|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Eh...Ci eksowie. Nie tak łatwo wyrzucić ich z głowy
Chociaż osobiście nie zależy mi na tym, żeby czuć satysfakcję z tego żeby kopnąć go w tyłek w razie chęci powrotu z jego strony. Ja raczej wyznaję zasadę What goes around comes around Miłego niedzielnego popołudnia!
|
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
chyba sie nie doczekam tego. A trudno sie mówi, trzeba życ swoim życiem. |
|
|
|
|
|
#964 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Chciałabym się dołączyć do wątku mimo, że nie miałam zakrętu życiowego potrzebuję zmian.Mogę ? Ogólnie poznałam świetnego chłopaka w wakacje na obozie jednak mieszkamy od siebie 315 km i jest problem on tak samo czuje coś do mnie ale ta odległość... Możemy spróbować dopiero za 3 lata kiedy wyprowadzę się na studia do Warszawy bo jak narazie zaczęłam liceum o profilu polski historia i czuję że to świetna decyzja mam zamiar iść na psychologię konkretnie sądową lub na germanistykę to takie moje marzenia ja narazie Zmianę zaczęłam od zrobienia sobie grzywki na prosto, kontynuuję 2 rok nauki tańca, oraz wznowiłam swoją pasję aktorską i chodze na zajęcia teatralne na które wcześniej chodziłam w podstawówce. Szlifuję swój niemiecki . Może za rok zdecyduję sie wyjechać na roczne stypendium. Miałam możliwość w tym roku jednak nie chciałam zostać w tym liceum (chodziłam tam do gimnazjum). Próbuję też coś zacząć od schudnięcia jakieś 3 kg a więc basen i biegi marsz! . Znajduję też czas na czytanie książek Saga o Sukubie polecam |
|
|
|
|
#965 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Jasne, witaj
![]() co do chłopaka: nie wiem, czy ta znajomość sie utrzyma, no ale próbujcie ![]() widzę, że masz na planie konkretnie zmiany, tak więc powodzenia
|
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję czytałam wcześniejsze wątki więc mniej więcej orientuję się co u was ;D jak Gucio ? i co u tej `pięknej` laski eksa ? ;D
|
|
|
|
|
#967 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiekszosc jest z przymrozeniem oka i nie nalezy brac doslownie ![]() Cytat:
roznie moze byc ale fakt na chwile obecna lepiej jak bedziemy zyc po swojemu co jakis czas (krotki) mozemy sie ponabijac z Nich ale to tylko zarty a zycie to zycie ![]() Cytat:
trzymam za Was kciuki zawsze chcialam sie uczyc tanczyc .czas spac moze sie wybiore jutro do fryzjera, zaszaleje i podetne koncowki ![]() |
|||
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wpisów pozniej w wolnej chwili nadrobie zaległości ![]() Miłego dnia Dziewczynki
|
|
#969 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() z Guciem w porządku, chyba nie wiem, wieczorami tylko piszemy to anwet lepiej, bo tak to by mi sie znudziło.Nie wiem, nie rozmawiam z nią dzis nie miałam wątpliwej przyjemności zobaczyć tego paszczura, no ale pewnie jutro już tak.Cytat:
Cytat:
ponabijać to sie zawsze można, ale cóz, trzeba być i poważnym.Cytat:
![]() Cytat:
Cholera jasna! Przecież ja mam tyle do roboty, a sobie siedzę na kompie!! |
|||||
|
|
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam teraz przez tydzien pod opieka dzieciaczki wiec czasu dla siebie bardzo mało,ale uwielbiam Dzieci wiec nie jest zle
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nigdy nie mialam smykalki do dzieci, wszyscy sie zachwycali, chcieli mala miec u siebie na kolanach, bawili sie (chodzi o kuzynke eksa) a ja juz dostawalam goraczki jak ku mnie szla i cos chciala
... nie mialam nigy do czynienia z dziecmi i najzwyczajniej w swiecie nie wiem co mam z Nimi robic, czuje sie niepewnie ![]() wczoraj mialam dola jak Row Marianski tesknota mi sie zalaczyla i wylam do poduszki |
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
no pomoglo
nie wiem skad mi sie to wzielo, w ciagu sekundy zaczelam plakac i rozpamietywac... ale chyba potrzebowalam tego, oczyscilam sie na swoj sposob . nie wiem kiedy bym przestala rozpaczac ale jak powiedzialam sobie 'nie rycz bo lzy Ci skore na twarzy wysusza' to przestalam ![]() poza tym odkad nie jestem z K., nie mam z Nim kontaktu to czuje sie... piekniejsza i zamiast samooceny '0' jak wiele dziewczyn ma to ja mam na odwrot podobam sie sobie i wiem, ze kiedys tego pozaluje bo wiem, ze bede cudowna zona, matka, kochanka
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
może to dlatego, że nie miałam młodszego rodzeństwa, którym mogłabym się zajmować.Łoooo... ale już lepiej? (w domysle, że chodziło o eksa). Ja tam nie tęsknię, wręcz przeciwnie ![]() Cytat:
ja chyba bym potrzebowała ze dwa dni ryczeć, bo jestem tłusta jak... nie wiem co ![]() fajnie, lepiej mieć nadwyżkę niż zniżkę samooceny. Ja tam mam zniżkę i dobrze się czuje z tym. |
||
|
|
|
|
#976 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choc mam jakies dziwne wrazenie, ze dzis tez mnie zbierze ![]() Cytat:
nooo ja sie musze mocno nawilzac zeby jako tako wygladac a jakbym cala roc ryczala to zaraz sucha i tydzien byl wracala do stanu sprzed placzu ![]() Cytat:
mam @ wiec mi chyba wolno ![]() bylam u tego fryzjera, podcielam koncowki i juz jak czlowiek wygladam, wlosy sie inaczej ukladaja
|
||||
|
|
|
|
#977 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie ma co w tym trwac, nie warto. Pamiętajmy, że nie wiadomo kogo i kiedy spotkamy na swojej drodze!
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... czulam taki wewnetrzny spokoj, bo wiedzialam, ze juz mi zadnego numeru nie wywinie i bedzie tylko lepiej ![]() a dzis sie widze z kolezanka ze studiow |
|
|
|
|
|
#979 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
takze teraz o niczym nie mysle,bo dzieciaczki zajmuja mi cały czas ![]() Cytat:
Cytat:
teraz kiedy ich juz nie ma moze byc tylko lepiej ![]() super w takim razie milego spotkania
|
|
|
#980 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja mam starsze rodz tylko
![]() Mnie? Dlaczego? mnie sie nie ochrzania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie, zresztą jw. także żółw
|
||||
|
|
|
|
#981 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec u mnie jesien i zima to katorga szaliki na pol twarzy musze zakladac by mnie nie przewialo Cytat:
. okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...dzieki dzieki, ja juz po spotkaniu zjadlysmy pizze XXL z Dominium kupilam sobie kolczyki kola i 2 gumki do wlosow ![]() zawsze chcialam miec starszego brata ![]() bo napisalas, ze jestes tlusta jak... a pozniej sie kapnelam, ze o cere chodzi ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#982 | |||||
|
Raczkowanie
|
Ja mam i strasza siostre i brata i jeszcze młodsza siostre
![]() Masz racje Inspire Ciebie sie ![]() Otóż to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedy mialam z Nim kontakt to szczerze balam sie tego, ze mnie zostawi i zostane sama ale nie taki diabel straszny bylam w strasznym szoku, ze tak dobrze sobie radzilam, uwazam, ze nawet wzorcowo . uspokoilam sie, mam teraz mnostwo czasu dla siebie i swoje zachcianki, dni pieknosci i dni paszteta i wiem, ze bedzie OK po prostu to co napisalam w swoim poprzednim poscie to 'moje rozczarowanie' jego osoba i po prostu nie wiem co trzeba miec w glowie (albo czego nie miec) by tak postapic z osoba ktora nic zlego mu nigdy nie wyrzadzila... ![]() trzymajcie kciuki jutro, musze miec wene i napisac ze 3 strony licencjata
|
||
|
|
|
|
#984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.. tego nie potrafię zrozumieć.. Cytat:
![]()
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... tego w zyciu nie zrozumie jak mozna oszukiwac kogos z kims sie bylo, mowilo mu 'kocham Cie', planowalo przyszlosc. uwazam, ze jesli tak sie robi to sie nie ma szacunku do drugiej osoby i do tego co przeszli razem, ze to takie udawane bylo...kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos ![]() dziekuje |
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i bardziej "moje".. i wiem, że kiedyś wróci do Niego to, co zrobił.. i sam się przekona, jak to smakuje.. też bałam się, że nie zaufam nikomu.. ale nie można tak myśleć, nie wkładajmy wszystkich do jednego worka..
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-10-12 o 22:45 |
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo dobrze sie zachowalas, pokazalas klasie a nie jak ten buc jestem dumna ![]() ja tez to wiem, wszystko do Nich wroci... eks juz nawet mnie przeprosil wiec moze cos do Niego dociera ale niestety za pozno : ) moze sie zorientuje, ze zachowal sie jak cham? ![]() Cytat:
'kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos' - w tej wypowiedzi chodzilo mi tylko i wylacznie o eksa. jesli by sie zdarzylo, ze bym z Nim rozmawiala i cos by mi chcial wyjasnic to bym juz nie uwierzyla . niezbyt jasno napisalam, wybacz ![]() pytanie z innej beczki jakich podkladow uzywacie? ja mam True Match Minerals z Loreala, fajny jest ale przy tej pogodzie jakos niefajnie w Nim wygladam. jak sie w lusterku przegladam to mam wrazenie, ze bez podkladu lepiej wygladam, strasznie uwydatnie mi pory i mi sie swieci na twarzy (jakby mnie ktos nawoskowal, o wiem! moja skora w niektorych miejscach wyglada jak cytryna pory widac, swieci sie a sama w sobie tlusta nie jest
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-12 o 23:37 |
||
|
|
|
|
#988 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję może powoli coś do Niego dociera, kto wie.. ja wiem tylko jedno, że mój eks nigdy nie przyzna się do błędu.. nawet przed samym sobą.. to bardzo dziwny typ faceta, który myślę, że jest bardzo pogubiony i sam chyba do końca nie wie, czego chce.. trudne i skomplikowane relacje głównie z ojcem to poniekąd determinują.. no i ma nie za wesoły przykład "szczęśliwej" rodziny.. ale nie usprawiedliwiam Go.. Cytat:
no ja chyba też miałabym z tym problem.. ale mnie właściwie to już mało interesuje.. chociaż dobrze wiedzieć, co i dlaczego nie odpowiadało, aby być świadomym pewnych rzeczy tak na przyszłość
|
|
|
#989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ile prosciej by bylo jakby po prostu chcieli porozmawiac szczerze i zachowali sie po prostu jak czlowiek... wiadomo, ze kazdy popelnia bledy ale na prawde ludzie u mnie zyskuja jak sie umieja przyznac do zlego i rozumieja, ze zle zrobili. uwazam, ze trzeba byc silnym zeby sie do bledu przyznac... Cytat:
... ja nie wiem co nie tak zrobilam, moze to nawet i lepiej bo teraz zyje w przeswiadczeniu, ze rzucil mnie bo bylam zbyt za✂✂✂ista dla Niego z ta piesnia na ustach sie klade dobranooc
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-12 o 23:38 |
||
|
|
|
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
zgadzam się w 100%
Cytat:
![]() też uciekam spać, dobranoc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Chociaż osobiście nie zależy mi na tym, żeby czuć satysfakcję z tego żeby kopnąć go w tyłek w razie chęci powrotu z jego strony.

. Znajduję też czas na czytanie książek Saga o Sukubie polecam 
ale to tylko zarty a zycie to zycie
.

. okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...
kupilam sobie kolczyki kola i 2 gumki do wlosow