Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 12:00   #961
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja dziś będę chyba marudna Właśnie się umyłam i wysmarowałam kremami i co.... i nowe rozstępy Na cycku krecha jakbym się podrapała i zaczynają się robić na brzuchu, koło pępka
No wiecie co, to jest już chamstwo, wczoraj zrobiłam sobie dzień walki z rozstępem, najpierw rano przez 15 minut!!!! peelingowałam całe ciało, delikatnie ale długo i dokładnie, później prysznic, na mokre ciało oliwka, porządnie wsmarowana i chodziłam w szlafroku taka utłuszczona ze 2 godziny, w południe smarowałam się cała Fissanem i na noc jeszcze Mustelą i co ... i d.upa zbita! Dlaczegooooooo???

Wiecie, na kg to nie narzekam, bo to można zrzucić, nigdy z tym nie miałam problemu no ale z rozstępami to nie za wiele można zrobić, chyba tylko zedrzeć z siebie skórę
Ja już nie wiem co mam robić, chyba pozostało mi to olać, ignorować, bo wszystko inne już robię. Nie jem już chleba tylko Vasę, nie słodzę herbaty sokiem malinowym, jem owoce, do słodyczy mnie nie ciągnie, dbam o siebie systematycznie od dnia gdy zobaczyłam II kreski na teście więc nie wiem, może się powinnam wodą święconą okropić bo jedyne co mi pozostało to cud
Moria kurcze nie wiem co mam Ci napisac, chyba tylko Cię przytule . Żebym ja tylko wiedziała dlaczego tak się dzieje

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Kochana - na łyżeczce oleju podsmażam delikatnie, papryke w kostke, ogórek konserwowy, szynke, cebulke i potem zalewam jajkami wymieszanymi z mlekiem. Jak juz sie zetnie posypuje serem żółtym i jeszcze około 2 minut obracam. Doprawiam solą i pieprzem i jestem wniebowzięta! To jajecznica jeszcze z moich zmagań z odchudzaniam
No a jednak serek do środka , jutro chyba się skuszę
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:01   #962
caffelate05
Rozeznanie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Kupiłam "M jak mama" i powaliła mnie ta informacja o zakazanym bisfenolu A w dziecięcych buteleczkach, coś mi się wydaje, że aventy są wlasnie z tego produkowane!
ja znalazłam taki artykuł
http://dziecisawazne.pl/bpa-bedzie-zakazany/

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:02   #963
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam "M jak mama" i powaliła mnie ta informacja o zakazanym bisfenolu A w dziecięcych buteleczkach, coś mi się wydaje, że aventy są wlasnie z tego produkowane!
a mi się wydaje, że aventy są właśnie bez tego bisfenolu. Przynajmniej tak było napisane w aukcjach które dziewczyny tutaj wklejały (jeśli dobrze kojarzę)

Cytat:
A powiedzcie mi dziewczyny - te co zmierzają stosować rożki (beciki tzw). Jaki wybieracie? Miękki, usztywniany? Kokos? Gryka? Pianka? Czy co?
ale kokos, gryka, pianka to chyba w materacach?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:03   #964
amarcia
Wtajemniczenie

Spoko, aventy są bez tego zakazanego bisfenolu
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:04   #965
zosiaaa
Zadomowienie

Dziwewczonka Bodziaki dla dziewczynki są zawsze ładniejsze niz dla chłopczyka, ja jak czegoś szukam to staram sie w neutralnym kolorze (boję się że jednak z tego siusiaka może zrobić się mała pipka), ale te neutralne kolory to takie średnie są, dlatego mam dopiero jednego bodziaka.

Migotka 03 nad rybką też się zastanawiałam ale góre wzięła zapiekanka. A co do hemoroidów mam ten sam problem, ostatnio chciałam kupic w aptece coś bez recepty, pani mgr się tak przejęła że mi nie sprzedała, powiedziała że mam się skonsultowac najpierw ze swoim lekarzem. Tak więc czekam do wizyty, a mam ją dopiero w czwartek.

Aliczka 88 boziu jaka jejecznica, chyba sobie zrobię na kolacje. Czy mam rozumiec że ona mało tucząca jest????

