Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 16:06   #961
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Chcialabym miec 2 ksiazki w 1 - tzn. mam je w formacie rtf i chcialabym, zeby w jednej kolumnie byl tekst po hiszpansku a w drugiej po polsku. Jak to zrobic?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:25   #962
enamour
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Spytaj się w UP czy badania są nadal aktualne. Moje ze stażu były aktualne rok. Jeśli musisz je ponownie robić to dostajesz skierowanie od pracodawcy lub UP. U mnie jeszcze w tamtym roku było tak, że to urząd pokrywał koszt badań lekarskich i to on wystawiał Tobie skierowanie. W tym roku zasady się zmieniły i pracodawca je finansował a co za tym idzie wystawiał skierowanie. Ja płaciłam sama za badanie 80zł ale pracodawca mi zwrócił te pieniądzy. Tylko wybierając się do lekarza lepiej mieć gotówkę przy sobie.
Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłam
Dziękuję za odpowiedź. W październiku w zeszłym roku miałam robione badania, bo zaczęłam staż. Skończyłam go w kwietniu i teraz nie pracuję, ale nadal jestem zarejestrowana w UP. I teraz właśnie nie wiem, czy muszę je robić ponownie skoro nie pracuję (wydaje mi się, że tak ;/). Ciekawi mnie czy dostanę od nich skierowanie czy muszę to na własną rękę załatwiać. Może zadzwonię jutro do UP i się dowiem co i jak.
Stary 2011-10-03, 17:29   #963
skazana_na_bluesa
.

wydrukowac jedno i drugie, a pozniej zbindowac

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:33   #964
Carame
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
A co z nią, żyje jeszcze? Trzymam kciuki żeby było ok
Żyje, je normalnie, w ogóle wydaje mi się, że jest trochę lepiej niż wczoraj. Ale pójdę jutro do zoologicznego po jakieś środki na tę ospę, może doradzą co jeszcze zrobić.
Carame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 18:48   #965
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Chcialabym miec 2 ksiazki w 1 - tzn. mam je w formacie rtf i chcialabym, zeby w jednej kolumnie byl tekst po hiszpansku a w drugiej po polsku. Jak to zrobic?
Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi to to, ze zmniejszasz suwakiem ( a nie narzędziem do tworzenia klumn) szerokość tekstu do połowy, wklejasz tekst po hiszpańsku i drukujesz. A potem robisz to samo, z tym,że suwakiem w drugą stronę, wklejasz tekst po polsku i drukujesz jeszcze raz na tych samych kartkach. Podejrzewam, że jest jakiś sposób żeby to zrobić za jednym zamachem ale ja go nie znam

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:08   #966
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Można wywołać zdjęcia z telefonu?
To znaczy zgrać je na płytkę z tymi z aparatu i normalnie wywołać?
Jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez bajeczka000 Pokaż wiadomość
Do warszawianek: Ile czasu (mniej więcej) może zająć mi przejście pieszo z Placu defilad na ulicę chłodną? Zależy mi, żeby ktoś mi subiektywnie określił czy to daleko. Bo może jednak powinnam poszukać jakiegoś połączenia autobusowego albo tramwajowego
Ja obstawiam, że tak z pół godziny to będzie.

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
jak moge wykorzystac czarne oliwki z pestkami?
Oliwki można przechowywać długi czas w lodówce jeśli zalejesz je oliwą z oliwek. Są też wtedy świetne w smaku - jeśli lubisz na ostro to dodaj pepperoncino, jeśli nie to albo nie dodawaj nic, albo możesz dodać suszonej bazylii.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:17   #967
Flofferek
Zakorzenienie

Pytanie dotyczy Warszawy Dziewczyny czy w godzine wyrobie sie dojechac z okolic centrum / Zlotych Tarasow na ulice Poleczki? I jak najlepiej jechac, czesciowo metrem, reszte autobusem? Dziekuje za pomoc.
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:25   #968
_Tweety_
Raczkowanie

Czy głupio tak na uczelnię zamiast kanapek zabrać "Pano, żytnie" z Biedronki (a'la wasa, który podobno jest dobry na odchudzanie ) i w dwie kromki włożyć co tam będe chciała? To pytanie jest bardzo głupie, ale nie wiem czy nie będzie to dziwnie wyglądać jak będe zajadać się prawie, że sucharami

http://www.kazdy-moze-przegrac.pl/
_Tweety_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:25   #969
koszyk
Wtajemniczenie

Co wybrać? Pomocy
karate kyokushin czy też zajęcia ogólnorozwojowe(co to jest?) albo może siłownia ogólnorozwojowa.. ale z opisu to jak dla facetów tylko
Są to zajęcia wf na uczelni, przez jeden semestr.
Na ciekawsze nie zdążyłam się zapisać

Edytowane przez koszyk
Czas edycji: 2011-10-03 o 19:29
koszyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:33   #970
zla panienka
Zadomowienie

nie wiem jaka uczelnia ale moja znajoma na karate miala dużo rozciągania się i po zajęciach wszystko ją bolało co do reszty to nie wiem

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:44   #971
Callitus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi to to, ze zmniejszasz suwakiem ( a nie narzędziem do tworzenia klumn) szerokość tekstu do połowy, wklejasz tekst po hiszpańsku i drukujesz. A potem robisz to samo, z tym,że suwakiem w drugą stronę, wklejasz tekst po polsku i drukujesz jeszcze raz na tych samych kartkach. Podejrzewam, że jest jakiś sposób żeby to zrobić za jednym zamachem ale ja go nie znam
Cytat:
wydrukowac jedno i drugie, a pozniej zbindowac
Tylko ze ja bym chciala te ksiazke wgrac sobie potem na czytnik ebookow
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 20:13   #972
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Co wybrać? Pomocy
karate kyokushin czy też zajęcia ogólnorozwojowe(co to jest?) albo może siłownia ogólnorozwojowa.. ale z opisu to jak dla facetów tylko
moj kolega, komplety laik chodził na zajęcia karate właśnie w ramach wf, noo i czasami przychodził posiniaczony.. po prostu niektórzy traktowali to jak prawdziwy trening i nie oszczędzali partnerów.

zajęcia ogólnorozwojowe to po prostu wszystko - rozgrzewka, siatkówka, koszykówka, inne gry zespołowe, co wasz opiekun wymyśli

ja bym chyba wybrała siłownie, jesli chcesz możesz się obijać, a jeśli zależy Ci na kondycji napewno ktoś doradzi Ci jakie ćwiczenia wykonywać.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 20:13   #973
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ogólnorozwojowe - mialam na zmiane fitness, silwonie, kosza i siatkówkę.
Stary 2011-10-03, 20:19   #974
platekrozy
Zakorzenienie

1. Czy jak idzie firmą kurierską paczka to jest określony czas?Ile to idzie 1 dzień?dwa?trzy? Jeśli ktoś wie
2.Czy są jakieś wspólne zakupy z wizażu na e-bayu?
Z góry dziękuję

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 20:34   #975
koszyk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
moj kolega, komplety laik chodził na zajęcia karate właśnie w ramach wf, noo i czasami przychodził posiniaczony.. po prostu niektórzy traktowali to jak prawdziwy trening i nie oszczędzali partnerów.

zajęcia ogólnorozwojowe to po prostu wszystko - rozgrzewka, siatkówka, koszykówka, inne gry zespołowe, co wasz opiekun wymyśli

ja bym chyba wybrała siłownie, jesli chcesz możesz się obijać, a jeśli zależy Ci na kondycji napewno ktoś doradzi Ci jakie ćwiczenia wykonywać.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ogólnorozwojowe - mialam na zmiane fitness, silwonie, kosza i siatkówkę.

o nie nie ja nienawidzę siatkówki. więc odpada.

ale patrzcie na opis siłowni
1. Zapoznanie z regulaminem siłowni, warunkami bezpieczeństwa, doborem obciążeń na poszczególnych przyrządach. Zaprawa ogólno-sprawnościowa.
2. Ćwiczenia kształtujące przy poręczy z wykorzystaniem plansz informacyjnych. Zaprawa siłowa w formie obwodu ćwiczebnego.
3. Ćwiczenia kształtujące z małym obciążeniem - pierścienie, hantle. Trening stacyjny na wybranych przyrządach.
4. Trening wytrzymałości siłowej metodą obwodu ćwiczebnego.
5. Zapoznanie z klasycznymi bojami siłowymi: przysiad ze sztangą, zarzut, rwanie, wyciskanie leżąc, wstępowanie, ciągi.
6. Ćwiczenia rozciągające z wykorzystaniem ciężaru własnego ciała oraz z partnerem. Ogólno-sprawnościowy obwód ćwiczebny.
7. Trening siły mięśniowej metodą kulturystyczną. Zasady określania wielkości obciążeń serii, ilości powtórzeń i czasu przerw.
8. Ćwiczenia gibkościowo - rozciągające wykonywane metodą strechingu. Trening siły mięśniowej na wybranych przyrządach.
9. Zestawy ćwiczeń wzmacniające mięśnie obręczy barkowej, ramion oraz grzbietu.
10. Zestawy ćwiczeń wzmacniające mięśnie: mięśnie brzucha, klatki piersiowej, oraz nóg.
11. Trening siłowy metodą progresji - określenie wielkości obciążeń, ilości serii, powtórzeń oraz czasu przerw. Wykorzystanie metody w wyciskaniu leżąc.
12. Sprawdzian w wybranych ćwiczeniach siłowych.
13. Planowanie zestawu ćwiczeń według indywidualnych potrzeb i zainteresowań.
14. Podsumowanie semestru, wpisy zaliczeń. Realizacja indywidualnych zestawów ćwiczeń.

to brzmi jak zajęcia dla super kulturystów
Stary 2011-10-03, 20:53   #976
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
1. Czy jak idzie firmą kurierską paczka to jest określony czas?Ile to idzie 1 dzień?dwa?trzy? Jeśli ktoś wie
2.Czy są jakieś wspólne zakupy z wizażu na e-bayu?
Z góry dziękuję
Jestem pracownikiem jednej z firm kurierskich.
Skąd - dokąd ta przesyłka?
Stary 2011-10-03, 20:56   #977
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Jestem pracownikiem jednej z firm kurierskich.
Skąd - dokąd ta przesyłka?
Warszawa - Lublin,ale wysłane po 16

Stary 2011-10-03, 21:01   #978
farfala
Rozeznanie

To jeden dzień roboczy. Standardowe doręczenie przynajmniej u nas jest w godzinach -10-16, ale w zależności od kodu pocztowego może być też do 9 lub 12, jeśli ten kod jest obsługiwany.
U nas standardowe doręczenie kosztuje 29,99, a to terminowe 49,90 (promocja).

Edytowane przez farfala
Czas edycji: 2011-10-03 o 21:02 Powód: błąd :)
farfala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 21:38   #979
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Tweety_ Pokaż wiadomość
Czy głupio tak na uczelnię zamiast kanapek zabrać "Pano, żytnie" z Biedronki (a'la wasa, który podobno jest dobry na odchudzanie ) i w dwie kromki włożyć co tam będe chciała? To pytanie jest bardzo głupie, ale nie wiem czy nie będzie to dziwnie wyglądać jak będe zajadać się prawie, że sucharami
Nie będzie głupie. Ja zwyczajnych kanapek miałam dość po pierwszym miesiącu i przerobiłam już wszystko - od chleba chrupkiego, przez tortillę, chlebek pita, sałatki, marchewke pociętą w słupki i ryż z jabłkiem. I wierz mi - nikt nawet nie zwróci uwagi co tam podjadasz (chyba, że będzie chciał kawałek na spróbowanie).

Cytat:
Co wybrać? Pomocy
Cytat:
o nie nie ja nienawidzę siatkówki. więc odpada.

ale patrzcie na opis siłowni
1. Zapoznanie z regulaminem siłowni, warunkami bezpieczeństwa, doborem obciążeń na poszczególnych przyrządach. Zaprawa ogólno-sprawnościowa.
2. Ćwiczenia kształtujące przy poręczy z wykorzystaniem plansz informacyjnych. Zaprawa siłowa w formie obwodu ćwiczebnego.
3. Ćwiczenia kształtujące z małym obciążeniem - pierścienie, hantle. Trening stacyjny na wybranych przyrządach.
4. Trening wytrzymałości siłowej metodą obwodu ćwiczebnego.
5. Zapoznanie z klasycznymi bojami siłowymi: przysiad ze sztangą, zarzut, rwanie, wyciskanie leżąc, wstępowanie, ciągi.
6. Ćwiczenia rozciągające z wykorzystaniem ciężaru własnego ciała oraz z partnerem. Ogólno-sprawnościowy obwód ćwiczebny.
7. Trening siły mięśniowej metodą kulturystyczną. Zasady określania wielkości obciążeń serii, ilości powtórzeń i czasu przerw.
8. Ćwiczenia gibkościowo - rozciągające wykonywane metodą strechingu. Trening siły mięśniowej na wybranych przyrządach.
9. Zestawy ćwiczeń wzmacniające mięśnie obręczy barkowej, ramion oraz grzbietu.
10. Zestawy ćwiczeń wzmacniające mięśnie: mięśnie brzucha, klatki piersiowej, oraz nóg.
11. Trening siłowy metodą progresji - określenie wielkości obciążeń, ilości serii, powtórzeń oraz czasu przerw. Wykorzystanie metody w wyciskaniu leżąc.
12. Sprawdzian w wybranych ćwiczeniach siłowych.
13. Planowanie zestawu ćwiczeń według indywidualnych potrzeb i zainteresowań.
14. Podsumowanie semestru, wpisy zaliczeń. Realizacja indywidualnych zestawów ćwiczeń.

to brzmi jak zajęcia dla super kulturystów
Tak patrzę na lokalizację i mam pytanko - studiujesz na UŚ? Jak tak to ci muszę powiedzieć że opis zajęć, a to, co się na nich robi to dwie różne rzeczy. Ja chodziłam na tenis stołowy i w programie mielismy punkt: "ćwiczenia poprawiajace sprawność fizyczną". I w ramach tego gralismy w berka, murarza oraz UWAGA - stary niedźwiedź mocno śpi.

Z tego, co podałaś to wybrałabym karate. Moja koleżanka uczestniczyła w zajęciach (chyba z mgrem Krzakiem) i była bardzo zadowolona - trochę poobijana ale zadowolona. Szczególnie, kiedy "w walce" pokonała faceta wyzszego od siebie o jakieś 20cm. Zajęcia rozwojowe to właśnie moze być trochę wszystkiego. I jezeli bedą to jakieś ćw indywidualne to mozesz się obijać do woli, a jak gry zespłowe to już moze być nieciekawie. A co do siłowni - raz byłam, bo odrabiałam zajecia, na których mnie nie było i wyszłam w takim stanie, że nie mogłam w nocy spać, bo wszystko mnie bolało. A kondycję mam niezłą. Więc to wszystko zależy od prowadzącego

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 21:55   #980
koszyk
Wtajemniczenie

tak UŚ, właśnie to jakieś dziwne Karate z mgr Krzakiem, no cóż spróbuję - najbardziej odpowiada mi dzień i godzina. Myślę że jak będą na tym faceci to nie będą się nade mną znęcać
Stary 2011-10-03, 21:58   #981
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
Pytanie dotyczy Warszawy Dziewczyny czy w godzine wyrobie sie dojechac z okolic centrum / Zlotych Tarasow na ulice Poleczki? I jak najlepiej jechac, czesciowo metrem, reszte autobusem? Dziekuje za pomoc.
zalezy o której godzinie i w jakie miejsce na Poleczki. ja jechałabym metrem do metra wilanowska i stamtąd autobusem, ale pozostaje pytanie jaki nr poleczki orientacyjnie.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 00:26   #982
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
W godzinę to raczej bez problemu. Pod warunkiem, właśnie że metrem, a potem autobusem z metra wilanowska.
Numeru autobusu nie powiem, bo nie wiem gdzie dokładnie

Cytat:
Napisane przez _Tweety_ Pokaż wiadomość
Jakie głupio Ja nosiłam wszystko co się dało, na co miałam ochotę
Bez żadnych skrupułów.

Cytat:
Co wybrać? Pomocy
Ogólnorozwojowe to taki wf ze szkoły.

Karate jest bardzo fajne, można się rozciągnąć porządnie. No i w pewnym sensie nauczyć się samoobrony

Cytat:
tak UŚ, właśnie to jakieś dziwne Karate z mgr Krzakiem, no cóż spróbuję - najbardziej odpowiada mi dzień i godzina. Myślę że jak będą na tym faceci to nie będą się nade mną znęcać
Nie będą Wtedy będziesz miała fory Ty możesz ich prać ile sił, a oni będą musieli obchodzić się delikatnie

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 05:13   #983
201604190949
Konto usunięte

Macie coś skutecznego na kaszel? Upierdliwy, bolesny, duszący, mokry kaszel. Byłam przeziębiona, teraz już jest ok. Został lekki katarek i ten !@#$^%$#@ kaszel...
Brałam ACC, piłam Pini i jakiś tam magiczny polecony przez koleżankę mamy. Na nic.
Muszę się tego pozbyć bo potrafi mnie zaatakować w najmniej sprzyjających momentach, wtedy się duszę i kaszlę dopóki za przeproszeniem mi się nie oderwie. Przez to ominęłam już tydzień zajęć na uczelni no bo jak tu kasłać ludziom w trakcie wykładu? Nie dość, że zagłuszam to brzmi to obrzydliwie.
Dr Wizaż, help!
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 05:37   #984
skazana_na_bluesa
.

mam pytanko... kupilam wczoraj buty w deichmanie, wieczorem w nich wyszlam, a teraz mam ochote je oddac. czy moge ot tak je oddac, jezeli nie ma sladow uzytkowania? powiedziec, ze sie rozmyslilam? mam pudelko, paragony, nawet te naklejki z podeszwy!

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Macie coś skutecznego na kaszel? Upierdliwy, bolesny, duszący, mokry kaszel. Byłam przeziębiona, teraz już jest ok. Został lekki katarek i ten !@#$^%$#@ kaszel...
Brałam ACC, piłam Pini i jakiś tam magiczny polecony przez koleżankę mamy. Na nic.
Muszę się tego pozbyć bo potrafi mnie zaatakować w najmniej sprzyjających momentach, wtedy się duszę i kaszlę dopóki za przeproszeniem mi się nie oderwie. Przez to ominęłam już tydzień zajęć na uczelni no bo jak tu kasłać ludziom w trakcie wykładu? Nie dość, że zagłuszam to brzmi to obrzydliwie.
Dr Wizaż, help!
kiedys przez ponad miesiac mialam meczacy kaszel. zostal mi juz nie pamietam po czym, ale na antybiotykach bylam przez jakis czas... czesto mnie dusilo, w najgorszych momentach dochodzil odruch wymiotny jedyne, co mi pomoglo (a przerobilam wiele lekow na kaszel) to zmiana klimatu. przypadkiem mialam rejs morski. 2 dni w takich klimatach i po kaszlu ani sladu...

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 07:27   #985
olcia 810
Wtajemniczenie

Cytat:
mam pytanko... kupilam wczoraj buty w deichmanie, wieczorem w nich wyszlam, a teraz mam ochote je oddac. czy moge ot tak je oddac, jezeli nie ma sladow uzytkowania? powiedziec, ze sie rozmyslilam? mam pudelko, paragony, nawet te naklejki z podeszwy!
Nosiłaś je, więc raczej nie Oddac można tylko nieużywane, a używane buty to tylko reklamacja.
Stary 2011-10-04, 08:27   #986
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
To jeden dzień roboczy. Standardowe doręczenie przynajmniej u nas jest w godzinach -10-16, ale w zależności od kodu pocztowego może być też do 9 lub 12, jeśli ten kod jest obsługiwany.
U nas standardowe doręczenie kosztuje 29,99, a to terminowe 49,90 (promocja).
Bardzo dziękuję

Stary 2011-10-04, 08:39   #987
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Dr Wizaż, help!
Spróbój sole emskie. Mi zawsze pomagają.
Stary 2011-10-04, 09:07   #988
SuperSztuka
BAN stały

Mam pytanie odnośnie fb .
Czat nie pokazuje już osób które są na tzw "zw" ? Wcześniej był niebieski kwadracik . Teraz nie ma . Po prostu nie pokazuje tych osob czy zielony kwadracik jest wtedy kiedy ktos jest dostepny oraz jest na fb ale z niego nie korzysta w danej chwili , jak to jest
SuperSztuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:14   #989
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dziewczyny, złącze mini jack 3,5 mm to takie typowe dla słuchawek, tak?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:30   #990
Reme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, złącze mini jack 3,5 mm to takie typowe dla słuchawek, tak?
Tak

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości