![]() |
#961 | |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak czytam niektórych to mi ręce opadają i nie weim jak mozna az tak ise poniżać ![]() ![]() nie poniżałałbym sie jak niektóre ale i tak moim zdaniem ja się i tak za długo cackałam z eks ![]() ale tłumacze sobie ze i tak tego tak bardoz nie przezywałam a pzoa tym nic innego nie miałam do roboty a seks był nieziemski ![]() o sprawy z nowym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jakiś czas temu wypowiadała się w tym wątku moja koleżanka, rozpoznałam ją po nicku i po avku...pisała o koszmarnych problemach z mężem, gdzie na co dzień świetnie grają udane małżeństwo... Nie przyznałam się, że ją kojarzę. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle już tylko o tych którzy sie pojawiają....a na tych co byli leję cieplutkim moczem prostym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
po drugiej stronie szafy
|
Taaa Dzień Murarza
![]() Moje aktualne Słońce wczoraj wysłuchało mojego obszernego wykładu na temat nielubienia walentynek, przytakiwało dzielnie, że on też nie lubi, fujfuj komercja, bla bla...a potem na moje "to może nie będziemy obchodzić walentynek, co?" usłyszałam "no coś ty, trzeba coś koniecznie wymyślić" - witki mi opadły ![]()
#966 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O, teraz pasuje ![]() Teraz wiem, jak to jest być po tej drugiej stronie... Wtedy sama doradzałam innym, choć siebie nie potrafiłam ogarnąć. W tym momencie tak łatwo jest mi się utożsamić z innymi dziewczętami w podobnej sytuacji... Ale ewenementu dziewcząt pokroju Ilonki nigdy nie pojmę... Aż takich dyrdymałów to ja nie prawiłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zgadzam się w pełnej rozciągłości. I nie trwa to przez kilka tygodni... ![]() Malla, a po co ty je liczysz? Możesz mi powiedzieć, jakie białko ma Ciacho? ( ale zabrzmiało ![]() Ja dziś stwierdziłam, że M to ma chyba jakiś szósty zmysł, żeby robić coś, czego ja najbardziej potrzebuję w danej chwili właśnie w tej chwili, kiedy ja tego potrzebuję. Nie wiem, jak on to robi... ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2011-02-04 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Nie depcze krokusów
|
Hmm... na początku dawało
![]() ![]() ![]() Ale jak już zaczęło to iść w tym kierunku, to chęć zemsty przeszła, pojawiła się... litość, żal... Nie wykluczam powrotu, tak jak i nie wykluczam, że kiedyś będę mieć dzieci (a nie lubię dzieci i nie chcę mieć ich wcale). Wpadki się zdarzają ![]() Nie wyobrażam sobie, co by musiało się stać, żebym była w stanie znów się w nim zakochać i zaufać mu. Kumplujemy się, tzn. od zagaduje. Minął mi etap wkurzania się i blokowania go jak uświadomiłam sobie, że już go nie kocham ![]() ![]() Nowy jest zupełnie inny od eksa, jest gorszą partią (pod trzydziestkę już się patrzy na takie rzeczy, hehe), ale kocha mnie szczerze, jest uczciwy... jak na razie ![]() Nie, nie myślę już o eksie w "ten" sposób. Wiem, że może to czytać.
![]() |
#969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kończę 14 lutego 30 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Aż by się chciało mu to pokazać ![]()
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Dzwoni ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dla mnie to jest dzień jak każdy inny, a że jeszcze to początek tygodnia, będę zawalona papierami itd i ostatnie na co będę miała ochotę to romantyczna kolacja przy świecach i taki tam bzdety. Nie lubię i tyle. Nigdy nie lubiłam.
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Idę spać, bo padam na pyszczek.
Pewnie rano będzie 20 stron do nadrobienia ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A nie, bicze, pejcze i kajdany to była domena mojego eksa, ten jest zdecydowanie inny i na widok lateksu czy szala rodem z Nagiego Instynktu pewnie by uciekł w popłochu ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Nie odbieraj...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |||
Nie depcze krokusów
|
Nie wszystkie dla mnie :P
Po tym, jak próbowaliśmy ograniczyć seks przez parę tygodni doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu ![]() ![]() Jutro imprezka nas czeka z jego przyjacielem i jego nową dziewczyną. Lubię ją, bo zapytała kumpla, ILE LAT jesteśmy razem, a to było zaledwie pół roku, słodkie... Cytat:
![]() Dobrze, że wątek pędzi i tego nie zauważy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo nie cała setka jest moja :P Aktualnie FITNESS AUTHORITY Whey Protein 2270g wiśniowe, ale jeszcze nie wiem, czy przynosi efekty. Poleca te z Olimpu ![]() Cytat:
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-04 o 22:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale... jego lubisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Nie depcze krokusów
|
I dobrze, niech gnije z tą myślą
![]() no, no, no... Masz też taki przycisk w telefonie jak czerwona słuchawka? Polecam!
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zmykam, bo już jest - a ja nieumalowana i burdel w pokoju!!!!!!!!!!!! To przez Was ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-04 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
po drugiej stronie szafy
|
Nie aż tak bardzo
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- he, he, he ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
po drugiej stronie szafy
|
Wiem, ale ja nie jestem z tych, co to poświęcają własne poczucie estetyki dla drugiej osoby. Póki co kategorycznie zabroniłam prezentów. Na kolację pójdę, trudno, ale niech mnie nie dobija prezentem ![]()
#986 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć. No i pora na mnie
![]() Swojego chłopaka poznałam na czacie. 5 miesięcy za nami...tydzień temu odbyliśmy rozmowę. Poważną. Dowiedziałam się podczas niej, że on nic do mnie nie czuje. Że nie ma między nami tej chemii co była na początku, że ogląda się za innymi, że boi się, że mnie zdradzi, że podoba mu się inny typ urody, niż mój, że celowo opóźnia przyjazdy i że najlepiej będzie jak się rozstaniemy. Podobno zachowywał się źle, bo chciał, żebym to ja zerwała. Oczywiście były moje łzy, proszenie, a na samym początku kopara do samej ziemi, bo mi się wydawało, że jest w miarę ok. Coś tam od czasu do czasu wspomniałam, gdzie się podział mój TŻ.? Odbyłam rozmowy z jego siostrami. Stwierdziły, że miał ciężkie dzieciństwo, ze boi się, że mnie skrzywdzi, żę jest głupi itd. Opowiedziały mi też o panience, starszeh od niego, za którą latał, a która go nie chciała. Na początku tego roku miałam szkolenie, w hotelu niedaleko jej miejscowości. Mój TŻ nim przyjechał po mnie, uprzedzając mnie wcześniej, że odwiedzi starą znajomą pojechał do niej. Długo nie posiedział (coś z 1,5godz) bo moje szkolenie skończyło się wcześniej. Nie miałam pojęcia, że coś kiedyś do niej czuł. Daliśmy sobie szanse do kwietnia. Powiedzcie mi co mam zrobić. Zależy mi na nim, czuję coś więcej. On podobno bardzo mnie lubi i proponuje przyjaźń. Tyle, że ja nie wiem. On wtedy się oczerniał, a jednak nadal pisze mi słodkie sms na dzień dobry i dobranoc...Dziś go odwiedziłam bez zapowiedzi, jak zwykle bywało i tak pięknie się uśmiechnął, ale nie pocałował mnie na dowidzenia, wykręcając się opryszczką, którą ma. Co ja mam zrobic................... |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak widać, zawsze da się znaleźć jakieś kompromisy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Totalna awersja. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Kończyć, póki to jest stosunkowo młody związek.
![]() |
#989 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to nie ma co rozważać.
Kończyć, póki to jest stosunkowo młody związek.[/QUOTE] No tak, ale skoro ja coś do niego czuję, a jego siostry twierdzą, że on sam nie wie co chce, i że nie był tak naprawdę w zadnym związku... ja już sama nie wiem. Naprawdę było cudownie i co odwidziało mu się po tygodniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jakich jeszcze chcesz argumentów? Że siostry go wybielają? A co mają zrobić? On jest dużym chłopcem i jest w stanie sam mówić o tym co czuje. I powiedział. Tobie było cudownie, jemu jak widać nie...o czym Ci powiedział wprost.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.