|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
No chyba tak, tak żeby nie zmarznąć w kosciele, a na sali zmienię na czółenka. Mogłyby być nawet grubsze materiałowe i na to koronka, bo napewno nie chcę tych prześwitujacych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
pewnie bliżej jesieni coś się pojawi na rynku. teraz to bardziej takie koronkowe mi się przewijają
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- czas zbierac sie do łóżeczka. dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
kolejny piękny dzień, z jeszcze piękniejszą pogodą
![]() takie dni sprawiają, że aż chce mi się żyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja nie wiem co się dizeje ze mną, odkąd się ciepło zrobiło to budzę się samoistnie 6-7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my do poradni wybieramy sie dopiero w październiku jak cały sezon wakacyjno-ślubny sie skończy bo móili nam , ze po co stac teraz w kolejkach ![]() w Krakowie słoneczny dzień zawitał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Dziewczyny!
![]() Ja dzisiaj nie śpię od 5. Obudziłam się i się przewalałam na łóżku. We Wrocławiu duchota masakryczna. Słońce już za chmurami i chyba zbiera się za burzę. Jeśli już ma być to mam nadzieję, że będzie przed 15.30 zanim wyjdę z pracki, albo całkiem wieczorkiem, żebym suchą stopą do domku wróciła ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Vesna u mnie w pracy jest tak samo. Imieniny mam w lipcu, więc też pewnie będę coś piekła. Dobrze, że urodziny mam w grudniu po świętach, to mi jedno pichcenie pracowe odpada ![]() Jak znajdziesz jakąś fajną sałatkę to podrzuć przepisik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, że podrzucę ![]() ![]() co do ciasta to bedzie to chyba sernik chałwowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sernika chałwowego nie znam. Mogę pięknie o przepisik poprosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tenebrosa fajnie by było, gdybys potem pokazała jakies fotki sypialni i czy faktycznie łózko wygląda tak jak na aukcji, bo na aukcji to jakieś takie komputerowe te meble i łóżko ![]() Ja po półrocznej przerwie w końcu się zmobilizowałam i wróciłam na aerobik do mojej grupy. Od razu lepiej sie czuję, już takie ciało sflaczałe mi się robiło, że nie mogłam wytrzymać ![]() jagodzia ja też mam ten szablon krzesełek :d kupiłam na allegro za 10 zł ![]() Ostatnio też pozamawiałam próbki zaproszeń na allegro i muszę wam powiedzieć, że nie zrobiły na mnie wrażenia. Na zdjęciach są śliczne, a na żywo takie trochę nie dokładne, tak wyglądają jakbym to ja je robiła ![]() vesna ja z neta wzięłam taka sałatkę chińska z makaronu z chińskich zupek. Super smakuje, dużo jej wychodzić i fajnie wygląda (chociaż na fotkach w necie nie ![]() No we Wrocku to chyba największe upały panują od kilku dni. Dziewczyny, ale mi się nie chce dzisiaj już siedzieć w pracy ![]() ![]() ![]() Musze wam pomarudzić, wybaczcie Nudnawo troszkę w pracy, to może poszukam jakiś inspiracji czy cosik ![]()
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2011-05-20 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze trochę dnia zostaje po pracy. A tak na popołudniówkę, to cały dzień rozwalony praktycznie. Ja też często przekopuję w pracy net, a w piątki to już wyjątkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Jaki piękny dzisiaj dzień
![]() Aż ma się ochotę wstać. Jak fajnie, że dziś idę tylko na jedne zajęcia i cale popołudnie mam dla siebie ![]() ![]() Jak wrócę do domu to chyba biorę rower i na przejażdżkę, muszę jakoś wykorzystać ten wolny czas bo cały weekend znowu w pracy ![]() Miłego dnia wam życzę dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Oto grupon dla dziewczyny z lubelskiego które chcą szyć suknię może się którejś przyda http://www.groupon.pl/deals/lublin/e...ampaign=Varies
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Cześc Pięknotki
![]() Piszecie ze u Was upały a tutaj... az wstyd pisac ale jest 8 stopni i pada:/ mozna w depresje wpasc ![]() ![]() ![]() ![]() MIloego dzionka!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Składniki na spód:
Formę tortownicę o średnicy 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia, na spód wysypać masę ciasteczkową, wyrównać. Odstawić. Składniki na masę serową:
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Ser utrzeć z cukrem w misie miksera. Dodawać jajka, jedno po drugim, krótko miksując po każdym dodaniu. Dodać pozostałe składniki i zmiksować, tylko do połączenia się składników, na końcu przy pomocy szpatułki wmieszać pokruszoną chałwę. Masę serową przelać na ciasteczkowy spód, wyrównać. Na najniższej półce w piekarniku postawić naczynie wypełnione wodą - sernik pieczemy w kąpieli wodnej. Na wyższej półce położyć formę z sernikiem. Piec w temperaturze 170ºC przez około 1 godzinę. Wystudzić w lekko uchylonym piekarniku. Wyjąć, wystudzić do końca, polać polewą (przepis poniżej) schłodzić przez 12 h w lodówce. Polewa chałwowa:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam tego bloga, ale ten sernik jakoś mi nie wpadł w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
