|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
A u nas się nie zapowiada ani u mnie ani w rodzinie męża.
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w rodzinie byly ale nikt by nas nie zaprosil bo cala rodzina sie obrazila, ze robilam male wesele
to takiej fajnej ciotki to moze jeszcze pojdziemy ale do mojej swiadkowej nie
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Robot wielofunkcyjny i wyciskarka do cytrusów. Taki robot jest przydatny w kuchni. My dostaliśmy w prezencie od jednej osoby blender i bardzo zadowoleni jesteśmy. W tym zestawie blender też jest. Robot w kuchni ułatwia życie. Mnie szkoda pieniążków na robot, skoro mam blender (najważniejszy). Ostatnio często go używam. Opakowanie nie jest zbyt ładne, ale my i tak będziemy je oklejać papierem ładnym. Te dwa kartony chcemy jakoś przykleić.
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Polecam Wam patelnie tefal |
||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam patelnię z tefala od prawie 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolona. Jak się tylko zniszczy to kupujemy drugą
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
poszukalam jeden, ale realizacja miesiac czasu
![]() my niesttey mamy 2 wesela na jedno idziemy ale szybko uciekamy, na drugie nie jedziemy wcale
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Cola przygotowana, popcorn się robi (polecam z tesco). Ekwipunek do kina jest
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Film zrobił na mnie wrażenie. Oparty jest na faktach. Warto na ten film iść do kina. (To jest moje subiektywne zdanie, mężuś, jak by wiedział o czym jest, to by nie poszedł) W niektórych momentach film był straszny. Mężuś właśnie powiedział, że uważa wyjście za udane. W jednym momencie łezka mi się zakręciła (jak bym była sama, to pewnie bym się strasznie popłakała: nie należy do osób wzruszających się na filmach, naprawdę bardzo rzadko mi się to zdarza)
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Mężuś powiedział, że dobrze, że nie wiedział o czym jest ten film, bo by nie poszedł. Od czasu do czasu warto taki film zobaczyć. Człowiek stara się być lepszym. Pierwszy raz film zrobił na mnie takie wrażenie. W kinie mało ludzi mało. Mężuś zrobił kolacje i bardziej się postarał niż zwykle. |
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na obiad zrobiłam łazanki ze swoimi kluchami
![]() Cytat:
aż żałuję, że nam nikt takiego nie zrobił, bo faktycznie ciągle szkoda nam na to kasy...a przydałby się bardzo.Cytat:
|
||
|
|
|
#973 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie
Cytat:
Spacer brzmi super, choćby ze względu na spotkanie piesków z pieskami (znajomi też plus). Ja szukam "kolegi, koleżanki " dla swojego, by miał okazję pobyć wśród swojego gatunku, ale nic z tego. Czasami widzę spacerujące czworonogi na ulicy, i chociaż bliziutko jest park, to nigdy tam nikogo nie widać. ![]() Latem, wysyłamy naszego do "Psiego Przedszkola". Nie, nie odbiło mi, po prostu chcę by zachował cechy socjalne. ![]() Cytat:
Cytat:
No i widzisz? Czasami człowiek dostanie "coś gratis", chociaż wcale nie chce. Ja tam uciekam jak ktoś zaczyna kichać i "smarkać" ![]() życzę Ci rychłego wyzdrowienia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szczególnie na czymś, co nie jest fanaberią, a coś, z czego miało by się całkowity pożytek? Zechcecie mi to wytłumaczyć? Ja, jeżeli nie mam pieniążków dla siebie, to nie mam dla kogoś innego. Nie uznaję zasadz "postaw się, a zastaw się". Co mi z tego że ktoś tam doceni mój pretent, jeżeli mnie samej taki był by potrzebny?!
Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-05 o 04:31 |
||||||
|
|
|
#974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej faktycznie zależało mi na spotkaniu ze znajomymi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U mnie dziś tragiczna pogoda...pada...zimno...p ranie nie chce schnąć Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Telka, owszem, szkoda Ci Twoich rąk, ale innym kupisz, a sobie nie?
Absolutnie.U nas też za dobrze nie jest, ale od czasu do czasu kupuję sobie coś. Inni dadzą radę, jak będę miała, może i cos tam komuś dam, ale to nie w taki sposób "zastaw się, a pokaż się" Corvette - no nie no... spokojnie, dam radę
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam blender, który jest najważniejszy. Często go używam. Te zestawy najczęściej są już z blenderem. Nie mam miejsca na następny robot. Szkoda, że ja taki nie dostałam wielofunkcyjny robot, mniej miejsca zajmuje. Widziałam nawet taki robot już z sokowirówką, to jest dopiero wypas. My sokowirówkę kupiilśmy sobie osobno. W lato często używaliśmy.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Jak będziesz kupować robot czy blender, to radzę kupić od razu wielofunkcyjny. Wychodzi to taniej i mniej miejsca zajmuje niż kupno osobno sprzętów. |
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czy to jest tak naprawdę do szczęścia potrzebne?
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, że to zależy już od indywidualnego podejscia, jak ktos lubi grzebać w kuchni to lubi kupować sprzęt, jak ktos woli piec słodkie idzie w tą stronę, dla kogos innego ważniejsze są wycieczki i woli tam "pakować" kase
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc u mnie to nie na tym polega. Nie mamy kasy i nie idziemy ani na wesele ani na chrzciny (chociaż chętnie bym się pobawiła). Ale patrząc na to że nie mam łazienki, to np prysznic jest w tym momencie dla mnie rzeczą pierwszej potrzeby. My jesteśmy jeszcze ciągle w trakcie remontu. Nie mamy do końca wyposażonej kuchni, nie mamy żadnych mebli (nie wiem czy materac można nazwać meblem) oprócz kuchennych. Udało nam się dorwać ostatnio stary stół i stołki do kuchni i jesteśmy szczęśliwi. A przez nasz brak kasy jesteśmy raczej ostatnio ciągle wycofani z kontaktów towarzyskich. Nie udaję, że mam jak nie mamCytat:
![]() Zależy o co pytasz. Mąż twierdził, że zmywarka nie jest nam do szczęścia potrzebna, ale uparłam się na jej kupno. Teraz wychwala ten cudny wynalazek i poleca znajomym ![]() Tak samo jest z blenderem czy robotem...da się bez tego żyć (czego jestem przykładem ), ale wiem, że to ułatwia życie i dzięki temu szybciej zrobię wiele rzeczy.
|
||
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robot ułatwia życie w kuchni. Ostatnio znalazłam nowe właściwości blendera: jogurt naturalny z bananem, siekanie cebuli pulsacyjnie (tak średnio, ale nie mam innego robota) Zmywarkę też wszystkim polecam. Nie traci się czasu na zmywanie garów. Tylko się wkłada i wyciąga. Dłonie mam bardziej zadbane. Nie jedna osoba zwracała mi uwagę: jakie mam delikatne dłonie. Tak samo uważam, że bez automatu ani rusz. Frania to przeżytek. My nie mieliśmy super podróży poślubnej, mam nadzieję, że jeszcze taka będzie. W podróży poślubnej byliśmy w Kołobrzegu. Nie będę się tu rozpisywać o takich sprzętach a super wycieczkach. |
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do automatu to też wychwalam ten wynalazek. Teściowa długo się nie mogła przekonać i ciągle ta frania, frania. Raz na siłę wcisnęłam jej pranie do automatu i od tamtej pory frania stoi w kącie Jak zabierzemy pralkę do swojej łazienki (mam nadzieję że niedługo...) to ciekawe czy frania odżyje czy teściowa kupi automat.O podróży poślubnej też marzę...bo nie udało nam się nigdzie wyjechać. Ale jeszcze wszystko przed nami. Może los się do nas uśmiechnie i wreszcie zamiast umowy o dzieło będzie umowa o pracę i pieniążki co miesiąc. |
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam trampki balerinki. Na letnie spacery, będą jak znalazł. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Co dajecie w prezencie na dzień matki? Z moją mamą widzę się teraz we wtorek, a później 4 czerwca. |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to źle? Żadna praca nie hańbi.
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na grouponie. Ważne przez 6 miesięcy więc sama się umówi kiedy jej pasuje.Kaarooo powiem szczerze, że pracę w markecie też traktuję jako ostateczność. Nie chodzi o to że hańbi. Mnie dobijała praca w niedzielę, a nawet nie było za to więcej kasy. Poza tym jak brakowało w kasie grosza to nawet to odebrali z pensji. Nie wspomnę już o wypłacie... Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-05-05 o 12:10 |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że żadna praca nie hańbi. Pracowałam w sklepie spożywczym u prywaciarza (mały samoobsługowy). Był tam taki zapieprz, że wytrzymałam tylko 10 dni. Praca 9 godzin, a nie 8. Cały czas na nogach, nie było nawet czasu, by spokojnie zjeść bułkę i wypić herbatę. Obsługa kasy, wykładanie towaru, na stoisku ważenie niektórych towarów, robienie worków ziemniaków, przyjęcie towaru, zgarnywanie śniegu przed sklepem.
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Praca w sklepie to duża odpowiedzialność za małą wypłatę. Trzeba było pilnować się, by nie trzaskać alkoholi, bo za to trzeba zapłacić. Złodziei trzeba pilnować. |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Pracuję w markecie. Ale chyba lepiej pracować gdziekolwiek niż nigdzie, prawda? I ja lubię tę pracę.
Tylko problem w tym, że ludzie nie szanują pracowników sklepów "bo im się należy", to też i źle się pracuje...
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Nieźle się rozpisałyście,przecieliał am Was przeczytwaszy co napisałyście.Fajny taki prezent na slub,kóry komuś może się przydac.My dostaliśmy halogen oven i jeszcze ani razu nic w nim nie robiłam/nie robiliśmy.
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam
idę do pracy, miłego popołudnia
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia również kaaroo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Zazdroszczę wesela, przeszłabym się na jakieś, ale w najbliższej przyszłości się nie zapowiada.

aż żałuję, że nam nikt takiego nie zrobił, bo faktycznie ciągle szkoda nam na to kasy...a przydałby się bardzo.
bylo super
おはよう!