|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja - pozbywamy się :)
Ja zuzyłam ostatnio 2 balsamy ( bo dwa nowe kupiłam, więc musiałam skończyc stare, udało się na szczęście
poza tym wykończyłam tubke glinki, 2 tubki kremów do twarzy i jedna miniaturkę perfum ![]() teraz męczę krem do rąk, ale ciężko mi to idzie, bo ciągle zapominam, że mam uzywac akurat tego
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Ach i jeszcze wykończyłam 2 wody termalne, ale tutaj się nie cieszę, bo mam tylko jedna malutka butelkę i tez na wykończeniu
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
przedwczoraj wyrzuciłam puste opakowania po:
- balsamie wyszczuplającym (heh rodzinka powiedziała mi dzisiaj ze strasznie schudłam, wiec może zadziałał ![]() - mgiełce radical (trzeba kupić nową) - kremiku Beautiful morning avonu - żelu pod prysznic AA z kakao (ledwo wymęczyłam bo nie podszedł mi zupełnie)
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po godz. 21 masa rzeczy (pielegnacja, kolorowka chyba nie) byla przeceniona o 50% - kupilam sobie dwufazowy plyn do demakijazu oczu za 13 zl. i swiateczny zel pod prysznic Christmas Tea (ale nie przeceniony - za 11,90).
|
|
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, polazlam do Natury i kupilam dwa blyszczyki Vinyl Lip i Vinyl Stars Rimmela po 8,99
i balsam przeciw rozstepom Eveline za 9,49 ![]() W Reserved byla obnizka o 25% i nakupowalam ciuchow (chyba mnie pogielo przed samymi swietami ) Za 170pln mam sweter (cieply, mieciutki i wciekle zolty - zupelnie jak kaczuszka , z golfem), 2 bluzeczki, szalik, czapke i rekawiczki
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co prawda wiekszosc to byly takie vipy jak ja hehehe czyli zadne vipy ja mialam po prostu zaproszenie ale jak ktos dluzej zostal w sklepie to tez sie zalapal Nie wiem, ale to chyba byla jakas akcja Klifu a nie YR, wiec jednorazowa.. No ale kto wie, przed swietami moze byc takich akcji wiecej.. |
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie chodzi Ci o tą zniżkę z misiami
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Buu, nic sie nie chce skończyć, no na złość chyba. A już zwłaszcza błyszczyk w paskudnym marchewkowym kolorze, wstyd do ludzi wyjść w czymś takim, więc pozostaje mazanie się po domu.
Sukcesem ostatnich dni jest niezakupienie żadnego cienia
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bransoletkę.Teraz mamę męczę,że chcę bransoletkę i rozłożę ją na części pierwsze
|
|
#974 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
wiesz co, to samo wymyśliłam odnośnie bransoletki w gazetki GC, w jakiejś promocyjnej cenie była, a zrobiona z baardzo ładnych kryształków
|
|
|
|
#975 |
|
Rzabbocop
|
A ja w ramach akcji kupilam sobie błyszczyk
:haha:Ale po prostu nie mogłam się oprzeć - jest w frormie płaskiego mikołaja, tam gdzie jest twarz, jest błyszczyk cielisty, broda biała, poliki czerwone, czapka kubraczek i buciki też, futerko na czapce i na kubraczku ma różowe, jedna rączka niebieska, w drugiej pędzelek a po otwarciu zaskoczenie bo na spodzie jest pani bałwankowa z fioletowymi włoskami i bucikami w czerwonej czapeczce. Kosztowało to cudo niecałego funta ![]() może dorwę jakiś aparacik to pstryknę |
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chcę!!! ![]() Dlaczego u nas nie ma takich cudeniek? (: |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak to taniej wyjdzie na qnszcie zamówienie zrobić
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem zła, ale kończy mi się żel pod prysznic
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja wczoraj weszlam do H&M i skusilam sie na truskawkowy zel pod prysznic (seria snoopy) - 9,90 za 150ml kisielowatego, sliskiego czegos -zapach piekny, ale jakosc beznadziejna. Tak wiec, po 2 dniach w centrach handlowych - choc zuzylam tonik i peeling termiczny Bielendy - bilans ilosci kosmetykow niestety (? ) na plus
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mój charakter w takich chwilach nie pozwala na wstrzemięźliwość
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=madziarra]No cóż, przecież nie nasza wina,że wszędzie tyle nowości i promocji
No wlasnie, to absolutnie nie nasza wina. Jestesmy OFIARAMI producentow i marketingowcow. W sumie jest mi nas żal. Bieedaactwaa A nawiasem mowiac, czekam na pare rzeczy z Avonu
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#986 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ale ładne były.
|
|
|
|
|
#987 |
|
Rzabbocop
|
Ha!!!
Byłam dzisiaj twarda Chodziłam 3 godziny po mieście i nic sobie nie kupiłam, chociaz zahaczyłam o kilka sklepów z kosmetykami, w tym Boots i The Body Shop
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam tak dużo powtarzających się kosmetyków. kiedyś miałam manię kupowania żelów pod prysznic. uzylam kilka razy i kupowalam nastepny. teraz mi przeszlo i mam tylko 4. kremów do twarzy mam 5, ale jeden sie konczy wiec za pare dni bedzie 4. dezodoranty 4. mam tez sporo blyszczyków-12, i ciagle kupuje nowe. pomadek ochronnych 4, dosc czesto kupuje, ale zazwyczaj gubie
. dzisiaj postanowilam zrobic przeglad kosmetyków i powyrzucac wszystko czego nie uzywam. udalo mi sie wyrzucic tylko zuzyta pomadkę ochronną, zaschnięty lakier do paznokci i puste opakowanie po zmywaczu do paznokci
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
W imię akcji wysmarowałam się od stóp do głów balsamem zimowym Nivea i wykończyłam (prawie
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Osiągnęłam stan idealny w dziedzinie
- krem do rąk - co prawda mam teraz 2, ale jeden jest torebkowy, a drugi domowy i ten stan uważam za normalny - maseczka do włosów - peeling do ciała - co prawda ten wykończony to kawowy własnej roboty, ale w końcu też zalegał w słoiczku i zajmował miejsce Za to moje stopy zaczęły się domagać zmiany niesprzyjającego dla nich stanu paranormalnego czytaj: braku peelingu do stóp. Chyba go im dziś kupię.Żeby nie było, że miejsca mi ubyło - kupiłam - żel pod prysznic Dove na noc (miał być świąteczny waniliowo-pomarańczowy z YR, ale już go wyprzedali miał być mleczno-morelowy Nivea, ale nie było na niego promocyji, więc jest ten - z promocyji w Rossmanie) - co prawda mam jeszcze mandarynkowy z YR, ale tak na 2 użycia (więc zmęczę raz-dwa) i resztkę kokosowej Isany (służy mi tylko do używania z peelingiem z kawy), ale będę wspaniałomyślną TŻką i dam ją TŻ do używania na basenie- żel złuszczający Indulgence z Oriflame - ślicznościowo pachnie Aha, muszę się jeszcze pochwalić. Wczoraj byłam w Sephorze. Szłam tam z zamiarem kupna 3 produktów sephorowych, żeby dostać 15% zniżki. Miała być paletka 4 korektorów, mini-woda toaletowa o zapachu zielonej herbaty i coś jeszcze. Ale chodząc po Sephorze i myśląc co by tu wziąć nie mogłam się zdecydować (płyn do demakijażu oczu? kredkę fioletową? puder rozświetlający?...), zapach wody jakoś mi się odwidział (mimo, że zieloną herbatę uwielbiam) i koniec końców wyszłam tylko z paletką korektorów. Jestem z siebie dumna ![]() Ale zaoszczedzoną kasę wydam chyba na zakupy w APC
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

i zel do mycia twarzy Yves Rocher (noo doobrzee.. resztke wywalilam, bo jakis glutowaty sie zrobil) Ale.. mam na dzis zaproszenie do Klifa na jakas vipowska wyprzedaz czy cos takiego 

Jak tak to taniej wyjdzie na qnszcie zamówienie zrobić