|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Cytat:
Ale dramat. |
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnącam! |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- P. sie uparl i robil krokiety, ja nie przepadam, ale tak myslimy, zeby miec co jesc jutro na wgilli, to jakby co bire slik sledzi, w oleju z ogoreczkiem i cebulka zrobilam, a P. krokiety i zupe grzybowa ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a ja musze popakowac co sie da, bo mam jakas sterte pierdołek
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie Grochu!
Weź kalendarz i zachwycaj się na umór pod choiną ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Ejże...skąd ja mam 26 zielonej kasy na farmie
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze nie pamietasz, ze mialas ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- dobra wezme
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
chodze i podjadam ciasto
![]() mam chalwowe i orzechowca ![]() jeszcze zrobie kawalek rybki po japonsku, a kawalek zostawie tak ![]() a P. smazy krokiety i mi juz fuj ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- to ja ide zobaczyc, czy mi co Gwiazdor sypnal
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja spadam laski, 3mcie się
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
To Ty się trzymaj Lusiaku
![]() Pamiętaj, że Cie kochamy |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
pa Lu
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Kama, mi tez przybylo , mialam 9, a mam 50
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Święta na farmie normalnie
|
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lu - kochana
![]() Wiem,że słowa tutaj nie pomogą,ale pamiętaj,że zawsze masz do kogo się odezwać. Przykro mi bardzo, jeszcze przed samymi Świętami tak musiało się stać,ale może to i lepiej (?) bo się nie męczy już ![]() Zawsze masz nas! Cytat:
![]() A na kiedy to potrzebujesz ? Bo to już większa jazda z tym napisem będzie ![]() Ale spróbuję, jak znajdę chwilę. Cytat:
![]() Właśnie tata mi to opowiadał wczoraj i myślałam,skąd oni się wzięli ![]() Dobry wieczór! Jestem wykończona, jeszcze prezenty zapakować, jutro do pracy, potem do drugiej babci, potem do domu znów przygotować się do kolacji ![]() A to tylko dwa dni w sumie... Dziś pomagałam dziadkom robić potrawy i rąk i kręgosłupa nie czuję ![]() No ale koniec narzekania. Uciekam już ![]() Dobranoc
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
20 FV farma dała bo aplikacja balwan im nie działała i to rekompensata
dzien dobry wieczór! padam na pysiio dzisiaj i konca nie widac
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
a u P.
![]() mial chyba 26 , a teraz 241 ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Motylku na kiedys tam, chodzi mi, ze fajna fota, to moze byc za rok nawet jak mozesz tylko ja zapisz i kiedys tam zrob, z gory dziekuje nie wiedzialam, ze to az taka jazda, ja w ogole ciemna w te klocki ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- ja tez zmykam, bo P. chce cos popatrzec, a ja moze popakuje te prezenty ![]() ale jakos spac mi sie chce i kto wie czy sie nie poloze , wiec mowie dobranoc rano, albo nad ranem zajrze z zyczeniami i potem wybywam juz kolo 13 i bede wieczorem dopiero, zawsze mi szkoda, ze najukochansze me slonca sa beze mnie w wigilie, ale coz , im w domku lepiej
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
no to moze kazdemu inaczej
![]() ja dostalam 20 i TZ tez ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Lu, bardzo mi przykro..
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
kliknie mnie ktoś?
![]() jeszcze tylko 4 dni... a ja spadam na łeb na szyję
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zdechnę
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Klik! |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kamuś
![]() a czemu zdychasz?
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
Oczywiście musiałam walnąc literówkę w tytule
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-12-23 o 23:53 |
||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
juhuuuuuuu lece czytac!
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- kfaaaaaaaaaaaaaaaa lleze po pierwszym akapicie ![]() nie wiem czy umiem czytac dalej ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- z tego zaraz sie osram – Zapamiętaj raz na zawsze! Święta są tak samo zaje*iste jak ja! – po czym moonwalkiem poszedł szukać lampek. ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- kfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wyobrazilam sobie siebie chodzaca po domu i co chwila potykajaca sie o kable ![]() czy ja jestem nienormalna w tej historii?
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna z wielu
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
jak on klepie
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Towarzyszyła im Katrina, ale bardziej z musu. Miała absolutny zakaz robienia czegokolwiek kfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czuje sie jak wypierd mamuta i podżep do potęgi entej ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Co i rusz jedzenie lądowało to na Motylku, to na Ance, najwięcej oczywiście na Katrinie, nie no przychlast ze mnie pierwsza klasa ![]()
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Ale… pomyślałem sobie, że moglibyśmy się wzajemnie obdarować w te święta – MJ odsunął zapobiegliwie swoje krzesło – ZAPRASZAM DO MOJEJ SYPIALNI!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Dziewczyny szturmem rzuciły się za nim, przepychając na schodach. - Teraz wiadomo dlaczego się umył – krzyknęła Katrina łapiąc zadyszkę. ja perdoleeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee ![]() i zagadka świąt rozwiązana ![]()
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebuje 4 klikow zeby isc spac
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ja idę...toc już wigilia!!
![]() Babuszki Cmokam w pyszczki i życzę wszystkiego co najlepsze I tak się tu jutro przykulam
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa zapomniałam
![]() sen na dziś majkolswiatecznie.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.