Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 13:47   #961
gerda
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość

mam rowniez pytanie odnosnie komunii. przepraszam ze bede bezposrednia i dziewczyny nie obrazcie sie za to ale ile takiemu dziecku w koperte sie daje? bo mojego meza chrzesniak ma komunie teraz 15tego i nie wiemy ile takiemu chlopcu pieniazkow podarowac.

my dalismy 400zł, a mąż był chrzestnym

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Jak tam Wasze wizyty???? Ja już po i wszystko wydaje się być w porządku

Te moje "wycieki" to na 90% nie wody płodowe, bo przez 3 tygodnie płynu nie ubyło Dziecko sobie spało jak na wczasach z założonymi rączkami za głowę

Z tej radości postanowiłam zrobić małe zakupy spożywcze no i rozbolał mnie brzuch po noszeniu toreb A jeszcze do niedawna mogłam nosić wszystko i nic mnie nie bolało.

Trzymam kciuki za resztę wizyt i za pozytywne wiadomości
gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Wtedy jak było mokro to też było właśnie przezroczyste Czyli zaopatrzyć się w wkładki laktacyjne już?

U mnie to coś jest z obu piersi. Mówisz, że może to ułatwić potem laktację?
U mnie wyszedł wynik taki, który w internecie widnieje jako "nietolerancja glukozy" Poczytałam i mniej więcej wiem, że trzeba się zaopatrzyć w glukometr, dietka i jak się wyczai po czym skacze cukier to można sobie nawet na ciastko pozwolić Także już się nie przejmuję tak bardzo jak rano. Po ciąży właśnie powinno to przejść

Chwalę się wczorajszymi zakupami
zakupy słodkie a co do glukozy, to współczuję też uwielbiam słodycze i bedzie mi ciężko się bez nich obejść jeśli na moimi badaniu wyjdzie coś nie tak

ja mam lekko anemię i dostałam żelazo i łykem jedną tabletkę co 2-3dni

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Ale jestem do tyłu.... Nie nadrobie Was nigdy((
Postaram się dzis poczytac jak od lekarza wrócę.....mam dzis usg
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:48   #962
mucka21
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Witam się w nowym wątku, mam nadzieję że mnie nie wygonicie za to że mało się udzielam

Dziś już ode mnie mama wyjechała, będzie mi smutno i nudno bez niej
ale na pocieszenie zrobię sobie dziś sernik na zimno

lullaby_ml ja mam wycieki tzn. jak nacisnę pierś to z niej wycieka, tak to nie zauważyłam żebym miała jakieś plamki na ubraniach. To że jeszcze nie masz wycieków nic nie znaczy, możesz się cieszyć czystymi ubraniami Co do pęcherza, potrafię przespać noc bez sikania (ew. 1 raz wstaję) ale w dzień to masakra, czasami jak napiję się herbaty to muszę zaraz siku, za 5 min (dosłownie!) idę znowu, i po jakiś 15-20 min potrafię znów iść. Najgorsze jest to po 5 min! wejdę do domu zrobię siku, pójdę do pokoju i muszę się d łazienki wracać jakby na raz się nie dało załatwić

Miałam wcześniejszą wizytę u gina bo byłam w mieście i zajrzałam do niego przy okazji a że nie miał pacjentek to mnie przyjął w czw (a byłam umówiona na środę tą). Zdziwiłam się bo ostatnio jak mnie badał powiedział że mam jakiś stan zapalny albo infekcję i zrobił cytologię, teraz jak byłam były wyniki i wyszło że I stopień czyli bardzo dobrze wszystko wyglądało dobrze i mam usg połówkowe 24.05 zdziwiłam się bo myślałam że zrobi mi gdzieś za miesiąc

I jestem w szoku bo już skończyłam 19tc czyli zaczęłam 20 to już połowa! a ja nadal brzucha jako tako nie mam. wczoraj jak się porządnie najadłam to był taki fajny okrąglutki, a dziś już po uregulowaniu jest znów mały i nie wygląda na ciążowy nawet jak go próbuję podkreślić

Ale może dzięki temu czuję mojego dzidziusia

A i chciałam się spytać: co może oznaczać podwyższona ilość płytek (albo krwinek) w krwi? bo jak położna wpisywała dane do karty ciąży to była zdziwiona że jest 6,11 miliona i że to może jakiś błąd jest, ale gin powiedział że tak pisze to tak jest, ale nie wytłumaczyli mi nic

cheakyrockchick powiem ci ze obecnymi "kosztami" komunii jestem zszokowana! moja siostra szła jako gość (dalsza rodzina) i dali 300zl bo wszyscy tyle dawali, a mąż jako informatyk pomagał znajomej wybrać komputer na komunię i tamta chciała taki kupić za 2 tys ( ona jest chrzestną i z chrzestnym się złożyli) po prostu szok! teraz to nie jest komunia jako duchowe przeżycie tylko kto ile da i oczywiście jak najwięcej! ja dostałam z cenniejszych rzeczy to od chrzestnej encyklopedię, od chrzestnego medalik, od rodziny biblię, bombonierki, czy drobne kwoty!
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-05-09 o 13:54
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:48   #963
lausanne
Wtajemniczenie

angela dołączaj się i licz z tym, że tu się wsiąka na amen. Wizaż gorzej uzależnia niz narkotyk Witamy

cotka widzę że ciekawie sie zrobiło na styczniówkach nie no teraz ja tez się czuję osaczona i śledzona, przecież odpisujesz na moje postygłup tas ta laska...

poza tym musze zrobic obiad i tak mi się nie chce że szok a mam tylko do ubicia kotlety

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-09 o 13:50
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:52   #964
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Jak tam Wasze wizyty???? Ja już po i wszystko wydaje się być w porządku

Te moje "wycieki" to na 90% nie wody płodowe, bo przez 3 tygodnie płynu nie ubyło Dziecko sobie spało jak na wczasach z założonymi rączkami za głowę

Z tej radości postanowiłam zrobić małe zakupy spożywcze no i rozbolał mnie brzuch po noszeniu toreb A jeszcze do niedawna mogłam nosić wszystko i nic mnie nie bolało.

Trzymam kciuki za resztę wizyt i za pozytywne wiadomości
oszczędzać się proszę!!!
Ja jeszcze przed wizytą... miałam mieć na 14, zachodzę a tam pusto, cicho... żadnej kartki, ginka tel. nie odbiera... wkurzyłam się troszkę
Właśnie ginka mi oddzwoniła i bardzo przepraszała, mówiła, że wyszła właśnie z bloku operacyjnego (nagły wypadek) w pośpiechu wysyłała wiadomości do pacjentek (? do mnie nie doszedł...)
No i umówiła mnie na 16 (mam nadzieję, że mi to zrekompensuje )

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe Mamusie
Mam nadzieję że mogę się dołączyć do Waszego wątku niedawno Was znalazłam w sieci Mój termin porodu wyznaczony jest na 27 października, jest to nasze pierwsze dzieciątko więc się trochę stresujemy z mężem, ale mam nadzieję że wszystko przebiegnie w porządku. Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Witaj

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:53   #965
lausanne
Wtajemniczenie

aaa lullaby co do sikania (pasjonujący temat) - ja też chodze co pół godziny a wcale nie piję jakoś dużo. Ale myslę że to dlatego ze dzidzius jest bardzo nisko połozony i leży na pęcherzu. Konrad byl umiejscowiony wysoko i wcale nie musiałam biegac częsciej niż zwykle

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

mucka jak sie podzielisz serniczkiem to nikt Cie nie wygoni
Stary 2011-05-09, 13:55   #966
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
dzieki, tak pytalam bo nie wiem jakie sa ceny w polsce a chce zrobic badania jak juz bede. tak chyba bardziej dla siebie zeby wiedziec ze naprawde jest wszystko ok. a jakie jeszcze badania powinnam zrobic? mialam juz robione te najwazniejsze na rozyczcze, zapalenie watroby, hiv, syfilis (w anglii to sprawdzaja). czy cos jeszcze powinnam zrobic?
Syfilis w PL też sprawdzają
Wydaje mi się, że nie trzeba szaleć z badaniami, nie wiem czy takie podstawowe jak mocz, morfologia, glukoza na czczo (nie wiem, w którym jesteś tygodniu, w PL po 20 zlecają krzywą cukrową) robiłaś? Jeśli nie, to ja bym te polecała, dużo można się dowiedzieć z nich, a drogie nie są.
Archinta wklejała listę badań, odszukałam i wklejam ponownie

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:55   #967
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieję że mogę się dołączyć do Waszego wątku niedawno Was znalazłam w sieci Mój termin porodu wyznaczony jest na 27 października, jest to nasze pierwsze dzieciątko więc się trochę stresujemy z mężem, ale mam nadzieję że wszystko przebiegnie w porządku. Pozdrawiam wszystkie mamusie.
witam i gratuluję

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 13:55   #968
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
witamy nowa mamusie
Stary 2011-05-09, 13:59   #969
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Aaaa wiecie, widać mi już trochę brzuszek tralalaal

I właśnie się kłócę z babą na allegro, wytoczyła mi spór, ponieważ sukienka miała być zary a jest trf z metki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:59   #970
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Dziękuję serdecznie wszystkim za gratulacje i kciuki

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:59   #971
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Syfilis w PL też sprawdzają
Wydaje mi się, że nie trzeba szaleć z badaniami, nie wiem czy takie podstawowe jak mocz, morfologia, glukoza na czczo (nie wiem, w którym jesteś tygodniu, w PL po 20 zlecają krzywą cukrową) robiłaś? Jeśli nie, to ja bym te polecała, dużo można się dowiedzieć z nich, a drogie nie są.
Archinta wklejała listę badań, odszukałam i wklejam ponownie
super kochana, dzieki za pomoc . dzisiaj zaczelam 18 tydzien. w pl zrobie morfologie i mocz. zeby sie upewnic ze jest ok. zapytam tez lekarza czy jeszcze cos musze robic.

ok, trzeba sie za robote zabrac i do domciu spadac. godzinka szybko zleci.

pa mamuski.
Stary 2011-05-09, 14:00   #972
agnyska81
Zakorzenienie

Angela, witaj i przygotuj się na zawrotne tempo przybywania postów na tym wątku

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
cotka widzę że ciekawie sie zrobiło na styczniówkach nie no teraz ja tez się czuję osaczona i śledzona, przecież odpisujesz na moje postygłup tas ta laska...
Aż się przejdę z ciekawości
Jak widać, do ogrodu nie doszłam

Stary 2011-05-09, 14:03   #973
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
angela dołączaj się i licz z tym, że tu się wsiąka na amen. Wizaż gorzej uzależnia niz narkotyk Witamy

poza tym musze zrobic obiad i tak mi się nie chce że szok a mam tylko do ubicia kotlety
ja to w ogóle taki duży prześladowca. Strach się bać

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 14:03   #974
lausanne
Wtajemniczenie

zjadłam całą czekoladę a jeszcze niedawno ciągnęło mnie tylko do pomidorów i pikantnego
Cotka
mnie też chyba widac brzuszek trochę - myślicie ze to możliwe ze jeszcze wczoraj nie było go zbyt widać a dzis i owszem?a moze to ta czekolada?
Stary 2011-05-09, 14:03   #975
angela006
Przyczajenie

Dziękuje za tak ciepłe przyjęcie, postaramy się w miarę możliwości udzielać o ile tylko czas na to pozwoli, w piątek miałam wizytę i usg ale nasza dzidzia jakaś nieskora jest do ujawnienia czy jest chłopcem czy dziewczynką, wolała założyć sobie "nóżkę na nóżkę" i nam nią pokiwać
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:06   #976
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Jak widać, do ogrodu nie doszłam
a ja miałam pisać że Cię podziwiam, raz bo masz chęci, a dwa bo ja nie umiem nic zrobic w ogrodzie
Stary 2011-05-09, 14:09   #977
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Hej
U nas noc nieciekawa, Grześ budził się 3 razy nie wiem z jakiego powodu, po przytuleniu zasypiał znów, no, ale te pobudki były w przeciągu godziny, więc ledwo się położyłam, nie zdążyłam zasnąć, a musiałam wstawać już
No i jakoś podbrzusze mnie pobolewa i w nocy też tak było, więc jakaś wypluta jestem, dobrze, że chociaż pogoda się ładna zapowiada

Dziś na 15:30 mam USG połówkowe

Powodzenia na glukozie
I gratulacje
Kochana trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Witajcie.
Piszę tutaj, ponieważ ku pamięci jestem zapisana do listy jako Aniołkowa Mama. Od kilku dziewczyn otrzymałam wtedy po tych traumatycznych przeżyciach wiadomości prywatne pełne ciepłych słów. Chciałam poinformować, że ponownie się udało Chociaż nie było to aż tak planowane. Jestem w 5 tygodniu U lekarza jeszcze nie byłam... Wolę poczekać jeszcze ze 2 tygodnie, chcę podczas wizyty widzieć serduszko - wtedy się uspokoję, bo mimo wszystko jestem przerażona i boję się bardzo, ale to chyba normalne.
Widzę, że wątek leci jak burza a większość z Was zna już płeć dziecka
Życzę wszystkiego dobrego!
Pozdrawiam.
Oj to gratuluję kochana z całego serducha Cieszę się, że wszystko się układa i życzę Ci aby maleństwo zdrowo się rozwijało
Cytat:
No i nici z moich dzisiejszych lodów Wynik za wysoki Ciekawe co mnie teraz czeka
Nie przejmuj się misiaczku Napewno będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie jeszcze czeste wyjscia do toalety??? bo ja srednio co 30 min chodze sik, myslalam ze w drugim trymestrze to mija
Ja bardzo często latam siusiu. Mój gin mówił na ostatniej wizycie, żejuż to się powinno normować. Ale narazie jest strasznie Zrobię siusiu i za 5 min czuje, że znowu się zebrało
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
mam dzisiaj wizytę ale nie chce mi się golić :/
za wizytę a z goleniem no niestety musisz sobie jakoś poradzić hihi
Cytat:
Wtedy jak było mokro to też było właśnie przezroczyste Czyli zaopatrzyć się w wkładki laktacyjne już?

U mnie to coś jest z obu piersi. Mówisz, że może to ułatwić potem laktację?
U mnie wyszedł wynik taki, który w internecie widnieje jako "nietolerancja glukozy" Poczytałam i mniej więcej wiem, że trzeba się zaopatrzyć w glukometr, dietka i jak się wyczai po czym skacze cukier to można sobie nawet na ciastko pozwolić Także już się nie przejmuję tak bardzo jak rano. Po ciąży właśnie powinno to przejść

Chwalę się wczorajszymi zakupami
Ciuszki oczywiście słodziutkie
Cytat:
My Cie też serdecznie witamy w naszym miłym gronie brzuchatek

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Ja dziś po pracy zaszłam do cioteczki i posiedziałam sobie u niej na ogródeczku yymmm super No a teraz muszę się chyba zabrać za uzupełnienie dziennika praktyk, oj a tak mi się nie chce
Stary 2011-05-09, 14:12   #978
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Współczuję ząbkowania.. mnie kiedyś też to czeka
hahah ja podobnie jak moja sister wizażowa myślałam, że masz to już za sobą

angela - witaj i naprawdę weź sobie do serca informację, że właśnie popadasz w uzależnienie! wizaż wciąągggaaaaa....
agnyska - masz racje! jestem hardcorem hahha
dziś taka ładna pogoda - moze jednak dojdziesz do tego ogrodu? Chociaż mój kolega ze studiów twierdzi (który zawsze ze wszystkim stawia znak = ze seksem), ze kobiety ciężko dochodzą ... ma chłop jakieś cieżkie doświadczenia

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:13   #979
anuska_s
Rozeznanie

Aj i słuchajcie mamuśki wybrałam imię dla mego słodziaka w brzuszku: Jeremi" Tylko ten mój uparciuch TŻ nie chce nawet słyszeć On obstawia swoje czyli: Filip lub Szymek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 14:15   #980
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
a ja miałam pisać że Cię podziwiam, raz bo masz chęci, a dwa bo ja nie umiem nic zrobic w ogrodzie
no co Ty opowiadasz!!! A leżeć w ogrodzie, opalać sie nie potrafisz?

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Aj i słuchajcie mamuśki wybrałam imię dla mego słodziaka w brzuszku: Jeremi" Tylko ten mój uparciuch TŻ nie chce nawet słyszeć On obstawia swoje czyli: Filip lub Szymek

jeśli mam być szczera to z tego zestawu wybrałabym Szymek, ale gust jak d...... każdy ma swoją

Stary 2011-05-09, 14:18   #981
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłam całą czekoladę a jeszcze niedawno ciągnęło mnie tylko do pomidorów i pikantnego
Cotka
mnie też chyba widac brzuszek trochę - myślicie ze to możliwe ze jeszcze wczoraj nie było go zbyt widać a dzis i owszem?a moze to ta czekolada?
Wydaje mi się że może tak być przez wzdęcie, najedzenie, ale też i inne ułożenie maluszka miejmy nadzieje że u nas to ostatnie
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

jeśli mam być szczera to z tego zestawu wybrałabym Szymek, ale gust jak d...... każdy ma swoją
Dajcie mi ogródek to ja sobie pokorzystam

Byłam dzisiaj u ginki na nfz. Mówi że wszystko cacy i słuchałam serduszko

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 14:20   #982
anuska_s
Rozeznanie

Szymek odpada. Jest w czołówce najpopularniejszych imion Później w klasie napewno będzie ich kilku. Chciałam jakieś imię polskie, ale nie tak popularne

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że może tak być przez wzdęcie, najedzenie, ale też i inne ułożenie maluszka miejmy nadzieje że u nas to ostatnie

No to super. Gratuluję Najważniejsze, że mały zdrowo się rozwija, oby tak dalej
Stary 2011-05-09, 14:25   #983
martunia_199
Zakorzenienie

Witam, co racja to racja wizaż wciąga strasznie. Ja czytam codziennie, gorzej z udzielaniem się ehh W sobotę byłam na usg i spotkała mnie najpierw przykra a potem miła niespodzianka. Najpierw się okazało że moja gin jest na konferencji i będzie problem z usg ale załatwiła jakiegoś kolegę który zrobił mi baaaardzo dokładne usg i stwierdził że wszystko z moją kruszynką jest ok - jak to powiedział nie ma się do czego przyczepić Malutka waży 486g ale niestety póki co ma położenie miednicowe, ale doktor powiedział że to jeszcze o niczym nie świadczy i tego się trzymam. 23 tc leci więc coraz coraz bliżej brzuszek już widać, jak mężuś zrobi mi jakieś fotki to wrzucę Wam siebie a raczej nas

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 14:25   #984
cotynato
Zakorzenienie

proszę mi tu filipka nie krytykować
to mój typ , chociaż też niestety popularne imie.

W ogóle jakoś mało imion męskich mi się podoba

Wymianka.
Stary 2011-05-09, 14:26   #985
kellysss
Zakorzenienie

A ja zjadlam zupke i teraz siedze na sofce z pełnym brzuchem

Cytat:
a mi sie podoba Filip

Cytat:

ja Ci moge pozyczyc ogródek ale u mnie pada...hihi

fajnie ze słyszalas dzidziola....taz juz bym chciala

Stary 2011-05-09, 14:33   #986
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo łądne imię Anuska Nasz bąbel to będzie Tymon i tak ciągle zwraca się do niego TŻ, chociaż informacji o płci nadal brak

Kasiuleczkakuleczka to w takim razie nadal trzymam kciuki za wizytę

Angela witam na wątku mamusiowym Ja mam termin na 23-25 października, więc jesteśmy blisko
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:34   #987
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
proszę mi tu filipka nie krytykować
to mój typ , chociaż też niestety popularne imie.

nikt się nawet nie odważyłby Cię krytykować, a na pewno nie ja znam Twoje możliwości dyskusji, zresztą jakbyś mnie miała potem śledzić po wątkach to dziękuje hahah a tak na serio - każdy wybiera imie jakie mu się podoba, e tam czy popularne czy nie
i oczywiście gratuluję usłyszenia serducha!

ja mam jutro badanie - tak jak natka i Kasia

Stary 2011-05-09, 14:37   #988
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
a to też zależy kiedy czasem nie mogę wyleżeć bo ja jestem taka ze muszę coś robić. A raczej musiałam - ciąża mnie trochę zmieniła
Aga a nie pamiętasz o prawach autorskich? skąd Ty wlaściwie jestes?
Stary 2011-05-09, 14:38   #989
Aiszka22
Raczkowanie

Cotynato gratuluję udanej wizyty

A tak w ogóle dziewczyny, które nie mają jeszcze brzuszków - dzisiaj mojemu gienkowi marudziłam, że mi brzuszek jeszcze nie rośnie (jestem w 17 tygodniu), a on powiedział, że szczupłe dziewczyny nie mają prawie wcale brzuszka do ok 23/24 tygodnia ciąży I że to nic niepokojącego.

Ale liczyłam na to, że na obronie pojawię się z brzuszkiem, a tu

A mi się mnóstwo męskich imion podoba! Naprawdę, mogłabym mieć kilkunastu synów. A dla ewentualnej córki nic nie potrafię znaleźć

Edytowane przez Aiszka22
Czas edycji: 2011-05-09 o 14:41
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:38   #990
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
To mi teraz na ambicję wjechałaś

Cytat:
dziś taka ładna pogoda - moze jednak dojdziesz do tego ogrodu? Chociaż mój kolega ze studiów twierdzi (który zawsze ze wszystkim stawia znak = ze seksem), ze kobiety ciężko dochodzą ... ma chłop jakieś cieżkie doświadczenia
Dziwne rzeczy mnie motywują, ale coraz bardziej dojrzewam do myśli, żeby tam pójść

Cytat:
Mnie Szymek nawet przekonuje, ale popularność odstrasza.

Cytat:
No to cho! Mam dużo chwastów
Gratuluję wizyty

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Witam, co racja to racja wizaż wciąga strasznie. Ja czytam codziennie, gorzej z udzielaniem się ehh W sobotę byłam na usg i spotkała mnie najpierw przykra a potem miła niespodzianka. Najpierw się okazało że moja gin jest na konferencji i będzie problem z usg ale załatwiła jakiegoś kolegę który zrobił mi baaaardzo dokładne usg i stwierdził że wszystko z moją kruszynką jest ok - jak to powiedział nie ma się do czego przyczepić Malutka waży 486g ale niestety póki co ma położenie miednicowe, ale doktor powiedział że to jeszcze o niczym nie świadczy i tego się trzymam. 23 tc leci więc coraz coraz bliżej brzuszek już widać, jak mężuś zrobi mi jakieś fotki to wrzucę Wam siebie a raczej nas
Gratulacje! Lekarz mi powiedział, że dziecko się może jeszcze dużo razy okręcać, więc ułożenie o niczym nie świadczy złym

Cytat:
Skąd ja to znam

Ostatnio mieliśmy ubaw, bo na imprezie chyba głównym tematem był wybór imienia dla naszego dziecka Rozwaliła mnie propozycja Otokar
My z mężem to już nie powinniśmy myśleć na ten temat, bo coraz gorsze propozycje nam do głowy przychodzą. Nawet Henryka i Stefana rozważaliśmy A mąż Leona

A w tym wątku nowym to na większą zadymę liczyłam

No to idę! Jak mnie chwasty nie zjedzą, to wrócę

Edit:
Aiszka, Tymon mi się podoba, mam chrześniaka o tym imieniu, pewnie dlatego
Najlepsza była akcja, jak nasz dziadek zapytał jak jego pierwszy prawnuk będzie miał na imię. A że dziadek nie dosłyszy, to wyszło mu, że Demon Wyobraźcie sobie jego bulwers

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-09 o 14:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości