|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() A jak Twojego będzie Ci brakować na darmową pakę, to możesz podskoczyć do COKu lub uśmiechnąć się do Despy ![]() ![]() http://lula.pl/lula/1,111765,1012609...nadrukiem.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Ja to nie miałam takiego problemu, ale jak ktoś ciekawy zapytał, to mówiłam tak: mam 15 % opustu (małe oszustwo, ale jest to możliwe jak mam małe zamówienie i nikt tego nie sprawdzi, zresztą na niektóre rzeczy jest przecież odgórnie 10% nawet), w przypadku przeciętnego zamówienia klientki np. 30 zł to jest 4,5 zł a jeszcze muszę kupić katalog, próbki , no więc nic mi na rabat dla ciebie kochanie nie zostaje... ![]() Na szczęście ja takich nie mam co żądają opustu, tylko czasami zdarzało się, że pytały czy coś z tego mam. No więc ja z tym 15 %. A prawdę mówiąc zdarzyło mi się dołożyć do interesu. Na przykład klientka zamówiła tylko żel za 5,9. Miałam z tego 1,5 zł. A musiałam dołożyć katalog i jej to zawieźć. Były wakacje i nie miałam miesięcznego. Za bilet do niej i z powrotem dałam 2,8 x 2 czyli 5,6. Świetny interes prawda? No ale przecież nie mogę powiedzieć starej klientce, że nie, jednej rzeczy jej nie zamówię. Powiedz im Sarunieczko, że po wakacjach progi opustowe się zmieniły i tyle.
![]() |
#966 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() No,doszło do mnie że jestem głupia ![]() ![]() tak,20% upustu dawałam tym najbliższym koleżankom(6 osobom) innym 10-15. Jak zapytają o katalog to od razu im powiem że już nie zamawiam i będą w szoku,potem wyjaśnię że mi się nie opłaca,więc jak ktoś coś chce to w cenie z katalogu,bo jak idą do sklepu to płacą cenę jaką widzą a nie 20% taniej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sarunieczko, daj im wybór. Ale płacą cenę z katalogu, albo opusty, ale wtedy płacą za katalog, próbkę, reklamówkę i kuriera, przelew ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
szeryfcio
|
Ja kiedyś miałam dużo zamówień, miałąm nawet któreś tam miejsce w okręgu i OMS mnie obsypywała prezentami.
Ale dziewczyny (klientki) poodchodziły z pracy, powyjeżdżały z miasta i zostało mi mało. Potem siedziałam z dzieckiem i jakoś wyrosłam z lataniem z katalogiem i nagabywaniem. Nawet w pracy nowych dziewczyn jakoś wstydzę się pytać. Wypadłam z tego. Mam swoje zamówienie zawsze (bo ja kocham kosmetyki i na nie zawsze będę miała) mam zawsze też coś od kogoś, tak więc w sumie to minimum zawsze uzbieram i jestem zadowolona. ![]() Czasami myślę sobie, że chciałabym więcej, ale.... nie za dużo, nie tak jak kiedyś ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-17 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Resscue - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() Nadrobiłam Was ![]() Ja planuję w 13 zrobić promocję na LRD...zobaczymy ![]() Dzisiaj sobie będę szykowała zamówienie. Biorę dla siebie 3 farby na zapas bo nikt się nie skusił... Co do farbowania, to robię to od 14 roku życia ![]() ![]() ![]() W ten weekend planujemy skoczyć do Zoo we Wrocławiu ![]() Kiedyś kupowałam pełno różnych gazet, a aktualnie co miesiąc Twój Styl obowiązkowo, Sens i co tam wpadnie do ręki ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od dłuższego czasu jestem ruda i dobrze mi z tym ![]() ![]() Nigdy nie byłam w zoo ![]() ![]() Tobie również miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
szeryfcio
|
No..., tylko czasami coś jest w bardzo atrakcyjnej cenie w danym katalogu...
Aż szkoda stracić... Np. w tym katalogu jest Tomorrow for Him po 59 zł, a mój mąż tego łaskawie używa ![]() No a Ty masz jeszcze Despę blisko jakby co ![]() Eee, Sarunieczko, ja bym im powiedziała, że zmiany przyszły i zamawiam ale tylko po cenach katalogowych. Może ktoś nie wytrzyma, komuś zależy i i tak będzie zamawiał.... ![]()
#973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Poczekam na Twoje fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za pomysły na dynię, ale nadal mnie ona przeraża
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w sierpniowym Twoim Stylu napisali o konferencji, widziałyście?? ja go nie mam .. w sierpniowej Pani podobno też, oraz w nr 24 dwutygodnika Gala |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam klientek
![]() ![]() a z gazet kupuję tylko burdę |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | ||
|
Cytat:
![]() Nigdy nie byłaś w zoo? ![]() ![]() ![]() Super ten nadruk,ale skąd wódkę wezmę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja się na klientki aż tak też nie nastawiam, ale przy okazji daję katalogi ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio kupiłam ten top matowy z essence. W poniedziałek dałam sobie na pazurki nasz żółty sunshine i dwie warstwy tego matowego i mi jakoś dziwnie popękał... Wczesniej jedna warstwa się super trzymała. I teraz mam paskudny pękacz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Mi też się podobają, i ja nawet jak będę miała wenę to sobie dzisiaj wieczorkiem zrobię
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Kurde, przecież to normalne, że chcesz na tym zarobić. ![]() Sarunieczko, nawet jak znajdą opusty, to 15 % stoi jak byk dla najniższego zamówienia. A jak musisz kupić katalogi, próbki... to zostaje dla nich ewentualnie 5-7 % bez gadania.
![]() |
#983 | |
|
Cytat:
Sorki że Was zanudzam ![]() zaraz sobie idę to odpoczniecie od marudnej dziś Sarunieczki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kup sobie małpeczkę w sklepie ![]() Właśnie miałam pytać kiedy wybierasz się do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
o szok... córka wróciła z księgarni, gdzie kupowała ksiązki dla siebie, tzn podręczniki za 360zł ... w cerwcu zestaw pt "Wesoła szkoła" czy jakoś tak, dla synka kosztował mnie 210zł ... 60zł jego plecak nowy, bo córka lubi nosić torby avonowe które mi się odpodobają (więc chociaz ten koszt odpada) + 100zł na zeszyty dla nich obojga i kredki, mazaki i inne bzdety dla mlodszego.... o szok, jak miło być mamą
ale w 1000zł chyba się zmieszczę z tym przygotowaniem do roku szkolnego no nie?? chociaż jeszcze kapci na zmianę nie kupowałam i piórniki też nie wiem czy potrzebne im nowe czy mogą być stare jak ktoś ma 5 dzieci to ja naprawdę współczuję wydatków szkolnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Szanowna Konsultantko,
Uprzejmie informujemy, że matowe lakiery do paznokci są już dostępne. Zachęcamy do dokonania zakupu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Sarunieczka, a może 2 kawa ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba też kolejna kawe chlapnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.