|
|
#961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
![]() Skoro masz takie problemy z mamą, może znajdź sobie jakiegoś dietetyka i niech Ci ułoży dietę. Może opinii lekarza mama się posłucha i nie będzie marudzić? (Uprzedzam, że nigdy nie byłam u dietetyka :P) A generalnie ja to bym się zbuntowała. Marudzenie marudzeniem, ale tu o zdrowie chodzi ;] Wyłożyłabym mamie co myślę na temat takich głupich opinii typu " nie jem po 18". jak raz nie dotrze to do upadłego bym marudziła. Północ jest a ja wsuwam ostatni posiłek i jakimś cudem chudnę regularnie od prawie 2 miesiecy... ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- @LadyTo0fat Yhh cholerne przygody z wagą. Oby ten raz był już ostatni dla każdej z nas ![]() Dobra, własnie doczytałam, ze skaza białkowa to od mleka głównie? No ale to już kwestia komponowania posiłków. Alergicy z uczuleniem na masę różnych produktów tez jakoś sobie radzą. Mam koleżankę mega uczuleniowca, kiedyś mi pokazała listę czego nie może to byłam przerażona :| Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-09-23 o 00:11 |
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
tyszka_ ale zupelnie inaczej ma sie rzecz gdy po 30-tce rodzi sie swoje pierwsze dziecko...Ja sie nie nastawiam negatywnie ale tez nie moge zupelnie beztrosko myslec,ze bedzie tak lekko jak np maja dziewczyny w wieku 21-24 lat.
Ja najnizsza wage mialam w wieku 26 lat-57kg przy 173cm wzrostu.Ale to jak sie okazalo przez za wysoka dawke euthyroxu tak mi metabolizm przyspieszyl
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I śniadanie: Licha owsianka. Zostały mi tylko dwie płaskie łyżki płatków owsianych. Zalałam je wrzącą wodą, 1/4 szklanki mleka 2% i zagotowałam. 4 rodzynki i 3 orzechy nerkowca pokroiłam w drobną kosteczkę. Dodałam 1/5 łyżeczki miodu dla smaku. Wyszła cudowna. Słodka od miodu, kwaskowa dzięki rodzynkom. Chrupiąca przez orzeszki i i łagodnie gładka przez dobrze zaparzone płatki. Mniami! Ponieważ całość to tylko 100 kalorii, zjem jeszcze kiwi (90g) i brzoskwinię (120g).
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2011-09-23 o 09:11 |
|
|
|
|
#965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-09-23 o 08:56 |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() widzę, że dla większości z nas to nie jest pierwsza przygoda z odchudzaniem. a dla mnie najśmieszniejsze jest to, że pamiętam, jak miałam ok. 60 kg i tak baaardzo chciałam schudnąć dla piątki z przodu później byłam jeszcze chudsza, a i tak mi było ze sobą źle i znowuuu się odchudzałam przeróżnymi sposobami z różnymi skutkami eh teraz chce mi się z tego śmiać chociaż z siódemką z przodu to powinnam raczej płakać :Pale damy radę kochane trzeba tylko mocno spiąć się w sobie i pomyśleć, że ta głupia czekolada i inni przeciwnicy diety, to tylko kilka minut w ustach, a wieczność zalega w biodrach i wszędzie -.- nie damy się, prawda?dzisiaj zaświeciło słońce i od razu mam lepszy humor. właśnie zjadłam śniadanie, popijam zieloną herbatę z opuncją figową, a za godzinę ... jadę na rower peeełna energii muszę jechać w jedno przyjemne miejsce, więc zrobię około 8-10 km
|
#967 |
|
amor vincit omnia
|
ja sobie wczoraj popatrzyłam na zdjęcia sprzed odchudzania i obecne i powiedziałam sobie ' schudnę jeszcze, ale najważniejsze będzie dla mnie to by NIGDY nie wrócić do tego, co było' i dam radę
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Eldorado
Ty masz w sobie moooc i nim się obejrzysz będzie mniej niż 60 kg potem ładnie przejdziesz sobie na wyprowadzanie organizmu z diety i na pewno nic nie wróci. razem damy radę! nie wiem jak wy, ale ja się stąd nie ruszam
|
#969 |
|
amor vincit omnia
|
z diety to ja nigdy nie zrezygnuję, bo to jest mój naturalny wręcz tryb dnia itd... po prostu będę modyfikować jadłospisy
no ale najpierw nie zapeszam, na początek chcę dojść do 61kg. mam nadzieję, ze tym razem mi się uda. nei musi to być w ekspresowym tempie, byle wgl..
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
peewnie, nigdzie nam się nie spieszy
ja w październiku mam nadzieję, osiągne to magiczne 69 a potem zostaną mi 4 kg do absolutnie magicznego 65 kg a to chciałabym zobaczyć w Sylwestra więc zero pośpiechu, no stress
|
#971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosuję kremik czwarty dzień i muszę przyznać, że białe rozstępy są bardzo wygładzone i płytkie. Nigdy nie miałam głębokich rozstępów, ale teraz nie są wyczuwalne w dotyku. Nabierają też bardziej cielistego koloru.
|
|
#972 |
|
amor vincit omnia
|
katiennn na pewno w październiku będzie 6 z przodu
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa da się kupić ten krem cudo w jakiejś sieciówce/aptece czy trzeba zamawiać z neta?
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
|
#974 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, na udach to pewnie coś innego. Ja mam na brzuchu. EDIT: Cena takiego kremiku to 29,50 za 315 ml. Dla mnie to bardzo mało, zwłaszcza, że oprócz zredukowania rozstępów mamy pewność, że nie pojawia się nowe. Skóra jest nawilżona, gładka, miękka i przepięknie pachnie masłem kakaowym.
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2011-09-23 o 09:26 |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
też chyba zainwestuję. mam białe, płytkie, na wewnętrznej stronie ud i na dupce :p
|
#978 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
coco dżambo, hakuna matata i doooo przoduu kochane!!!
|
#979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis sobie zakupie bo i tak sie po maszynki wybieram![]() Dziewczyny zrobcie cos,zebym sie w koncu opamietala! Wczoraj wieczor zjadlam 2 kromki grahama,ok 6 lyzek gulaszu i zupke chinska Jestem beznadziejnaaaa
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
nie jesteś bez nadziejna ej!! bez takich mi tu!!
|
#981 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie! narzekanie nie spala kalorii! :P pamiętać o tym proszę
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
zupka chińska? grzesznico jedna to bezwartościowy produkt! to ja się wyginam i na walizkach i w podróży diete trzymam a ty ty grzesznico takie ekscesy wyczyniasz?
|
|
#984 | |
|
Raczkowanie
|
Eldo_rado,katienn- dzieki dziewczyny,macie racje to juz po fakcie wiec nie ma co jeczec teraz.Ale obym dzis wieczor sie trzymala planu.Bo wczoraj gdzies o 400kcal norme przekroczylam
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
haha nie wiem czy byś chciała w realu, żeby ktoś za Tobą z batem latał
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jesz za mało w ciagu dnia i dlatego sie rzucasz na jedzenie wieczorową porą
|
|
#987 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ramach pokuty ide choc 5km ukrecic na rowerku/orbitreku. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Pozniej jakos nie mialam co zrobic z resztka gulaszu a chcialam umyc garnek wiec...wzielam 2 kromki i tak zgarnialam nimi ten zimny gulasz. No coz-raz nie zawsze Dzis juz zakupie marchewke w slupkach na takie"wieczorne kuszenie"
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
a za mną łazi kebab cholerny....
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Uuu kochana,znam ten bol,szczegolnie,ze u mnie w okolicy na kazdym rogu albo kebab albo chicken&chips
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
bidactwoooooooooooooooooo o
![]() nie daj sie1
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Dziewczyny ktore maja wage z analiza % ciala prosze o odpowiedz jakie macie wyniki-tzn ile % tluszczu a ile % miesni?Bardzo ciekawa jestem.Bo mi pokazuje 25% tluszczu i 36% miesni
bedzie:62kg/173cm

A to wygląda tak, to to? 

Ty masz w sobie moooc i nim się obejrzysz będzie mniej niż 60 kg 

Wczoraj wieczor zjadlam 2 kromki grahama,ok 6 lyzek gulaszu i zupke chinska
grzesznico jedna to bezwartościowy produkt! to ja się wyginam i na walizkach i w podróży diete trzymam a ty ty grzesznico takie ekscesy wyczyniasz?