już mi slinka cieknie jak przeczytalam przepis
![]() wiecie jaki miałam dzisiaj straszny sen? że mi kilka zębów z przodu wypadło.. tzn miałam takie wyszczerbione... no a pozniej sie dowiedzialam ze jestem baardzo chora i niedlugo moge umrzec... pierwsze co jak wstalam z lozka to zobaczylam czy mam wszystkie zeby:P mam nadzieje ze to nie jest sen proroczy.. oki, ja zmykam ale powinnam byc za ok 4 godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie jak mi sie śnią zęby, bolace zęby- to źle wróźy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadała coś o śmierci i chorobie. Nigdy nic się nie sprawdziło, ale od samego słuchania ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Seagirl boję się Twoich snów ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/zaproszenia-royal-...546890818.html te oczywiście też są rewelacyjne na fotkach, na żywo troszkę mi nie przypadły do gustu, ale na nie się najbardziej nastawiałam http://allegro.pl/zaproszenia-slub-k...562472426.html te są fajne, ale nadrukowany ornament widać perfidnie, że jest to nadrukowane, tak nie równo jakoś im wyszło http://www.smaczny.pl/przepis,salatka_z_zupek_chinskich przepis na sałatkę Ja zamiast papryki konserwowej, dodaję surową czerwoną paprykę, kapusty pekińskiej to kilka listków tak kroje, żeby sałatka kolorów nabrała i nie była taka monotonna,
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Coś czuję, że to będzie sałatkowy weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Ale gorąco
![]() ![]() A mi się te zaproszenia podobają: http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...599293257.html Były to pierwsze zaproszenia do których zajrzałam na allegro i jakoś teraz żadne inne nie podobają mi się tak bardzo jak te (oczywiście te w przystępnej cenie). |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
A ja znalazłam super stronę z obrączkami, jest bardzo wiele wzorów.
Ja właśnie wybieram wzór bo będę robić u złotnika. http://www.taxor.pl/bizuteria_obraczki.php Aha i czy mogę prosić o podanie linka do tych waszych winietek z allegro? |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczęta!
![]() Wyobraźcie sobie, że dopiero wstałam, a tu z rana taka niemiła niespodzianka - ten groupon na suknię co pokazywała jagodzia już wyprzedany ![]() ![]() __Paulinka__, to specjalnie dla Ciebie trochę cieplejszych, muzycznych klimatów zainspirowanych moimi wczorajszymi zajęciami z zumby: http://www.youtube.com/watch?v=59Hjq...eature=related A co do fioletowego, puchatego dywanika to mamy właśnie taki upatrzony już w obi do naszej sypialni. Są w NO markety obi? Magdzia0108, pewnie że pokaże zdjęcia, ale sypialnia będzie złożona dopiero gdzieś czerwcu, bo na razie nie ma w niej jeszcze podłogi ![]() Ja zmykam poprawiać magisterkę, potem moze jakieś zakupki, a wieczorem impreza w klimatach latino! ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-05-20 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenia inaczej:
http://allegro.pl/slub-zaproszenia-s...580422238.html Moim zdaniem dla znajomych bardzo fajne takie z jajem trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeżeli o to ci chodziło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle już niedługo chyba będę Wam zdawać relację z produkcji zaproszeń, bo części mojej rodziny, do których jeździmy rzadko, bo mieszkają daleko, prawdopodobnie już w to lato będziemy chcieli zawieźć zaproszenia Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() od czerwca mam mieć zmieniony system pracy (nie będę już pracować w weekendy, za to więcej w tygodniu) i mam nadzieję, że będzie mniej zmian na popołudnie ![]() fajne ![]() ![]() Idziemy dziś paczką na koncerty juwenaliowe, poudajemy studentów ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Hejka Dziewczyny ...długo mnie coś nie było...moze Was nadrobie później...mój TŻ nareszcie pojechał dzisiaj do pracy...pisze że nareszcie bo mieliśmy mały kryzys przez 2 dni....troche się pokłóciliśmy no i przez 2 dni totalne milczenie ale już wszystko jest ok...
Za 2 tygodnie w niedziele mamy nauki trwają tylko jeden dzień od 11:00 do 18:00 mam nadzieje że nie bedzie nudno... Czuje że cos mnie bierze w sensie czuję się słabo i nie mam siły nic robić...a pogoda nawet dzisiaj ładna wiec po obiadku jakiś spacer o ile pogoda się nie zepsuje ...idę zrobić sobie kawe i posiedze troche z Wami ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.