![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() super że gnojka złapali ![]() ale pewnie i tak nic gówniarzowi nie zrobią ![]() Cytat:
![]() bardzo dobrze że nic się nie odezwałaś ![]() noooowyyyy aveeeek ![]() ![]() piękny ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-12-29 o 19:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | ||||
Zakorzenienie
|
Mi działa normalnie, jak narazie
![]() Cytat:
![]() A tutaj w Polsce nie ma takich rzeczy? Cytat:
![]() Jest problem- Kama nie umie za bardzo warczeć ani szczekać ![]() Choć ostatnio się rozkręca ![]() Będziesz miała nadrabiania trlalala ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No choć jedna zwróciła uwagę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Klatka podczepiona
![]() Mała już ze 2 razy przełaziła przez tunel do małej klatki , ale chyba dalej nie wie jak z niej wyjść .. No , ale poradzi sobie , i będzie śmigać ![]() Może jutro dam fotki . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#966 |
Rozeznanie
|
Nie raczej nie można kupić w Polsce tego "latającego talerzyka" chyba, że w jakiś sklepach zoologicznych w necie lub stacjonarnych o, których nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
matko jaaakie nuuuudy
![]() w TV nic nie ma, no i na nic nie mam ochoty ![]() a do tego jakaś deprecha końcoworoczna (czy jak ją tam nazwać) mnie dopada.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozory mylą ![]() Ona na początku czasem bałą się jak jakiś mału piesek zaczął na nią szczekać ![]() Cytat:
![]() To może poczekaj, aż pogoda się ustabilizuje i będziesz miałą pewność, że paczka dotrze ![]() Przecież to nie jest taka niezbędna rzecz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam pierwszy raz ![]() Pierwszy raz w życiu farbowałam sobie SAMA włosy ![]() ![]() I wyszło normalnie ![]() Teraz mam troszkę bardziej czerwone, ale i tak po paru myciach kolor sie wypłucze ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Wyszłąm na chwilkę do sklepu, stałam przed pasami, nagle coś czarnego śmignęło koło mnie i wleciało na jezdnie, patrzę a to piesek. Serce mi podeszło do gardła, do jechał autobus, jezdnia zaśnieżona ![]() ![]() Kierowca próbował hamować, no ale wiadomo zatrzymać taki autobus w takich warunkach ![]() Ale piesek jakoś przebiegł przed autobusem na chodnik ![]() ![]() Chyba jestem jakaś osłabiona ![]() Wczoraj wieczorem strasznie kręciło mi się w głowie, później cały wieczór było mi nie dobrze, dziś leciała mi krew z nosa ![]() Mam problemy z krwotokami z nosa, ale to jak jest gorąco ![]() I teraz tak się zastanawiam, czy te 3 kg mniej mają z tym jakiś związek ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-12-30 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia a czym farbowałaś - farba czy szampon? no i gratuluję że sama dałaś radę ![]() Ja zaraz śmigam do fryzjerki na farbowanie odrostów ![]() super bo już nie mogę patrzeć na siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś w nocy jeszcze śniło mi się, że pofarbowałam sobie włosy na ten rudy, wstałam rano, do lusterka a tam kruczoczarne włosy ![]() farbowałam farbą ![]() Została mi połowa tej, którą farbowałam jeszcze moje czarne kłaki ![]() ![]() ![]() Mamie się nie chciało to musiałam dac sobie radę ![]() uhu ![]() ![]() Te odrosty sa najgorsze ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- "kamery monitoringu w Manchesterze w luksusowym budynku, w którym mieszka 21-letni student Mohammed Abou-Sabaa, zarejestrowały, jak blisko 20 razy uderzył pięścią swoją 5-cio miesięczną labradorkę Poppy, następnie stanął na jej szyi, a potem kopnął ją. Sześciominutowy film, zapewne za sprawą zbulwersowanych maltretowaniem psa ochroniarzy budynku, trafił do sieci (m.in. na YouTube), a potem do RSPCA (organizacji zajmującej się prawami zwierząt) i na policję. W trakcie przesłuchań młody Tunezyjczyk mówił, że wcale nie znęcał się nad psem, tylko go 'tresował'. Gdy doszło do rozprawy, Abou-Sabaa nie wspomniał już o tresurze, lecz przepraszał za swój czyn. Tłumaczył też, że w dniu, w którym doszło do incydentu, dowiedział się, że nie przyjęto go do wymarzonej pracy, i dlatego nie potrafił opanować nerwów. Przepraszał także jego ojciec, który pełnił ważną funkcję w placówce dyplomatycznej w Turcji. 'Brak mi słów wobec tego, co zrobił Mohammed. Chcę przeprosić'- mówił po rozprawie. Angielski sąd, biorąc pod uwagę, że Abou-Sabaa przyznał się do winy wyraził ubolewanie z powodu swojego zachowania, skazał go na 6 tygodni w zawieszeniu na dwa lata, 250 godzin prac społecznych i wydał zakaz posiadania zwierząt przez 4 lata. Nie tylko w Polsce sądy są pobłażliwe dla osób znęcających się nad zwierzetami. Labradorka Poppy ma się dobrze i w ośrodku RSPCA czeka na nowy dom" (źródło 'Mój Pies') ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że dziś wizaż będzie działał normalnie. Wczoraj nie mogłam dodać posta
![]() Madziuś, ja też zauważyłam Twój śliczny avek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziarka...co to za chandry ![]() ![]() Joasia lepiej nie myśl o takich strasznych rzeczach ![]() Kamila ![]() ![]() hooliganka184 no zima Anglię zaskoczyła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- hooliganka184 jak masz na imię, bo my się już przyzwyczaiłyśmy do zwracania do siebie po imieniu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A tak całkiem na marginesie. Dziś się wyspałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
jak narazie Łoś ma się wyśmienicie
![]() ![]() Gosiu ![]() ![]() uciekam na śniadanie i życzę Wam miłego dnia, bo napewno dopiero wieczorem się odezwę ![]() ![]()
#981 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hah to nic strasznego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() I oby tak dalej ![]() No to smacznego i miłęgo dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbyś spała w nocy 1h to też musiałabyś to odespać ![]() ![]() Oby Łosiu dożył sędziwych lat w zdrowiu ![]() Madziuś ja malowałam włosy szamponem i zachlapałam całą łazienkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() ![]() Ja obłożyłam pralkę i zlew gazetą, a i tak na podłogę trochę spadło ![]() Na szczęście ta ruda farba jakoś fajnie się zmywa, bo czarną ciężko było zmyć i zawsze zostawiała plamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
No ja mam deskę sedesową poplamioną moim ciemnym blondem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To gdize Ty farbowałaś włosy? ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494216 Co się dzieje?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Wracam zaraz do Wrocławia
![]() ![]() ![]()
#987 | |
Zakorzenienie
|
W łazience dla lalek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Miło mi również
![]() Ja jestem Gosia, a w razie wątpliwości w 3 poście wątku są wszystkie imiona chomiczków i chomikomaniaczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- O chyba jeszcze Marty nie była na naszym wątku ![]() Mi również miło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Mam nadzieję, że będziesz się dużo udzielać na naszym wątku, bo my lubimy dużo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6231 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.