![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
akasha,
![]() ![]() hehe, ja mam tak samo, jak mój TŻ jedzie do domu ![]() ![]() Mojej walki z wagą (elektroniczną ![]() Nie za bardzo wiem co z tym zrobić... Jutro z TŻ jedziemy do sklepu, może będzie jakaś waga w miarę tania... ale trochę wściekła jestem, że kasę zmarnowałam.
#962 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki u mnie 79.4 czyli od zeszłego tygodnia - 0.5 kg. I tak jestem zadowolona bo do poniedziałku się objadałam;/
Co raz bliżej celu I! ![]() Jadłospis na dziś troszkę dziwny, bo w sumie objadłam się troszku na 2 śniadanie:P Śniadanie 6.40: Grahamka z mozzarellą light i pomidorem. (250 kalorii) II Śniadanie: 10.40: Płatki kukurydziane z jogurtem owocowym o % -( gdzieś z 250 kalorii) Przekąska 15.00 3 mandarynki (90 kalorii) Obiadokolacja 19.00 -nie wiem bo idziemy do restauracji, ale przeznaczam na to jakież 400-500 kalorii :P Mam nadzieję, ze w 1200 się zmieszczę ![]() Przegięłam z tymi płatkami na drugie śniadanie. Mogłam tylko ten jogurt wypić ![]()
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2011-11-04 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziś zaczęlo się dobrze, zobaczymy jak będzie dalej ... zaraz idę do dermatologa i zobaczymy co mi nowego ciekawego powie ..
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie w ogóle taką baterię można dostać? i za ile?
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny!!! Gratuluję spadków
![]() ![]() u mnie też dziś dobry nastrój bo waga pokazała 0,5kg mniej od ostatniego piątkowego ważenia ![]() ![]() ![]() jutro impreza-mam nadzieję, że nie zepsuję wyniku:/ wódkę muszę popijać wodą chyba jak tu któraś z Was kiedyś napisała...
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
mam taką samą - oryginalna bateria z wagi też mi tak świrowała i wytrzymała ok1,5 miesiąca...wystarczy wymienić na nową i myślę, że pomoże...nie kosztuje dużo - ok3 zł chyba ale nie pamiętam dokładnie, bo wymieniałam ponad pół roku temu i jak do tej pory działa
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może to faktycznie wina baterii.. Takie baterie albo u zegarmistrza, albo w każdym punkcie w marketach gdzie naprawiają zegarki/dorabiają klucze - max 5 zł myślę. Zamiast kupować nową wagę - może warto spróbować z baterią. - weź wagę ze sobą i spróbuj na miejscu - w razie czego nie kupisz baterii ![]() Z podanych przez Ciebie wyników wychodzi średnia równo 75 ![]() ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-04 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
jak jest Lo to jest błąd - przynajmniej tak jest u mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie dziś +0.4kg ... ehh :/ odbiła się jednak wizyta przyjaciela ładnie
![]() Dziś kiepskawo z jedzeniem, ale: I: dwie kromki pełnoziarnistego chleba, jajko w plastrach, kawałek ogórka i herbata waniliowa II: jogurt jovi 0% pomarańczowy i jabłko III: pulpeciki z wczoraj IV: 2 liście sałaty, pomidor w plasterkach z jakimś lekkim vinegretem, ćwiartka papryki w paseczkach, herbata zielona Macie może na oku jakieś blogi kulinarne? Bo kończą mi się pomysły na potrawy, a nie chcę w kółko ciągle tego samego jeść.. ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() tak, niby wychodzi te 75, ale jakoś tak mało, więc na razie akasha nie zapisuj mnie w tabelce (chcę by waga podana była prawidłowo), jak jutro dostanę nową baterię i waga będzie działać, to w sob lub ndz rano podam Wam wynik. Choć kurcze to już będzie 3-4 dni przed @, więc może być wyższy. Ee tam, zresztą... Dziś nareszcie lepiej się czuję ![]() Macie pomysł co zrobić z nadmiarem twarogu w lodówce? Chodzi mi o jakiś taki większy posiłek, a nie przegryzkę. Normalnie to zrobiłabym leniwe, ale do tego trzeba niestety mąki całkiem sporo, więc sobie odpuszczę, nie chcę kusić losu przed @.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-04 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
ugotuj makaron pełnoziarnisty, ja używam świderków zazwyczaj, wrzuć pokruszony twaróg + zeszkloną cebula w kostkę + podsmażoną jakąś chudą kiełbaskę też w kostkę, sól, pieprz, inne przyprawy jakie lubisz
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
hmm cebuli nie jadam, kiełbasy nie mam i w sumie nie jadam
![]() Poszukam jeszcze jakiś przepisów. A co do blogów kulinarnych, to ja przeglądam różne na bieżąco, tj. jak czegoś szukam. Często trafiam na te same blogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#974 |
Zadomowienie
|
moje drogie przeholowałam!!przychodzi weekend i dupa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to czas na podsumowanie tygodnia: ![]() skoro thenderqueen podała podwyżkę to ja też się przyznaję i biję się w piersi.. Dzisiaj dostałam @ więc mam nadzieję po weekendzie będzie lepiej. brawo dla rekordzistek tygodnia ![]() ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
![]() ![]() Akasha, mój spadek ogólny: 13,1kg ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Od środy, na nowej diecie schudłam 1,8kg ![]() Moj dzisiejszy jadłospis: I. 2 kromki chleba razowego + 30g serka almette (powinno być jeszcze kakao, ale nie zdążyłam) II. 2 kromki chleba razowego + 40g sera żółtego light +100g papryki III. activia ze zbożami + duże jabłko IV. 100g dorsza wedzonego + 100g papryki V. 200g pieczonego bez tłuszczu indyka + 1/3 woreczka ryżu + surówka ze 100g marchwi, 50g jabłka i polowy łyżeczki oliwy
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Upgrade :
Gratulacje ![]() ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Akasha mój ogólny spadek to 4,2 kg
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję spadków!!
![]() ![]() Ja swoją wagę podam w ndz o ile zdobędę baterię.Do sklepu dziś nie pojechaliśmy, jedziemy jutro. Wróciła mi wena i "lekkie pióro", więc usiadłam do nadrabiania zaległości z redakcji, aktualnie kończę długi artykuł i uffff od razu czuję sie lepiej ![]() ![]() W ogóle to zauważyłam, że bardzo schudły mi dłonie inadgarstki- widać kosteczki ![]()
#982 |
Wtajemniczenie
|
spoczko Akasha.. ja mam za to najmniejszy spadek..
![]() CzarnaDamo, nie poddawaj się!
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
Cześć DZIEWCZYNY
![]() ![]() Biegałam ![]() ![]() ![]() ![]() PLAN NA DZIŚ: I. bułka ze zbożami z serem, polędwicą drobiową i papryką, jajko na twardo, zielona herbata II. mix płatków z jogurtem III. dwa skrzydełka pieczone bez skórki, ogórki korniszony IV. dwie kromki chrupkiego z serkiem i papryką Między posiłkami wypiję pewnie 1-2 kawy i kilka herbat. Ostatnio serwuję sobie z imbirem, cytryną i pomarańczą ![]() RUCH: # poranna gimnastyka (zestaw codzienny) # brzuszki w porze obiadowej (przed obiadem), 50 # co najmniej pół godziny ćwiczeń wieczorem (brzuszki, pompki, skręty, ćwiczenia na pośladki itd.) |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
hejjjej dziewczyny a ja nie wiedzialam jakos ze mam podawac wage i ze w tabelce bede <glupek>
![]() Musze sie troszke oczyscic z poprzednich dni ![]() ![]() A studniowka przeciez coraz blizej ;o
26.08.2008 ;* im razem jak w niebie - stworzeni dla siebie ![]() bez słów, a jak - ona i on. Tabu - Bez słów 171cm, 95,2 - 70,9- będzie 63 a potem 57 ![]() Edytowane przez 05patus01 Czas edycji: 2011-11-05 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Cześć, ja również odwiedziłam dietetyka, jestem drugi dzień na diecie.
![]() ![]() ![]() Dziś na śniadanie zjadłam dwie kanapki chleba żytniego, z pomidorem, szynką drobiową i serkiem topionym Hochland Fit, zapiekane w piekarniku + zielona herbata. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]()
#987 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj, tak jak mówiłam, poszalałam na kolacje i w sumie po kolacji... byliśmy z tż na festiwalu makaronów. Nie było tak źle, gdyby nie fakt, że po wyjściu zjadłam paczkę chipsów... co prawda tych o 70% miej tłuszczu, ale zawsze... masakra jakaś - ale nie jestem strasznie na siebie zła. I tak miałam mieć jeden dzień w tygodniu na jedzenie tego co chcę :P
Dziś dietetycznie: Śniadanie10.00: serek wiejski z pomidorem i dwa pano, 200 ml kefiru 0%. (240) II Śniadanie 13.00: pomarańcza - (105 kalorii) Obiad 16:00: Rollo domowe z kurczakiem i warzywami- gdzieś 300 kalorii. może troszkę więcej. Powieczorkokolacja: nie wiem... 200-250 kalorii
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2011-11-05 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś w przypływie chęci zalogowałam się na swoje konto na tabele-kalorii.pl i przeklejam wam dzisiejszy raport.
Śniadanie godz. 11:40 (ŚPIOCH! ...) (287.56 kcal) Chleb Fitness|Piekarnia pod telegrafem 60 [g/ml] (145.2 kcal) Polędwica Sopocka|Kraina Wędlin 50 [g/ml] (49.5 kcal) Polędwica miodowa|Indykpol 100 [g/ml] (76.9 kcal) Pomidory 70 [g/ml] (14 kcal) Rzodkiewka 14 [g/ml] (1.96 kcal) II Śniadanie godz. 12:00 (70.51 kcal) Cukier biały 5 [g/ml] (20.25 kcal) Kawa Nescafe Gold Finesse|Nescafe 2 [g/ml] (1.26 kcal) Mleko 2%|Mlekovita 100 [g/ml] (49 kcal) Obiad godz. 14:30 (500 kcal) kopytka|Produkt własny 200 [g/ml] (500 kcal) (wpisałam trochę nad wymiar i myślę, że zjem o połowę mniej.. ![]() na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że idziemy do rodziców TŻ i wpływ będę miała jedynie na wielkość porcji ![]() Podwieczorek godz. 17:00 (72.5 kcal) Jabłko 145 [g/ml] (72.5 kcal) + zielona herbata Kolacja godz. 21:00 (58.8 kcal) Naturalny Łosoś Norweski wędzony|Suempol 20 [g/ml] (40 kcal) Pomidory 70 [g/ml] (14 kcal) Sałata lodowa 30 [g/ml] (4.8 kcal) Łącznie: ~989,37kcal B: 51.15, W: 170.87, T: 15.03
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2011-11-05 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Postanowilam, że teraz zacisne pase i przycisne z dieta. Zadnych podjadan i slodkosci itp. Za to zaplanowalam schudnac kilka kilo do swiat - zostalo nie wiele czasu, wrecz malutko, ale patrzac na to ze rok temu w 2 msc schudlam 9 kg, mysle ze wszystko jest mozliwe!
![]() I wiem ze czesto bede miala ochote na slodkosci, ale wtedy wejde na blog http://mojewypieki.blox.pl/html który moglabym przegladac godzinami i dziwic sie ze takie wspaniale wypieki mozna robic i bede sobie mowic, ze jesli teraz sie postaram i zrzuce to co musze, to za jakis czas bede mogla polaczyc juz 2 ulubione dla mnie rzeczy - pieczenie slodkosci oraz zjadanie ich ![]() ![]() ![]() ![]() Poki co dzis ladnie dietetycznie, niedlugo ide robic obiad, a potem do TŻ ![]() I; 2 kromki razowe z twarozkiem mielonym pomidorem ogorkiem szczypiorkiem (ok.250kcal) II: 7 placuszkow sernikowych (ok. 220 kcal) III: piers gotowana, mini marchewki gotowane (ok. 170kcal) IV: serek wiejski (120kcal) troche malo kalorii, wiec pewnie jeszcze cos wrzuce pozniej ![]()
#990 |
Przyczajenie
|
No nareszcie dotarłam
![]() Dziewczyny gratuluję spadków !!! tak trzymać ! Ja mam 168 cm wzrostu i w piątek waga wskazała 86,40 ..... no comment ale wiem że to przez miesiączkę która właśnie nadeszła .... mój organizm w tym czasie potrafi zgromadzić nawet 5-6 litrów płynów ![]() Pozostaje mi tylko wkleić to zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.