|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
http://1.bp.blogspot.com/--wg2V7VaWl...p5jso1_400.jpg
dziewczyny gdzie dostane takie naklejki? |
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31251254]Nie, dzięki, mam Inglota, nawet dziś koło niego przechodziłam i teraz pluję sobie w brodę
[/QUOTE]Ale u ciebie pewnie nie ma eyelinerów -50%, bo to w każdym Inglocie coś innego. ![]() Nie, białe eyelinery niestety nie. jakieś korektory do twarzy we wkładach okrągłych, jakiś czas widziałam błyszczyki i podkłady, ale już chyba nie ma. Kilka kolorów lakierów, preparat do usuwania skórek i eyelinery żelowe w kolorach zielone jabłuszko, żółty, lila/róż i pomarańcz/czerwień, nie pamiętam dokładnie.![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#966 |
|
Konto usunięte
|
Drozja, oj, kusisz... Ale na razie będę twarda, nigdy nie miałam żadnego linera w żelu i muszę chyba poćwiczyć na czymś tańszym ^^ Essence sobie pewnie w końcu kupię
![]() Jutro jadę do jeszcze jednej galerii, nowej u nas i nie wiem nawet, czy mają Inglota, ale jak tak, to zajrzę co tam ciekawego
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
promocje na ingloty??
![]() a na stoiskach malych tez sa myslicie?:P
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie recenzja kremu pod oczy Ziaja med
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Veni,vidi, vici, cały makijaż w sephorze -30%
. Tak w temacie, trafiłam na przemiłą panią, ciągle się śmiała patrząc na mnie po tym jak wpadłam w tragiczne "o bożeeee po co mi pani to mówiła" (że rabat jest na cały makijaż, nie tylko by sephora)Zakochałam się w tych naklejkach na paznokcie, zaraz instaluję się przy lapku na dłużej i badam temat
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2011-12-27 o 22:21 |
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31253016]Drozja, oj, kusisz... Ale na razie będę twarda, nigdy nie miałam żadnego linera w żelu i muszę chyba poćwiczyć na czymś tańszym ^^ Essence sobie pewnie w końcu kupię
![]() Jutro jadę do jeszcze jednej galerii, nowej u nas i nie wiem nawet, czy mają Inglota, ale jak tak, to zajrzę co tam ciekawego [/QUOTE]Mówisz o plazie? Jest Inglot i na pewno mają ciekawe rzeczy, jak w każdym Inglocie. Ja się tam chciałam wybrac kiedyś, ale teraz z kasą krucho, bo przestałam pracować, a w lutym do barcy jade i musze mieć tam za co żyć, więc tego co mam za bardzo wydac nie mogę, chociaż pewnie i tak wydam.![]() Na wyspach też czasem są, ale to w ogóle różnie bywa, ja mam u siebie kilka wysp i dwa salony (były 3 ale jeden zlikwidowali) i tak np na jednej wyspie prawie nigdy nie ma przecen, na jednej są od czasu do czasu, w salonach tak samo, a w tym salonie który zlikwidowali, bo był mały ruch ciągle było coś przecenione, właśnie ze względu na mały ruch. Tak apropos, to Inglot przecenia produkty które mają jeszcze tylko 6 miesięcy ważności (w przypadku cieni, a reszta produktów nie jestem pewna), więc co będzie przecenione zależy od tego co się w danym Inglocie najgorzej sprzedaje i w każdym będzie coś innego. Tak więc np łatwiej na przecenie dostać cienie kwadratowe niż okrągłe, jakieś mało chodliwe kolory, albo coś co jest wycofywane.![]() Chociaz nie wiem jak będzie teraz i boję się, że już nie będzie przecen, bo jakiś czas temu Inglot wprowadził opakowania, na których nie ma daty ważności, a tylko oznaczenie z otwartym słoiczkiem, ile kosmetyk jest wazny po otwarciu, więc teraz mogą trochę w kulki z tym lecieć. |
|
|
|
#971 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam do mnie. Zaczynam powoli i potrzebuję wsparcia
![]() http://kobieco-mikaaa.blogspot.com/ Pozdrawiam! Mikaaa
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogóle zmieniając temat
oglądałyście dziś jakiekolwiek informacje w tv? Mi coś obiło się o uszy przy okazji leków refundowanych, że mają zniknąć internetowe apteki... Trochę mnie to zmartwiło.
|
#973 |
|
po prostu Em :)
|
Z tego co wiem nie znikają, tylko weszły pewne nowe zasady dotyczące opisów i reklamy.
|
|
#974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może wypatrzę coś fajnego. Nigdy nic w Inglocie nie kupowałam, bo jakoś drogo dla mnie, a lakiery mają średnie, a jeszcze niedawno to lakiery były dla mnie wyznacznikiem
|
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Uff.. Mam nadzieję, że to faktycznie tylko kosmetyczne zmiany.
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31255190]Tak, o Plazie
Może wypatrzę coś fajnego. Nigdy nic w Inglocie nie kupowałam, bo jakoś drogo dla mnie, a lakiery mają średnie, a jeszcze niedawno to lakiery były dla mnie wyznacznikiem [/QUOTE]Naprawdę? Nic z Inglota nie masz? Zwróć uwagę na cienie, mogę ci podać moje musiszmiecie, ale jest ich trochę.
|
|
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31255725]Mam jeden pigment sypki w spadku po kumpeli
Rzadko go używam, ale fajny jest [/QUOTE]No to nie wiesz co tracisz. Marsz do Inglota kobieto.
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez bida z Inglotowych kosmetyków - mam jedynie pojedynczy cień, który kupiłam jakieś 3 lata temu.
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
u mnie to samo
Teraz to już nic nie mam
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też , ani jednego cienia ich nie mam
|
|
|
|
#982 |
|
BAN stały
|
Miałam polować na ciuchowe wyprzedaże, a poszłam do Inglota zobaczyć, czy są już kosmetyki bez parabenów. I w ten oto sposób stałam się posiadaczką białego, transparentnego pudru. Normalnie kosztuje 26 zł, ale jak wzięłam kredkę za 15 zł, to zapłaciłam za puder 20
Za to pigmenty nie przypadły mi do gustu. Matowe są zbyt żrące, a perłowe naprawdę mocno się mienią.Kupiłam w końcu czarne rękawiczki stylizowane na zamsz, były przecenione i czarne buty na obcasie w New Yorkerze, dałam za nie tylko 10 zł;D ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31240858] też tak mam Kiedyś jak byłam mała, tata w pokoju obok wiercił wiertarką, a ja spałam Ja do dzisiaj tak mam. Można wiercić, wynieść mnie z łóżkiem, mogę spaść na podłogę i dalej śpię;P |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam paletki - jedna 20 cieni, druga 3 cienie - i kredkę do oczu, a drugą do ust. A i jeszcze paletkę 3 pomadek, której jeszcze nawet nie zdążyłam użyć, a kupiłam ją ponad miesiąc temu Ale ostatnio wolę kupować droższe kosmetyki do malowania, mimo to kocham Inglota za paletę kolorów.
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Ale za buty czy za rękawiczki 10zł?
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to już nic nie mam [/QUOTE]Ale herezje. ![]() :pala :https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2926 Macie i wstydźcie się. Przy najbliższej okazji obejrzyjcie sobie te kolorki, gwarantuję że w którymś na pewno się zakochacie. ![]() Cytat:
Ja uż nawet przestałam liczyć ile tego mam, bo chyba bym się sama przestraszyłam. Na pewno mam 4 kwadratowe dziesiątki i z 5 tych paletek bez przegródek, ale nie wszystkie są pełne.
|
||
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja z Inglota mam tylko jedną paletkę pro3 zapełnioną ale dopiero zaczynam swoją przygodę z Inglotem ja tam jeszcze wrócę ![]()
|
|
#987 |
|
Konto usunięte
|
Dziś ruszam na kolejne wyprzedaże, trzymajcie kciuki za udane łowy ^^
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31258636]Dziś ruszam na kolejne wyprzedaże, trzymajcie kciuki za udane łowy ^^[/QUOTE]
Trzymam kciuki ![]() U mnie dzisiaj w wyszukiwaniach: wąż elastyczny arianna bio-25 cena |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31258636]Dziś ruszam na kolejne wyprzedaże, trzymajcie kciuki za udane łowy ^^[/QUOTE]
Powodzenia! Ja dziś z kolei mam nadzieję wybrać się w końcu po półkę do Ikea ![]() Wrzuciłam na bloga recenzję najgorszej maskary świata. Naprawdę najgorszej
|
|
|
|
#990 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam właśnie żarówiasty róż i niebieski. No i do tego są chyba dużo lżejsze niż ich sypkie cienie, bo opakowania takie same, tylko że pigmentów pakują 1g a cieni sypkich 2g i jak to zobaczyłam to się przestraszyłam, że taki chwyt marketingowy, że pudełka te same, cena ta sama, a produktu dwa razy mniej, ale moich pigmentów akurat były pełne po brzegi słoiczki, natomiast cienie sypkie były zapełnione mniej więcej do połowy. Chociaż jeśli chodzi o pigmenty to te perłowe akurat sa ciężkie i jak widziałam na testerze, że ich jest ledwo co na dnie, to chyba wolałabym tą kasę przeznaczyć na nowe prasowańce, albo nawet cień sypki, którego w tym wypadku będzie więcej.![]() Dziewczyny czy u was też w tym roku kostucha zbiera tak bogate żniwa? U mnie w rodzinie i wśród znajomych od września było już jakieś 8 samobójstw i zabójstw, większośc to młodzi ludzie. Co chwilę słyszę, że ktoś umarł, ktoś uśpił psa, ktoś kogoś zabił. Straszne. Niech się ten rok już skończy ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

od razu mi się miło zrobiło i w ogóle 

Moze biale eyelinery?