Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 21:06   #961
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Aś chciałabym ci coś poradzić ale kompletnie się nie znam....

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

lece w wyrko kochane do jutraaaa
dobranoc Słońce

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:14   #962
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

i aaaam

dobranoc Dżastinooo

Asiaa, no to teraz czas powrócić na dobrą stronę owoców i warzyw brzuch się 'naprawi'
spalanie kalorii z P . mmm

co do francuskiego - ooj ta, język jak język ładny i taki 'nastrojowy' ,ale w zasadzie nie takiż znowu trudny
dla mnie niemiecki to czarna magia

dziękuję za kciiukasy

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:26   #963
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
i aaaam

dobranoc Dżastinooo

Asiaa, no to teraz czas powrócić na dobrą stronę owoców i warzyw brzuch się 'naprawi'
spalanie kalorii z P . mmm

co do francuskiego - ooj ta, język jak język ładny i taki 'nastrojowy' ,ale w zasadzie nie takiż znowu trudny
dla mnie niemiecki to czarna magia

dziękuję za kciiukasy
heh.. dla mnie znowu niemiecki jest łatwy nigdy problemów z nim nie miałam.. chociaż nie wiem czy wiele z niego pamietam, bo ostatnio 3 lata temu miałam z nim kontakt

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

http://17blog17.blox.pl/2008/07/Smiech-to-zdrowie.html :haha: mały głód

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

to ja w takim razie też uciekam
do spisania mam nadzieję jutro

dobranoc pchły na noc i karaluchy pod poduchy

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-02, 21:43   #964
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Asiaa, zmieniłaś avatar ładnyy

z niemca na bank jeszcze dużo pamiętasz tyko można by trochę odświeżyć w wolnym czasie

no to i ja spadaam ;d dobranoooc
w zasadzie to chyba do siebie mówię

Stary 2011-06-02, 22:20   #965
Bianka_23
Raczkowanie

Eh..jutro zdam Wam relacje jak z kolega rozmowa...na razie Was podgonilam a dzis juz padam na twarz do jutra

Edytowane przez Bianka_23
Czas edycji: 2011-06-02 o 22:23
Bianka_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:36   #966
201608251020
Konto usunięte

UWAGA! Właśnie grzeszę!

Dopadłam jabłko...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 00:54   #967
Praan
Wtajemniczenie

AAAAA! Co za cudowny wieczór
Praan oficjalnie się wyśpiewała - a raczej zdarła gardło i wytańczyła
Potrzebowałam takiego wyjścia i wyszalenia się trochę

Właśnie wzięłam prysznic, a zaraz spaciu.
Dzisiaj było:
-pół banana, pół kromki chleba słonecznikowego z bieluchem (to taki pół-posiłek, żeby coś mieć w brzuchu przed bieganiem)
bieg - tak tak i znowy poprawiony czas
-placki owsiano-bananowe ze śliwkami, polane kefirem z miodem i cynamonem
-podwójna kanapeczka ze słonecznikowego, z twarogiem i pomidorem;
-placki owsiane ponownie
-ryż brązowy, kurczak w ziołach, sałatka z ogórka, papryki, rzodkiewki;
-piwooo i pół piwaaaa wraz z tańcami i śpiewami
Stary 2011-06-03, 04:54   #968
Malenka321
Zakorzenienie

Dziewczyny jaka u mnie burza była!! Pierwszy raz taką słyszałam. bałam sie jak nie wiem....

Praan ale te piwa spaliłas potańcówą.

Aś jaki ładny avek

Paoll każdy by tak chciał grzeszyć:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 06:06   #969
Praan
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Mnie ponownie obudzili panowie robotnicy o 6, jakoś nie dali mi szansy się wyspać, niestety ;/
Siadam do poprawiania tekstów na praktyki...
Miłego dnia
Stary 2011-06-03, 06:09   #970
Bianka_23
Raczkowanie

tak na poczatek dnia

Paoll
..jaki tam grzeszek gdyby wszystkie grzeszki byly jablkami
Asia Ladny avatara co do tematu pracy to moim zdaniem rozszerz przedzial..25-55 czy jakos tak..gdybyś pisala o raku szyjki macicy to mozna by sie pokusic o mlodszych ankietowanych, a jak o raku piersi to moim zdaniem 25 lat to tak akurat
Praan Ale mi narobilas ochoty na tance my na jutro mamy zaplanowane ognisko (chociaz M marudzi, ze trzeba sciane rownac i nie wie czy pojdziemy ), wiec bede walczyc z pokusami w miare swoich mozliwosci mnie zawsze w weekend sasiadka budzi pkt 6:15 bo kotlety tlucze..
Mord
i jak tam zdrowko??? u mnie zagrozenie chorobskiem minelotakze czekam na znak kiedy zaczynamy cwiczonka
Myss francuski..kla ski:zawsze chcialam sie nauczyc tego jezyka, ale na checiach sie konczylo ale za iedlugi czas planuje rozpoczac nauke hiszpanskiego...zobaczymy co z tego wyjdzie..
Malenka uzywaj zycia..poznawaj nowych ludzi, baw sie, a wszystko dookola zaczniesz inaczej dostrzegac a co do burzy to ja zawsze gadam, ze uwielbiam burze, a potem trzese sie ze strachu

Edytowane przez Bianka_23
Czas edycji: 2011-06-03 o 06:11
Bianka_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 06:35   #971
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

hejo

padam na twarz.. wstałam o 6.00 na tą "kawe czy herbate" obejrzę do końca i chyba się legnę znów :P

z tym tematem to zobaczę.. najpierw promotorka musi się zgodzić na zmianę tematu, ale Ona jest fajną babką więc myślę, że problemów robić nie będzie

Mys właśnie mam zamiar powtarzać niemca i wziąć się za angielski.. może jakiś kurs sobie zafunduję .. zobaczymy jak bede finansowo wyglądac bo urlopie :P

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

zgodziła się na zmianę i napisała, że jeśli bym jednak chciała tamten to ona może pogadać z babkami z archiwum żeby problemów nie robiły ale już widzę jakie one by były wkurzone na mnie :/ heh

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

o nawet orkiestra w kótrej grałam jest w "KcH"

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

co do av wpiszcie sobie w wyszukiwarce anne geddes takie śliczne zdjecia są kiedyś nawet miałam kalendarz z takimi fotami

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-03, 08:13   #972
Praan
Wtajemniczenie

A ja się jeszcze pochwalę, że wczoraj to mnie ciągle komplementowali
Kolega, którego nie widzialam z pół roku powiedział, że wyglądam kwitnąco, że wyszczuplałam i wypiękniałam
A inny chłopak, spotkany przypadkowo gdzieś usłyszał, że się odchudzam i zaczął mi mówic, że nie potrzebuję bo świetnie wyglądam :P

No i lece na praktyki. Miłego dnia!
Stary 2011-06-03, 08:14   #973
201608251020
Konto usunięte

To ja się pochwalę mniej miłym tematem ale... Czerwona herbata i jabłka działają nawet bardzo
sory że tak z rana o tym, ale ja się cieszę że coś się "ruszyło" w tej kwestii...
Stary 2011-06-03, 08:48   #974
OkoPani
Wtajemniczenie

halo kochane

z trudem - ale nadrobiłam was

, śliczny avatar, jak byłam w gimnazjum kupiłam sobie zeszyt ze zdjęciem tej pani, pamiętam, że był cholernie drogi, i uznałam, że w życiu nie będę go używać bo jest za ładny

paoll, na mnie czerwona nie działa (to pu-erh tak?), ani zielona :/ jabłka tak, niech mi ktoś powie dlaczego o tym zapomniałam? dopisuję sobie do listy zakupów przynajmniej dwa kilo

bianka, co wynikło z kolegą?

dziś pierwszy dzień bez słodyczy dodaje mi powera fakt, że waga lekko spadła, ale zobaczymy jak długo się utrzyma
Stary 2011-06-03, 08:57   #975
201608251020
Konto usunięte

Oko no na mnie ta czerwona pu erh wyjątkowo podziałała
A jabłka to od 3 czy 4 tygodni już chrupię
Stary 2011-06-03, 10:42   #976
Mordsith
Wtajemniczenie

Dzien dobry laseczki

Myss podziwiam z tym francuskim, bardzo ładny język, ale dla mnie czarna magia, trzymam
Spódniczka ładna, ale zdecydowanie nie na moją figurę

Asia
jak to milo czytać o tak udanych dniach z Twoim P
Cieszę się pani promotor zgodziła się na zmianę tematu..

Praan zazdroszczę wieczoru, ja już mam dość tego 'aresztu domowego' na zwolnieniu :/ A plackami to takiego smaka mi narobiłaś, że prawie obśliniłam komputer Dasz przepis jak robisz?

Bianka dziś już czuję się o wiele lepiej, więc może od jutra zaczniemy z tym a6w?
Czekam na relację z rozmowy z kolegą

Oko
za bezsłodyczowe dni

Wczoraj była u mnie koleżanka, zrobiłam jej drinka , a sama musiałam pić sam sok i to bez lodu żeby gardła nie podrażnić
Mój jadłospis (wiem że kiepski, ale jakoś przez tą chorobę nie mam weny)
- 2 jajka gotowane na twardo, 2 kanapki z szynką, pomidorem i rzodkiewką
- pomarańcza, kawa, 3 herbatniki pełnoziarniste;
- 6 pierogów z mięsem
- 2 kanapki z serem i szynką
- 3 kanapki z serem i szynką

Dziś muszę wysłać TŻ na zakupy, bo nie mam jakiegoś wyboru w lodówce.. Kolejny dowód na to, że ten areszt domowy na złe wychodzi :P
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 11:44   #977
Bianka_23
Raczkowanie

Mord ciesze sie, ze juz Ci lepiej jesli chodzi o cwiczonka to jestem za..takze od jutra zaczynamy dopieszczac nasze brzuszki

co do rozmowy z kolega..poszlam do niego do pracy (umowilismy sie w trakcie jego przerwy) i prostu z mostu powiedzialam mu, ze obiektywnie rzecz biorac to nasza znjomosc zaczyna przekraczac granice kolezenstwa..ze z ta salatka to troche przegiecie i ten sms to juz w ogole..a on na to, ze bardzo przeprasza, ze po prostu chcial byc mily, ze wyolbrzymiam i szczerze mowiac-naskoczyl na mnie, jakbym to ja nie wiadomo co zrobilawkurzylam sie i powiedzialam, ze skoro nic mu w glowie nie siedzi to czemu sie tak wkurza ze skoro jestesmy kolega i kolezanka to niech tak zostanie, ale bez zadnych wspolnych biegow, basenow itp...on na to: jak sobie chcesz! i obrazony odwrocil sie na piecie i poszed..doslownie jakbysmy mieli 13latl
Stary 2011-06-03, 12:27   #978
kasiarzynaa
Zakorzenienie

cześć

czytam Was, ale na odpisywanie Wam nie mam już czasu, ani siły...
Pisze by się przypomnieć i hmm..pochwalić troche
1 etap walki ze sobą zakończony( 29.04-1.06) i oto wyniki:
-4 kg
- 5 cm w talii
- 5 cm w biodrach
-4 cm w udach
uważam, że to chyba zdrowy i dobry wynik Szczególnie, że słodyczy całkiem nie odstawiłam W dodatku jakoś lepiej się czuje gdy pije dużo wody i jem często, a mało...nie jem ziemniaków, białego pieczywa, jakiś słonych przekąsek...a fastfoody jakoś przestały mi jakos specjalnie smakować (no oprócz pizzy). A powiem wam, że Activie też nie jest jedynie dobrą bujdą, ale na mnie podziałała - nie jestem już taka napompowana na brzuchu
Jeszcze musze powalczyć z e....szybszą przemianą materii bo to jest u mnie najgorsze

Oprócz tego walcze na studiach o ptrzerwanie i się nieżle wkurzam o to jak są studenci traktowani, ale mniejsza z tym... oby do końca miesiąca. Dodatkowo ciągle mam jakieś pokazy, treningi, wyjazdy.... nie nadążam już... w środe mialam pokazy, dzisiaj już tez...w nastepnym tygodniu zaliczenia,poprawki i...3 pokazy. Kazdą wolną chwile między nauką,a pokazami przeznaczam na spanie

Wracam pod koniec miesiąca.
BUZIAKI

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 14:58   #979
Mordsith
Wtajemniczenie

Bianka w takim razie od jutra zaczynamy razem.. ciekawe ile wytrzymamy?
Kolega rzeczywiście dziwnie się zachował.. a mówią, że to kobiety są niezrozumiałe

Kasia gratuluję jestem z Ciebie bardzo dumna!!
A powiedz mi jakie masz pokazy? Bo chyba przeoczyłam jeśli wcześniej o tym wspominałaś?
Stary 2011-06-03, 15:17   #980
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Kasia gratuluję jestem z Ciebie bardzo dumna!!
A powiedz mi jakie masz pokazy? Bo chyba przeoczyłam jeśli wcześniej o tym wspominałaś?
dziękuje
a pokazy taneczne - tańcze wyczynowo

Butomaniaczka
Stary 2011-06-03, 16:24   #981
OkoPani
Wtajemniczenie

ale u mnie ulewa była więc na spacerek nie poszłam, pogoda nadal niepewna więc wolę nie wychodzić
ale ćwiczenia odrobione

a teraz siedzę sobie i układam puzzle, Tż zaraz powinien wrócić
Stary 2011-06-03, 17:04   #982
Praan
Wtajemniczenie

Mord,
ciesze się, że już Ci lepiej
Placki robię oto tak:
Łyżka otrębów, 2 łyżki owsianych i kilka suszonych śliwek zalewam wrzątkiem i zostawiam do napęcznienia. W międzyczasie w miseczce roztrzepuję jajko z odrobiną mleka, daję dosłownie kroplę oleju. Wrzucam pociętego drobno banana, rozgniatam go i mieszam wszystko. Wkrajam śliwki, dodaję płatki. Wszystko mieszam i siup na rozgrzana patelnię łyżką. Z tej porcji mi wychodzi około 10 placuszków - spokojnie są to 2 porcje.
Ja podaję z sosikiem robionym z 3 łyżek kefiru, łyżeczki miodu i trochę cynamonu.
Smacznego

Kasia,
powodzenia ze wszystkim co robisz!

Oko,
u mnie też lało, zmokłam dzisiaj już ze dwa razy :P

Wróciłam z praktyk, dzisiaj byłam pełną liczbę godzin. I musze przyznać, że zżywam się z ludźmi i jest super. Naprawdę polubiłam tą robotę

Dzisiaj było:
-musli z truskawkami i kefirem (duuużo);
-podwójna kanapka z chleba słonecznikowego z twarogiem i pomidorem;
-morszczuk, ziemniaki i kapusta kiszona;
zaraz będzie jeszcze serek homo nat, a potem idę ćwiczyć do TŻ, więc pewnie jakaś kolacja to już u niego, jakaś kanapka czy dwie.

Miłego wieczorku
Stary 2011-06-03, 18:21   #983
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Heeeeej!

Mord, powiem Ci że tez w życiu nie pomyślałabym że założę taką spódniczkę, a teraz mooogę i nie chodzi o to że moje nogi są jakieś straaasznie szczupłe - po prostu są bardziej umięśnione i nie widać tak bardzo cella wszystko się da zrobić

Praan, chyba sobie kiedyś skorzystam z tego przepisu, bo mega smakowicie wygląda
cieszę się, że te praktyki Ci odpowiadają

Kasia , gratuluuuję kochana oby tak dalej wytrwaj jeszcze do końca miesiąca i wracaj do nas pełną parą

Bianka, dobrze że mu powiedziałaś, to co mu powiedziałaś, a że on się zachował trochę jak gówniarz... może myślał faktycznie o czymś więcej no i dlatego go to tak wkurzyło.... ale dobrze że masz już tą rozmowę za sobą, najlepsze są jasne sytuacje

Asiaa, noo ewentualnie jakieś słówka możesz powtarzać sama w domu a na urlop gdzie się wybieracie? <przepraszam, jeśli przeoczyłam >

Oko, też trzymam kciuki za bezsłodyczowy post
ile puzzli?

Paoll, przypomniałaś mi że miałam kupić czerwoną herbatę jak ona w ogóle smakuje?
aa ja jabłka już jakieś 3 miesiące jadam, już mi trochę obrzydły, więc przerzuciłam się na banany wiem że kaloryczniejsze alee jednego można chybaa

francuski poszedł mi nawet nie tak źle
z matmy wystawił mi 4 na koniec a myślałam że będzie 3 aaaaaa, super super

byłam dziś na randez vous paark, wiewiórki, i złapała nas ogromna ulewa ale spoko nawwet było

Stary 2011-06-03, 18:32   #984
Mordsith
Wtajemniczenie

Kasia super, taniec jest ekstra, a co tańczysz?

Praan
z przepisu na pewno skorzystam bo na samą myśl się ślinię Menu ładne

Myss opowiadaj co to randka, z kim, i jak było?? Ale ja ciekawska jestem
Gratuluję ocenek kujonku nasz
Stary 2011-06-03, 18:40   #985
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:

Praan
z przepisu na pewno skorzystam bo na samą myśl się ślinię Menu ładne

Myss opowiadaj co to randka, z kim, i jak było?? Ale ja ciekawska jestem
Gratuluję ocenek kujonku nasz

aa dziękuuję dziękuję
taka randka nie randka - spotkanie poznawcze co prawda znam go od grudnia, ale dopiero przez jakieś ostatnie dwa miesiące zaczęliśmy ze sobą tak intensywnie pisać itd . no i w sumie to się cieszę, bo w końcu wszystko idzie tak jak powinno iść, powoli się poznajemy, nie określamy na hop siup że coś z tego będzie, wszystko w swoim czasie nie angażuję się na siłę, jestem młoda i jeśli coś poczuję to dobrze, jak nie to też końca świata nie będzie chyba mnie czegoś życie już nauczyło

Stary 2011-06-03, 18:59   #986
Malenka321
Zakorzenienie

hej hej hello

bałam się , że więcej będe musiała nadrabiać ale może dobijemy dziś do 1000??

mój jadłospis dziś;
śn- jogurt naturalny, musli, duże jabłko, kawa z mlekiem
2 śń: jogurt truskawkowy jabłko
obiad: pół miski zupy pomidorowej zabielanej, talerz zapiekanki makaronowej ze serem
podwieczorek: serek homogenizowany, jabłko
kolacjaL: 2 kromki ciemnego chleba z jajecznicą z dwóch jaj na margarynie

jabłek tyle bo mam zaparcia i próbuję to trochę posunąć.

Bianka twój kolega w tym momencie pokazał swoje świadło....

Kasiarzyna gratulacje

Myss ja chyba tez zacznę sobie kupowac takie kiecusie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

wszystkie uciekły jak ja przyszłam?? bu

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:07   #987
Mordsith
Wtajemniczenie

Myss bardzo dobrze, pozwólcie znajomości samej się rozwijać, po co cokolwiek przyspieszać i wymuszać. Cieszę się że kogoś poznałaś ciekawego i mam nadzieję wartościowego.

Maleńka ja jestem Co dziś porabiałaś? Jak Ci minął dzień. Zupa pomidorowa - moja ulubiona
Co do zaparć, to ja też coś z tym chyba przez te antybiotyki. Jak skończę leczenie to zrobię sobie kurację z activią może?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-03, 19:12   #988
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

ja też jestem, tylko piszę pracę na konkurs

Malenka, ja myślałam ze Ty już dawno w takich miniówach chodzisz z Twoją figurą

Mord, no ja też mam nadzieję, że okaże się tak wartościowy na jakiego wygląda i nie objawi jakiejś drugiej twarzy

Stary 2011-06-03, 19:33   #989
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:

przez 12 lat tańczyłam współczesny i modern jazz,a od 3 lat tańcze hh (break dance, new style, oldschool, house, krump, dancehall)
Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
aa dziękuuję dziękuję
taka randka nie randka - spotkanie poznawcze co prawda znam go od grudnia, ale dopiero przez jakieś ostatnie dwa miesiące zaczęliśmy ze sobą tak intensywnie pisać itd . no i w sumie to się cieszę, bo w końcu wszystko idzie tak jak powinno iść, powoli się poznajemy, nie określamy na hop siup że coś z tego będzie, wszystko w swoim czasie nie angażuję się na siłę, jestem młoda i jeśli coś poczuję to dobrze, jak nie to też końca świata nie będzie chyba mnie czegoś życie już nauczyło
I dobrze, że nie zakładacie od razu wielkiej miłości, tylko rozgrywa się to naturalnym tokiem. Z reguły wiem, że najlepiej wychodzą te związki, które nie są zaplanowane A nawet jak nic z tego nie wyjdzie, to zawsze fajnie tak dla samych randek się spotkać

dzięki bardzo dziewczyny
Ehm, nawet nie wiecie jak mi Was brakuje i pisania tutaj! A dzisiaj jakoś notatki leżą i ja...też leże tylko, że z laptopem

Butomaniaczka
Stary 2011-06-03, 20:25   #990
OkoPani
Wtajemniczenie

Bianka, dobrze zrobiłaś, Ty zachowałaś się w porządku, on za to jak małolat - bo nawet gdyby jemu o nic nie chodziło, powinien był to obrócić w żart albo zareagować jakoś dojrzalej, tak żeby Cię w głupiej sytuacji nie postawić...

Myss, puzzle 2500, już chyba z 3 miesiące je rozpracowywuję jak mi się przypomną, a teraz muszę skończyć już na pewno bo jak byśmy się mieli przeprowadzać w lipcu to musiałabym je wpakować o pudła i cała praca by poszła na marne

Praan, jakie placki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości