|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX
Jolkamed nie wiem, który lokal bym wybrała. Znajomi byli na weselu w świętokrzyskim dworze w lipcu ub. r. - skarżyli się na klimatyzację, która nie dawała rady przy dużym upale oraz na jedzenie.
Nowy lokal wygląda ładnie z zewnątrz, jednak żadnych opinii nie słyszałam na jego temat. Pstryk oraz Alchemia Kadru to wie odrębne firmy, jednak istnieje możliwość aby obaj fotografowali na ślubie (przynajmniej w tym roku jeden z pakietów obejmował dwóch fotografów). Mogg znaleźliście kamerzystę? agulka21 wrzucę fotkę, ale jutro rano usunę
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-09-08 o 12:06 |
|
|
|
|
#962 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki ja już tydzień po ślubie
)ale miałam stres większego w domu za nim pojechałam do kościoła bo potem już poleciało jakoś
|
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Anka1987 jestem pod ogromnym wrażeniem
)) namiastka zdjęć, które pokazałaś powala na kolana ))) naprawdę cudne zdjęcia, ale przede wszystkim Wy jesteście piękni ślicznie wyglądałaś, wszystko pasowało idelanie....suknia, fryzura, makijaż, filigranowa postura....mega DOlgaa88, może zdradzisz nam więcej szczegółów:P? |
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy więc video
|
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
agulka dziękuję |
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Przyczajenie
|
no ja to miałam przyjęcie nie weselisko na 40 osób w relaksie wiec to tu pisać ogólnie było super bawiliśmy się do6rano ,orkiestra miałam zespół System Band kamerzystę i fotografa swojego mój wujek zajmuje się tym profesjonalnie i zawodowo więc odpadły koszty dodatkowe ,sam ślub miałam na stawkach w kościele św.Jadwigi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#969 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisz coś o Was - co macie załatwione,nad czym obecnie pracujecie. niestety swój dzień mam już za sobą, ale chętnie poczytam o przygotowaniach innych. Ehh przeżyłabym to jeszcze raz ![]() Ps. skądś kojarzyłam Twój nick, prowadzisz bloga ślubnego! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#971 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
grunt to dobra zabawa |
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mamy podstawy: salę, kościół i godzinę, fotografa, zespół i parę drobnych rzeczy. W trakcie są barmani i zaproszenia. Niektóre rzeczy ciężko jest ogarnąć z daleka, ale liczę, że w listopadzie zrobię więcej ![]() Śluby chyba są jednak uzależniające ![]() P.S. Tak jest
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jakiego fryzjera w Ostrowcu polecacie?
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Marte na sloneczku polecaja
![]() zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo )
|
|
|
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
A ja bym polecała albo Kasię z 2+1 lub Sylwię tam też.
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Również polecam
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wiecie gdzie lub u kogo dałoby radę załatwić poradnię rodzinną w weekend w ostrowcu ??? wszędzie jest na tygodniu a mój tż w delegacjach i nie ma opcji na tygodniu
|
|
|
|
|
#979 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Dołączam do Waszego zacnego grona i liczę na Waszą pomoc. Dopiero 3 tygodnie temu wzięłam się za organizację ślubu i wesela i o dziwo! udało mi się znaleźć wolny termin na 2015 rok ![]() Termin - 08.08.2015 g. 16.00 Sala - "Zajazd pod Jarem" Bałtów; Kamera - R. Gierczak, Foto - N. Schindler, Zespół - Lider. I teraz nie wiem co dalej.... czy mam już zamawiać fryzjera, kosmetyczkę, kwiaciarnie itp.? Jak u Was to wyglądało? Pozdrawiam Was gorąco
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 |
|
Przyczajenie
|
Fryzjerkę zamówisz sobie spokojnie na trzy a nawet dwa miesiące przed ślubem.
|
|
|
|
|
#981 |
|
Przyczajenie
|
Pan Schindler może okazać się lepszym wyborem, mimo, że jego zdjęcie są zwyczajne, bo jak siostra miała pana Jabłońskiego z alchemiki kadru to zgrzytaliśmy tu zębami. Z pół roku czekania chyba i zero kontaktu tylko powyłaczany telefon brak odpowiedzi. Niepoważne traktowanie. Nie polecam odradzam.
A pan Gierczak w normie, ale wiecie jak przepięknie kamerują teraz aparatami ftograficznymi ? Koleżanka miała dwie wieże z Kielc i ładnie nakręcone było.
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam kilkz osob ktorym pan jablonski robil foto i nic takiego nie mialo miejsca.
|
|
|
|
|
#983 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
od jakiegoś czasu obserwowałam to forum i wreszcie postanowiłam wkroczyc do akcji i dołączyć...no to może na początek.. data: 22.08.2015 lokal: venus zespół: vivat kamerzysta i fotograf: fotofobia kielce/jędrzejów wizaż: termin zamówiony u Edyty Parki... co do fotografa i kamerzysty - zamawiałam stosunkowo niedawno i moge podoradzać, orientowałam się prawie we wszystkich usługach z ostrowca i ceny i przereklamowana co poniektórych przyprawiły mnie o wyskoczenie z butów, że postanowiłam poszukać kogoś z poza oc i mam nadzieję, że będę zadowolona... i trraz pojawia się wielka pauza i pytanie do doświadczonych ślubnymi przygotowaniami dziewczyn...co dalej? )) kiedy najlepiej rozpocząc szukanie sukni? gdzie wy kupowałyście swoje?? pozdrawiam i mam nadzieję, że znów ożywimy trochę ten watek
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
annozaWitaj
Cytat:
![]() Jeżeli masz sprawdzoną fryzjerkę proponowałabym umówić się również do niej aby godzina Ci pasowała. Powoli możesz rozglądać się za zaproszeniami - z doświadczenia wiem, iż zamawianie, czekanie na próbki i wybór trochę trwa. Szukanie sukni również możesz rozpocząć. W niektórych salonach na suknie czeka się 4-5 miesięcy. Swoją kupiłam w salonie w Radomiu. Co do wizażu - umówiłaś się na próbny makijaż?
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-12-27 o 21:41 |
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#986 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
dzieki za porady i odpowiedzi ![]() Anka1897-> fryzjerkę mam sprawdzoną, ale uparcie doradza mi spiecie w koka, a ja to widze średnio bo mam grube kręcone włosy, które na co dzien wkurzają, ale w tym dniu jednak chyba byłoby mi szkoda spinać ![]() A Ty jestes juz po swoim slubie? ) moge zapytać, w którym salonie kupowałas suknię?? ja też planuję własnie w Radomiu, słyszałam wiele fajnych opinii...i masz może zdjęcie swojej sukni? ja mam jedną na oku..poszukam fotki w sieci i wrzucę, to doradzicie, czy może byc![]() kalusia 87-> i jak fotofobia? ) ja nie brałam ich z polecenia, tylko po prostu spodobały mi się fotki w sieci, jak na razie podpisałam z tym sympatycznym Panem umowę online i kazął skontaktowac się miesiąc przed....będę wdzięczna za krótka opinie o nich i jeszcze jedno pytanko...gdzie mieliście plener? prosili, zeby nad tym pomysleć, ale jeszcze nie mam pojęcia...jedyne o czym myslę to krzyżtopór, ale nie jestem pewna...pozdrawiam i do następnego !
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Sandomierz jeszcze fajnie na fotach wychodzi
![]() zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo )
|
|
|
|
|
#988 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Zarezerwowałam fryzjerkę Martę ze Słoneczka - poczytałam tutaj, że ją polecacie, więc zaryzykuję... nie mam sprawdzonej fryzjerki niestety, więc idę za Waszymi opiniami Próbowałam się dodzwonić do salonu 2+1, bo też dobrze o nim pisałyście, ale nie udało mi się, będę próbować dalej. Co myślicie o tym, aby skonfrontować oba salony - zrobią mi próbne fryzury i wtedy się zdecyduję, który lepszy... I mam jeszcze jedno pytanie odnośnie fryzjera - czy godzina 8 na zrobienie fryzury nie jest za wcześnie? Makijaż mam na 12. Ślub jest o 16. Jeżeli chodzi o makijaż to również sugerowałam się Waszymi opiniami i będę mieć Justynę Senderek-Mysłek - duży plus jest w tym, że przyjedzie do mnie do domu i od razu wymaluje mi mamę i siostrę Kwiaciarnia - dużo było opinii na ten temat, ale nadal nie wiem, którą wybrać... na to chyba jeszcze mam czas Suknię planuję wypożyczyć w salonie na Mickiewicza, szkoda mi kasy na kupno nowej. Jak macie jakieś dla mnie dobre rady to chętnie z nich skorzystam
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suknię kupiłam w Mariażu z kolekcji Sincerity model 3781 (próbuję ją sprzedać ale jakoś mi nie wychodzi ). Ślub w sierpniu więc powinno być ciepło, postawiłabym na spięte (chociaż częściowo włosy). Poza kokiem jest mnóstwo możliwości upięcia włosów! Plener mieliśmy w Baranowie Sandomierskim (dość oklepany już się zrobił, strasznie dużo par w sezonie się tam kręci) oraz na Brodach koło oczka - piękna okolica, zdjęcia cudowne Cytat:
Kwiaty miałam z Es flores na Kopernika i polecam gorąco! Zamówiłam za mało bukietów na stoły na salę i Panie w dniu ślubu dorabiały mi kilka. Zadzwoniłam do nich ok. 14 a godzinę później bukiety już były Goście byli zachwyceni dekoracjami. Mój bukiet wytrzymał prawie dwa tygodnie ![]() jeżeli będzie zainteresowane mogę wstawić zdjęcia dekoracji, bukietu. |
||
|
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Powoli zaczynamy planowanie ślubu i wesela, jesteśmy na etapie poszukiwania sali i narazie posiadamy dostępne terminy w restauracjach magnat i panorama... Nie widziałam ich jeszcze na żywo, ale z opinii w sieci i ze zdjęć panorama bardziej Nam się podoba. Co sądzicie o tych lokalach? Ewentualnie możecie polecić jakiś inny? Dotychczas byliśmy zadowolenii z wesel w Pasji, ale niestety nie mają terminu na przyszły rok. Jeśli chodzi o zespół to zastanawiamy się☠pomiędzy sukcesem a p. Zdonkami (HDS) Piszcie !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

)) namiastka zdjęć, które pokazałaś powala na kolana
D

Suknię kupiłam w Mariażu z kolekcji Sincerity model 3781 (próbuję ją sprzedać ale jakoś mi nie wychodzi ).