Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 13:45   #961
IwonciA_1992
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
o zostalam testerką produktów alterry ale sympatycznie :P
Gratuluje
Byłam w lumpku i nic za bardzo mi sie nie spodobało...
Ale za to kupiłam tą nową farbe z garniera- oksydowa czerń, wachałam sie nad czerwonym ale moich wypłukanych czarnych włosach by nie złapała zapewne... Ale i tak gdzieś za miesiąc rozjaśnie włosy i farbne na odcień podobny do naturalnego - http://img2.burak.pl/img/f/c/2/9/far...cappuccino.jpg

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Z czym zestawiłybyście tą kurtke http://www.snobka.pl/artykul/jak-ci-...ull-bear-12262
TZ kupił mi ją w tamtym roku na wyprzedaży na prezent i w sumie nie wiem jakie buty i torbę mam do niej kupić... Myślałam o oxfordach ale sama nie wiem...

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 13:47   #962
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje mnie sie nie udalo niestety.

W weekend bylam zajeta remontem, niedziela przeleciala bo bylismy w kosciele i na naukach... w koncu wiekszy postep z salonem, wybralismy kolor scian, wystarczy juz tylko pomalowac, przeprac dywan i mozemy wnosic w koncu i zawieszac meble

ponuro u mnie strasznie, kropi deszczyk, slonca 0 ale chociaz juz nie ma tak zimno.
Stary 2012-03-12, 13:53   #963
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Gratuluje
Byłam w lumpku i nic za bardzo mi sie nie spodobało...
Ale za to kupiłam tą nową farbe z garniera- oksydowa czerń, wachałam sie nad czerwonym ale moich wypłukanych czarnych włosach by nie złapała zapewne... Ale i tak gdzieś za miesiąc rozjaśnie włosy i farbne na odcień podobny do naturalnego - http://img2.burak.pl/img/f/c/2/9/far...cappuccino.jpg

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Z czym zestawiłybyście tą kurtke http://www.snobka.pl/artykul/jak-ci-...ull-bear-12262
TZ kupił mi ją w tamtym roku na wyprzedaży na prezent i w sumie nie wiem jakie buty i torbę mam do niej kupić... Myślałam o oxfordach ale sama nie wiem...
do tej kurrtki w sumie wszystko pasuje ale oxfordy jak najbardziej mozesz kupic a torebka to juz wsytzsko jedno a co do tego opedzla do rozu z elite mam jego zdjecia, zrobilam przed chwila, wiec jak cos to moge Ci wstawic
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

W weekend bylam zajeta remontem, niedziela przeleciala bo bylismy w kosciele i na naukach... w koncu wiekszy postep z salonem, wybralismy kolor scian, wystarczy juz tylko pomalowac, przeprac dywan i mozemy wnosic w koncu i zawieszac meble

ponuro u mnie strasznie, kropi deszczyk, slonca 0 ale chociaz juz nie ma tak zimno.
dziękuję ja w ogole nie wiem w jaki sposob mam nawet odebrac nagrode xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:36   #964
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
do tej kurrtki w sumie wszystko pasuje ale oxfordy jak najbardziej mozesz kupic a torebka to juz wsytzsko jedno a co do tego opedzla do rozu z elite mam jego zdjecia, zrobilam przed chwila, wiec jak cos to moge Ci wstawic

dziękuję ja w ogole nie wiem w jaki sposob mam nawet odebrac nagrode xD
Hm skoro masz fotki to wstaw, byłabym wdzięczna choć chyba za miesiąc po pierwszej wypłacie zamówie sobie kilka pędzli Hakuro, bo może to głupie ale ja jestem zdania że pierwszą wypłate trzeba zawsze przehulać także zrobiłam sobie listę tego co sobie kupie po opłaceniu oczywiście rachunków itd

A oxfordy czrne czy jakieś inne? Myślałam o lakierkowych czarnych oxfordach ale właśnie nie wiem... Nie chce żeby to wszystko wyglądało od czapy... :/

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

A jeszcze co do pedzli z tej strony http://makeupbox.pl/hakuro/do-oczu do makijażu oka oprócz ściętego które powinnam wybrać do nakladania i rozcierania ceni

Edytowane przez IwonciA_1992
Czas edycji: 2012-03-12 o 14:21
Stary 2012-03-12, 14:45   #965
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Hm skoro masz fotki to wstaw, byłabym wdzięczna choć chyba za miesiąc po pierwszej wypłacie zamówie sobie kilka pędzli Hakuro, bo może to głupie ale ja jestem zdania że pierwszą wypłate trzeba zawsze przehulać także zrobiłam sobie listę tego co sobie kupie po opłaceniu oczywiście rachunków itd

A oxfordy czrne czy jakieś inne? Myślałam o lakierkowych czarnych oxfordach ale właśnie nie wiem... Nie chce żeby to wszystko wyglądało od czapy... :/

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

A jeszcze co do pedzli z tej strony http://makeupbox.pl/hakuro/do-oczu do makijażu oka oprócz ściętego które powinnam wybrać do nakladania i rozcierania ceni
hm, ja nie przepadam za lakierowanymi butami [wyjatek to jakies tam szpilki] wiec pewnie bym postawila na mniej ruzcajace sie w oczy. Tak samo torba nielakierowana jak coś no i chyba najlepiej czarne bo beda zawsze pasować do wsytzskiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3120034.jpg (63,3 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-03-12, 14:54   #966
IwonciA_1992
Raczkowanie

No ja też nie przepadałam za lakierkami ale chciałam odmiany ale torby lakierkowanej w życiu sobie nie kupie! W sumie zobacze bo podobają mi sie też coś ala oxfordy tyle że z printem albo w kwiatki... Ale i tak dzięki jak jDż skompletuje zestaw to pewnie sie pochwalę :d

Stary 2012-03-12, 15:19   #967
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Jak się cieszę że już jest poniedziałkowe popołudnie jeszcze muszę parę rzeczy sobie poprzypominać bo jutro mam zaliczenie i biorę się za hulanie

dodaja
ja kręcę od niedawna a info zbieram z innych wątków więc właściwie jestem laikiem tutaj a jak efekty po kręceniu?

magne
u mnie jest jeszcze ten problem że mieszkam z rodzicami i to mama w większości gotuje i po prostu jem co jest. Gdybym to ja zajmowała się kuchnią to bardziej zwracałabym uwagę na produkty, obiadki itd... W każdym razie staram się ograniczyć to co mogę, choć dziś wpadło kilka ciastek, ale to było na pocieszenie więc wybaczam sobie

Kitka
no to bardzo sie cieszę że wieczór udany Jak już koleżanki mówią że widać efekty to ja wczoraj pytam Tż czy widzi różnicę jakąś odkąd kręcę a on na to że nie więc dupa :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 55361b3e002beef64f5cbfc6.jpg (35,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a4e2b9cf000ac3894f5cbfa6.jpg (35,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a152c30f002ce56b4dfca8d9.jpg (29,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c9604cd000295f7e4f5cbfa5.jpg (27,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f455bdbf002aea354f5cbfc6.jpg (29,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f77eee8f000359444d3d9303.jpg (26,8 KB, 14 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 15:25   #968
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też nie przepadałam za lakierkami ale chciałam odmiany ale torby lakierkowanej w życiu sobie nie kupie! W sumie zobacze bo podobają mi sie też coś ala oxfordy tyle że z printem albo w kwiatki... Ale i tak dzięki jak jDż skompletuje zestaw to pewnie sie pochwalę :d
ja mam w kwiatki fajne są, mega wygodne, no ale nie pasują do wielu rzeczy [niestety nie mam mega duzo gładkich ciuchów]
Stary 2012-03-12, 16:00   #969
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czecs dziewczyny Mam chwile czasu, wiec nadrobilam Was U nas dzis piekna pogoda - bylam z rana na rozmowie w sprawie praktyk i zaczynam juz na 100% od 1 kwietnia (mam nadzieje ze tu juz nie bedzie problemow), potem u lekarza, co niestety strasznie mnie zdolowalo, bo zamiast lepiej jest caly czas gorzej Wiec poprawilam sobie humor w lumpeksie a teraz robie zamowienie z dozu. I swietne baletki sobie upatrzylam po 15 i 25 zł wiec jutro pojde z tz i jakies sobie wybiore Beda na pocieszenie bo mam pobieranie krwi o 8 rano
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
No to tż sie postarał. Masz może porównanie korektora bell z tym korektorem maybelline mineral? Dobrze kryje ?
Nie mam zielonego pojecia, bo zadnego z nich nie uzywalam Chyba caate chwalila tez z bell (tak mi sie wydaje) i uparlam sie ze go chce.
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Świetne zakupy i prezent.
Dzieki
Cytat:
Fajna ta kurtka i bardzo klasyczna wiec sporo rzeczy bedzie do niej pasowalo. Tez zawsze mowilam ze nie kupie sobie lakierowanej torebki a teraz mam kuferek z mohito wlasnie lakierowany i jest mega Dzisiaj tez widzialam piekna lakierowana torbe Przekonalam sie i badzo mi sie podobaja
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 16:31   #970
ghana
Zakorzenienie

