A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 18:40   #961
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hehehe Noooo wtedy to bym wołała mojego TŻ (Który jest w pracy....) bo ma qrs ratownictwa medycznego skończony

Paulinka ale która sala Cię dokładnie interesuje? Bursztynowa czy kryształowa?
Gorna kryształowa, bo plaujemy wesele na ok 80-90 os

ciesze sie ze Wam sie podoba, bo Nam tez tak wiec dzwonimy tam w poniedzialek i sie dowiem co i jak a cenowo nie wiem jak tam, ale raczej nie duzo (tzn. 150 zl za osobe to raczej taki maxxx) wiec jestem dobrej mysli

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A jak sobie mnie wyobrażalas
nie wiem, nie umeim sprecyzowac nie mysl, ze myslalam ze lepeij czy gorzej, poprostu inaczej ale fajnie ze juz Cibie poznalysmy bardziej, bo przynajmniej wiemy z kim piszemy ps. ladna z Ciebie dziewczyna

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Nie wiem dziewczyny czy widziałyście, jeśli nie to szczrze polecam:

Reportaż o dniu katastrofy i o tym co działo sie w studio TVN24 - http://www.tvn24.pl/-1,1698729,0,1,1...wiadomosc.html

I fragmenty filmu W Milczeniu Ewy Ewart o rodzinach ofiar http://www.tvn24.pl/0,1698573,0,1,wl...wiadomosc.html

Rozumm, ze czesc z Was moze byc tym tematem zwyczajnie zmeczona, ale ani na jednym ani na drugim nie mogłam powstrzymac łez .. Szczrze polecam, bo oba filmy sa bardzo ciekawe. I niezwykle przejmujące.

pamietam ten dzien.. oboje mielismy wolne.. i wstalismy chyba o 11.. no i jemy sobie sniadanko i kolega do Nas dzwonil czy ogladalismy wiadomosci, a my ze nie, to nam mowi ze sie rozbil samolot prezydecki, to sie pytam czy komus sie cos stalo ( bo w tym momencie to do mnie slowo "rozbil" nie dotarlo), a on ze wszyscy zgineli.. no masakra.. nie moglam w to uwierzyc...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:41   #962
alufa
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jakbym miała taki sen jak Ty to bym umarła na zawał! serio:P tak panicznie boję sie zab:P

Piszesz, ze studiujesz w Gdansku, no wkoncu, ktos blizej mnie tutaj mieszka na ktorym jestes roku i co studiujesz jesli moge wiedziec?
jestem na III roku dietetyki na prywatnej uczelni

a Ty skąd jesteś i czy wybrałaś już salę?
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:42   #963
NightButterflyVIP
Rozeznanie

jagodzia a muszą to być cyrkonie? Może jak nie ma z cyrkonii to będzie to, czego szukasz z jakimś innym kamieniem?

Wracając do stroju Młodego... Bardzo mi się spodobał ten, niekoniecznie z cylindrem czy z laską ale kolorystyka jak dla mnie BOMBA i sam PM super się prezentuje w tym kroju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pan mlody-susan labo-new man.jpg (91,4 KB, 23 załadowań)
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:42   #964
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ehhhh w Dublinie jutro msza upamiętniająca zarówno tragedię katyńską jak i smoleńską... i przemarsz...w Londynie też coś będzie Dotk4 ?
z tego co slyszalam to od 14 na Trafalgar Square beda jakies uroczystosci .. Musze sie jeszcze zorientowav, bo jutro oboje z TZ mamy wolne, to moze sie przejdziemy ..

Cytat:
pamietam ten dzien.. oboje mielismy wolne.. i wstalismy chyba o 11.. no i jemy sobie sniadanko i kolega do Nas dzwonil czy ogladalismy wiadomosci, a my ze nie, to nam mowi ze sie rozbil samolot prezydecki, to sie pytam czy komus sie cos stalo ( bo w tym momencie to do mnie slowo "rozbil" nie dotarlo), a on ze wszyscy zgineli.. no masakra.. nie moglam w to uwierzyc...
W pierwszej chwili chyba wszyscy mysleli, albo mieli nadzieje, ze to jedynie jakas niegrozna awaria ..

Edytowane przez D0tk4
Czas edycji: 2011-04-09 o 18:43
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:42   #965
jagodzia133
Zakorzenienie

coś takiego ale minimalnie mniejsze... byłam na ślubie gdzie PMka miała takie duże kolczyki do tego bransoletkę i tyle. Ale wyglądała świetnie
ale srebrnych takich nie robią a jak by były to by kosztowały ze 300-400zł więc chyba będę musiała kupić takie na targu.
Nie ma z żądnymi kamieniami takiej wielkości jak ja chce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1465939462.jpg (39,8 KB, 25 załadowań)
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-09 o 18:44
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:49   #966
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
Widzę mamy podobne zainteresowania teraz jestem na trochę innym kierunku ale mgr robię z dietetyki potem robię jeszcze zaocznie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Już widzicie z jakim rozmawiacie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-09 o 18:50
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:51   #967
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

a Ty skąd jesteś i czy wybrałaś już salę?
Ja mieszkam k. Wejherowa, moze kojarzysz? a ok 30 km od Gdyni a sale przeslalam pare postow temu : http://casilla.pl/ ta mi sie podoba, ale dopiero bedziemy dzwonic, bo jak narazie to nic mi nie wpadloinnego w oko! a najdalej to wlasie bym chciala w Gdyni a Ty moze lepeij mi powiedz co masz juz zalatwione i jakies namairy, to bedzie mi latwiej, szczegolnie chodzi mi o fotografa bede baardzo wdzieczna

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
coś takiego ale minimalnie mniejsze... byłam na ślubie gdzie PMka miała takie duże kolczyki do tego bransoletkę i tyle. Ale wyglądała świetnie
ale srebrnych takich nie robią a jak by były to by kosztowały ze 300-400zł więc chyba będę musiała kupić takie na targu.
Fajoooowe te kolczyki uwielbiam takie swiecidelka wiesz, srebrne napewno kosztowalyby majątek, ale jak kupisz z targu, i zalozysz je na slub, to pierwszego dnia tez beda sie pieknie swiecily a co z nimi pozniej sie stanie to juz nie takie wazne

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

kurde wogole fajnie by bylo jakbysmy wszystkie sobie jakos fotki wyslaly. lepiej by sie gadalo, przynajmniej ja tak mam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 18:57   #968
NightButterflyVIP
Rozeznanie

No, mój TŻ jutro niestety pracuje...., więc My nie pojedziemy do City Centre. Ale wybieramy się do pobliskiego kościoła na mszę, po południu, na pewno więc też będzie ten temat poruszany.

Kicia każda z Nas chyba jakieś tam zamglone wyobrażenie ma w głowie na temat pozostałych PMek 2o12.... Ja też nie myślałam sobie nic konkretnego na temat Twojego wyglądu, podobnie jak Paulinka, ani że wyglądasz gorzej, ani że lepiej, niż na tym zdjęciu....po prostu inaczej Masz delikatną urodę, Blondyneczko A Twój TŻ ile miał lat na tym zdjęciu z Tatr? Wygląda baaaarrrrdzo młodo Z resztą Ty też jesteś młodziutka ja jestem niewiele starsza od Ciebie, a jednak wyglądam ponoć starzej...

Paulinka obie sale są bardzo jasne, dużo światła w nich Pięknie się prezentują obie Ta bursztynowa wywarła na mie większe wrażenie, ale z tego, co piszesz, rozumiem, że jest przeznaczona na większą ilość gości, tak?

...Swoją drogą, dobija mnie takie coś, że niektóre miejscówki kładą wręcz nacisk na większą ilość gości, chcąc zarobić określoną sumkę mnożąc dyktowaną przez siebie cenę za os. o coraz większą ilość osób.....bo jak nie, to dopłacaj do wynajmu!!!! Ehhh Tak jest np. w pałacu pod baranami w Krk(na samym rynku).... Dla mnie 80-90 osób to wcale nie jest niewiele....a przy takiej ilości trzeba dodatkowe 3tysiaki dopłacać za wynajem sali, śmiech normalnie..... Na szczęście, o info na temat organizacji wesela w tym pałacu, poprosiłam z czystej ciekawości, nie biorąc pod uwagę możliwości wyprawiania go tam.
Stary 2011-04-09, 18:57   #969
__Paulinka__
Zakorzenienie

(kicia) troche mamy ze sobą wspolnego: data slubu, nazisko na CZ i tez poznalismy sie z Moim TZ 19-go heh:P
Stary 2011-04-09, 18:59   #970
alufa
Zakorzenienie

__Paulinka__

mamy już fotografa i kamerzystę na oku i jesteśmy z nimi w kontakcie.
nie zmienimy zdania

fotograf to Bartek Tretkowski z Gdyni a kamerzystą jest jego tata.
chłopak od razu przypadł nam do gustu. nie dość, że podoba mi się jego praca, to jest szalenie sympatyczny i widać, że to jego pasja

http://sharkfotostudio.com/wedding.html

nie znam tej CASILLI ale wygląda na przestronną i wystawną
nie wczytuję się i nie jestem w stanie zapamiętać co kto wklejał i na ile osób robi wesele, ale myślę, że jeśli planujesz większą imprezę ta sala powinna być spoko.

Z okolić Wejherowa kojarzę Hotel Victoria. Podobno całkiem spoko wesela organizują, nie orientuję się natomiast jakie są koszta...

my będziemy mieli małe wesele w Gdańsku "Na Wzgórzu" http://nawzgorzu.gda.pl/

mieliśmy na oku DJ, ale nie podpisywał umów a poza tym Tż zgubił jego numer, także jeśli masz jakiegoś grajka na oku to daj mi znać

(kicia) a jaki to kierunek?

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2011-04-09 o 19:05 Powód: dopisek :>
Stary 2011-04-09, 19:04   #971
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No, mój TŻ jutro niestety pracuje...., więc My nie pojedziemy do City Centre. Ale wybieramy się do pobliskiego kościoła na mszę, po południu, na pewno więc też będzie ten temat poruszany.

Kicia każda z Nas chyba jakieś tam zamglone wyobrażenie ma w głowie na temat pozostałych PMek 2o12.... Ja też nie myślałam sobie nic konkretnego na temat Twojego wyglądu, podobnie jak Paulinka, ani że wyglądasz gorzej, ani że lepiej, niż na tym zdjęciu....po prostu inaczej Masz delikatną urodę, Blondyneczko A Twój TŻ ile miał lat na tym zdjęciu z Tatr? Wygląda baaaarrrrdzo młodo Z resztą Ty też jesteś młodziutka ja jestem niewiele starsza od Ciebie, a jednak wyglądam ponoć starzej...

Paulinka obie sale są bardzo jasne, dużo światła w nich Pięknie się prezentują obie Ta bursztynowa wywarła na mie większe wrażenie, ale z tego, co piszesz, rozumiem, że jest przeznaczona na większą ilość gości, tak?

...Swoją drogą, dobija mnie takie coś, że niektóre miejscówki kładą wręcz nacisk na większą ilość gości, chcąc zarobić określoną sumkę mnożąc dyktowaną przez siebie cenę za os. o coraz większą ilość osób.....bo jak nie, to dopłacaj do wynajmu!!!! Ehhh Tak jest np. w pałacu pod baranami w Krk(na samym rynku).... Dla mnie 80-90 osób to wcale nie jest niewiele....a przy takiej ilości trzeba dodatkowe 3tysiaki dopłacać za wynajem sali, śmiech normalnie..... Na szczęście, o info na temat organizacji wesela w tym pałacu, poprosiłam z czystej ciekawości, nie biorąc pod uwagę możliwości wyprawiania go tam.

tak, wlasnie ze wzgledu na ilosc osob chcemy sale krysztalową, bo jakbysmy wybrali ta bursztumową, ktora jest rzekomo na min. 110 os to bylyby pustki a to tez głupio wygląda jak bedziemy dzwonic dowiemy sie szczegolow mam nadzieje, ze zadnej doplaty nie bedzie za to, ze chcemy tyle ludzi a nie np 10 os wiecej.. bo to jest bez sensu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 19:04   #972
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
WOOOOW....!!!!

A włoski byś miała wtedy do takich kolczyków upięte? Czy rozpuszczone?

I też myślę sobie, że spokojnie mogą być wykonane z czegoś, co nie jest szlachetne. Po co jeszcze bardziej podnosić koszt imprezy, skoro tego typu kolczyków nie będziesz później nosić na co dzień Mają się pięknie prezentować W TYM DNIU a później, to już pal licho co tam się z nimi będzie działo, czy ściemnieją czy się zaczną sypać idź na ten targ popatrzeć a tak w ogóle.... dodatków nie kupuje się na końcu??? Przecież mają tworzyć DODATEK do sukni....chyba, że wiesz już bankowo, którą suknię będziesz miała?
Stary 2011-04-09, 19:05   #973
(kicia)
Zakorzenienie

NightButterfly Na tym zdjęciu mój TŻ miał skończone 20lat ja nie całe 19 ja na 21nie wyglądam. A on na 22też nie. TŻ się praktycznie nie zmienił ja mam teraz trochę krótsze włosy choć to kwestia czasu i grzywkę bardziej na bok.

Stary 2011-04-09, 19:08   #974
alufa
Zakorzenienie

(kicia) właśnie oglądam Twoją stronkę

ja też mam Michała F.
Stary 2011-04-09, 19:09   #975
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
__Paulinka__

mamy już fotografa i kamerzystę na oku i jesteśmy z nimi w kontakcie.
nie zmienimy zdania

fotograf to Bartek Tretkowski z Gdyni a kamerzystą jest jego tata.
chłopak od razu przypadł nam do gustu. nie dość, że podoba mi się jego praca, to jest szalenie sympatyczny i widać, że to jego pasja

http://sharkfotostudio.com/wedding.html

nie znam tej CASILLI ale wygląda na przestronną i wystawną
nie wczytuję się i nie jestem w stanie zapamiętać co kto wklejał i na ile osób robi wesele, ale myślę, że jeśli planujesz większą imprezę ta sala powinna być spoko.

Z okolić Wejherowa kojarzę Hotel Victoria. Podobno całkiem spoko wesela organizują, nie orientuję się natomiast jakie są koszta...

my będziemy mieli małe wesele w Gdańsku "Na Wzgórzu" http://nawzgorzu.gda.pl/

mieliśmy na oku DJ, ale nie podpisywał umów a poza tym Tż zgubił jego numer, także jeśli masz jakiegoś grajka na oku to daj mi znać

(kicia) a jaki to kierunek?
a moge wiedziec ile placisz za tego fotografa i kamerzyste? bo my sie jak narazie z jednym umowilismy na 18 kwietnia, ale lepeij sie umowic z kilkoma, wiekszy wybor i porownanie

My mamy DJ Roberta Jakubka, siostra TZ byla na weselu ktore prowadzil i mowila ze jest Za✂✂✂isty, i ze caly czas ludzie byli na parkiecie, ze mial zabawy nie oklepane i wogole bardzo sympatyczny, pozatym w necie jest tez duuuzo pozytywnych opini o nim. Jak dzwonilam, to tez bardzo sympatyczny.

Hotel Victoria jest 5 km od mojego domu:P wiec tez tam pewnie wstapimy jak bedziemy w PL
Stary 2011-04-09, 19:15   #976
ewika19
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam z uczelni i jestem strasznie zmęczona. Ogólnie to wczoraj i dzisiaj był u mnie straszny wiatr i na dodatek taki zimny

(kicia)- bardzo fajna stronka i zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam

D0tk4- ja mieszkam bardzo blisko gór i wszystkie nasze wycieczki szkolne były do gór dlatego także ich nienawidzę

Co do konfetti to bardzo mi się podoba, może sama wymyślę coś takiego na pierwszy taniec

Figurki bardzo mi się podobały, a w szczególności z motorem

Suknie i biżuterię które zamieściłyście były raczej nie w moim guście, ale jedna bardzo mi si podobała z tego co pamiętam

A teraz już idę, wrócę dopiero jutro wieczorem (pewnie znowu z 4 strony będę miała do nadrobienia jak nie więcej ). Miłego dzionka Wam życzę
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 19:17   #977
Madziuniusia
Zakorzenienie

A my chyba zdecydujemy się na tą salę... www.okraglak-kielce.pl jest b. tanio. Wystrój może nie jest najlepszy, ale co tam...
Stary 2011-04-09, 19:24   #978
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A my chyba zdecydujemy się na tą salę... www.okraglak-kielce.pl jest b. tanio. Wystrój może nie jest najlepszy, ale co tam...
Co Ty chcesz od wystroju??? Przecież fajnie wygląda Do mnie przemawia Spoczko sala
...szczególnie to jadło i ta weselna dębowa świetna

Cytat:
(kicia) właśnie oglądam Twoją stronkę

ja też mam Michała F.
Wy się lepiej upewnijcie czy to nie TEN SAM

KICIA!!!! Popraw sobie w historii poznania wyraz związek w trzecim akapicie
...i "oto" też, na samym końcu, przed cytatem! I co tam jeszcze było.... hmmmm

Edytowane przez NightButterflyVIP
Czas edycji: 2011-04-09 o 19:27
Stary 2011-04-09, 19:28   #979
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
D0tk4- ja mieszkam bardzo blisko gór i wszystkie nasze wycieczki szkolne były do gór dlatego także ich nienawidzę
Ooooo! No to sie rozumiemy

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Sala calkiem fajna A jesli wystroj Ci nie do konca odpowiada, to zawsze sama mozesz sie o niego zatroszczy, albo wynajac kogos, kto sie na tym zna
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 19:31   #980
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
a moge wiedziec ile placisz za tego fotografa i kamerzyste? bo my sie jak narazie z jednym umowilismy na 18 kwietnia, ale lepeij sie umowic z kilkoma, wiekszy wybor i porownanie

My mamy DJ Roberta Jakubka, siostra TZ byla na weselu ktore prowadzil i mowila ze jest Za✂✂✂isty, i ze caly czas ludzie byli na parkiecie, ze mial zabawy nie oklepane i wogole bardzo sympatyczny, pozatym w necie jest tez duuuzo pozytywnych opini o nim. Jak dzwonilam, to tez bardzo sympatyczny.

Hotel Victoria jest 5 km od mojego domu:P wiec tez tam pewnie wstapimy jak bedziemy w PL
1500 foto
1500 kam
ALE to był cennik na 2011

a ten DJ skąd jest i ile bierze?
(0) 606-534-875 - to jego numer?

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2011-04-09 o 19:32
Stary 2011-04-09, 19:32   #981
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Aaaaa no zjadłaś "w" z "w międzyczasie" to chyba tyle, z tym, że ja osobiście nie napisałabym w ogóle tego zdania o partnerach... może ujęłabym to inaczej...? Ale to jest moje zdanie. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe też wypatrzenia tych "błędów" ? Ja już mam takie zboczenie Dlatego tym też zajmuję się w pracy....wyławianiem błędów,pomyłek... jak już się tak gapię w dane pojazdów.....
Stary 2011-04-09, 19:40   #982
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszkam k. Wejherowa, moze kojarzysz? a ok 30 km od Gdyni a sale przeslalam pare postow temu : http://casilla.pl/ ta mi sie podoba, ale dopiero bedziemy dzwonic, bo jak narazie to nic mi nie wpadloinnego w oko! a najdalej to wlasie bym chciala w Gdyni a Ty moze lepeij mi powiedz co masz juz zalatwione i jakies namairy, to bedzie mi latwiej, szczegolnie chodzi mi o fotografa bede baardzo wdzieczna

Fajoooowe te kolczyki uwielbiam takie swiecidelka wiesz, srebrne napewno kosztowalyby majątek, ale jak kupisz z targu, i zalozysz je na slub, to pierwszego dnia tez beda sie pieknie swiecily a co z nimi pozniej sie stanie to juz nie takie wazne

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

kurde wogole fajnie by bylo jakbysmy wszystkie sobie jakos fotki wyslaly. lepiej by sie gadalo, przynajmniej ja tak mam
ja założę swoją stronkę to zobaczycie mnie i tżta ;p
Cytat:
WOOOOW....!!!!

A włoski byś miała wtedy do takich kolczyków upięte? Czy rozpuszczone?

I też myślę sobie, że spokojnie mogą być wykonane z czegoś, co nie jest szlachetne. Po co jeszcze bardziej podnosić koszt imprezy, skoro tego typu kolczyków nie będziesz później nosić na co dzień Mają się pięknie prezentować W TYM DNIU a później, to już pal licho co tam się z nimi będzie działo, czy ściemnieją czy się zaczną sypać idź na ten targ popatrzeć a tak w ogóle.... dodatków nie kupuje się na końcu??? Przecież mają tworzyć DODATEK do sukni....chyba, że wiesz już bankowo, którą suknię będziesz miała?
tak upięte jednak nie chce rozpuszczonych
dziewczyny macie razję kupię takie zwykłe w końcu mają ładnie wyglądać tylko na ślubie ;p co nie macie rację poco wydawać tyle kasy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 19:41   #983
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
1500 foto
1500 kam
ALE to był cennik na 2011

a ten DJ skąd jest i ile bierze?
(0) 606-534-875 - to jego numer?

tak, do jego numer. Jest z Gdanska, bierze 2800 za 1 dzien, poprawin nie prowadzi. ale terminy ma poznajmowane juz na wakacyjne miesiace.. jak ja dzwonilam w lutym to powiedzial ze ma tylko 7 i 14 wolny termin, to szybko go zarezerwowalismy na 14 ale skoro Ty masz w kwietniu to mozliwe ze jeszcze bedzie cos mial tylko jak cos to dzwon po 18 wtedy odbiera

a ten Twoj fotograf to tani! a fotki super kurde zadzwonie do niego
Stary 2011-04-09, 19:42   #984
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, do jego numer. Jest z Gdanska, bierze 2800 za 1 dzien, poprawin nie prowadzi. ale terminy ma poznajmowane juz na wakacyjne miesiace.. jak ja dzwonilam w lutym to powiedzial ze ma tylko 7 i 14 wolny termin, to szybko go zarezerwowalismy na 14 ale skoro Ty masz w kwietniu to mozliwe ze jeszcze bedzie cos mial tylko jak cos to dzwon po 18 wtedy odbiera

a ten Twoj fotograf to tani! a fotki super kurde zadzwonie do niego
strasznie drogi jak 2800
Stary 2011-04-09, 19:44   #985
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja założę swoją stronkę to zobaczycie mnie i tżta ;p

tak upięte jednak nie chce rozpuszczonych
dziewczyny macie razję kupię takie zwykłe w końcu mają ładnie wyglądać tylko na ślubie ;p co nie macie rację poco wydawać tyle kasy

zakladaj stronke i pokazuj Nam tutaj Twoją buziolę ja moze tez zaloze taka probna chociaz

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
strasznie drogi jak 2800

no wiem, ale z tego co slysze to wart swojej ceny, wiec my sie na niego zdecydowalismy, bo wg mnie muza i jedzonko to sprawa najwazniejsza, potem fotograf, a reszta to juz mniej wazne
Stary 2011-04-09, 19:49   #986
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
zakladaj stronke i pokazuj Nam tutaj Twoją buziolę ja moze tez zaloze taka probna chociaz

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

no wiem, ale z tego co slysze to wart swojej ceny, wiec my sie na niego zdecydowalismy, bo wg mnie muza i jedzonko to sprawa najwazniejsza, potem fotograf, a reszta to juz mniej wazne

z tymi Dj z którymi rozmawialiśmy uzgadnialiśmy ceny od 1200 do 1800 1 był super, ale Tż zgubił do niego nr a w necie nie ma ani słowa o nim, bo chyba działa na czarno

a co do sharka to robi strasznie wybajerzone foty jak za taką cenę możesz przedzwonić. ugadacie się i zobaczycie co i jak jego akurat mogę polecić z czystym sumieniem
Stary 2011-04-09, 20:05   #987
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

KICIA!!!! Popraw sobie w historii poznania wyraz związek w trzecim akapicie
...i "oto" też, na samym końcu, przed cytatem! I co tam jeszcze było.... hmmmm

co najśmieszniejsze program mi podkreśla błędy i zmienia na poprawne formy a tu patrz uparł się że ma być tak

Wiesz to zdanie o partnerach jest takie trochę kluczowe bo pokazuje że tak na prawdę szukałam ideału choć był on tak blisko. Początkowo ujęłam to inaczej ale głupio to brzmiało

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

błędy poprawione

i z niecierpliwością czekam na wasze stronki

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

a i dziękuję bardzo za wpisy w księdze gości jagodzia i gosza_m

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

dostałam wiadomość z tego salony LillYes i cena 1900zł dotyczy tylko indywidualnych rysowanych projektów nie ma możliwości żeby uszyli suknię ze zdjęcia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 20:09   #988
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Rozumiem jaki był Twoj przekaz
Ale ten okres czasu był dość krótki, bo od sierpnia 2005 do czerwca 2006 nie minal nawet rok....a tu taki tekst "w miedzyczasie mialam kilku innych partnerow"...wiesz, kilku to trzech....i kilku to tez osmiu.... Niefajnie to brzmi. Ja bym to moze ujęła tak "Przez ten okres dane mi było poznawać innych mężczyzn, o zupełnie odmiennym od Michała charakterze, osobowości i podejściu do wielu spraw... I choć być może były to przejściowe miłostki, zauroczenia... to gdy słuchałam opowiadań Michała o innych kobietach, wszystko inne stawało się tak ulotne....i nad wyraz dla mnie jasne.... Wszyscy ci otaczający mnie ludzie to nie ON, a właśnie Jego Jedynego nie mogę nazwać ulotnym...On jest moją Prawdziwą Miłością, Jedyną i Największą (najszczerszą?) ."
Stary 2011-04-09, 20:16   #989
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem jaki był Twoj przekaz
Ale ten okres czasu był dość krótki, bo od sierpnia 2005 do czerwca 2006 nie minal nawet rok....a tu taki tekst "w miedzyczasie mialam kilku innych partnerow"...wiesz, kilku to trzech....i kilku to tez osmiu.... Niefajnie to brzmi. Ja bym to moze ujęła tak "Przez ten okres dane mi było poznawać innych mężczyzn, o zupełnie odmiennym od Michała charakterze, osobowości i podejściu do wielu spraw... I choć być może były to przejściowe miłostki, zauroczenia... to gdy słuchałam opowiadań Michała o innych kobietach, wszystko inne stawało się tak ulotne....i nad wyraz dla mnie jasne.... Wszyscy ci otaczający mnie ludzie to nie ON, a właśnie Jego Jedynego nie mogę nazwać ulotnym...On jest moją Prawdziwą Miłością, Jedyną i Największą (najszczerszą?) ."

partnerów było dwóch tylko z jednym to tak byłam rozstałam się bo się pokłóciliśmy potem wróciliśmy do siebie na miesiąc dopóki mnie nie zdradził a zresztą i tak wtedy Michał już mi łaził po głowie więc może to dobrze że tak się stało. A to były takie gówniarskie czasy 15lat wtedy raczej działa się dość nie dojrzale. A w sumie u Michała to była tak najbardziej konkretnie jedna dziewczyna. Wiesz to co napisałaś fajnie brzmi ale nie pasuje do mojej osobowości i do mojego stylu bycia z tamtego okresu bo poetką to ja nie jestem i wiem że wiele osób mogło by pomyśleć że to skopiowałam z jakiejś strony a chcę żeby to brzmiało autentycznie

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-09 o 20:26
Stary 2011-04-09, 20:21   #990
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
partnerów było dwóch tylko z jednym to tak byłam rozstałam się bo się pokłóciliśmy potem wróciliśmy do siebie na miesiąc do póki mnie nie zdradził a zresztą i tak wtedy Michał już mi łaził po głowie więc może to dobrze że tak się stało. A to były takie gówniarskie czasy 15lat wtedy raczej działa się dość nie dojrzale. A w sumie u Michała to była tak najbardziej konkretnie jedna dziewczyna. Wiesz to co napisałaś fajnie brzmi ale nie pasuje do mojej osobowości i do mojego stylu bycia z tamtego okresu bo poetką to ja nie jestem i wiem że wiele osób mogło by pomyśleć że to skopiowałam z jakiejś strony a chcę żeby to brzmiało autentycznie
Haha ostro Dzięki za komplement w takim razie

To może po prostu zmien "kilku" na "dwóch" ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości