|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Konto usunięte
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
![]() Ok to wrzuć na forum jak nie zapomniasz ![]() Z chęcią je zobaczę ![]() Pazurki? Na jaki kolor? czy raczej robisz jakiś wzorek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30450810]Ja zbytnio żab nie lubię ale te kapcie uwielbiam
![]() Ok to wrzuć na forum jak nie zapomniasz ![]() Z chęcią je zobaczę ![]() Pazurki? Na jaki kolor? czy raczej robisz jakiś wzorek? ![]() okej ![]() planuję znów na biało, a na końcach obsypać tymi cekikami co ostatnio ![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
ja znowu jestem niezdecydowana na jaki kolor pomalować, czy ciemny róż czy czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To super ![]() Ja miałam malować poznokcie, ale mi się nie chce ![]() Od rana maluję ![]() Chyba jutro je pomaluję ![]() Nie wiem jak Tobie, ale mi ten dzień przypomina niedzielę ![]() Nudny i powoli czas mija ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Jeszcze nie pomalowałaś? ![]() Ja zrezygnowałam i jutro pomaluję pozanokcie ![]() Czerwony jest ładny ![]() Za różem nie przepadam. Chyba, że jest taki delikatny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
No właśnie jeszcze nie
![]() ![]() Tata kupił farbę bardzo fajną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uwielbiam french . Zawsze nad białym paseczkiem robię taką kreskę złotym lub srebrnym lakierem brokatowym. Taki specjalny mam lakier z pędzelkie ![]() ![]() Jaką Ci farbę tata kupił? ![]() To kiedy robisz włoski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj może zrobie te włosy
![]() ![]() kurcze no nie moge się zdecydować! ten róż jest ładny ale mało go mam, nie wiem czy starczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pomaluj na czerwono ![]() Ja miałam w wakacje miałam taki piękny lakier i niestety szybko się skończył;/ Nie mogę go teraz nigdzie znaleźć;/ Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-11 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
ja miałam na czerwono ale ostatnio zmyłam xd
muszę sobie czarny kupić ![]() jutro pobudka 6:30 ![]()
#970 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30452290]Czarny? Nigdy nie miałam pomalowane paznokcie na czarno
![]() Czarny był zawsze dodatkiem tylko ![]() o 6.30? Masz jazdę? Przyjedzie po Ciebie instruktor czy sama musisz jechać do ośrodka?[/QUOTE] zawsze po mnie przyjeżdża ![]() pod sam domek ![]()
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak , mam talent to był ![]() a Dorota to jest moja faworytka ale pewnie nie będzie w finale ![]() za to ta psychiczna zapewne tak ![]()
![]() |
#974 |
Konto usunięte
|
To dobrze z nim masz
![]() Znam instruktorów, którzy wolą gdy kursant przyjeżdżał do ośrodka na 6.30. Co do Doroty z Top Model to moim zdaniem najładniejsza i najbardziej mądra z tych wszystkich uczestniczek. Ona wygląda naturalnie. A nazywaniem ją wielorybem jest świństwem ![]() Według nich modelka powinna wyglądać jak Anja Rubik, która moim zdaniem wygląda jak szkieletor. Wszystkie kości jej widać, kości policzkowe ma zapadnięte. No coś obrzydliwego! Każda z tych super modelek wygląda prawie jak anorektyczka. Dzięki takiem modelkom każda dziewczyna chce tak wyglądać. Często wpadają w anoreksje, a jak każdy wie ciężko wyjść z tej choroby. Zdrowie jest ważniejsze niż wygląd pseudo "modelki". Czytałam kiedyś artykuł o modelce , która zrezygnowała po tym jak przed pokazem kazali jej jeść tylko waciki kosmetyczne. To co się wyprawia jest nienormalne. Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-11 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz najbardziej lubię Dorotę, Olgę i Oliwię. a tak to chyba od początku byłam za Wiktorią, szkoda, że odpadła ;c
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja słyszałam, że w finale ma być Ania. Ja tylko właśnie kojarzę Dorotę, Michalinę, Anię i Wiktorię. Najbardziej lubię Dorotę ![]() Nie oglądam tego programu zbyt często ale czytam czasami artykuły na ich temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30452587]
Co do Doroty z Top Model to moim zdaniem najładniejsza i najbardziej mądra z tych wszystkich uczestniczek. Ona wygląda naturalnie. A nazywaniem ją wielorybem jest świństwem ![]() Według nich modelka powinna wyglądać jak Anja Rubik, która moim zdaniem wygląda jak szkieletor. Wszystkie kości jej widać, kości policzkowe ma zapadnięte. No coś obrzydliwego! Każda z tych super modelek wygląda prawie jak anorektyczka. Dzięki takiem modelkom każda dziewczyna chce tak wyglądać. Często wpadają w anoreksje, a jak każdy wie ciężko wyjść z tej choroby. Zdrowie jest ważniejsze niż wygląd pseudo "modelki". Czytałam kiedyś artykuł o modelce , która zrezygnowała po tym jak przed pokazem kazali jej jeść tylko waciki kosmetyczne. To co się wyprawia jest nienormalne.[/QUOTE] ona ohydna jest ! ![]() taki jest świat mody. Im więcej kości na wierzchu tym lepiej. A jak któraś jest w wywiadzie pytana to żadna broń Boże żadnej diety nie stosuje, to wszystko w genach ma albo dużo sportu uprawia ![]() taaaa. jasne ![]()
#978 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to słyszę to mi się śmiać chce ![]() Tak każda ma super geny! ![]() Nigdy nie uwierzę, że one z natury wyglądają jak chore anorektyczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
nie było mnie tylko kilka godzin, a już tyle naspamiłyscie!
Patrycja myślę, że książka może być ciekawa. trzymam kciuki za Twoją karierę pisarską ![]()
![]() |
#980 |
Konto usunięte
|
Dominika nie dziękuję by nie zapeszać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Anja Rubik to rzeczywiście kości i kości, ale dziewczyna ma klasę, lubię ją, szkoda tylko że balansuje na granicy życia i śmierci, tak jak wszystkie te modeleczki
![]() Patrycja, obejrzałam ten film i muszę powiedzieć że nawet spoko jest ![]()
#982 |
Zakorzenienie
|
hey girls
![]()
#983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co za koszmarny dzień mam! niby zaraz 2 miesiące będą ale to mnie tak męczy że masakra ![]() nie wiem jak sobie z tym poradzić ![]() wszystko duszę w sobie , za dużo tego jest i ja już nie mam siły po prostu udawać że jest ok!wczoraj gadałam z koleżanką ale wcale mi to nie pomogło. Jeszcze mi powiedziała że ich widziała kiedyś jak byliśmy jeszcze razem.... ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
hey boy Paulina
![]()
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-11-11 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
czeeeść.
Patrycja - śliczne buciki, mam takie same tylko brązowe ![]() jak Wam mija przedłużony weekend i 11.11.11? Ja dziś całe popołudnie spędziłam u rodziców, jutro mam zamiar poleniuchować, a w niedzielę jedziemy do Tża dziadków na rocznicę ślubu (67!!!, nieźle nie?) ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- a tak poza tym siedzę na Allegro i szukam czegoś na Mikołaja dla mojego chrześniaka. Doradźcie co można kupić 1,5rocznemu chłopcu, bo już mam mętlik w głowie...
#986 |
Zakorzenienie
|
Anita każda z nas ma gorsze chwile... nie lubię tych momentów, gdy zaczynam tęsknić za byłym itd. po prostu musi minąć pewien czas. przyzwyczaisz się. a sama widzisz, że Twój eks nie był niczego wart. powinnaś być z siebie dumna, że masz już to wszystko za sobą i skończyłaś z tym idiotą
![]() zajmij się sobą, zadbaj, ćwicz, zdrowo się odżywiaj, "piękniej" - niech zżera Go zazdrość! ![]() ja jutro idę na imprezę z eksem, także tego ![]() Ewa 11.11.11 mija mi super, w ogóle miły dzień. 67 rocznica? łał ![]() a dla chrześniaka można kupić sanki na przykład ![]()
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
no to problem
![]() możesz go podpytać, co by chciał dostać o Mikołaja ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, no tak, ale on jeszcze nie mówi ![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
o ja sorry, pomieszało mi sie z tym 4latkiem :P no to nie mam pojęcia. w sumie trudno dla takiego małego dzieciaczka coś kupić, sama mam 1,5rocznego siostrzeńca...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.