Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 11:34   #961
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Oto foto z wczorajszej imprezy Vive la revolution! ;p
ciezko w to uwierzyc (przynajmniej mi), ale dalam sobie wymalowac twarz i dekold na bialo, wtedy wrzucic czerwona szminke na usta i jeszcze domalowac sobie pieprzyka na policzku! A do tego poduszki przy biodrach robiace wrazenie 'kobiecych ksztaltow' ;p
Super wyglądaliście! Czad normalnie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja poszłam do kina jak dziecko na 1 część potem 2 i 3 i tak się jakoś wkręciłam. Książek nie czytałam.... Ostatnio tż namówił mnie żebym przeczyatała tą ostatnią część i normalnie mnie pochłonęła rewelacyjna więc nie ma opcji żebym na film nie poszła a on jest 3D to już w ogóle będzie fajnie ciekawi mnie jak im to wyjdzie bo książka rewelacyjna mam nadzieję ze mnie nie zawiodą
Łazić na filmy o HP bez czytania, wstyd Dla mnie te filmy są okropne w porównaniu z książkami, a książki kocham miłością prawdziwą i wieczną Prócz książek czytam też fanfiki potterowskie, normalnie niesamowite, jakie ludzie piękne łatki potrafią dopisywać, nie mówiąc o tym, że mam zapisany na kompie najbardziej genialny ciąg dalszy, jaki można sobioe wyobrazić Jak któraś chce, to mogę wysłać na maila, ale to trzeba wiedzieć, jak się seria kończy, więc to tylko dla tych, które skończyły czytanie na ostatniej części

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Za to o Narnii to mogłabym nawijać, nawijać, nawijać. Ale oczywiście o książkach, teraz szukam gdzieś na necie, może ten stary serial będzie do ściągnięcia. Pamiętacie go??? Czy tylko ja taka nawiedzona jestem
ja pamiętam, wychowałam się na nim Nawet ze 2 lata temu go ściągałam, także spokojnie jest w necie, możesz go mieć Jest absolutnie cudowny, ten Aslan, te rekwizyty, łojezu niesamowicie to się teraz ogląda, kiedy na co dzień mamy takie komputerowe efekty... Narnię kocham również

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Warto przeczytać. Wg mnie o niebo lepsze niż filmy. A jeśli chodzi o 3D, to ostatnio byłam na Piratach z Karaibów i powiem, że efekt 3D wręcz przeszkadzał w oglądaniu. Efekty słabe a okulary tylko uwierały mnie podczas oglądania. Ja bym wolała jednak pójść na harrego bez efektów 3D...
Ja właśnie też tego całego 3D nie trawię, czekam, aż wprowadzą możliwość oglądania bez okularów, bo strasznie są irytujące. My na Piratów właśnie też chcieliśmy iść na 2D, ale się zebrać nie możemy... Pewnie w końcu ściągniemy. A na HP Tż chce iść na 3D (chojrak, też przeczytał tylko ostatnią część, bo się nie mógł doczekać, jak to się skończy ), no to już trudno, jak chce te efekty zobaczyć, to niech Mu będzie. Ale generalnie omijamy filmy w 3D szerokim łukiem.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A w ogole to wczoraj sie pierwszy raz poklocilismy odkad jestesmy razem i to w dodatku o wesele...i mam dola i juz mi sie nic nie chce
Oj, współczuję a o co poszło?

Cytat:
A wczoraj wpadły do mnie koleżanki i pokazałam im zdjęcia sukni które mi się podobają i które mierzyłam... no i tak podoba im się Herm's Bellucia i White Rose co przymierzałam u tej babki co koła nie zakładałam. I jak powiedziałam im ceny to stwierdziły żebym brała tą z Zamościa czyli White Rose. czyli tą zdjęcia na PM z UK
http://www.preloved.co.uk/fuseaction.../599b85ec.html
a na dole katalogowe
może przestanę kombinować i kupię jednak tą
Nie kombinuj i jeszcze poczekaj, jak nie jesteś pewna, że to właśnie ją chcesz kupić, to nie ma co na siłę. Masz jeszcze rok czasu, jeszcze tyle pięknych sukien będzie, szczególnie teraz po wakacjach będzie mnóstwo nowych używanych... Ja bym poczekała na Twoim miejscu i się nie rzucała na kieckę, której wcale pewna nie jesteś

