Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 13:31   #961
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
tez bym poszla ale u mnie sie zapowiada w rodzinie meza
A u nas się nie zapowiada ani u mnie ani w rodzinie męża.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:34   #962
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A u nas się nie zapowiada ani u mnie ani w rodzinie męża.
u mnie w rodzinie byly ale nikt by nas nie zaprosil bo cala rodzina sie obrazila, ze robilam male wesele a do rodziny meza nie bardzo chce isc, wiadomo nie za bardzo mnie tam lubia to takiej fajnej ciotki to moze jeszcze pojdziemy ale do mojej swiadkowej nie
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:40   #963
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
co kupiliscie?
Robot wielofunkcyjny i wyciskarka do cytrusów. Taki robot jest przydatny w kuchni. My dostaliśmy w prezencie od jednej osoby blender i bardzo zadowoleni jesteśmy. W tym zestawie blender też jest. Robot w kuchni ułatwia życie. Mnie szkoda pieniążków na robot, skoro mam blender (najważniejszy). Ostatnio często go używam. Opakowanie nie jest zbyt ładne, ale my i tak będziemy je oklejać papierem ładnym. Te dwa kartony chcemy jakoś przykleić.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:45   #964
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Robot wielofunkcyjny i wyciskarka do cytrusów. Taki robot jest przydatny w kuchni. My dostaliśmy w prezencie od jednej osoby blender i bardzo zadowoleni jesteśmy. W tym zestawie blender też jest. Robot w kuchni ułatwia życie. Mnie szkoda pieniążków na robot, skoro mam blender (najważniejszy). Ostatnio często go używam. Opakowanie nie jest zbyt ładne, ale my i tak będziemy je oklejać papierem ładnym. Te dwa kartony chcemy jakoś przykleić.
to prawda sama od dawna o takim mysle
Stary 2011-05-04, 13:45   #965
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Prezent bardzo praktyczny. Sama chciałabym taki dostać, bo tak jak napisałaś samej bym sobie nie kupiła, bo szkoda pieniędzy.
Stary 2011-05-04, 13:56   #966
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
No to pochwal się co to takiego Zazdroszczę wesela, przeszłabym się na jakieś, ale w najbliższej przyszłości się nie zapowiada.
Nie ma czego tak bardzo zazdrościć. Fajnie się pobawić, ale to jest duży wydatek. Prezent + dojazd ponad 200 km. Na szczęście sukienkę mam. Buty trzeba tylko kupić (tak to bym nie kupowała) Oszczędzamy na wakacje. My wesel mamy aż za dużo. W przyszłym roku siostra męża wychodzi za mąż. Na sylwester raczej nie pójdziemy. W tym roku trzy wesela się szykują.W tamtym roku byliśmy na dwóch weselach. Na 1 dostaliśmy zaproszenie już, które będzie 4 czerwca. We wrześniu inna kuzynka też wychodzi za mąż, ale już wstępnie mówiliśmy, że nie przyjedziemy (mojej mamie, może przekazać cioci). Z urlopem męża jest ciężko. Rzadko ma weekendy wolne. Na te wesele udało się bez urlopu. Wg planu mąż z piątku na sobotę ma nockę, ale zamienił się na II zmianę. Pojedziemy w nocy. W niedzielę popołudniu będziemy wracać.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Prezent bardzo praktyczny. Sama chciałabym taki dostać, bo tak jak napisałaś samej bym sobie nie kupiła, bo szkoda pieniędzy.
Dokładnie, samej się taki robot raczej nie kupuje, bo szkoda pieniędzy. ("Szkoda wydawać pieniążki, jak można zetrzeć na tarce, poszatkować ręcznie")

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Polecam Wam patelnie tefal
Stary 2011-05-04, 13:59   #967
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

sami takiej uzywamy, ostatnia przetrwala u nas 3 lata teraz kupilismy nowa i jest super fajna jest do smazenia nalesnikow bez tluszczu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 14:03   #968
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma czego tak bardzo zazdrościć. Fajnie się pobawić, ale to jest duży wydatek. Prezent + dojazd ponad 200 km. Na szczęście sukienkę mam. Buty trzeba tylko kupić (tak to bym nie kupowała) Oszczędzamy na wakacje. My wesel mamy aż za dużo. W przyszłym roku siostra męża wychodzi za mąż. Na sylwester raczej nie pójdziemy. W tym roku trzy wesela się szykują.W tamtym roku byliśmy na dwóch weselach. Na 1 dostaliśmy zaproszenie już, które będzie 4 czerwca. We wrześniu inna kuzynka też wychodzi za mąż, ale już wstępnie mówiliśmy, że nie przyjedziemy (mojej mamie, może przekazać cioci). Z urlopem męża jest ciężko. Rzadko ma weekendy wolne. Na te wesele udało się bez urlopu. Wg planu mąż z piątku na sobotę ma nockę, ale zamienił się na II zmianę. Pojedziemy w nocy. W niedzielę popołudniu będziemy wracać.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Dokładnie, samej się taki robot raczej nie kupuje, bo szkoda pieniędzy. ("Szkoda wydawać pieniążki, jak można zetrzeć na tarce, poszatkować ręcznie")

No tak pójście na wesele to jest wydatek.
Też mam patelnię z tefala od prawie 2 lat i jestem z niej bardzo zadowolona. Jak się tylko zniszczy to kupujemy drugą
Stary 2011-05-04, 14:08   #969
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

Hm,ciężka sprawa widze ze znalezieniem koszyka dla pieska.
poszukalam jeden, ale realizacja miesiac czasu

my niesttey mamy 2 wesela na jedno idziemy ale szybko uciekamy, na drugie nie jedziemy wcale

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 16:26   #970
agusiowata
Zakorzenienie

Cola przygotowana, popcorn się robi (polecam z tesco). Ekwipunek do kina jest
Stary 2011-05-04, 19:41   #971
agusiowata
Zakorzenienie

Film zrobił na mnie wrażenie. Oparty jest na faktach. Warto na ten film iść do kina. (To jest moje subiektywne zdanie, mężuś, jak by wiedział o czym jest, to by nie poszedł) W niektórych momentach film był straszny. Mężuś właśnie powiedział, że uważa wyjście za udane. W jednym momencie łezka mi się zakręciła (jak bym była sama, to pewnie bym się strasznie popłakała: nie należy do osób wzruszających się na filmach, naprawdę bardzo rzadko mi się to zdarza)

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Mężuś powiedział, że dobrze, że nie wiedział o czym jest ten film, bo by nie poszedł. Od czasu do czasu warto taki film zobaczyć. Człowiek stara się być lepszym. Pierwszy raz film zrobił na mnie takie wrażenie. W kinie mało ludzi mało.
Mężuś zrobił kolacje i bardziej się postarał niż zwykle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 21:45   #972
Telka10
Zakorzenienie

Na obiad zrobiłam łazanki ze swoimi kluchami
Cytat:
Świetny prezent aż żałuję, że nam nikt takiego nie zrobił, bo faktycznie ciągle szkoda nam na to kasy...a przydałby się bardzo.
Cytat:
Film zrobił na mnie wrażenie. Oparty jest na faktach. Warto na ten film iść do kina. (To jest moje subiektywne zdanie, mężuś, jak by wiedział o czym jest, to by nie poszedł) W niektórych momentach film był straszny. Mężuś właśnie powiedział, że uważa wyjście za udane. W jednym momencie łezka mi się zakręciła (jak bym była sama, to pewnie bym się strasznie popłakała: nie należy do osób wzruszających się na filmach, naprawdę bardzo rzadko mi się to zdarza)

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Mężuś powiedział, że dobrze, że nie wiedział o czym jest ten film, bo by nie poszedł. Od czasu do czasu warto taki film zobaczyć. Człowiek stara się być lepszym. Pierwszy raz film zrobił na mnie takie wrażenie. W kinie mało ludzi mało.
Mężuś zrobił kolacje i bardziej się postarał niż zwykle.
Dobrze, że wyjście do kina udane
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 03:30   #973
Corvette
Zadomowienie

Witam Wszystkie
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nic nie padalo, wrocilismy, od 3 na nogach
oceny nie dostal najlepszej, fakt nie wypadł dobrze, ale za to spotkalam sie ze znajomymi i poszlismy na 2h spacer z 9 psami bylo super
Jeżeli Ty się nie przejmujesz, więc nie było źle. Spacer brzmi super, choćby ze względu na spotkanie piesków z pieskami (znajomi też plus).

Ja szukam "kolegi, koleżanki " dla swojego, by miał okazję pobyć wśród swojego gatunku, ale nic z tego. Czasami widzę spacerujące czworonogi na ulicy, i chociaż bliziutko jest park, to nigdy tam nikogo nie widać.
Latem, wysyłamy naszego do "Psiego Przedszkola". Nie, nie odbiło mi, po prostu chcę by zachował cechy socjalne.

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Witajcie!
My właśnie wróciliśmy
W górach mimo braku pogody było super
Wstawiam fotkę z Niedzicy.
Łaaadneee widoki! Fajnie że Ci się podobało

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam, po prostu ciężko mi ostatnio się wbić, bo poruszacie tematy, które albo mnie nie interesują, albo takie w których nie mam nic do powiedzenia, więc tylko od czasu do czasu podczytuję
A jakie Cię interesują jeżeli można zapytać? Przecież możemy dyskutować na wiele tematów, a nie tylko "domowe"?

na lekach jestem, na gorącej herbatce i w ogóle. U mnie obiadu dzisiaj niet, nie chce mi się :/
A co do stóp, to ja zawsze marznę, on zawsze gorący. I perfidnie wkładam swoje lodowate stopy między jego uda...

No i widzisz? Czasami człowiek dostanie "coś gratis", chociaż wcale nie chce. Ja tam uciekam jak ktoś zaczyna kichać i "smarkać"
życzę Ci rychłego wyzdrowienia

Cytat:
u mnie w rodzinie byly ale nikt by nas nie zaprosil bo cala rodzina sie obrazila, ze robilam male wesele a do rodziny meza nie bardzo chce isc, wiadomo nie za bardzo mnie tam lubia to takiej fajnej ciotki to moze jeszcze pojdziemy ale do mojej swiadkowej nie
Eee, to przynajmniej "zaoszczędzisz". Nie jestem wścibska, ale widocznie "fajna" ta świadkowa była, że jej nie chcesz "oglądać"

Cytat:
Cytat:
Nooo...Przepraszam Was, ale tu się nie zgodzę. Dlaczego sobie należy żałować? Prezent prezentem, ale dlaczego własne dłonie są "warte zdartej" skóry, niż cudze? Skąd taka mentalność by na sobie oszczędzać? Szczególnie na czymś, co nie jest fanaberią, a coś, z czego miało by się całkowity pożytek? Zechcecie mi to wytłumaczyć?
Ja, jeżeli nie mam pieniążków dla siebie, to nie mam dla kogoś innego.
Nie uznaję zasadz "postaw się, a zastaw się". Co mi z tego że ktoś tam doceni mój pretent, jeżeli mnie samej taki był by potrzebny?!

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-05-05 o 03:31
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 07:48   #974
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Jeżeli Ty się nie przejmujesz, więc nie było źle. Spacer brzmi super, choćby ze względu na spotkanie piesków z pieskami (znajomi też plus).
mówiłam, że w stawce są osoby co naście lat hodują psy, więc nie mieliśmy żadnych szans zająć sensowego miejsca bardziej faktycznie zależało mi na spotkaniu ze znajomymi sędziowie też są rózni i każdy ma swoj gust np ostatnio sędzinie bardzo podobal sie pysk mojego psa i dala mu śliczny opis, a sędzia z niedzieli własnie powiedzial ze pysk ma brzydki

Cytat:
Ja szukam "kolegi, koleżanki " dla swojego, by miał okazję pobyć wśród swojego gatunku, ale nic z tego. Czasami widzę spacerujące czworonogi na ulicy, i chociaż bliziutko jest park, to nigdy tam nikogo nie widać.
u nas niestety podobnie, przez co jak widzi inne psy dostaje swira i chce sie bawić i to nas zawsze niszczy na wystawie

Cytat:
Latem, wysyłamy naszego do "Psiego Przedszkola". Nie, nie odbiło mi, po prostu chcę by zachował cechy socjalne.
super, popieram

Cytat:
Nooo...Przepraszam Was, ale tu się nie zgodzę. Dlaczego sobie należy żałować? Prezent prezentem, ale dlaczego własne dłonie są "warte zdartej" skóry, niż cudze? Skąd taka mentalność by na sobie oszczędzać? Szczególnie na czymś, co nie jest fanaberią, a coś, z czego miało by się całkowity pożytek? Zechcecie mi to wytłumaczyć?
Nie uznaję zasadz "postaw się, a zastaw się". Co mi z tego że ktoś tam doceni mój pretent, jeżeli mnie samej taki był by potrzebny?!
mam podobne odczucia, nie wiem po co mam komuś kupić cos tak super a sama się męczyć - nie ma mowy

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-05, 08:41   #975
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie!
U mnie dziś tragiczna pogoda...pada...zimno...p ranie nie chce schnąć

Cytat:
Mnie szkoda moich dłoni i czasu...ale niestety od dnia ślubu stoimy ciągle przed wyborem: piekarnik czy robot? prysznic czy robot? szafa czy robot? stół czy robot? Po prostu jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia że kupno robota czy blendera odsuwa się niestety w czasie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 08:58   #976
kaarooo
Zakorzenienie

Telka, owszem, szkoda Ci Twoich rąk, ale innym kupisz, a sobie nie?
Absolutnie.U nas też za dobrze nie jest, ale od czasu do czasu kupuję sobie coś. Inni dadzą radę, jak będę miała, może i cos tam komuś dam, ale to nie w taki sposób "zastaw się, a pokaż się"

Corvette - no nie no... spokojnie, dam radę

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:05   #977
agusiowata
Zakorzenienie

Ja mam blender, który jest najważniejszy. Często go używam. Te zestawy najczęściej są już z blenderem. Nie mam miejsca na następny robot. Szkoda, że ja taki nie dostałam wielofunkcyjny robot, mniej miejsca zajmuje. Widziałam nawet taki robot już z sokowirówką, to jest dopiero wypas. My sokowirówkę kupiilśmy sobie osobno. W lato często używaliśmy.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

Mnie szkoda moich dłoni i czasu...ale niestety od dnia ślubu stoimy ciągle przed wyborem: piekarnik czy robot? prysznic czy robot? szafa czy robot? stół czy robot? Po prostu jest jeszcze tyle rzeczy do kupienia że kupno robota czy blendera odsuwa się niestety w czasie
Jak będziesz kupować robot czy blender, to radzę kupić od razu wielofunkcyjny. Wychodzi to taniej i mniej miejsca zajmuje niż kupno osobno sprzętów.
Stary 2011-05-05, 09:06   #978
kaarooo
Zakorzenienie

Ale czy to jest tak naprawdę do szczęścia potrzebne?

Stary 2011-05-05, 09:11   #979
motylek1007
Zakorzenienie

mi sie wydaje, że to zależy już od indywidualnego podejscia, jak ktos lubi grzebać w kuchni to lubi kupować sprzęt, jak ktos woli piec słodkie idzie w tą stronę, dla kogos innego ważniejsze są wycieczki i woli tam "pakować" kase

[*] 11.09.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 09:16   #980
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Telka, owszem, szkoda Ci Twoich rąk, ale innym kupisz, a sobie nie?
Absolutnie.U nas też za dobrze nie jest, ale od czasu do czasu kupuję sobie coś. Inni dadzą radę, jak będę miała, może i cos tam komuś dam, ale to nie w taki sposób "zastaw się, a pokaż się"

Corvette - no nie no... spokojnie, dam radę
Jakoś nie miałam możliwości kupować takich rzeczy innym Więc u mnie to nie na tym polega. Nie mamy kasy i nie idziemy ani na wesele ani na chrzciny (chociaż chętnie bym się pobawiła). Ale patrząc na to że nie mam łazienki, to np prysznic jest w tym momencie dla mnie rzeczą pierwszej potrzeby. My jesteśmy jeszcze ciągle w trakcie remontu. Nie mamy do końca wyposażonej kuchni, nie mamy żadnych mebli (nie wiem czy materac można nazwać meblem) oprócz kuchennych. Udało nam się dorwać ostatnio stary stół i stołki do kuchni i jesteśmy szczęśliwi. A przez nasz brak kasy jesteśmy raczej ostatnio ciągle wycofani z kontaktów towarzyskich. Nie udaję, że mam jak nie mam

Cytat:

Jak będziesz kupować robot czy blender, to radzę kupić od razu wielofunkcyjny. Wychodzi to taniej i mniej miejsca zajmuje niż kupno osobno sprzętów.
U mnie zawsze w domu rodzinnym były oddzielne sprzęty i się zastanawiam czy ja sobie z takim robotem poradzę

Cytat:
Ale czy to jest tak naprawdę do szczęścia potrzebne?
Zależy o co pytasz. Mąż twierdził, że zmywarka nie jest nam do szczęścia potrzebna, ale uparłam się na jej kupno. Teraz wychwala ten cudny wynalazek i poleca znajomym
Tak samo jest z blenderem czy robotem...da się bez tego żyć (czego jestem przykładem), ale wiem, że to ułatwia życie i dzięki temu szybciej zrobię wiele rzeczy.
Stary 2011-05-05, 09:47   #981
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
J

U mnie zawsze w domu rodzinnym były oddzielne sprzęty i się zastanawiam czy ja sobie z takim robotem poradzę

Zależy o co pytasz. Mąż twierdził, że zmywarka nie jest nam do szczęścia potrzebna, ale uparłam się na jej kupno. Teraz wychwala ten cudny wynalazek i poleca znajomym
Tak samo jest z blenderem czy robotem...da się bez tego żyć (czego jestem przykładem), ale wiem, że to ułatwia życie i dzięki temu szybciej zrobię wiele rzeczy.
Można kupić robot z instrukcją po polsku.
Robot ułatwia życie w kuchni. Ostatnio znalazłam nowe właściwości blendera: jogurt naturalny z bananem, siekanie cebuli pulsacyjnie (tak średnio, ale nie mam innego robota)
Zmywarkę też wszystkim polecam. Nie traci się czasu na zmywanie garów. Tylko się wkłada i wyciąga. Dłonie mam bardziej zadbane. Nie jedna osoba zwracała mi uwagę: jakie mam delikatne dłonie.
Tak samo uważam, że bez automatu ani rusz. Frania to przeżytek.
My nie mieliśmy super podróży poślubnej, mam nadzieję, że jeszcze taka będzie. W podróży poślubnej byliśmy w Kołobrzegu. Nie będę się tu rozpisywać o takich sprzętach a super wycieczkach.
Stary 2011-05-05, 10:01   #982
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Można kupić robot z instrukcją po polsku.
Robot ułatwia życie w kuchni. Ostatnio znalazłam nowe właściwości blendera: jogurt naturalny z bananem, siekanie cebuli pulsacyjnie (tak średnio, ale nie mam innego robota)
Zmywarkę też wszystkim polecam. Nie traci się czasu na zmywanie garów. Tylko się wkłada i wyciąga. Dłonie mam bardziej zadbane. Nie jedna osoba zwracała mi uwagę: jakie mam delikatne dłonie.
Tak samo uważam, że bez automatu ani rusz. Frania to przeżytek.
My nie mieliśmy super podróży poślubnej, mam nadzieję, że jeszcze taka będzie. W podróży poślubnej byliśmy w Kołobrzegu. Nie będę się tu rozpisywać o takich sprzętach a super wycieczkach.
Pewnie masz rację
Co do automatu to też wychwalam ten wynalazek. Teściowa długo się nie mogła przekonać i ciągle ta frania, frania. Raz na siłę wcisnęłam jej pranie do automatu i od tamtej pory frania stoi w kącie Jak zabierzemy pralkę do swojej łazienki (mam nadzieję że niedługo...) to ciekawe czy frania odżyje czy teściowa kupi automat.
O podróży poślubnej też marzę...bo nie udało nam się nigdzie wyjechać. Ale jeszcze wszystko przed nami. Może los się do nas uśmiechnie i wreszcie zamiast umowy o dzieło będzie umowa o pracę i pieniążki co miesiąc.
Stary 2011-05-05, 10:33   #983
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
O podróży poślubnej też marzę...bo nie udało nam się nigdzie wyjechać. Ale jeszcze wszystko przed nami. Może los się do nas uśmiechnie i wreszcie zamiast umowy o dzieło będzie umowa o pracę i pieniążki co miesiąc.
Ja też mam taką nadzieję, że wreszcie znajdę pracę. Tyle się uczę, a nic z tego nie mam. Dobrze, że nie mamy kredytu na głowie. Musiałabym pracować w markecie, albo w sklepie spożywczym.
Kupiłam trampki balerinki. Na letnie spacery, będą jak znalazł.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Co dajecie w prezencie na dzień matki? Z moją mamą widzę się teraz we wtorek, a później 4 czerwca.
Stary 2011-05-05, 10:55   #984
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że nie mamy kredytu na głowie. Musiałabym pracować w markecie, albo w sklepie spożywczym.
Czy to źle? Żadna praca nie hańbi.

Stary 2011-05-05, 10:58   #985
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:

Co dajecie w prezencie na dzień matki? Z moją mamą widzę się teraz we wtorek, a później 4 czerwca.
Ja kupiłam mamie manicure spa na grouponie. Ważne przez 6 miesięcy więc sama się umówi kiedy jej pasuje.

Kaarooo powiem szczerze, że pracę w markecie też traktuję jako ostateczność. Nie chodzi o to że hańbi. Mnie dobijała praca w niedzielę, a nawet nie było za to więcej kasy. Poza tym jak brakowało w kasie grosza to nawet to odebrali z pensji. Nie wspomnę już o wypłacie...

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2011-05-05 o 11:10
Stary 2011-05-05, 11:11   #986
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to źle? Żadna praca nie hańbi.
Też uważam, że żadna praca nie hańbi. Pracowałam w sklepie spożywczym u prywaciarza (mały samoobsługowy). Był tam taki zapieprz, że wytrzymałam tylko 10 dni. Praca 9 godzin, a nie 8. Cały czas na nogach, nie było nawet czasu, by spokojnie zjeść bułkę i wypić herbatę. Obsługa kasy, wykładanie towaru, na stoisku ważenie niektórych towarów, robienie worków ziemniaków, przyjęcie towaru, zgarnywanie śniegu przed sklepem.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Praca w sklepie to duża odpowiedzialność za małą wypłatę. Trzeba było pilnować się, by nie trzaskać alkoholi, bo za to trzeba zapłacić. Złodziei trzeba pilnować.
Stary 2011-05-05, 11:31   #987
kaarooo
Zakorzenienie

Pracuję w markecie. Ale chyba lepiej pracować gdziekolwiek niż nigdzie, prawda? I ja lubię tę pracę.
Tylko problem w tym, że ludzie nie szanują pracowników sklepów "bo im się należy", to też i źle się pracuje...

Stary 2011-05-05, 11:35   #988
Karinio
Zakorzenienie

Cześc

Nieźle się rozpisałyście,przecieliał am Was przeczytwaszy co napisałyście.
Fajny taki prezent na slub,kóry komuś może się przydac.My dostaliśmy halogen oven i jeszcze ani razu nic w nim nie robiłam/nie robiliśmy.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:40   #989
kaarooo
Zakorzenienie

Ja zmykam idę do pracy, miłego popołudnia

Stary 2011-05-05, 11:45   #990
Karinio
Zakorzenienie

Miłego popołudnia również kaaroo.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości