![]() |
#961 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
sweet - na ten wewntrz to pojdziesz po tych godzinach wyje¿dzonych z kim¶ innym. Jak siê douczysz. chyba ze ju¿ siê na te 3h umówi³as? Ale zawsze mo¿na odwo³ac
![]()
#962 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
wyje¼dzi³am 17 ale, jak I. zdawa³ moj± kartê to by³o tylko 14, bo na ostatnich nie mia³ karty i zapomnia³ chyba wpisaæ a ja nie podpisa³am wiêc siê nie liczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
sweet a ja bym odwo³a³a najbli¿sze jazdy je¶li s± umówione pó¼niej zadzwoni³abym do niego i powiedzia³a ¿e by³am u psychologa( w WORDach np. s±) który powiedzia³,¿e niepowodzenia mog± byæ spowodowane z³ym dobraniem instruktora i najlepiej by³oby gdybym go najszybciej zmieni³a itp. czy co¶ w tym stylu
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- eezee witaj ![]() no to ¿e¶ sprawê za³atwi³a ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() nie wytrzymam, no nie wytrzymam!!! po pierwsze: NIC NIE MUSISZ! dziewczyno, przecie¿ on Tob± ewidentnie manipuluje!!! zrób co¶ z tym, nie mo¿esz daæ sob± tak rz±dziæ!!! nie rozumiesz, ¿e on w³a¶nie na to liczy, ¿e Ty nie bêdziesz walczyæ, tylko poddasz siê temu co on mówi? on wie, ¿e jak Ciê postraszy i powie, ¿e nie da kwitka to zostaniesz... musisz wiedzieæ jakie masz prawa a nie daæ sobie takie co¶ wciskaæ... tak to Ty mo¿esz sobie jezdziæ do koñca roku, bo on powie, ¿e nie jeste¶ gotowa do egzaminu... no proszê Ciê ![]() nie ma takiej rzeczy, której siê nie da za³atwiæ ![]() co to znaczy nie zgodzi³ siê?! ![]() je¶li nie masz w sobie tyle si³y by siê postawiæ jemu i ca³ej tej sytuacji to popro¶ rodziców albo ch³opaka albo kogokolwiek, niech rozwi±¿± ten problem za Ciebie... jeszcze raz powtarzam, nic nie musisz, no nie dawaj sobie wciskaæ takich bzdur ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
sweet, uciekaj od tego palanta. We¼ papiery, dokoñcz kurs w innej szkole i zrób instruktorowi piêkn± reklamê na mie¶cie.
Ja rozumiem, ¿e Instruktor by³ polecony, mia³a¶ kurs na innych zasadach, ale wszystko ma swoje granice. ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
przepraszam, unios³am siê, wybaczcie mi
![]() sweet, po prostu chcemy Ci wyt³umaczyæ, ¿e jego zachowanie nie jest normalne i powinna¶ co¶ z tym zrobiæ ![]() Cytat:
![]() witaj eezee ![]() ciesze siê, ¿e powróci³a¶ do kursu ![]() no faktycznie jak kto¶ ci±gle pokrzykuje nawet bez powodu to nieciekawie musi byæ ![]() ![]() a 6biegówkê spokojnie okie³znasz, nie bój ¿aby ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Eroll - ja chyba przed 3 podejsciem podpisalam ostatni raz kartê i egz wewn. godziny, ktore mialy miejsce 10h wczesniej. Ale skserowaæ na pami±tkê nie pozwoli³.
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
to u mnie w osk by³a kursantka która co chwila zmienia³a sobie instr. mia³a przyj¶æ do mojego instr. wiêc on siê pyta poprzedniej instr. ile ona ma ju¿ godzin wyje¿d¿onych okaza³o siê ¿e nie wiedzia³a i musieli dopytywaæ siê siebie nawzajem i szukaæ w swoich kalendarzach kiedy z kim je¼dzi³a bo jej karty nie uzupe³niali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Ja mój kapowniczek mia³am prowadzony ¶licznie. A jak instr liczy³ mi dodatkowe godziny i wyrwa³o mu siê 11 - to do tej pory pamietam któr± drog± wtedy jecha³am. Zdjê³am nogê z gazu i prawie pad³am - a¿ tyle to ja nie chcia³am na ten kurs wydawaæ. Okaza³o siê, ze cos tam pod nosem liczy³ i to nie by³a ostateczna liczba. A chodzi³o tylko o 3h.
#970 |
Zakorzenienie
|
uwaga w³a¶nie dzwoni³ do mnie brat cioteczny okaza³o siê ¿e ponownie bêdzie walczy³ o prawko
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- jak w domu mnie teraz pytali ile mam godzin wyje¿d¿onych to nie mówi³am 34 tylko 4-tak lepiej brzmi ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-02-05 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
ja mia³am "za 20", baaardzo d³ugo. I nie wiedzia³am ile dok³adnie, bo to instr liczy
![]()
#972 |
Zakorzenienie
|
ja do 14 godziny mówi³am"dopiero" a od 15 "ju¿"
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- i wiedzia³am ile mam wyje¿d¿onych jako¶ tak sama w pod¶wiadomo¶ci to liczy³am ![]() no i ¿a³ujê ¿e ludziom mówi³am ile ju¿ wyje¼dzi³am, wiadomo dlaczego.. a teraz przed egzaminem zaserwujê sobie zwolnienie lekarskie ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-02-05 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
ja siê umawia³am np na 4-5jazd od razu i musialam zapisywaæ. Teraz mam pami±tke po kursie - przez kilka tyg po kilka razy w tyg jest mêskie imiê i godzina (miejsca nie ma bo wg godz wiem gdzie).
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ![]()
#974 |
Zakorzenienie
|
m±drala
![]() a brat cioteczny na jakim jest etapie, bo ja chyba nie w temacie? jeju, ja siê umawia³am a nigdy nie zapisywa³am i pó¼niej mia³am k³opocik, czy to w ¶rodê mia³am je¼dziæ na 15, czy w czwartek na 13 i takie ró¿ne ![]()
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Jak ja siê umówi³am telefonicznie to na takie dziwne godziny, ze potem pyta³±m instr czy to ja z nim rozmawialam i ja siê na takie niepasuj±ce mi godziny umawia³am.
Wa¿ne rzeczy zapisujê, godziny i terminy te¿.
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
te¿ zazwyczaj umawia³am siê na kilka w tygodniu, ale zawsze poje¼dzie instr. zagl±da³ i przypomina³ kiedy i której
![]() pamiêtam jak kiedy¶ w ¶rodê siê umówili¶my na czwartek, ok. Mysla³am,¿e chodzi o czwartek jutro..przyszed³ czwartek na uczeni okaza³o siê ¿e mamy szkolenie wiêc ³apiê za telefon i mówie ¿e nie bêdzie mnie dzisiaj na jazdach instr. ![]() pó¼niej jak siê umawiali¶my to prosi³am o dok³adn± datê... ostatnio by³am"chora" na zapalenie gard³a... sz³am do przychodni i ca³a drogê "kaszla³am" okaza³o siê ¿e to zapalenie gard³a i dosta³am zwolnienie na 1,5 tygodnia- wg lekarza "tydzieñ mo¿e nie wystarczyæ na wyleczenie tej infekcji" ![]() wiêc nie wiem co teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
z gryp± to moze byæ ciêzko - ta temp itp. Ale zatrucie pokarmowe, ból barku...
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a brat ju¿ walczy³ jakie¶ 2-3 lata temu,ale siê podda³.. teraz próbuje od nowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez by³a zawsze jazda co do terminów kolejnych jazd
![]() ![]() ![]() princeseczka: u mnie zawsze dzia³a to, ¿e ca³± noc wymiotowa³am i pyk na tydzieñ zwolnienie ![]()
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
powiem ¿e zatrucie pokarmowe to bêdzie uciska³ mi brzuch( nienawidzê tego), no ale chyba na to siê skuszê
![]() jak powiem ból barku to mi powie- niech siê pani dobrze wy¶pi i tyle za³atwiê ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() no to bêdê wymiotowaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, czekam a¿ babka wystawi ocenê z poniedzia³kowego egzaminu, sprawdzam i sprawdzam a ona nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
mój lubi³ w soboty sobie dzwonic np o 8 rano
![]() ![]()
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Ja wy³ d¼wiêki na noc - mog³by dzwoniæ i dzwoniæ.
Jeszcze jedna super choroba - piecza jak sikam. Trzeba siedzieæ w ciepe³ku a nie ³azic na zajecia ![]() A ból barku to taki stawu, ze rêkê mozna tylko do pewnej wys podniesc ![]()
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja te¿ na noc wyciszam z racji tego, ¿e mam lekki sen... zawsze znalaz³ siê kto¶ kto napisa³ sms w nocy albo nad ranem jak ja sobie s³odko spa³am ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
no ja tez juz teraz wyciszam telefon, od momentu kiedy mój kochany kuzyn o 5 rano do mnie dzwoni³
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- z pewno¶ci± na te jazdy bym nie przyjecha³a ![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
a ja by³am okrutna siostra
![]() ![]() Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-02-05 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my co¶ takiego robili¶my na wakacjach z grupk± znajomych, kolega ju¿ od kilku dobrych godzin spa³, ¶rodek nocy, a my go budzimy, potrz±samy i pytamy P., gdzie s± kluczyki od czo³gu? gdzie s± kluczyki od czo³gu? jego mina i be³kot- bezcenne ![]()
![]() Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2011-02-05 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Czesc kobitki
![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.