Patrzcie, weszłam na pierszą lepszą stronę z komisem sukien, zjedźcie sobie trochę w dół, są tam nowe suknie po 600zł, bo likwidacja salonu -może którejś coś wpadnie w oko http://www.we-dwoje.pl/suknie;slubne...mis_km,61.html

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Ja Harrego przeczytałam do Zakonu Feniksa, jednym tchem wszystkie części a potem przechodzilam kolo drzwi i Alałchomora gadałam, co mi niby miało drzwi otwierac hehe ale to przez to ze w krotkim czasie za duzo czesci przeczytalam

Ale Wy tu kobitki sie fachowymi nazwami posługujecie, z tego co tu pisałyscie to tylko tłumik, wiem co to znaczy

No nakładam, ale wiesz wtedy, gdy mi się przypomni Ale odżywkę codziennie, podczas mycia głowy nakładam .

My też jedziemy autem, także spoko loko, tylko TŻ bedzie mi marudził, że tyle czasu miałam a i tak sie nie wyrobiłam
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Coraz bardziej zakochuję się w zwiewnych, prostych sukniach ślubnych (niektóre z Was tu takie wklejają)... do tego rozpuszczone włosy...kwiat w nich... bajka Tylko z drugiej strony chciałabym mieć bardziej rozłożystą suknię, welon - bo wiem, że nigdy takiej sukni ani welonu nie będę miała okazji założyć.
I tak sobie myślę - do tej pory chciałam na drugi dzień wesela założyć jakąs sukienkę do kolan... I czy by nie zrobić tak, że w pierwszy dzień mieć suknię bardziej zdobną + welon + upięte włosy, a na drugi dzień zafundować sobie długą i zwiewną suknię? ale nie białą tylko np. w kolorze pudrowego różu? na pewno będę się wyróżniać, bo rzadko się zdarza, żeby kobietki chodziły na wesela w długich sukniach. Co o tym myślicie?
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ojejku, bardzo współczuję Ci, to okropne uczucie My się przez pierwsze 2-3 lata w ogóle nie kłóciliśmy, a potem sielanka się skończyła... Ale zawsze trzeba dążyć do zrozumienia drugiej osoby i starać się być na nią otwartym. Może Twój TŻ ma jakieś obawy związane z weselem, o których Ci nie mówił? to nie jest proste, szczególnie dla facetów. Życzę szybkiego pogodzenia się i dużo dobrej woli - z obu stron

Mmm, śliczna jest Ale Twoje ostatnie zdanie mnie niepokoi - jeśli nie jesteś pewna, to ja bym jeszcze zaczekała. No chyba, że masz ciśnienie, że musisz już teraz kupić suknię, bo inaczej zwariujesz... Mnie takie coś jeszcze nie dopadło. Chociaż z drugiej strony pewnie szybko kolejna okazja kupienia używanego modelu się nie trafi, zwłaszcza jak wymiary pasują.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:38   #962
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
jagodzia - jak dla mnie pasuje do twojego charakterku... taka zadziorna
no włąśnie chciała bym żeby suknia pasowała do mnie
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie kombinuj i jeszcze poczekaj, jak nie jesteś pewna, że to właśnie ją chcesz kupić, to nie ma co na siłę. Masz jeszcze rok czasu, jeszcze tyle pięknych sukien będzie, szczególnie teraz po wakacjach będzie mnóstwo nowych używanych... Ja bym poczekała na Twoim miejscu i się nie rzucała na kieckę, której wcale pewna nie jesteś

Patrzcie, weszłam na pierszą lepszą stronę z komisem sukien, zjedźcie sobie trochę w dół, są tam nowe suknie po 600zł, bo likwidacja salonu -może którejś coś wpadnie w oko http://www.we-dwoje.pl/suknie;slubne...mis_km,61.html
wiesz co ten koleś ostatnio wystawiał suknie od 200zł że niby likwidacja sklepu...ale pewnie zainteresowanie było małe no bo 200zł to dziwna cena i teraz wystawił je po 600
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:41   #963
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Super wyglądaliście! Czad normalnie

Łazić na filmy o HP bez czytania, wstyd Dla mnie te filmy są okropne w porównaniu z książkami, a książki kocham miłością prawdziwą i wieczną Prócz książek czytam też fanfiki potterowskie, normalnie niesamowite, jakie ludzie piękne łatki potrafią dopisywać, nie mówiąc o tym, że mam zapisany na kompie najbardziej genialny ciąg dalszy, jaki można sobioe wyobrazić Jak któraś chce, to mogę wysłać na maila, ale to trzeba wiedzieć, jak się seria kończy, więc to tylko dla tych, które skończyły czytanie na ostatniej części
ja, ja chcę!
Stary 2011-07-15, 11:42   #964
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

Wyobraźcie sobie, że mnie- antyfance welonów- zaczynają się welony podobać i to własnie takie proste i długie, minimum do kostek...
niee!!! Gosza nie zostawiaj mnie

Cytat:
A wczoraj wpadły do mnie koleżanki i pokazałam im zdjęcia sukni które mi się podobają i które mierzyłam... no i tak podoba im się Herm's Bellucia i White Rose co przymierzałam u tej babki co koła nie zakładałam. I jak powiedziałam im ceny to stwierdziły żebym brała tą z Zamościa czyli White Rose. czyli tą zdjęcia na PM z UK
http://www.preloved.co.uk/fuseaction.../599b85ec.html
a na dole katalogowe
może przestanę kombinować i kupię jednak tą
ja też jestem zdania, że jeśli nie jesteś pewna to nie kupuj ale ogólnie suknia ładna chciałabym Ciebie w niej zobaczyć wtedy byłoby jeszcze łatwiej ocenić, ale zgadzam się, że na PM wygląda lepiej niż w katalogu
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:45   #965
Nika0208
Rozeznanie

a zobacz tą suknie, ktorą dodałam do wczsniejszego opisu jeszcze
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:50   #966
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
Też nie przepadam za welonami. W tym momencie jestem na nie. Lecz ostateczną decyzję podejmę w momencie kupna sukni (jeśli nie będzie pasować, to nie kupię a jak mi się spodoba do całości, to może się skuszę...)
Stary 2011-07-15, 11:54   #967
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nie przepadam za welonami. W tym momencie jestem na nie. Lecz ostateczną decyzję podejmę w momencie kupna sukni (jeśli nie będzie pasować, to nie kupię a jak mi się spodoba do całości, to może się skuszę...)
ja też tak zamierzam, ale wydaje mi się, że mi się nie spodoba

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
jagodzia - jak dla mnie pasuje do twojego charakterku... taka zadziornaTylko na modelce a na Tobie to co innego zobaczyc...zreszta ja bym cię widziała w falbankach w takiej jak ja mierzyłam... ja ją przymierzyłam z ciekawości i powiem Ci że była nią zachwycona... i owiele lepiej wygląda niż na modelce. - nazywa sie Acanto.
Prześliczna ale te falbanki mogą pogrubiać, ja już bym takiej nie wybrała raczej (ale musiałabym najpierw zmierzyć oczywiście) ale naprawdę podoba mi się
Stary 2011-07-15, 11:54   #968
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Kochana, to, że zaczynają mi się podobać, nie znaczy, że takowy będę miała, bo przecież nie do każdej kiecki pasuje taki długi welon

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:56   #969
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też tak zamierzam, ale wydaje mi się, że mi się nie spodoba
hehe... też jestem bardziej na nie niż na tak Mi się marzy taka bardzo delikatna woalka, ale z tym też trudno trafić aby pasowała i do mojej twarzy i do sukni też...

A i wymyśliłam sobie, że do ślubu pójdę w białych zakrytych butach a potem jak mi już będzie ciężko, to je zmienię na niższe ale już kolorowe - tzn. niebieskie
W ten sposób upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu - uspokoję moją mamę, która na samą myśl odkrytych i kolorowych butach do ślubu wywraca oczami oraz spełnię swoją zachciewajkę w postaci niebieskich butków
Stary 2011-07-15, 12:07   #970
kindziulindzia
Zakorzenienie

papatki dziewczynki

uciekam już od was i do napisania 1 sierpnia i bardzo Was proszę o trzymanie kciuków za pogodę

prześlę pocztówkę na wizaż
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:17   #971
ibyza
Wtajemniczenie

kindziulindzia udanego pobytu odpoczywaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 12:17   #972
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
oki pomyślę a z resztą to jest chyba jedyna suknia którą tu wstawiłam i się podoba większości także to chyba o czymś świadczy

dziewczyny poczekam jeszcze na opinię innych liczę najbardziej na kicię, chatkę, Nikę, nenę licże na was bo mnie już znacie a wiadomo nena to guru na resztę oczywiście też
Czego ja sie tu dowiaduje, nana to guru
Jagodzia jesli jestes na suknie zdecydowana na 100% to ją kupuj, jesli sie wahasz to się zastanów czy nie byłaś jeszcze w kilku salonach, czy obejrzałaś/zmierzyłaś te suknie które wpadły Ci w oko. Jeśli obejrzałaś co się dało, zmierzyłaś i myślisz o tej sukni jako jedynej to nic innego ci nie pozostanie jak ją kupić.
Masz mętlik w głowie bo nie wiesz czy przypadkiem Ci się ona nie odpodoba, trudno w ten sposób podjąc decyzję
Stary 2011-07-15, 12:32   #973
Seagirl
Zadomowienie

Hej dziewcyznki,
ostatnio jestem tak zarobiona że nie mam czasu pisać.
Pokaże wam bolerko któe chyba zamówię na allegro, na początku chciałam coś innego niż bolerko ale te inne kurteczki przestały mi się podobać bo wyglądają jak z ortalionu podszytego futerkiem, etola odpada bo będę miała gołe ręce, więc najlepiej będę się czuła w czymś takim.
Do mojej falbankowej sukni chciałam futerko z gładkiego włosa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1f6c3ad6564307e8gen.jpg (31,1 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-07-15 o 13:14
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:45   #974
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej dziewcyznki,
Pokaże wam bolerko któe chyba zamówię na allegro, na początku chciałam coś innego niż bolerko ale te inne kurteczki przestały mi się podobać bo wyglądają jak z ortalionu podszytego futerkiem, etola odpada bo będę miała gołe ręce, więc najlepiej będę się czuła w czymś takim.
No tak na zimę musisz coś mieć, nie masz wyjścia, a wybór jest jaki jest. Ale przecież z gołymi plecami nie pójdziesz. Ja tu obiektywna nie będę, bo mi sie bolerka nie podobają, sama nie wiem co wybrałabym na zimę. Ale ostatecznie może być Ważne, że Tobie się podoba.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:49   #975
__Paulinka__
Zakorzenienie

wpadam na chwike
przyszlam od fryzjera, mam proste rozpuszczone wlosy i warkocz na srodku glowy pazurki pomalowalam na szybkiego, jeszcze sie wymalowac, wlozyc sukienke i spadam sie weselic ale wkurzyla mnie baba z kwaicarni gdzie zamowilam bukiet... zamowilam dla nas z roz herbacianych, a dla tesciowej z mieszanych kwiatow.. dzisiaj odbieram i ten tesciowki jakos jeszcze wyglądal, ale ten nasz to masakra!!! zwiedle, czerwone wielkie roze, uciete w polowie lodygi, ktore sie wyginaly kazde w inna strone... powiedzialam jej ze nie chce tego bukietu i o 14.30 przyjezdzam po nowy i pokazalam jej dokladnie jakie kwiaty... no kurde zawsze cos...

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Oto foto z wczorajszej imprezy Vive la revolution! ;p
ciezko w to uwierzyc (przynajmniej mi), ale dalam sobie wymalowac twarz i dekold na bialo, wtedy wrzucic czerwona szminke na usta i jeszcze domalowac sobie pieprzyka na policzku! A do tego poduszki przy biodrach robiace wrazenie 'kobiecych ksztaltow' ;p

a teraz wracam do poprzednich stron, zeby przeczytac co tam w trawie piszczy
swietne stroje
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a bo kuźwa mogę z nim tylko raz pogadac w trakcie dniówki jak ma przerwę w pracy to zadzwonił na 5 minut i mówi że żaraz zadzwoni.. no to sobie czekam.. mineło 15 minut i dzwoni... no to pytam się czy się coś stało na co on do mnie że nie że się z moim szwagrem zagadał chcę tylko nadmienic że on pracuje cały dzień z moim szwagrem i może z nim do woli gadac a dla mnie to kurrrr...de nie ma czasu wkurzyłam sie zarzuciłam focha i nie gadam z nim.. pierdzielę taki interes, powiedziałam mu że albo ze mną gada albo niech w ogóle nie dzwoni
ah faceci... nie przejmuj sie, strzel lekkiego foszka i zmięknie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
chciałabym widzieć w tym momencie minę Twojego TŻ

tez bym chciala ją zobaczyc:P hehe:P pewnie-bezcenna ale dobrze, ze sie nie przestraszyl i nie ucielk mi z lozka a teraz sie ze mnie nabija caly dzien..:P zebym sie pokrowcem przykryla:P albo.. ja nie chce pokrowca bo mi za cieplo:P

oki, spadam, jutro zdam relacje z weselicha i moze jakies fotki

papa milego dzionka!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:50   #976
kasumi_
Raczkowanie

jestem nadrobilam ok 15stron,ale nawet nie wiem co napisac.
Czekam na film z weselicha mojej przyjaciolki-juz jestem ciekawa jak wyszedl
A jutro jedziemy z Tztem na shopping do Francji Mam nadzieje,ze wyhacze cos fajnego na przecenach.
Seagirl,nie przepadam za takimi bolerkami,ale rzeczywiscie nie masz duzego wyboru,a przeciez nie pojdziesz bez niczego.Jak ci sie podoba,to bierz-nie jest zle
kasumi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:51   #977
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Super . Marzy mi się taka przebierana impreza, np. pod hasłem Dzieci Kwiaty albo lata '20. Tylko nie wiem czy uda mi się znajomych namówić
Namawiaj, namawiaj! My już od dwóch lat robimy sobie z paczką takie przebierane Sylwestry - najpierw był motyw hawajski, a ostatnio superbohaterowie. Niedługo będziemy wymyślać już motyw na kolejnego Sylwka. Świetna zabawa jest na takich imprezach, takie totalne oderwanie od rzeczywistości. A jakie potem świetne fotki zostają na pamiątkę Wklejałam nawet w styczniu zdjęcia na pocztę, byłam przebrana za Poison Ivy.

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ja nie Sikoreczka, ale dziękuję, bardzo przydatne informacje
Oczywiście to dla wszystkich naszych PMek wkleiłam, korzystajcie! Tylko sikoreczka o tym niezbędniku wspominała, to nie chciałam, żeby jej umknęło.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja wiem sama po sobie, że jeśli miałabym takie wątpliwości i zawahania to poczekałabym. Suknia nie zając, nie ucieknie. Zdecydowanie wolałabym jeszcze poprzymierzać, poszukać czegoś innego. Mamy jeszcze dużo czasu
Ale mówię to tylko ze swojej perspektywy.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dokładnie tak
Przy wyborze sukni nie powinnyśmy mieć żadnych wątpliwości. A jak mamy to trzeba szukać dalej Tym bardziej,że jeszcze dużo czasu,mozna szukać,wybierać,przebiera ć,gdzieś tam idealna czeka
Jak się cieszę, że są tu dziewczyny, które się tak z sukniami nie śpieszą. Przynajmniej nie czuję się jak odmieniec :P

Cytat:
Spoko, ja mogę nawet się zrzec aktualizowania. W najbliższym czasie będę miała ograniczony dostęp do neta oraz szykuje mi się mega zapier dziel w pracy (muszę pracowac by inni mogli odpoczywać ) i nie będę w stanie na bieżąco aktualizować listy.
Bo chwilkę Cię nie było po otwarciu tej części wątku i Magdzia w końcu zrobiła aktualnego posta z sukniami, bo się pojawiło kilka nowych. A z tym brakiem czasu na wizaż, to zupełnie Cię rozumiem, bo też mam teraz nawał pracy.

Cytat:
Szkoda, że nie ma żadnych falbanek, wszystkie z drapowaniami są.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
papatki dziewczynki

uciekam już od was i do napisania 1 sierpnia i bardzo Was proszę o trzymanie kciuków za pogodę

Udanego wyjazdu!

Cytat:
Hej dziewcyznki,
Super, mi się podoba. Oby się tylko odcień zgrał z suknią!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-07-15 o 12:54
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:55   #978
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
papatki dziewczynki

udanego pobytu

Cytat:
No tak na zimę musisz coś mieć, nie masz wyjścia, a wybór jest jaki jest. Ale przecież z gołymi plecami nie pójdziesz. Ja tu obiektywna nie będę, bo mi sie bolerka nie podobają, sama nie wiem co wybrałabym na zimę. Ale ostatecznie może być Ważne, że Tobie się podoba.
mam dokładnie takie samo zdanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wpadam na chwike
przyszlam od fryzjera, mam proste rozpuszczone wlosy i warkocz na srodku glowy pazurki pomalowalam na szybkiego, jeszcze sie wymalowac, wlozyc sukienke i spadam sie weselic ale wkurzyla mnie baba z kwaicarni gdzie zamowilam bukiet... zamowilam dla nas z roz herbacianych, a dla tesciowej z mieszanych kwiatow.. dzisiaj odbieram i ten tesciowki jakos jeszcze wyglądal, ale ten nasz to masakra!!! zwiedle, czerwone wielkie roze, uciete w polowie lodygi, ktore sie wyginaly kazde w inna strone... powiedzialam jej ze nie chce tego bukietu i o 14.30 przyjezdzam po nowy i pokazalam jej dokladnie jakie kwiaty... no kurde zawsze cos...

swietne stroje

ah faceci... nie przejmuj sie, strzel lekkiego foszka i zmięknie

tez bym chciala ją zobaczyc:P hehe:P pewnie-bezcenna ale dobrze, ze sie nie przestraszyl i nie ucielk mi z lozka a teraz sie ze mnie nabija caly dzien..:P zebym sie pokrowcem przykryla:P albo.. ja nie chce pokrowca bo mi za cieplo:P

oki, spadam, jutro zdam relacje z weselicha i moze jakies fotki

papa milego dzionka!
udanego weselenia się
czekamy na relację i na fotki

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:00   #979
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Będąć na miejscu Twoje Tż pewnie parsknęłabym śmiechem na całe mieszkanie i śmiała się tak jak Twój Tż przez resztę dnia wybacz kochana ale chciałam być szczera

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 13:00   #980
jagata
Wtajemniczenie

siedzę sama w biurze bo resztę gdzieś wywiało a szef tylko rano zadzwonił z tekstem, że chyba się nie pojawi. Znając go to przybędzie za pięć piąta i będzie coś chciał....
i taka cisza jest, że aż się boję, że to taka cisza przed burzą... nawet spamu na maila nie dostaję...
Najgorsze jest to, że dziś nic nie robię a wiem, że mam dostać dwa nowe projekty i wolałabym jeden już teraz zacząć aby mi się praca nie skumulowała. Nie lubię takich dni jak nic!

seagirl - nie przemawia do mnie włochate bolerko tylko wiem, że coś ładnego i ciepłego na ślub bardzo trudno znaleźć
Stary 2011-07-15, 13:05   #981
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewcyznki,

Jeszcze jest takie(zdj2) ale wolę chyba to pierwsze
Fakt, dużego wyboru To Ty nie masz ale cos musisz przecież założyć Wybierz to co Tobie odpowiada, byłe było proste, bez udziwień bo suknię masz strojną
Stary 2011-07-15, 13:05   #982
bluesky89
Zakorzenienie

Dziewczyny, znów Wam potruje o sukni. Dałam ogłoszenie, że kupię suknie ślubną princessę no i napisała do mnie dziewczyna i wyslała mi zdjęcie. Suknia za 1000 zł razem z 2,5 metrowym welonem Napisalam do niej, ze będę w Polsce na przełomie października, listopada i zobaczymy co odpisze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Suknia_1.jpg (52,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Suknia_3 (640x459).jpg (47,9 KB, 57 załadowań)
Stary 2011-07-15, 13:06   #983
Seagirl
Zadomowienie

Jeszcze taka mi się podoba, bo jest z atłasu a nie jak tamte z takeigo ortalionu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg F-36.jpg (27,1 KB, 34 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 13:10   #984
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znów Wam potruje o sukni. Dałam ogłoszenie, że kupię suknie ślubną princessę no i napisała do mnie dziewczyna i wyslała mi zdjęcie. Suknia za 1000 zł razem z 2,5 metrowym welonem Napisalam do niej, ze będę w Polsce na przełomie października, listopada i zobaczymy co odpisze.
fajna suknia, jak będziesz miała możliwość to idź i mierz!

Cytat:
Jeszcze taka mi się podoba, bo jest z atłasu a nie jak tamte z takeigo ortalionu
oj, nie.... nie wiem czy bardziej modelka czy to bolerko mnie zniechęca

tutaj znalazłam fajny płaszcz, ale cena z nóg powala:
http://fularazywczyk.eu/sklep/satyno...4e491b165b6942

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-07-15 o 13:18
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:15   #985
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja, ja chcę!
To dawaj maila na priv, jak wrócę do domu, to Ci powysyłam, co mam najlepszego

Cytat:
papatki dziewczynki

Baw się dobrze, pogoda na pewno będzie super Czekamy na kartkę

Kurcze, nie wiem czemu mi się nie zapisała połowa moich wypowiedzi z poprzedniego postu, a pisałam tam do Ciebie jagodziu - uważam, że nie powinnaś kupować sukni, nad którą się wahasz. Jest jeszcze dużo czasu, teraz sezon ślubny, po nim będzie mnóstwo nowych używanych sukien, które warto zobaczyć, zanim się zdecydujesz na kupno.
Myślę zresztą, że możesz znaleźć jeszcze ładniejszą i bardziej do Ciebie pasującą, poza tym ciągle się odchudzasz i tak naprawdę trudno przewidzieć, ile Ci jeszcze ubędzie przez następny rok. Dlatego ja Ci radzę, żebyś jeszcze poczekała parę miesięcy, pooglądała i poprzymierzała inne suknie i zdecydowała się najwcześniej późną jesienią - wtedy będziesz miała pełen obraz sytuacji, a teraz to w sumie wybierasz jakby z musu, a to nie jest dobry doradca

Cytat:
Hej dziewcyznki,

Jeszcze jest takie(zdj2) ale wolę chyba to pierwsze
W sumie oba mi się podobają, chociaż to drugie jest takie bardziej hmm, przytulne Jak pluszowy miś, mogłabym takie mieć Ale i włochate ma swój urok, więc decyzja należy do Ciebie
To atłasowe w ogóle mi się nie podoba, wygląda ja te typowe bolerka, tylko z futerkiem, ble

Cytat:
siedzę sama w biurze bo resztę gdzieś wywiało a szef tylko rano zadzwonił z tekstem, że chyba się nie pojawi. Znając go to przybędzie za pięć piąta i będzie coś chciał....
i taka cisza jest, że aż się boję, że to taka cisza przed burzą... nawet spamu na maila nie dostaję...
Najgorsze jest to, że dziś nic nie robię a wiem, że mam dostać dwa nowe projekty i wolałabym jeden już teraz zacząć aby mi się praca nie skumulowała. Nie lubię takich dni jak nic!
e nie marudź, piątek jest, trzeba odpocząć Ja dziś też mam mało roboty i akurat mnie to cieszy, bo strasznie jestem przez te nocne pioruny i grzmoty niewyspana (u Was też była taka burza całą noc? W pewnym momencie jestem pewna, że uderzyło tuż koło mojego bloku, a światło było takie, jakby ktoś takim megamocnym reflektorem prosto w okno błysnął).

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-15 o 13:18
Stary 2011-07-15, 13:15   #986
Seagirl
Zadomowienie

To nie wiem co lepsze, czy to futerko wyżej czy ta kurteczka atłasowa
Stary 2011-07-15, 13:17   #987
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Piękna jest! Jeszcze za taką cenę.. Ciekawe, w jakim stanie

Stary 2011-07-15, 13:17   #988
Seagirl
Zadomowienie

[QUOTE=Chatka;28154677]To dawaj maila na priv, jak wrócę do domu, to Ci powysyłam, co mam najlepszego

W sumie oba mi się podobają, chociaż to drugie jest takie bardziej hmm, przytulne Jak pluszowy miś, mogłabym takie mieć Ale i włochate ma swój urok, więc decyzja należy do Ciebie

[QUOTE]

Tego misia juz skasowałam bo w sumie biorę już pod uwagę to futerko albo coś w podobie tej atłasowej kurteczki
Stary 2011-07-15, 13:18   #989
(kicia)
Zakorzenienie

Widzę tu Pottero maniaczki i ja i TŻ bardzo lubimy HP Czytaliśmy wszystkie części i większość widziałam w kinie. Już nie mogę się doczekać kiedy pójdziemy do kina na tą ostatnią część

jagodzia ja bym na Twoim miejscu nie brała jeśli masz wątpliwości bo gdyby to było TO to byś wiedziała
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:19   #990
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli lubisz atłas to bierz,tylko bez futerka przy dłoniach :P
Dla mnie atłas wieje tandetą,a na zdjęciach okropnie się błyszczy. Wolałabym jakieś gładkie króciutkie futerko związywane kokardą
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości