![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Ja też planuję się ukulturalniać, mam listę muzeów do odwiedzenia, teatr też - mam ochotę na Teatr Żydowski, jako że w tym roku ominie mnie Festiwal Warszawa Singera... Tłumy też mnie męczą, nad morzem to już w ogóle jest na pewno ciekawie pod tym względem... Ale muszę przyznać, że jeśli chodzi o Wwę, to E2012 wcale nie było dla mnie o dziwo inwazyjne. Na jakie koncerty się wybierasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Jedziemy też na dwa fajne festiwale http://karuzelacooltury.pl/ i http://www.baltykfestiwal.pl/, których formuła mi odpowiada, bo nie są to kiermasze, na których można kupić mydło i powidło, zagryzając kiełbą z grilla i pijąc piwo z plastiku, tylko są różne spotkania, panele dyskusyjne, spotkania z ciekawymi ludźmi z różnych branż. Na karuzeli będę trzeci raz i za każdym razem bardzo mi się podoba zawartość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Misku, bardzo fajnie masz plany ![]() Emi, kuruj się bidulko. ![]() A gdzie w ogóle reszta dziewczyn? Nikt się już tu nie pojawia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Miskowa super plany
![]() Ja mam przypływ energii więc wzięłam się za generalne porządki w domu ![]()
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle czuję się w miarę normalnie, nawet gardło już mi mniej doskwiera... tylko po antybiotyku trochę mi niedobrze... Butter, kiedy wyruszasz do Chorwacji? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
hejka,
Ja się gotuje, moje dziecko się gotuje- wszyscy jesteśmy na maksa wściekl bo nienawidzmy upalów. Mała płacze, mąż jest non stop podminowany- jak tak będzie całe lato oszaleję ![]() ![]() ![]() Niby wczoraj wieczorem byla burza zrobilo się troszkę lepiej- a teraz znowu 30 C w cieniu, do tego wczorajszy deszcz paruje- kocham no kocham po prostu ![]() ![]() Za godzinę Mloda będzie ryczeć bo na spacer będzie chciała - a za godz będzie 35 C w cieniu- więc nigdzie z nią nie mogę wyjść. Ewentualne do CH- ale tam znowu spać nie chce. Poza tym ja już mam katar i gardło zawalone od klimy. no to u mnie tyle ... ogólne rzygać się chce ![]() ![]() ![]() ![]()
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc Haniu, polecam wyjazd nad chłodne morze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
no no...wczoraj mówiłam do męża że powinniśmy na całe lato nad morze wyjechać....tylko skad kasę brać.
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klimatyzacja i wszelkie nawiewy są wykańczające. Wiadomo, że to jakaś ulga i jak się cały dzień przebywa w danym pomieszczeniu, to jest ok., można zresztą je wyregulować. Ale to wchodzenie z upału do bardzo klimatyzowanego pomieszczenia i potem znowu na pełne słońce po prostu dobija. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie u mnie walka z sesją! Haniu, no dla takiego malucha, jak Mania taka pogoda to musi być horror... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy już noclegi w Wenecji, Florencji, Rzymie, teraz szukamy nad morzem gdzieś. Jak sesja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sesja, no cóż. Jestem w połowie 3 za mną, 3 przede mną. Mam nadzieję, że po tym weekendzie już będzie 6 za mną - wakacje przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też w trakcie, ale ja jeszcze 2 zjazdy... Umieram z gorąca! Wczoraj burza wreszcie była i zrobiło mi się lepiei, dziś jest chłodniej. Całe szczęście, że na tym nowym mieszkaniu jest chłodniej niż w starym bo bym zwariowała. Lubię jak jest ciepło, ale TO przechodzi ludzkie pojęcie. 11.07 kolejna wizyta, następne USG. Brzuch mi się zrobił troszkę twardszy i dolną jego część jest napięta i do przodu - chyba coś się dziać zaczyna. Teraz trwa 11tc. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super wakacje Wam się zapowiadają ![]() Cytat:
Ty masz jeszcze zajęcia? Masakra. Ja mam za sobą egzamin ze statystyki, metodologii i emocji i motywacji. Przede mną poznawcza, rozwojowa i społeczna... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Debrah kciuki za wizytę, ja mam 11 połówkowe
![]()
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajęcia? O tak, końcówka ale są. Ad pogrubionego : no właśnie - dlatego pisałam wcześniej to co pisałam. Porząąąąąąąąądny zakres materiału ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- OO, to powodzenia! Daj znać jak było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W cieniu było 37 C wczoraj. Cytat:
Marzą mi się takie wakacje- ale chyba jako 50- latkowie będziemy realizować takie zwiedzanie. Zresztą...mąż wszystko już widział i jakoś sie nie garnie do objazdówek po Europie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To już będziesz widziała małego człowieczka na USG ![]() Pewnie nie możesz się doczekać ![]() ---------- Ja przyjechalam do rodziców bo mają chłodniejsze mieszkanie. Nawet da sie oddychać. W każdym razie dziecko z babcią "śpiewa" ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, trzymam kciuki za połówkowe
![]() Debrah, materiału jest spoko bardzo....ale zdać trzeba, wyjścia nie ma. Jak TŻ w roli przyszłego tatusia? I jak nowe mieszkanko? Zadowoleni jesteście? Haniu, no ja się nie dziwię, że ona płacze...mi się samej chce płakać w taką pogodę ![]() Co to znaczy 'śpiewa' z babcią? Moja młodsza siostrzenica pięknie powtarza jak się jej śpiewa...idealnie melodię potrafi odtworzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkanie fajne, wanna jest wypasiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U moich rodziców też o dziwo jest przez większość dnia... chłód ![]() Także w weekend upały były dla mnie nieodczuwalne. Za to u mnie na 7 piętrze od wschodu jest fototerapia i termoterapia. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Zauważam niepokojące symptomy w sobie i raczej nie wynikają one z przegrzania ![]() Mam jakąś permanentną niechęć do czegokolwiek (na poziomie emocji). Na poziomie działania - jestem, robię, funkcjonuję, wypełniam zadania, ale gdzie straciłam życiowy entuzjazm... Niezależnie od planów (nawet uznawanych przeze mnie za super-ekstra - uznawanych myślowo), jestem jakoś zupełnie wyłączono uczuciowo. Praca mi doskwiera - mam w niej pewien priorytet i cały czas zastanawiam się, czy mi się uda go zrealizować... I jakby wciąż doświadczam jakichś swoich niepełnych kompetencji i mam wrażenie, że mi się nie uda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Okropnie żałuję, że nie pojechałam w góry teraz, to byłoby dobre podładowanie akumulatorów... Wczoraj jakoś się ogarnęłam i myślowo przerobiłam mój stan. Doszłam do wniosku, że to kwestia przepracowania i niecierpliwości - chciałabym już widzieć efekty swojego działania po prostu... Dziś mam więcej energii i bardziej pozytywne nastawienie. Wieczorem planuję w ramach odskoczni meksykańskie jedzenie, spacer po starym mieście i kino. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Ten upał jest wykańczający :/ Dodatkowo dopadły nas kolki, mały krzyczy godzinami z bólu a ja ćwiczę mięśnie plus wypacam każdą kroplę wody z organizmu. Męczymy się potwornie. Teraz mam chwilkę spokoju bo obydwa maluchy śpią ale zapewne zaraz skończy się błoga cisza ![]() Zazdroszczę planów urlopowych, my kiśniemy w mieście.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już odpadam. Mała w dzień nie daje rady spać..tym sposobem ze zmęczenia ok 19 potrafi już tylko przeraźliwie płakać. Jeść nie chce, spać nie potrafi- nie mam już siły ![]()
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że sytuacje u Was się zmienią. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O tyle dobrze że do południa młodego w basen z wodą rzucę, po południu z drugiej strony do piaskownicy i jakoś leci
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy dzień mnie pokonał....ze zmęczenia nie mogłam zasnąć do 2...o północy płakałam z bezsilności. Mimo tego że mąż zabrała Małą i przynosił mi tylko na karmienie- spałam od 2 do 7. Szaleństwo.
Boję się jutra boi ma być najgorzej a ja zostaję sama. Za☠☠☠iste lato- człowiek jest uwięziony w domu, nie ma czym oddychać, bierze prysznic co godzinę a nocą płacze bo spac się nie da z gorąca.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.