Anulinka 2009 ja musiałam czekać w poczekalni, zapytałam czy moge wyskoczyć do apteki i mi nie pozwolono, ale dlaczego to nie bardzo wiem

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:05   #966
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny, tą godzinkę trzeba czekać w laboratorium, czy można do domu myknąć i wrócić.
Ktoś tu chyba kiedyś pisał, że trzeba siedzieć, bo coś tam. Ale nie pamietam
anulinka2009 pytałam u mnie w laboratorium w Medicoverze i trzeba siedzieć na miejscu
i w szpitalu jak koleżanka z łóżka obok miała robiony test to położna też jej mówiła, żeby piła glukozę w łóżku i nigdzie nie chodziła

Stary 2011-01-14, 12:07   #967
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Moja mama jest nieugięta :P Zapewne poleci do sklepów, jak tylko pojadę do szpitala rodzić <hahaha>

Wiosna? Wow, u mnie szaro, buro, ponuro, zimno i mżawka :/ Też chcę wiosnę
U mnie też buro i ponuro, ale powietrze takie wiosenne . A dla mnie świeże powietrze to rarytas, raz na tydzień jak się wyrwę z wyrka to maks

Dziewczyny cały czas zapominam się pochwalic, kliknęłam kiedyś w aukcję i parę dni później okazało sie, że nikt mnie nie przebił i wylicytowalam fajny komplecik za 8zł
http://allegro.pl/rozowy-komplecik-d...403460104.html

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:07   #968
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

ale kokos, gryka, pianka to chyba w materacach?
Haha w rożkach też są, dlatego pytam

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość

No a jednak serek do środka , jutro chyba się skuszę
Pychota! Ja to uwielbiam jajecznice

Moria, Ty sie nie przejmuj babo rozstepami! Pójdziesz po ciąży na jakieś zabiegi to troche je zniwelują i nic nie bedzie widać! Ja juz w liceum miałam piersi dookoła z rozstępami, boczki też. Ludzie bez nóg i rąk żyją, faceci muszą się codziennie golić i śmierdzą im nogi a my rozstępami mamy sie dobijać??? Eeeee tam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:09   #969
anula_81
Zakorzenienie

a ja dalej sporo pracy, ale dzisiaj piatek, wiec moze dam rade I jakos was podczytuje jednym oczkiem a to sukces!

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Mnie od początku ciąży, co wizytę lekarz pyta czy mam już ochotę odpocząć. W ciąży zwolnienie lekarskie jest nie do zakwestionowania fajnie sie mamy ihii

inną kwestia jest to czy chcemy siedzieć w domku czy nie...
Wiesz co ja lubie swoja prace w sumie i nei chce siedziec w domu, ale chcialabym ogranizyc prace a wiem ze tu u nas mozliwe jest np 50% albo 25% zowlnienia, ze po prostu pracujesz troche mniej i t by generalnie bylo dla mnie rozwiazanie, bo jak kocham moja prace to jest mega stresujaca jednak i nie chce Zosience w brzuszku zaszkodzic

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Gratuluję

amarcia głos na Wiktorynę oddany

Dziewczynki ja dziś będę chyba marudna Właśnie się umyłam i wysmarowałam kremami i co.... i nowe rozstępy Na cycku krecha jakbym się podrapała i zaczynają się robić na brzuchu, koło pępka
No wiecie co, to jest już chamstwo, wczoraj zrobiłam sobie dzień walki z rozstępem, najpierw rano przez 15 minut!!!! peelingowałam całe ciało, delikatnie ale długo i dokładnie, później prysznic, na mokre ciało oliwka, porządnie wsmarowana i chodziłam w szlafroku taka utłuszczona ze 2 godziny, w południe smarowałam się cała Fissanem i na noc jeszcze Mustelą i co ... i d.upa zbita! Dlaczegooooooo???

Kochanaj a cie tak podziwiam, ze az tak o siebie dbasz, ja niestety nie mam az tye czasu a bardzo bym chciala, dzidzius wszystko ci wynagrodzi, ja rozumiem, ze jest to frustrujace gdy wklada sie w cos tyle wysilku i nic nie dziala, dlatego skup sie na czyms innym i po prostu na przyjemnosciach, skoro i tak nic nie dziala.
Ja jak juz pisalam mam duze rostepy z okresu dojrzewania na posladkach i na dole pleckow i sa biale i juz nic nie poradze plus cellulit rozprzestrzenil sie na moich udach i dupce ogromnie, ale skupiam sie na pozytywach- dzidzius jest w srodku. Kochana z pewnoscia i tak wygladasz slicnzie, zreszta potwierdzaja to zdjecia
Cytat:
?
A ja tez glosuje na Wikulke

Wracam do pracy bo sie nie wyrobie pozniej!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:10   #970
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Aliczka 88 boziu jaka jejecznica, chyba sobie zrobię na kolacje. Czy mam rozumiec że ona mało tucząca jest????
bo tylko pare kropel oleju dajesz a nie tak ze na maśle czy smalcu Można zamiast papryki pomidora świeżego dać, też pychota

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:10   #971
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
anulinka2009 pytałam u mnie w laboratorium w Medicoverze i trzeba siedzieć na miejscu
i w szpitalu jak koleżanka z łóżka obok miała robiony test to położna też jej mówiła, żeby piła glukozę w łóżku i nigdzie nie chodziła
Z tego co pamiętam to dziewczyny pisały, że jak sie chodzi to się szybciej ten cukier spala i wynik może byc nieprawidłowy - chyba jakoś tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:12   #972
ania2631
Wtajemniczenie

Maria przykro mi Ja rozstępami się nie przejmuję..Mam ich od cholery na udach,boczkach ,pupie i piersiach...oczywiście są to stare rozstępy jeszcze z przed ciązy..i mam nadzieje że za wiele nowych się nie pokaże
A to moje zakupy
Tą różową sukieneczkę kupiłam dla mężulka w prezencie gdy zobaczyłam 2 kreski na teście...Co prawda jeszcze nie wiemy co będzie,ale zostawimy sobie na pamiątkę bądź oddamy komuś z rodziny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01879_1000x750.jpg (58,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01880_1000x750.jpg (60,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01881_1000x750.jpg (70,1 KB, 25 załadowań)
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:15   #973
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa stosujesz też? Jak wrażenia? Kończy mi się gerber i muszę coś zakupić
Amarcia, stosowałam tocoreduct.

Na początku ciąży stosowałam samą oliwkę dla dzieci, potem tocoreduct (fajnie się wchłania i skóra taka po nim mięciutka, tylko troszkę mało wydajny, ale ogólnie jestem zadowolona), potem oliwkę babydream (jak dla mnie nieprzyjemny ma zapach) a teraz mustelę (jedynym minusem jest cena) i jak na razie nie mam żadnych nowych rozstępów (tylko kilka po poprzedniej ciąży)
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:16   #974
amarcia
Wtajemniczenie

Przez Aliczki jajecznicę musiałam sobie zrobić musli z mleczkiem, taka się głodna w tej pracy zrobiłam... ale wieczorem nikt mnie siłą nie powstrzyma od spróbowania

caffelate a jak patrzę na Twój avatar... mmmmmmmmm....
Stary 2011-01-14, 12:17   #975
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny cały czas zapominam się pochwalic, kliknęłam kiedyś w aukcję i parę dni później okazało sie, że nikt mnie nie przebił i wylicytowalam fajny komplecik za 8zł
bardzo ładne, fajnie trafiłaś

Cytat:
Haha w rożkach też są, dlatego pytam
łeee serio? Nie miałam zielonego pojęcia
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:18   #976
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Maria przykro mi Ja rozstępami się nie przejmuję..Mam ich od cholery na udach,boczkach ,pupie i piersiach...oczywiście są to stare rozstępy jeszcze z przed ciązy..i mam nadzieje że za wiele nowych się nie pokaże
A to moje zakupy
Tą różową sukieneczkę kupiłam dla mężulka w prezencie gdy zobaczyłam 2 kreski na teście...Co prawda jeszcze nie wiemy co będzie,ale zostawimy sobie na pamiątkę bądź oddamy komuś z rodziny.
Łaaaaaaaaaał... Jeśli bedzie u Was chłopczyk to ja się do rodziny wpisuję i błaaaaaaaagać Cię będę o kiecuchę HelloKitty... Błaaaaaaagać
Stary 2011-01-14, 12:18   #977
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
A to moje zakupy
Śliczne
Stary 2011-01-14, 12:20   #978
eweska
Moderatoreska

Kobitki co do hemoroidów to ja tez mam i pytałam mojego lekarza akurat jak mi wylazł byłam w tym dniu u niego i można stosować tylko maści na hemoroidy, polecił mi właśnie posterisan czy jakoś tak i nic więcej nie da sie z tym zrobic w ciąży.

Co do glukozy to trzeba siedzieć w poczekalni nie wolno nigdzie chodzić ponieważ wynik może wyjść nieprawidłowy bo za szybko strawisz ten cukier jak się będzie chodzić, wiadomo jak jest ruch szybciej się spala, dlatego trzeba czekać.

U mnie dziś też pada, szaro buro jest na dworze, no nic się nie chce :/

Ja dziś weszłam na wagę bo nie ważyłam sie dwa tygonie i o dziwo od ostatniej wizyty nic mi nie przybyło, no może 0,5kg ale dokładnie nie wiem bo ważona byłam u lekarza ostatnio, a w domku mam inną wagę więc do końca nie wiem. A tyłam średnio 3=4kg na miesiąc, a teraz jakis zastój i dobrze :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:23   #979
amarcia
Wtajemniczenie

YYYYYYYYYY... moja królewna jest już na 52 miejscu najwyżej ocenianych!
Jesteście przewspaniałe...

Ten regulamin tylko jakiś taki nieczytelny, nic nie jest napisane czy można kilka razy klikać, czy raz dziennie, czy wogóle tylko raz w ciągu całego konkursu

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

eweska u mnie też się kg zatrzymały. Chwalmy Pana!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:25   #980
eweska
Moderatoreska

Cytat:
YYYYYYYYYY... moja królewna jest już na 52 miejscu najwyżej ocenianych!
Jesteście przewspaniałe...

Ten regulamin tylko jakiś taki nieczytelny, nic nie jest napisane czy można kilka razy klikać, czy raz dziennie, czy wogóle tylko raz w ciągu całego konkursu

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

eweska u mnie też się kg zatrzymały. Chwalmy Pana!!!
Zagłosowałam na Twoją królewnę, z tego co wiem to można chyba tylko raz glosować podczas całego konkursu, albo mi sie wydaje bo jak wchodze na zdjęcia którym oddałam wczoraj głos to pisze że już głosowałam. Nie jestem pewna więc nie piszę tego na 100%

Co do kg to w końcu może nie przytyję tak tragicznie dużo Mam nadzieję, że kg na dłużej sie zatrzymaja nie tylko na 2 tygodnie

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:26
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:26   #981
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
caffelate a jak patrzę na Twój avatar... mmmmmmmmm....
nic mi nie mów
marzy mi się caffelate z caffe heaven z podwójna bitą śmietaną i posypką czekoladową

Edytowane przez caffelate05
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:31
Stary 2011-01-14, 12:29   #982
migotka03
Zadomowienie

Ania ciuszki super, zwlaszcza sukieneczka.

Aliczka mnie też zaczęła ślinka cieknąć, chociaż zawsze takie połączenie wydawało mi sie niezbyt dobre, ale jestem ciekawa smaku, chyba też spróbuje.

Anula szkoda mi Ciebie. Musisz iśc do lekarza i porządnie ponarzekać, może sie uda.

Dziewczyny, jeśli chodzi o hemoroidy to nie radze czekać, az przejdzie. Ja sama żałuje że nie zaczełam wcześniej temu zapobiegać, bo strasznie mi to dokucza.
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:31   #983
TheXanthippe
Raczkowanie

Ja nadal nie wiem co bedzie ale ciuszki dla dziewczynek sa tak slodkie zreszta byly w takiej cenie ze zal nie kupic. A jak bedzie chlop to albo poczekaja na dziewczynke albo pojdą w świat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0359.jpg (32,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0360.jpg (28,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0361.jpg (33,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0362.jpg (25,5 KB, 19 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 12:31   #984
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Anulinka 2009 ja musiałam czekać w poczekalni, zapytałam czy moge wyskoczyć do apteki i mi nie pozwolono, ale dlaczego to nie bardzo wiem
Cytat:
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Co do glukozy to trzeba siedzieć w poczekalni nie wolno nigdzie chodzić ponieważ wynik może wyjść nieprawidłowy bo za szybko strawisz ten cukier jak się będzie chodzić, wiadomo jak jest ruch szybciej się spala, dlatego trzeba czekać.
Dzięki dziewczyny za info. W takim razie zabiorę ze sobą nowe Elle oraz Twój Styl i nadrobię w czasie oczekiwania zaległości w czytaniu
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:31   #985
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
nic mi nie mów
marzy mi się caffelate z caffe heaven z podwójna bitą śmietaną i posypką czekoladową
i bitą śmietaną... i posypką...
Stary 2011-01-14, 12:32   #986
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Hej, ale u mnie sypie snieg, ooo Ja dzis tylko jem i jem... Dokuczaja mi zebra,nie moge dlugo siedziec;/ wgole to znow mam ochote na drzemke...I dzis zaczynamy 26 tydzien z moim synusiem

Gratuluje kolejnych siusiaczkow na forum A mowia ,ze chromoson Y zanika

Moria, niewiem jak Cie pocieszyc. Tez odkrywam na ciele rozstepy, mimo balsamowania i oliwkowania sie. Mam na biodrach i przy samym sutku, nie ladnie to wyglada, ale chyba nic na to nie poradzimy, to mamy podobno gdzies tam zakodowane, mozemy tylko nawilzac skore a czy krechy sie nie pojawia pewnosci niestety nie ma. Zostana czy nie moim zdaniem nasze dzieci sa tego warte, jak mawiala moja pra pra babka,, dzieci to Boska rosa`` ktora byla tzw. struzka, (odbierala porody w domach)

Amarcia, glosik oddany
Stary 2011-01-14, 12:33   #987
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też buro i ponuro, ale powietrze takie wiosenne . A dla mnie świeże powietrze to rarytas, raz na tydzień jak się wyrwę z wyrka to maks

Ja bym natomiast chciała trochę odpocząć Nic tylko ganiam i pracuję i studiuję

Komplecik ekstra i za 8zł <wow>

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Kobitki co do hemoroidów to ja tez mam i pytałam mojego lekarza akurat jak mi wylazł byłam w tym dniu u niego i można stosować tylko maści na hemoroidy, polecił mi właśnie posterisan czy jakoś tak i nic więcej nie da sie z tym zrobic w ciąży.
Można jeszcze wymrażać samemu, coś takiego można w aptece kupić za chyba 80zł, ale ja tego nie używałam, więc nie wiem, czy działa... hmm...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:33   #988
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Ja nadal nie wiem co bedzie ale ciuszki dla dziewczynek sa tak slodkie zreszta byly w takiej cenie ze zal nie kupic. A jak bedzie chlop to albo poczekaja na dziewczynke albo pojdą w świat
Ty widzisz kochana co się na pierwszej stronie dzieje? W takim zestawieniu mamy szanse już tylko na córki
Stary 2011-01-14, 12:35   #989
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Łaaaaaaaaaał... Jeśli bedzie u Was chłopczyk to ja się do rodziny wpisuję i błaaaaaaaagać Cię będę o kiecuchę HelloKitty... Błaaaaaaagać
Kochana na tą kiecuchę zamówienie zostało już złożone w listopadzie dla szwagrowej która w lutym rodzi Chętnie bym Tobie podarowała,ale jeśli chcesz taką sukienusię to zakupiłam ją w C&A nie pamiętam ile kosztowała
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 12:37   #990
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Hejka
Poszłam sobie zrobić morfologie krwi i mocz - od tak, bo lekarz nie dał mi zadnego skiernowania wczoraj, to mi chyba nie zginie ??

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja nie próbowałam, ale raczej nie wierzę :P

Ale śmiałam się dziś do tż, że jak lekarze nie widzą, to pójdziemy do wróżki spytać, co będzie :P
Ja byłam u wrózki !! przed swietami - wywróżyła duzego i bardzo silnego chłopca ;]
Jeszcze nie wiem czy to prawda

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny wziełybyście sie za coś konstruktywnego a nie tylko na wizazu siedzicie i posty strzelacie dzień nieobecnosci i zadyszki w czytaniu dostaje

A Wasze sny poezja czytam i nie weim czy się smiac czy płakac Witam nowe mamusie i gratuluje siusiaków, ja nadal mam nadzieje że zaszczyce grono mam córeczek.
Wczoraj pojechaliśmy z tż do urzedu ustalic datę i jedyny wolny termin w marcu to 5 czyli tak jak chciałam A więc wszem i wobec ogłaszam że 05.03.2011 o 16.30 wychodzę za mąż

Jak piszecie o tej glukoze to aż mi sie slabo robi, dopiero za tydzien mam wizytę i pewnie wtedy dostane skierowanie.
Pieknie !!!!!!!!!!!! ale zazdroszcze slubu !! Niesamowite przezycie !
u mnie minął juz ponad rok i nadal często śni mi się nasz ślub - chyba dlatego, że tak bardzo chciałabym go jeszcze raz przeżyc.
Niezapomniane wrażenia jak dla mnie

Cytat:
Kto wspominał o Tołpie. Stosowałam jeszcze przed ciążą, byłam bardzo zadowolona. Kupiłam 2 zestawy właśnie borowinowe i jeden na pewno jeszcze mam w domku nieotwierany. Muszę zajrzeć czy można w ciąży, ale znając moje szczęście na temat ciąży nie będzie nawet wzmianki w kremie było chyba trochę kofeiny, ale ogólnie to bardzo naturalne kosmetyki, więc chyba nic złego maluchowi nie zrobią.

moria na tocoreduct jest adnotacja dotycząca ciąży?
Ja ciągle stosuję tołpę, mam kurację borowinową na noc - taką w aerozolu oraz ujędrniający balsam do ciała (w tubie) i też sie smaruję. Oczywiście nie regularnie Tylko jak mi się przypomni.

Cytat:
A to moje zakupy
Urocze zakupy !!!!!

Także zagłosowałam na WIKI

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-01-14 o 12:38
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości