Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 16:31   #961
Martaa21
Raczkowanie

Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)

Eh...Ci eksowie. Nie tak łatwo wyrzucić ich z głowy Chociaż osobiście nie zależy mi na tym, żeby czuć satysfakcję z tego żeby kopnąć go w tyłek w razie chęci powrotu z jego strony.

Ja raczej wyznaję zasadę What goes around comes around

Miłego niedzielnego popołudnia!

"the sky's not the limit"

Martaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 17:04   #962
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
ach, najbardziej to liczę na takie coś:
"On: Nadal Cie kocham
Ja: A ja Ciebie NIE."
ja tez
Stary 2011-10-09, 17:49   #963
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Martaa21 Pokaż wiadomość
Eh...Ci eksowie. Nie tak łatwo wyrzucić ich z głowy Chociaż osobiście nie zależy mi na tym, żeby czuć satysfakcję z tego żeby kopnąć go w tyłek w razie chęci powrotu z jego strony.

Ja raczej wyznaję zasadę What goes around comes around

Miłego niedzielnego popołudnia!
To jest jakis sposób na wyrzucenie go z głowy. Nie wiem, czy odczuwam satysfakcję, ale przynajmniej mógłby się poczuć choć trochę tak jak ja kiedy mnie rzucił. Byłam wtedy w totalnej rozsypce. Teraz sie pozbierałam i nie pozwolę, żeby mi cokolwiek zaburzył. A co tam, niech sie z paszczurem meczy

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
ja tez
chyba sie nie doczekam tego. A trudno sie mówi, trzeba życ swoim życiem.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 20:02   #964
monimmortalite
Przyczajenie

Witam Chciałabym się dołączyć do wątku mimo, że nie miałam zakrętu życiowego potrzebuję zmian.Mogę ? Ogólnie poznałam świetnego chłopaka w wakacje na obozie jednak mieszkamy od siebie 315 km i jest problem on tak samo czuje coś do mnie ale ta odległość... Możemy spróbować dopiero za 3 lata kiedy wyprowadzę się na studia do Warszawy bo jak narazie zaczęłam liceum o profilu polski historia i czuję że to świetna decyzja mam zamiar iść na psychologię konkretnie sądową lub na germanistykę to takie moje marzenia ja narazie Zmianę zaczęłam od zrobienia sobie grzywki na prosto, kontynuuję 2 rok nauki tańca, oraz wznowiłam swoją pasję aktorską i chodze na zajęcia teatralne na które wcześniej chodziłam w podstawówce. Szlifuję swój niemiecki . Może za rok zdecyduję sie wyjechać na roczne stypendium. Miałam możliwość w tym roku jednak nie chciałam zostać w tym liceum (chodziłam tam do gimnazjum). Próbuję też coś zacząć od schudnięcia jakieś 3 kg a więc basen i biegi marsz! . Znajduję też czas na czytanie książek Saga o Sukubie polecam
monimmortalite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 20:06   #965
Inspire
Kuźnia inspiracji

Jasne, witaj
co do chłopaka: nie wiem, czy ta znajomość sie utrzyma, no ale próbujcie
widzę, że masz na planie konkretnie zmiany, tak więc powodzenia

WYMIANA
Stary 2011-10-09, 21:23   #966
monimmortalite
Przyczajenie

Bardzo dziękuję czytałam wcześniejsze wątki więc mniej więcej orientuję się co u was ;D jak Gucio ? i co u tej `pięknej` laski eksa ? ;D
monimmortalite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 22:37   #967
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest jakis sposób na wyrzucenie go z głowy. Nie wiem, czy odczuwam satysfakcję, ale przynajmniej mógłby się poczuć choć trochę tak jak ja kiedy mnie rzucił. Byłam wtedy w totalnej rozsypce. Teraz sie pozbierałam i nie pozwolę, żeby mi cokolwiek zaburzył. A co tam, niech sie z paszczurem meczy
dokladnie, poza tym strasznie powaznie nie piszemy wiekszosc jest z przymrozeniem oka i nie nalezy brac doslownie

Cytat:
chyba sie nie doczekam tego. A trudno sie mówi, trzeba życ swoim życiem.
nigdy nic nie wiadomo roznie moze byc ale fakt na chwile obecna lepiej jak bedziemy zyc po swojemu co jakis czas (krotki) mozemy sie ponabijac z Nich ale to tylko zarty a zycie to zycie

Cytat:
Napisane przez monimmortalite Pokaż wiadomość
Witam Chciałabym się dołączyć do wątku mimo, że nie miałam zakrętu życiowego potrzebuję zmian.Mogę ? Ogólnie poznałam świetnego chłopaka w wakacje na obozie jednak mieszkamy od siebie 315 km i jest problem on tak samo czuje coś do mnie ale ta odległość... Możemy spróbować dopiero za 3 lata kiedy wyprowadzę się na studia do Warszawy bo jak narazie zaczęłam liceum o profilu polski historia i czuję że to świetna decyzja mam zamiar iść na psychologię konkretnie sądową lub na germanistykę to takie moje marzenia ja narazie Zmianę zaczęłam od zrobienia sobie grzywki na prosto, kontynuuję 2 rok nauki tańca, oraz wznowiłam swoją pasję aktorską i chodze na zajęcia teatralne na które wcześniej chodziłam w podstawówce. Szlifuję swój niemiecki . Może za rok zdecyduję sie wyjechać na roczne stypendium. Miałam możliwość w tym roku jednak nie chciałam zostać w tym liceum (chodziłam tam do gimnazjum). Próbuję też coś zacząć od schudnięcia jakieś 3 kg a więc basen i biegi marsz! . Znajduję też czas na czytanie książek Saga o Sukubie polecam
jesli oboje tego chcecie to walczcie trzymam za Was kciuki
zawsze chcialam sie uczyc tanczyc albo chodzic na zumbe ale jako, ze mieszkam w takiej malej miescinie to musialabym ponad 20km chyba dojezdzac busem, z przesiadka (auta nie mam) i sie nie oplaca .

czas spac moze sie wybiore jutro do fryzjera, zaszaleje i podetne koncowki
Stary 2011-10-10, 11:24   #968
ssami
Raczkowanie

Dzień dobry
nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wpisów pozniej w wolnej chwili nadrobie zaległości
Miłego dnia Dziewczynki
Stary 2011-10-10, 15:40   #969
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez monimmortalite Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję czytałam wcześniejsze wątki więc mniej więcej orientuję się co u was ;D jak Gucio ? i co u tej `pięknej` laski eksa ? ;D
Widzę, że wszystko do mnie
z Guciem w porządku, chyba nie wiem, wieczorami tylko piszemy to anwet lepiej, bo tak to by mi sie znudziło.
Nie wiem, nie rozmawiam z nią dzis nie miałam wątpliwej przyjemności zobaczyć tego paszczura, no ale pewnie jutro już tak.

Cytat:
dokladnie, poza tym strasznie powaznie nie piszemy wiekszosc jest z przymrozeniem oka i nie nalezy brac doslownie
Dokładnie.
Cytat:
nigdy nic nie wiadomo roznie moze byc ale fakt na chwile obecna lepiej jak bedziemy zyc po swojemu co jakis czas (krotki) mozemy sie ponabijac z Nich ale to tylko zarty a zycie to zycie
Dobrze prawi ponabijać to sie zawsze można, ale cóz, trzeba być i poważnym.
Cytat:

czas spac moze sie wybiore jutro do fryzjera, zaszaleje i podetne koncowki
Ła, saleństwo
Cytat:
Napisane przez ssami Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wpisów pozniej w wolnej chwili nadrobie zaległości
Miłego dnia Dziewczynki
Widzisz, jaka spamerka ze mnie dziękować i wzajemnie.
Cholera jasna! Przecież ja mam tyle do roboty, a sobie siedzę na kompie!!

WYMIANA
Stary 2011-10-11, 12:48   #970
ssami
Raczkowanie

Cytat:
Widzisz, jaka spamerka ze mnie dziękować i wzajemnie.
Cholera jasna! Przecież ja mam tyle do roboty, a sobie siedzę na kompie!!
A tam tylko troszke ja mam teraz przez tydzien pod opieka dzieciaczki wiec czasu dla siebie bardzo mało,ale uwielbiam Dzieci wiec nie jest zle
Stary 2011-10-11, 19:10   #971
Inspire
Kuźnia inspiracji

Dobrze, że ja nie mam takiej opieki bo nie umiem się dziećmi zajmować.

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 19:19   #972
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

ja nigdy nie mialam smykalki do dzieci, wszyscy sie zachwycali, chcieli mala miec u siebie na kolanach, bawili sie (chodzi o kuzynke eksa) a ja juz dostawalam goraczki jak ku mnie szla i cos chciala ... nie mialam nigy do czynienia z dziecmi i najzwyczajniej w swiecie nie wiem co mam z Nimi robic, czuje sie niepewnie

wczoraj mialam dola jak Row Marianski tesknota mi sie zalaczyla i wylam do poduszki
Stary 2011-10-11, 20:02   #973
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:

wczoraj mialam dola jak Row Marianski tesknota mi sie zalaczyla i wylam do poduszki
Mam nadzieję, że pomogło i już jest lepiej?

Stary 2011-10-11, 20:36   #974
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że pomogło i już jest lepiej?
no pomoglo nie wiem skad mi sie to wzielo, w ciagu sekundy zaczelam plakac i rozpamietywac... ale chyba potrzebowalam tego, oczyscilam sie na swoj sposob . nie wiem kiedy bym przestala rozpaczac ale jak powiedzialam sobie 'nie rycz bo lzy Ci skore na twarzy wysusza' to przestalam

poza tym odkad nie jestem z K., nie mam z Nim kontaktu to czuje sie... piekniejsza i zamiast samooceny '0' jak wiele dziewczyn ma to ja mam na odwrot podobam sie sobie i wiem, ze kiedys tego pozaluje bo wiem, ze bede cudowna zona, matka, kochanka
Stary 2011-10-11, 21:03   #975
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
ja nigdy nie mialam smykalki do dzieci, wszyscy sie zachwycali, chcieli mala miec u siebie na kolanach, bawili sie (chodzi o kuzynke eksa) a ja juz dostawalam goraczki jak ku mnie szla i cos chciala ... nie mialam nigy do czynienia z dziecmi i najzwyczajniej w swiecie nie wiem co mam z Nimi robic, czuje sie niepewnie

Witaj w klubie może to dlatego, że nie miałam młodszego rodzeństwa, którym mogłabym się zajmować.
Łoooo... ale już lepiej? (w domysle, że chodziło o eksa). Ja tam nie tęsknię, wręcz przeciwnie

Cytat:
no pomoglo nie wiem skad mi sie to wzielo, w ciagu sekundy zaczelam plakac i rozpamietywac... ale chyba potrzebowalam tego, oczyscilam sie na swoj sposob . nie wiem kiedy bym przestala rozpaczac ale jak powiedzialam sobie 'nie rycz bo lzy Ci skore na twarzy wysusza' to przestalam

poza tym odkad nie jestem z K., nie mam z Nim kontaktu to czuje sie... piekniejsza i zamiast samooceny '0' jak wiele dziewczyn ma to ja mam na odwrot podobam sie sobie i wiem, ze kiedys tego pozaluje bo wiem, ze bede cudowna zona, matka, kochanka
O, jaka motywacja ja chyba bym potrzebowała ze dwa dni ryczeć, bo jestem tłusta jak... nie wiem co
fajnie, lepiej mieć nadwyżkę niż zniżkę samooceny. Ja tam mam zniżkę i dobrze się czuje z tym.

WYMIANA
Stary 2011-10-11, 21:15   #976
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj w klubie może to dlatego, że nie miałam młodszego rodzeństwa, którym mogłabym się zajmować.
tez nie mam mlodszego rodzenstwa, ani starszego

Cytat:
Łoooo... ale już lepiej? (w domysle, że chodziło o eksa). Ja tam nie tęsknię, wręcz przeciwnie
na szczescie lepiej choc mam jakies dziwne wrazenie, ze dzis tez mnie zbierze

Cytat:
O, jaka motywacja ja chyba bym potrzebowała ze dwa dni ryczeć, bo jestem tłusta jak... nie wiem co
jak to zabrzmialo juz chcialam Cie ochrzaniac

nooo ja sie musze mocno nawilzac zeby jako tako wygladac a jakbym cala roc ryczala to zaraz sucha i tydzien byl wracala do stanu sprzed placzu musze nad soba panowac

Cytat:
fajnie, lepiej mieć nadwyżkę niż zniżkę samooceny. Ja tam mam zniżkę i dobrze się czuje z tym.
niby nadwyzka, niby akceptuje siebie i sie sobie podobam ale zdarzylo sie wczoraj poplakac mam @ wiec mi chyba wolno

bylam u tego fryzjera, podcielam koncowki i juz jak czlowiek wygladam, wlosy sie inaczej ukladaja
Stary 2011-10-12, 07:32   #977
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
To jest konkretny, skuteczny argument

Cytat:
Chyba samoocena "0" występuje zawsze w początkowym okresie po rozstaniu. Jak sobie przypomnę jak wtedy byłam zaniedbana... przez 2 tygodnie nie dotknęłam tuszu do rzęs i nie patrzyłam jakie ciuchy wyjmuję z szafy szykując się do pracy.... Ale nie ma co w tym trwac, nie warto. Pamiętajmy, że nie wiadomo kogo i kiedy spotkamy na swojej drodze!

Stary 2011-10-12, 08:03   #978
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba samoocena "0" występuje zawsze w początkowym okresie po rozstaniu. Jak sobie przypomnę jak wtedy byłam zaniedbana... przez 2 tygodnie nie dotknęłam tuszu do rzęs i nie patrzyłam jakie ciuchy wyjmuję z szafy szykując się do pracy.... Ale nie ma co w tym trwac, nie warto. Pamiętajmy, że nie wiadomo kogo i kiedy spotkamy na swojej drodze!
tylko, ze ja po zerwaniu poplakalam moze z dwie godziny i pozniej bylo normalnie, dzien pozniej bylam juz biegac zadowolona i nieplaczaca ... czulam taki wewnetrzny spokoj, bo wiedzialam, ze juz mi zadnego numeru nie wywinie i bedzie tylko lepiej

a dzis sie widze z kolezanka ze studiow uwielbiam i kocham ja
Stary 2011-10-12, 12:47   #979
ssami
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Inspire
A ja wręcz przeciwnie,uwielbiam dzieci i mogłabym sie nimi zajmowac przez cały czas takze teraz o niczym nie mysle,bo dzieciaczki zajmuja mi cały czas

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade

Ja na szczescie mam cere normalna,a jesli o samoocene chodzi to zaraz po rozstaniu mialam chyba na minus,teraz jest troche lepiej choc nigdy nie mialam zawyzonej..

Cytat:
tylko, ze ja po zerwaniu poplakalam moze z dwie godziny i pozniej bylo normalnie, dzien pozniej bylam juz biegac zadowolona i nieplaczaca ... czulam taki wewnetrzny spokoj, bo wiedzialam, ze juz mi zadnego numeru nie wywinie i bedzie tylko lepiej

a dzis sie widze z kolezanka ze studiow uwielbiam i kocham ja
Kazdy potrzebuje mniej lub wiecej czasu,zeby sie wyplakac i zdac sobie sprawe,ze eks był nie warty naszych łez.. teraz kiedy ich juz nie ma moze byc tylko lepiej
super w takim razie milego spotkania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 18:02   #980
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
tez nie mam mlodszego rodzenstwa, ani starszego
Ja mam starsze rodz tylko

Cytat:
jak to zabrzmialo juz chcialam Cie ochrzaniac
Mnie? Dlaczego? mnie sie nie ochrzania
Cytat:
niby nadwyzka, niby akceptuje siebie i sie sobie podobam ale zdarzylo sie wczoraj poplakac mam @ wiec mi chyba wolno
Każdemu sie zdarza, zwłaszcza podczas tej dolegliwości

Cytat:
To jest konkretny, skuteczny argument
O, święte słowa!
Cytat:
No to mi zeszło trochę dłużej. Kurczę, ale czemu dostaje wiadomości od niego? Niech sie cholerka zajmie swoim paszczurem jak sie nudzi!

Cytat:
Ja na szczescie mam cere normalna,a jesli o samoocene chodzi to zaraz po rozstaniu mialam chyba na minus,teraz jest troche lepiej choc nigdy nie mialam zawyzonej..
Ciesz sie, bardzo niewiele osób taką ma.
Ja też nie, zresztą jw. także żółw

WYMIANA
Stary 2011-10-12, 19:38   #981
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja wręcz przeciwnie,uwielbiam dzieci i mogłabym sie nimi zajmowac przez cały czas takze teraz o niczym nie mysle,bo dzieciaczki zajmuja mi cały czas
moze kiedys bede miala instynkt

Cytat:
ciesz sie, ze masz normalna mi przy byle wiaterku sie wysusza wiec u mnie jesien i zima to katorga szaliki na pol twarzy musze zakladac by mnie nie przewialo

Cytat:
Kazdy potrzebuje mniej lub wiecej czasu,zeby sie wyplakac i zdac sobie sprawe,ze eks był nie warty naszych łez.. teraz kiedy ich juz nie ma moze byc tylko lepiej
super w takim razie milego spotkania
czasem jest po prostu przykro bo robilam wszystko by bylo dobrze, byl po operacji to siedzialam przy Nim i herbate nosilam, jak mial grype to Kubusie kupowalam, razem auto mylismy i piana sie rzucalismy. on WIEDZIAL, ze mu ufam... ja rozumie, ze mozemy do siebie nie pasowaci i razem nie bedziemy, ale po prostu po tym wszystkim zachowal sie jak cham. nie mial nawet odrobiny kultury by pogadac ze mna po 4 latach znajomosci... dopiero po 3 dniach sie do Niego odezwalam i kazal mi spadac i zajac sie soba . okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...

dzieki dzieki, ja juz po spotkaniu zjadlysmy pizze XXL z Dominium kupilam sobie kolczyki kola i 2 gumki do wlosow

Cytat:
zawsze chcialam miec starszego brata

Cytat:
bo napisalas, ze jestes tlusta jak... a pozniej sie kapnelam, ze o cere chodzi

Cytat:
No to mi zeszło trochę dłużej. Kurczę, ale czemu dostaje wiadomości od niego? Niech sie cholerka zajmie swoim paszczurem jak sie nudzi!
to mu napisz by zajal sie ehem <chrzaka> paszczurem
Stary 2011-10-12, 20:21   #982
ssami
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam i strasza siostre i brata i jeszcze młodsza siostre

Cytat:
Masz racje Inspire Ciebie sie albo

Cytat:
Każdemu sie zdarza, zwłaszcza podczas tej dolegliwości
Otóż to

Cytat:
To on nadal do Ciebie pisze,myslalam,że dał już sobie spokój..

Cytat:
Ciesz sie, bardzo niewiele osób taką ma.
Ja też nie, zresztą jw. także żółw
ja tam ogólnie na nic prawie nie narzekam

Cytat:
moze kiedys bede miala instynkt
Z pewnoscia,to,ze teraz sie nie przepada za dziecmi o niczym nie swiadczy

Cytat:
ciesz sie, ze masz normalna mi przy byle wiaterku sie wysusza wiec u mnie jesien i zima to katorga szaliki na pol twarzy musze zakladac by mnie nie przewialo
a szaliki to ja i tak mam zawsze na pół twarzy i golf to u mnie standard

Cytat:
czasem jest po prostu przykro bo robilam wszystko by bylo dobrze, byl po operacji to siedzialam przy Nim i herbate nosilam, jak mial grype to Kubusie kupowalam, razem auto mylismy i piana sie rzucalismy. on WIEDZIAL, ze mu ufam... ja rozumie, ze mozemy do siebie nie pasowaci i razem nie bedziemy, ale po prostu po tym wszystkim zachowal sie jak cham. nie mial nawet odrobiny kultury by pogadac ze mna po 4 latach znajomosci... dopiero po 3 dniach sie do Niego odezwalam i kazal mi spadac i zajac sie soba . okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...

dzieki dzieki, ja juz po spotkaniu zjadlysmy pizze XXL z Dominium kupilam sobie kolczyki kola i 2 gumki do wlosow
Niektorzy poprsotu czasami sa niedojrzali i nic mnie juz nie zdziwi,ja swojemu eksowi kiedy byl po zabiegu rowniez bardzo pomagalam,bylam u niego codziennie po pracy,zmeczona,ale nie narzekalam,bo tylko on sie liczyl,nie potrafil tego docenic,niech zaluje(juz co prawda zaluje ale jak dla mnie za pozno na cokolwiek) Takze Kochana nie on jeden jest zwyklym chamem i prostakiem bez jaj.I glowa do gory i nie przemujemy sie eksami
Stary 2011-10-12, 20:51   #983
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
a szaliki to ja i tak mam zawsze na pół twarzy i golf to u mnie standard
a tym roku chyba sprawie sobie komin

Cytat:
Niektorzy poprsotu czasami sa niedojrzali i nic mnie juz nie zdziwi,ja swojemu eksowi kiedy byl po zabiegu rowniez bardzo pomagalam,bylam u niego codziennie po pracy,zmeczona,ale nie narzekalam,bo tylko on sie liczyl,nie potrafil tego docenic,niech zaluje(juz co prawda zaluje ale jak dla mnie za pozno na cokolwiek) Takze Kochana nie on jeden jest zwyklym chamem i prostakiem bez jaj.I glowa do gory i nie przemujemy sie eksami
wiesz... ja sie jako tao nie przejmuje kiedy mialam z Nim kontakt to szczerze balam sie tego, ze mnie zostawi i zostane sama ale nie taki diabel straszny bylam w strasznym szoku, ze tak dobrze sobie radzilam, uwazam, ze nawet wzorcowo . uspokoilam sie, mam teraz mnostwo czasu dla siebie i swoje zachcianki, dni pieknosci i dni paszteta i wiem, ze bedzie OK
po prostu to co napisalam w swoim poprzednim poscie to 'moje rozczarowanie' jego osoba i po prostu nie wiem co trzeba miec w glowie (albo czego nie miec) by tak postapic z osoba ktora nic zlego mu nigdy nie wyrzadzila...

trzymajcie kciuki jutro, musze miec wene i napisac ze 3 strony licencjata

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 21:23   #984
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
okazalo sie jeszcze, ze biedaczek od 2 lat nie umial sie mnie pozbyc bo bal sie, ze sobie cos zrobie a mi w tym czasie mowil, ze zabierze mnie do rodziny swojej jak bedzie mial urlop... ufalam mu a on najzwyczajniej w swiecie sie zachowal jak prostak, wykorzystal moje zaufanie... nie jest dla mnie juz mezczyzna, nie ma jaj ani kultury...
.. gdy mój związek się rozpadł pierwszą myślą było: od jak dawna mnie oszukuje? gdybym wtedy nie przeprowadziła z Nim rozmowy (na temat wspólnego mieszkania) pewnie żyłabym nadal w przeświadczeniu, że wszystko jest w porządku.. ciekawe jak długo?!
.. tego nie potrafię zrozumieć..

Cytat:

trzymajcie kciuki jutro, musze miec wene i napisac ze 3 strony licencjata
trzymam kciuki

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 21:35   #985
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
.. gdy mój związek się rozpadł pierwszą myślą było: od jak dawna mnie oszukuje? gdybym wtedy nie przeprowadziła z Nim rozmowy (na temat wspólnego mieszkania) pewnie żyłabym nadal w przeświadczeniu, że wszystko jest w porządku.. ciekawe jak długo?!
.. tego nie potrafię zrozumieć..
nie rozumie ich serio a duuuzo osob mowi, ze jestem taka osoba co stara sie wszystkich zrozumiec i jakos wytlumaczyc, zbyt duzo empatii w sobie mam ... tego w zyciu nie zrozumie jak mozna oszukiwac kogos z kims sie bylo, mowilo mu 'kocham Cie', planowalo przyszlosc. uwazam, ze jesli tak sie robi to sie nie ma szacunku do drugiej osoby i do tego co przeszli razem, ze to takie udawane bylo...

kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos

Cytat:
trzymam kciuki
dziekuje
Stary 2011-10-12, 21:44   #986
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos
ja chciałam wiedzieć tuż po naszym rozstaniu, bo prawdę mówiąc wyjaśnienia mi się należały.. dostałam bardzo chamską odpowiedź.. i podziękowałam za jakikolwiek kontakt z tą osobą, która tak mnie potraktowała.. dalszych pytań nie zadawałam, co nie oznacza, że wiele z nich nie chodziło mi po głowie.. ale w sumie już nie interesują mnie odpowiedzi na nie.. bo okazało się, że życie bez Niego jest o wiele ciekawsze i bardziej "moje".. i wiem, że kiedyś wróci do Niego to, co zrobił.. i sam się przekona, jak to smakuje..

też bałam się, że nie zaufam nikomu.. ale nie można tak myśleć, nie wkładajmy wszystkich do jednego worka..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-10-12 o 21:45
Stary 2011-10-12, 22:01   #987
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chciałam wiedzieć tuż po naszym rozstaniu, bo prawdę mówiąc wyjaśnienia mi się należały.. dostałam bardzo chamską odpowiedź.. i podziękowałam za jakikolwiek kontakt z tą osobą, która tak mnie potraktowała.. dalszych pytań nie zadawałam, co nie oznacza, że wiele z nich nie chodziło mi po głowie.. ale w sumie już nie interesują mnie odpowiedzi na nie.. bo okazało się, że życie bez Niego jest o wiele ciekawsze i bardziej "moje".. i wiem, że kiedyś wróci do Niego to, co zrobił.. i sam się przekona, jak to smakuje..
nie warto sie znizac do ich poziomu. jesli Oni nie wykazuja minimalnej checi kulturalnej rozmowy to nie ma co sie wysilac, nie warto sie kims takim przejmowac i plakac za kims kto Nas tak potraktowal

bardzo dobrze sie zachowalas, pokazalas klasie a nie jak ten buc jestem dumna

ja tez to wiem, wszystko do Nich wroci... eks juz nawet mnie przeprosil wiec moze cos do Niego dociera ale niestety za pozno : ) moze sie zorientuje, ze zachowal sie jak cham?

Cytat:
też bałam się, że nie zaufam nikomu.. ale nie można tak myśleć, nie wkładajmy wszystkich do jednego worka..
troszke zle napisalam
'kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos' - w tej wypowiedzi chodzilo mi tylko i wylacznie o eksa. jesli by sie zdarzylo, ze bym z Nim rozmawiala i cos by mi chcial wyjasnic to bym juz nie uwierzyla . niezbyt jasno napisalam, wybacz

pytanie z innej beczki jakich podkladow uzywacie? ja mam True Match Minerals z Loreala, fajny jest ale przy tej pogodzie jakos niefajnie w Nim wygladam. jak sie w lusterku przegladam to mam wrazenie, ze bez podkladu lepiej wygladam, strasznie uwydatnie mi pory i mi sie swieci na twarzy (jakby mnie ktos nawoskowal, o wiem! moja skora w niektorych miejscach wyglada jak cytryna pory widac, swieci sie a sama w sobie tlusta nie jest ) ... musze zmienic ale nie wiem na co

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-10-12 o 22:37
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 22:15   #988
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
bardzo dobrze sie zachowalas, pokazalas klasie a nie jak ten buc jestem dumna

ja tez to wiem, wszystko do Nich wroci... eks juz nawet mnie przeprosil wiec moze cos do Niego dociera ale niestety za pozno : ) moze sie zorientuje, ze zachowal sie jak cham?

dziękuję
może powoli coś do Niego dociera, kto wie..
ja wiem tylko jedno, że mój eks nigdy nie przyzna się do błędu.. nawet przed samym sobą.. to bardzo dziwny typ faceta, który myślę, że jest bardzo pogubiony i sam chyba do końca nie wie, czego chce..
trudne i skomplikowane relacje głównie z ojcem to poniekąd determinują.. no i ma nie za wesoły przykład "szczęśliwej" rodziny.. ale nie usprawiedliwiam Go..

Cytat:
troszke zle napisalam
'kazda z Nas ma takie rzeczy ktorych pojac nie umie i niestety nie wiem czy kiedykolwiek prawdy sie dowiemy na nurtujace Nas pytania... nie wiem czy po tym co z Nim przeszlam uwierze w ogole w cos' - w tej wypowiedzi chodzilo mi tylko i wylacznie o eksa. jesli by sie zdarzylo, ze bym z Nim rozmawiala i cos by mi chcial wyjasnic to bym juz nie uwierzyla . niezbyt jasno napisalam, wybacz
ahh.. rozumiem
no ja chyba też miałabym z tym problem.. ale mnie właściwie to już mało interesuje.. chociaż dobrze wiedzieć, co i dlaczego nie odpowiadało, aby być świadomym pewnych rzeczy tak na przyszłość

Stary 2011-10-12, 22:35   #989
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję
może powoli coś do Niego dociera, kto wie..
ja wiem tylko jedno, że mój eks nigdy nie przyzna się do błędu.. nawet przed samym sobą.. to bardzo dziwny typ faceta, który myślę, że jest bardzo pogubiony i sam chyba do końca nie wie, czego chce..
trudne i skomplikowane relacje głównie z ojcem to poniekąd determinują.. no i ma nie za wesoły przykład "szczęśliwej" rodziny.. ale nie usprawiedliwiam Go..
taki charakter i raczej sie nie zmieni no chyba, ze dostanie porzadnego kopa od zycia - ale i tak nie wiadomo w 100%... pewne zachowania sa po prostu w Nas i nie idzie sie ich wyzbyc (a szkoda)... wydaje mi sie, ze niektorzy Panowie nie mysla czasem o ile prosciej by bylo jakby po prostu chcieli porozmawiac szczerze i zachowali sie po prostu jak czlowiek... wiadomo, ze kazdy popelnia bledy ale na prawde ludzie u mnie zyskuja jak sie umieja przyznac do zlego i rozumieja, ze zle zrobili. uwazam, ze trzeba byc silnym zeby sie do bledu przyznac...

Cytat:
ahh.. rozumiem
no ja chyba też miałabym z tym problem.. ale mnie właściwie to już mało interesuje.. chociaż dobrze wiedzieć, co i dlaczego nie odpowiadało, aby być świadomym pewnych rzeczy tak na przyszłość
dokladnie, dobrze by bylo wiedziec by juz tych bledow nie popelniac ... ja nie wiem co nie tak zrobilam, moze to nawet i lepiej bo teraz zyje w przeswiadczeniu, ze rzucil mnie bo bylam zbyt za✂✂✂ista dla Niego

z ta piesnia na ustach sie klade dobranooc

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-10-12 o 22:38
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 22:45   #990
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
uwazam, ze trzeba byc silnym zeby sie do bledu przyznac...
zgadzam się w 100%

Cytat:
bylam zbyt za✂✂✂ista dla Niego

z ta piesnia na ustach sie klade dobranooc
i tu również się zgadzam

też uciekam spać, dobranoc

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości