*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-23, 14:31   #961
Karolcja05
Rozeznanie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
O to nie dziwie sie ze nie lubi fioletu jak miał go pełno w rodzinnym domu ale przecież to bedzie tylko dywan i to wielokolorowy
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh i przy okazji trochę mu się będzie dom przypominał nie będzie mu obco
Cytat:
o to jednak dojechała do was? no i skąd ja znam to wciskanie... czasem wolę skłamac i powiedziec, że dopiero co jadłam niż jeśc kolejną porcję za dwoje

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Karolcja, on jak wróci z pracy to sam będzie się domagał obiadku
To akurat zrobi i dla siebie i dla ciebie;D hehehe
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 14:42   #962
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

heh raczej zrobi minę zbitego psa i będzie chciał, żeby mu zrobic a jak będę się ociągac to jeszcze w złośc pójdzie i na fochu się skończy:P no ale ja już bym cos wsiamała a on dopiero po 19 będzie...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 14:50   #963
Karolcja05
Rozeznanie

Dziewczyny pomocy, ja już sama nie wiem jakie te buty kupić a w tym tyg musze już zamówić.
znalazłam takie http://moda.allegro.pl/przesliczne-z...314882551.html
lepsze te czy tamte różowe?
Stary 2010-11-23, 14:53   #964
motylek85
Zakorzenienie

ładne ale nie za ciężkie do sukni? mi się wydaje, że te pierwsze co pokazałaś będa ok... no ale to twój wybór

♥37/40♥
Stary 2010-11-23, 14:57   #965
Karolcja05
Rozeznanie

hmm może i racja ,że za ciężkie . kocham buty dlatego to będzie najgorszy wybór na świecie
Stary 2010-11-23, 15:15   #966
Basima
Zakorzenienie

Co za pogoda przestało padać więc ubrałam sie i juz miałam znosić wózek kiedy znowu zaczęło lać. Więc wystawiłam Polke na balkon i spałą sobie tam godzine.
Karolcja ale piękne te różowe buciki

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Laseczki zmienię temat... ale się wlaśnie naczytałam o tych przepowiedniach na temat III wojny światowej... i tak w kolejności:
znany polski jasnowidz przewidział:
Nie tak dano temu popularny program „Interwencja” wyemitował reportaż o Krzysztofie Jackowskim. Jasnowidz mówił wtedy z kolei o wojnie, która czeka nas w najbliższym czasie. A brzmiało to tak:
„Wojna zacznie się od prowokacji. [...] To ma być wojna kontrolowana. Państwa zdziczeją. Tam gdzie jest bieda, zaczyna po jakimś czasie być nienawiść, a potem agresja, bo każdy chce coś zjeść. Myślę, że to są miesiące. Wszyscy mówią o bombach nuklearnych, to już jest przeżytek! Jest o wiele groźniejsza broń. Na pewno, tak! Myślę, że pierwszy raz od czasów II wojny światowej zdarzy się coś takiego, że słowo 'wojna' w każdym z nas spowoduje lęk”.
dziś się wydarzyło:
"...Powód ataku ze strony Korei Północnej, jak na razie, nie jest znany. – Myślę, że Korea Północna jest sfrustrowana stanowiskiem Waszyngtonu w odniesieniu do swego programu nuklearnego i przekonana, że Amerykanie zaniechali negocjacji z ich krajem – powiedział Choi Jin-wook, ekspert z koreańskiego Instytutu Narodowego Zjednoczenia.
- Phenian zdał sobie sprawę z tego, iż nie może oczekiwać niczego ze strony USA i Korei Południowej, więc postanowił przypomnieć się tą prowokacją – dodał. Jak podkreślił, "rozkaz ataku musiało wydać najwyższe kierownictwo państwowe Korei Płn., ponieważ nic ważnego nie dzieje się bez jego udziału"..."

według wielu przepowiedni miało się to zacząc 10.11.2010, niby dziś jest 23.11.2010 ale nie według kalendarza juliańskiego... bo według niego dziś jest 10.11.2010... no i jak tu się nie bac?
Kochana co ma być to będzie , a Ty poczytaj jakieś ksiązki i nas tu nie strasz

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 15:25   #967
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy, ja już sama nie wiem jakie te buty kupić a w tym tyg musze już zamówić.
znalazłam takie http://moda.allegro.pl/przesliczne-z...314882551.html
lepsze te czy tamte różowe?
Zarąbiste butki ale jak na ślub do twojej sukni to lepsze beda te co poprzednio pokazywałaś

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Przyszła mi dziś paczuszka z loveli, super jest ta czapusia i niedrapki

A i teściowa zaoferowała sie ze kupi małej termometr ten na podczerwien jak chce to jej bronic nie bede, miło z jej strony

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 15:39   #968
Basima
Zakorzenienie

Zadzwoniłam do swojego ginekologa w sprawie @ powiedział,że nieraz tak jest,że wszystko może się przestawić. Jeżeli nie dostanę w połowie grudnia , mam do niego przyjść. Pytał się czy robiłam test bo może jestem w ciąży, ale powiedziałam,że nie kazał za kilka dni jeszcze raz powtórzyć ech

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Mi też dzisiaj przyszła ta paczka.
Ciekawe czy będą kolejne konkursy i darmowe prezenciki Zawsze chyba mówiła o tym czekająca na a teraz w ogóle się nie pojawia, tak samo Pepus sie leni i nas nie odwiedza.

Stary 2010-11-23, 15:44   #969
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do swojego ginekologa w sprawie @ powiedział,że nieraz tak jest,że wszystko może się przestawić. Jeżeli nie dostanę w połowie grudnia , mam do niego przyjść. Pytał się czy robiłam test bo może jestem w ciąży, ale powiedziałam,że nie kazał za kilka dni jeszcze raz powtórzyć ech

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Mi też dzisiaj przyszła ta paczka.
Ciekawe czy będą kolejne konkursy i darmowe prezenciki Zawsze chyba mówiła o tym czekająca na a teraz w ogóle się nie pojawia, tak samo Pepus sie leni i nas nie odwiedza.
Kochana nie ma sensu robic trzeci raz testu bo i tak wyjdzie negatywny... hormony jeszcze buzuja organizm nie wrocil do równowagi stąd te zaburzenia lepiej jednak zebys dostała naturalnie niz miala miec wywoływany

a o loveli nie mowila czasem marlenka???
czekajaca pewnei ma rece pelne roboty przy lence ale na 5min moglaby zajrzec

Stary 2010-11-23, 15:52   #970
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nie ma sensu robic trzeci raz testu bo i tak wyjdzie negatywny... hormony jeszcze buzuja organizm nie wrocil do równowagi stąd te zaburzenia lepiej jednak zebys dostała naturalnie niz miala miec wywoływany

a o loveli nie mowila czasem marlenka???
czekajaca pewnei ma rece pelne roboty przy lence ale na 5min moglaby zajrzec
A wywoływanie @ boli bo nawet nie wiem.
Czekająca ma kare, bo mogłaby chociaż raz dziennie wejść i napisać co u niej

Stary 2010-11-23, 16:07   #971
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
A wywoływanie @ boli bo nawet nie wiem.
Czekająca ma kare, bo mogłaby chociaż raz dziennie wejść i napisać co u niej
Nie nie mi chodzilo o wywolywanie farmokologiczne czyli luteina badz innym tabletkami nic nie bój, ja mialam wywolaywany ten ostatni okres przed ciążą luteina, jak zaczelam brac to na 3 dzien juz dostałam @

czekajaca
bedzie miec baty za nie odwiedzanie kolezanek

Stary 2010-11-23, 16:10   #972
Basima
Zakorzenienie

Coś ostatnio tutaj cisza jakaś i mało kobiałek.
Ja mam chyba dzień rodzica bo Polcia postanowiła dzisiaj dać mi odpocząć , ładnie sobie śpi. Jak TŻ wróci wieczorem z basenu to będę ćwiczyła, trzeba zrzucać sadełko , aby na wiosnę jakoś wyglądać i w pracy normalnie się pokazać, kurcze odzwyczaiłam się już od szpilek nie wiem jak wytrzymam w pracy 8 godzin, ale na szczęście do pracy wracam dopiero w marcu tak więc jeszcze troche mam czasu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Nie nie mi chodzilo o wywolywanie farmokologiczne czyli luteina badz innym tabletkami nic nie bój, ja mialam wywolaywany ten ostatni okres przed ciążą luteina, jak zaczelam brac to na 3 dzien juz dostałam @

