![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Ooo no to świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Mariot który raz mnie o to proszisz? Odpowiem ci to samo co na pw - nie mam na to czasu. Wstawiłam netto, a za jakiś czas w necie będzie pełno skanów my magazine i katalogu. Przykro mi ,ale ile razy można powtarzać to samo??? |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może dlaczego nie moge wysłać zamówienia, pozauje mi się komunikat: check for XPRCP address
niewiem o co chodzi A co do otwierania kosmetyków to pół roku temu moja koleżanka konsultantka miała przykrą sytuację, jej klientka zamówiła zestaw kremów anew złote i po otrzymaniu kosmetyków na drugi dzień zadzwoniła do niej ze kremy są puste bez zawartości. Jaki ona miała problem bo niewiedziała jak naprawde było czy były faktycznie puste czy klientka go opróżniła. Od tej pory zawsze ona i ja tez zawsze sprawdzamy zawartość wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i dotarł do mnie dziś bałwanek na konfiturę, jest świetny, moja córka jak zobaczyła to już zajadała w nim pierogi ![]() Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2011-12-09 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
małe wrażenia po paczce - żelowy eyeliner wypróbuję jutro, ale widzę, ze pędzelek to niestety nieporozumienie
![]() rozświetlacz w tubce - wypróbowałam odrobinę na ręce; żel z drobinkami, ale nie jest ich dużo.... w sumie fajny, ale nie warty tej kasy ![]() ![]() kredka cobalt - ![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
podzielam opinie
![]() mam tez ta Black i obie sa swietne ![]() szkoda, ze na tak krotko weszly bo nawet nie zdaze ich dobrze zareklamowac...
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrr Bałwanek na konfiturę fajnie wygląda- miałam go brać dla siebie ale potem pomyślałam że jak ja umyje te dziury na sztućce jak się zapaćkają wewnątrz (nawet w zmywarce)... wydaje mi się ten kubol niehigieniczny z tego właśnie względu |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() od skóry masz super,końce jaśniejsze,ale nie są tragiczne...nie wyglądasz jak staruszka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślicie już o zamówieniach po świętach-czyli o katalogu 01? co tam dla siebie bierzecie? wg mnie to jeden z najlepszych ostatnio katalogów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
ja takie rzeczy czyszczę taką malutką szczoteczką do butelek dla dzieci, miałam podobny problem z ustnikami w kubkach niekapkach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy się nie zniszczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam pytanie odnośnie podkładu matującego
Który odcień jest najjaśniejszy? ivory, shell czy nude? Miałam ivory i wydawał mi się ciemny, zwykle bywały jaśniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ivory- najjaśniejszy z tonacji różowej (chłodny) nude - najjaśniejszy z tonacjii żółtej (ciepły) ps jak się pomyliłam to poprawcie mnie ![]()
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzękuję za odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Witam,
Powiedzcie mi jaki krem pod oczy poleciłybyście klientce ok 30stki? Klientka chce żeby napinał on skóre, i zkliwidował jej problem z cieniami pod oczy.. Proszę o pomoc!
#980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- krem do stóp Limonka i mięta (z netto) - konturówkę Brown Sugar - lakiery do paznokci Pink Radiance, Splendid Blue, Mercurys Metal - naszyjnik z zestawem wisiorków (ten zestaw solutions) - maseczkę do włosów Rumianek i Aloes - perfumkę Aspire (z demo) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałam i spróbowałam sobie zrobić tym eyelineram kreskę ...
ogólnie wyszła w miarę ok, ale .... po piersze - nie pędzelkiem avon ... jak pisłam wcześniej ten avonowy to nieporozumienie - za miękki i tyle; użyłam więc sprawdzonego z innej firmy; do drugie - ten eyelinera jest za twardy ... nie nanosi się na pędzelek ... nie da się w nim 'dziabać', trzeba 'zbierać', co przy tego typu zastosowaniu jest po po prostu bez sensu; pędzlek powinien wchodzić w eyeliner, a tu tego nie ma ![]() kolor - fajny - ciemny niebieski z drobinkami; ale ciężko się go nakłada przez konsystencję eyelinera i wobec tego powstają prześwity; pędzelkiem trzeba 'paciać' a nie rysować ... szkoda szkoda .... już pomijam nie trafiony pędzlek ... on się do czegoś tam przyda ... największy problem lezy w kosystencji eyeliera ... powienien być zdecydowanie bardziej miękki ![]() to taka opinia 'no gorąco', bo wiem, ze kilka osób na nią czekało ![]()
#982 |
szeryfcio
|
A czy ta Black nie jest taka sama jak żelowa Black Supershock?
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja z kat. 1 na pewno biorę różową wodę Herve Leger ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
Ja z katalogu 1 wezmę
- płyn do kąpieli pink magnolia -zastanawiam się nad tym nowym serum do ciała z SSS - tusz magnify w wersji kwiatowej o ile będzie - potrójne błyszczyki peach sparkle, luminous mauve, pink shimmer (mam wine lustre i jestem z niego bardzo zadowolona) - mini szminka ale żaden kolor mi się nie widzi, może rose light ale najpierw o bejrzę w COKu Oczywiscie kredki są mega tanio ale szkoda mi kupować dla samej ceny jak starych jeszcze nie zużyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
BAN stały
|
Cytat:
zastanawiam się właśnie czy sobie też nie zamówić ale jak jest bardzo twardy to lipa..... wezme żelową kredkę.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 nowe lakiery i zmywacz albo lakier modern mauve(albo 5 lakierów i zmywacz, sama nie wiem ![]() woda aspire z demo 2 żele za 17,9 maska sake pianka do twarzy błyszczyk z demo różowy
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
Są tu jakieś dziewczyny z Tychów??
#988 | |
Wtajemniczenie
|
Mnie trzy razy przysłali żele Enchant 500ml
![]() Cytat:
![]() Kiedyś również była dyskusja nt. Incandessence, że nie ma rurki w środku. Tymczasem ona tam jest - wystarczy spojrzeć "od góry", bo "z boku" to rzeczywiście nie widać, ale to ze względu na materiał, z którego zrobiona została flaszka.
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zmienia to jednak faktu, że nie dorasta do pięt żelowemu eyelinerowi essence ![]() podstawą jest zła konsystencja ... pędzelek powinien wchodzić w eyeliner, jak w masło i nabierać się na niego, a tu się po prostu nie da ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.