|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Gratuluje
![]() Byłam w lumpku i nic za bardzo mi sie nie spodobało... Ale za to kupiłam tą nową farbe z garniera- oksydowa czerń, wachałam sie nad czerwonym ale moich wypłukanych czarnych włosach by nie złapała zapewne... Ale i tak gdzieś za miesiąc rozjaśnie włosy i farbne na odcień podobny do naturalnego - http://img2.burak.pl/img/f/c/2/9/far...cappuccino.jpg ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Z czym zestawiłybyście tą kurtke http://www.snobka.pl/artykul/jak-ci-...ull-bear-12262 TZ kupił mi ją w tamtym roku na wyprzedaży na prezent i w sumie nie wiem jakie buty i torbę mam do niej kupić... Myślałam o oxfordach ale sama nie wiem...
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
W weekend bylam zajeta remontem, niedziela przeleciala bo bylismy w kosciele i na naukach... w koncu wiekszy postep z salonem, wybralismy kolor scian, wystarczy juz tylko pomalowac, przeprac dywan i mozemy wnosic w koncu i zawieszac meble ![]() ponuro u mnie strasznie, kropi deszczyk, slonca 0 ale chociaz juz nie ma tak zimno.
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oxfordy jak najbardziej mozesz kupic a torebka to juz wsytzsko jedno a co do tego opedzla do rozu z elite mam jego zdjecia, zrobilam przed chwila, wiec jak cos to moge Ci wstawic ![]() Cytat:
ja w ogole nie wiem w jaki sposob mam nawet odebrac nagrode xD
|
||
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć chyba za miesiąc po pierwszej wypłacie zamówie sobie kilka pędzli Hakuro, bo może to głupie ale ja jestem zdania że pierwszą wypłate trzeba zawsze przehulać także zrobiłam sobie listę tego co sobie kupie po opłaceniu oczywiście rachunków itdA oxfordy czrne czy jakieś inne? Myślałam o lakierkowych czarnych oxfordach ale właśnie nie wiem... Nie chce żeby to wszystko wyglądało od czapy... :/ ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- A jeszcze co do pedzli z tej strony http://makeupbox.pl/hakuro/do-oczu do makijażu oka oprócz ściętego które powinnam wybrać do nakladania i rozcierania ceni
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-03-12 o 14:21 |
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
No ja też nie przepadałam za lakierkami ale chciałam odmiany ale torby lakierkowanej w życiu sobie nie kupie! W sumie zobacze bo podobają mi sie też coś ala oxfordy tyle że z printem albo w kwiatki... Ale i tak dzięki
jak jDż skompletuje zestaw to pewnie sie pochwalę :d
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak się cieszę że już jest poniedziałkowe popołudnie dodaja ja kręcę od niedawna a info zbieram z innych wątków więc właściwie jestem laikiem tutaj a jak efekty po kręceniu? magne u mnie jest jeszcze ten problem że mieszkam z rodzicami i to mama w większości gotuje i po prostu jem co jest. Gdybym to ja zajmowała się kuchnią to bardziej zwracałabym uwagę na produkty, obiadki itd... W każdym razie staram się ograniczyć to co mogę, choć dziś wpadło kilka ciastek, ale to było na pocieszenie więc wybaczam sobie Kitka no to bardzo sie cieszę że wieczór udany Jak już koleżanki mówią że widać efekty to ja wczoraj pytam Tż czy widzi różnicę jakąś odkąd kręcę a on na to że nie więc dupa :P
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne są, mega wygodne, no ale nie pasują do wielu rzeczy [niestety nie mam mega duzo gładkich ciuchów]
|
|
|
|
|
#969 | ||
|
Rozeznanie
|
Czecs dziewczyny
U nas dzis piekna pogoda - bylam z rana na rozmowie w sprawie praktyk i zaczynam juz na 100% od 1 kwietnia (mam nadzieje ze tu juz nie bedzie problemow), potem u lekarza, co niestety strasznie mnie zdolowalo, bo zamiast lepiej jest caly czas gorzej Wiec poprawilam sobie humor w lumpeksie a teraz robie zamowienie z dozu. I swietne baletki sobie upatrzylam po 15 i 25 zł wiec jutro pojde z tz i jakies sobie wybiore Beda na pocieszenie bo mam pobieranie krwi o 8 rano![]() Cytat:
Chyba caate chwalila tez z bell (tak mi sie wydaje) i uparlam sie ze go chce.Dzieki Cytat:
|
||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide jutro do nefrologa i do tego czasu to ja chyba osiwieje
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam caly czas cos zlego z tym pecherzem/nerkami [juz keidys pisalam] i w koncu stwierdzilam ze pojde do nefrologa. mialam tez czesto ze moja pdosiwadomosc platala mifigle i odczuwałam bol ktorego nie bylo, a jak pojde to wsytzsko mi sie wyklaruje. 3mam kciuki za Ciebie, zeby bylo dobrze |
|
|
|
#974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, jakie waxy polecacie? Z Pilamaxa czy beauty formulas? Ktore sa najbardziej nawilzajace? |
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja mam jeszcze problem z tym co jest pod talią. Za cholerke nie chce spaść. Muszę coś pomyśleć, bo zwykłe brzuszki chyba nie dadzą rady. Jak zrobi się cieplej to planuje chodzić na siłownię pod chmurką. Też chodzę do gastrologa, ale jak na razie nie ma żadnych rezultatów. Wyniki dobre, a ze mną ciągle źle. Hej. Ja już po zajęciach, biorę się za notatki i do pracy. Zaległości mi się narobiło
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmykam na fitness, milego wieczorku
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tych korektorów to ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html mi po nim znikają podkrążone oczy i wydaje sie naprawde taka zdrowsza skóra ale ja używam go tylko pod oczy... Mówisz o balerinkach z zółtej stopy?? Mi też sie tam podobały zwłaszcza czarne w czerwone kropki ale nie mieli już 36, poza tym pewnie i tak byłyby za duże...
|
|
#978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A balerinki oczywiscie w zoltej stopie - na mnie 36 sa tam idealne. Jutro zakupie pewnie ze 2 pary
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapomniałam sie dziś niestety zapytać kiedy bedą mieli teraz dostawe, no ale cóż trudno... Ja pewnie zajde w czwartek jak TZ dostanie pieniądze i mam nadzieje że coś podpasuje mojej stopie...A korektor jest naprawde świetny i wydajny ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ja zastanawiam sie nad bazą pod cienie ale niestety nie mam pojęcia co wybrać... :/
|
|
#981 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
super, gratuluję
Cytat:
![]() u mnie dzis byla piekna pogoda- slonecznie i cieplo az zalowalam ze wzielam dlugi plaszczyk, no ale jak wyszlam o 6tej rano to troche wialo i chlodno bylo, nie chcialam zmarznac ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do bazy pod cienie to chciałabym ta nowa z dax cosmetics cashmere http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...AA9ALRPh1xiTrh Ale nie wiem gdzie ja u nas dorwac ![]() Dziewczyny podpowiedzcie cos z tych waxow bo chcialabym zamowic na dozie.. Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-03-12 o 19:31 |
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Mala Czarna ja bardzo lubie wax z beauty formulas- uzywalam tylko tego rozowego, ale caate i chyba kobietasukcesu polecaly tego aloesowego i miodowego
to naprawde fajne waxy, mialam kiedys henna treatment wax, ale nie z pilo, i byl okropny ![]() gdzie jest kobieta? |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodoja a mierzyłaś ile w cm spadło ci z talii? z tym co pod talią to i ja się borykam ![]() godzina hh i jeszcze z pól godz pokręcę na Na wspólnej ![]() i podstawa
|
|
|
#986 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mam do Ciebie pytanko - nie znasz jakiejs dobrej krawcowej w Kg? Potrzebuje kilka rzeczy przerobic/dopasowac.Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wole tego miodowego waxa tak najnajlepiej dziala na moje wlosy
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

ale sympatycznie :P

ale chociaz juz nie ma tak zimno.

ale oxfordy jak najbardziej mozesz kupic
ja w ogole nie wiem w jaki sposob mam nawet odebrac nagrode xD