|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
A u nas się nie zapowiada ani u mnie ani w rodzinie męża.
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
u mnie w rodzinie byly ale nikt by nas nie zaprosil bo cala rodzina sie obrazila, ze robilam male wesele
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Robot wielofunkcyjny i wyciskarka do cytrusów. Taki robot jest przydatny w kuchni. My dostaliśmy w prezencie od jednej osoby blender i bardzo zadowoleni jesteśmy. W tym zestawie blender też jest. Robot w kuchni ułatwia życie. Mnie szkoda pieniążków na robot, skoro mam blender (najważniejszy). Ostatnio często go używam. Opakowanie nie jest zbyt ładne, ale my i tak będziemy je oklejać papierem ładnym. Te dwa kartony chcemy jakoś przykleić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Polecam Wam patelnie tefal |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam patelnię z tefala od prawie 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolona. Jak się tylko zniszczy to kupujemy drugą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
poszukalam jeden, ale realizacja miesiac czasu
![]() my niesttey mamy 2 wesela ![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
Cola przygotowana, popcorn się robi (polecam z tesco). Ekwipunek do kina jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Film zrobił na mnie wrażenie. Oparty jest na faktach. Warto na ten film iść do kina. (To jest moje subiektywne zdanie, mężuś, jak by wiedział o czym jest, to by nie poszedł) W niektórych momentach film był straszny. Mężuś właśnie powiedział, że uważa wyjście za udane. W jednym momencie łezka mi się zakręciła (jak bym była sama, to pewnie bym się strasznie popłakała: nie należy do osób wzruszających się na filmach, naprawdę bardzo rzadko mi się to zdarza)
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Mężuś powiedział, że dobrze, że nie wiedział o czym jest ten film, bo by nie poszedł. Od czasu do czasu warto taki film zobaczyć. Człowiek stara się być lepszym. Pierwszy raz film zrobił na mnie takie wrażenie. W kinie mało ludzi mało. Mężuś zrobił kolacje i bardziej się postarał niż zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Na obiad zrobiłam łazanki ze swoimi kluchami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie
![]() Cytat:
![]() Ja szukam "kolegi, koleżanki " dla swojego, by miał okazję pobyć wśród swojego gatunku, ale nic z tego. Czasami widzę spacerujące czworonogi na ulicy, i chociaż bliziutko jest park, to nigdy tam nikogo nie widać. ![]() Latem, wysyłamy naszego do "Psiego Przedszkola". Nie, nie odbiło mi, po prostu chcę by zachował cechy socjalne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i widzisz? Czasami człowiek dostanie "coś gratis", chociaż wcale nie chce. Ja tam uciekam jak ktoś zaczyna kichać i "smarkać" ![]() życzę Ci rychłego wyzdrowienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja, jeżeli nie mam pieniążków dla siebie, to nie mam dla kogoś innego. Nie uznaję zasadz "postaw się, a zastaw się". Co mi z tego że ktoś tam doceni mój pretent, jeżeli mnie samej taki był by potrzebny?! ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-05 o 03:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U mnie dziś tragiczna pogoda...pada...zimno...p ranie nie chce schnąć ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Telka, owszem, szkoda Ci Twoich rąk, ale innym kupisz, a sobie nie?
Absolutnie.U nas też za dobrze nie jest, ale od czasu do czasu kupuję sobie coś. Inni dadzą radę, jak będę miała, może i cos tam komuś dam, ale to nie w taki sposób "zastaw się, a pokaż się" Corvette - no nie no... spokojnie, dam radę ![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Ja mam blender, który jest najważniejszy. Często go używam. Te zestawy najczęściej są już z blenderem. Nie mam miejsca na następny robot. Szkoda, że ja taki nie dostałam wielofunkcyjny robot, mniej miejsca zajmuje. Widziałam nawet taki robot już z sokowirówką, to jest dopiero wypas. My sokowirówkę kupiilśmy sobie osobno. W lato często używaliśmy.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Jak będziesz kupować robot czy blender, to radzę kupić od razu wielofunkcyjny. Wychodzi to taniej i mniej miejsca zajmuje niż kupno osobno sprzętów. |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Ale czy to jest tak naprawdę do szczęścia potrzebne?
#979 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, że to zależy już od indywidualnego podejscia, jak ktos lubi grzebać w kuchni to lubi kupować sprzęt, jak ktos woli piec słodkie idzie w tą stronę, dla kogos innego ważniejsze są wycieczki i woli tam "pakować" kase
![]()
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zależy o co pytasz. Mąż twierdził, że zmywarka nie jest nam do szczęścia potrzebna, ale uparłam się na jej kupno. Teraz wychwala ten cudny wynalazek i poleca znajomym ![]() Tak samo jest z blenderem czy robotem...da się bez tego żyć (czego jestem przykładem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robot ułatwia życie w kuchni. Ostatnio znalazłam nowe właściwości blendera: jogurt naturalny z bananem, siekanie cebuli pulsacyjnie (tak średnio, ale nie mam innego robota) Zmywarkę też wszystkim polecam. Nie traci się czasu na zmywanie garów. Tylko się wkłada i wyciąga. Dłonie mam bardziej zadbane. Nie jedna osoba zwracała mi uwagę: jakie mam delikatne dłonie. Tak samo uważam, że bez automatu ani rusz. Frania to przeżytek. My nie mieliśmy super podróży poślubnej, mam nadzieję, że jeszcze taka będzie. W podróży poślubnej byliśmy w Kołobrzegu. Nie będę się tu rozpisywać o takich sprzętach a super wycieczkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do automatu to też wychwalam ten wynalazek. Teściowa długo się nie mogła przekonać i ciągle ta frania, frania. Raz na siłę wcisnęłam jej pranie do automatu i od tamtej pory frania stoi w kącie ![]() O podróży poślubnej też marzę...bo nie udało nam się nigdzie wyjechać. Ale jeszcze wszystko przed nami. Może los się do nas uśmiechnie i wreszcie zamiast umowy o dzieło będzie umowa o pracę i pieniążki co miesiąc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam trampki balerinki. Na letnie spacery, będą jak znalazł. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Co dajecie w prezencie na dzień matki? Z moją mamą widzę się teraz we wtorek, a później 4 czerwca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Czy to źle? Żadna praca nie hańbi.
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaarooo powiem szczerze, że pracę w markecie też traktuję jako ostateczność. Nie chodzi o to że hańbi. Mnie dobijała praca w niedzielę, a nawet nie było za to więcej kasy. Poza tym jak brakowało w kasie grosza to nawet to odebrali z pensji. Nie wspomnę już o wypłacie... Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-05-05 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Też uważam, że żadna praca nie hańbi. Pracowałam w sklepie spożywczym u prywaciarza (mały samoobsługowy). Był tam taki zapieprz, że wytrzymałam tylko 10 dni. Praca 9 godzin, a nie 8. Cały czas na nogach, nie było nawet czasu, by spokojnie zjeść bułkę i wypić herbatę. Obsługa kasy, wykładanie towaru, na stoisku ważenie niektórych towarów, robienie worków ziemniaków, przyjęcie towaru, zgarnywanie śniegu przed sklepem.
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Praca w sklepie to duża odpowiedzialność za małą wypłatę. Trzeba było pilnować się, by nie trzaskać alkoholi, bo za to trzeba zapłacić. Złodziei trzeba pilnować. |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Pracuję w markecie. Ale chyba lepiej pracować gdziekolwiek niż nigdzie, prawda? I ja lubię tę pracę.
Tylko problem w tym, że ludzie nie szanują pracowników sklepów "bo im się należy", to też i źle się pracuje...
#988 |
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Nieźle się rozpisałyście,przecieliał am ![]() Fajny taki prezent na slub,kóry komuś może się przydac.My dostaliśmy halogen oven i jeszcze ani razu nic w nim nie robiłam/nie robiliśmy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam
![]() ![]()
#990 |
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia również kaaroo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.