Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 19:13   #961
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Wliczają się do bazy opustu. Nawet jak mają żółtą kropkę. Jak ich nie będzie i przez to wyjdzie Ci mniej niż 50 zł (lub 150 przy pierwszym zamówieniu) to nie policzą KRMZ. Natomiast co do rzeczy z netto to jak nie przyjdą to już mogą Ci naliczyć te 10 zł. A więc co do rzeczy z katalogu i demo nie ma obaw (tak mi przynajmniej tu tłumaczono).
dokładnie tak

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:25   #962
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez ettka1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!
A jakby ktoś poprosił was o podanie jednego produktu do którego wracacie kiedy skończy się opakowanie..
Mój faworyt
krem z granulkami koloryzującymi...
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
dla mnie od niedawna, ale już 3 z kolei szminka nawilzajaca w kolorze nude perfection
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
mój najulubieńszy oliwkowy krem do ciała z Planet Spa
Potwierdzam za dziewczynami,moi obecni faworyci Avonowi bez których nie wyobrażam sobie życia na tę chwilę to:
Szminka Nude Perfection
Krem Oliwkowy SPA
oraz Far Away Dreams

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość

BTW wygooglałam tą torebkę, a w grafikach pojawiły mi się trzy avatarki Surunieczki.
faktycznie,masz rację,skąd moje gęby tam? nie miałam nic wspólnego z tą torebką
I avatar Cleo jeszcze pokazało
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:26   #963
dudi83
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25712642]a molowałaś utrwalaczem pod lakier i na lakier-ja maluję i trzyma mi się 1 tydzień[/QUOTE]
Potrzebowałabym jakiegoś porządnego utrwalacza bo póki co jestem "house manager" i ciężko mi utrzymać jakikolwiek lakier na paznokciach dłużej niż 3 dni. Jednak te szybkoschnące najszybciej mi schodzą z końcówek.

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
kurcze chyba sie załamie;(
pamietacie jak pisalam ze seria solutions radiance mnie uczula chociaz łądnie pachnie itd...
ostatnio kupilam sobie zwykly krem nawilzajacy solutions ten niebieski i co?znowu to samo te dziwne krostki, takie jakby pecherzyki, ten sam problem co z radiance
normlanie mnie trafi widocznie cala seria solutions jest dla mnie nie odpowiednia ale dlaczego;( ja tak nie chce
nie tlyko ona a takze anew;(

te krotki nie wystepuja zaraz po uzyciu tlyko wychodza po 3-4 dniach
moja mama zamowila sobie z anew ultimate (zolta seria) i co to samo, dokładnie to samo;(
super juz po kremach;(
Miałm to samo po Źródło Energii, małe czerwone kropeczki i chyba coś jeszcze mnie uczula bo nie chciało zejść. Teraz nie używam żadnych kosmetyków tylko tusz do rzęs, mleczko do twarzy (seria Solutions) i krem nivea i jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Mam na myśli netto z kat.04. Obstawiasz 16, że różowy, a mnie chodzi po głowie ,że to była 15. Mogę się mylić. dzięki za odpowiedź.
Dziewczyny pomóżcie, znacie te balsamy do ust? Klientka- koleżanka chce taki lekko koloryzujący(.zależy mi na niej).Pliss!!!!
Nie wiem czy Ci się to jeszcze przyda:
14. bezbarwny
15. różowy
16. bezbarwny

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:34   #964
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zjadam w całości
one takie mieciutkie są a to już troszke czasu minęło W którym one kat weszły?
Weszły w 2 Ja tak zjadam najzwyklejsze balsamy/pomadki do ust Wiesz, takie ochronne czy regenerujące Kolorową chyba tylko raz wykorzystałam do końca

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to jak Wy bierzecie to i ja najwyżej na prezenty będą.... przez te forum to z Mikołajkowych skorzystałam z 5 razy więcej niż zamierzałam
Ja wzięłam po 3 sztuki z każdego rodzaju właśnie na prezenty/gratisy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:39   #965
xantialorenz
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was pytanko.
Mogłaby mi któraś wytłumaczyć tak po ludzku jak to jest z tym Avon Club?
W okręgach TS Program trwa w katalogach K15/2010 – K14/2011, do poziomu I trzeba mieć 12 000 zł. Ale jeżeli ja weszłam w katalogu 3/2011 czy mi się to jakoś przesunie? ;> Jeżeli po tych 17 katalogach, odliczając od 3/2011 osiągnę wymaganą kwotę to przyjmą mnie?

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:42   #966
Sarunieczka

a w formularzu do kat.05 są minibalsamy SSS "dotyk jedwabiu" w cenie 4,90,nie zamawia któraś? bo może i od tego też będzie upust?
Stary 2011-03-14, 19:48   #967
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a w formularzu do kat.05 są minibalsamy SSS "dotyk jedwabiu" w cenie 4,90,nie zamawia któraś? bo może i od tego też będzie upust?
W 6 jest za 2,90
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:54   #968
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
W 6 jest za 2,90
gdzie?
ja chyba spałam składając to zamówienie..

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:59   #969
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
gdzie?
ja chyba spałam składając to zamówienie..
na drugiej stronie formularza kod 3877 8
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:17   #970
LadyMK
Zakorzenienie

dziewczyny ;]
co sądzicie o szkoleniach kosmetycznych? przydatne? jakie są te zestawy, które można kupić po szkoleniu?
będzie to moje pierwsze szkolenie kosmetyczne

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:21   #971
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Wliczają się do bazy opustu. Nawet jak mają żółtą kropkę. Jak ich nie będzie i przez to wyjdzie Ci mniej niż 50 zł (lub 150 przy pierwszym zamówieniu) to nie policzą KRMZ. Natomiast co do rzeczy z netto to jak nie przyjdą to już mogą Ci naliczyć te 10 zł. A więc co do rzeczy z katalogu i demo nie ma obaw (tak mi przynajmniej tu tłumaczono).
Tak, ale ja już zamówiłam to w 1-szym terminie i było doślemy w jednym z kolejnych zamówień, a teraz chciałam żeby w 2-gim mi to dodali, wiec gdybym zamówiła tylko to z demo i by mi dołożyli te kolczyki to miałabym ponad 50 zł, ale gdyby ich nie było nadal, miałabym policzone tylko za tą rzecz z demo ?

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:34   #972
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość

dziewczyny, a ten rozgrzewający peeling do skórek z netto5 działa? bo ja usuwam rydełkiem skórki (czy jak to się tam zwie), i nie dość że dobrze nie usunie, zadziorki zostają to jeszcze płytkę rysuję

jak usuwacie skórki w mało inwazyjny sposób i żeby to potem ładnie wyglądało?
ja używam rozgrzewający peeling do skórek, tylko go nie rozćcieńczam, od razu na skórki, skórki nie wycinam, tylko przesuwam paznokciem, wykałaczką
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:34   #973
izis669
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
dziewczyny ;]
co sądzicie o szkoleniach kosmetycznych? przydatne? jakie są te zestawy, które można kupić po szkoleniu?
będzie to moje pierwsze szkolenie kosmetyczne

szkolenie super,można sie dowiedziec duzo ciekawych rzeczy ,np. jak dobrac odcień szminki do swojej urody,jak wykonać ładny makijaz itp
a także duzo przydatnych iformacji na temat sprzedaży kosmetyków
izis669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:40   #974
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Tak, ale ja już zamówiłam to w 1-szym terminie i było doślemy w jednym z kolejnych zamówień, a teraz chciałam żeby w 2-gim mi to dodali, wiec gdybym zamówiła tylko to z demo i by mi dołożyli te kolczyki to miałabym ponad 50 zł, ale gdyby ich nie było nadal, miałabym policzone tylko za tą rzecz z demo ?
Nieee. Te kolczyki były już policzone jako baza opustu w tamtym zamówieniu. Nawet jak się pojawią to nie wliczą Ci się do bazy opustu i będzie 10 zł KRMZ. Tak mi się wydaje.

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:45   #975
despa
Zakorzenienie

GG do despa

A ja tego peelingu używam do rąk- mam generalnie bardzo suchą skórę dłoni, i robię go sobie co dwa trzy dni i potem grubą warstwę kremu...

Muszę się pochwalić...swoją głupotą ostatnio stwierdziłam że ten krem z kwasami z planet spa nałożę sobie na łydki bo tak fajniutko nawilża wygładza, a wcześniej hmm zrobiłam sobie depilację... kuźwa jak piekło myślałam że się p**** z bólu od razu leciałam do wanny zmyć. Tak to jest jak się idzie na łatwiznę...

A co do serii SSS to zapach różowej serii jest dla mnie za mocny, mam dosłownie kilka klientek które produkty z tej serii biorą- ale to są miłośniczki żelu Mistique, Far Away'a
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:51   #976
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
W 6 jest za 2,90

wooow będzie na prezenty dla klientek,pod warunkiem że będą przysyłać
Stary 2011-03-14, 20:52   #977
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Co polecacie dziewczyny do mycia twarzy?
pianka do mycia twarzy jest wydajna
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 20:59   #978
patrysina
patrysina

dziewczyny jak ktoś jeszcze nie brał kuferku z anew to polecam, jest prześliczny, dużo lepiej wygląda na żywo niż w katalogu, pal licho krem do okolic oczu ale kuferek po prostu boski,
co do tych minibalsamów ja je mam jeszcze jak w katalogu były jakoś po 7,9 w takich mini zestawach z maseczkami i świetnie się sprawdzają szczególnie na wyjazdach, bo małe i poręczne, ale mam jeszcze zapasik a kusi mnie Masło z MM bo już mi się skończyło teraz używam tego z masłem shea a teraz fajna oferta na produkty ze spa i minus rabat to za całkiem niewielkie pieniądze można by uzupełnić zapasik
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:03   #979
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a zamawiałyście teraz kolczyki Beatrice i ten tusz co był po 12,5 ? chodzi o to że złożyłabym kolejne zamówienie ale tylko na 2 pary kolczyków, ten tusz i masło łagodzące oparzenia z oferty demo, a gdyby ich nie było to musiałabym zapłacić KMZ, w strefie mają żółte kropki ale pani napisała mi:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie pragniemy przekazać, iż wskazane produkty są już dostępne i zostaną dosłane w najbliższym Pani zamówieniu. Przepraszamy za wydłużony termin oczekiwania.

Z pozdrowieniami,
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

i nie wiem czy im wierzyć czy nie, a nie uśmiecha mi się płacić za przesyłkę samego masła...??
Nie ma tych kolczyków- ja od katalogu 3 się na nie czaje i moja klientka chce i juz zamawiałam z 3 razy w katalogu 4 i nie dostałam do te pory, a dziewczyny w coku mówią ze juz ich nie ma i raczej nie będzie skoro nawet im nie przysłali Alez zła jestem, bo zależy mi na klientce
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 21:17   #980
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Własnie siedzę z maseczka spa jasminową... muszę wam napisać, że jak na chwilę trzymania jej na buźce jest extra!!
Bardzo sie bałam, ale przez pierwsze 10 min przyjemnie chłodziła, teraz już zaczyna zasychać.. zapach sliczny, nic nie piekło, nie paliło, a tak mi sie zdarza często... ale jest napisane, ze działa łagodząco, więc chyba sie skusze i pójde za ciosem i nałozę olejek z tej serii na noc
konsytencja maseczki żelowa, taka jakby bezbarwna, ale kameleonowa, czyli odcienie fioletu, zieleni... Zobaczę jak będzie po
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:22   #981
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ktoś jeszcze nie brał kuferku z anew to polecam, jest prześliczny, dużo lepiej wygląda na żywo niż w katalogu, pal licho krem do okolic oczu ale kuferek po prostu boski,
co do tych minibalsamów ja je mam jeszcze jak w katalogu były jakoś po 7,9 w takich mini zestawach z maseczkami i świetnie się sprawdzają szczególnie na wyjazdach, bo małe i poręczne, ale mam jeszcze zapasik a kusi mnie Masło z MM bo już mi się skończyło teraz używam tego z masłem shea a teraz fajna oferta na produkty ze spa i minus rabat to za całkiem niewielkie pieniądze można by uzupełnić zapasik
Nie zapominaj że trzeba najpierw zrobić program żeby zamówić ten zestaw z kuferkiem Ja np z Anew nie miałam żadnego zamówienia z resztą anew w ogóle mi się nie sprzedaje
Stary 2011-03-14, 21:33   #982
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie zapominaj że trzeba najpierw zrobić program żeby zamówić ten zestaw z kuferkiem Ja np z Anew nie miałam żadnego zamówienia z resztą anew w ogóle mi się nie sprzedaje
Mnie z kolei dobrze idzie złota seria i czerwona. Z tym że u mnie klientki zamawiają po opiniach innych. Mnie i kilka osobom serum reversalist poleciła koleżanka która wzięła je na spróbowanie, była bardzo zadowolona, taka gładziutka buźka jej się zrobiła, to wzięłam i ja i jeszcze parę osób. A Te co spróbowały zamawiają cały czas.

A ten krem pod oczy liftingujący bardzo lubię jest fajniejszy niż reversalist, lepiej nawilża. Po reversaliście strasznie łzawiły mi oczy, lubię tez z rejuvenate krem pod oczy.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:35   #983
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ettka1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!
A jakby ktoś poprosił was o podanie jednego produktu do którego wracacie kiedy skończy się opakowanie..
Mój faworyt
krem z granulkami koloryzującymi...
niestety nie mam jednego, lista rzeczy do których wracam jest spora
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 21:37   #984
Sarunieczka

Cytat:
U mnie Anew też nie schodzi za mojej kilkuletniej kadencji miałam zamówienie na jeden krem (plus dla mnie czerwone serum)

Cytat:
Własnie siedzę z maseczka spa jasminową... muszę wam napisać, że jak na chwilę trzymania jej na buźce jest extra!!
Bardzo sie bałam, ale przez pierwsze 10 min przyjemnie chłodziła, teraz już zaczyna zasychać.. zapach sliczny, nic nie piekło, nie paliło, a tak mi sie zdarza często... ale jest napisane, ze działa łagodząco, więc chyba sie skusze i pójde za ciosem i nałozę olejek z tej serii na noc
konsytencja maseczki żelowa, taka jakby bezbarwna, ale kameleonowa, czyli odcienie fioletu, zieleni... Zobaczę jak będzie po
Ale ona jest peel off prawda? więc dla mnie odpada dawniej lubiłam maseczki tego typu,ale od jakiegoś czasu nie dam rady,to zrywanie mnie normalnie boli a zapach tej serii jest znośny?bardziej lawenda czy jaśmin wyczuwalne? bo może w następnym katalogu bym była chętna na mus do ciała
Stary 2011-03-14, 21:44   #985
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ja oczywiście zkiepściłam całkiem tą ofertę , bo asortyment miałam, ale wykorzystać ofertę zapomniałam ;(
wczoraj więc wysłałam ze strefy prośbę o "reklamacyjne dopisanie", dzisiaj otrzymałam odpowiedź:
"Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że reklamacja została przyjęta. Zestaw dołączy się do najbliższego zamówienia które powstanie na koncie. W przyszłości prosimy o pamiętanie, że tego typu oferty działają w ramach jednego zamówienia.

Z pozdrowieniami,

Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
"

ale mi dowalili, no nie??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:47   #986
musso4
Zakorzenienie

jeśli chodzi o serię solutions to używam z niej tylko toniku nawilżającego i pianki do mycia matowa perfekcja, żadne kremy mi nie pasują jak kremy to tylko z anew

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja oczywiście zkiepściłam całkiem tą ofertę , bo asortyment miałam, ale wykorzystać ofertę zapomniałam ;(
wczoraj więc wysłałam ze strefy prośbę o "reklamacyjne dopisanie", dzisiaj otrzymałam odpowiedź:
"Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że reklamacja została przyjęta. Zestaw dołączy się do najbliższego zamówienia które powstanie na koncie. W przyszłości prosimy o pamiętanie, że tego typu oferty działają w ramach jednego zamówienia.

Z pozdrowieniami,
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska"

ale mi dowalili, no nie??
zawsze tak mówią
Stary 2011-03-14, 21:48   #987
olla74
Zakorzenienie

Odzywka przyspieszająca wzrost paznokci działa. Obgryzam własne i po paru dniach nakładania odżywki moge się pokazać ludziom

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:50   #988
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Odzywka przyspieszająca wzrost paznokci działa. Obgryzam własne i po paru dniach nakładania odżywki moge się pokazać ludziom
która to, bo czytałam, ale jakoś nie trybię, chyba jestem zmęczona
Stary 2011-03-14, 21:50   #989
sarraa
Zakorzenienie

Kurcze zazdroszczę Wam, mnie ze strefy odpisywali tylko, jak byłam nowa jako konsultantka, teraz w ogóle nie odpisują, strasznie mnie to drażni
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:52   #990
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
to pomyśl- jakbyś nie obgryzała to już całkiem byłoby szaleństwo w tym wzroście

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Kurcze zazdroszczę Wam, mnie ze strefy odpisywali tylko, jak byłam nowa jako konsultantka, teraz w ogóle nie odpisują, strasznie mnie to drażni
może nie wysyłasz wcale?? czy widzisz informację , że odpowiedź dostaniesz w 48 godzin??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości