|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Chwalcie się co tam kupujecie swoim facetom na Gwiazdkę
![]() i czego Wy się spodziewacie
|
|
|
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Uff ale ludzi na mieście. Na szczęście kupiłam co chciałam i już mam spokój z prezentami. |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj rozmawialiśmy o prezentach i TŻ stwierdził, że ja jestem jego prezentem, bardzo miło mi się zrobiło. ![]() a dziś mamy 20 miesięcy. ależ ten czas leeeeeci.
|
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możesz powtórzyć? ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() A ja nie jestem od niedawna z Wami a przegrzebywać się przez wszystkie wątki to...sama wiesz ![]() A zwróciłam uwagę,że TŻ od Ciebie młodszy chyba o dwa lata? ![]() Opowiedz mi w jakich okolicznościach się poznaliście i w ogóle Jeśli oczywiście możesz :P
|
||
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha ze mna jest podobnie . Zwykle jak ja się pojawiam to nagle nikogo nie ma :P.A co do porządków w ciuchach to niecierpie tego robić, bo zwykle zajmuje mi to caaaaały dzień i nie mogę ich nigdzie zmieścić .
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam swój duży pokój i łazienkę. Jutro ogarnę jeszcze mały, bo na razie stają tam torby tŻ a nie wiem co on zamierza dalej..
Ja dla tŻ mam wodę toaletową playboy i koszulkę. A co ja dostanę nie wiem, nie wiem czy w ogóle coś dostanę, ważne , że razem
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Ja TŻ pada do xboxa360, portfel, koszulkę, perfumy, słodycze.
On mi książkę, tusz, róż, cienie trójki i mój ukochany podkład z LRP. Tyle sobie wybrałam. Teraz Ty się chwal ![]() hoppi no to ładnie już Wam zleciało Mnie ostatnio 2 osoby zaczepiły i pytały czy nadal jestem ze swoim, nie wiem jakieś ploty ktoś rozpuszcza...A może sobie na fejsie ustawię "w związku z...", żeby każdy wiedziałoczko Twój TŻ już jutro wraca? Super, ale zleciało
Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 19:48 |
|
|
|
#968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj jak TŻ spytał mnie ile razem jesteśmy, to nie mogłam się doliczyć. tak, TŻ jest młodszy 2 lata. hm, ogólnie to tak.. chodziliśmy razem do podstawówki, mieszkamy na tym samym osiedlu, mamy mnóstwo wspólnych znajomych i przez tyleeee lat się nie poznaliśmy. dopiero na jakimś ognisku na którym ja byłam ze swoimi znajomymi z LO, on ze swoimi - tam się poznaliśmy. później przez 2-3 miesiące 'kręciliśmy' ze sobą, ale w końcu nic z tego nie wyszło... urwaliśmy kontakt na rok, jedynie było 'cześć - cześć', on w tym czasie miał dziewczyne, ja się też z kimś spotykałam.. później tak wyszło, że od końca stycznia zaczęliśmy się spotykać z gronie znajomych w barze, później ogniska, zdobył mój nr gg, telefonu, jakieś tam rozmowy i w kwietniu zaprosił mnie na kawę, z której wyszłam już jako jego dziewczyna. ![]() to teraz może Ty opowiedz coś o Was? ja nawet nie wiem ile macie lat ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() napisz na tablicy na fejsie, że kochasz swojego misiaczka czy coś w ten deseń, albo załóż mu konto, żeby móc się 'zazwiązkować' ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Par tak . Dzisiaj wieczorem wyjeżdża, więc rano będzie
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
hoppi mi 4 lata zaraz minie, też tego nie ogarniam jakoś
Słit focie jakieś wrzucę z nim może bo on się nie da namówić na założenie fejsbuka, nawet w imię "naszej miłości"![]() oczko oj no to się będzie działo Świetnie, że na święta akurat przyjeżdża.
Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 19:53 |
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale faaaaaaaajnie :PNieźle Was w tym roku Mikołaj obdarzy :P Zawsze tak macie? ![]() Mówiąc szczerze to w czwartek z samego rana idziemy w miasto na zakupy(po prezenty) ,bo ja chyba już wszystko na różne okazje mu kupiłam i nie mam pojęcia :/ Myślę,że kupię mu portfel skórzany,pasek jakiś fajny do spodni ewentualnie sweterek jakiś w paski czy coś ![]() ja widziałam dzisiaj w outlecie super sweterek-jasny fiolet-świetny kolor i z tyłu ma tak jakby suwak ![]() taki inny :P |
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jego, on mnie
![]() Szkoda, że nie wrócił wcześniej , bo teraz to a to na miasto, a to trzeba coś zrobić, bo tak to z łóżka byśmy nie wyszli
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
tobiaszowa my sobie kupujemy prezenty tylko na gwiazdkę i urodziny, innych świąt nie obchodzimy więc rozumiesz
![]() W tamtym roku TŻ mnie totalnie zaskoczył bo nie dość, że kupił mi to co sobie wybrałam to jeszcze dostałam ipoda takiego jakiego sobie upatrzyłam i miałam dopiero zacząć zbierać na niego kasę. Najpierw miałam taką minę a potem się popłakałam ze wzruszenia, co mi się w sumie nigdy nie zdarza, więc mi się chłopak trochę przestraszył na początku, ale bardzo miło to wspominam, uwielbiam niespodzianki Tylko głupio mi było, że tyle kasy wydał. Sweterek dobry pomysł, też chciałam jakiś kupić, ale za drogie już były na moją kieszeń stąd tylko koszulkę upatrzyłam z przeceny. hoppi koniecznie muszę coś z tym zrobić, bo jeszcze obrączkę zgubiłam to już w ogóle po mnie nie widać, że w związku jestem. Dzięki za tak trafne porady
Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-21 o 20:00 |
|
|
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przeszkadzała Ci na początku ta różnica czy bez żadnych problemów ? ![]() Szkoda,że wtedy urwaliście kontakt,byłaby teraz spora sumka miesięcy razem ![]() Hehe,ja mam lat 17 (10 lutego 18 mi stuknie) a TŻ jest w wieku Twojego chłopaka-będzie miał 19 lat 7 marca :P Ale matury w tym roku nie pisze,ponieważ chodzi do ekonomika na informatyka także szkoła czteroletnia :P Nasze poznanie się jest troszkę dziecinne ale dobra opowiem:P Mianowicie mój TŻ to ręczniak (gra w klubie w piłkę ręczną) a ja zawsze miałam słabość do ręczniaków u mnie w mieście i ich "wyrywałam" No i jak miałam naszą klasę ( Mam nadzieję,że to ostatni chłopak z którym jestem i który gra w rękę |
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
w sobotę
![]() Bo my tak lubimy sobie poleniuchować w łóżku do południa a nawet czasem dłużej
|
#979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak bardzo fajne prezenty sobie kupujecie w tym roku i w tamtym z tego co piszesz również było kolorowo ![]() ipoda dostać- marzenie ![]() nie te lata,nie te fundusze
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak moja kumpela zakochała się w hokeiście i wyciągała mnie na to nieszczęsne lodowisko, ale niestety, nic z tego nie wyszło, kiedyś na mecz przyszła jego dziewczyna i caly czar prysł. ![]() nie, różnica wieku nigdy mi nie przeszkadzała, akurat miałam to szczęście, że starsza siostra mojego TŻ [ma 24lata] dobrze sobie wychowała brata + mój TŻ zawsze przebywał w gronie starszych osób od siebie, co widać w jego charakterze - i jak na razie wszystko jest ok, często on tłumaczy mi wiele rzeczy, bo jest dojrzalszy niż ja i na początku to ja miałam jakieś dziecinne akcje typu foszki o byle co, ale TŻ mnie z tego wyleczył za co jestem mu wdzięczna. różnicy wieku u nas nie widać, wręcz przeciwnie, wszyscy biorą mnie za młodszą, co mnie cieszy. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam te czasy chodzenia na mecze i wgapianie się w TŻ-ta i że niby strasznie mnie mecz interesuje Pamiętam nasze pierwsze spotkanie-jezu,tak mi się jego głos wtedy spodobał...jak sobie to przypomnę to do dzisiaj się uśmiecham sama do siebie ![]() Ale Wam fajnie z tym pomieszkiwaniem my możemy tylko po kryjomu jak rodzice gdzieś jadą czy coś takiego Niby tż "stary"już ale jedynak i wątpię,że jakby oświadczył mamie ,że idzie do mnie na noc by się zgodziła Już nie mówiąc o mojej Chociaż na sylwestra się zgodziła żeby spał :P Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-21 o 20:15 |
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twój TŻ nadal gra? ![]() my też razem pomieszkujemy tylko ja rodzice TŻta gdzieś wyjadą, z tym, że stosunkowo często im się to zdarza. ![]() bo na codzień było by to dosyć dziwne, bo mamy 5 minut spacerkiem do siebie.
Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-21 o 20:16 |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przejdzie raczej do seniorów:P Ja nie chcę do końca chociaż fajnie mieć takiego "sportowca" ![]() A nie chcę dlatego,że kiedyś jak mi się podobał to kochałam po prostu patrzeć jak gra a teraz już tak nie jest. Tylko z kimś ma fajt ( ) to od razu się przejmuję,martwię,że łokciem dostanie w oko czy zęby Już mam fioła na punkcie tego czy po treningu będzie miał całe zęby czy nie,makabra :P Kupiłam mu ochroniacz,niby czasem założy ale wiem,że nie lubi i unika
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
tobiaszowa niestety sport wiąże się z ryzykiem, oby Twój TŻ zrozumiał, że ochraniacze nie mają być ładne/wygodne tylko chronić jego zdrowie, o które się martwisz.
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Hoppi, "my" dzis mamy 23 miesiace
![]() TZ nie omieszkal dzis wspomniec przy jego mamie, ze juz tyle czasu sie z nim mecze ![]() No nic, czas na mnie, trzymajcie kciuki, zeby torow nie zasypalo
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie mówi,że niewygodne,że się ciężko oddycha a ja go tak proszę ![]() Naprawdę nie chciałabym żeby w wieku 19 lat stracił zęba czy też sobie go ułamał :/ (pewnie dlatego,że ma bardzo ładne )A jak tam Twoje kontakty z teściami?:P |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu się miesięcznicowo zrobiło
Hoppi i Nafi gratuluję
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, nie mogę narzekać. ![]() zawsze nam pomagają jak coś potrzeba, ogólnie to mili ludzie, choć zdecydowanie wolę mamę TŻ, tata jest specyficznym człowiekiem, zamkniętym w sobie, TŻ nie ma z nim super kontaktów, ale nie jest źle. jedyne na co mogę narzekać, że mama TŻta trochę za bardzo chciałaby wpłynąć na jego przyszłość, studia.. a jak to u Ciebie wygląda? oczko dziękuje
Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-21 o 20:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

.

a potem się popłakałam ze wzruszenia, co mi się w sumie nigdy nie zdarza, więc mi się chłopak trochę przestraszył na początku, ale bardzo miło to wspominam, uwielbiam niespodzianki
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)