czekajaca bedzie miec baty za nie odwiedzanie kolezanek
Ja właśnie nigdy nie miałam wywoływanej zawsze regularnie, ale to dzięki tabletkom antyk, chociaz jak nie brałam to też miałam regularne co 28-29 dni i zawsze rano dostawałam

Stary 2010-11-23, 16:19   #973
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Coś ostatnio tutaj cisza jakaś i mało kobiałek.
Ja mam chyba dzień rodzica bo Polcia postanowiła dzisiaj dać mi odpocząć , ładnie sobie śpi. Jak TŻ wróci wieczorem z basenu to będę ćwiczyła, trzeba zrzucać sadełko , aby na wiosnę jakoś wyglądać i w pracy normalnie się pokazać, kurcze odzwyczaiłam się już od szpilek nie wiem jak wytrzymam w pracy 8 godzin, ale na szczęście do pracy wracam dopiero w marcu tak więc jeszcze troche mam czasu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Ja właśnie nigdy nie miałam wywoływanej zawsze regularnie, ale to dzięki tabletkom antyk, chociaz jak nie brałam to też miałam regularne co 28-29 dni i zawsze rano dostawałam
No coś ostatnio powiewa pustkami...
Fajnie ze Polcia dzisiaj grzeczna jest i dała mamuni luzik oby wiecej było takich dni

Dopiero w marcu wracasz do pracki to długo masz wolne siedź z mała jak najdłużej po pozniej bedziesz tesknila

Ja różnie mialam @ ale zazwyczaj co 32dni ale odkad # to sie tak pokopalo ze mialam cykle 40-50dni a ten przed ciaza 56dni aż trwał

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

ogladacie rozmowy w toku? jakie śmieszne laski...: hahaha:

Stary 2010-11-23, 16:20   #974
acelinka
Zakorzenienie

[QUOTE=marlenka0505;234003 13]
acelinka witaj, jesteśmy sąsiadkami
QUOTE]
hej sąsiadko

motylek .. to zależy nie wime czy w 2 tygodniowej ciąży są objawy ... kiedyś mi było niedobrze przez 2 dni przed @ ale jednak musiało to być spowodowane czymś innym ... więc teraz wszelkie zachciewajki i inne objawy które mogłyby zwiastowac ciążę olewam, żeby sobie nie robić złudnych nadziei
a właśnie dziewczyny jakie moga być takie pierwsze objawy. bo słyszałam że bardzo podobno do tych przed @ ...

pamela śliczna pościel

lily, kreseczki jak się patrzy jeszcze raz gratuluję

co do rzeczy dla maleństwa to ja mam już obiecane całe mnóstwo od mojej bratowej i bratowej męża ... np. dwa łożeczka (zwykłe i turystyczne)., kołyskie, mnóstwo ubranek itd. będe miała wybór jak w sklepie jak już dojdzie do takiego tematu, to będe się zastanawiała co biorę od nich a co nowe kupujemy

ale naskrobałyście dużo w ciągu dnia a ja mogę wpadac tylko skoro świt no albo po pracy ...
Zmykam jakiś obiadek ugotować dla mężusia, jakoś mi pomysłu brak
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 16:20   #975
Basima
Zakorzenienie

Oki ja spadam narazie bo Polka zaczyna nóżkami wywijać kankana w wózku, a spała od 12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 16:26   #976
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Oki ja spadam narazie bo Polka zaczyna nóżkami wywijać kankana w wózku, a spała od 12
Pewnie mykaj do córci to i tak bardzo długo spała

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

[QUOTE=acelinka;23408637]
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
acelinka witaj, jesteśmy sąsiadkami
QUOTE]
hej sąsiadko

motylek .. to zależy nie wime czy w 2 tygodniowej ciąży są objawy ... kiedyś mi było niedobrze przez 2 dni przed @ ale jednak musiało to być spowodowane czymś innym ... więc teraz wszelkie zachciewajki i inne objawy które mogłyby zwiastowac ciążę olewam, żeby sobie nie robić złudnych nadziei
a właśnie dziewczyny jakie moga być takie pierwsze objawy. bo słyszałam że bardzo podobno do tych przed @ ...

pamela śliczna pościel

lily, kreseczki jak się patrzy jeszcze raz gratuluję

co do rzeczy dla maleństwa to ja mam już obiecane całe mnóstwo od mojej bratowej i bratowej męża ... np. dwa łożeczka (zwykłe i turystyczne)., kołyskie, mnóstwo ubranek itd. będe miała wybór jak w sklepie jak już dojdzie do takiego tematu, to będe się zastanawiała co biorę od nich a co nowe kupujemy

ale naskrobałyście dużo w ciągu dnia a ja mogę wpadac tylko skoro świt no albo po pracy ...
Zmykam jakiś obiadek ugotować dla mężusia, jakoś mi pomysłu brak
Dziekuje

A co objawów to moze brzuch boleć jak na @, wydzielina mleczno biała nie wiem co jeszcze bo piersi moga bolec a nie musza... ale dam ci rade nie doszukuj sie objawów bo to bez sensu nie potrzebnie bedziesz sie nakrecac, staraj sie nie myslec a fasolka przyjdzie w swoim czasie

p.s mi w 1ciaze udało sie zajsc po 4miesiacach

Stary 2010-11-23, 16:52   #977
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje

A co objawów to moze brzuch boleć jak na @, wydzielina mleczno biała nie wiem co jeszcze bo piersi moga bolec a nie musza... ale dam ci rade nie doszukuj sie objawów bo to bez sensu nie potrzebnie bedziesz sie nakrecac, staraj sie nie myslec a fasolka przyjdzie w swoim czasie

p.s mi w 1ciaze udało sie zajsc po 4miesiacach
No piersi mnie bolą, ale zawsze przed @ bolą. Właśnie śluz mam taki jakiś biały ale wydaje mi się że tez juz tak czasmi miałam, z brzuchem narazie spokój, tyle że ostatnio coś mnie tak kuło. Ale tak jak mówisz lepiej nie interpretować tych objawów zbyt szybko kusi mnie żeby zrobić test szybciej, choćby jutro z rana jakbym miała w domu to pewnie już bym zrobiła

Szybko się Wam udało siostra mojej bratowej zaszła w ciąże w drugim cyklu starań, szczęściara
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 16:58   #978
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

hej hej sorki nienadrobie was
Jak tam lisek z Olkiem sa juz w domku?

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 17:03   #979
Myszeczka86
Zakorzenienie

Hejka

Ja już zakupów paczek zamykam
Paczuszki zrobione .

Sobie zakupiła łańcuszek z krzyżykiem, mam nadzieje że zaraz nie zerwe .

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
hej hej sorki nienadrobie was
Jak tam lisek z Olkiem sa juz w domku?

Cześc

Lisek dzis mi odpisała, ale ejszcze nic nie przekazałam.

LISEK dzis wychodzi do domku

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 17:10   #980
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

to super a dlaczego nie przekazalas?

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 18:09   #981
Izuniaa_
Zakorzenienie

Lisek jeszcze ja nie gratulowałam,więc GRATULACJE!!! Olek jest słodki i super,że już dziś będziecie w domku spać

Czekająca nie ma czasu,całą noc nie spała,bo Lenka od 20 do 7 nie zmrużyła oczka,a w dzień też tylko na 3min i płacze,ciągle przy cycu wisi... Więc musicie jej wybaczyć

[*]1.08.2011

Izuniaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 18:12   #982
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
to super a dlaczego nie przekazalas?

Nie przekazałam bo byłam na zakupach MIKOŁAJKOWYCH

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-11-23, 18:15   #983
Karolcja05
Rozeznanie

a ja właśnie próbuje alg na celulit,matko jak piecze!!!!

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 18:20   #984
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
a ja właśnie próbuje alg na celulit,matko jak piecze!!!!
Ło matko jakie eksperymenty przed ślubem

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja już zakupów paczek zamykam
Paczuszki zrobione .

Sobie zakupiła łańcuszek z krzyżykiem, mam nadzieje że zaraz nie zerwe .

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cześc

Lisek dzis mi odpisała, ale ejszcze nic nie przekazałam.

LISEK dzis wychodzi do domku
To superowo że dziś wracają do domku

Co pokupowalas dzieciaczkom ciekawego?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
No piersi mnie bolą, ale zawsze przed @ bolą. Właśnie śluz mam taki jakiś biały ale wydaje mi się że tez juz tak czasmi miałam, z brzuchem narazie spokój, tyle że ostatnio coś mnie tak kuło. Ale tak jak mówisz lepiej nie interpretować tych objawów zbyt szybko kusi mnie żeby zrobić test szybciej, choćby jutro z rana jakbym miała w domu to pewnie już bym zrobiła

Szybko się Wam udało siostra mojej bratowej zaszła w ciąże w drugim cyklu starań, szczęściara
Hmmm czy szybko to nie wiem chyba normalnie... ale niestety aniołek od nas odszedł...
A w tą ciąże zaszłam w 2cyklu

Stary 2010-11-23, 18:21   #985
motylek85
Zakorzenienie

Karolcja ty nie rób takich eksperymentów, bo jeszcze się czegoś nabawisz na sam ślub... jakieś uczulenie ci wyskoczy czy co... bo chyba nie powinno piec...

♥37/40♥
Stary 2010-11-23, 18:25   #986
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brałam tak 4mg normalny . Jakoś przez pół roku przed planowaną ciążą
Ja mam tylko napisane ze 600 ug i ze to 300 % dziennego zapotrzebowania..... to chyba mam za duza dawke

Karolcja, jesli to algi ktore maja rozgrzewac to moze piec, tylko uwazaj jesli masz sklonnosc do 'pajaczkow' bo moga Ci naczynka popekac bardziej, nie poleca sie przegrzewania skorze z naczynkami slabymi
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 18:30   #987
motylek85
Zakorzenienie

ojoj Emigra to dla kogo taka "końska" dawka? bo chyba kobietkom w ciąży (i tym planującym) to nie daje się jakichś zwiększonych dawek... ty lepiej bierz normalny:P

♥37/40♥

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 18:31   #988
emigra
Zakorzenienie

Wlasnie wyczytalam ze dla staraczek 400 powinno byc a dla ciezarowek 600, no ale juz wybiore te opakowanie co mam potem zmienie na 400
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 18:33   #989
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko jakie eksperymenty przed ślubem

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

To superowo że dziś wracają do domku

Co pokupowalas dzieciaczkom ciekawego?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Hmmm czy szybko to nie wiem chyba normalnie... ale niestety aniołek od nas odszedł...
A w tą ciąże zaszłam w 2cyklu

Pamelko

Mojej chrześnicy i jej bratu to szczoteczki elektryczne + gre Chińczyk + słodycze (jak o w Mikołaja)
Mojej Julii w sumie wyszło ze puzzle i do tego gratis gra domino noi słodycze i dla chrześnicy TZ puzle piankowe, gra domino noi słodycze paczki robimy tak do 50 zl nie szalejemy. W pazzierniku tz chrzesnica miała urodziny a Moja chrześnica z bratem maja zaraz w styczniu także z kulturką .

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-11-23, 18:41   #990
motylek85
Zakorzenienie

Emigra, no widzisz, człowiek całe życie się uczy wydawało się, że dawka nie wiadomo jaka a okazuje się, że tak powinno byc

Myszko
to i tak szalejecie ja na mikołajki to nic nie kupuję ale na święta to jedynie chrześniakowi kupię prezent taki do 50zł a innym dzieciaczkom czy rodzince to jakieś drobiazgi... niestety w tym roku tak będzie skromniej bo mamy mase wydatków związanych z maleństwem...

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości