów i sprawdzić, który jest dla ciebie odpowiedni... i wszystko taniej o 30% a kurier podjedzie tam gdzie zechcesz.

Jeśli ktoś spróbuje i mu się spodoba taki sposób zamawiania kosmetyków dla siebie i rodziny to może zostać na dłużej. Jeśli nie będzie składał zamówień po prostu zostanie wykreślony. Wszystko jest ładnie opisane na mojej Marizowej stronie. To też bonus za bycie ich konsultantką.
konarska.klubmariza.pl
Stary 2012-06-14, 11:12   #975
Loreen
Zadomowienie

dudki3 - Tak, to prawda. Próbki są świetną okazją do wypróbowania kosmetyków, a i pojemność nie jest malutka. Np. testery pudrów półtransparentnych, czy róży do policzków są w wielkości oryginału. Też polecam w swojej strukturze zamówienie testerów.
Sama, na początku współpracy z firmą zamówiłam praktycznie większość próbek i palety do lakierów do paznokci. To wręcz podstawa - w katalogu niestety kolory są przekłamane.

Co do kremu do stóp - nie miałam nigdy takiej negatywnej opinii. Moje klientki, które go brały, to kobiety raczej po sześćdziesiątce z bardzo zrogowaciałym naskórkiem (popękanym). Dla nich jest idealny.

Poniżej m.in. zdjęcia testerków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 025.jpg (29,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (85,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 023.jpg (27,3 KB, 27 załadowań)

Moje topiki na Wizażu:

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2012-06-14 o 11:14
Stary 2012-06-14, 14:53   #976
Agneskaa
Raczkowanie

Cytat:
dudki3 - Tak, to prawda. Próbki są świetną okazją do wypróbowania kosmetyków, a i pojemność nie jest malutka. Np. testery pudrów półtransparentnych, czy róży do policzków są w wielkości oryginału. Też polecam w swojej strukturze zamówienie testerów.
Sama, na początku współpracy z firmą zamówiłam praktycznie większość próbek i palety do lakierów do paznokci. To wręcz podstawa - w katalogu niestety kolory są przekłamane.
No właśnie zastanawiałam się jak to z próbkami jest. I chyba na początku zamówię sobie próbki i będę testować
Stary 2012-06-16, 15:08   #977
Agneskaa
Raczkowanie

Dziewczyny miała, któraś może wody perfumowane ? Jestem ciekawa czy są trwałe
Stary 2012-06-17, 13:50   #978
Loreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agneskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny miała, któraś może wody perfumowane ? Jestem ciekawa czy są trwałe
Ja mam testery wszystkich wód perfumowanych i muszę przyznać, że trzymają się różnie. Jedne na prawdę długo (np. nr 05)- na drugi dzień wyczuwam dość mocno ich zapach. Niektóre są mniej intensywne. Jedak zależy to prawdopodobnie od składu.
Natomiast żele pod prysznic Mariza Selective są BOSKIE !!!!! Uwielbiam ich zapach po kąpieli.

Dziewczyny z mojej struktury otrzymują listę "odpowiedników" tzw. intuicyjnego dopasowania zapachów, które proponuje Mariza.
Jest to bardzo pomocne w sprzedaży.

Moje topiki na Wizażu:

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2012-06-17 o 18:01
Stary 2012-06-18, 07:43   #979
Agneskaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam testery wszystkich wód perfumowanych i muszę przyznać, że trzymają się różnie. Jedne na prawdę długo (np. nr 05)- na drugi dzień wyczuwam dość mocno ich zapach. Niektóre są mniej intensywne. Jedak zależy to prawdopodobnie od składu.
Natomiast żele pod prysznic Mariza Selective są BOSKIE !!!!! Uwielbiam ich zapach po kąpieli.

Dziewczyny z mojej struktury otrzymują listę "odpowiedników" tzw. intuicyjnego dopasowania zapachów, które proponuje Mariza.
Jest to bardzo pomocne w sprzedaży.
Dziękuję Zamówie sobie próbki w tym miesiącu a a następnych będzie szał zakupów Jestem ciekawa tych zapachów, mają dużą pojemność i jak dla nas nie są drogie

Mam ważne pytanie dotyczące produktów męskich. Czy ktoś je miał? Czy ładnie pachną ? Cz nadają się dla młodego chłopaka (19-25 lat?).

Edytowane przez Agneskaa
Czas edycji: 2012-06-20 o 21:51
Stary 2012-06-20, 22:35   #980
babie_lato
Zadomowienie

Witam serdecznie,
czy któraś z Wizażanek może mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie (mam na myśli sklep/drogerię stacjonarną) można nabyć olejek przyspieszający opalanie firmy Mariza?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 01:40   #981
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
czy któraś z Wizażanek może mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie (mam na myśli sklep/drogerię stacjonarną) można nabyć olejek przyspieszający opalanie firmy Mariza?

Witam,

Mariza nie prowadzi sprzedaży stacjonarnej. Dystrybucja kosmetyków odbywa się za pośrednictwem konsultantek. Wyjątkiem mogą być konsultantki, które same posiadają własne punkty sprzedaży.
W tym tygodniu powinnam składać zamówienie. Mariza przesyła paczkę w ciągu 2-3 dni. Jeśli możesz chwilę zaczekać to zapraszam do mnie katarzyna@klubmariza.pl . Jestem z Warszawy

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2012-06-21, 10:26   #982
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Kochane Kobietki czy mogłabym u którejś z Was zamówić coś z Marizy?
Oczywiście pokryję koszt wysyłki poleconego
Stary 2012-06-21, 10:58   #983
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Kochana, zamawiaj Jak więcej zamówisz to pokryję koszty
Nie wiem czy posiadasz katalog. Jeśli nie to tutaj znajdziesz go online

acha, dziś składam zamówienie

Pozdrawiam
katarzyna@klubmariza.pl

Edytowane przez dudki3
Czas edycji: 2012-06-21 o 11:00
Stary 2012-06-21, 11:01   #984
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,

Zaglądnij do Wispola Tam często widzę te olejki
Stary 2012-06-21, 12:33   #985
Loreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Kochane Kobietki czy mogłabym u którejś z Was zamówić coś z Marizy?
Oczywiście pokryję koszt wysyłki poleconego
Witaj!
A czy nie lepiej zamawiać samemu i korzystać z 30% upustu dla konsultantki? Na pewno znajdziesz parę osób chętnych np. na wspaniałe olejki do opalania.
Jeżeli tak, to zapraszam do mojej struktury.

To na prawdę się opłaca !!!! I jeszcze możesz na tym zarobić !!!!

Moje topiki na Wizażu:

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2012-06-23 o 13:47
Stary 2012-06-21, 23:43   #986
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Oczywiście, że opłaca się zarejestrować i samemu zamawiać korzystając z rabatów i promocji zarezerwowanych tylko dla konsultantek. Na początek dla siebie. Może z czasem, jak zobaczysz, że kosmetyki same wyfruwają ci z dopiero co odebranej paczki pomyślisz, że to dobry pomysł na biznes.
Dobrze wtedy trafić do dobrej Liderki, która podpowie w jaki sposób zająć się karierą w Marizie aby osiągać jak największe zyski

Ale i tak kosmetyki są najważniejsze i uważam że super. Ostatnio mnie nie było na forum ...ponieważ opalałam się na plaży Oczywiście z Marizowym olejkiem. Nie należę do osób które lubią leżenie plackiem i zazwyczaj po prostu jestem zwyczajnie biała. Ale nie tym razem. Ramiona i dekolt pokryły się czekoladką ) )
Stary 2012-06-22, 09:41   #987
drotek
Raczkowanie

GG do drotek

Witam Was ja natomiast w końcu znalazłam krem do rąk który najnormalniej w świecie działa.Mam szorstkie dłonie,sprzątanie,pranie itp skusiłam się ostatnio na krem z alg morskich(2974 str 50 cena 4,90) właśnie z Marizy,jak działam w tej firmie to przecież muszę w końcu coś przetestować. Kredytu na krem brać nie musiałam więc mówię sobie a co tam i jest super,pięknie i szybko się wchłania,pachnie i co najważniejsze działa). Bardzo mile zaskoczył mnie wzornik paznokci ,nie jest drogi ,pomyslałam pewnie dostanę plastikowe ala paznokcie i będę sobie malowała jak jakis kupię lakier a tu niespodzianka, wzornik jak sie patrzy,konkretnyzainter esowanym mogę przesłać zdjęcie. Koleżanka zamówiła lakier do paznokci jak już w tym temacie jestem (0012,4 str 52 cena 4,30) z ciekawości,pojemnośc mała ale lakier super juz po 1 pomalowaniu ładnie kryje. testuje teraz kremy(liftingująco-wygładzające),znaczy nie ja mama bo ja jeszcze troszkę za młoda hehe krem na pięty w trakcie testowania więc się nie wypowiadam . Coraz bardziej podoba mi się ta firma i sie skuszę chyba na olejek do opalania
Stary 2012-06-22, 11:03   #988
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

koniecznie zamów sobie ten olejek. Jest po prostu świetny i naturalny. Nie zawiera parabenów i składników ropopochodnych. Ma za to beta-karoten i olejek z orzecha włoskiego. Fajnie się rozprowadza na skórze i delikatnie pachnie Krem do stóp z mocznikiem jest super. Trzeba chwilę zaczekać ale naprawdę działa... tzn rozpuszcza zrogowaciały naskórek. Można go też stosować wszędzie tam gdzie problem stwardniałej skóry występuje. Ale najlepiej używać wieczorem, w skarpetki i do łóżka.

I jeszcze spróbuj koniecznie pilingu cukrowego. Tylko nie jest wskazany dla bardzo wrażliwej skóry. Drobinki cukrewe stopniowo się rozpuszczają w wodzie i mamy na koniec wrażenie że kąpiemy się w pachnącym mleku

Edytowane przez dudki3
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:39
Stary 2012-06-22, 13:36   #989
Agneskaa
Raczkowanie

Dzisiaj złożyłam swoje pierwsze zamówienie i jestem bardzo ciekawa produktów. Nie zamawiałam dużo rzeczy kilka próbek i lakier do paznokci
Stary 2012-06-22, 14:56   #990
dudki3
BAN stały

GG do dudki3

Też tak zrobiłam za pierwszym razem
Napisz co ci przypadło do gustu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości