|
|
#961 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Hej Dziewczynki, dopiero teraz tu dotarłam bo normalane urwanie głowy i d...y w pracy miałam, masakra
![]() Elmiria po cichutku gratuluję i trzymam kciuki za jutrzejszy test ![]() Zielona tak samo kciuki trzymam ![]() Naprawdę co to za styczeń tyle fasolek, ile bym dała za jedną swoją ![]() Ja dziś dostałam pocztą moje zamówione 20 szt. testy owu, Tż nie pokazywałam bo by się przeraził całkiem, o takich testach to on pojęcia nie ma i niech tak zostanie już się nie mogę doczekać kiedy je wypróbuje.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chyba bym płakała ze wzruszenia jakby mój z takimi skarpeteczkami przyszedł, mój jakoś nie bardzo czuje jeszcze instynkt tacierzyński, razem chcemy dzidziulka, ale on taki zdystansowany na razie jest, mam nadzieje że z czasem to się zmieni![]() Cytat:
![]() Zmykam Dziewczynki, dobrej nocki i dzidziusiowych snów
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Ja też idę zaraz, nie wiem, czy dziś zasnę, ale wam życzę spokojnej nocy i słodkich snów
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
oj, jaki tu spokój dziś.
Czyżby wszystkie Was dotarło forumowe przesilenie? ![]() przyszedł TZ, zjedlismy kolacyjkę i ide pod prysznic... zobaczymy co dalej ? |
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Gratutulacje nowym 'mamom'
![]() oby nastepny wysyp byl za miesiac, ech... Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-01-19 o 01:41 |
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Zrobiłam rano jeszcze jeden test i są II kreseczki!!!!!!!!!!!! Nie wierzę!!!! Nie wierzę w to!!!!! Nie dociera do mnie to wsystko. Nie mogłam spać całą noc ze stresu, nie wiedziałam, co test(nazywa się:Easy View, czułość 25mlU/ml, 5minutowy) pokaże, a tu proszę! ![]() To teraz szczegóły dla zainteresowanych ![]() Oprócz senności i powiększonych piersi nie miałam żadnych objawów, no chyba, że to moje przeziębienie, to nie było przeziębienie, tylko poczatkowe osłabienie organizmu, to wtedy też objawem była gorączka, tak ze 37,4. Śluz tylko dzień przed spodziewaną miesiączką, taki rzadki, mleczny. Nie brałam od oeparolu, z resztą folik też brałam nieregularnie w tym miesiącu. Robiłam jeden test owu i wyszło, że mam, ale w ogóle nie pilnowaliśmy dni płodnych, kochalismy się wtedy, kiedy mieliśmy na to ochotę. Nie robiłam żadnych świec ani inych figur. Generalnie to był miesiąc, kiedy "olałam system" i całkowicie nie myśleliśmy o staraniach... i teraz całkowicie niespodziewanie te wyniki. Czy zatwierdzacie fasolkę??? ![]()
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jesteś szczęściarą
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana ja zatwierdzam, bez żadnych wyrzutów sumienia! BĘDZIESZ MAMĄ!
GRATULUJĘ! Zielona teraz czekamy na Ciebie ![]() Powiem Wam, że ja pilnuję w miarę tych dni płodnych ale nic nie poradzę, że wtedy mam największą ochotę. Uwierzcie, że tez nie robię żadnych świec i figur. Wrzuciłam na luz... Oby efekty były takie same jak u Elmiry ![]()
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
Witam kobietki z samego rana i zycze miłego dnia. Gratuluje II
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis 44dc,temp ta sama 36.9. Za jakas godzine jade do ginekologa,tez dzisiaj zle spalam i przyznam ze sie troche przez ta noc nakrecilam niepotrzebnie,bo jak kolejny raz nic z tego nie wyjdzie to znowu bedzie wielkie rozczarowanie...
Ja to chyba jestem urodzoym pesymistą ![]() [B]Elmira gratulacje!! [B]Sensuall spiochu mialas testowac ![]() Kurde ja tez u ojca to sie budze przed 7,a normalnie w domu to nawet kolo 11 chyba wies tak na mnie dziala![]() Zaraz sie zbieram,trzymajcie kciuki... Cholera jak sie stresujemur: Najbardziej mnie ciekawia te kłujące bez przerwy jajniki,albo to ciaza,albo jakies paskudztwo sie przyplątało
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie negatywny dziś
![]() Temperatura spadła... Pewnie @ przyjdzie, dziś powinien przyjść i już tą dziadówe chyba czuje ![]() W dzisiejszym teście zdziwiła mnie ta kreska kontrolna, była bardzo jasna, taka jak kreska ciążowa u Elmirki
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratula cje!!!!!!
|
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje Ci z całego serca Ale cudowna informacja na początek dnia
|
|
|
|
#973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spadam do pracy. Buziaki
|
|
#974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki wszystkie tak mamy niestety Ja to jakoś się tak nie nakręcam, ale mój M.... Jak pojawia się @ jest bardziej załamany ode mnie i to mnie dobija![]() Ja zawsze sobie to tłumaczę, że jak jeszcze nie ma II to mogę zrobić milion rzeczy, których potem bym nie mogła ...i trochę pomaga Szczególnie jak pomyślę o moich wymarzonych wakacjach w tym roku![]() Zielona, Sensuall czekam na wieści i trzymam mooocno ![]() ![]() Elmiria GRATULUJĘ!!!!! ![]() A w ogóle witam się cieplutko i przesyłam pozdrowienia z Wrocławia
Edytowane przez _pola Czas edycji: 2012-01-19 o 09:03 |
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję wam dziewczynki!!!
Dziś jadę zrobić betę, bo wciąż nie wierzę ![]() Mistique, nie przejmuj się kochana To dopiero pierwszy cs, na pewno już niedługo będziesz miała swoją fasolkę w brzuszku. Ja pół roku musiałam czekać na swoją, po drodze torbiele leczyłam, a się udało i teraz mi się wydaje, że nawet szybko Więc głowa do góry
|
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Elmira! wielkie gratulacje
zielona, jak tylko wrócisz od gina, opowiadaj!!! Oczywiście z moich wczorajszych romantycznych planów nici. Mąż wrócił padnięty (a swoją drogą to jestem wściekła, bo średnio dyżur ma raz na 1,5 tyg i zazwyczaj cisza i spokój, a wczoraj jak owulka to rach ciachi musiał jechać Dzisiaj chodzę wściekła jak osa!!!
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
I jak tak non stop zaglądam na wizaż to myślę, że ześwirowałam
"I'm addicted and I just can't get enough" Na dobry początek dnia: Black Eyed Peas http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki!
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mamy styczniowy wysyp. Oby tak dalej
|
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
witam sie i ja!
jak miło wejść na wizaż i mieć tylko jedną stronę do nadrobienia ![]() DARIA GRATULUJE!!! piękne kreseczki
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Super rośnijcie zdrowo
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w podpisie mam mój wykres cyklu. Powiedzcie czy moje nakręcanie się na II kreseczki ma jakieś podstawy
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Elmira bardzo
A u mnie nic!! Ani 2 kreseczek ani tej @ wstrętnej, idę dalej spać. Już mnie to drażni powoli
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
co się dzieje? produkowałyście po 10 stron dziennie a tu nagle pusto od wczoraj.
Elmirka, strasznie strasznie Ci gratuluję! tchnęłaś we mnie trochę nadziei, bo wszystkie dziewczynki fasolkują przy 3 cs maksymalnie, ja mam 5-ty więc łapię stresa :/ bardzo się cieszę, ze Ci się udało ściągaj szybko TZ do domu i obmyslaj scenariusz przekazania tej cudownej wiadomości a później oczywiscie zdaj relację ![]() Istra, nie stresuj się, żołnierzyki z ostatniego przytulanka poczekały do owulki na pewno sie udało! Zielona, wróciłas juz? zdawaj relacje szybko! Sensual nie spimy, testujemy ![]() Mistique, nie martw się, ja przed pierwszą @ byłam pewna na 100% ze jestem w ciąży. Mialam wszystkie mozliwe objawy. Więc ja przyszła @ to mialam doła przez tydzień. Oczywiscie mam go co miesiąc, ale teraz już nie bywam taka pewna, mam tylko nadzieję uda sie w nastepnym cs, trzymam kciuki!
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJĘ I OCZYWIŚCIE ZATWIERDZAM A teraz gnaj na wątek mamuś wrześniowo październikowych 2012 ![]() Dziewczyny wybaczcie, że ostatnio tak mało piszę jak zauważyła to black secret ale ciągle myślę o mojej fasolce i się o nią martwię i nie mam weny pisać...denerwuję się bo sutki mnie bolały a gdy nadszedł 6 tc to przestały i naczytałam się w necie, że może ciąża obumarła ![]() prócz bóli podbrzusza nie mam żadnych objawów i to mnie dobija...a wizyta dopiero 28.01 i same rozumiecie...muszę tak długo czekać...
|
#990 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
ostatnio zupełnie nie nadążam z czytaniem to wszystko przez to że mam na głowie jeszcze studia eh
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

Na dodatek jedna koleżanka zaszła w ciąże, i szef powiedział, że ma nadzieję, iż żadna z nas pozostałych w najbliższym czasie nie zaciąży. 

25.10.2014