Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 16:29   #961
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do ciezarnych ktore mieszkaja bez rodzicow/tescow. Ile macie pokoi? czy maluszek bedzie mial swoj pokoj i wy sypialnie i pokoj goscinny? czy macie tylko pokoj goscinny i dziecka pokoj?
My mamy 2 pokoje i dlatego musimy maluszkowi zrobic miejsce w sypialni, juz sie martwie jak my sie pomiescimy
Moglibysmy sie przeprowadzic na wieksze mieszkanie, ale narazie sytuacja w pracy meza nie jest wyjasniona i dlatego do przyszlego roku zostajemy na tym mieszkaniu
Cytat:
Ilonka bo wlasnie sie zastanawialam, gdyz ja tez mam 3 pokoje salon sypialnie i Filipa i myslam czy jak drugi bedzie chlopak czy nie zrobic im pokoju razem. Chociaz myslac z drugiej strony to juz bedzie duza roznica wieku i lepiej jakby kazdy z osobna mial pokoj i wtedy zrezygnujemy z sypialni, ahhhh sama nie wiem
Ja bym zrobila na poczatku miejsce w sypialni. Pozniej jak bedzie dzidzius wiekszy, mozecie wydzielic jakis kacik tez dla niego w pokoju Filipa. Mysle,ze dopiero jak Filip bedzie w wieku tak 12 lat to moga sie nie dogadywac. Tez zalezy od dziecka, ja w sumie z mlodszym bratem ( 7 lat roznicy) mialam wspolny pokoj i sie bardzo dobrze dogadywalismy,ale wlasnie jak mialam 12 lat to juz mi to przeszkadzalo i dostalam swoj pokoj
Stary 2012-03-17, 16:39   #962
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Żabcia a mi się podoba jak jest, ale Wam się ma podobać tak przez monitor dużej różnicy nie widać w sumie mi by się już nie chciało przemalowywać
No wlasnie na zywo inaczej wyglada niz na zdjeciu. Maz teraz maluje drugio raz ale bardzo mi sie podoba Jest teraz taka zielen jaka chcialam

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia tak, tak pisałam już o tym. Ze mi położna kazała liczyć ruchy. Ale mała jest tak aktywna cały dzień, że na razie nie mam powodów do obaw. A jak tam na tych Twoich klasach?? Ile już zajęć miałaś??
.
Moj nigdy nie kopal 10 raz pod rzad ale ogolnie aktywny w ciagu dnia jest .. a dzisiaj w nocy mialam co chcialam. Dostalam 12 kopniakow w ciagu 15 sekund.

3 klasy mialam zostalo mi jeszcze dwie tylko

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Żabciu ja nie widzę żadnej różnicy na zdjęciu pomiędzy odcieniami Pewnie kwestia monitora.
No wlasnie na zdjeciu nie widac tego tak jak na zywo

Cytat:
W ogóle to się ciesze, ze mi termin akurat na wiosnę przypadł bo szybko będzie można z małą wyjść na dwór, zajechać do rodziców (mam 15 min na piechotkę) i przesiedzieć pół dnia w ogrodzie
Ja tez sie ciesze ze nam wypadl taki termin Bedzie mozna spokojnie na zewnatrz siedziec z maluszkiem

Cytat:

Zmieniliśmy plany na rocznicę. Rozmawialiśmy o tym, jak to było, kiedy świętowaliśmy nasz pierwszy rok i pojechaliśmy nad jezioro białe, gdzie ledwie mieliśmy na wynajęcie domku na jedną noc I pomyśleliśmy, że na 10 rocznicę fajnie byłoby pojechać też tam, tylko już nie do tego domku, bo to teraz trochę się zapyziałe zrobiło i pojedziemy normalnie do hotelu. Można w nim wynająć na godziny pokój spa, z jacuzzi, saunami i różnymi prysznicami. Do tego romantyczne spacery wieczorkiem wokół jeziora i kolacja na balkonie z widokiem na zachód słońca tego nam pogoda mocno nie zepsuje, więc możemy jechać w każdą
Fajny plan na rocznice ale wiesz ze jacuzzi i sauna odpada w Twoim przypadku

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Zaabcia mi sie teraz podoba, taka spokojniejsza zielen
Tak, dzis sw. Patryka
Pokaze Wam pozniej zdjecie tego nowego kolu na calej scianie ciekawe czy bedziecie widziec roznice

U nas tez dzisiaj parada na Manhattanie jest

Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie .. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to stra....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 16:43   #963
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Moj nigdy nie kopal 10 raz pod rzad ale ogolnie aktywny w ciagu dnia jest .. a dzisiaj w nocy mialam co chcialam. Dostalam 12 kopniakow w ciagu 15 sekund.

U nas tez dzisiaj parada na Manhattanie jest

Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie .. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to stra....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
ja liczylam ruchy ale to dopiero na koniecbo maly bardzo malo sie ruszał

O ja, współczujeDobrze ze sie dogadaliscie,ale pech
Stary 2012-03-17, 16:47   #964
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Żabciu, ja wiem, ja sobie najwyżej nóżki pomoczę w jacuzzi i pod prysznice połażę

Ale z tym samochodem pech. Tylko jak to oni ci dadzą wycenę, skoro to ona wjechała? Nie powinni naprawić z własnej kieszeni?
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 16:48   #965
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja liczylam ruchy ale to dopiero na koniecbo maly bardzo malo sie ruszał

O ja, współczujeDobrze ze sie dogadaliscie,ale pech
Pewnie juz nie mial miejsca wariowac?
Ja mowilam mojemu ginowi ze raz strasznie szaleje maly a w innym dniu jest bardziej spokojny to powiedzial mi ze 90% doby dziecko przesypia i tez zalezy jak jest ulozone moze strasznie kopac a ja nie czuje..

Echh nawet nie gadaj Babka sie spoko zachowala bo przyszla do sklepu powiedziala co i jak a rownie dobrze mogla odjechac. Mam nadzieje ze na tym skoncza sie niespodzianki

U nas wiosny ciag dalszy myslelismy zeby zaprosic paru znajomych na grilla ale mi sie odechcialo Moze za tydzien cos porobimy.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Żabciu, ja wiem, ja sobie najwyżej nóżki pomoczę w jacuzzi i pod prysznice połażę

Ale z tym samochodem pech. Tylko jak to oni ci dadzą wycenę, skoro to ona wjechała? Nie powinni naprawić z własnej kieszeni?
A to fajnie

Tak tak ona pokryje koszty tego co uderzyla ale w poniedzialek musze podjechac do warsztatu zeby mi powiedzieli ile to bedzie kosztowac. Zle to napisalam A no i zaplaca mi tez za wynajecie auta na czas naprawy mojego takze milo z ich strony.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-17, 16:53   #966
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Today my nie mamy dodatowego pooju dla dziecka, będzie z nami w sypialni, ale może za kilka lat bedziemy dom budować to będzie miało swój pokój.

żabcia co za fatum z tymi autami, dobrze że was nie było w środku i nikomu nic się nie stało.

a we mnie dziś mały głód się odzywa, cały czas bym coś jadła

to ide troche poczytać ale i tak wszystkiego nie nadrobie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 17:16   #967
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ilonka super pomysł.

Blonde w 37 ale 37+1 czy 36+1 (bo ja właśnie o tym 36+1 słyszałam, ale myślałam, ze coś błędnie mi sie pomyliło.

Zabcia moja to daje, jak się tylko na boku położę. Jak chodzę lub siedzę to czasami, ale jak tylko sie położę to szaleństwo.

Co miałaś na tych 2 klasach?? Bo pisałaś tylko o pierwszej.

Zabcia ale pech z tym autem.

Today ja bym na początek małego dała do sypialni , niech Filipek ma jeszcze sam pokój, a potem ich połączysz.

A ja byłam na 1,5 godzinnym spacerze. Zadzwonili do mnie rodzice, że za 5 min będą pod blokiem i mam się szykować hehe. Więc wyskoczyłam jak oparzona Ale to dobrze, bo 2 tyg przez chorobę siedziałam w domu a trzeba było Majkę dotlenić

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 17:48   #968
Amani
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja tylko na chwilkę z TZa kompa
Zabcia popatrz co dla Ciebie znalazlam :
http://allegro.pl/ss-piekna-posciel-...185860545.html wzor nr 2
edit: teraz doczytalam, przykro mi z powodu autka na szczescie nic sie nikomu nie stalo, ale znowu zalatwianie itd., to jest najgorsze...

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-03-17 o 17:50
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 17:55   #969
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie juz nie mial miejsca wariowac?
Ja mowilam mojemu ginowi ze raz strasznie szaleje maly a w innym dniu jest bardziej spokojny to powiedzial mi ze 90% doby dziecko przesypia i tez zalezy jak jest ulozone moze strasznie kopac a ja nie czuje..

Tak tak ona pokryje koszty tego co uderzyla ale w poniedzialek musze podjechac do warsztatu zeby mi powiedzieli ile to bedzie kosztowac. Zle to napisalam A no i zaplaca mi tez za wynajecie auta na czas naprawy mojego takze milo z ich strony.
tak, bo to juz byla koncowka
Dobrze, ze tak ustaliliscie

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Blonde w 37 ale 37+1 czy 36+1 (bo ja właśnie o tym 36+1 słyszałam, ale myślałam, ze coś błędnie mi sie pomyliło.
niewiem, bo ja operowalam tylko tygodniami, nie dniami
Ale na moje to 37+1, bo to jest skonczony 37 tydz

Ide do pracy
Milego wieczoru

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:

Today ja bym na początek małego dała do sypialni , niech Filipek ma jeszcze sam pokój, a potem ich połączysz.

A ja byłam na 1,5 godzinnym spacerze. Zadzwonili do mnie rodzice, że za 5 min będą pod blokiem i mam się szykować hehe. Więc wyskoczyłam jak oparzona Ale to dobrze, bo 2 tyg przez chorobę siedziałam w domu a trzeba było Majkę dotlenić
Tez bym wizeła małego najpierw do sypialni

Fajnie,ze sie dotleniliscie
Stary 2012-03-17, 17:59   #970
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Pod koniec ciąży podobno dziecko właśnie mało sie rusza, bo ma mało miejsca. I to tez jest oznaka , ze się poród zbliża.

Stary 2012-03-17, 18:13   #971
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Pod koniec ciąży podobno dziecko właśnie mało sie rusza, bo ma mało miejsca. I to tez jest oznaka , ze się poród zbliża.
tak, u mnie tak bylo ok 1,5 tyg przed porodem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 18:22   #972
onyks
Zakorzenienie

Hej, wróciliśmy ze szkoły, ale jutro znowu to grzech w taką pogodę!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc kochane moje

[SIZE=5][COLOR=Lime][COLOR=Black]
chcialam Wam tylko napisac ze nie bedzie mnie przec weekend bo wyjezdzam do Lodzi wiec grzecznie mi tu prosze

Udanego wypadu

Cytat:
Emigra dziekuej

A ja mam pytanie do ciezarnych ktore mieszkaja bez rodzicow/tescow. Ile macie pokoi? czy maluszek bedzie mial swoj pokoj i wy sypialnie i pokoj goscinny? czy macie tylko pokoj goscinny i dziecka pokoj?
My mamy 2 pokoje, duży i sypialnie, ale śpimy raz tu raz tam. Zastanawiamy się czy od razu przerabiać ten mały na dziecięcy, czy po prostu dzidzia będzie tam razem z nami spała w tym pokoju. W sumie to nie wiem jak zrobimy:confuse d:

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Tomalinko, a ja mam do Ciebie pytanie Chcesz zacząć się starać od czerwca, czyli tak jak ja, a kiedy będziesz robiła jakieś badania? Bo ja przy Marysi nie zdążyłam zrobić badań a będąc ostatnio u gin zapytałam zapytać, na ile wcześniej powinnam je zrobić...
To ja odpowiem Mi też gin nic nie zlecał, ale zrobiłam na własną rekę 3 miesiące przed hormony tarczycy i morfologię, a teraz niedawno przeciwciała na cytomegalię i toksoplazmozę bo na różyczkę już chorowałam

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Heja!

Ja od 8 byłam w szkole na zaliczeniu i skończyłam o 13 Masakra...ale zaliczone!!
za zaliczenie

Cytat:
Zazdroszczę Ja akurat na koniec września, to ledwie zacznę wychodzić i zrobi się zimno. Ale lepiej tak niż w ogóle

Zmieniliśmy plany na rocznicę. Rozmawialiśmy o tym, jak to było, kiedy świętowaliśmy nasz pierwszy rok i pojechaliśmy nad jezioro białe, gdzie ledwie mieliśmy na wynajęcie domku na jedną noc I pomyśleliśmy, że na 10 rocznicę fajnie byłoby pojechać też tam, tylko już nie do tego domku, bo to teraz trochę się zapyziałe zrobiło i pojedziemy normalnie do hotelu. Można w nim wynająć na godziny pokój spa, z jacuzzi, saunami i różnymi prysznicami. Do tego romantyczne spacery wieczorkiem wokół jeziora i kolacja na balkonie z widokiem na zachód słońca tego nam pogoda mocno nie zepsuje, więc możemy jechać w każdą
Super pomysł na świętowanie

Tomalinko, no jasne że gotowa, za chwilę będziesz pierwsza na liście Pokaż zdj z wyjazdu

Stokrotko, mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia i zgody, szczerze Wam tego życzę Jednak może porozmawiaj z mężem czy zdaje sobie sprawę, że po pojawieniu się dziecka, na początku wasz związek może być jeszcze bardziej wstawiony na próbę, bo wiadomo że nie jest łatwo i mąż będzie musiał być dla Ciebie wsparciem Przytulam i mam nadzieję, że będzie lepiej

Madzia, zazdroszczę metrażu, my mamy 38m

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Żabciu, straszne całe szczęście że Cię nie było w aucie
A kolorek w tym kwadracie fajny, dużo spokojniejszy od tego obecnego
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 18:29   #973
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks skoro nie macie pokoju dla dzidzi, to ja bym na razie zrobiła go u was w sypialni razem z wami. A jak mała podrośnie, to wtedy sie wyniesiecie do salonu a ona będzie miała swój pokoik.

Zamówiłam ostatnią przesyłkę na all:
- podkładu na łożko do szpitala i od razu na przewijak dla małej
- matki siateczkowe po porodzie dla mnie
- wkładki laktacyjne.

Jedyne co zostało mi z całej listy wyprawkowej to:
- krem na odparzenia linomag
- pieluszki pampki te białe.
- do przemywania pępka octanisept
- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia

Stary 2012-03-17, 18:31   #974
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, a gdzie leczysz to zapalenie spojówek? Bo ja miałam z tym straszne problemy, mimo leczenia nawracało ciągle, aż połowy rzęs nie miałam. Leczył mnie lekarz rodzinny, jakoś nie przyszło mi do głowy, że przecież okulista jest od oczu (zawsze tylko od okularów był ) Aż kiedyś przy zmianie szkieł miałam akurat nawrót i jak to okulistka zobaczyła to dała mi jakiś lek i kilka rad jak postępować z moimi oczami i normalnie przeszło. Od tamtej pory nie zdarzyło mi się jeszcze mieć nawrotu a to było ok 4 lat temu. Rzęsy mi pięknie odrosły, nawet zawsze je kosmetyczki chwalą, że gęste. A ja sobie wtedy myślę jaki miałam okropny z nimi problem i jak fajnie, że już mnie to zapalenie nie łapie
u okulisty... a mimo wszystko wraca

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ana o sałatce nie napisałam, bo zrobiłam taką zwykłą, tradycyjną, jarzynową
ahhh

Cytat:
Ana
co to za uśmiechy

Cytat:
tule

ja pojechałam w południe na szybkie zakupy i zajrzałam do Deichmanna i akurat wpadły mi w oko buty to wzięłam... a przy kasie była tragedia... jak dostałam ataku kaszlu to aż się zginałam w pół ;/ ehh miałam zostawić już te buty i wybiegnąć, bo nie mogłam wytrzymać... jak wyszłam to ze 20 min siedziałam w aucie i dychałam i na tym skończyły się moje zakupy... pojechałam do domu i poszłam poleżeć...

Dziwne, bo jak leże to nie kaszle a zawsze miałam na odwrót, że leżenie potęgowało smyranie i kasłanie...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 18:31   #975
Malensstfo
Zakorzenienie

Amani ale fajna ta pościel! hihi

My z mężem byliśmy w starym mieszkaniu, pozabierałam trochę wiosennych rzeczy, potem na szybkich zakupach i dopiero co wróciliśmy...ufff

Zmęczona jestem...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 18:32   #976
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana to ja 2 tyg taki kaszel miałam , ze sie dusiłam to aż mi brzuch twardniał i mnie podbrzusze bolało i mi baaardzo pomógł syrop homeopatyczny http://www.aptekapodgryfem.pl/p/boiron/drosetux-syrop

edit:

czekam na moich ostatnich 6 kurierów. Chlip, chlip

Ale z drugiej strony to się cieszę

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-03-17 o 18:38
Stary 2012-03-17, 18:54   #977
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks skoro nie macie pokoju dla dzidzi, to ja bym na razie zrobiła go u was w sypialni razem z wami. A jak mała podrośnie, to wtedy sie wyniesiecie do salonu a ona będzie miała swój pokoik.

- wkładki laktacyjne.

- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia
Madzia i rozwiązałaś nasz problem

A z zakupami już prawie na mecie

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

A zaraz x factor, oglądacie?
Stary 2012-03-17, 19:26   #978
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana to ja 2 tyg taki kaszel miałam , ze sie dusiłam to aż mi brzuch twardniał i mnie podbrzusze bolało i mi baaardzo pomógł syrop homeopatyczny http://www.aptekapodgryfem.pl/p/boiron/drosetux-syrop

edit:

czekam na moich ostatnich 6 kurierów. Chlip, chlip

Ale z drugiej strony to się cieszę
no ja już dwa syropy mam... do tego tiochodin i gripex dzisiaj kupiłam
Stary 2012-03-17, 19:34   #979
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Natalio ja już teraz będę robiła badania. Tzn. hormony mam sprawdzone więc zostaje mi tylko spr. różyczkę, toxo i coś tam jeszcze ale nie pamietam teraz nazwy. zastanawialam sie jedynie czy jeszcze nie powinnam czegos zbadać ale już sama nie wiem. Mi tez lekarz nic nie powiedział. Natomiast ja nie mialam żadnej choroby zakaźnej typu ospa, świnka itd.
Wiesz lepiej to wczesniej sprawdzić bo jeszcze możesz się wtedy ewentualnie zaszczepić a z tego co wiem to po szczepieniu znowu musisz odczekać 2-3 miesiace z zajściem w ciąże.
A Ty co bedziesz robiła? Fajnie że tak razem zaczynamy
bardzo fajnie a co będę robiła? no właśnie tak do końca nie wiem, pytałam o czas bo chciałam wiedzieć, na kiedy się do gina umówić no i zapisze się na kwiecień będę na pewno miała robioną toxoplazmoze, a co jeszcze to nie wiem na różyczke i ospę chorowała,hormonów tarczycy nigdy w czasie pierwszej ciąży nie miałam badanych, ani żadnych innych hormonów no nic, pójdę w kwietniu to się dowiem

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
To ja odpowiem Mi też gin nic nie zlecał, ale zrobiłam na własną rekę 3 miesiące przed hormony tarczycy i morfologię, a teraz niedawno przeciwciała na cytomegalię i toksoplazmozę bo na różyczkę już chorowałam
o właśnie, jeszcze pewnie cytomegalia dojdzie i może morfologia, choć to niedawno robiłam

ależ dziś było bosko! całe popołudnie spędziliśmy u pradziadków MArysi - mają domek i ogródek. Młoda była przeszczęśliwa, cały czas siedziała na dworze i karmiła psy trawą oczywiście padła w aucie, dostała butle na śpiocha i śpi dalej
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 19:35   #980
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

- wkładki laktacyjne.

- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia
No to jak juz wszystko bedziesz miala to mozna rodzic
My wczoraj kupilismy slicznego grajacego motylka
Stary 2012-03-17, 19:53   #981
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
- wkładki laktacyjne.

- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia
No to ładnie! Czyli pozostaje już tylko Wam czekać na przyjście Mai.

Wrzuciłam zdjęcia do albumu jak coś to zapraszam
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 20:09   #982
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bikus to skorzystam Twojej rady i nic nie robie.

Polazilismy troche po sklepach, maly teraz gra a ja za namowa Bikisie obijam

No i wszystko będzie na mnie

A o warunki mieszkaniowe to mnie nie pytaj......

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Madzia, teściowej smakowały mufinki spakowałam jej wszystkie do domu
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 20:20   #983
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Obejrzałam, aaaaleee cuudownieee Zazdroszczę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 20:36   #984
Ana***
Zakorzenienie

co tu takie pustki
Stary 2012-03-17, 20:56   #985
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks ja oglądałam x-factor

Kasia jakiego motylka?? o nie, rodzić jeszcze nie. Jeszcze za wcześnie.

Tomalinko teraz najprzyjemniejsze przed nami: wieszanie zasłonek, składanie łóżeczka, układanie ubranek

Bika hehe

Właśnie skończyłam rozmawiać z mężem.

Stary 2012-03-17, 21:04   #986
onyks
Zakorzenienie

Madzia a widziałaś tą dziewczynę na początku? Mówiła, że to prawie 9 miesiąc a taki zgrabniutki brzuszek miała
Stary 2012-03-17, 21:05   #987
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia a widziałaś tą dziewczynę na początku? Mówiła, że to prawie 9 miesiąc a taki zgrabniutki brzuszek miała
widziałam, widziałam. Bardzo ładny, Właśnie taka piłeczka. Nigdzie jej nie poszło, tylko brzuszek

Stary 2012-03-18, 00:38   #988
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
żabcia co za fatum z tymi autami, dobrze że was nie było w środku i nikomu nic się nie stało.
Dokladnie jak nie jedno auto to drugie. Ale tak jak piszesz najwazniejsze ze nikomu sie nic nie stalo

Cytat:
Zabcia moja to daje, jak się tylko na boku położę. Jak chodzę lub siedzę to czasami, ale jak tylko sie położę to szaleństwo.

Co miałaś na tych 2 klasach?? Bo pisałaś tylko o pierwszej.

Zabcia ale pech z tym autem.
O widzisz moj malo kiedy wariuje jak na boku leze bardziej jak na plecach. Chociaz ostatnio w nocy lezalam na boku i sie przekrecal bo nie czulam takich kopniakow tylko takie glaskanie od srodka

Pech jak nie wiem. Dobrze ze babka okazala sie ok i sie wszystkim zajmie ...

Wsumie to nic ciekawe wszystko juz wiedzialam co mowila na klasach. Pokazywala pozycje do porodu sposoby oddychania.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tylko na chwilkę z TZa kompa
Zabcia popatrz co dla Ciebie znalazlam :
http://allegro.pl/ss-piekna-posciel-...185860545.html wzor nr 2
edit: teraz doczytalam, przykro mi z powodu autka na szczescie nic sie nikomu nie stalo, ale znowu zalatwianie itd., to jest najgorsze...
Heheh widzialam ta posciel w zabki i przez jakis czas mialam ja w folderze. Ale pozniej mowie do meza ze juz chyba byla by przesada jak by maly mial pokoj w zaby Wystarczy ze dodamy mu jakies dekoracje zabkowe Ta w malpki tez widzialam

Na szczescie ta kobieta wszystkim sie zajmie w poniedzialek mam jej zawiesc auto mam nadzieje ze sie okaze wporzadku i nie zrobi mnie w konia

Cytat:

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Żabciu, straszne całe szczęście że Cię nie było w aucie
A kolorek w tym kwadracie fajny, dużo spokojniejszy od tego obecnego
Nawet nie chce myslec jak bym spanikowala jak bym siedziala w srodku. Ten kolor mniej seledynowy wyszedl ale i tak daje po oczach

Cytat:
- wkładki laktacyjne.

- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia
A po co jest podklad na lozko do szpitala? To juz malutko Ci zostalo do kupienia

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

tule

ja pojechałam w południe na szybkie zakupy i zajrzałam do Deichmanna i akurat wpadły mi w oko buty to wzięłam... a przy kasie była tragedia... jak dostałam ataku kaszlu to aż się zginałam w pół ;/ ehh miałam zostawić już te buty i wybiegnąć, bo nie mogłam wytrzymać... jak wyszłam to ze 20 min siedziałam w aucie i dychałam i na tym skończyły się moje zakupy... pojechałam do domu i poszłam poleżeć...

Dziwne, bo jak leże to nie kaszle a zawsze miałam na odwrót, że leżenie potęgowało smyranie i kasłanie...
Dzieki kochana

Kurcze to nie ciekawie z tym kaszlem

Pokoj Dominika wymalowany Lozeczko , komoda i krzeslo zlozone Achhh moje serce sie raduje Teraz wybieranie dodatkow

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-18, 07:25   #989
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Hej dziewczyny Wpadam się tylko przywitać, dziś kolejny dzień szkoły... obiecuję za to nadrobić was wieczorem.... Życzę Miłego dnia
Stary 2012-03-18, 07:52   #990
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
- wkładki laktacyjne.

- tamtum rose
- 2 staniki do karmienia

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

co to za uśmiechy

tule

odpowiedz na poprzedniego posta

Cytat:

zaraz podejrze

Cytat:
A po co jest podklad na lozko do szpitala? To juz malutko Ci zostalo do kupienia

Pokoj Dominika wymalowany Lozeczko , komoda i krzeslo zlozone Achhh moje serce sie raduje Teraz wybieranie dodatkow
pewnie chodzi o takie podkaldy ceratowe, by nie poplamic szpitalnej poscieli
U mnie to dawali w szpitalu, sami zmieniali, wiec mysle,z e u Ciebie tez tak beda robic
za pokoj
Teraz Nam pokaz

Dzien dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości