|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Żona Idealna :)
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
i aaaam
![]() dobranoc Dżastinooo ![]() ![]() Asiaa, no to teraz czas powrócić na dobrą stronę owoców i warzyw ![]() ![]() spalanie kalorii z P . mmm ![]() co do francuskiego - ooj ta, język jak język ![]() ![]() dla mnie niemiecki to czarna magia ![]() dziękuję za kciiukasy ![]()
#963 | |
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- http://17blog17.blox.pl/2008/07/Smiech-to-zdrowie.html :haha: mały głód ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- to ja w takim razie też uciekam ![]() do spisania mam nadzieję jutro ![]() dobranoc pchły na noc i karaluchy pod poduchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Asiaa, zmieniłaś avatar
![]() ![]() z niemca na bank jeszcze dużo pamiętasz ![]() ![]() no to i ja spadaam ;d dobranoooc ![]() w zasadzie to chyba do siebie mówię ![]() ![]()
#965 |
Raczkowanie
|
Eh..jutro zdam Wam relacje jak z kolega rozmowa...na razie Was podgonilam a dzis juz padam na twarz do jutra
![]()
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, jeśli będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona NIGDY nie będzie twoja.. Edytowane przez Bianka_23 Czas edycji: 2011-06-02 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
UWAGA! Właśnie grzeszę!
Dopadłam jabłko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
AAAAA! Co za cudowny wieczór
![]() Praan oficjalnie się wyśpiewała - a raczej zdarła gardło i wytańczyła ![]() Potrzebowałam takiego wyjścia i wyszalenia się trochę ![]() Właśnie wzięłam prysznic, a zaraz spaciu. Dzisiaj było: -pół banana, pół kromki chleba słonecznikowego z bieluchem (to taki pół-posiłek, żeby coś mieć w brzuchu przed bieganiem) bieg - tak tak i znowy poprawiony czas ![]() -placki owsiano-bananowe ze śliwkami, polane kefirem z miodem i cynamonem ![]() -podwójna kanapeczka ze słonecznikowego, z twarogiem i pomidorem; -placki owsiane ponownie ![]() -ryż brązowy, kurczak w ziołach, sałatka z ogórka, papryki, rzodkiewki; -piwooo i pół piwaaaa ![]() ![]()
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka u mnie burza była!! Pierwszy raz taką słyszałam. bałam sie jak nie wiem....
Praan ale te piwa spaliłas potańcówą. ![]() Aś jaki ładny avek ![]() Paoll każdy by tak chciał grzeszyć:P |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Mnie ponownie obudzili panowie robotnicy o 6, jakoś nie dali mi szansy się wyspać, niestety ;/ Siadam do poprawiania tekstów na praktyki... Miłego dnia ![]()
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
![]() Paoll..jaki tam grzeszek ![]() ![]() Asia Ladny avatar ![]() ![]() Praan Ale mi narobilas ochoty na tance ![]() ![]() ![]() Mord i jak tam zdrowko??? u mnie zagrozenie chorobskiem minelo ![]() ![]() Myss francuski.. ![]() ![]() ![]() ![]() Malenka uzywaj zycia..poznawaj nowych ludzi, baw sie, a wszystko dookola zaczniesz inaczej dostrzegac ![]() ![]()
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, jeśli będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona NIGDY nie będzie twoja.. Edytowane przez Bianka_23 Czas edycji: 2011-06-03 o 06:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
|
hejo
![]() padam na twarz.. wstałam o 6.00 na tą "kawe czy herbate" obejrzę do końca i chyba się legnę znów :P z tym tematem to zobaczę.. najpierw promotorka musi się zgodzić na zmianę tematu, ale Ona jest fajną babką więc myślę, że problemów robić nie będzie ![]() Mys właśnie mam zamiar powtarzać niemca i wziąć się za angielski.. może jakiś kurs sobie zafunduję .. zobaczymy jak bede finansowo wyglądac bo urlopie :P ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- zgodziła się na zmianę i napisała, że jeśli bym jednak chciała tamten to ona może pogadać z babkami z archiwum żeby problemów nie robiły ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- o nawet orkiestra w kótrej grałam jest w "KcH" ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- co do av wpiszcie sobie w wyszukiwarce anne geddes takie śliczne zdjecia są ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
A ja się jeszcze pochwalę, że wczoraj to mnie ciągle komplementowali
![]() Kolega, którego nie widzialam z pół roku powiedział, że wyglądam kwitnąco, że wyszczuplałam i wypiękniałam ![]() A inny chłopak, spotkany przypadkowo gdzieś usłyszał, że się odchudzam i zaczął mi mówic, że nie potrzebuję bo świetnie wyglądam :P No i lece na praktyki. Miłego dnia!
![]() |
#973 |
Konto usunięte
|
To ja się pochwalę mniej miłym tematem ale... Czerwona herbata i jabłka działają
![]() ![]() ![]() sory że tak z rana o tym, ale ja się cieszę że coś się "ruszyło" w tej kwestii... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
halo kochane
![]() z trudem - ale nadrobiłam was ![]() Aś, śliczny avatar, jak byłam w gimnazjum kupiłam sobie zeszyt ze zdjęciem tej pani, pamiętam, że był cholernie drogi, i uznałam, że w życiu nie będę go używać bo jest za ładny ![]() paoll, na mnie czerwona nie działa (to pu-erh tak?), ani zielona :/ jabłka tak, niech mi ktoś powie dlaczego o tym zapomniałam? ![]() ![]() bianka, co wynikło z kolegą? dziś pierwszy dzień bez słodyczy ![]() ![]()
#975 |
Konto usunięte
|
Oko no na mnie ta czerwona pu erh wyjątkowo podziałała
![]() A jabłka to od 3 czy 4 tygodni już chrupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry laseczki
![]() Myss podziwiam z tym francuskim, bardzo ładny język, ale dla mnie czarna magia, trzymam ![]() Spódniczka ładna, ale zdecydowanie nie na moją figurę ![]() Asia jak to milo czytać o tak udanych dniach z Twoim P ![]() Cieszę się pani promotor zgodziła się na zmianę tematu.. Praan zazdroszczę wieczoru, ja już mam dość tego 'aresztu domowego' na zwolnieniu :/ A plackami to takiego smaka mi narobiłaś, że prawie obśliniłam komputer ![]() Bianka dziś już czuję się o wiele lepiej, więc może od jutra zaczniemy z tym a6w? Czekam na relację z rozmowy z kolegą ![]() Oko ![]() Wczoraj była u mnie koleżanka, zrobiłam jej drinka , a sama musiałam pić sam sok i to bez lodu żeby gardła nie podrażnić ![]() Mój jadłospis (wiem że kiepski, ale jakoś przez tą chorobę nie mam weny) - 2 jajka gotowane na twardo, 2 kanapki z szynką, pomidorem i rzodkiewką - pomarańcza, kawa, 3 herbatniki pełnoziarniste; - 6 pierogów z mięsem - 2 kanapki z serem i szynką - 3 kanapki z serem i szynką Dziś muszę wysłać TŻ na zakupy, bo nie mam jakiegoś wyboru w lodówce.. Kolejny dowód na to, że ten areszt domowy na złe wychodzi :P
#977 |
Raczkowanie
|
Mord ciesze sie, ze juz Ci lepiej
![]() ![]() co do rozmowy z kolega..poszlam do niego do pracy (umowilismy sie w trakcie jego przerwy) i prostu z mostu powiedzialam mu, ze obiektywnie rzecz biorac to nasza znjomosc zaczyna przekraczac granice kolezenstwa..ze z ta salatka to troche przegiecie i ten sms to juz w ogole..a on na to, ze bardzo przeprasza, ze po prostu chcial byc mily, ze wyolbrzymiam i szczerze mowiac-naskoczyl na mnie, jakbym to ja nie wiadomo co zrobila ![]() ![]()
#978 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() czytam Was, ale na odpisywanie Wam nie mam już czasu, ani siły... Pisze by się przypomnieć i hmm..pochwalić troche ![]() 1 etap walki ze sobą zakończony( 29.04-1.06) i oto wyniki: -4 kg - 5 cm w talii - 5 cm w biodrach -4 cm w udach uważam, że to chyba zdrowy i dobry wynik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze musze powalczyć z e....szybszą przemianą materii bo to jest u mnie najgorsze ![]() Oprócz tego walcze na studiach o ptrzerwanie i się nieżle wkurzam o to jak są studenci traktowani, ale mniejsza z tym... oby do końca miesiąca. Dodatkowo ciągle mam jakieś pokazy, treningi, wyjazdy.... nie nadążam już... w środe mialam pokazy, dzisiaj już tez...w nastepnym tygodniu zaliczenia,poprawki i...3 pokazy. Kazdą wolną chwile między nauką,a pokazami przeznaczam na spanie ![]() Wracam pod koniec miesiąca. BUZIAKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
Bianka w takim razie od jutra zaczynamy razem.. ciekawe ile wytrzymamy?
![]() Kolega rzeczywiście dziwnie się zachował.. a mówią, że to kobiety są niezrozumiałe ![]() Kasia gratuluję ![]() ![]() ![]() A powiedz mi jakie masz pokazy? Bo chyba przeoczyłam jeśli wcześniej o tym wspominałaś?
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pokazy taneczne - tańcze wyczynowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Wtajemniczenie
|
ale u mnie ulewa była
![]() ![]() ale ćwiczenia odrobione ![]() a teraz siedzę sobie i układam puzzle, Tż zaraz powinien wrócić ![]()
#982 |
Wtajemniczenie
|
Mord,
ciesze się, że już Ci lepiej ![]() Placki robię oto tak: Łyżka otrębów, 2 łyżki owsianych i kilka suszonych śliwek zalewam wrzątkiem i zostawiam do napęcznienia. W międzyczasie w miseczce roztrzepuję jajko z odrobiną mleka, daję dosłownie kroplę oleju. Wrzucam pociętego drobno banana, rozgniatam go i mieszam wszystko. Wkrajam śliwki, dodaję płatki. Wszystko mieszam i siup na rozgrzana patelnię łyżką. Z tej porcji mi wychodzi około 10 placuszków - spokojnie są to 2 porcje. Ja podaję z sosikiem robionym z 3 łyżek kefiru, łyżeczki miodu i trochę cynamonu. Smacznego ![]() Kasia, powodzenia ze wszystkim co robisz! Oko, u mnie też lało, zmokłam dzisiaj już ze dwa razy :P Wróciłam z praktyk, dzisiaj byłam pełną liczbę godzin. I musze przyznać, że zżywam się z ludźmi i jest super. Naprawdę polubiłam tą robotę ![]() Dzisiaj było: -musli z truskawkami i kefirem (duuużo); -podwójna kanapka z chleba słonecznikowego z twarogiem i pomidorem; -morszczuk, ziemniaki i kapusta kiszona; zaraz będzie jeszcze serek homo nat, a potem idę ćwiczyć do TŻ, więc pewnie jakaś kolacja to już u niego, jakaś kanapka czy dwie. Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Heeeeej!
![]() Mord, powiem Ci że tez w życiu nie pomyślałabym że założę taką spódniczkę, a teraz mooogę ![]() ![]() ![]() ![]() Praan, chyba sobie kiedyś skorzystam z tego przepisu, bo mega smakowicie wygląda ![]() cieszę się, że te praktyki Ci odpowiadają ![]() Kasia , gratuluuuję kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Bianka, dobrze że mu powiedziałaś, to co mu powiedziałaś, a że on się zachował trochę jak gówniarz... może myślał faktycznie o czymś więcej no i dlatego go to tak wkurzyło.... ale dobrze że masz już tą rozmowę za sobą, najlepsze są jasne sytuacje ![]() Asiaa, noo ewentualnie jakieś słówka możesz powtarzać sama w domu ![]() ![]() ![]() Oko, też trzymam kciuki za bezsłodyczowy post ![]() ile puzzli? ![]() Paoll, przypomniałaś mi że miałam kupić czerwoną herbatę ![]() aa ja jabłka już jakieś 3 miesiące jadam, już mi trochę obrzydły, więc przerzuciłam się na banany ![]() ![]() francuski poszedł mi nawet nie tak źle ![]() z matmy wystawił mi 4 na koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam dziś na randez vous ![]() ![]() ![]()
#984 |
Wtajemniczenie
|
Kasia super, taniec jest ekstra, a co tańczysz?
Praan z przepisu na pewno skorzystam bo na samą myśl się ślinię ![]() ![]() Myss opowiadaj co to randka, z kim, i jak było?? Ale ja ciekawska jestem ![]() Gratuluję ocenek kujonku nasz ![]()
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aa dziękuuję dziękuję ![]() taka randka nie randka - spotkanie poznawcze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
hej hej hello
![]() bałam się , że więcej będe musiała nadrabiać ale może dobijemy dziś do 1000?? ![]() mój jadłospis dziś; śn- jogurt naturalny, musli, duże jabłko, kawa z mlekiem 2 śń: jogurt truskawkowy jabłko obiad: pół miski zupy pomidorowej zabielanej, talerz zapiekanki makaronowej ze serem podwieczorek: serek homogenizowany, jabłko kolacjaL: 2 kromki ciemnego chleba z jajecznicą z dwóch jaj na margarynie jabłek tyle bo mam zaparcia i próbuję to trochę posunąć. Bianka twój kolega w tym momencie pokazał swoje świadło.... Kasiarzyna gratulacje ![]() Myss ja chyba tez zacznę sobie kupowac takie kiecusie ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- wszystkie uciekły jak ja przyszłam?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
Myss bardzo dobrze, pozwólcie znajomości samej się rozwijać, po co cokolwiek przyspieszać i wymuszać. Cieszę się że kogoś poznałaś ciekawego i mam nadzieję wartościowego.
Maleńka ja jestem ![]() ![]() Co do zaparć, to ja też coś z tym chyba przez te antybiotyki. Jak skończę leczenie to zrobię sobie kurację z activią może?
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
ja też jestem, tylko piszę pracę na konkurs
![]() Malenka, ja myślałam ze Ty już dawno w takich miniówach chodzisz ![]() ![]() Mord, no ja też mam nadzieję, że okaże się tak wartościowy na jakiego wygląda i nie objawi jakiejś drugiej twarzy ![]()
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzięki bardzo dziewczyny ![]() Ehm, nawet nie wiecie jak mi Was brakuje i pisania tutaj! A dzisiaj jakoś notatki leżą i ja...też leże tylko, że z laptopem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
Bianka, dobrze zrobiłaś, Ty zachowałaś się w porządku, on za to jak małolat - bo nawet gdyby jemu o nic nie chodziło, powinien był to obrócić w żart albo zareagować jakoś dojrzalej, tak żeby Cię w głupiej sytuacji nie postawić...
Myss, puzzle 2500, już chyba z 3 miesiące je rozpracowywuję jak mi się przypomną, a teraz muszę skończyć już na pewno bo jak byśmy się mieli przeprowadzać w lipcu to musiałabym je wpakować o pudła i cała praca by poszła na marne ![]() Praan, jakie placki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.