|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy
Jak obiecałam wcześniej tak dodaję fotki moich 3-miesięcznych już włosów indyjskich
na zdjęciach nie są wyprostowane, więc dlatego końcówki są lekko napuszone wyprostowane są na tym gdzie zamazałam buzię. na pierwszym moje rzęski 17mm które zakładam już o ponad pół roku ![]() Proszę o opinie
|
#962 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
za bardzo widać, ze są doklejone. Rybka, gratuluję |
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Rybkamonia>> gratuluje tak uroczej córeczki
śliczna niunia.![]() co do kucyka to podeslij mi prosze linka jakiego dokładnie kupiłaś, bo również myślałam nad nim ========================= ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- aGrAwA_26 włoski cód miód choc wydaje mi się ze są troche rzadkie na kocach?// może się myle.a vo rzęs to ja wolę jednak bardziej grube ale krótsze, 17 mm to za długie chyba dla mnie, ja wole krótsze ale mega grube i czarne
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-12-25 o 15:29 |
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
aGrAwA_26 pikne włoski chociaż ja bym nie mogła takich długaśnych kosmyków mieć ^^
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety, grubszych nosić nie mogę bo moje rzęsy niestety nie są w stanie udźwignąć takiego ciężaru![]() A jeżeli chodzi o okrutną prawdę - doklejanie rzęs też powoduje osłabienie naturalnych, czy tego chcemy czy nie... Miałam już dwa razy całkowicie ściągane i nie wyglądają najlepiej
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
moje rzęsy też nie należą do super gęstych i grubych ale jednak nie zdecydowała bym się na ich zagęszczanie ani przedłużanie
są jakie są ![]() Agrawa co jak co ale pasują Ci te włosiska
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie w pracy to mój znak rozpoznawczy ![]() Dzięki ja po prostu kocham długie kłaczyska
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu jeszcze wspomnienie dobrewlosy.pl
zanim się zepsuły
Drożdże ![]() Zapuszczam włosy ![]() http://instagram.com/aisha_27_ Edytowane przez aGrAwA_26 Czas edycji: 2011-12-25 o 18:41 |
|
|
|
#969 |
|
Kazar Lady
|
uwolnisz
ja jestem żywym przykładem Miałam co prawda bardziej naturalny efekt, ale po kilku miesiącach męczyły już mnie.po zdjeciu czy odrośnięciu swoich trzeba nad nimi popracować trochę żeby wróciły do stanu sprzed, ale da sie to osiągnąć wszak rzęsy wymieniają sie co 8-12 tyg ![]() włoski masz śliczne, w ogóle nie widać przejścia ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- jak to robi się ich więcej? |
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie każda tak robi, ja np sama o to proszę, jest ich więcej na oku
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Agrawa swoje włoski tez masz dosyć długachne
może kiedyś się skuszę jak moje podrosną chociaż do stanika ^^ póki co nawet 45cm nie moge dopiąć ale jjeszcze troszkę ^^
|
#972 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Ulica Kopernika, czy mam zwidy? Jeśli się mylę to przepraszam
.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie: czy clip-in a dokladnie ich metalowe elementy (spinki) piszcza na bramkach na lotnisku??? Czy mozna smialo w nich latac?
Dzieki za odpowiedz.
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie masz zwidów
to miasto moich rodziców, już od 5 lat nie mieszkam w mieście gdzie zostało zrobione to zdjęcie skąd znasz te kąty?![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Też nosiłam kiedyś 40cm i wydawały mi się strasznie długie ![]() Może też nie odczuwam tak tej długości z racji tego, że jestem wysoka
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
Agrawa jak miałam Longi 55cm też mi sie podobało ^^ ale one sie nie plątały a jak bym miała Rapunzele 55cm to bym sie zapłakała bo one niestety nie są takie sypkie i fajne
może za rok będę mogla sobie sprawić takie długaśne ^^ póki co szukam specyfiku na szybszy porost włosów ^^ bo moje wypadają dosyć obficie a baby hair nie widać :_( dobrze że Miskaa78 troszkę mnie naprowadziła na pewne specyfiki ^^ pożyjemy zobaczymy
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Agrawa no właśnie suszarka i prostownica... moja zmora :_( ale prostuje i suszę od zarania dziejów i jeszcze wczoraj byłam święcie przekonana że moje włosy nadal rosną w tępie 1,5cm na miesiąc a dziś patrzyłam od ostatniego hennowania (6.12) urosło tylko 0,5cm :O o zgrozo ... w takim tępie to za dwa lata może będę miała 5cm za ramiona :_( co jak to ale masaż głowy i specjalne ziołowe preparaty dają efekty
Jak używałam Radical w ampułkach to jednak te moje kłaczki szybciej rosły...
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, wesołych świat
![]() Troche was podczytuje i mam nadzieje ze nie pogniewacie sie ze chce sie dolaczyc? Chcialabym jakas porade bo nie moge sie zdecydowac, planuje przedluzyc sobie na ringi takimi 60 cm(dokad takie siegaja? do tali?) i wybralam sobie taki komplet http://www.remy-hair.pl/product.php?id_product=132 nie wiem tylko czy nie przeplace, chcialabym dobre wloski ale nie wiem gdzie takie kupic. Pozatym kolezanki mnie odciagaja od przedluzania na stale bo mozna sie skrzywdzic i mysle o clipach(i to troche taniej wychodzi ) ale jakos nie jestem do nich przekonana ale wy tu wszystkie chyba ich uzywacie? nie zsuwaja sie na imprezach (w tancu) czy cos?
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
YeM kochana
chyba każda z nas odradzi Ci stałe metody przedłużania po co obciążać włosy a później płakać ? Włoski clip in nie zsuwają się mają do tego celu specjalne silikonowe paseczki bardzo mocno trzymają się kłaczków wręcz nie wyborażam sobie aby ktoś mógł je ściągnąć siłą tego nie musisz się obawiać, pytanie tylko jakiej długości masz włoski, bo jeśli takie jak ja (pocieniowane do ramion) tonie wiem czy uda Ci się dobrze zamaskować przejście
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta bardzo dziękuje za porady, a co myślicie o włosach 95% naturalne i 5% syntetyk? Miała któraś z was takie? Bo sie zastanawiam..
|
|
|
|
#983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
ja jestem w 100 % za przedłuzaniem na clipy:+ zakładasz kiedy chcesz +zdejmujesz do spania/ wiec włoski sie nie niszcza/ + nie musisz chodzic na podciaganie ringów / + oszczednosc kasy + lepsze dla naturalnych włosków plusów jest jeszcze cała lista... hehe/ ========================= ================= - obciazaja włosy, cebulki -jak jest za małe pasemko twoch naturalnych zebrane do ringa: to ci odpadnie - nie nadaje sie do bardzio delikatnych włosów - odrosty+ ringi wystajace>>> mało ciekawy widik - po paru tyg. zaczynaja sie kołtunic od nasady - nie wmasujesz dokładnie szamponu/ odzywki we włosy - pierwszy dzień strasznie swędzi głowa - cięzkozrobic wysokiego kucyka - sciaganie>>> tragedia, czesto powyżej miejsca łaczenia powstaje kołtunik którego cięzko rozczesac, - przedłuzanie uzależnia: i zapewne na jednym przedłuzaniu sie nie skończy ![]() ------------------------------------------------------------------ ja jestem wdzieczna bardzo osobie która wymysliła przedłuzanie clip- in wybór należy do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- wczoraj spedziłam 5 godz z olejem na włosach/ mieszanka kokos+alma+rycynowy, jeszcze w składzie henna i hibiskus/, ale ponoc lepsze efekty sa jak sie stosuje jeden rodzaj oleju. miałyscie alme? ma parafine w składzie, nie obciazą włosków?? Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-12-27 o 11:08 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo za odpowiedzi ;*
Mysle ze kolejnego razu bym nie przedluzyla bo to trzeba wydac sporo kasy a teraz mam studniowke to i okazje ![]() Chyba faktycznie zamowie sobie clipy w takim razie. Do tego jakies magiczne mikstury zeby moje naturalne szybciej rosly i juz niedlugo nie bede ich potrzebowac swoje naturalne wlosy i tak mam dlugie bo zakrywaja mi cale lopatki ale nie mam ich za duzo i osłabione wiec to chyba bedzie najrozsadniejszy pomysl.ale teraz kolejna wazna decyzja jakie wybrac;p kupie napewno naturalne, europejskie w ostatecznosci indyjskie ale nie orientuje sie w firmach, mysle o longach(zdobyly jakies tam prestizowe nagrody, takimi przedluzaja w ycd ) ale ktoras z was pisala ze slabo sie kreca, te z doczepiane.pl jakos mnie nie przekonuja pozatym chcialabym 60 cm a takich nie maja w ofercie. Moze rapki? co mi doradzicie do takiej dlugosci? --------------------------------------------------------------------------------- http://allegro.pl/clip-in-wlosy-natu...006596073.html na te zwrocilam uwage bo tu prawie wszystkie wloski maja dlugosc 60 cm a nie tylko kilka( nie ''zwezaja'' sie tak ku dolowi jak wiele z tych ktore tu pokazywalyscie. ale pisza ze wlosy sa w 100% naturalne co pewnie oznacza indyjskie i waza 108 gram wiec mega geste chyba tez nie beda? Do ringow przekonywalo mnie to ze nie bede musiala ich codziennie rano zakladac i nie pedze na tym pol godziny:P Faktycznie po nabraniu wprawy zjmuje to 5 minut? Edytowane przez YeM Czas edycji: 2011-12-27 o 11:10 |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuszna decyzja.a co do firm to poczytaj kilka stron wczesniej , moze cofnij sie do wczesniejsdzych czesci watku, nie sposób wszystkiego pamietac. ale obecnie wiekszośc z nas ma włoski z : doczepiane.pl, rapunzele, camerony również, wklejałysmy tez zdjecia ![]() dziewczyny a wiecie mnie naszło jesze??.>>>> na grzywke clip in tylko skad zamówić? miałyscie moze??---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- zgadza sie ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- a co do tych włosków to nie moge sie wypowiedziec, nie miałam ich i nie nie znam tez opinii. p.s ja mam włosy inyjskie/ sytarszy zestaw/ i jestem starsznie zadolwolona z nich ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ok, zgadza sie >> nie stracisz czasu na założenie, ale o wiele wiecej stracisz na rozczesywanie włosów własnei przedłuzonych na ringi: codziennie. bo nie mozna tego zaniedbac, by uniknac kołtunów |
|
|
|
|
#986 |
|
Kazar Lady
|
długie włosy nie zwężające sie do dołu będa nienaturalnie wyglądały, pomijam ze dopiecie takich spowoduje "schody" między clipami a naturalnymi włosami.
Miałam clipy takie własnie proste, porażka. Dałam je do pocieniowania i swoje tez musiałam pocieniować, żeby w miare ukryć ze włosy są doczepiane. z tej aukcji Długość 60 cm, waga całego zestawu ok. 108 g. jak na taką długość to cieniajstwo straszne Asiulka, kumpela zamawiałą grzywkę, ale w końcu nie wiem czy udało jej sie bodaj raz założyc, więc nie pomogę
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2011-12-27 o 11:22 |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka, kumpela zamawiałą grzywkę, ale w końcu nie wiem czy udało jej sie bodaj raz założyc, więc nie pomogę
[/QUOTE]hmm, no własnie sie zastanawiam, swoich szkoda mi uciac na grzywke, bo potem trudno zapuscic własnei popatrez na allegro, ciekawe czy tez robia grzywki z naturalnych, czy wiekszosc syntetyki jak, kucyki np , jak zanjde cos to ocenicie ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- allegro: "...... Moje włoski możesz kręcić, prostować i myć. Bardzo szybko schną i są z najlepszej struktury na rynku. 95% natural i 5 % syntetyk Są mięciutkie, lekkie,miłe w dotyku i wytrzymałe. Sama ich używam." --------- "Metoda CLIP IN w ciagu 5 minut sprawia, że kobiecy wygląd zyskuje na atrakcyjności, a jak wiadomo mężczyźni zwracają uwagę na piękne włosy u swojej partnerki." -------------------------- hehehehe dobre> ciekawe z jakiej struktury: zestaw za 50 zł: kupiło 45 osób Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-12-27 o 11:36 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
YeM
ja polecam longi są dosyć cieniutkie ale jeśli ty również nie masz bujnej czupryny to może starczy rapunzele odradzam mogą przyjść takie jak moje sterczące małe kosmyki które są strasznie wkurzające, Cmerony ponoć się popsuły a z doczepianych.pl dziewczynki były zadowolone ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- asiulka ^^ ludzie mają pomysły na wypromowanie aukcji ^^
|
#989 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/grzywka-wlosy-docz...996854260.html |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
ale widocznie to działa skoro tyle osób juz kupiło.
kurcze nie wiem kupowac grzywke? wstrzymam sie, jak bede w krakowie na żywo zobacze jak to wyglada, czyy nie za bardzo tandetnie . ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
myślałam tez nad tymi http://www.cameronhair.pl/pl/p/Grzyw...mny-braz-1b/52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

na zdjęciach nie są wyprostowane, więc dlatego końcówki są lekko napuszone
wyprostowane są na tym gdzie zamazałam buzię. 

ale jjeszcze troszkę ^^
.

słuszna decyzja.