|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() ciesze sie ze Wam sie podoba, bo Nam tez ![]() ![]() ![]() nie wiem, nie umeim sprecyzowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
pamietam ten dzien.. oboje mielismy wolne.. i wstalismy chyba o 11.. no i jemy sobie sniadanko i kolega do Nas dzwonil czy ogladalismy wiadomosci, a my ze nie, to nam mowi ze sie rozbil samolot prezydecki, to sie pytam czy komus sie cos stalo ( bo w tym momencie to do mnie slowo "rozbil" nie dotarlo), a on ze wszyscy zgineli.. no masakra.. nie moglam w to uwierzyc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() a Ty skąd jesteś i czy wybrałaś już salę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Rozeznanie
|
jagodzia a muszą to być cyrkonie? Może jak nie ma z cyrkonii to będzie to, czego szukasz z jakimś innym kamieniem?
Wracając do stroju Młodego... Bardzo mi się spodobał ten, niekoniecznie z cylindrem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-04-09 o 18:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
coś takiego ale minimalnie mniejsze... byłam na ślubie gdzie PMka miała takie duże kolczyki do tego bransoletkę i tyle. Ale wyglądała świetnie
ale srebrnych takich nie robią ![]() Nie ma z żądnymi kamieniami takiej wielkości jak ja chce.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-09 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Widzę mamy podobne zainteresowania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Już widzicie z jakim ![]() ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-09 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- kurde wogole fajnie by bylo jakbysmy wszystkie sobie jakos fotki wyslaly. lepiej by sie gadalo, przynajmniej ja tak mam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
No, mój TŻ jutro niestety pracuje...., więc My nie pojedziemy do City Centre. Ale wybieramy się do pobliskiego kościoła na mszę, po południu, na pewno więc też będzie ten temat poruszany.
Kicia każda z Nas chyba jakieś tam zamglone wyobrażenie ma w głowie na temat pozostałych PMek 2o12.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinka obie sale są bardzo jasne, dużo światła w nich ![]() ![]() ...Swoją drogą, dobija mnie takie coś, że niektóre miejscówki kładą wręcz nacisk na większą ilość gości, chcąc zarobić określoną sumkę mnożąc dyktowaną przez siebie cenę za os. o coraz większą ilość osób.....bo jak nie, to dopłacaj do wynajmu!!!! Ehhh Tak jest np. w pałacu pod baranami w Krk(na samym rynku).... Dla mnie 80-90 osób to wcale nie jest niewiele....a przy takiej ilości trzeba dodatkowe 3tysiaki dopłacać za wynajem sali, śmiech normalnie..... Na szczęście, o info na temat organizacji wesela w tym pałacu, poprosiłam z czystej ciekawości, nie biorąc pod uwagę możliwości wyprawiania go tam. |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
(kicia) troche mamy ze sobą wspolnego: data slubu, nazisko na CZ i tez poznalismy sie z Moim TZ 19-go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
__Paulinka__
mamy już fotografa i kamerzystę na oku i jesteśmy z nimi w kontakcie. nie zmienimy zdania ![]() fotograf to Bartek Tretkowski z Gdyni a kamerzystą jest jego tata. chłopak od razu przypadł nam do gustu. nie dość, że podoba mi się jego praca, to jest szalenie sympatyczny i widać, że to jego pasja ![]() http://sharkfotostudio.com/wedding.html nie znam tej CASILLI ale wygląda na przestronną i wystawną ![]() nie wczytuję się i nie jestem w stanie zapamiętać co kto wklejał i na ile osób robi wesele, ale myślę, że jeśli planujesz większą imprezę ta sala powinna być spoko. Z okolić Wejherowa kojarzę Hotel Victoria. Podobno całkiem spoko wesela organizują, nie orientuję się natomiast jakie są koszta... my będziemy mieli małe wesele w Gdańsku "Na Wzgórzu" http://nawzgorzu.gda.pl/ mieliśmy na oku DJ, ale nie podpisywał umów ![]() ![]() (kicia) a jaki to kierunek? ![]() Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-09 o 19:05 Powód: dopisek :> |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, wlasnie ze wzgledu na ilosc osob chcemy sale krysztalową, bo jakbysmy wybrali ta bursztumową, ktora jest rzekomo na min. 110 os to bylyby pustki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A włoski byś miała wtedy do takich kolczyków upięte? Czy rozpuszczone? I też myślę sobie, że spokojnie mogą być wykonane z czegoś, co nie jest szlachetne. Po co jeszcze bardziej podnosić koszt imprezy, skoro tego typu kolczyków nie będziesz później nosić na co dzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
NightButterfly Na tym zdjęciu mój TŻ miał skończone 20lat ja nie całe 19
![]()
#974 |
Zakorzenienie
|
(kicia) właśnie oglądam Twoją stronkę
ja też mam Michała F. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy DJ Roberta Jakubka, siostra TZ byla na weselu ktore prowadzil i mowila ze jest Za✂✂✂isty, i ze caly czas ludzie byli na parkiecie, ze mial zabawy nie oklepane i wogole bardzo sympatyczny, pozatym w necie jest tez duuuzo pozytywnych opini o nim. Jak dzwonilam, to tez bardzo sympatyczny. Hotel Victoria jest 5 km od mojego domu:P wiec tez tam pewnie wstapimy jak bedziemy w PL ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam z uczelni i jestem strasznie zmęczona. Ogólnie to wczoraj i dzisiaj był u mnie straszny wiatr i na dodatek taki zimny ![]() (kicia)- bardzo fajna stronka ![]() ![]() D0tk4- ja mieszkam bardzo blisko gór i wszystkie nasze wycieczki szkolne były do gór dlatego także ich nienawidzę ![]() Co do konfetti to bardzo mi się podoba, może sama wymyślę coś takiego na pierwszy taniec Figurki bardzo mi się podobały, a w szczególności z motorem ![]() Suknie i biżuterię które zamieściłyście były raczej nie w moim guście, ale jedna bardzo mi si podobała z tego co pamiętam ![]() A teraz już idę, wrócę dopiero jutro wieczorem (pewnie znowu z 4 strony będę miała do nadrobienia jak nie więcej ![]() ![]()
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
A my chyba zdecydujemy się na tą salę... www.okraglak-kielce.pl jest b. tanio. Wystrój może nie jest najlepszy, ale co tam...
#978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ...szczególnie to jadło i ta weselna dębowa ![]() ![]() Wy się lepiej upewnijcie czy to nie TEN SAM ![]() KICIA!!!! Popraw sobie w historii poznania wyraz związek w trzecim akapicie ![]() ...i "oto" też, na samym końcu, przed cytatem! I co tam jeszcze było.... hmmmm Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2011-04-09 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1500 kam ALE to był cennik na 2011 a ten DJ skąd jest i ile bierze? (0) 606-534-875 - to jego numer? Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-04-09 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Aaaaa no zjadłaś "w" z "w międzyczasie"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny macie razję kupię takie zwykłe w końcu mają ładnie wyglądać tylko na ślubie ;p co nie ![]() ![]()
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, do jego numer. Jest z Gdanska, bierze 2800 za 1 dzien, poprawin nie prowadzi. ale terminy ma poznajmowane juz na wakacyjne miesiace.. jak ja dzwonilam w lutym to powiedzial ze ma tylko 7 i 14 wolny termin, to szybko go zarezerwowalismy na 14 ![]() ![]() ![]() ![]() a ten Twoj fotograf to tani! a fotki super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakladaj stronke i pokazuj Nam tutaj Twoją buziolę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- no wiem, ale z tego co slysze to wart swojej ceny, wiec my sie na niego zdecydowalismy, bo wg mnie muza i jedzonko to sprawa najwazniejsza, potem fotograf, a reszta to juz mniej wazne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi Dj z którymi rozmawialiśmy uzgadnialiśmy ceny od 1200 do 1800 ![]() ![]() a co do sharka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co najśmieszniejsze program mi podkreśla błędy i zmienia na poprawne formy a tu patrz uparł się że ma być tak Wiesz to zdanie o partnerach jest takie trochę kluczowe bo pokazuje że tak na prawdę szukałam ideału choć był on tak blisko. Początkowo ujęłam to inaczej ale głupio to brzmiało ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- błędy poprawione i z niecierpliwością czekam na wasze stronki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- a i dziękuję bardzo za wpisy w księdze gości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- dostałam wiadomość z tego salony LillYes i cena 1900zł dotyczy tylko indywidualnych rysowanych projektów nie ma możliwości żeby uszyli suknię ze zdjęcia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
Rozumiem jaki był Twoj przekaz
![]() Ale ten okres czasu był dość krótki, bo od sierpnia 2005 do czerwca 2006 nie minal nawet rok....a tu taki tekst "w miedzyczasie mialam kilku innych partnerow"...wiesz, kilku to trzech....i kilku to tez osmiu.... Niefajnie to brzmi. Ja bym to moze ujęła tak "Przez ten okres dane mi było poznawać innych mężczyzn, o zupełnie odmiennym od Michała charakterze, osobowości i podejściu do wielu spraw... I choć być może były to przejściowe miłostki, zauroczenia... to gdy słuchałam opowiadań Michała o innych kobietach, wszystko inne stawało się tak ulotne....i nad wyraz dla mnie jasne.... Wszyscy ci otaczający mnie ludzie to nie ON, a właśnie Jego Jedynego nie mogę nazwać ulotnym...On jest moją Prawdziwą Miłością, Jedyną i Największą (najszczerszą?) ." |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
partnerów było dwóch tylko z jednym to tak byłam rozstałam się bo się pokłóciliśmy potem wróciliśmy do siebie na miesiąc dopóki mnie nie zdradził a zresztą i tak wtedy Michał już mi łaził po głowie więc może to dobrze że tak się stało. A to były takie gówniarskie czasy 15lat wtedy raczej działa się dość nie dojrzale. A w sumie u Michała to była tak najbardziej konkretnie jedna dziewczyna. Wiesz to co napisałaś fajnie brzmi ale nie pasuje do mojej osobowości i do mojego stylu bycia z tamtego okresu bo poetką to ja nie jestem i wiem że wiele osób mogło by pomyśleć że to skopiowałam z jakiejś strony a chcę żeby to brzmiało autentycznie ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-09 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To może po prostu zmien "kilku" na "dwóch" ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.