|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 15
Cytat:
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
A jak jest z dostępnością nawilżającego żelu do golenia dla mężczyzn? Dalej jest w brakach?
I jeszcze jedno, powiedzcie mi jak to jest... jeśli 1sze zamówienie miałam np. na 700zł, a kolejne np na 100zł (chodzi mi o katalog 17/2010), czy mogę w drugim terminie zamówić kilka wód perfumowanych Rare Gold (za każde wydane 59.90zł). Czy ta promocja będzie się liczyła do kolejnego zamówienia z tego samego katalogu? Wiem, że trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Buziaki |
|
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
zielona kropa przy zestawie For Man..
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
zamierzam teraz zamówić kabuki i powiem wam, że czytając wypowiedzi na zagranicznych forach sporo osób pisało że on się nadaje też do podkładów... faktycznie tak jest? bo troche mnie to dziwi... ja akurat do podkładu nie będe go używała ale może kiedyś taka jego funkcja by się przydała
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#966 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie czy ktoś posiada "koronkowy zestaw do manikiuru "? a bardziej chodzi mi o nożyczki z tego zestawu,ponieważ klientka pytała się jaką końcówkę mają nożyczki czy są one proste czy zakręcone do góry? proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Słabo szybko tym razem się uwinęli, nie spodziewałam się, bo zamówienie złożyłam wczoraj rano ![]() Muszę pochwalić żelową kredkę do oczu - zamówiłam sobie czarną z drobinkami, w/g mnie świetna
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie nie było sprecyzowane, ale to że do takiego to wiem, tylko się zastanawiam czy do płynnego by się nadawał...
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
dziś w ofercie : złota szminka 24k
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
oto moja wiadomosc;
Dziękujemy za skorzystanie z OFERTY DNIA: W Święta rozpieszczaj usta złotem! Na realizacje Oferty Dnia masz czas do 21 grudnia. Po tym czasie ważność kodów wygasa. KOD oferty to: Pamiętaj, tego KODU nie znajdziesz w katalogu ani innych materiałach Avon. Zapisz go lub zapamiętaj! Aby otrzymać tę ofertę dopisz Kod Oferty do Twojego zamówienia (w miejsce, gdzie zawsze wpisujesz kody z katalogu). Pamiętaj też, aby wpisać ilość zamawianych zestawów! Ofertę otrzymasz razem z najlbliższym zamówieniem (Kurierem bądź z Paczkomatu). Możesz odebrać ją też osobiście w Centrum Obsługi Konsultantek. Oferta podlega opustowi wypracowanemu (wyjątek produkty niekosmetyczne - opust taki jak standardowy dla niekosmetycznych) CENA KATALOGOWA: 23.9 zł OFERTA DNIA: 16.9 zł czyli aż 7 zł taniej niż w katalogu! i ja się pytam gdzie mój kod
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
#972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
78915 ZL.SZMINKA UCR 24K GOLD 78931 ZL.SZMINKA UCR 24K PINK Głowy sobie nie dam uciąć, że to właściwe kody, ale cena się zgadza ![]() A jeszcze mam takie (ale ceny nie sprawdzałam, więc trochę niepewne): 80390 ZLOTA SZMINKA NATURAL GOLD 79269 ZL.SZMINKA UCR GOLDEN PEACH 79889 ZL.SZMINKA UCR GOLDEN ROSE 80101 ZL.SZMINKA UCR RUBY IN GOLD 80127 ZLOTA SZMINKA GOLDEN RAISIN 80218 ZLOTA SZMINKA GOLDEN NECTAR 78980 ZL.SZMINKA UCR AMETH. GOLD
Panta rei Edytowane przez Agrippinilla Czas edycji: 2010-12-10 o 00:51 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie dosc intensywne. LBD nawet ladne ale boli mnie po nich glowa i tekie... powazne. Far Away to slodzizna straszna i duszaca! Bleee Incande...costam sa ladne ale tez dosc intensywne, kwiatowe - te sama mam, ale baaardzo zadko uzywam. |
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a wie może któraś, czy jak zamówię na kolejny termin tylko suszarkę tą za 39,90zł i np. 4 żele po prysznic 500ml to zapłacę KRMZ?
|
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie mam i nie widzę powodu, dla którego miałabym zakładać, więc albo Avon to wyprostuje, albo zacznę podejrzewać, że mają udziały w FB
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co czekam na odpowiedź; dziś powinna być Cytat:
Cytat:
na mojej skórze absolutnie nietrwały zapach ... delikatny do przesady .... ale zapach to kwestia gustu
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy możecie wstawić zdjęcie suszarki? I napisać jaki to model? Nie wyświetla się zdjęcie na stronie avonu
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Czy to możliwe, że katalog 17 -ty obowiązuje od 2- 28 grudnia ? Tak jest napisane na stronie Avonu, a ja już chciałam rozdać katalog 1/2011. ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Acha! I coś piszecie o tej wodzie Rare Gold. Przy jakim zamówieniu i za ile mogę ją zamówić jako konsultantka? |
|
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pędzel kabulki był wprowadzony z sybkim podkładem mineralnym, który już został wycofany (ale z tego co widziałam w rosyjskim am powróci w k4).
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o perełki to są 3 rodzaje brązujące, rozświetlające i diamentowe, zobaczcie sobie w katalogu 1 na stronie83
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja "na żywo" nie porównam, bo nie posiadam zwykłych rozświetljących;
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
w diamentowych sa jeszcze jakies biale kulki
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Dziń dobry wszystkim ;>
Nie wie ktoś jak z dostępnością pierścionka Gabriella z oferty netto 17 rozmar 6
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
![]() Czy wiecie co jest w ofercie mikołajkowej i za jaką cenę?
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Złota szminka 24k
CENA KATALOGOWA: 23.9 zł OFERTA DNIA: 16.9 zł czyli aż 7 zł taniej niż w katalogu! |
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coraz gorsze te oferty....
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Buziaki 

no nic, poczekam trochę, może będę miała jeszcze jakieś zamówienia w tym katalogu i wtedy zamówię suszarkę..