ja ide jutro do nefrologa i do tego czasu to ja chyba osiwieje
Stary 2012-03-12, 16:34   #971
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 16:43   #972
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
ja ide jutro do nefrologa i do tego czasu to ja chyba osiwieje
A ja do gastrologa jak wyniki bede miala i tez juz przezywam
Stary 2012-03-12, 16:54   #973
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość

a ja mam caly czas cos zlego z tym pecherzem/nerkami [juz keidys pisalam] i w koncu stwierdzilam ze pojde do nefrologa. mialam tez czesto ze moja pdosiwadomosc platala mifigle i odczuwałam bol ktorego nie bylo, a jak pojde to wsytzsko mi sie wyklaruje.

3mam kciuki za Ciebie, zeby bylo dobrze
Stary 2012-03-12, 16:57   #974
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
a ja mam caly czas cos zlego z tym pecherzem/nerkami [juz keidys pisalam] i w koncu stwierdzilam ze pojde do nefrologa. mialam tez czesto ze moja pdosiwadomosc platala mifigle i odczuwałam bol ktorego nie bylo, a jak pojde to wsytzsko mi sie wyklaruje.

3mam kciuki za Ciebie, zeby bylo dobrze
Dzieki To ze nie jest dobrze to ja wiem, ale mam nadzieje ze wszystko sie w koncu wyjasni i szybko mnie wylecza..

Dziewczyny, jakie waxy polecacie? Z Pilamaxa czy beauty formulas? Ktore sa najbardziej nawilzajace?
Stary 2012-03-12, 17:32   #975
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

dodaja
ja kręcę od niedawna a info zbieram z innych wątków więc właściwie jestem laikiem tutaj a jak efekty po kręceniu?
Talia robi się piękna Tylko, że ja mam jeszcze problem z tym co jest pod talią. Za cholerke nie chce spaść. Muszę coś pomyśleć, bo zwykłe brzuszki chyba nie dadzą rady. Jak zrobi się cieplej to planuje chodzić na siłownię pod chmurką.

Cytat:
Też chodzę do gastrologa, ale jak na razie nie ma żadnych rezultatów. Wyniki dobre, a ze mną ciągle źle.

Hej.

Ja już po zajęciach, biorę się za notatki i do pracy. Zaległości mi się narobiło
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 17:36   #976
party_girl7
Zakorzenienie

ja zmykam na fitness, milego wieczorku
Stary 2012-03-12, 18:00   #977
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Czecs dziewczyny Mam chwile czasu, wiec nadrobilam Was U nas dzis piekna pogoda - bylam z rana na rozmowie w sprawie praktyk i zaczynam juz na 100% od 1 kwietnia (mam nadzieje ze tu juz nie bedzie problemow), potem u lekarza, co niestety strasznie mnie zdolowalo, bo zamiast lepiej jest caly czas gorzej Wiec poprawilam sobie humor w lumpeksie a teraz robie zamowienie z dozu. I swietne baletki sobie upatrzylam po 15 i 25 zł wiec jutro pojde z tz i jakies sobie wybiore Beda na pocieszenie bo mam pobieranie krwi o 8 rano

Nie mam zielonego pojecia, bo zadnego z nich nie uzywalam Chyba caate chwalila tez z bell (tak mi sie wydaje) i uparlam sie ze go chce.

Dzieki

Fajna ta kurtka i bardzo klasyczna wiec sporo rzeczy bedzie do niej pasowalo. Tez zawsze mowilam ze nie kupie sobie lakierowanej torebki a teraz mam kuferek z mohito wlasnie lakierowany i jest mega Dzisiaj tez widzialam piekna lakierowana torbe Przekonalam sie i badzo mi sie podobaja

Co do tych korektorów to ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html
mi po nim znikają podkrążone oczy i wydaje sie naprawde taka zdrowsza skóra ale ja używam go tylko pod oczy...

Mówisz o balerinkach z zółtej stopy??
Mi też sie tam podobały zwłaszcza czarne w czerwone kropki ale nie mieli już 36, poza tym pewnie i tak byłyby za duże...

Stary 2012-03-12, 18:14   #978
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Co do tych korektorów to ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html
mi po nim znikają podkrążone oczy i wydaje sie naprawde taka zdrowsza skóra ale ja używam go tylko pod oczy...

Mówisz o balerinkach z zółtej stopy??
Mi też sie tam podobały zwłaszcza czarne w czerwone kropki ale nie mieli już 36, poza tym pewnie i tak byłyby za duże...
Ja tez szukam czegos tylko pod oczy. To musze sprawdzic ten, o ktorym piszesz
A balerinki oczywiscie w zoltej stopie - na mnie 36 sa tam idealne. Jutro zakupie pewnie ze 2 pary
Stary 2012-03-12, 18:32   #979
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję
Stary 2012-03-12, 18:40   #980
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez szukam czegos tylko pod oczy. To musze sprawdzic ten, o ktorym piszesz
A balerinki oczywiscie w zoltej stopie - na mnie 36 sa tam idealne. Jutro zakupie pewnie ze 2 pary
No ja mam typowe 35 wiec ciężko kupić mi balerinki zapomniałam sie dziś niestety zapytać kiedy bedą mieli teraz dostawe, no ale cóż trudno... Ja pewnie zajde w czwartek jak TZ dostanie pieniądze i mam nadzieje że coś podpasuje mojej stopie...
A korektor jest naprawde świetny i wydajny

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

ja zastanawiam sie nad bazą pod cienie ale niestety nie mam pojęcia co wybrać... :/

Stary 2012-03-12, 18:43   #981
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
super, gratuluję
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

to fajnie, ze juz prawie wszystko jest gotowe
u mnie dzis byla piekna pogoda- slonecznie i cieplo az zalowalam ze wzielam dlugi plaszczyk, no ale jak wyszlam o 6tej rano to troche wialo i chlodno bylo, nie chcialam zmarznac
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Jak się cieszę że już jest poniedziałkowe popołudnie jeszcze muszę parę rzeczy sobie poprzypominać bo jutro mam zaliczenie i biorę się za hulanie

dodaja

magne
u mnie jest jeszcze ten problem że mieszkam z rodzicami i to mama w większości gotuje i po prostu jem co jest. Gdybym to ja zajmowała się kuchnią to bardziej zwracałabym uwagę na produkty, obiadki itd... W każdym razie staram się ograniczyć to co mogę, choć dziś wpadło kilka ciastek, ale to było na pocieszenie więc wybaczam sobie

Kitka
no to bardzo sie cieszę że wieczór udany Jak już koleżanki mówią że widać efekty to ja wczoraj pytam Tż czy widzi różnicę jakąś odkąd kręcę a on na to że nie więc dupa :P
czemu na pocieszenie?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 19:29   #982
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
No ja mam typowe 35 wiec ciężko kupić mi balerinki zapomniałam sie dziś niestety zapytać kiedy bedą mieli teraz dostawe, no ale cóż trudno... Ja pewnie zajde w czwartek jak TZ dostanie pieniądze i mam nadzieje że coś podpasuje mojej stopie...
A korektor jest naprawde świetny i wydajny

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

ja zastanawiam sie nad bazą pod cienie ale niestety nie mam pojęcia co wybrać... :/
Jak jutro bede to zapytam, bo mam ochote jeszcze na czerwone i kobaltowe baletki
Co do bazy pod cienie to chciałabym ta nowa z dax cosmetics cashmere http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...AA9ALRPh1xiTrh
Ale nie wiem gdzie ja u nas dorwac

Dziewczyny podpowiedzcie cos z tych waxow bo chcialabym zamowic na dozie..

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-03-12 o 19:31
Stary 2012-03-12, 19:33   #983
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Jak jutro bede to zapytam, bo mam ochote jeszcze na czerwone i kobaltowe baletki
Co do bazy pod cienie to chciałabym ta nowa z dax cosmetics cashmere http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...AA9ALRPh1xiTrh
Ale nie wiem gdzie ja u nas dorwac

Dziewczyny podpowiedzcie cos z tych waxow bo chcialabym zamowic na dozie..
To jak byś wiedziała coś o dostawie i napisałabyś tu to byłabym wdzięczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 19:35   #984
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Mala Czarna ja bardzo lubie wax z beauty formulas- uzywalam tylko tego rozowego, ale caate i chyba kobietasukcesu polecaly tego aloesowego i miodowego
to naprawde fajne waxy, mialam kiedys henna treatment wax, ale nie z pilo, i byl okropny

gdzie jest kobieta?

Stary 2012-03-12, 19:56   #985
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super, gratuluję

to fajnie, ze juz prawie wszystko jest gotowe
u mnie dzis byla piekna pogoda- slonecznie i cieplo az zalowalam ze wzielam dlugi plaszczyk, no ale jak wyszlam o 6tej rano to troche wialo i chlodno bylo, nie chcialam zmarznac

czemu na pocieszenie?
a bo dziś poniedziałek - dzień praktyk, a teraz praktykuję na neurologii i dobijające jest to cholernie

dodoja
a mierzyłaś ile w cm spadło ci z talii? z tym co pod talią to i ja się borykam

godzina hh i jeszcze z pól godz pokręcę na Na wspólnej
i podstawa

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 20:10   #986
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
To jak byś wiedziała coś o dostawie i napisałabyś tu to byłabym wdzięczna
Jak nie zapomne spytac to oczywiscie dam Ci znac A mam do Ciebie pytanko - nie znasz jakiejs dobrej krawcowej w Kg? Potrzebuje kilka rzeczy przerobic/dopasowac.
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Mala Czarna ja bardzo lubie wax z beauty formulas- uzywalam tylko tego rozowego, ale caate i chyba kobietasukcesu polecaly tego aloesowego i miodowego
to naprawde fajne waxy, mialam kiedys henna treatment wax, ale nie z pilo, i byl okropny

gdzie jest kobieta?
http://imgx. doz. pl/image/preparaty_zdjecie/128672 - o tym mowisz? Kurcze, teraz nie wiem na ktorego sie zdecydowac. Moze jeszcze ktoras z Was uzywala?
Stary 2012-03-12, 20:18   #987
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Tak o tym
tylko ja mialam wersje w tubce, tego duzego nie mialam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 20:56   #988
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

ja wole tego miodowego waxa tak najnajlepiej dziala na moje wlosy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:03   #989
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Jak nie zapomne spytac to oczywiscie dam Ci znac A mam do Ciebie pytanko - nie znasz jakiejs dobrej krawcowej w Kg? Potrzebuje kilka rzeczy przerobic/dopasowac.

http://imgx. doz. pl/image/preparaty_zdjecie/128672 - o tym mowisz? Kurcze, teraz nie wiem na ktorego sie zdecydowac. Moze jeszcze ktoras z Was uzywala?
W pasażu nad parseta na samym dole jest dobra krawcowa. Najłatwiej będzie ci wejść od tylu pasażu, od strony ul.wąskiej, pod tym sklepem spożywczym

Stary 2012-03-12, 21:03   #990
buahhot
Marcelover ♥♥♥

o kurcze, zapomniałam, że muszę pomalować paznokcie
dobra, najpierw idę zjeść jajko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości