|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Chwalcie się co tam kupujecie swoim facetom na Gwiazdkę
![]() i czego Wy się spodziewacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Uff ale ludzi na mieście. Na szczęście kupiłam co chciałam i już mam spokój z prezentami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dziś mamy 20 miesięcy. ależ ten czas leeeeeci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możesz powtórzyć? ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() A ja nie jestem od niedawna z Wami a przegrzebywać się przez wszystkie wątki to...sama wiesz ![]() A zwróciłam uwagę,że TŻ od Ciebie młodszy chyba o dwa lata? ![]() Opowiedz mi w jakich okolicznościach się poznaliście i w ogóle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha ze mna jest podobnie ![]() A co do porządków w ciuchach to niecierpie tego robić, bo zwykle zajmuje mi to caaaaały dzień i nie mogę ich nigdzie zmieścić ![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Posprzątałam swój duży pokój i łazienkę. Jutro ogarnę jeszcze mały, bo na razie stają tam torby tŻ a nie wiem co on zamierza dalej..
![]() Ja dla tŻ mam wodę toaletową playboy i koszulkę. A co ja dostanę nie wiem, nie wiem czy w ogóle coś dostanę, ważne , że razem ![]()
#967 |
Zadomowienie
|
Ja TŻ pada do xboxa360, portfel, koszulkę, perfumy, słodycze.
On mi książkę, tusz, róż, cienie trójki i mój ukochany podkład z LRP. Tyle sobie wybrałam. Teraz Ty się chwal ![]() hoppi no to ładnie już Wam zleciało ![]() ![]() ![]() oczko Twój TŻ już jutro wraca? Super, ale zleciało ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak TŻ spytał mnie ile razem jesteśmy, to nie mogłam się doliczyć. ![]() tak, TŻ jest młodszy 2 lata. hm, ogólnie to tak.. chodziliśmy razem do podstawówki, mieszkamy na tym samym osiedlu, mamy mnóstwo wspólnych znajomych i przez tyleeee lat się nie poznaliśmy. ![]() ![]() to teraz może Ty opowiedz coś o Was? ja nawet nie wiem ile macie lat ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() napisz na tablicy na fejsie, że kochasz swojego misiaczka czy coś w ten deseń, albo załóż mu konto, żeby móc się 'zazwiązkować' ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Par tak . Dzisiaj wieczorem wyjeżdża, więc rano będzie
![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
hoppi mi 4 lata zaraz minie, też tego nie ogarniam jakoś
![]() ![]() ![]() oczko oj no to się będzie działo ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nieźle Was w tym roku Mikołaj obdarzy :P Zawsze tak macie? ![]() Mówiąc szczerze to w czwartek z samego rana idziemy w miasto na zakupy(po prezenty) ,bo ja chyba już wszystko na różne okazje mu kupiłam i nie mam pojęcia :/ Myślę,że kupię mu portfel skórzany,pasek jakiś fajny do spodni ewentualnie sweterek jakiś w paski czy coś ![]() ja widziałam dzisiaj w outlecie super sweterek-jasny fiolet-świetny kolor i z tyłu ma tak jakby suwak ![]() taki inny :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja jego, on mnie
![]() Szkoda, że nie wrócił wcześniej , bo teraz to a to na miasto, a to trzeba coś zrobić, bo tak to z łóżka byśmy nie wyszli ![]()
#975 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
tobiaszowa my sobie kupujemy prezenty tylko na gwiazdkę i urodziny, innych świąt nie obchodzimy więc rozumiesz
![]() W tamtym roku TŻ mnie totalnie zaskoczył bo nie dość, że kupił mi to co sobie wybrałam to jeszcze dostałam ipoda takiego jakiego sobie upatrzyłam i miałam dopiero zacząć zbierać na niego kasę. Najpierw miałam taką minę ![]() ![]() Sweterek dobry pomysł, też chciałam jakiś kupić, ale za drogie już były na moją kieszeń stąd tylko koszulkę upatrzyłam z przeceny. hoppi koniecznie muszę coś z tym zrobić, bo jeszcze obrączkę zgubiłam to już w ogóle po mnie nie widać, że w związku jestem. Dzięki za tak trafne porady ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przeszkadzała Ci na początku ta różnica czy bez żadnych problemów ? ![]() Szkoda,że wtedy urwaliście kontakt,byłaby teraz spora sumka miesięcy razem ![]() Hehe,ja mam lat 17 (10 lutego 18 mi stuknie) a TŻ jest w wieku Twojego chłopaka-będzie miał 19 lat 7 marca :P Ale matury w tym roku nie pisze,ponieważ chodzi do ekonomika na informatyka także szkoła czteroletnia :P Nasze poznanie się jest troszkę dziecinne ale dobra opowiem:P Mianowicie mój TŻ to ręczniak (gra w klubie w piłkę ręczną) a ja zawsze miałam słabość do ręczniaków u mnie w mieście i ich "wyrywałam" ![]() No i jak miałam naszą klasę ( ![]() ![]() Mam nadzieję,że to ostatni chłopak z którym jestem i który gra w rękę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
w sobotę
![]() Bo my tak lubimy sobie poleniuchować w łóżku do południa a nawet czasem dłużej ![]()
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak bardzo fajne prezenty sobie kupujecie w tym roku i w tamtym z tego co piszesz również było kolorowo ![]() ipoda dostać- marzenie ![]() nie te lata,nie te fundusze ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie, różnica wieku nigdy mi nie przeszkadzała, akurat miałam to szczęście, że starsza siostra mojego TŻ [ma 24lata] dobrze sobie wychowała brata + mój TŻ zawsze przebywał w gronie starszych osób od siebie, co widać w jego charakterze - i jak na razie wszystko jest ok, często on tłumaczy mi wiele rzeczy, bo jest dojrzalszy niż ja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam nasze pierwsze spotkanie-jezu,tak mi się jego głos wtedy spodobał...jak sobie to przypomnę to do dzisiaj się uśmiecham sama do siebie ![]() Ale Wam fajnie z tym pomieszkiwaniem ![]() ![]() ![]() ![]() Już nie mówiąc o mojej ![]() Chociaż na sylwestra się zgodziła żeby spał :P Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-21 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Twój TŻ nadal gra? ![]() my też razem pomieszkujemy tylko ja rodzice TŻta gdzieś wyjadą, z tym, że stosunkowo często im się to zdarza. ![]() bo na codzień było by to dosyć dziwne, bo mamy 5 minut spacerkiem do siebie. ![]() Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-21 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przejdzie raczej do seniorów:P Ja nie chcę do końca chociaż fajnie mieć takiego "sportowca" ![]() A nie chcę dlatego,że kiedyś jak mi się podobał to kochałam po prostu patrzeć jak gra a teraz już tak nie jest. Tylko z kimś ma fajt ( ![]() ![]() Już mam fioła na punkcie tego czy po treningu będzie miał całe zęby czy nie,makabra :P Kupiłam mu ochroniacz,niby czasem założy ale wiem,że nie lubi i unika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
tobiaszowa niestety sport wiąże się z ryzykiem, oby Twój TŻ zrozumiał, że ochraniacze nie mają być ładne/wygodne tylko chronić jego zdrowie, o które się martwisz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Hoppi, "my" dzis mamy 23 miesiace
![]() TZ nie omieszkal dzis wspomniec przy jego mamie, ze juz tyle czasu sie z nim mecze ![]() No nic, czas na mnie, trzymajcie kciuki, zeby torow nie zasypalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie mówi,że niewygodne,że się ciężko oddycha a ja go tak proszę ![]() Naprawdę nie chciałabym żeby w wieku 19 lat stracił zęba czy też sobie go ułamał :/ (pewnie dlatego,że ma bardzo ładne ![]() A jak tam Twoje kontakty z teściami?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Ale tu się miesięcznicowo zrobiło
![]() Hoppi i Nafi gratuluję ![]()
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, nie mogę narzekać. ![]() zawsze nam pomagają jak coś potrzeba, ogólnie to mili ludzie, choć zdecydowanie wolę mamę TŻ, tata jest specyficznym człowiekiem, zamkniętym w sobie, TŻ nie ma z nim super kontaktów, ale nie jest źle. ![]() a jak to u Ciebie wygląda? oczko dziękuje ![]() Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-21 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.